1. Kakavo prenemaganje:
  - Gospođo ministarka, otvaranje poglavlja određuje EU koja hoće ili neće da primi kandidata. To što mi mislimo šta bi bilo fer ili ne, to možete da se obrišete time,
  - Što ne objavite i ne kažete zašto treće od poglavlja na rasporedu nije otvoreno ? Ne smete ? Ne odgovara ? Uhvatili su huntu u dirigovanoj diktaturi, pa nisu ni oni ćoravi i gluvi.
  - Možete da pričate o brzini i dinamici približavanja koliko hoćete, Srbija je zaostala i zatucana visoko korumpirana i nesređena zemlja, a svakim danom je sve više takva. Pogledajte samo svoje saradnike iz mega-bleja institucija. Oni će da znaju kako se usklađuje zakon ili propis sa EU ? Oni će to da sprovedu ? Pogledajte na šta liči vođenje skupštine, bahatost predsednice, g-dina (sic) Martinovića i ostalih. To nije ni za životinjsku farmu, a kamoli za EU.
  Bitno je da vi idete na putovanja i da trošite novac poreskih obveznika na lupetanja (pod "vi" mislim na celu vladu). Potomke uhlebljujete po državnim sinekurama i inostranstvu jer ste se nakrali za generacije. A oni koji bi mogli nešto da urade, odlaze. Prosečni obrazovno kulturološki nivo u Srbiji eksponencijalno pada.
  Ostaćete sa svojom masom zatupljenih pa kad to budete videli, bežanija ...
  (Makarije, 7. decembar 2017 12:39)

  # Link komentara

 2. Helikopter, Savamala...? Ako ste građane medisjima uspavali postoji neko ko pravo i pravdu prema nama ceni više od nas samih.
  (Nikodije čiča sa brda, 7. decembar 2017 09:48)

  # Link komentara

 3. Kada vam braca burazeri ne budu uticali na tuzilastvo mozda i otvorite trece.
  (Jelena Ivanovic, 7. decembar 2017 09:32)

  # Link komentara