Sreda, 03.01.2018.

15:44

Policajka iz vozila ubijenog suspendovana, "krila pištolj"

Policijska službenica M. N. koja je bila u društvu ubijenog Davorina Baltića biće suspendovana i biće krivično gonjena zbog sumnje da je ometala pravdu.

Izvor: B92

Policajka iz vozila ubijenog suspendovana, "krila pištolj" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

Milica

pre 6 godina

Pogledajte u kakboj zgradi ziveo ovaj clan klana. Poteklo imovine? Jasno k’o dan svima sem policiji i nadleznim ‘organima’ ...

Vuk

pre 6 godina

Ovo je ono što se zove kontrola štete... Otkrili mediji, pa svako ćutanje znači samo veće probleme.

Neko će jednom morati da odgovara za ove sv...je , zloupotrebu policije i službi bezbednosti u političke i "druge" svrhe. Ako Srbija misli da nastavi da postoji kao država. Gore nije bilo od vremena Milošeskua i ekipe.

Cemu takvo lupetanje?

pre 6 godina

"Suspendovana sto je krila pistolj"? Vi se salite? A nije uhapsena kao saradnik?
(neobavezno)

Па није крила убицин него пиштољ убијеног. Може да буде ухапшена као сарадник ако је сарађивала у неком кривичном делу са убијеним, или киме већ.
(Горан)

Netacno. Nosenje pistolja bez dozvole je krivicno delo, a ona je pomagala pocinioucu tog krivicnog dela, koji je, usput, lisen zivota. Da ne pricam o krivicnom delu uklanjanja materijalnih dokaza sa mesta pocinjenog krivicnog dela. To sto je pistolj navodno pripadao ubijenom, niti je relevatno, jos manje dokazano u ovom trenutku, sem ako je njena casna pandurska rec dovoljan dokaz. Jednostavno, sa mesta pocinjenog krivicnog dela se nista ne sme uklanjati. To svaki student prava zna.

dekameron

pre 6 godina

Svakog policajca koji se nađe u društvu krivično gonjenog treba odmah otpustiti a ako je saučesnik, naravno i kazniti. Ovakve stvari su pogubne za ugled policije. Kako običan građanin da prijavi policajcu nekog kriminalca. Kome? Ja to ne bih ni u ludilu. Za koga zapravo taj kome prijavljujete radi. Tu više nema granice. Običnom čoveku ostaje samo da se sklanja i da bude miš kako oni to kažu. Ili da beži iz ove zemlje!

Тата спалио Ђенку

pre 6 godina

@(ivanfaca, 03. januar 2018 18:18)

Мићо, ајд умиј се мало.. Само у рату је радни стаж 12/24, а они имају 12/16 у миру, војска 12/15, пилоти 12/18

Nikola

pre 6 godina

Ružno je generalizovati ali svakako da u veoma puno slučajeva stoje uglavnom službenici na većim pozicijama. Nešto je trulo u državi Danskoj.

e

pre 6 godina

Izgleda da sam dobro ocenio onomad kada je policija izjavila da je Davorin Baltić poznat policiji ja komentarisao: "Valjda su zajedno ispijali pivo". Očigledo!

igor

pre 6 godina

Gospodine "ivanfaco",upravu ste da
kazna za policajca treba da bude dupla,ali nepricajte ono sto ne znate.Benificirani radni staž za policajca je cetiri meseca na godinu dana i da bas na rizik posla kojim se bavi jer policija nema posla sa normalnim gradjanima vec sa "bagerom"!

Baks

pre 6 godina

Preterujete sa osudama, to je sve normalno,svuda ima sprege kriminala i drzavnih sluzbenika, jediiiino ce biti problem ako je koriscen pistolj za neko drugo krivicno delo. Kako god bilo, njoj je najteze,jer mislim da je sada kriminalcima i ona problem,pogotovo ako je nesto videla,a mozda ce ipak policiji i pomoci mnogo.

Горан

pre 6 godina

"Suspendovana sto je krila pistolj"? Vi se salite? A nije uhapsena kao saradnik?
(neobavezno, 03. januar 2018 18:56)

Па није крила убицин него пиштољ убијеног. Може да буде ухапшена као сарадник ако је сарађивала у неком кривичном делу са убијеним, или киме већ.

BL komunista

pre 6 godina

Sad čistunci kažite ponovo da se u Sjenkama i Ubice moga oca laže i da su policajci i političari ocrnjeni. Ne dragi moji oni su još gori.

ivanfaca

pre 6 godina

Gospodo policajci imate od drzave beneficirani radni staz za opasan posao kojim se bavite, dve za jednu godinu.
Zar nebi bilo pravedno da imate i benificarene zatvorske kazne ukoliko se ogresite o zakon, takodje dve za jednu godinu.
Ne vi niste obicni gradjani, vi ste da obicne gradjane cuvate.

Rema

pre 6 godina

Jel vi umete da čitate? Piše krivično gonjenje... To je za suspenziju ili otkaz, mnogo gora kazna jer joj sleduje zatvor.
Da li je moguće i da ste 1000 Lajkovača dobili, znači u Srbiji je pravilo, urlaju što glasnije i protiv svih i upravu si.

Vlada

pre 6 godina

Ajmo ovako. Zamislite da pored vas u kolima neko bude izresetan sa 60 metaka. Koja je prva reakcija? Bacanje pistolja u kontejner ili:
1. Proveriti da li ste ranjeni i vi!
2. Stanje totalnog šoka!
3. Nemogućnost da se uopšte pokrenete nakon pucnjave!
4. Vrisak kad vidite izresetanog poznanika pored sebe!
5. Pad u nesvest zbog traume koju ste doživeli!
Ili je ona neka Wonder women naviknuta na te situacije pa se odmah setila da skloni pištolj?
Sumnjiva situacija strašno. Ali, ništa me vise ne cudi obzirom na to ko nam vodi policiju, BIA i vojsku. I drzavu!

narod

pre 6 godina

Malo je smešno, ako to tako može da se kaže. Mislim, sakriješ pištolj mrtvog čoveka, još je ona tragičar. Odgovaraće za prikrivanje krivičnog dela i izgubiće posao. Sebi odmogla njemu nije pomogla.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Djordje, 3. januar 2018 16:31)

To verovatno nije ni napravila kao uslugu njemu, već kriminalnom klanu kojem je pripadao. Ko zna ko je sve overen iz tog pištolja.

Victorinox

pre 6 godina

Pisem iz Hrvatske, znam da smo i mi nula od drzave ali brate mili Srbija postaje ko Kolumbija.
(edi, 3. januar 2018 16:30)

Pre će biti Honduras, komšija, ili El Salvador. Kolumbija jeste bila katasrofa, ali kažu da se i tamo polako sređuju stvari. Bar imaju najbolju kafu na svetu, ako ništa više. A ova službenica snaga reda... šta reći. Za one koji su prpustili, pogledajte brazilski film "Tropa de elite", oba dela. I mi idemo u tom smeru.

Petar

pre 6 godina

Jadna žena-život joj se preokrenuo u sekundi-suspenzija,pogibija investitora,sad ce svi da okrecu glavu kad je vide-i kolege i investitori-mozda da proba da izda memoare?

Flash

pre 6 godina

Ova policajka ne da je sumnjiva nego...Prvo, 60 metaka a da nijedan ne pogodi nju (a noc, zaseda, senke...), da li je uopste bila na suvozackom mestu kao sto kaze? Drugo, u tom haosu i prisustvovanju smrti osobe koju poznaje (i to na ovakav nacin, iznenadno, brutalno), reakcija joj bude da uzme pistolj i sakrije ga u kontejner? Bas od svih mogucih reakcija, njoj je to bilo prvo na umu, kako se uopste setila pistolja? Sestro, sumnjiva si k'o penal. Ili si krtica mafije u policiji, ili si krtica druge mafije unutar prve mafije u kojoj si krtica u policiji.

ivan

pre 6 godina

Nije ona krila pištolj zbog njega već zbog sebe. Ona mu je pištolj i nosila i zato je išla sa njim. To je između ostalog posao policajaca u obezbeđenju kriminalaca. Njih kolege ne pretresaju u slučaju rutinske kontrole tako da ovaj ne rizikuje robiju. E sad zašto ga nije branila to je pitanje za istragu.

mile rizik

pre 6 godina

Sprega kriminala i policije... Kao da nismo znali. Nego, manite se tih sitnih riba, usredsredite se na krupne ribe u sopstvenim redovima.

Pantagruel

pre 6 godina

Прилично сам убеђен да је ово само још један у низу случајева у ком полицијски службеници илегално раде и као телохранитељи криминалаца. Па да би избегли казну, лажу да су рођаци.

O RUCK

pre 6 godina

Ova policajka je daleko veca DRUSTVENA OPASNOST od samih ubica ovog kriminalca iz inostranstva!!! Zato nju treba osuditi na 40 godina s teskim fizickim radom i bez mogucnosti pomilovanja. Ona je izdala svoju drzavu i narod.

sumska skoljka otrovnica

pre 6 godina

ako je ovo uopste tako ili je kuma mnogo sitna ili je znala kad da zalegne, toliko srece da ima vec bi tri puta 7micu pogodila

Rafalno u sred grada

pre 6 godina

Sta radi unutrasnja kontrola u policiji.
Kriminalci zaposlili svoje rodjake u policiji i imaju informacije iz prve ruke.
Ova policajka je mutna kao "mutna Morava".

Prvi pendrek Neca

pre 6 godina

Mozda je nas presvetli vodja mislio na policiju kada je izjavio da se plasi da cemo da uvozimo radnu snagu?!
Sta znam-nisam pametan...

Djordje

pre 6 godina

Malo je smešno, ako to tako može da se kaže. Mislim, sakriješ pištolj mrtvog čoveka, još je ona tragičar. Odgovaraće za prikrivanje krivičnog dela i izgubiće posao. Sebi odmogla njemu nije pomogla.

Ortakov

pre 6 godina

Svašta, ako je bacila pištolj, direktno je učestvovala u krivičnom delu i zbog potencijalne sumnje da može da utiče na potencijalne svedoke ili nalagodavce, počinioce, mora da bude zadržana u pritvoru, ako ništa drugo, možda joj je život ugrožen jer je videla napadače !? Na stranu to što je sedela sa čovekom na poternici,nije prijavila nadležnima, što je opet, krivično delo. Strašno, pa vi posle pozovite policiju kada vas crni džip iseče, ćelavi sa čudnim naglaskom nagrdi bilo batinama bilo vokabularom. Policija služi mafiji, mafija služi državi, država više nepostoji, objavite to, pa da bar prestanemo da plaćamo poreze i doprinose a ne da izdržavamo ovakav sistem i tz državu.

Džoni

pre 6 godina

Nema ona veze sa policijom, ona je samo na platnom spisku policije. Policije zapravo ima premalo, ali se nakotilo takvih koji se samo tako vode, a rade za udbu i kriminalce (što je isto).

užas

pre 6 godina

Dotičnu momentalno poslati u istražni zatvor,već je pokušala.da utiče na dalji tok istrage uklanjajuci pištolj.i time već počinila krivično delo a puls što je pripadnik MUP treba da joj bude dodatna otežavajuća okolnost.

Dragan S

pre 6 godina

Bez saradnje policije i kriminala nebi bilo toliko kriminala, jer kriminalci se oslanjaju na pomoc svojih ljudi u policiji koje izdasno nagradjuju i time se osecaju mnogo sigurniji i nedodirljivi.Pogledajmo samo neke dogadjaje u poslednje vreme i videcemo da su mnogi iz policije upleteni u dogadjaje i to samo ono sto se nemoze sakriti a gde su ostali slucajevi.

ko je ovde lud

pre 6 godina

Kako je moguce da neko sedi u kolima u koja je ispaljeno 60 metaka, a da ne bude ni ogreban? Jel ikome palo da je mozda ona saucesnik u likvidaciji, da je ona tipovala ubijenog, mozda je izasla iz kola par sekundi pre ubistva, a onda kada je stigla policija izjavila kako je bila u kolima? I kako objasnjava ministar policije cinjenicu da je ta policajka koja je inace bila na duznosti bila u kolima jednog ogrezlog kriminalca i jos je kuma sa njim? Ko takve osobe zaposljava u policiji, jel to normalna pojava da policajci kumuju sa najgorim sljamom za koje redovno cujemo kako su poznati policiji, pa kako im ne bi bili poznati kada vidimo da su kumovi i rodjaci!

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Otpustiti gospodjicu iz državne službe!
(Boot, 03. januar 2018 16:01)
Ne, brate. Ako se dokazu ove tvrdnje-robija. Za krivicna dela se u pravnoj drzavi-robija. Bice kao Mali sa nelegalnim prisvajanjima onih vinograda kod Vrsca- dokazano na sudu, a sud nalozio da vrati zemlju. A robija, nista?! Cirkus od drzave, posle se ljudi cude sto nas maltretiraju ovi iz EU sa ulaskom...pa, ko ce nas ovakve? Drzava debelo ogrezla u kriminal.

Molder

pre 6 godina

Dakle policajka sedi u kolima sa likom koji ima debeo kriminalni dosije. Neko puca na njega i ona sakriva njegov pistolj. Sad mene, pored sve ludosti, zanima sta ona ima od sakrivanja njegovog pistolja? Nije on pucao na njih pa da ga oruzije moze komprovitovati, a nije ni da policija ne zna ko je on, pa ce ona ako sakrije pistolj sakriti njegov identitet. Prvo, idiot je sto se uopste na duznosti vidja sa kriminalcem, pa da je joj je i rod rodjeni, a drugo jos je veci idiot sto je bacala pistolj. Pa manja bi joj steta bila da je samo sacekala kolege, ispricala da su pucali na njih, malo se napravila naivna i eto. Ovako, em sa krimosom, em skriva dokazni materijal. Osim ako i ona sama nije ucestovvala u ubistvu. Njega izresetaju kao svajcarski sir, a ona sedi ni pola metra od njega i niti jedan metak je ne okrzne, onda uzima njegov pistolj i potpuno bespotrebno ga uklanja. Sumnjivo sve.

zrtveni jarac

pre 6 godina

Nije da je bas zalim, ali ima mnogo vecih zverki od nje koje bi trebalo goniti. Ona je zadnja karika u lancu. Ako je uopste neka karika, ili se samo nasla u vrtlogu.

maskica

pre 6 godina

Zasto? pa mozda je bila kao privatno lice? Kad moze gradonacelnik NSa da prica gluposti i da se vadi na to da prica kao privatno lice moze i ova gdja isto. Eto primera zasto zakon i pravila moraju da budu ista za sve ;)

Ortakov

pre 6 godina

Svašta, ako je bacila pištolj, direktno je učestvovala u krivičnom delu i zbog potencijalne sumnje da može da utiče na potencijalne svedoke ili nalagodavce, počinioce, mora da bude zadržana u pritvoru, ako ništa drugo, možda joj je život ugrožen jer je videla napadače !? Na stranu to što je sedela sa čovekom na poternici,nije prijavila nadležnima, što je opet, krivično delo. Strašno, pa vi posle pozovite policiju kada vas crni džip iseče, ćelavi sa čudnim naglaskom nagrdi bilo batinama bilo vokabularom. Policija služi mafiji, mafija služi državi, država više nepostoji, objavite to, pa da bar prestanemo da plaćamo poreze i doprinose a ne da izdržavamo ovakav sistem i tz državu.

ko je ovde lud

pre 6 godina

Kako je moguce da neko sedi u kolima u koja je ispaljeno 60 metaka, a da ne bude ni ogreban? Jel ikome palo da je mozda ona saucesnik u likvidaciji, da je ona tipovala ubijenog, mozda je izasla iz kola par sekundi pre ubistva, a onda kada je stigla policija izjavila kako je bila u kolima? I kako objasnjava ministar policije cinjenicu da je ta policajka koja je inace bila na duznosti bila u kolima jednog ogrezlog kriminalca i jos je kuma sa njim? Ko takve osobe zaposljava u policiji, jel to normalna pojava da policajci kumuju sa najgorim sljamom za koje redovno cujemo kako su poznati policiji, pa kako im ne bi bili poznati kada vidimo da su kumovi i rodjaci!

Flash

pre 6 godina

Ova policajka ne da je sumnjiva nego...Prvo, 60 metaka a da nijedan ne pogodi nju (a noc, zaseda, senke...), da li je uopste bila na suvozackom mestu kao sto kaze? Drugo, u tom haosu i prisustvovanju smrti osobe koju poznaje (i to na ovakav nacin, iznenadno, brutalno), reakcija joj bude da uzme pistolj i sakrije ga u kontejner? Bas od svih mogucih reakcija, njoj je to bilo prvo na umu, kako se uopste setila pistolja? Sestro, sumnjiva si k'o penal. Ili si krtica mafije u policiji, ili si krtica druge mafije unutar prve mafije u kojoj si krtica u policiji.

ivan

pre 6 godina

Nije ona krila pištolj zbog njega već zbog sebe. Ona mu je pištolj i nosila i zato je išla sa njim. To je između ostalog posao policajaca u obezbeđenju kriminalaca. Njih kolege ne pretresaju u slučaju rutinske kontrole tako da ovaj ne rizikuje robiju. E sad zašto ga nije branila to je pitanje za istragu.

Petar

pre 6 godina

Jadna žena-život joj se preokrenuo u sekundi-suspenzija,pogibija investitora,sad ce svi da okrecu glavu kad je vide-i kolege i investitori-mozda da proba da izda memoare?

Vlada

pre 6 godina

Ajmo ovako. Zamislite da pored vas u kolima neko bude izresetan sa 60 metaka. Koja je prva reakcija? Bacanje pistolja u kontejner ili:
1. Proveriti da li ste ranjeni i vi!
2. Stanje totalnog šoka!
3. Nemogućnost da se uopšte pokrenete nakon pucnjave!
4. Vrisak kad vidite izresetanog poznanika pored sebe!
5. Pad u nesvest zbog traume koju ste doživeli!
Ili je ona neka Wonder women naviknuta na te situacije pa se odmah setila da skloni pištolj?
Sumnjiva situacija strašno. Ali, ništa me vise ne cudi obzirom na to ko nam vodi policiju, BIA i vojsku. I drzavu!

maskica

pre 6 godina

Zasto? pa mozda je bila kao privatno lice? Kad moze gradonacelnik NSa da prica gluposti i da se vadi na to da prica kao privatno lice moze i ova gdja isto. Eto primera zasto zakon i pravila moraju da budu ista za sve ;)

Pantagruel

pre 6 godina

Прилично сам убеђен да је ово само још један у низу случајева у ком полицијски службеници илегално раде и као телохранитељи криминалаца. Па да би избегли казну, лажу да су рођаци.

narod

pre 6 godina

Malo je smešno, ako to tako može da se kaže. Mislim, sakriješ pištolj mrtvog čoveka, još je ona tragičar. Odgovaraće za prikrivanje krivičnog dela i izgubiće posao. Sebi odmogla njemu nije pomogla.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Djordje, 3. januar 2018 16:31)

To verovatno nije ni napravila kao uslugu njemu, već kriminalnom klanu kojem je pripadao. Ko zna ko je sve overen iz tog pištolja.

Prvi pendrek Neca

pre 6 godina

Mozda je nas presvetli vodja mislio na policiju kada je izjavio da se plasi da cemo da uvozimo radnu snagu?!
Sta znam-nisam pametan...

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Otpustiti gospodjicu iz državne službe!
(Boot, 03. januar 2018 16:01)
Ne, brate. Ako se dokazu ove tvrdnje-robija. Za krivicna dela se u pravnoj drzavi-robija. Bice kao Mali sa nelegalnim prisvajanjima onih vinograda kod Vrsca- dokazano na sudu, a sud nalozio da vrati zemlju. A robija, nista?! Cirkus od drzave, posle se ljudi cude sto nas maltretiraju ovi iz EU sa ulaskom...pa, ko ce nas ovakve? Drzava debelo ogrezla u kriminal.

BL komunista

pre 6 godina

Sad čistunci kažite ponovo da se u Sjenkama i Ubice moga oca laže i da su policajci i političari ocrnjeni. Ne dragi moji oni su još gori.

O RUCK

pre 6 godina

Ova policajka je daleko veca DRUSTVENA OPASNOST od samih ubica ovog kriminalca iz inostranstva!!! Zato nju treba osuditi na 40 godina s teskim fizickim radom i bez mogucnosti pomilovanja. Ona je izdala svoju drzavu i narod.

Victorinox

pre 6 godina

Pisem iz Hrvatske, znam da smo i mi nula od drzave ali brate mili Srbija postaje ko Kolumbija.
(edi, 3. januar 2018 16:30)

Pre će biti Honduras, komšija, ili El Salvador. Kolumbija jeste bila katasrofa, ali kažu da se i tamo polako sređuju stvari. Bar imaju najbolju kafu na svetu, ako ništa više. A ova službenica snaga reda... šta reći. Za one koji su prpustili, pogledajte brazilski film "Tropa de elite", oba dela. I mi idemo u tom smeru.

ivanfaca

pre 6 godina

Gospodo policajci imate od drzave beneficirani radni staz za opasan posao kojim se bavite, dve za jednu godinu.
Zar nebi bilo pravedno da imate i benificarene zatvorske kazne ukoliko se ogresite o zakon, takodje dve za jednu godinu.
Ne vi niste obicni gradjani, vi ste da obicne gradjane cuvate.

Rafalno u sred grada

pre 6 godina

Sta radi unutrasnja kontrola u policiji.
Kriminalci zaposlili svoje rodjake u policiji i imaju informacije iz prve ruke.
Ova policajka je mutna kao "mutna Morava".

Džoni

pre 6 godina

Nema ona veze sa policijom, ona je samo na platnom spisku policije. Policije zapravo ima premalo, ali se nakotilo takvih koji se samo tako vode, a rade za udbu i kriminalce (što je isto).

užas

pre 6 godina

Dotičnu momentalno poslati u istražni zatvor,već je pokušala.da utiče na dalji tok istrage uklanjajuci pištolj.i time već počinila krivično delo a puls što je pripadnik MUP treba da joj bude dodatna otežavajuća okolnost.

Dragan S

pre 6 godina

Bez saradnje policije i kriminala nebi bilo toliko kriminala, jer kriminalci se oslanjaju na pomoc svojih ljudi u policiji koje izdasno nagradjuju i time se osecaju mnogo sigurniji i nedodirljivi.Pogledajmo samo neke dogadjaje u poslednje vreme i videcemo da su mnogi iz policije upleteni u dogadjaje i to samo ono sto se nemoze sakriti a gde su ostali slucajevi.

Molder

pre 6 godina

Dakle policajka sedi u kolima sa likom koji ima debeo kriminalni dosije. Neko puca na njega i ona sakriva njegov pistolj. Sad mene, pored sve ludosti, zanima sta ona ima od sakrivanja njegovog pistolja? Nije on pucao na njih pa da ga oruzije moze komprovitovati, a nije ni da policija ne zna ko je on, pa ce ona ako sakrije pistolj sakriti njegov identitet. Prvo, idiot je sto se uopste na duznosti vidja sa kriminalcem, pa da je joj je i rod rodjeni, a drugo jos je veci idiot sto je bacala pistolj. Pa manja bi joj steta bila da je samo sacekala kolege, ispricala da su pucali na njih, malo se napravila naivna i eto. Ovako, em sa krimosom, em skriva dokazni materijal. Osim ako i ona sama nije ucestovvala u ubistvu. Njega izresetaju kao svajcarski sir, a ona sedi ni pola metra od njega i niti jedan metak je ne okrzne, onda uzima njegov pistolj i potpuno bespotrebno ga uklanja. Sumnjivo sve.

sumska skoljka otrovnica

pre 6 godina

ako je ovo uopste tako ili je kuma mnogo sitna ili je znala kad da zalegne, toliko srece da ima vec bi tri puta 7micu pogodila

mile rizik

pre 6 godina

Sprega kriminala i policije... Kao da nismo znali. Nego, manite se tih sitnih riba, usredsredite se na krupne ribe u sopstvenim redovima.

dekameron

pre 6 godina

Svakog policajca koji se nađe u društvu krivično gonjenog treba odmah otpustiti a ako je saučesnik, naravno i kazniti. Ovakve stvari su pogubne za ugled policije. Kako običan građanin da prijavi policajcu nekog kriminalca. Kome? Ja to ne bih ni u ludilu. Za koga zapravo taj kome prijavljujete radi. Tu više nema granice. Običnom čoveku ostaje samo da se sklanja i da bude miš kako oni to kažu. Ili da beži iz ove zemlje!

Nikola

pre 6 godina

Ružno je generalizovati ali svakako da u veoma puno slučajeva stoje uglavnom službenici na većim pozicijama. Nešto je trulo u državi Danskoj.

Djordje

pre 6 godina

Malo je smešno, ako to tako može da se kaže. Mislim, sakriješ pištolj mrtvog čoveka, još je ona tragičar. Odgovaraće za prikrivanje krivičnog dela i izgubiće posao. Sebi odmogla njemu nije pomogla.

e

pre 6 godina

Izgleda da sam dobro ocenio onomad kada je policija izjavila da je Davorin Baltić poznat policiji ja komentarisao: "Valjda su zajedno ispijali pivo". Očigledo!

zrtveni jarac

pre 6 godina

Nije da je bas zalim, ali ima mnogo vecih zverki od nje koje bi trebalo goniti. Ona je zadnja karika u lancu. Ako je uopste neka karika, ili se samo nasla u vrtlogu.

Cemu takvo lupetanje?

pre 6 godina

"Suspendovana sto je krila pistolj"? Vi se salite? A nije uhapsena kao saradnik?
(neobavezno)

Па није крила убицин него пиштољ убијеног. Може да буде ухапшена као сарадник ако је сарађивала у неком кривичном делу са убијеним, или киме већ.
(Горан)

Netacno. Nosenje pistolja bez dozvole je krivicno delo, a ona je pomagala pocinioucu tog krivicnog dela, koji je, usput, lisen zivota. Da ne pricam o krivicnom delu uklanjanja materijalnih dokaza sa mesta pocinjenog krivicnog dela. To sto je pistolj navodno pripadao ubijenom, niti je relevatno, jos manje dokazano u ovom trenutku, sem ako je njena casna pandurska rec dovoljan dokaz. Jednostavno, sa mesta pocinjenog krivicnog dela se nista ne sme uklanjati. To svaki student prava zna.

Тата спалио Ђенку

pre 6 godina

@(ivanfaca, 03. januar 2018 18:18)

Мићо, ајд умиј се мало.. Само у рату је радни стаж 12/24, а они имају 12/16 у миру, војска 12/15, пилоти 12/18

Vuk

pre 6 godina

Ovo je ono što se zove kontrola štete... Otkrili mediji, pa svako ćutanje znači samo veće probleme.

Neko će jednom morati da odgovara za ove sv...je , zloupotrebu policije i službi bezbednosti u političke i "druge" svrhe. Ako Srbija misli da nastavi da postoji kao država. Gore nije bilo od vremena Milošeskua i ekipe.

Горан

pre 6 godina

"Suspendovana sto je krila pistolj"? Vi se salite? A nije uhapsena kao saradnik?
(neobavezno, 03. januar 2018 18:56)

Па није крила убицин него пиштољ убијеног. Може да буде ухапшена као сарадник ако је сарађивала у неком кривичном делу са убијеним, или киме већ.

Rema

pre 6 godina

Jel vi umete da čitate? Piše krivično gonjenje... To je za suspenziju ili otkaz, mnogo gora kazna jer joj sleduje zatvor.
Da li je moguće i da ste 1000 Lajkovača dobili, znači u Srbiji je pravilo, urlaju što glasnije i protiv svih i upravu si.

igor

pre 6 godina

Gospodine "ivanfaco",upravu ste da
kazna za policajca treba da bude dupla,ali nepricajte ono sto ne znate.Benificirani radni staž za policajca je cetiri meseca na godinu dana i da bas na rizik posla kojim se bavi jer policija nema posla sa normalnim gradjanima vec sa "bagerom"!

Milica

pre 6 godina

Pogledajte u kakboj zgradi ziveo ovaj clan klana. Poteklo imovine? Jasno k’o dan svima sem policiji i nadleznim ‘organima’ ...

Baks

pre 6 godina

Preterujete sa osudama, to je sve normalno,svuda ima sprege kriminala i drzavnih sluzbenika, jediiiino ce biti problem ako je koriscen pistolj za neko drugo krivicno delo. Kako god bilo, njoj je najteze,jer mislim da je sada kriminalcima i ona problem,pogotovo ako je nesto videla,a mozda ce ipak policiji i pomoci mnogo.

Baks

pre 6 godina

Preterujete sa osudama, to je sve normalno,svuda ima sprege kriminala i drzavnih sluzbenika, jediiiino ce biti problem ako je koriscen pistolj za neko drugo krivicno delo. Kako god bilo, njoj je najteze,jer mislim da je sada kriminalcima i ona problem,pogotovo ako je nesto videla,a mozda ce ipak policiji i pomoci mnogo.

Горан

pre 6 godina

"Suspendovana sto je krila pistolj"? Vi se salite? A nije uhapsena kao saradnik?
(neobavezno, 03. januar 2018 18:56)

Па није крила убицин него пиштољ убијеног. Може да буде ухапшена као сарадник ако је сарађивала у неком кривичном делу са убијеним, или киме већ.

Rema

pre 6 godina

Jel vi umete da čitate? Piše krivično gonjenje... To je za suspenziju ili otkaz, mnogo gora kazna jer joj sleduje zatvor.
Da li je moguće i da ste 1000 Lajkovača dobili, znači u Srbiji je pravilo, urlaju što glasnije i protiv svih i upravu si.

zrtveni jarac

pre 6 godina

Nije da je bas zalim, ali ima mnogo vecih zverki od nje koje bi trebalo goniti. Ona je zadnja karika u lancu. Ako je uopste neka karika, ili se samo nasla u vrtlogu.

igor

pre 6 godina

Gospodine "ivanfaco",upravu ste da
kazna za policajca treba da bude dupla,ali nepricajte ono sto ne znate.Benificirani radni staž za policajca je cetiri meseca na godinu dana i da bas na rizik posla kojim se bavi jer policija nema posla sa normalnim gradjanima vec sa "bagerom"!

maskica

pre 6 godina

Zasto? pa mozda je bila kao privatno lice? Kad moze gradonacelnik NSa da prica gluposti i da se vadi na to da prica kao privatno lice moze i ova gdja isto. Eto primera zasto zakon i pravila moraju da budu ista za sve ;)

ivanfaca

pre 6 godina

Gospodo policajci imate od drzave beneficirani radni staz za opasan posao kojim se bavite, dve za jednu godinu.
Zar nebi bilo pravedno da imate i benificarene zatvorske kazne ukoliko se ogresite o zakon, takodje dve za jednu godinu.
Ne vi niste obicni gradjani, vi ste da obicne gradjane cuvate.

Vlada

pre 6 godina

Ajmo ovako. Zamislite da pored vas u kolima neko bude izresetan sa 60 metaka. Koja je prva reakcija? Bacanje pistolja u kontejner ili:
1. Proveriti da li ste ranjeni i vi!
2. Stanje totalnog šoka!
3. Nemogućnost da se uopšte pokrenete nakon pucnjave!
4. Vrisak kad vidite izresetanog poznanika pored sebe!
5. Pad u nesvest zbog traume koju ste doživeli!
Ili je ona neka Wonder women naviknuta na te situacije pa se odmah setila da skloni pištolj?
Sumnjiva situacija strašno. Ali, ništa me vise ne cudi obzirom na to ko nam vodi policiju, BIA i vojsku. I drzavu!

Victorinox

pre 6 godina

Pisem iz Hrvatske, znam da smo i mi nula od drzave ali brate mili Srbija postaje ko Kolumbija.
(edi, 3. januar 2018 16:30)

Pre će biti Honduras, komšija, ili El Salvador. Kolumbija jeste bila katasrofa, ali kažu da se i tamo polako sređuju stvari. Bar imaju najbolju kafu na svetu, ako ništa više. A ova službenica snaga reda... šta reći. Za one koji su prpustili, pogledajte brazilski film "Tropa de elite", oba dela. I mi idemo u tom smeru.

Djordje

pre 6 godina

Malo je smešno, ako to tako može da se kaže. Mislim, sakriješ pištolj mrtvog čoveka, još je ona tragičar. Odgovaraće za prikrivanje krivičnog dela i izgubiće posao. Sebi odmogla njemu nije pomogla.

Petar

pre 6 godina

Jadna žena-život joj se preokrenuo u sekundi-suspenzija,pogibija investitora,sad ce svi da okrecu glavu kad je vide-i kolege i investitori-mozda da proba da izda memoare?

Ortakov

pre 6 godina

Svašta, ako je bacila pištolj, direktno je učestvovala u krivičnom delu i zbog potencijalne sumnje da može da utiče na potencijalne svedoke ili nalagodavce, počinioce, mora da bude zadržana u pritvoru, ako ništa drugo, možda joj je život ugrožen jer je videla napadače !? Na stranu to što je sedela sa čovekom na poternici,nije prijavila nadležnima, što je opet, krivično delo. Strašno, pa vi posle pozovite policiju kada vas crni džip iseče, ćelavi sa čudnim naglaskom nagrdi bilo batinama bilo vokabularom. Policija služi mafiji, mafija služi državi, država više nepostoji, objavite to, pa da bar prestanemo da plaćamo poreze i doprinose a ne da izdržavamo ovakav sistem i tz državu.

Flash

pre 6 godina

Ova policajka ne da je sumnjiva nego...Prvo, 60 metaka a da nijedan ne pogodi nju (a noc, zaseda, senke...), da li je uopste bila na suvozackom mestu kao sto kaze? Drugo, u tom haosu i prisustvovanju smrti osobe koju poznaje (i to na ovakav nacin, iznenadno, brutalno), reakcija joj bude da uzme pistolj i sakrije ga u kontejner? Bas od svih mogucih reakcija, njoj je to bilo prvo na umu, kako se uopste setila pistolja? Sestro, sumnjiva si k'o penal. Ili si krtica mafije u policiji, ili si krtica druge mafije unutar prve mafije u kojoj si krtica u policiji.

BL komunista

pre 6 godina

Sad čistunci kažite ponovo da se u Sjenkama i Ubice moga oca laže i da su policajci i političari ocrnjeni. Ne dragi moji oni su još gori.

ivan

pre 6 godina

Nije ona krila pištolj zbog njega već zbog sebe. Ona mu je pištolj i nosila i zato je išla sa njim. To je između ostalog posao policajaca u obezbeđenju kriminalaca. Njih kolege ne pretresaju u slučaju rutinske kontrole tako da ovaj ne rizikuje robiju. E sad zašto ga nije branila to je pitanje za istragu.

O RUCK

pre 6 godina

Ova policajka je daleko veca DRUSTVENA OPASNOST od samih ubica ovog kriminalca iz inostranstva!!! Zato nju treba osuditi na 40 godina s teskim fizickim radom i bez mogucnosti pomilovanja. Ona je izdala svoju drzavu i narod.

ko je ovde lud

pre 6 godina

Kako je moguce da neko sedi u kolima u koja je ispaljeno 60 metaka, a da ne bude ni ogreban? Jel ikome palo da je mozda ona saucesnik u likvidaciji, da je ona tipovala ubijenog, mozda je izasla iz kola par sekundi pre ubistva, a onda kada je stigla policija izjavila kako je bila u kolima? I kako objasnjava ministar policije cinjenicu da je ta policajka koja je inace bila na duznosti bila u kolima jednog ogrezlog kriminalca i jos je kuma sa njim? Ko takve osobe zaposljava u policiji, jel to normalna pojava da policajci kumuju sa najgorim sljamom za koje redovno cujemo kako su poznati policiji, pa kako im ne bi bili poznati kada vidimo da su kumovi i rodjaci!

mile rizik

pre 6 godina

Sprega kriminala i policije... Kao da nismo znali. Nego, manite se tih sitnih riba, usredsredite se na krupne ribe u sopstvenim redovima.

Vuk

pre 6 godina

Ovo je ono što se zove kontrola štete... Otkrili mediji, pa svako ćutanje znači samo veće probleme.

Neko će jednom morati da odgovara za ove sv...je , zloupotrebu policije i službi bezbednosti u političke i "druge" svrhe. Ako Srbija misli da nastavi da postoji kao država. Gore nije bilo od vremena Milošeskua i ekipe.

Pantagruel

pre 6 godina

Прилично сам убеђен да је ово само још један у низу случајева у ком полицијски службеници илегално раде и као телохранитељи криминалаца. Па да би избегли казну, лажу да су рођаци.

narod

pre 6 godina

Malo je smešno, ako to tako može da se kaže. Mislim, sakriješ pištolj mrtvog čoveka, još je ona tragičar. Odgovaraće za prikrivanje krivičnog dela i izgubiće posao. Sebi odmogla njemu nije pomogla.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Djordje, 3. januar 2018 16:31)

To verovatno nije ni napravila kao uslugu njemu, već kriminalnom klanu kojem je pripadao. Ko zna ko je sve overen iz tog pištolja.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Otpustiti gospodjicu iz državne službe!
(Boot, 03. januar 2018 16:01)
Ne, brate. Ako se dokazu ove tvrdnje-robija. Za krivicna dela se u pravnoj drzavi-robija. Bice kao Mali sa nelegalnim prisvajanjima onih vinograda kod Vrsca- dokazano na sudu, a sud nalozio da vrati zemlju. A robija, nista?! Cirkus od drzave, posle se ljudi cude sto nas maltretiraju ovi iz EU sa ulaskom...pa, ko ce nas ovakve? Drzava debelo ogrezla u kriminal.

Džoni

pre 6 godina

Nema ona veze sa policijom, ona je samo na platnom spisku policije. Policije zapravo ima premalo, ali se nakotilo takvih koji se samo tako vode, a rade za udbu i kriminalce (što je isto).

sumska skoljka otrovnica

pre 6 godina

ako je ovo uopste tako ili je kuma mnogo sitna ili je znala kad da zalegne, toliko srece da ima vec bi tri puta 7micu pogodila

Dragan S

pre 6 godina

Bez saradnje policije i kriminala nebi bilo toliko kriminala, jer kriminalci se oslanjaju na pomoc svojih ljudi u policiji koje izdasno nagradjuju i time se osecaju mnogo sigurniji i nedodirljivi.Pogledajmo samo neke dogadjaje u poslednje vreme i videcemo da su mnogi iz policije upleteni u dogadjaje i to samo ono sto se nemoze sakriti a gde su ostali slucajevi.

Rafalno u sred grada

pre 6 godina

Sta radi unutrasnja kontrola u policiji.
Kriminalci zaposlili svoje rodjake u policiji i imaju informacije iz prve ruke.
Ova policajka je mutna kao "mutna Morava".

Тата спалио Ђенку

pre 6 godina

@(ivanfaca, 03. januar 2018 18:18)

Мићо, ајд умиј се мало.. Само у рату је радни стаж 12/24, а они имају 12/16 у миру, војска 12/15, пилоти 12/18

dekameron

pre 6 godina

Svakog policajca koji se nađe u društvu krivično gonjenog treba odmah otpustiti a ako je saučesnik, naravno i kazniti. Ovakve stvari su pogubne za ugled policije. Kako običan građanin da prijavi policajcu nekog kriminalca. Kome? Ja to ne bih ni u ludilu. Za koga zapravo taj kome prijavljujete radi. Tu više nema granice. Običnom čoveku ostaje samo da se sklanja i da bude miš kako oni to kažu. Ili da beži iz ove zemlje!

Prvi pendrek Neca

pre 6 godina

Mozda je nas presvetli vodja mislio na policiju kada je izjavio da se plasi da cemo da uvozimo radnu snagu?!
Sta znam-nisam pametan...

Molder

pre 6 godina

Dakle policajka sedi u kolima sa likom koji ima debeo kriminalni dosije. Neko puca na njega i ona sakriva njegov pistolj. Sad mene, pored sve ludosti, zanima sta ona ima od sakrivanja njegovog pistolja? Nije on pucao na njih pa da ga oruzije moze komprovitovati, a nije ni da policija ne zna ko je on, pa ce ona ako sakrije pistolj sakriti njegov identitet. Prvo, idiot je sto se uopste na duznosti vidja sa kriminalcem, pa da je joj je i rod rodjeni, a drugo jos je veci idiot sto je bacala pistolj. Pa manja bi joj steta bila da je samo sacekala kolege, ispricala da su pucali na njih, malo se napravila naivna i eto. Ovako, em sa krimosom, em skriva dokazni materijal. Osim ako i ona sama nije ucestovvala u ubistvu. Njega izresetaju kao svajcarski sir, a ona sedi ni pola metra od njega i niti jedan metak je ne okrzne, onda uzima njegov pistolj i potpuno bespotrebno ga uklanja. Sumnjivo sve.

užas

pre 6 godina

Dotičnu momentalno poslati u istražni zatvor,već je pokušala.da utiče na dalji tok istrage uklanjajuci pištolj.i time već počinila krivično delo a puls što je pripadnik MUP treba da joj bude dodatna otežavajuća okolnost.

Milica

pre 6 godina

Pogledajte u kakboj zgradi ziveo ovaj clan klana. Poteklo imovine? Jasno k’o dan svima sem policiji i nadleznim ‘organima’ ...

e

pre 6 godina

Izgleda da sam dobro ocenio onomad kada je policija izjavila da je Davorin Baltić poznat policiji ja komentarisao: "Valjda su zajedno ispijali pivo". Očigledo!

Nikola

pre 6 godina

Ružno je generalizovati ali svakako da u veoma puno slučajeva stoje uglavnom službenici na većim pozicijama. Nešto je trulo u državi Danskoj.

Cemu takvo lupetanje?

pre 6 godina

"Suspendovana sto je krila pistolj"? Vi se salite? A nije uhapsena kao saradnik?
(neobavezno)

Па није крила убицин него пиштољ убијеног. Може да буде ухапшена као сарадник ако је сарађивала у неком кривичном делу са убијеним, или киме већ.
(Горан)

Netacno. Nosenje pistolja bez dozvole je krivicno delo, a ona je pomagala pocinioucu tog krivicnog dela, koji je, usput, lisen zivota. Da ne pricam o krivicnom delu uklanjanja materijalnih dokaza sa mesta pocinjenog krivicnog dela. To sto je pistolj navodno pripadao ubijenom, niti je relevatno, jos manje dokazano u ovom trenutku, sem ako je njena casna pandurska rec dovoljan dokaz. Jednostavno, sa mesta pocinjenog krivicnog dela se nista ne sme uklanjati. To svaki student prava zna.