Petak, 15.12.2017.

07:10

"Blic": Hrvatima je neko dao 10.000 evra da naprave haos

Trojica od šestorice privedenih Hrvata, koji su učestvovali u masovnom huliganskom obračunu tokom derbija u Beogradu, bili su plaćeni za učešće u tuči.

Izvor: Blic

"Blic": Hrvatima je neko dao 10.000 evra da naprave haos IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

Jarilo

pre 6 godina

Tanjug, Vecernje novosti, Sputnjik..Mentalna hidrogenska bomba ..


Ovde huligani po nalogu i uz blagoslov države divljaju godinama i sada će od ovoga da se napravi politički događaj..

neutralni felsh

pre 6 godina

Kad sama drzava (Vucic) kaze da nema snagu da se obracunava sa njima jasno je ko vodi ovu drzavu. Korupcija, droga, oruzje, nedodirljiva politicka elita i kriminalci sa druge strane vise od 5000000 obespravljenih gradjana. Narod je ovako hteo i sta se sada kao bune. Glasali ste.
(Milan, 15. decembar 2017 16:21)



vucic je svojevremeno bio ako ne huligan a ono ultras na zvezdinom severu. zasto bi se sad borio protiv bivse brace?

Ante

pre 6 godina

6 Hrvata krenulo da osvoje tribinu Grobara, u toku derbija?
Pa kako ne uspjese, bas me cudi.. onaj ima tetoviran simbol Vukovarskog vodotornja, par drugih standardnu sahovnicu.. drugovi im pobjegli, a oni ostali da se ovih 200-300 treniraju na njima?
Poslije te tarabane, izlaze krvavi i razbijeni, doduse na nogama, i ponosno odgovaraju na pitanje odakle su- "Iz SPLITA"!!
Nagnjecenje mozga?!? Jeste li stoposto sigurni? Dajte provjerite jos jednom, molim vas, nemoguce da tu stanuje mozak! Nijedan ludjak ne bi to napravio ni za 100.000 eura, a kamoli neki kriminalac za 500..
Najveca komedija je da im cijela tribina vice "ubi cigana" dok ih vode preko tartan staze... "Parada je tragedija prema ovoj komediji..
Ovi decki su upravo nadmasili Praljka, koji se ubio iako bi izasao za koji mjesec. 10 hiljada i Nobelovu nagradu za decke!!

Danilo

pre 6 godina

Kakvo spinovanje kako narod ne bi obratio pažnju da je budžet praktično usvojen bez ikakve rasprave, reč nije data opoziciji, urušen je parlament do dna, međutim umesto da se u svim novinama piše o tome, mi već danima čitamo o huliganima i stranim plaćenicima iz Hrvatske. Ne znam kako narod već nije ukapirao da kad god se dogodi neki važniji problem, da se u isto vreme dese i razni strani plaćenici, krize sa susednim zemljama, priča se u ubistvima pevačica i slično.

mirka

pre 6 godina

Jao molim vas, kakvi Hrvati kakvi bakraci?! Znaci, kad nema Hrvata sve je super, nema nereda i ludila?
Tako je sve lepo ovde, nigde huligana, nigde kriminala, i sad eto Hrvati dosli i upropastise nas! Hahaha

Milan

pre 6 godina

Sad će doktor Nebojša da poveže neka lica i neke događaje sa drugim licima i događajima i da zaključi, znate šta... evo šta, ovo je DRŽAVNI UDAR, država je ugrožena. A onda će jedna osoba, znate koja? pa ona kod koje stanuje Dr. Nebojša i to na onom skrivenom mestu, da se pojavi poput neočekivane sile i da reši stvar, onako kako samo on ume, jako, brzo, maestralno, munjevito, hitro, državnički.
Ako ovo nisu sami smislili, sigurno će majstorski, jer to jedino umeju, da okrenu ćurak na svoju stranu i umesto činjenice da država nema svoju vlast na Topčideru, ispašće da su spasli državu on napada spolja. Nego dosta više sa navijačima, vratite nam zadrugu, gladni smo

Milan

pre 6 godina

Kad sama drzava (Vucic) kaze da nema snagu da se obracunava sa njima jasno je ko vodi ovu drzavu. Korupcija, droga, oruzje, nedodirljiva politicka elita i kriminalci sa druge strane vise od 5000000 obespravljenih gradjana. Narod je ovako hteo i sta se sada kao bune. Glasali ste.

chimp

pre 6 godina

koliko se ja secam postavljene su neke skupocene kamere na stadion nedavno. sto ne identifikuju ucesnike u tuci i iz ove druge grupe pa da i njih strpaju u zatvor. u suprotnom nista se nece promeniti.

Posteno i haos je bolji

pre 6 godina

Sud zavrsio sa Jajinackom pricom. Ajd sad da izmislimo nesto drugo, ali ovaj put da nije u sumi, nego pred kamerama. Da narod vidi da se radi protiv vlasti.

bg

pre 6 godina

Znaci i u Hrvatskoj ovi reketiraju i prebijaju a ne sede u zatvoru. U evropskoj Hrvatskoj isto kao i u Srbiji! Kriminalci se slobodno setaju, prelaze granicu, dolaze na derbije da se biju. Ma sjajno, isti smo! Hoce li ovaj sto je uhvacen s drogom zaista i dobiti nekoliko godina robije? Ovaj ima hematom na mozgu, koji crni njegov mozak...

Njofra

pre 6 godina

Ovo je bio čisti Udruženi zločinački poduhvat! Obračun mafijaškog narko-kartela Bg podzemlja koji preko navijačke subkulture ulazi u društvo na velika vrata. Sličan modus operandi viđen je diljem istočne europe i južne amerike. Zašto su tu bili i hrvati? Pa zato što srpsko i hrvatsko podzemlje ne poznaje granice, već ima isto tržite.

srrrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Ako je verovati jednom dnevnom listu, opoziciona (?) grupa navijaca je angazovala neku grupu kriminalaca iz Hrvatske da im pomognu u izvodjenju puca na juznoj tribini. Ali, ne lezi vraze, ni ovi nisu sedeli skrstenih ruku pa su angazovali grupu bugarskih huligana kao pojacanje u odbrani nekog tamo "navijackog" poretka na juznoj tribini. I posle se desilo to sto se desilo.
Pa se pitam: ako su ovi planirali napad i angazovali strane placenika - a BIA nista, a onda su ovi drugi isplanirali kontranapad i angazovali strane placenike - a BIA opet nista...a radi se o grupama "navijaca" koje su jako problematicne te stoga i veoma pracene od strane organa reda, a i "pojacanja" iz inostranstva su skolovani huligani profesionalci...kako je onda moguce da niko nije preventivno delovao i specio sukobe? Da se razumemo, nije mi zao sto su se oni medjusobno porazbijali, trebali su i jace...ali mi jeste za one obicne ljude koji su u najnormalnijem smislu (a kako bi drugacije) dosli da odgledaju fudbalsku utakmicu a mogli su da stradaju. Ko preuzima odgovornost?

bivsi grobar

pre 6 godina

Navijao sam za Partizan,zbog huligana idem na istok. Slusao sam price o placenim navijacima ali naivan nisam verovao. Sad mi je jasno klubovi postoje radi droge. napustam fudbal vreme je da nadjem zensku. Zbogom grobari.

Igor

pre 6 godina

Aman, postoje valjda neki organi u ovoj drzavi koji sprece nekog ako ima plan da napravi neki haos..

Ko je odgovoran sto se unose baklje i pirotehnika na svaku utakmicu?
Ko je odgovoran sto isti osvedoceni kriminalci i huligani prisustvuju svakoj utakmici?

Da li ce neko da odgovara?

Kaznite klubove, kaznite redare, kaznite pripadnike policije koji su vrsili pretres, ucinite nesto!

Nicky boy

pre 6 godina

Hrvati kao dežurni krivci.

Straci izazvali haos ? Ma važi, kako da ne.

Klasična borba za prevlast na tržištu narkotika, ništa drugo.

Mile Dodik

pre 6 godina

Evo vam dokaza da navijaci FK Partizana su samo tu zbog ljubavi prema voljenom klub. Neko sa strane nam je ubacio remetilacki faktor i sto je najgore sada hoce i da ruse casnog predsednika Vucica. Srbi overtime se ovo je svetska zavera protiv naseg naroda.

Nebojša

pre 6 godina

To piše današnji "Blic" i navodi da je kod jednog od njih nađena i količina narkotika dovoljna za nekoliko godina robije.

Naravno tog su pustili.

mich

pre 6 godina

Sada ce verovatno da optuze Djilasa, napadaci su iz kriminalnog miljea i nisu uspeli u zamisli, sto govori da i ovi koji su trenutno na jugu takodje pripadaju kriminalnom miljeu ALI INTERESANTNO da to niko u MEDIJIMA ne pominje, vec ih oslovljavaju sa "navijaci", a svi dobro znamo da ko je na celu SEVERA I JUGA ima kontrolu prodaje narkotika...

duledudule

pre 6 godina

Joj...Ne mogu više te teorije zavere. Došla tri Hrvata da se biju protiv njih hiljadu! E jel? 

I da ih je bilo 300 a ne tri, otkud baklje na stadionu? 

Zašto tuča traje toliko dugo bez mešanja policije? 

Zašto utakmica nije odmah prekinuta a organizator kažnjen milionskom kaznom zbog propusta? 

Zašto ti kriminogeni klubovi još nisu privatizovani? 

Nemojte mlatiti praznu slamu i praviti tenziju gde je nema. To su huligani a ne navijači i to su bili kriminalci a ne predstavnici susednih država. 

I policija i BIA su maestralno zakazale, još jednom. A nagrada je stan, 10% povećanje plate i 10.000 u kešu. 

Ma jel?!?
(Aj dosta laganja više, 15. decembar 2017 
policija i bia su maestralno odradili sta su trebali.nisu nikako zakazali....

daroza

pre 6 godina

Koja glupost,imao narkotike za nekoliko godina robije a došao da napravi problem na tribini,to ne bi uradio ni amater nešto tu smrdi.Da neće sad AV da se obračuna sa huliganima pa malo filmske režije pred rasplet.Alo prazan mi novčanik bando

srbin

pre 6 godina

A sta cemo sa povicima drogirane divljacke mase sa juga "ubi zakolji da cigan ne postoji" ? Stoka...i nisu za bolje od svoje brace hrvata...crno beli franjevci sve je to ista ustaska bagra na jugu...

Ivan

pre 6 godina

Postoji jednostavno resenje ovog problema. Obavezati klubove da pre pocetka utakmice na semaforu prikazu koliko je zarada igraca u toku utakmice. Verujem da ce vecina spoznati besmisao prisustva dogadjaju gde neko za sutiranje lopte zaradjuje koliko on za godinu dana.

Graždanin ovdašnji

pre 6 godina

Molim za političku i društvenu preciznost. Elem, svi znamo da je Hrvatska veštačka tvirevina Vatikana, te je preciznije reći Dalmatinci, s tim da u naslovu stoji da su otišli u pećalbu u Beograd jer ih Zagreb iskorišćava.
Isto važi i za Šumadince, Pomoravce, Sremce i ostale koje eksploatiše kolonijalna beogradska oligarhija.
Batalite Srbe i Hrvate... sve je to floskula.

pametnix

pre 6 godina

Sramota da se orkestrirano brane naši kriminalci na tribinama pričom da je par hrvata dobilo siću da izazove nešto. Ovo je jadno, ali ne i neočekivano u ovakvoj zemlji...

Branko Von Beca

pre 6 godina

Sram ih bilo, ni fantomku da stave, kao svi pošteni razbojnici i probisveti.
Nego, da im nije pare poslala tetka iz Kanade ...?

Bogoje Panajotovic

pre 6 godina

Ovog puta nije radilo vatreno oruzje, neki kodeks, sta li je, ne znam. A onda ce neki mladi majmun prvi da krene sa utokom, jer ovde mozes da kupis postovanje za 50 e (dobacuju : i manje, i manje !).
Zadnji put sam bio na JNA 1987 - 3 : 0 protiv Veleza, ali mislim da je izvodljivo zavrljaciti rucnu bombu sa ulice u lavor ili dronj da preleti, haos brate minli.

vladaub

pre 6 godina

Sramota.Svoju nesposobnost vlast opet prebacuje na strane sluzbe itd. Niste u stanju da resite ni problem huligana a kamoli neki veci i jos vazniji. Nesposobniste. Vladate vise od pola decenije bre i nista ne uradiste i opet vam drugi kriv. Ko Djilas? Haahaa...

del

pre 6 godina

sokantno je da apsolutno niko ne pominje pronalazenje divljaka i monstruma koji su prebili i palili do smrti ove polugole osobe - ceo stadion je gledao linc, cela zemlja preko TV-a i naravno policija koja je nemo posmatrala... ako je neko dosao da pravi nerede na stadionu da li to znaci da se ta osoba moze javno ponizavati, skidati, paliti i tuci do smrti? sta je sledece u ovom drustvu? javno kamenovanje? nabijanje na kolac? ti koji su palili i skidali i ponizavali javno - isti su ako ne i mnogo gori od onih koji su organizovano dosli da prave nerede... ali oni ce ostati nesankcionisani i neimenovani iako svi znamo ko su. uostalom njihov idol je kriminalac i diler Sale mutavi koga je Vucic javno oplakivao u vuse navrata... sta vise dodati?

sve se vidi ko na dlanu

pre 6 godina

Jasno je ko ih kontrolise. Zasto ne skandiraju sadasnjem predsedniku? Zasto je parada ponosa uspela? Sve je jasno. Dok se pljacka drzava i kidaju meso sa kostiju narodu, povremeno pred izbore obecaju izvoz mercedesa. Molim sve postene ljude da vise ne kroce na stadion kako bi istina ostala ogoljena na jugu i severu.

U fudbalu je rešenje

pre 6 godina

Gde ja živim, šta je ovo? Od cele tribine oni izvedu na stazu 7 likova, od toga 6 hrvata kriminalaca, jedan go potpuno, i oni tako bleje 5 min da ih svi islikaju na atletskoj stazi...eeeej bre...i onda priče ovakve onakve...pa šta je bre ovo? Krvavi cirkus za Srbe majmune? Ostavite nam više mozak na miru, dosta je bilo.

Sjasi Kurta da uzjasi Murta

pre 6 godina

Kako ste naivni opet cete da nasednete. Pustali su probne balone sa Ali babom ali posle dve lazi o mercedesu u Srbiji sa terena je odziv slab, probni balon se nije primio u narodu. Zato je sad sve ovo izrezirano da bi on opet postao heroj nacije. Bice procesuirani, mir ce se vratiti na stadione, narod ce da aplaudira a kad izbori prodju sve ce da se otegne do sledecih izbora. Onda ce da ih osude na po 10 godina, narod opet srecan a onda stupa na scenu taj mrski apelacioni koji ih oslobadja. Molim vas prekinite da idete na fudbalske utakmice, nadjite drugu zanimaciju. Neka ostanu samo huligani na Severu i Jugu. Nek istina bude ogoljena. Ajmo ljudi odavde nije ovde mesto postenim ljudima.

pfc

pre 6 godina

tukla se braca medjusobno i to je to...mi srbi treba da budemo po strani...kakve veze imam ja srbin beogradjanin pravoslavac zvezdas sa hrvatima..

nemanjaz

pre 6 godina

Propast vlasti se blizi. Pogledajte staga botova. Provali se svaki komentar.Pa svi mladi u SNS ne uzimaju telefon da komentarisu i hvale drzavu i vodju jer su tu samo iz interesa. Da bi dobili posao u EPS,skoli,vrticu itd. Pozitivne komentare salju samo botovi koji dobijaju pare za to.

Mare

pre 6 godina

Ne verujem da su upletene strane sluzbe,ali da su Hrvati placeni od strane domacih kriminalaca u okviru navijacke grupe, koja je htela da preuzme tribinu, e u to sam siguran.

zima

pre 6 godina

Sta rade bezbedonosne strukture?Zar nije lekcija naucena posle Albanije i drona? Cini mi se da je ovo jos jedna rezija poput one u Jajincima

OmaeWaMouShindeiru

pre 6 godina

Šta radi BIA ?
(Jova, 15. decembar 2017 10:03)
Upuceniji ljudi, znaju trbine upravo kontrolisu BIA i policija (pogotvu juzne). Najpoznatiji BIAs saradnik je bio mutavi(ubijen, minut cutanja za kriminalca, pokazivao znacku u nekim trenucima). Ne brini se oni vode kako njima (drzavi, vlasti) odgovora.

sale

pre 6 godina

Fudbal nije sport, to je podsticanje nasilja. Jedni od najvećih kriminalaca vole fudbal i koriste ga zarad svojih ambicija. Nikad svoje dete neću voditi na fudbalske ili košarkaške utakmice. Podržavanje fudala je podržavanje kriminala od mafijaša do političara.

Gjilanasi

pre 6 godina

80-ih godina, za vreme demostracija na Kosovo, koristila se ista propaganda. Navodno, u t vreme, neko unutar demostranata bi uvek bio vidjen kako deli pare demostrantima i to nevidjene sume novaca. Ko je to bio, nikad se nije znao, ko je ustvari uzeo pare isto, nikad se nije znao. Ali, tad ko i danas, bilo je ljudi koji su na to poverovali.

DS

pre 6 godina

Ја сам у Украјини и желим да напоменем о неким сазнањима украјинских медија везано за претходни инцидент ... Иначе однос према србима је овде баш одличан и у тексту се наводи ко је учествовао у нападу на делегацију Партизана у Кијеву. Значи да ништа није случајно већ организивано. Поздрав свима!! "Sportske.net утверждает, что злоумышленниками были поклонники "Динамо" со связями в хорватских кругах."

Trki

pre 6 godina

"Trojica od šestorice privedenih Hrvata, koji su učestvovali u masovnom huliganskom obračunu tokom derbija u Beogradu, bili su plaćeni za učešće u tuči."

A trojica volontirala?

goran

pre 6 godina

Uopšte nije bitno ko je došao i šta je radio posao države je da sprovede huligane u pritvoru u roku od pet minuta znači oni imaju sve njihove podatke i i sva njihova Sabrana dela. Znači niko od poštenih ljudi nije došao na jug sa detetom da bi pravio incidente. Svi ti ljudi koji prave incidente oni su već odavno registrovani i njima bi trebalo biti zabranjen pristup stadionu,to samo dokazuje veliku nesposobnost države, ako uopšte nisu u talu sa njima jer više me ništa ne čudi, da ima država interesa oni bi davno kopali kukuruz u padinskoj Skeli nego što maltretiraju pošteni nedužan narod. Niko me ne može ubediti da je par desetina jakih i glupih ljudi jači od države. Ovde se postavlja Samo još jedno pitanje da li se zakon sprovodi samo za poštene ljude da sam ja nešto ovako uradio koji nikada nisam bio ni upisan od strane policajca verovatno bi dobio najmanje tri-četiri meseca zatvora.

.....

pre 6 godina

(domaći_izdajnik, 15. decembar 2017 08:21) # Link komentara

Fale ti:

Trilaterala
Bildberg Grupa
Komitet 011
Vanzemaljci
Pušač
Lone Gunmen
Foks Molder
Skiner

NoName

pre 6 godina

Dakle priča se zavrtela;
strane ambasade,
domaći tajkuni,
pokušaj rušenja Vučića,
atentat,
državni udar,
Vatikan,
CIA,
Soroš,
domaći izdajnici,
strani plaćenici,
opozicija..

Jesu svi tu?
Jesu.
Ne fali niko?
Ne fali.
Ajmo sad, udri.
Rafalna paljba.
(domaći_izdajnik, 15. decembar 2017 08:21)

Drug Vučela u punom sjaju. I to se od njega očekuje. Ono što mene zabrinjava je to da se jedan medij kao B92 svrstao na stranu jednog Vučelića samo zato što sportska redakcija sajta navija za Partizan.

Кривокапић

pre 6 godina

Баш ме интересује где су нашли ту количину дроге код голих Хрвата? И које су то тајне службе? Смешни сте.

Marko

pre 6 godina

"Ne postoji drustveni konsenzus za obracun sa huliganima na stadionima" (A. Vucic, 2014). Ja ne poznajem bilo koga ko nije za to da se ovo smece od ljudi zatvori na decenijske kazne zatvora. Ne znam da li Vi mozda znate nekoga ko je protiv borbe protiv huliganizma?

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!

pre 6 godina

Svi su uspeli, osim zgrozenog naroda! Ovi su unapred placeni (malo su dobili po nosu, ali su navikli!), navijacke grupe zadrzavaju "teritoriju", politicari vec biraju nove pulene, a klubovima po bod!

xxx

pre 6 godina

Gospodo sa O2 iliti B92! Ne opravdavajte ovo. Klasično preotimanje vlasti uz pomoć dva Hrvata!
Idite na Partizanov net forum, pa pročitajte koliko se oni stide i koliko im je tesko jer su se tukli sa svojima! Ne spinujte BRE vise javnost! Tukli su se medjusobno za prevlast! Svako dete zna da im je tribina u rasulu!
(Zoki, 15. decembar 2017 07:38) Vama je tribinu odavno preoteo Dr Čović, i to mirno bez nasilja i opiranja...

borivoje surdilovic

pre 6 godina

@dani...tribina ti je kod nas za drogu bitna stvar...jer te vodje tacnije grupe, u svom kraju diluju pun gas...niko im ne sme nista, a da nisu vodje...pojede ih konkurencija....e zato im je bitno...i sada su stare ekipe dovele ove krimose da probaju da preuzmu kop...bice tu jos borbi...i mrtvih...sad prelaze na pucanje.....i neka se pobiju...pa da zuvimo ko sav normalan svet.

som

pre 6 godina

nisu to ni zvezdasi ni partizanovci, ni srbi ni hrvati ni englezi ni rusi, to nema ni vere ni nacije, njihova je nacija huligan, vera kriminal, vrsta od koje se svako iole pristojan sklanja sto dalje i moli boga da nikada na takve ne naleti...

her Flik

pre 6 godina

Pa medju krimosima na području ex Jugoslavije nikada nije prestalo bratstvo i jedinstvo. Ovo se većim delom odnosi i na političare. Svi su oni bili jedni drugima na usluzi u cilju svog ličnog bogaćenja, zavadjanja naroda, pljačkanja naroda... Oni koji su ih stvorili i danas su na vlasti u svim banana državicama bivše Juge... na žalost...

dani

pre 6 godina

to iz Hrvatske nisu navijaci...to je smijesna tvrdnja. Nitko od njih nema nikakve veze sa navijackim grupama iz RH. To su najobicniji kriminalci i nasilnici. Nazivati ovo huliganskim obracunom i huliganima - strasno je daleko od istine. Ovo je najobicniji kriminalni obracun i nista vise. Tribina je samo punkt za dilanje i sl. aktivnosti...
U kojem trenutku su navijacki vodje u Srbiji postali i glavni kriminalci -zaista ne znam. U RH ima huligana, ali daleko od toga da su u isto vrijeme i glavni kriminalci i dileri...jos uvijek su ono sto su navijaci tog tipa i bili -manje vise marginalci koji rade sranja na utakmicama, na marginama drustva su i ako se i bave kriminalom -govorimo o nekom "sitnom" kriminalu, a ne o ovom o cemu govorimo u Srbiji. Pa gdje ima da najveci narko dileri vode navijanje?
Nemojte me krivo shvatiti -RH itekako ima problema sa huliganima, ali to zaista i jesu huligani u klasicnom smislu te rijeci, a ovo u Srbiji je ipak nesto sasvim drugo...huliganizam je tu sasvim sporedan.

загор

pre 6 godina

зашто озбиљни медији попут б92 дозвољавају себи да учествују у овом спиновању. као нисмо ми, то су хрвати. молим вас...
не покушавам да порекнем чињеницу да су ови поскидани махом (или неки од њих, небитно) хрвати, али није у томе суштина. а по вестима испаде да је баш то суштина - то што су хрвати из сплита. какве би разлике било да су роми из маринкове баре или срби из мељака... потпуно небитна ствар.
оно што је битно, то је зашто држава не кажњава хулигане и зашто се хулигани више плаше супарничких група него државе. суштинско питање је и шта ће држава да учини са СРПСКИМ хулиганима. ове хрватске могу и да стрељају или да пусте, потпуно је небитно по безбедносну ситуацију и атмосферу у друштву, а само се о њима прича...

domaći_izdajnik

pre 6 godina

Dakle priča se zavrtela;
strane ambasade,
domaći tajkuni,
pokušaj rušenja Vučića,
atentat,
državni udar,
Vatikan,
CIA,
Soroš,
domaći izdajnici,
strani plaćenici,
opozicija..

Jesu svi tu?
Jesu.
Ne fali niko?
Ne fali.
Ajmo sad, udri.
Rafalna paljba.

bakster

pre 6 godina

ako se ne varam ovaj tovarovic je srbin iz splita. hardkor grobar itd. pretpostavljam da su bas preko njega i ove ostale pozvali/unajmili. mene samo zanima ko je smeo da udari na jAVnjicare? ja pretpostavljam da ce svi sem njih da fasuju robiju.

Aj dosta laganja više

pre 6 godina

Joj...Ne mogu više te teorije zavere. Došla tri Hrvata da se biju protiv njih hiljadu! E jel?

I da ih je bilo 300 a ne tri, otkud baklje na stadionu?

Zašto tuča traje toliko dugo bez mešanja policije?

Zašto utakmica nije odmah prekinuta a organizator kažnjen milionskom kaznom zbog propusta?

Zašto ti kriminogeni klubovi još nisu privatizovani?

Nemojte mlatiti praznu slamu i praviti tenziju gde je nema. To su huligani a ne navijači i to su bili kriminalci a ne predstavnici susednih država.

I policija i BIA su maestralno zakazale, još jednom. A nagrada je stan, 10% povećanje plate i 10.000 u kešu.

Ma jel?!?

skeptik

pre 6 godina

Kad Blic kaze onda mora da je tacno. Jos jedan u nizu spinova stranke na vlasti.
Kao prvo, zauzmu sipku i sta onda, ne razumem? Kad ovi placenici odu svojim kucama doci ce ponovo ovi jos jaci i isterace ih. Ako je u pitanju borba za trzoste droge takve stvari se resavaju van stadiona i tribina, tada sacekuse i pistolji rade a ne baklje.
Sta je pozadina iza svega ovoga tesko cemo saznati. Meni licno da se skrene paznje na neke druge stvari koji se desavaju u drzavi, recimo usvajanja budzeta a da opozija prakticno nije dobila rec da kaze nesto o tome ili nesto tome slicno. Videcemo sta ce biti sa ovim huliganima i kako ce se drzati "obracunati" sa njima i koje ce "kazne" dobiti, tu cemo dobiti odgovor na pitanje ko stoji iza svega ovog.

Zoki

pre 6 godina

Gospodo sa O2 iliti B92! Ne opravdavajte ovo. Klasično preotimanje vlasti uz pomoć dva Hrvata!
Idite na Partizanov net forum, pa pročitajte koliko se oni stide i koliko im je tesko jer su se tukli sa svojima! Ne spinujte BRE vise javnost! Tukli su se medjusobno za prevlast! Svako dete zna da im je tribina u rasulu!

Nikola

pre 6 godina

Meni ovo i dalje nema smisla. 20 ljudi da zauzme tribinu ??? A i da su nekako uspjeli sta bi postigli ? Jel tu niko ne bi smio doci na sledecu utakmicu ili sta ?

Ccc

pre 6 godina

A srpski navijaci su mnogo fini i ne bi se tukli. Prestanite vise da opravdavate nasilnicko ponasanje! Neko iz senke je platio? Svaka vest u vezi sa divljanjem huligana je kao scenario za seriju "Senke nad Balkanom"! Sta je sledece? Tajno udruzenje "Tula"!

Aj dosta laganja više

pre 6 godina

Joj...Ne mogu više te teorije zavere. Došla tri Hrvata da se biju protiv njih hiljadu! E jel?

I da ih je bilo 300 a ne tri, otkud baklje na stadionu?

Zašto tuča traje toliko dugo bez mešanja policije?

Zašto utakmica nije odmah prekinuta a organizator kažnjen milionskom kaznom zbog propusta?

Zašto ti kriminogeni klubovi još nisu privatizovani?

Nemojte mlatiti praznu slamu i praviti tenziju gde je nema. To su huligani a ne navijači i to su bili kriminalci a ne predstavnici susednih država.

I policija i BIA su maestralno zakazale, još jednom. A nagrada je stan, 10% povećanje plate i 10.000 u kešu.

Ma jel?!?

dani

pre 6 godina

to iz Hrvatske nisu navijaci...to je smijesna tvrdnja. Nitko od njih nema nikakve veze sa navijackim grupama iz RH. To su najobicniji kriminalci i nasilnici. Nazivati ovo huliganskim obracunom i huliganima - strasno je daleko od istine. Ovo je najobicniji kriminalni obracun i nista vise. Tribina je samo punkt za dilanje i sl. aktivnosti...
U kojem trenutku su navijacki vodje u Srbiji postali i glavni kriminalci -zaista ne znam. U RH ima huligana, ali daleko od toga da su u isto vrijeme i glavni kriminalci i dileri...jos uvijek su ono sto su navijaci tog tipa i bili -manje vise marginalci koji rade sranja na utakmicama, na marginama drustva su i ako se i bave kriminalom -govorimo o nekom "sitnom" kriminalu, a ne o ovom o cemu govorimo u Srbiji. Pa gdje ima da najveci narko dileri vode navijanje?
Nemojte me krivo shvatiti -RH itekako ima problema sa huliganima, ali to zaista i jesu huligani u klasicnom smislu te rijeci, a ovo u Srbiji je ipak nesto sasvim drugo...huliganizam je tu sasvim sporedan.

domaći_izdajnik

pre 6 godina

Dakle priča se zavrtela;
strane ambasade,
domaći tajkuni,
pokušaj rušenja Vučića,
atentat,
državni udar,
Vatikan,
CIA,
Soroš,
domaći izdajnici,
strani plaćenici,
opozicija..

Jesu svi tu?
Jesu.
Ne fali niko?
Ne fali.
Ajmo sad, udri.
Rafalna paljba.

загор

pre 6 godina

зашто озбиљни медији попут б92 дозвољавају себи да учествују у овом спиновању. као нисмо ми, то су хрвати. молим вас...
не покушавам да порекнем чињеницу да су ови поскидани махом (или неки од њих, небитно) хрвати, али није у томе суштина. а по вестима испаде да је баш то суштина - то што су хрвати из сплита. какве би разлике било да су роми из маринкове баре или срби из мељака... потпуно небитна ствар.
оно што је битно, то је зашто држава не кажњава хулигане и зашто се хулигани више плаше супарничких група него државе. суштинско питање је и шта ће држава да учини са СРПСКИМ хулиганима. ове хрватске могу и да стрељају или да пусте, потпуно је небитно по безбедносну ситуацију и атмосферу у друштву, а само се о њима прича...

Zoki

pre 6 godina

Gospodo sa O2 iliti B92! Ne opravdavajte ovo. Klasično preotimanje vlasti uz pomoć dva Hrvata!
Idite na Partizanov net forum, pa pročitajte koliko se oni stide i koliko im je tesko jer su se tukli sa svojima! Ne spinujte BRE vise javnost! Tukli su se medjusobno za prevlast! Svako dete zna da im je tribina u rasulu!

Trki

pre 6 godina

"Trojica od šestorice privedenih Hrvata, koji su učestvovali u masovnom huliganskom obračunu tokom derbija u Beogradu, bili su plaćeni za učešće u tuči."

A trojica volontirala?

Ccc

pre 6 godina

A srpski navijaci su mnogo fini i ne bi se tukli. Prestanite vise da opravdavate nasilnicko ponasanje! Neko iz senke je platio? Svaka vest u vezi sa divljanjem huligana je kao scenario za seriju "Senke nad Balkanom"! Sta je sledece? Tajno udruzenje "Tula"!

Nikola

pre 6 godina

Meni ovo i dalje nema smisla. 20 ljudi da zauzme tribinu ??? A i da su nekako uspjeli sta bi postigli ? Jel tu niko ne bi smio doci na sledecu utakmicu ili sta ?

Marko

pre 6 godina

"Ne postoji drustveni konsenzus za obracun sa huliganima na stadionima" (A. Vucic, 2014). Ja ne poznajem bilo koga ko nije za to da se ovo smece od ljudi zatvori na decenijske kazne zatvora. Ne znam da li Vi mozda znate nekoga ko je protiv borbe protiv huliganizma?

sve se vidi ko na dlanu

pre 6 godina

Jasno je ko ih kontrolise. Zasto ne skandiraju sadasnjem predsedniku? Zasto je parada ponosa uspela? Sve je jasno. Dok se pljacka drzava i kidaju meso sa kostiju narodu, povremeno pred izbore obecaju izvoz mercedesa. Molim sve postene ljude da vise ne kroce na stadion kako bi istina ostala ogoljena na jugu i severu.

skeptik

pre 6 godina

Kad Blic kaze onda mora da je tacno. Jos jedan u nizu spinova stranke na vlasti.
Kao prvo, zauzmu sipku i sta onda, ne razumem? Kad ovi placenici odu svojim kucama doci ce ponovo ovi jos jaci i isterace ih. Ako je u pitanju borba za trzoste droge takve stvari se resavaju van stadiona i tribina, tada sacekuse i pistolji rade a ne baklje.
Sta je pozadina iza svega ovoga tesko cemo saznati. Meni licno da se skrene paznje na neke druge stvari koji se desavaju u drzavi, recimo usvajanja budzeta a da opozija prakticno nije dobila rec da kaze nesto o tome ili nesto tome slicno. Videcemo sta ce biti sa ovim huliganima i kako ce se drzati "obracunati" sa njima i koje ce "kazne" dobiti, tu cemo dobiti odgovor na pitanje ko stoji iza svega ovog.

bakster

pre 6 godina

ako se ne varam ovaj tovarovic je srbin iz splita. hardkor grobar itd. pretpostavljam da su bas preko njega i ove ostale pozvali/unajmili. mene samo zanima ko je smeo da udari na jAVnjicare? ja pretpostavljam da ce svi sem njih da fasuju robiju.

OmaeWaMouShindeiru

pre 6 godina

Šta radi BIA ?
(Jova, 15. decembar 2017 10:03)
Upuceniji ljudi, znaju trbine upravo kontrolisu BIA i policija (pogotvu juzne). Najpoznatiji BIAs saradnik je bio mutavi(ubijen, minut cutanja za kriminalca, pokazivao znacku u nekim trenucima). Ne brini se oni vode kako njima (drzavi, vlasti) odgovora.

borivoje surdilovic

pre 6 godina

@dani...tribina ti je kod nas za drogu bitna stvar...jer te vodje tacnije grupe, u svom kraju diluju pun gas...niko im ne sme nista, a da nisu vodje...pojede ih konkurencija....e zato im je bitno...i sada su stare ekipe dovele ove krimose da probaju da preuzmu kop...bice tu jos borbi...i mrtvih...sad prelaze na pucanje.....i neka se pobiju...pa da zuvimo ko sav normalan svet.

Sjasi Kurta da uzjasi Murta

pre 6 godina

Kako ste naivni opet cete da nasednete. Pustali su probne balone sa Ali babom ali posle dve lazi o mercedesu u Srbiji sa terena je odziv slab, probni balon se nije primio u narodu. Zato je sad sve ovo izrezirano da bi on opet postao heroj nacije. Bice procesuirani, mir ce se vratiti na stadione, narod ce da aplaudira a kad izbori prodju sve ce da se otegne do sledecih izbora. Onda ce da ih osude na po 10 godina, narod opet srecan a onda stupa na scenu taj mrski apelacioni koji ih oslobadja. Molim vas prekinite da idete na fudbalske utakmice, nadjite drugu zanimaciju. Neka ostanu samo huligani na Severu i Jugu. Nek istina bude ogoljena. Ajmo ljudi odavde nije ovde mesto postenim ljudima.

U fudbalu je rešenje

pre 6 godina

Gde ja živim, šta je ovo? Od cele tribine oni izvedu na stazu 7 likova, od toga 6 hrvata kriminalaca, jedan go potpuno, i oni tako bleje 5 min da ih svi islikaju na atletskoj stazi...eeeej bre...i onda priče ovakve onakve...pa šta je bre ovo? Krvavi cirkus za Srbe majmune? Ostavite nam više mozak na miru, dosta je bilo.

Branko Von Beca

pre 6 godina

Sram ih bilo, ni fantomku da stave, kao svi pošteni razbojnici i probisveti.
Nego, da im nije pare poslala tetka iz Kanade ...?

.....

pre 6 godina

(domaći_izdajnik, 15. decembar 2017 08:21) # Link komentara

Fale ti:

Trilaterala
Bildberg Grupa
Komitet 011
Vanzemaljci
Pušač
Lone Gunmen
Foks Molder
Skiner

vladaub

pre 6 godina

Sramota.Svoju nesposobnost vlast opet prebacuje na strane sluzbe itd. Niste u stanju da resite ni problem huligana a kamoli neki veci i jos vazniji. Nesposobniste. Vladate vise od pola decenije bre i nista ne uradiste i opet vam drugi kriv. Ko Djilas? Haahaa...

Кривокапић

pre 6 godina

Баш ме интересује где су нашли ту количину дроге код голих Хрвата? И које су то тајне службе? Смешни сте.

som

pre 6 godina

nisu to ni zvezdasi ni partizanovci, ni srbi ni hrvati ni englezi ni rusi, to nema ni vere ni nacije, njihova je nacija huligan, vera kriminal, vrsta od koje se svako iole pristojan sklanja sto dalje i moli boga da nikada na takve ne naleti...

del

pre 6 godina

sokantno je da apsolutno niko ne pominje pronalazenje divljaka i monstruma koji su prebili i palili do smrti ove polugole osobe - ceo stadion je gledao linc, cela zemlja preko TV-a i naravno policija koja je nemo posmatrala... ako je neko dosao da pravi nerede na stadionu da li to znaci da se ta osoba moze javno ponizavati, skidati, paliti i tuci do smrti? sta je sledece u ovom drustvu? javno kamenovanje? nabijanje na kolac? ti koji su palili i skidali i ponizavali javno - isti su ako ne i mnogo gori od onih koji su organizovano dosli da prave nerede... ali oni ce ostati nesankcionisani i neimenovani iako svi znamo ko su. uostalom njihov idol je kriminalac i diler Sale mutavi koga je Vucic javno oplakivao u vuse navrata... sta vise dodati?

daroza

pre 6 godina

Koja glupost,imao narkotike za nekoliko godina robije a došao da napravi problem na tribini,to ne bi uradio ni amater nešto tu smrdi.Da neće sad AV da se obračuna sa huliganima pa malo filmske režije pred rasplet.Alo prazan mi novčanik bando

duledudule

pre 6 godina

Joj...Ne mogu više te teorije zavere. Došla tri Hrvata da se biju protiv njih hiljadu! E jel? 

I da ih je bilo 300 a ne tri, otkud baklje na stadionu? 

Zašto tuča traje toliko dugo bez mešanja policije? 

Zašto utakmica nije odmah prekinuta a organizator kažnjen milionskom kaznom zbog propusta? 

Zašto ti kriminogeni klubovi još nisu privatizovani? 

Nemojte mlatiti praznu slamu i praviti tenziju gde je nema. To su huligani a ne navijači i to su bili kriminalci a ne predstavnici susednih država. 

I policija i BIA su maestralno zakazale, još jednom. A nagrada je stan, 10% povećanje plate i 10.000 u kešu. 

Ma jel?!?
(Aj dosta laganja više, 15. decembar 2017 
policija i bia su maestralno odradili sta su trebali.nisu nikako zakazali....

Nicky boy

pre 6 godina

Hrvati kao dežurni krivci.

Straci izazvali haos ? Ma važi, kako da ne.

Klasična borba za prevlast na tržištu narkotika, ništa drugo.

her Flik

pre 6 godina

Pa medju krimosima na području ex Jugoslavije nikada nije prestalo bratstvo i jedinstvo. Ovo se većim delom odnosi i na političare. Svi su oni bili jedni drugima na usluzi u cilju svog ličnog bogaćenja, zavadjanja naroda, pljačkanja naroda... Oni koji su ih stvorili i danas su na vlasti u svim banana državicama bivše Juge... na žalost...

Nebojša

pre 6 godina

To piše današnji "Blic" i navodi da je kod jednog od njih nađena i količina narkotika dovoljna za nekoliko godina robije.

Naravno tog su pustili.

NoName

pre 6 godina

Dakle priča se zavrtela;
strane ambasade,
domaći tajkuni,
pokušaj rušenja Vučića,
atentat,
državni udar,
Vatikan,
CIA,
Soroš,
domaći izdajnici,
strani plaćenici,
opozicija..

Jesu svi tu?
Jesu.
Ne fali niko?
Ne fali.
Ajmo sad, udri.
Rafalna paljba.
(domaći_izdajnik, 15. decembar 2017 08:21)

Drug Vučela u punom sjaju. I to se od njega očekuje. Ono što mene zabrinjava je to da se jedan medij kao B92 svrstao na stranu jednog Vučelića samo zato što sportska redakcija sajta navija za Partizan.

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!

pre 6 godina

Svi su uspeli, osim zgrozenog naroda! Ovi su unapred placeni (malo su dobili po nosu, ali su navikli!), navijacke grupe zadrzavaju "teritoriju", politicari vec biraju nove pulene, a klubovima po bod!

pametnix

pre 6 godina

Sramota da se orkestrirano brane naši kriminalci na tribinama pričom da je par hrvata dobilo siću da izazove nešto. Ovo je jadno, ali ne i neočekivano u ovakvoj zemlji...

nemanjaz

pre 6 godina

Propast vlasti se blizi. Pogledajte staga botova. Provali se svaki komentar.Pa svi mladi u SNS ne uzimaju telefon da komentarisu i hvale drzavu i vodju jer su tu samo iz interesa. Da bi dobili posao u EPS,skoli,vrticu itd. Pozitivne komentare salju samo botovi koji dobijaju pare za to.

sale

pre 6 godina

Fudbal nije sport, to je podsticanje nasilja. Jedni od najvećih kriminalaca vole fudbal i koriste ga zarad svojih ambicija. Nikad svoje dete neću voditi na fudbalske ili košarkaške utakmice. Podržavanje fudala je podržavanje kriminala od mafijaša do političara.

mich

pre 6 godina

Sada ce verovatno da optuze Djilasa, napadaci su iz kriminalnog miljea i nisu uspeli u zamisli, sto govori da i ovi koji su trenutno na jugu takodje pripadaju kriminalnom miljeu ALI INTERESANTNO da to niko u MEDIJIMA ne pominje, vec ih oslovljavaju sa "navijaci", a svi dobro znamo da ko je na celu SEVERA I JUGA ima kontrolu prodaje narkotika...

goran

pre 6 godina

Uopšte nije bitno ko je došao i šta je radio posao države je da sprovede huligane u pritvoru u roku od pet minuta znači oni imaju sve njihove podatke i i sva njihova Sabrana dela. Znači niko od poštenih ljudi nije došao na jug sa detetom da bi pravio incidente. Svi ti ljudi koji prave incidente oni su već odavno registrovani i njima bi trebalo biti zabranjen pristup stadionu,to samo dokazuje veliku nesposobnost države, ako uopšte nisu u talu sa njima jer više me ništa ne čudi, da ima država interesa oni bi davno kopali kukuruz u padinskoj Skeli nego što maltretiraju pošteni nedužan narod. Niko me ne može ubediti da je par desetina jakih i glupih ljudi jači od države. Ovde se postavlja Samo još jedno pitanje da li se zakon sprovodi samo za poštene ljude da sam ja nešto ovako uradio koji nikada nisam bio ni upisan od strane policajca verovatno bi dobio najmanje tri-četiri meseca zatvora.

xxx

pre 6 godina

Gospodo sa O2 iliti B92! Ne opravdavajte ovo. Klasično preotimanje vlasti uz pomoć dva Hrvata!
Idite na Partizanov net forum, pa pročitajte koliko se oni stide i koliko im je tesko jer su se tukli sa svojima! Ne spinujte BRE vise javnost! Tukli su se medjusobno za prevlast! Svako dete zna da im je tribina u rasulu!
(Zoki, 15. decembar 2017 07:38) Vama je tribinu odavno preoteo Dr Čović, i to mirno bez nasilja i opiranja...

srrrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Ako je verovati jednom dnevnom listu, opoziciona (?) grupa navijaca je angazovala neku grupu kriminalaca iz Hrvatske da im pomognu u izvodjenju puca na juznoj tribini. Ali, ne lezi vraze, ni ovi nisu sedeli skrstenih ruku pa su angazovali grupu bugarskih huligana kao pojacanje u odbrani nekog tamo "navijackog" poretka na juznoj tribini. I posle se desilo to sto se desilo.
Pa se pitam: ako su ovi planirali napad i angazovali strane placenika - a BIA nista, a onda su ovi drugi isplanirali kontranapad i angazovali strane placenike - a BIA opet nista...a radi se o grupama "navijaca" koje su jako problematicne te stoga i veoma pracene od strane organa reda, a i "pojacanja" iz inostranstva su skolovani huligani profesionalci...kako je onda moguce da niko nije preventivno delovao i specio sukobe? Da se razumemo, nije mi zao sto su se oni medjusobno porazbijali, trebali su i jace...ali mi jeste za one obicne ljude koji su u najnormalnijem smislu (a kako bi drugacije) dosli da odgledaju fudbalsku utakmicu a mogli su da stradaju. Ko preuzima odgovornost?

Ivan

pre 6 godina

Postoji jednostavno resenje ovog problema. Obavezati klubove da pre pocetka utakmice na semaforu prikazu koliko je zarada igraca u toku utakmice. Verujem da ce vecina spoznati besmisao prisustva dogadjaju gde neko za sutiranje lopte zaradjuje koliko on za godinu dana.

zima

pre 6 godina

Sta rade bezbedonosne strukture?Zar nije lekcija naucena posle Albanije i drona? Cini mi se da je ovo jos jedna rezija poput one u Jajincima

srbin

pre 6 godina

A sta cemo sa povicima drogirane divljacke mase sa juga "ubi zakolji da cigan ne postoji" ? Stoka...i nisu za bolje od svoje brace hrvata...crno beli franjevci sve je to ista ustaska bagra na jugu...

DS

pre 6 godina

Ја сам у Украјини и желим да напоменем о неким сазнањима украјинских медија везано за претходни инцидент ... Иначе однос према србима је овде баш одличан и у тексту се наводи ко је учествовао у нападу на делегацију Партизана у Кијеву. Значи да ништа није случајно већ организивано. Поздрав свима!! "Sportske.net утверждает, что злоумышленниками были поклонники "Динамо" со связями в хорватских кругах."

Bogoje Panajotovic

pre 6 godina

Ovog puta nije radilo vatreno oruzje, neki kodeks, sta li je, ne znam. A onda ce neki mladi majmun prvi da krene sa utokom, jer ovde mozes da kupis postovanje za 50 e (dobacuju : i manje, i manje !).
Zadnji put sam bio na JNA 1987 - 3 : 0 protiv Veleza, ali mislim da je izvodljivo zavrljaciti rucnu bombu sa ulice u lavor ili dronj da preleti, haos brate minli.

Mile Dodik

pre 6 godina

Evo vam dokaza da navijaci FK Partizana su samo tu zbog ljubavi prema voljenom klub. Neko sa strane nam je ubacio remetilacki faktor i sto je najgore sada hoce i da ruse casnog predsednika Vucica. Srbi overtime se ovo je svetska zavera protiv naseg naroda.

pfc

pre 6 godina

tukla se braca medjusobno i to je to...mi srbi treba da budemo po strani...kakve veze imam ja srbin beogradjanin pravoslavac zvezdas sa hrvatima..

Danilo

pre 6 godina

Kakvo spinovanje kako narod ne bi obratio pažnju da je budžet praktično usvojen bez ikakve rasprave, reč nije data opoziciji, urušen je parlament do dna, međutim umesto da se u svim novinama piše o tome, mi već danima čitamo o huliganima i stranim plaćenicima iz Hrvatske. Ne znam kako narod već nije ukapirao da kad god se dogodi neki važniji problem, da se u isto vreme dese i razni strani plaćenici, krize sa susednim zemljama, priča se u ubistvima pevačica i slično.

bivsi grobar

pre 6 godina

Navijao sam za Partizan,zbog huligana idem na istok. Slusao sam price o placenim navijacima ali naivan nisam verovao. Sad mi je jasno klubovi postoje radi droge. napustam fudbal vreme je da nadjem zensku. Zbogom grobari.

Graždanin ovdašnji

pre 6 godina

Molim za političku i društvenu preciznost. Elem, svi znamo da je Hrvatska veštačka tvirevina Vatikana, te je preciznije reći Dalmatinci, s tim da u naslovu stoji da su otišli u pećalbu u Beograd jer ih Zagreb iskorišćava.
Isto važi i za Šumadince, Pomoravce, Sremce i ostale koje eksploatiše kolonijalna beogradska oligarhija.
Batalite Srbe i Hrvate... sve je to floskula.

Milan

pre 6 godina

Sad će doktor Nebojša da poveže neka lica i neke događaje sa drugim licima i događajima i da zaključi, znate šta... evo šta, ovo je DRŽAVNI UDAR, država je ugrožena. A onda će jedna osoba, znate koja? pa ona kod koje stanuje Dr. Nebojša i to na onom skrivenom mestu, da se pojavi poput neočekivane sile i da reši stvar, onako kako samo on ume, jako, brzo, maestralno, munjevito, hitro, državnički.
Ako ovo nisu sami smislili, sigurno će majstorski, jer to jedino umeju, da okrenu ćurak na svoju stranu i umesto činjenice da država nema svoju vlast na Topčideru, ispašće da su spasli državu on napada spolja. Nego dosta više sa navijačima, vratite nam zadrugu, gladni smo

Milan

pre 6 godina

Kad sama drzava (Vucic) kaze da nema snagu da se obracunava sa njima jasno je ko vodi ovu drzavu. Korupcija, droga, oruzje, nedodirljiva politicka elita i kriminalci sa druge strane vise od 5000000 obespravljenih gradjana. Narod je ovako hteo i sta se sada kao bune. Glasali ste.

Mare

pre 6 godina

Ne verujem da su upletene strane sluzbe,ali da su Hrvati placeni od strane domacih kriminalaca u okviru navijacke grupe, koja je htela da preuzme tribinu, e u to sam siguran.

Gjilanasi

pre 6 godina

80-ih godina, za vreme demostracija na Kosovo, koristila se ista propaganda. Navodno, u t vreme, neko unutar demostranata bi uvek bio vidjen kako deli pare demostrantima i to nevidjene sume novaca. Ko je to bio, nikad se nije znao, ko je ustvari uzeo pare isto, nikad se nije znao. Ali, tad ko i danas, bilo je ljudi koji su na to poverovali.

bg

pre 6 godina

Znaci i u Hrvatskoj ovi reketiraju i prebijaju a ne sede u zatvoru. U evropskoj Hrvatskoj isto kao i u Srbiji! Kriminalci se slobodno setaju, prelaze granicu, dolaze na derbije da se biju. Ma sjajno, isti smo! Hoce li ovaj sto je uhvacen s drogom zaista i dobiti nekoliko godina robije? Ovaj ima hematom na mozgu, koji crni njegov mozak...

mirka

pre 6 godina

Jao molim vas, kakvi Hrvati kakvi bakraci?! Znaci, kad nema Hrvata sve je super, nema nereda i ludila?
Tako je sve lepo ovde, nigde huligana, nigde kriminala, i sad eto Hrvati dosli i upropastise nas! Hahaha

Njofra

pre 6 godina

Ovo je bio čisti Udruženi zločinački poduhvat! Obračun mafijaškog narko-kartela Bg podzemlja koji preko navijačke subkulture ulazi u društvo na velika vrata. Sličan modus operandi viđen je diljem istočne europe i južne amerike. Zašto su tu bili i hrvati? Pa zato što srpsko i hrvatsko podzemlje ne poznaje granice, već ima isto tržite.

Igor

pre 6 godina

Aman, postoje valjda neki organi u ovoj drzavi koji sprece nekog ako ima plan da napravi neki haos..

Ko je odgovoran sto se unose baklje i pirotehnika na svaku utakmicu?
Ko je odgovoran sto isti osvedoceni kriminalci i huligani prisustvuju svakoj utakmici?

Da li ce neko da odgovara?

Kaznite klubove, kaznite redare, kaznite pripadnike policije koji su vrsili pretres, ucinite nesto!

chimp

pre 6 godina

koliko se ja secam postavljene su neke skupocene kamere na stadion nedavno. sto ne identifikuju ucesnike u tuci i iz ove druge grupe pa da i njih strpaju u zatvor. u suprotnom nista se nece promeniti.

Posteno i haos je bolji

pre 6 godina

Sud zavrsio sa Jajinackom pricom. Ajd sad da izmislimo nesto drugo, ali ovaj put da nije u sumi, nego pred kamerama. Da narod vidi da se radi protiv vlasti.

Ante

pre 6 godina

6 Hrvata krenulo da osvoje tribinu Grobara, u toku derbija?
Pa kako ne uspjese, bas me cudi.. onaj ima tetoviran simbol Vukovarskog vodotornja, par drugih standardnu sahovnicu.. drugovi im pobjegli, a oni ostali da se ovih 200-300 treniraju na njima?
Poslije te tarabane, izlaze krvavi i razbijeni, doduse na nogama, i ponosno odgovaraju na pitanje odakle su- "Iz SPLITA"!!
Nagnjecenje mozga?!? Jeste li stoposto sigurni? Dajte provjerite jos jednom, molim vas, nemoguce da tu stanuje mozak! Nijedan ludjak ne bi to napravio ni za 100.000 eura, a kamoli neki kriminalac za 500..
Najveca komedija je da im cijela tribina vice "ubi cigana" dok ih vode preko tartan staze... "Parada je tragedija prema ovoj komediji..
Ovi decki su upravo nadmasili Praljka, koji se ubio iako bi izasao za koji mjesec. 10 hiljada i Nobelovu nagradu za decke!!

neutralni felsh

pre 6 godina

Kad sama drzava (Vucic) kaze da nema snagu da se obracunava sa njima jasno je ko vodi ovu drzavu. Korupcija, droga, oruzje, nedodirljiva politicka elita i kriminalci sa druge strane vise od 5000000 obespravljenih gradjana. Narod je ovako hteo i sta se sada kao bune. Glasali ste.
(Milan, 15. decembar 2017 16:21)



vucic je svojevremeno bio ako ne huligan a ono ultras na zvezdinom severu. zasto bi se sad borio protiv bivse brace?

Jarilo

pre 6 godina

Tanjug, Vecernje novosti, Sputnjik..Mentalna hidrogenska bomba ..


Ovde huligani po nalogu i uz blagoslov države divljaju godinama i sada će od ovoga da se napravi politički događaj..

pfc

pre 6 godina

tukla se braca medjusobno i to je to...mi srbi treba da budemo po strani...kakve veze imam ja srbin beogradjanin pravoslavac zvezdas sa hrvatima..

srbin

pre 6 godina

A sta cemo sa povicima drogirane divljacke mase sa juga "ubi zakolji da cigan ne postoji" ? Stoka...i nisu za bolje od svoje brace hrvata...crno beli franjevci sve je to ista ustaska bagra na jugu...

xxx

pre 6 godina

Gospodo sa O2 iliti B92! Ne opravdavajte ovo. Klasično preotimanje vlasti uz pomoć dva Hrvata!
Idite na Partizanov net forum, pa pročitajte koliko se oni stide i koliko im je tesko jer su se tukli sa svojima! Ne spinujte BRE vise javnost! Tukli su se medjusobno za prevlast! Svako dete zna da im je tribina u rasulu!
(Zoki, 15. decembar 2017 07:38) Vama je tribinu odavno preoteo Dr Čović, i to mirno bez nasilja i opiranja...

Zoki

pre 6 godina

Gospodo sa O2 iliti B92! Ne opravdavajte ovo. Klasično preotimanje vlasti uz pomoć dva Hrvata!
Idite na Partizanov net forum, pa pročitajte koliko se oni stide i koliko im je tesko jer su se tukli sa svojima! Ne spinujte BRE vise javnost! Tukli su se medjusobno za prevlast! Svako dete zna da im je tribina u rasulu!

Aj dosta laganja više

pre 6 godina

Joj...Ne mogu više te teorije zavere. Došla tri Hrvata da se biju protiv njih hiljadu! E jel?

I da ih je bilo 300 a ne tri, otkud baklje na stadionu?

Zašto tuča traje toliko dugo bez mešanja policije?

Zašto utakmica nije odmah prekinuta a organizator kažnjen milionskom kaznom zbog propusta?

Zašto ti kriminogeni klubovi još nisu privatizovani?

Nemojte mlatiti praznu slamu i praviti tenziju gde je nema. To su huligani a ne navijači i to su bili kriminalci a ne predstavnici susednih država.

I policija i BIA su maestralno zakazale, još jednom. A nagrada je stan, 10% povećanje plate i 10.000 u kešu.

Ma jel?!?

Graždanin ovdašnji

pre 6 godina

Molim za političku i društvenu preciznost. Elem, svi znamo da je Hrvatska veštačka tvirevina Vatikana, te je preciznije reći Dalmatinci, s tim da u naslovu stoji da su otišli u pećalbu u Beograd jer ih Zagreb iskorišćava.
Isto važi i za Šumadince, Pomoravce, Sremce i ostale koje eksploatiše kolonijalna beogradska oligarhija.
Batalite Srbe i Hrvate... sve je to floskula.

Ccc

pre 6 godina

A srpski navijaci su mnogo fini i ne bi se tukli. Prestanite vise da opravdavate nasilnicko ponasanje! Neko iz senke je platio? Svaka vest u vezi sa divljanjem huligana je kao scenario za seriju "Senke nad Balkanom"! Sta je sledece? Tajno udruzenje "Tula"!

bakster

pre 6 godina

ako se ne varam ovaj tovarovic je srbin iz splita. hardkor grobar itd. pretpostavljam da su bas preko njega i ove ostale pozvali/unajmili. mene samo zanima ko je smeo da udari na jAVnjicare? ja pretpostavljam da ce svi sem njih da fasuju robiju.

duledudule

pre 6 godina

Joj...Ne mogu više te teorije zavere. Došla tri Hrvata da se biju protiv njih hiljadu! E jel? 

I da ih je bilo 300 a ne tri, otkud baklje na stadionu? 

Zašto tuča traje toliko dugo bez mešanja policije? 

Zašto utakmica nije odmah prekinuta a organizator kažnjen milionskom kaznom zbog propusta? 

Zašto ti kriminogeni klubovi još nisu privatizovani? 

Nemojte mlatiti praznu slamu i praviti tenziju gde je nema. To su huligani a ne navijači i to su bili kriminalci a ne predstavnici susednih država. 

I policija i BIA su maestralno zakazale, još jednom. A nagrada je stan, 10% povećanje plate i 10.000 u kešu. 

Ma jel?!?
(Aj dosta laganja više, 15. decembar 2017 
policija i bia su maestralno odradili sta su trebali.nisu nikako zakazali....

domaći_izdajnik

pre 6 godina

Dakle priča se zavrtela;
strane ambasade,
domaći tajkuni,
pokušaj rušenja Vučića,
atentat,
državni udar,
Vatikan,
CIA,
Soroš,
domaći izdajnici,
strani plaćenici,
opozicija..

Jesu svi tu?
Jesu.
Ne fali niko?
Ne fali.
Ajmo sad, udri.
Rafalna paljba.

загор

pre 6 godina

зашто озбиљни медији попут б92 дозвољавају себи да учествују у овом спиновању. као нисмо ми, то су хрвати. молим вас...
не покушавам да порекнем чињеницу да су ови поскидани махом (или неки од њих, небитно) хрвати, али није у томе суштина. а по вестима испаде да је баш то суштина - то што су хрвати из сплита. какве би разлике било да су роми из маринкове баре или срби из мељака... потпуно небитна ствар.
оно што је битно, то је зашто држава не кажњава хулигане и зашто се хулигани више плаше супарничких група него државе. суштинско питање је и шта ће држава да учини са СРПСКИМ хулиганима. ове хрватске могу и да стрељају или да пусте, потпуно је небитно по безбедносну ситуацију и атмосферу у друштву, а само се о њима прича...

Nikola

pre 6 godina

Meni ovo i dalje nema smisla. 20 ljudi da zauzme tribinu ??? A i da su nekako uspjeli sta bi postigli ? Jel tu niko ne bi smio doci na sledecu utakmicu ili sta ?

Mare

pre 6 godina

Ne verujem da su upletene strane sluzbe,ali da su Hrvati placeni od strane domacih kriminalaca u okviru navijacke grupe, koja je htela da preuzme tribinu, e u to sam siguran.

DS

pre 6 godina

Ја сам у Украјини и желим да напоменем о неким сазнањима украјинских медија везано за претходни инцидент ... Иначе однос према србима је овде баш одличан и у тексту се наводи ко је учествовао у нападу на делегацију Партизана у Кијеву. Значи да ништа није случајно већ организивано. Поздрав свима!! "Sportske.net утверждает, что злоумышленниками были поклонники "Динамо" со связями в хорватских кругах."

NoName

pre 6 godina

Dakle priča se zavrtela;
strane ambasade,
domaći tajkuni,
pokušaj rušenja Vučića,
atentat,
državni udar,
Vatikan,
CIA,
Soroš,
domaći izdajnici,
strani plaćenici,
opozicija..

Jesu svi tu?
Jesu.
Ne fali niko?
Ne fali.
Ajmo sad, udri.
Rafalna paljba.
(domaći_izdajnik, 15. decembar 2017 08:21)

Drug Vučela u punom sjaju. I to se od njega očekuje. Ono što mene zabrinjava je to da se jedan medij kao B92 svrstao na stranu jednog Vučelića samo zato što sportska redakcija sajta navija za Partizan.

Mile Dodik

pre 6 godina

Evo vam dokaza da navijaci FK Partizana su samo tu zbog ljubavi prema voljenom klub. Neko sa strane nam je ubacio remetilacki faktor i sto je najgore sada hoce i da ruse casnog predsednika Vucica. Srbi overtime se ovo je svetska zavera protiv naseg naroda.

dani

pre 6 godina

to iz Hrvatske nisu navijaci...to je smijesna tvrdnja. Nitko od njih nema nikakve veze sa navijackim grupama iz RH. To su najobicniji kriminalci i nasilnici. Nazivati ovo huliganskim obracunom i huliganima - strasno je daleko od istine. Ovo je najobicniji kriminalni obracun i nista vise. Tribina je samo punkt za dilanje i sl. aktivnosti...
U kojem trenutku su navijacki vodje u Srbiji postali i glavni kriminalci -zaista ne znam. U RH ima huligana, ali daleko od toga da su u isto vrijeme i glavni kriminalci i dileri...jos uvijek su ono sto su navijaci tog tipa i bili -manje vise marginalci koji rade sranja na utakmicama, na marginama drustva su i ako se i bave kriminalom -govorimo o nekom "sitnom" kriminalu, a ne o ovom o cemu govorimo u Srbiji. Pa gdje ima da najveci narko dileri vode navijanje?
Nemojte me krivo shvatiti -RH itekako ima problema sa huliganima, ali to zaista i jesu huligani u klasicnom smislu te rijeci, a ovo u Srbiji je ipak nesto sasvim drugo...huliganizam je tu sasvim sporedan.

skeptik

pre 6 godina

Kad Blic kaze onda mora da je tacno. Jos jedan u nizu spinova stranke na vlasti.
Kao prvo, zauzmu sipku i sta onda, ne razumem? Kad ovi placenici odu svojim kucama doci ce ponovo ovi jos jaci i isterace ih. Ako je u pitanju borba za trzoste droge takve stvari se resavaju van stadiona i tribina, tada sacekuse i pistolji rade a ne baklje.
Sta je pozadina iza svega ovoga tesko cemo saznati. Meni licno da se skrene paznje na neke druge stvari koji se desavaju u drzavi, recimo usvajanja budzeta a da opozija prakticno nije dobila rec da kaze nesto o tome ili nesto tome slicno. Videcemo sta ce biti sa ovim huliganima i kako ce se drzati "obracunati" sa njima i koje ce "kazne" dobiti, tu cemo dobiti odgovor na pitanje ko stoji iza svega ovog.

Bogoje Panajotovic

pre 6 godina

Ovog puta nije radilo vatreno oruzje, neki kodeks, sta li je, ne znam. A onda ce neki mladi majmun prvi da krene sa utokom, jer ovde mozes da kupis postovanje za 50 e (dobacuju : i manje, i manje !).
Zadnji put sam bio na JNA 1987 - 3 : 0 protiv Veleza, ali mislim da je izvodljivo zavrljaciti rucnu bombu sa ulice u lavor ili dronj da preleti, haos brate minli.

Ivan

pre 6 godina

Postoji jednostavno resenje ovog problema. Obavezati klubove da pre pocetka utakmice na semaforu prikazu koliko je zarada igraca u toku utakmice. Verujem da ce vecina spoznati besmisao prisustva dogadjaju gde neko za sutiranje lopte zaradjuje koliko on za godinu dana.

sale

pre 6 godina

Fudbal nije sport, to je podsticanje nasilja. Jedni od najvećih kriminalaca vole fudbal i koriste ga zarad svojih ambicija. Nikad svoje dete neću voditi na fudbalske ili košarkaške utakmice. Podržavanje fudala je podržavanje kriminala od mafijaša do političara.

.....

pre 6 godina

(domaći_izdajnik, 15. decembar 2017 08:21) # Link komentara

Fale ti:

Trilaterala
Bildberg Grupa
Komitet 011
Vanzemaljci
Pušač
Lone Gunmen
Foks Molder
Skiner

U fudbalu je rešenje

pre 6 godina

Gde ja živim, šta je ovo? Od cele tribine oni izvedu na stazu 7 likova, od toga 6 hrvata kriminalaca, jedan go potpuno, i oni tako bleje 5 min da ih svi islikaju na atletskoj stazi...eeeej bre...i onda priče ovakve onakve...pa šta je bre ovo? Krvavi cirkus za Srbe majmune? Ostavite nam više mozak na miru, dosta je bilo.

del

pre 6 godina

sokantno je da apsolutno niko ne pominje pronalazenje divljaka i monstruma koji su prebili i palili do smrti ove polugole osobe - ceo stadion je gledao linc, cela zemlja preko TV-a i naravno policija koja je nemo posmatrala... ako je neko dosao da pravi nerede na stadionu da li to znaci da se ta osoba moze javno ponizavati, skidati, paliti i tuci do smrti? sta je sledece u ovom drustvu? javno kamenovanje? nabijanje na kolac? ti koji su palili i skidali i ponizavali javno - isti su ako ne i mnogo gori od onih koji su organizovano dosli da prave nerede... ali oni ce ostati nesankcionisani i neimenovani iako svi znamo ko su. uostalom njihov idol je kriminalac i diler Sale mutavi koga je Vucic javno oplakivao u vuse navrata... sta vise dodati?

sve se vidi ko na dlanu

pre 6 godina

Jasno je ko ih kontrolise. Zasto ne skandiraju sadasnjem predsedniku? Zasto je parada ponosa uspela? Sve je jasno. Dok se pljacka drzava i kidaju meso sa kostiju narodu, povremeno pred izbore obecaju izvoz mercedesa. Molim sve postene ljude da vise ne kroce na stadion kako bi istina ostala ogoljena na jugu i severu.

Sjasi Kurta da uzjasi Murta

pre 6 godina

Kako ste naivni opet cete da nasednete. Pustali su probne balone sa Ali babom ali posle dve lazi o mercedesu u Srbiji sa terena je odziv slab, probni balon se nije primio u narodu. Zato je sad sve ovo izrezirano da bi on opet postao heroj nacije. Bice procesuirani, mir ce se vratiti na stadione, narod ce da aplaudira a kad izbori prodju sve ce da se otegne do sledecih izbora. Onda ce da ih osude na po 10 godina, narod opet srecan a onda stupa na scenu taj mrski apelacioni koji ih oslobadja. Molim vas prekinite da idete na fudbalske utakmice, nadjite drugu zanimaciju. Neka ostanu samo huligani na Severu i Jugu. Nek istina bude ogoljena. Ajmo ljudi odavde nije ovde mesto postenim ljudima.

nemanjaz

pre 6 godina

Propast vlasti se blizi. Pogledajte staga botova. Provali se svaki komentar.Pa svi mladi u SNS ne uzimaju telefon da komentarisu i hvale drzavu i vodju jer su tu samo iz interesa. Da bi dobili posao u EPS,skoli,vrticu itd. Pozitivne komentare salju samo botovi koji dobijaju pare za to.

Nicky boy

pre 6 godina

Hrvati kao dežurni krivci.

Straci izazvali haos ? Ma važi, kako da ne.

Klasična borba za prevlast na tržištu narkotika, ništa drugo.

vladaub

pre 6 godina

Sramota.Svoju nesposobnost vlast opet prebacuje na strane sluzbe itd. Niste u stanju da resite ni problem huligana a kamoli neki veci i jos vazniji. Nesposobniste. Vladate vise od pola decenije bre i nista ne uradiste i opet vam drugi kriv. Ko Djilas? Haahaa...

daroza

pre 6 godina

Koja glupost,imao narkotike za nekoliko godina robije a došao da napravi problem na tribini,to ne bi uradio ni amater nešto tu smrdi.Da neće sad AV da se obračuna sa huliganima pa malo filmske režije pred rasplet.Alo prazan mi novčanik bando

som

pre 6 godina

nisu to ni zvezdasi ni partizanovci, ni srbi ni hrvati ni englezi ni rusi, to nema ni vere ni nacije, njihova je nacija huligan, vera kriminal, vrsta od koje se svako iole pristojan sklanja sto dalje i moli boga da nikada na takve ne naleti...

pametnix

pre 6 godina

Sramota da se orkestrirano brane naši kriminalci na tribinama pričom da je par hrvata dobilo siću da izazove nešto. Ovo je jadno, ali ne i neočekivano u ovakvoj zemlji...

OmaeWaMouShindeiru

pre 6 godina

Šta radi BIA ?
(Jova, 15. decembar 2017 10:03)
Upuceniji ljudi, znaju trbine upravo kontrolisu BIA i policija (pogotvu juzne). Najpoznatiji BIAs saradnik je bio mutavi(ubijen, minut cutanja za kriminalca, pokazivao znacku u nekim trenucima). Ne brini se oni vode kako njima (drzavi, vlasti) odgovora.

zima

pre 6 godina

Sta rade bezbedonosne strukture?Zar nije lekcija naucena posle Albanije i drona? Cini mi se da je ovo jos jedna rezija poput one u Jajincima

Marko

pre 6 godina

"Ne postoji drustveni konsenzus za obracun sa huliganima na stadionima" (A. Vucic, 2014). Ja ne poznajem bilo koga ko nije za to da se ovo smece od ljudi zatvori na decenijske kazne zatvora. Ne znam da li Vi mozda znate nekoga ko je protiv borbe protiv huliganizma?

her Flik

pre 6 godina

Pa medju krimosima na području ex Jugoslavije nikada nije prestalo bratstvo i jedinstvo. Ovo se većim delom odnosi i na političare. Svi su oni bili jedni drugima na usluzi u cilju svog ličnog bogaćenja, zavadjanja naroda, pljačkanja naroda... Oni koji su ih stvorili i danas su na vlasti u svim banana državicama bivše Juge... na žalost...

Gjilanasi

pre 6 godina

80-ih godina, za vreme demostracija na Kosovo, koristila se ista propaganda. Navodno, u t vreme, neko unutar demostranata bi uvek bio vidjen kako deli pare demostrantima i to nevidjene sume novaca. Ko je to bio, nikad se nije znao, ko je ustvari uzeo pare isto, nikad se nije znao. Ali, tad ko i danas, bilo je ljudi koji su na to poverovali.

mich

pre 6 godina

Sada ce verovatno da optuze Djilasa, napadaci su iz kriminalnog miljea i nisu uspeli u zamisli, sto govori da i ovi koji su trenutno na jugu takodje pripadaju kriminalnom miljeu ALI INTERESANTNO da to niko u MEDIJIMA ne pominje, vec ih oslovljavaju sa "navijaci", a svi dobro znamo da ko je na celu SEVERA I JUGA ima kontrolu prodaje narkotika...

Milan

pre 6 godina

Sad će doktor Nebojša da poveže neka lica i neke događaje sa drugim licima i događajima i da zaključi, znate šta... evo šta, ovo je DRŽAVNI UDAR, država je ugrožena. A onda će jedna osoba, znate koja? pa ona kod koje stanuje Dr. Nebojša i to na onom skrivenom mestu, da se pojavi poput neočekivane sile i da reši stvar, onako kako samo on ume, jako, brzo, maestralno, munjevito, hitro, državnički.
Ako ovo nisu sami smislili, sigurno će majstorski, jer to jedino umeju, da okrenu ćurak na svoju stranu i umesto činjenice da država nema svoju vlast na Topčideru, ispašće da su spasli državu on napada spolja. Nego dosta više sa navijačima, vratite nam zadrugu, gladni smo

borivoje surdilovic

pre 6 godina

@dani...tribina ti je kod nas za drogu bitna stvar...jer te vodje tacnije grupe, u svom kraju diluju pun gas...niko im ne sme nista, a da nisu vodje...pojede ih konkurencija....e zato im je bitno...i sada su stare ekipe dovele ove krimose da probaju da preuzmu kop...bice tu jos borbi...i mrtvih...sad prelaze na pucanje.....i neka se pobiju...pa da zuvimo ko sav normalan svet.

Trki

pre 6 godina

"Trojica od šestorice privedenih Hrvata, koji su učestvovali u masovnom huliganskom obračunu tokom derbija u Beogradu, bili su plaćeni za učešće u tuči."

A trojica volontirala?

Njofra

pre 6 godina

Ovo je bio čisti Udruženi zločinački poduhvat! Obračun mafijaškog narko-kartela Bg podzemlja koji preko navijačke subkulture ulazi u društvo na velika vrata. Sličan modus operandi viđen je diljem istočne europe i južne amerike. Zašto su tu bili i hrvati? Pa zato što srpsko i hrvatsko podzemlje ne poznaje granice, već ima isto tržite.

Кривокапић

pre 6 godina

Баш ме интересује где су нашли ту количину дроге код голих Хрвата? И које су то тајне службе? Смешни сте.

Nebojša

pre 6 godina

To piše današnji "Blic" i navodi da je kod jednog od njih nađena i količina narkotika dovoljna za nekoliko godina robije.

Naravno tog su pustili.

srrrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Ako je verovati jednom dnevnom listu, opoziciona (?) grupa navijaca je angazovala neku grupu kriminalaca iz Hrvatske da im pomognu u izvodjenju puca na juznoj tribini. Ali, ne lezi vraze, ni ovi nisu sedeli skrstenih ruku pa su angazovali grupu bugarskih huligana kao pojacanje u odbrani nekog tamo "navijackog" poretka na juznoj tribini. I posle se desilo to sto se desilo.
Pa se pitam: ako su ovi planirali napad i angazovali strane placenika - a BIA nista, a onda su ovi drugi isplanirali kontranapad i angazovali strane placenike - a BIA opet nista...a radi se o grupama "navijaca" koje su jako problematicne te stoga i veoma pracene od strane organa reda, a i "pojacanja" iz inostranstva su skolovani huligani profesionalci...kako je onda moguce da niko nije preventivno delovao i specio sukobe? Da se razumemo, nije mi zao sto su se oni medjusobno porazbijali, trebali su i jace...ali mi jeste za one obicne ljude koji su u najnormalnijem smislu (a kako bi drugacije) dosli da odgledaju fudbalsku utakmicu a mogli su da stradaju. Ko preuzima odgovornost?

bg

pre 6 godina

Znaci i u Hrvatskoj ovi reketiraju i prebijaju a ne sede u zatvoru. U evropskoj Hrvatskoj isto kao i u Srbiji! Kriminalci se slobodno setaju, prelaze granicu, dolaze na derbije da se biju. Ma sjajno, isti smo! Hoce li ovaj sto je uhvacen s drogom zaista i dobiti nekoliko godina robije? Ovaj ima hematom na mozgu, koji crni njegov mozak...

neutralni felsh

pre 6 godina

Kad sama drzava (Vucic) kaze da nema snagu da se obracunava sa njima jasno je ko vodi ovu drzavu. Korupcija, droga, oruzje, nedodirljiva politicka elita i kriminalci sa druge strane vise od 5000000 obespravljenih gradjana. Narod je ovako hteo i sta se sada kao bune. Glasali ste.
(Milan, 15. decembar 2017 16:21)



vucic je svojevremeno bio ako ne huligan a ono ultras na zvezdinom severu. zasto bi se sad borio protiv bivse brace?

Branko Von Beca

pre 6 godina

Sram ih bilo, ni fantomku da stave, kao svi pošteni razbojnici i probisveti.
Nego, da im nije pare poslala tetka iz Kanade ...?

bivsi grobar

pre 6 godina

Navijao sam za Partizan,zbog huligana idem na istok. Slusao sam price o placenim navijacima ali naivan nisam verovao. Sad mi je jasno klubovi postoje radi droge. napustam fudbal vreme je da nadjem zensku. Zbogom grobari.

chimp

pre 6 godina

koliko se ja secam postavljene su neke skupocene kamere na stadion nedavno. sto ne identifikuju ucesnike u tuci i iz ove druge grupe pa da i njih strpaju u zatvor. u suprotnom nista se nece promeniti.

Danilo

pre 6 godina

Kakvo spinovanje kako narod ne bi obratio pažnju da je budžet praktično usvojen bez ikakve rasprave, reč nije data opoziciji, urušen je parlament do dna, međutim umesto da se u svim novinama piše o tome, mi već danima čitamo o huliganima i stranim plaćenicima iz Hrvatske. Ne znam kako narod već nije ukapirao da kad god se dogodi neki važniji problem, da se u isto vreme dese i razni strani plaćenici, krize sa susednim zemljama, priča se u ubistvima pevačica i slično.

Milan

pre 6 godina

Kad sama drzava (Vucic) kaze da nema snagu da se obracunava sa njima jasno je ko vodi ovu drzavu. Korupcija, droga, oruzje, nedodirljiva politicka elita i kriminalci sa druge strane vise od 5000000 obespravljenih gradjana. Narod je ovako hteo i sta se sada kao bune. Glasali ste.

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!

pre 6 godina

Svi su uspeli, osim zgrozenog naroda! Ovi su unapred placeni (malo su dobili po nosu, ali su navikli!), navijacke grupe zadrzavaju "teritoriju", politicari vec biraju nove pulene, a klubovima po bod!

Igor

pre 6 godina

Aman, postoje valjda neki organi u ovoj drzavi koji sprece nekog ako ima plan da napravi neki haos..

Ko je odgovoran sto se unose baklje i pirotehnika na svaku utakmicu?
Ko je odgovoran sto isti osvedoceni kriminalci i huligani prisustvuju svakoj utakmici?

Da li ce neko da odgovara?

Kaznite klubove, kaznite redare, kaznite pripadnike policije koji su vrsili pretres, ucinite nesto!

Posteno i haos je bolji

pre 6 godina

Sud zavrsio sa Jajinackom pricom. Ajd sad da izmislimo nesto drugo, ali ovaj put da nije u sumi, nego pred kamerama. Da narod vidi da se radi protiv vlasti.

mirka

pre 6 godina

Jao molim vas, kakvi Hrvati kakvi bakraci?! Znaci, kad nema Hrvata sve je super, nema nereda i ludila?
Tako je sve lepo ovde, nigde huligana, nigde kriminala, i sad eto Hrvati dosli i upropastise nas! Hahaha

Ante

pre 6 godina

6 Hrvata krenulo da osvoje tribinu Grobara, u toku derbija?
Pa kako ne uspjese, bas me cudi.. onaj ima tetoviran simbol Vukovarskog vodotornja, par drugih standardnu sahovnicu.. drugovi im pobjegli, a oni ostali da se ovih 200-300 treniraju na njima?
Poslije te tarabane, izlaze krvavi i razbijeni, doduse na nogama, i ponosno odgovaraju na pitanje odakle su- "Iz SPLITA"!!
Nagnjecenje mozga?!? Jeste li stoposto sigurni? Dajte provjerite jos jednom, molim vas, nemoguce da tu stanuje mozak! Nijedan ludjak ne bi to napravio ni za 100.000 eura, a kamoli neki kriminalac za 500..
Najveca komedija je da im cijela tribina vice "ubi cigana" dok ih vode preko tartan staze... "Parada je tragedija prema ovoj komediji..
Ovi decki su upravo nadmasili Praljka, koji se ubio iako bi izasao za koji mjesec. 10 hiljada i Nobelovu nagradu za decke!!

Jarilo

pre 6 godina

Tanjug, Vecernje novosti, Sputnjik..Mentalna hidrogenska bomba ..


Ovde huligani po nalogu i uz blagoslov države divljaju godinama i sada će od ovoga da se napravi politički događaj..

goran

pre 6 godina

Uopšte nije bitno ko je došao i šta je radio posao države je da sprovede huligane u pritvoru u roku od pet minuta znači oni imaju sve njihove podatke i i sva njihova Sabrana dela. Znači niko od poštenih ljudi nije došao na jug sa detetom da bi pravio incidente. Svi ti ljudi koji prave incidente oni su već odavno registrovani i njima bi trebalo biti zabranjen pristup stadionu,to samo dokazuje veliku nesposobnost države, ako uopšte nisu u talu sa njima jer više me ništa ne čudi, da ima država interesa oni bi davno kopali kukuruz u padinskoj Skeli nego što maltretiraju pošteni nedužan narod. Niko me ne može ubediti da je par desetina jakih i glupih ljudi jači od države. Ovde se postavlja Samo još jedno pitanje da li se zakon sprovodi samo za poštene ljude da sam ja nešto ovako uradio koji nikada nisam bio ni upisan od strane policajca verovatno bi dobio najmanje tri-četiri meseca zatvora.