Četvrtak, 23.11.2017.

23:00

Niko nije čuo vapaj: "Molili su, čekali, na kraju ubijeni"

Maja Đorđević godinama je pokušavala da zaštiti svoje dete i sebe. Pisala je molbe, obraćala se institucijama... Ubijena je 12. jula. Ubijen je i njen sin.

Izvor: Prva

Niko nije èuo vapaj: "Molili su, èekali, na kraju ubijeni" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Svi mi smo manji od makovog zrna, jer tako treba

pre 6 godina

... Drugo sto mi je fascinantno u ovoj prici je sto niko,apsolutno niko nije fizicki odgovorio na njegove fizicke napade iz cistog mira.Znaci ne samo zena,nego je on napao doktora,pa je napadao radnike centra za socijalni rad,a oni prave sluzbenu belesku?? Jeste vi culi za samoodbranu,jeste vi culi da imate pravo da se fizicki branite ako vas neko napadne? Ja sam ubedjen da je neko samo na vreme pretukao ovog nasilnika da bi on bio manji od makovog zrna.
(Oliver, 24. novembar 2017 10:44)

Taj lik je neki bokser. Potreban je adekvatan "neko", a osim toga raspitaj se: ljude zakon kažnjava čak i ako se lično brane od napada, to je "učestvovanje u tuči", a kamoli da zaštite treće lice.

Oliver

pre 6 godina

"Kaže da su se upoznali slučajno, da je u početku bio fin, ali da su problemi počeli već posle mesec dana.

“Već posle dva meseca, došao je u pola noći da mu Maja izmeri pritisak i izazvao je scenu, toliko da je Maji posekao ruku makazama i ošišao joj kosu."
Citam i ne verujem.Vec posle samo 2 meseca psihopata je pokazao pravo lice i umesto da ga istog sekunda ostavi,ona mu oprasta,dobija dete s njim i sve vise se ukopava.Ja se slazem sa vecinom komentara da odogovornost snose i centar za socijalni rad,i psihijatrijska bolnica i policija i sudstvo..ali.Ako vi oprostite nekome sto vas je isekao makazama i osisao kosu,ja moram,na zalost,da konstatujem da i vi snosite odgovornost za kasniju tesku sudbinu.Zene treba da ostave napasnika odmah,na prvi nagovestaj nasilja,a kamoli na vec ucinjeno nasilje.I u najuredjenijoj drzavi na svetu,ne moze niko da vas stiti 24 sata dnevno,to je nemoguce.Ne postoji ta policija koja moze da vas stiti non-stop.Drugo sto mi je fascinantno u ovoj prici je sto niko,apsolutno niko nije fizicki odgovorio na njegove fizicke napade iz cistog mira.Znaci ne samo zena,nego je on napao doktora,pa je napadao radnike centra za socijalni rad,a oni prave sluzbenu belesku?? Jeste vi culi za samoodbranu,jeste vi culi da imate pravo da se fizicki branite ako vas neko napadne? Ja sam ubedjen da je neko samo na vreme pretukao ovog nasilnika da bi on bio manji od makovog zrna.

Aki

pre 6 godina

Drzavolika struktura Srbija ...
Tu je kada treba da ti otme, da ti nesto papreno naplati, da ti uskrati i povredi prava, ali kada treba da te zastiti - drzavolika struktura Srbija to ne moze. Zasto? Zato sto je drzavolika struktura Srbija, sa svojim ogromnim cinovnickim aparatom, ustrojena samo da otima, naplacuje, uskracuje i povredjuje prava, nikako da stiti gradjane.

Sta reci za monstruma koji je zadavio sopstveno dete? Ima li jedne reci koju bi neko mogao da kaze u njegovu odbranu?

Srbistanka

pre 6 godina

Svasta bih napisala, ali mi ne bi objavili komentar. Jos kada vidim minuse na komentarima, zao mi je sto nam NATO nije bacio koju atomsku bombu. Da li ste vi primetili ko je potpisao da je monstrum zdrav, SLAVICA DJUKIC DEJANOVIC???

petarczv

pre 6 godina

Strasno drzava nam je katastrofa. Ali uvek se iznerviram kod slucajeva zlostavljanja kad procitam"Već posle dva meseca, došao je u pola noći da mu Maja izmeri pritisak i izazvao je scenu, toliko da je Maji posekao ruku makazama i ošišao joj kosu. Vrištao je na njih, psovao ih, vredjao, i pretio. U Urgentnom centru, na ušivanju ruke, Maja nije smela da kaže kako je povredjena, već je slagala da joj je to uradio neko na ulici”, priča Branislava.

Iako je narednih mesec dana Maja uspela da prekine kontakt sa Markom, on se ponovo pojavljuje sa izvinjenjima, sa rečima pokajanja i Maja, kao i svaka žrtva zlostavljanja, veruje da se on promenio, da nije želeo da je povredi i oni ponovo
počinju vezu." E sad sta natera osobu kojoj covek isece kosu i ruku makazama da se pomiri sa njom samo zato sto se ovaj izvini posle toga?! I to osobi koju zna tek 2 meseca.

Igor

pre 6 godina

Fuj. Gadi mi se ova drzava i njeno "pravosudje". Pa kazu mladima ostanite, povecajte natalitet, a sami ubijaju najranjivije grupe zene i djecu.

Nebitni Inženjer

pre 6 godina

Godinama imam sličan problem u zgadi. Naime porodica koja se ilegalno uselila u stan PIK-a Zemun, ima tri člana porodice od kojih je Muž lečeni, agresivni alkoholičar, majka bolesna žena (bila je hospitalizovana u ludnici), sin "lečeni" narkoman. Skoro svaki dan se međusobno tuku (sin je u jednom momentu naneo teške telesne povrede ocu, nekom daskom po glavi, muž bije ženu, sin majku itd). Osim toga, u svom rastrojstvu napadaju ostale stanare zgrade i okolnih zgrada, ali nije bilo, povreda. Za sada. Policiju zovemo skoro svakodnevno što zbog nasrtaja, što zbog buke, obavestili smo opštinu Zemun, PIK Zemun, Socijalno, Gradsko stambeno i na kraju sam podneo prekršajnu prijavu zbog nasrtaja na mene i moju porodicu. I niko ništa. Niko apsolutno ne preduzima ništa. Policija pravi zapisnike, ali kaže da ne može da ih privede dok ne učine krvni delitk. A poziv za sud čekam skoro godinu dana. Oni negiraju nasilje u porodici, svi ostali organi se prave mutavi i mi godinama ne možemo da živimo normalno. Sinoć je taj narkoman (sin) zapalio neke suve grane koje su bile naslagane uz banderu, da komšija nije video, ko zna kako bi se to završilo. Naravno, policija ne može da reaguje, jer osim svedoka nema materijanih dokaza. Ovo je strašno, u kakvoj zemlji živimo. Samo je pitanje kada će se nešto strašno desiti i tek tada će država odreagovati.

D

pre 6 godina

Zar nasilje nad zenom i decom ne moze da se procesuira po hitnom postupku?Ceka se po 4 meseca na podizanje optuznice?Mogao je sto puta do tad da ih ubije,sto je na kraju i uradio.A sta cemo sa tim nazovi psihijatrijskim vestacenjem?Hoce li neko za to odgovara?

politicki nekorektna

pre 6 godina

Ovi što su tako dobro obavili psihijatrijsko vestačenje jel jos rade taj posao? Ovi što su ignorisali sve ovo, kako spavaju? Svi smo po malo krivi za ovo. To se najbolje vidi u podrškama silovateljima iz Holivuda, deluje trivijalno u odnosu na ovo, ali to je taj manir podrške tim malo blazim nasiljima od ovog, kao dozirano je pa je nekako smekerski, mačo. E, pa nije. Neko od tih ce jednom napraviti ovakvu strahotu.

Zoran

pre 6 godina

Glasaci su odabrali ovakvu Srbiju. Ko god je ovde govorio o problemima i realnom zivotu je izgubio izbore. Samo prodavci magle uspevaju, ostali su izdajnici, ptice zloslutnice i slicno. Kao fol nema za koga da se glasa. Sta se sad krstite?
(Nedjo, 24. novembar 2017 00:44)

Ovakvu Srbiju nisu izabrali glasaci, vec oni koji nisu izasli na izbore!

Nina

pre 6 godina

Ne treba optužnica za Marka za njega se zna šta treba! Da je iole pravna država svi ti socijalni radnici koji su umešani u dozvolu da vidja dete i svi dr koji fu dali te kvazi dijagnoze normalnog čoveka bi odgovarali za krivicno deli!!!

187

pre 6 godina

тужилаштво је криво за смрт дијетета и мајке! запослени у тужилаштву морају у затвор, овако више не иде!

Srba

pre 6 godina

Sa ovakvom vlašću nista ne čudi. Mi više i nemamo pravosuđe i tužilaštvo. Samo se za crtanje grafita na zgrade u BG reaguje, ostalo je nebitno.

mislim...

pre 6 godina

od amaterizma u centru za socijalni rad do lenjosti ili potkupljenoati tuzilastva mnogo vise zabrinjava amaterizam vestaka psihijatrijske bolnice dr laza lazarevic. oni su utvrdili da je covek prihicki zdrav i da moze da vidja dete dva puta nedeljno po 3 sata. meni bi svi u lancu odlucivanja odgovarali, ali najvise psihijatri koji su direktno odgovorni za krvavo finale tagicne sudbine ovog sirotog deteta i njegove majke.

Emil ija NS

pre 6 godina

Strašno i za horor film šta je ta žena i to dete preživljavalo i kakav život i kraj života. Tuga! Ako ne možemo poboljšati rad nadležnih institucija, devojke, žene pa i ostali KLONITE se PSIHOPATA!Oni nemaju osećanja,empatije, ne osećaju kajanje, stid, sažaljenje ni brigu za drugog ali zato imaju ogroman ego, površni šarm koji im je sredstvo za obmanu i manipulaciju brzo sklapaju veze.Psihopate su patološki lažovi i detektor laži ih ne registruje. I žene, ako su nasilni nad DRUGIMA pre ili kasnije biće i sa vama. NEMA ZLATNE RIBICE!

Srba

pre 6 godina

U Srbiji i dalje muskarci imaju sva prava nad detetom i zenom. Znam za vise ovakvih slucajeva gde otac tuce zenu i dete i ne placa alimentaciju ali ima pravo da viđa dete kada poželi. Ovo je ipak zemlja zaostala u kamenom dobu.

Gordan

pre 6 godina

Katastrofa koliko drzava ne funkcionise, drustvo je prepusteno samo sebi...sve to polazi od toga koliko mi ustvari nemamo osnovne vrednosti. Cela nacija je bolesna!

klo

pre 6 godina

Tako to biva kada je bitan broj a ne kvalitet zaposlenih. U bolnicama više nemedicinskog od medicinskog osoblja, u fabrikama pisara više nego majstora, kojekakvih tim menadžera na sve strane. Samo pravih i vrednih nedostaje. Propadamo zbog dobrih tetki i rodjaka koji zapošljavaju nesposobnu "dobru decu". Kada se nešto ovako desi njih niko nista ne pita, jer oni i ne znaju šta im je posao.

SimkeS

pre 6 godina

Baš me zanima mentalni sklop ljudi koji su lupali minuse na kritičke i rezignirane komentare ovog članka, a protiv nasilja… Čije dete ćete vi da ubijete?
Bog neka vam je u pomoć.

ls

pre 6 godina

Drzava i njene institucije hitro reaguju samo u slucaju kada neko ne plati porez, kada se treba pleniti, otimati i naplacivati, a kada treba hvatati manijake, onda cekaju izbore. Sta je ovaj monstrum trebao sve da uradi, da bi oni skontali da trebaju da ga zatvore i zavare vrata?

Zuzi

pre 6 godina

Nista ovo nije cudno, mislim da nema zemlje koja manje sankcionise nasilnike od ove. Siledzije tuku drugu decu u skoli i prolaze sa minimalnim ili nikakvim kaznama, muzevi biju zene, "navijaci" mlate koga stignu i na sve to niko adekvatno da reaguje.

Div

pre 6 godina

Sramota za ministarsvo pravde da se cekalo 4 meseca na optuznicu i ono za socijalni rad koji su dopustili sve to.
Za ovo se daju ostavke.
Za sportske vesti o korumpiranom fudbalu preko 500 komentara a ovde ni 20.

Sta reci osim sramota i propast, vrlo napredno.

Pinki

pre 6 godina

Ovima što se čude kakva je ovo država? Tek ste sad otkrili? I grešite, država je samo deo društva, zapitajte se kakvo smo društvo. Ja gledam Zadrugu i meni su zadrugari super. A vama?

Nedjo

pre 6 godina

Glasaci su odabrali ovakvu Srbiju. Ko god je ovde govorio o problemima i realnom zivotu je izgubio izbore. Samo prodavci magle uspevaju, ostali su izdajnici, ptice zloslutnice i slicno. Kao fol nema za koga da se glasa. Sta se sad krstite?

Bez reci

pre 6 godina

Tragedija koja je mogla drugacije da se zavrsi! Samo mi nije jasno sta je taj covek bio, sa kakvim bitnim ljudima je imao kontakte pa je mogao da radi sta je hteo? Jer njega je neko ocigledno stitio. Mnogo mi je zao deteta i te zene.

Alex

pre 6 godina

Na svakom tom papiru u velikoj dokumentaciji ovog slucaja postoji covek sa svojim imenom i prezimenom koji je potpisao dokument. Svi, ali svi oni treba da odgovaraju jer nisu zaustavili ovog skota. A skota treba vezati konjima za repove. TO je jedina pravda.

zbogom Srbijo

pre 6 godina

Vladavina prava u zemlji Srbiji. Pored ovakve nakaradne vlasti, ništa me ne čudi. Sutra će ministar sa diplomom nešto da kaže a već prekosutra će sve da se zaboravi i nastavi po starom..

merops

pre 6 godina

У овом случају је класичан пропуст свих државних служби,зашто нико од тих људи не одговара бред законом,оглушили су се о молби оних који су их плачали,то су порески обвезници,плаћам вас да ми помогнете кад ми треба.Сад им више не требају.

Marginalizovana nacija jednom zauvek.

pre 6 godina

U celoj ovoj prici on ostaje vlasnik svega sto ima i dalje bez ikakve konfiskacije ili nadoknade stete to sto je uradio ukljucujuci i troskove sahrane ubijene pod broj 1.Postali smo gori od Hondurasa i El Salvadora zajedno.

Protoss

pre 6 godina

Srbija i srpsko drustvo ce se udaviti u nasilju, besparici, kriminalu, besu i velikim socijalnim razlikama...Ostace gradska liberalna elita, estrada, mediji, politikanti, politicari, sportisti, blogerke, gradske "ribetine" ozakonjeni muvatori, kriminalci, turisti, arapi itd, ostali ce se porokati ili ugusiti u tihom silovanju drzave i sistema nad ljudima.

ah

pre 6 godina

Sve se završilo 12. jula ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, kada je Maja ubijena. Optužnica protiv Marka Nikolića podignuta je danas.

Bože pravde! Više od 4 meseca???

slatkis

pre 6 godina

Sramota nadleznih....tuga neopisiva i tragedija....udavio dete...jbt gde su ti ljudi koji treba da pruze zastitu? I sta je primerena kazna za monstruma? Ma ne mogu ni pisati....zalost

jojo

pre 6 godina

da bi neko bio nasilnik uvijek mora da pronadje osobu koja je podlozna nasilju.zato zene pamet u glavu i na samu naznaku nasilja put pod noge...

Hard

pre 6 godina

Strasno. I jedan savet...ne petljajte se sa psihopatama! Zene, sta vam je? Svaka zna da ima psihopatu i uporno zele da budu sa njima. Pa tek kad uvide ozbiljnost svega, onda je kasno!

capri

pre 6 godina

Ovaj čovek je klasičan primer psihopate. Najgore je što ovakvih i sličnih slučajeva nasilja ima mnogo a država ne čini ništa kako bi žrtve zaštitila.

nex

pre 6 godina

U kojoj ja zemlji zivim!!??
Ovo izaziva mucninu,osecaj nemoci,potvrdjuje agoniju u kojoj se nalazimo,ubija svaku nadu da nekad nesto da se promeni.
Pa kad nama sudstvo,centar za socijalni,MUP,i sudski vestaci ovako rade,zasto bi drugi radili bolje.
Nek nam je bog u pomoci!

M

pre 6 godina

Užas. Ovde su žene i deca toliko omalovažavani, skrajnuti, kao da nisu ljudi. Muškarcima i ostalim nasilnicima se uvek gleda kroz prste, nema kazni, nasilje se nastavlja dok žena i deca ne ostanu bez života. Svi vi koji imate nadilnika u okolini, a svi to vrlo dobro znate, kako možete živeti sa tim? Kako?

Siniša

pre 6 godina

Tužno i žalosno da su sve institucije zakazale ! To je prava slika zemlje u kojoj živimo ,nema sistema ,odgovornosti i morala ! Kako ti ljudi mogu da spavaju?

nex

pre 6 godina

U kojoj ja zemlji zivim!!??
Ovo izaziva mucninu,osecaj nemoci,potvrdjuje agoniju u kojoj se nalazimo,ubija svaku nadu da nekad nesto da se promeni.
Pa kad nama sudstvo,centar za socijalni,MUP,i sudski vestaci ovako rade,zasto bi drugi radili bolje.
Nek nam je bog u pomoci!

ah

pre 6 godina

Sve se završilo 12. jula ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, kada je Maja ubijena. Optužnica protiv Marka Nikolića podignuta je danas.

Bože pravde! Više od 4 meseca???

capri

pre 6 godina

Ovaj čovek je klasičan primer psihopate. Najgore je što ovakvih i sličnih slučajeva nasilja ima mnogo a država ne čini ništa kako bi žrtve zaštitila.

Hard

pre 6 godina

Strasno. I jedan savet...ne petljajte se sa psihopatama! Zene, sta vam je? Svaka zna da ima psihopatu i uporno zele da budu sa njima. Pa tek kad uvide ozbiljnost svega, onda je kasno!

Siniša

pre 6 godina

Tužno i žalosno da su sve institucije zakazale ! To je prava slika zemlje u kojoj živimo ,nema sistema ,odgovornosti i morala ! Kako ti ljudi mogu da spavaju?

slatkis

pre 6 godina

Sramota nadleznih....tuga neopisiva i tragedija....udavio dete...jbt gde su ti ljudi koji treba da pruze zastitu? I sta je primerena kazna za monstruma? Ma ne mogu ni pisati....zalost

jojo

pre 6 godina

da bi neko bio nasilnik uvijek mora da pronadje osobu koja je podlozna nasilju.zato zene pamet u glavu i na samu naznaku nasilja put pod noge...

M

pre 6 godina

Užas. Ovde su žene i deca toliko omalovažavani, skrajnuti, kao da nisu ljudi. Muškarcima i ostalim nasilnicima se uvek gleda kroz prste, nema kazni, nasilje se nastavlja dok žena i deca ne ostanu bez života. Svi vi koji imate nadilnika u okolini, a svi to vrlo dobro znate, kako možete živeti sa tim? Kako?

Div

pre 6 godina

Sramota za ministarsvo pravde da se cekalo 4 meseca na optuznicu i ono za socijalni rad koji su dopustili sve to.
Za ovo se daju ostavke.
Za sportske vesti o korumpiranom fudbalu preko 500 komentara a ovde ni 20.

Sta reci osim sramota i propast, vrlo napredno.

Zuzi

pre 6 godina

Nista ovo nije cudno, mislim da nema zemlje koja manje sankcionise nasilnike od ove. Siledzije tuku drugu decu u skoli i prolaze sa minimalnim ili nikakvim kaznama, muzevi biju zene, "navijaci" mlate koga stignu i na sve to niko adekvatno da reaguje.

klo

pre 6 godina

Tako to biva kada je bitan broj a ne kvalitet zaposlenih. U bolnicama više nemedicinskog od medicinskog osoblja, u fabrikama pisara više nego majstora, kojekakvih tim menadžera na sve strane. Samo pravih i vrednih nedostaje. Propadamo zbog dobrih tetki i rodjaka koji zapošljavaju nesposobnu "dobru decu". Kada se nešto ovako desi njih niko nista ne pita, jer oni i ne znaju šta im je posao.

ls

pre 6 godina

Drzava i njene institucije hitro reaguju samo u slucaju kada neko ne plati porez, kada se treba pleniti, otimati i naplacivati, a kada treba hvatati manijake, onda cekaju izbore. Sta je ovaj monstrum trebao sve da uradi, da bi oni skontali da trebaju da ga zatvore i zavare vrata?

Zoran

pre 6 godina

Glasaci su odabrali ovakvu Srbiju. Ko god je ovde govorio o problemima i realnom zivotu je izgubio izbore. Samo prodavci magle uspevaju, ostali su izdajnici, ptice zloslutnice i slicno. Kao fol nema za koga da se glasa. Sta se sad krstite?
(Nedjo, 24. novembar 2017 00:44)

Ovakvu Srbiju nisu izabrali glasaci, vec oni koji nisu izasli na izbore!

187

pre 6 godina

тужилаштво је криво за смрт дијетета и мајке! запослени у тужилаштву морају у затвор, овако више не иде!

Protoss

pre 6 godina

Srbija i srpsko drustvo ce se udaviti u nasilju, besparici, kriminalu, besu i velikim socijalnim razlikama...Ostace gradska liberalna elita, estrada, mediji, politikanti, politicari, sportisti, blogerke, gradske "ribetine" ozakonjeni muvatori, kriminalci, turisti, arapi itd, ostali ce se porokati ili ugusiti u tihom silovanju drzave i sistema nad ljudima.

Alex

pre 6 godina

Na svakom tom papiru u velikoj dokumentaciji ovog slucaja postoji covek sa svojim imenom i prezimenom koji je potpisao dokument. Svi, ali svi oni treba da odgovaraju jer nisu zaustavili ovog skota. A skota treba vezati konjima za repove. TO je jedina pravda.

mislim...

pre 6 godina

od amaterizma u centru za socijalni rad do lenjosti ili potkupljenoati tuzilastva mnogo vise zabrinjava amaterizam vestaka psihijatrijske bolnice dr laza lazarevic. oni su utvrdili da je covek prihicki zdrav i da moze da vidja dete dva puta nedeljno po 3 sata. meni bi svi u lancu odlucivanja odgovarali, ali najvise psihijatri koji su direktno odgovorni za krvavo finale tagicne sudbine ovog sirotog deteta i njegove majke.

SimkeS

pre 6 godina

Baš me zanima mentalni sklop ljudi koji su lupali minuse na kritičke i rezignirane komentare ovog članka, a protiv nasilja… Čije dete ćete vi da ubijete?
Bog neka vam je u pomoć.

D

pre 6 godina

Zar nasilje nad zenom i decom ne moze da se procesuira po hitnom postupku?Ceka se po 4 meseca na podizanje optuznice?Mogao je sto puta do tad da ih ubije,sto je na kraju i uradio.A sta cemo sa tim nazovi psihijatrijskim vestacenjem?Hoce li neko za to odgovara?

Srba

pre 6 godina

U Srbiji i dalje muskarci imaju sva prava nad detetom i zenom. Znam za vise ovakvih slucajeva gde otac tuce zenu i dete i ne placa alimentaciju ali ima pravo da viđa dete kada poželi. Ovo je ipak zemlja zaostala u kamenom dobu.

Nina

pre 6 godina

Ne treba optužnica za Marka za njega se zna šta treba! Da je iole pravna država svi ti socijalni radnici koji su umešani u dozvolu da vidja dete i svi dr koji fu dali te kvazi dijagnoze normalnog čoveka bi odgovarali za krivicno deli!!!

Bez reci

pre 6 godina

Tragedija koja je mogla drugacije da se zavrsi! Samo mi nije jasno sta je taj covek bio, sa kakvim bitnim ljudima je imao kontakte pa je mogao da radi sta je hteo? Jer njega je neko ocigledno stitio. Mnogo mi je zao deteta i te zene.

Marginalizovana nacija jednom zauvek.

pre 6 godina

U celoj ovoj prici on ostaje vlasnik svega sto ima i dalje bez ikakve konfiskacije ili nadoknade stete to sto je uradio ukljucujuci i troskove sahrane ubijene pod broj 1.Postali smo gori od Hondurasa i El Salvadora zajedno.

Srbistanka

pre 6 godina

Svasta bih napisala, ali mi ne bi objavili komentar. Jos kada vidim minuse na komentarima, zao mi je sto nam NATO nije bacio koju atomsku bombu. Da li ste vi primetili ko je potpisao da je monstrum zdrav, SLAVICA DJUKIC DEJANOVIC???

Gordan

pre 6 godina

Katastrofa koliko drzava ne funkcionise, drustvo je prepusteno samo sebi...sve to polazi od toga koliko mi ustvari nemamo osnovne vrednosti. Cela nacija je bolesna!

Nedjo

pre 6 godina

Glasaci su odabrali ovakvu Srbiju. Ko god je ovde govorio o problemima i realnom zivotu je izgubio izbore. Samo prodavci magle uspevaju, ostali su izdajnici, ptice zloslutnice i slicno. Kao fol nema za koga da se glasa. Sta se sad krstite?

Emil ija NS

pre 6 godina

Strašno i za horor film šta je ta žena i to dete preživljavalo i kakav život i kraj života. Tuga! Ako ne možemo poboljšati rad nadležnih institucija, devojke, žene pa i ostali KLONITE se PSIHOPATA!Oni nemaju osećanja,empatije, ne osećaju kajanje, stid, sažaljenje ni brigu za drugog ali zato imaju ogroman ego, površni šarm koji im je sredstvo za obmanu i manipulaciju brzo sklapaju veze.Psihopate su patološki lažovi i detektor laži ih ne registruje. I žene, ako su nasilni nad DRUGIMA pre ili kasnije biće i sa vama. NEMA ZLATNE RIBICE!

Nebitni Inženjer

pre 6 godina

Godinama imam sličan problem u zgadi. Naime porodica koja se ilegalno uselila u stan PIK-a Zemun, ima tri člana porodice od kojih je Muž lečeni, agresivni alkoholičar, majka bolesna žena (bila je hospitalizovana u ludnici), sin "lečeni" narkoman. Skoro svaki dan se međusobno tuku (sin je u jednom momentu naneo teške telesne povrede ocu, nekom daskom po glavi, muž bije ženu, sin majku itd). Osim toga, u svom rastrojstvu napadaju ostale stanare zgrade i okolnih zgrada, ali nije bilo, povreda. Za sada. Policiju zovemo skoro svakodnevno što zbog nasrtaja, što zbog buke, obavestili smo opštinu Zemun, PIK Zemun, Socijalno, Gradsko stambeno i na kraju sam podneo prekršajnu prijavu zbog nasrtaja na mene i moju porodicu. I niko ništa. Niko apsolutno ne preduzima ništa. Policija pravi zapisnike, ali kaže da ne može da ih privede dok ne učine krvni delitk. A poziv za sud čekam skoro godinu dana. Oni negiraju nasilje u porodici, svi ostali organi se prave mutavi i mi godinama ne možemo da živimo normalno. Sinoć je taj narkoman (sin) zapalio neke suve grane koje su bile naslagane uz banderu, da komšija nije video, ko zna kako bi se to završilo. Naravno, policija ne može da reaguje, jer osim svedoka nema materijanih dokaza. Ovo je strašno, u kakvoj zemlji živimo. Samo je pitanje kada će se nešto strašno desiti i tek tada će država odreagovati.

Srba

pre 6 godina

Sa ovakvom vlašću nista ne čudi. Mi više i nemamo pravosuđe i tužilaštvo. Samo se za crtanje grafita na zgrade u BG reaguje, ostalo je nebitno.

politicki nekorektna

pre 6 godina

Ovi što su tako dobro obavili psihijatrijsko vestačenje jel jos rade taj posao? Ovi što su ignorisali sve ovo, kako spavaju? Svi smo po malo krivi za ovo. To se najbolje vidi u podrškama silovateljima iz Holivuda, deluje trivijalno u odnosu na ovo, ali to je taj manir podrške tim malo blazim nasiljima od ovog, kao dozirano je pa je nekako smekerski, mačo. E, pa nije. Neko od tih ce jednom napraviti ovakvu strahotu.

merops

pre 6 godina

У овом случају је класичан пропуст свих државних служби,зашто нико од тих људи не одговара бред законом,оглушили су се о молби оних који су их плачали,то су порески обвезници,плаћам вас да ми помогнете кад ми треба.Сад им више не требају.

Pinki

pre 6 godina

Ovima što se čude kakva je ovo država? Tek ste sad otkrili? I grešite, država je samo deo društva, zapitajte se kakvo smo društvo. Ja gledam Zadrugu i meni su zadrugari super. A vama?

zbogom Srbijo

pre 6 godina

Vladavina prava u zemlji Srbiji. Pored ovakve nakaradne vlasti, ništa me ne čudi. Sutra će ministar sa diplomom nešto da kaže a već prekosutra će sve da se zaboravi i nastavi po starom..

Oliver

pre 6 godina

"Kaže da su se upoznali slučajno, da je u početku bio fin, ali da su problemi počeli već posle mesec dana.

“Već posle dva meseca, došao je u pola noći da mu Maja izmeri pritisak i izazvao je scenu, toliko da je Maji posekao ruku makazama i ošišao joj kosu."
Citam i ne verujem.Vec posle samo 2 meseca psihopata je pokazao pravo lice i umesto da ga istog sekunda ostavi,ona mu oprasta,dobija dete s njim i sve vise se ukopava.Ja se slazem sa vecinom komentara da odogovornost snose i centar za socijalni rad,i psihijatrijska bolnica i policija i sudstvo..ali.Ako vi oprostite nekome sto vas je isekao makazama i osisao kosu,ja moram,na zalost,da konstatujem da i vi snosite odgovornost za kasniju tesku sudbinu.Zene treba da ostave napasnika odmah,na prvi nagovestaj nasilja,a kamoli na vec ucinjeno nasilje.I u najuredjenijoj drzavi na svetu,ne moze niko da vas stiti 24 sata dnevno,to je nemoguce.Ne postoji ta policija koja moze da vas stiti non-stop.Drugo sto mi je fascinantno u ovoj prici je sto niko,apsolutno niko nije fizicki odgovorio na njegove fizicke napade iz cistog mira.Znaci ne samo zena,nego je on napao doktora,pa je napadao radnike centra za socijalni rad,a oni prave sluzbenu belesku?? Jeste vi culi za samoodbranu,jeste vi culi da imate pravo da se fizicki branite ako vas neko napadne? Ja sam ubedjen da je neko samo na vreme pretukao ovog nasilnika da bi on bio manji od makovog zrna.

Igor

pre 6 godina

Fuj. Gadi mi se ova drzava i njeno "pravosudje". Pa kazu mladima ostanite, povecajte natalitet, a sami ubijaju najranjivije grupe zene i djecu.

Aki

pre 6 godina

Drzavolika struktura Srbija ...
Tu je kada treba da ti otme, da ti nesto papreno naplati, da ti uskrati i povredi prava, ali kada treba da te zastiti - drzavolika struktura Srbija to ne moze. Zasto? Zato sto je drzavolika struktura Srbija, sa svojim ogromnim cinovnickim aparatom, ustrojena samo da otima, naplacuje, uskracuje i povredjuje prava, nikako da stiti gradjane.

Sta reci za monstruma koji je zadavio sopstveno dete? Ima li jedne reci koju bi neko mogao da kaze u njegovu odbranu?

petarczv

pre 6 godina

Strasno drzava nam je katastrofa. Ali uvek se iznerviram kod slucajeva zlostavljanja kad procitam"Već posle dva meseca, došao je u pola noći da mu Maja izmeri pritisak i izazvao je scenu, toliko da je Maji posekao ruku makazama i ošišao joj kosu. Vrištao je na njih, psovao ih, vredjao, i pretio. U Urgentnom centru, na ušivanju ruke, Maja nije smela da kaže kako je povredjena, već je slagala da joj je to uradio neko na ulici”, priča Branislava.

Iako je narednih mesec dana Maja uspela da prekine kontakt sa Markom, on se ponovo pojavljuje sa izvinjenjima, sa rečima pokajanja i Maja, kao i svaka žrtva zlostavljanja, veruje da se on promenio, da nije želeo da je povredi i oni ponovo
počinju vezu." E sad sta natera osobu kojoj covek isece kosu i ruku makazama da se pomiri sa njom samo zato sto se ovaj izvini posle toga?! I to osobi koju zna tek 2 meseca.

Svi mi smo manji od makovog zrna, jer tako treba

pre 6 godina

... Drugo sto mi je fascinantno u ovoj prici je sto niko,apsolutno niko nije fizicki odgovorio na njegove fizicke napade iz cistog mira.Znaci ne samo zena,nego je on napao doktora,pa je napadao radnike centra za socijalni rad,a oni prave sluzbenu belesku?? Jeste vi culi za samoodbranu,jeste vi culi da imate pravo da se fizicki branite ako vas neko napadne? Ja sam ubedjen da je neko samo na vreme pretukao ovog nasilnika da bi on bio manji od makovog zrna.
(Oliver, 24. novembar 2017 10:44)

Taj lik je neki bokser. Potreban je adekvatan "neko", a osim toga raspitaj se: ljude zakon kažnjava čak i ako se lično brane od napada, to je "učestvovanje u tuči", a kamoli da zaštite treće lice.

Hard

pre 6 godina

Strasno. I jedan savet...ne petljajte se sa psihopatama! Zene, sta vam je? Svaka zna da ima psihopatu i uporno zele da budu sa njima. Pa tek kad uvide ozbiljnost svega, onda je kasno!

jojo

pre 6 godina

da bi neko bio nasilnik uvijek mora da pronadje osobu koja je podlozna nasilju.zato zene pamet u glavu i na samu naznaku nasilja put pod noge...

Zoran

pre 6 godina

Glasaci su odabrali ovakvu Srbiju. Ko god je ovde govorio o problemima i realnom zivotu je izgubio izbore. Samo prodavci magle uspevaju, ostali su izdajnici, ptice zloslutnice i slicno. Kao fol nema za koga da se glasa. Sta se sad krstite?
(Nedjo, 24. novembar 2017 00:44)

Ovakvu Srbiju nisu izabrali glasaci, vec oni koji nisu izasli na izbore!

M

pre 6 godina

Užas. Ovde su žene i deca toliko omalovažavani, skrajnuti, kao da nisu ljudi. Muškarcima i ostalim nasilnicima se uvek gleda kroz prste, nema kazni, nasilje se nastavlja dok žena i deca ne ostanu bez života. Svi vi koji imate nadilnika u okolini, a svi to vrlo dobro znate, kako možete živeti sa tim? Kako?

Srba

pre 6 godina

U Srbiji i dalje muskarci imaju sva prava nad detetom i zenom. Znam za vise ovakvih slucajeva gde otac tuce zenu i dete i ne placa alimentaciju ali ima pravo da viđa dete kada poželi. Ovo je ipak zemlja zaostala u kamenom dobu.

Nedjo

pre 6 godina

Glasaci su odabrali ovakvu Srbiju. Ko god je ovde govorio o problemima i realnom zivotu je izgubio izbore. Samo prodavci magle uspevaju, ostali su izdajnici, ptice zloslutnice i slicno. Kao fol nema za koga da se glasa. Sta se sad krstite?

Oliver

pre 6 godina

"Kaže da su se upoznali slučajno, da je u početku bio fin, ali da su problemi počeli već posle mesec dana.

“Već posle dva meseca, došao je u pola noći da mu Maja izmeri pritisak i izazvao je scenu, toliko da je Maji posekao ruku makazama i ošišao joj kosu."
Citam i ne verujem.Vec posle samo 2 meseca psihopata je pokazao pravo lice i umesto da ga istog sekunda ostavi,ona mu oprasta,dobija dete s njim i sve vise se ukopava.Ja se slazem sa vecinom komentara da odogovornost snose i centar za socijalni rad,i psihijatrijska bolnica i policija i sudstvo..ali.Ako vi oprostite nekome sto vas je isekao makazama i osisao kosu,ja moram,na zalost,da konstatujem da i vi snosite odgovornost za kasniju tesku sudbinu.Zene treba da ostave napasnika odmah,na prvi nagovestaj nasilja,a kamoli na vec ucinjeno nasilje.I u najuredjenijoj drzavi na svetu,ne moze niko da vas stiti 24 sata dnevno,to je nemoguce.Ne postoji ta policija koja moze da vas stiti non-stop.Drugo sto mi je fascinantno u ovoj prici je sto niko,apsolutno niko nije fizicki odgovorio na njegove fizicke napade iz cistog mira.Znaci ne samo zena,nego je on napao doktora,pa je napadao radnike centra za socijalni rad,a oni prave sluzbenu belesku?? Jeste vi culi za samoodbranu,jeste vi culi da imate pravo da se fizicki branite ako vas neko napadne? Ja sam ubedjen da je neko samo na vreme pretukao ovog nasilnika da bi on bio manji od makovog zrna.

SimkeS

pre 6 godina

Baš me zanima mentalni sklop ljudi koji su lupali minuse na kritičke i rezignirane komentare ovog članka, a protiv nasilja… Čije dete ćete vi da ubijete?
Bog neka vam je u pomoć.

Srba

pre 6 godina

Sa ovakvom vlašću nista ne čudi. Mi više i nemamo pravosuđe i tužilaštvo. Samo se za crtanje grafita na zgrade u BG reaguje, ostalo je nebitno.

capri

pre 6 godina

Ovaj čovek je klasičan primer psihopate. Najgore je što ovakvih i sličnih slučajeva nasilja ima mnogo a država ne čini ništa kako bi žrtve zaštitila.

ah

pre 6 godina

Sve se završilo 12. jula ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, kada je Maja ubijena. Optužnica protiv Marka Nikolića podignuta je danas.

Bože pravde! Više od 4 meseca???

187

pre 6 godina

тужилаштво је криво за смрт дијетета и мајке! запослени у тужилаштву морају у затвор, овако више не иде!

nex

pre 6 godina

U kojoj ja zemlji zivim!!??
Ovo izaziva mucninu,osecaj nemoci,potvrdjuje agoniju u kojoj se nalazimo,ubija svaku nadu da nekad nesto da se promeni.
Pa kad nama sudstvo,centar za socijalni,MUP,i sudski vestaci ovako rade,zasto bi drugi radili bolje.
Nek nam je bog u pomoci!

Pinki

pre 6 godina

Ovima što se čude kakva je ovo država? Tek ste sad otkrili? I grešite, država je samo deo društva, zapitajte se kakvo smo društvo. Ja gledam Zadrugu i meni su zadrugari super. A vama?

slatkis

pre 6 godina

Sramota nadleznih....tuga neopisiva i tragedija....udavio dete...jbt gde su ti ljudi koji treba da pruze zastitu? I sta je primerena kazna za monstruma? Ma ne mogu ni pisati....zalost

zbogom Srbijo

pre 6 godina

Vladavina prava u zemlji Srbiji. Pored ovakve nakaradne vlasti, ništa me ne čudi. Sutra će ministar sa diplomom nešto da kaže a već prekosutra će sve da se zaboravi i nastavi po starom..

Marginalizovana nacija jednom zauvek.

pre 6 godina

U celoj ovoj prici on ostaje vlasnik svega sto ima i dalje bez ikakve konfiskacije ili nadoknade stete to sto je uradio ukljucujuci i troskove sahrane ubijene pod broj 1.Postali smo gori od Hondurasa i El Salvadora zajedno.

Siniša

pre 6 godina

Tužno i žalosno da su sve institucije zakazale ! To je prava slika zemlje u kojoj živimo ,nema sistema ,odgovornosti i morala ! Kako ti ljudi mogu da spavaju?

Protoss

pre 6 godina

Srbija i srpsko drustvo ce se udaviti u nasilju, besparici, kriminalu, besu i velikim socijalnim razlikama...Ostace gradska liberalna elita, estrada, mediji, politikanti, politicari, sportisti, blogerke, gradske "ribetine" ozakonjeni muvatori, kriminalci, turisti, arapi itd, ostali ce se porokati ili ugusiti u tihom silovanju drzave i sistema nad ljudima.

klo

pre 6 godina

Tako to biva kada je bitan broj a ne kvalitet zaposlenih. U bolnicama više nemedicinskog od medicinskog osoblja, u fabrikama pisara više nego majstora, kojekakvih tim menadžera na sve strane. Samo pravih i vrednih nedostaje. Propadamo zbog dobrih tetki i rodjaka koji zapošljavaju nesposobnu "dobru decu". Kada se nešto ovako desi njih niko nista ne pita, jer oni i ne znaju šta im je posao.

Srbistanka

pre 6 godina

Svasta bih napisala, ali mi ne bi objavili komentar. Jos kada vidim minuse na komentarima, zao mi je sto nam NATO nije bacio koju atomsku bombu. Da li ste vi primetili ko je potpisao da je monstrum zdrav, SLAVICA DJUKIC DEJANOVIC???

Bez reci

pre 6 godina

Tragedija koja je mogla drugacije da se zavrsi! Samo mi nije jasno sta je taj covek bio, sa kakvim bitnim ljudima je imao kontakte pa je mogao da radi sta je hteo? Jer njega je neko ocigledno stitio. Mnogo mi je zao deteta i te zene.

Zuzi

pre 6 godina

Nista ovo nije cudno, mislim da nema zemlje koja manje sankcionise nasilnike od ove. Siledzije tuku drugu decu u skoli i prolaze sa minimalnim ili nikakvim kaznama, muzevi biju zene, "navijaci" mlate koga stignu i na sve to niko adekvatno da reaguje.

Div

pre 6 godina

Sramota za ministarsvo pravde da se cekalo 4 meseca na optuznicu i ono za socijalni rad koji su dopustili sve to.
Za ovo se daju ostavke.
Za sportske vesti o korumpiranom fudbalu preko 500 komentara a ovde ni 20.

Sta reci osim sramota i propast, vrlo napredno.

D

pre 6 godina

Zar nasilje nad zenom i decom ne moze da se procesuira po hitnom postupku?Ceka se po 4 meseca na podizanje optuznice?Mogao je sto puta do tad da ih ubije,sto je na kraju i uradio.A sta cemo sa tim nazovi psihijatrijskim vestacenjem?Hoce li neko za to odgovara?

petarczv

pre 6 godina

Strasno drzava nam je katastrofa. Ali uvek se iznerviram kod slucajeva zlostavljanja kad procitam"Već posle dva meseca, došao je u pola noći da mu Maja izmeri pritisak i izazvao je scenu, toliko da je Maji posekao ruku makazama i ošišao joj kosu. Vrištao je na njih, psovao ih, vredjao, i pretio. U Urgentnom centru, na ušivanju ruke, Maja nije smela da kaže kako je povredjena, već je slagala da joj je to uradio neko na ulici”, priča Branislava.

Iako je narednih mesec dana Maja uspela da prekine kontakt sa Markom, on se ponovo pojavljuje sa izvinjenjima, sa rečima pokajanja i Maja, kao i svaka žrtva zlostavljanja, veruje da se on promenio, da nije želeo da je povredi i oni ponovo
počinju vezu." E sad sta natera osobu kojoj covek isece kosu i ruku makazama da se pomiri sa njom samo zato sto se ovaj izvini posle toga?! I to osobi koju zna tek 2 meseca.

Gordan

pre 6 godina

Katastrofa koliko drzava ne funkcionise, drustvo je prepusteno samo sebi...sve to polazi od toga koliko mi ustvari nemamo osnovne vrednosti. Cela nacija je bolesna!

mislim...

pre 6 godina

od amaterizma u centru za socijalni rad do lenjosti ili potkupljenoati tuzilastva mnogo vise zabrinjava amaterizam vestaka psihijatrijske bolnice dr laza lazarevic. oni su utvrdili da je covek prihicki zdrav i da moze da vidja dete dva puta nedeljno po 3 sata. meni bi svi u lancu odlucivanja odgovarali, ali najvise psihijatri koji su direktno odgovorni za krvavo finale tagicne sudbine ovog sirotog deteta i njegove majke.

Nina

pre 6 godina

Ne treba optužnica za Marka za njega se zna šta treba! Da je iole pravna država svi ti socijalni radnici koji su umešani u dozvolu da vidja dete i svi dr koji fu dali te kvazi dijagnoze normalnog čoveka bi odgovarali za krivicno deli!!!

Igor

pre 6 godina

Fuj. Gadi mi se ova drzava i njeno "pravosudje". Pa kazu mladima ostanite, povecajte natalitet, a sami ubijaju najranjivije grupe zene i djecu.

Emil ija NS

pre 6 godina

Strašno i za horor film šta je ta žena i to dete preživljavalo i kakav život i kraj života. Tuga! Ako ne možemo poboljšati rad nadležnih institucija, devojke, žene pa i ostali KLONITE se PSIHOPATA!Oni nemaju osećanja,empatije, ne osećaju kajanje, stid, sažaljenje ni brigu za drugog ali zato imaju ogroman ego, površni šarm koji im je sredstvo za obmanu i manipulaciju brzo sklapaju veze.Psihopate su patološki lažovi i detektor laži ih ne registruje. I žene, ako su nasilni nad DRUGIMA pre ili kasnije biće i sa vama. NEMA ZLATNE RIBICE!

merops

pre 6 godina

У овом случају је класичан пропуст свих државних служби,зашто нико од тих људи не одговара бред законом,оглушили су се о молби оних који су их плачали,то су порески обвезници,плаћам вас да ми помогнете кад ми треба.Сад им више не требају.

Alex

pre 6 godina

Na svakom tom papiru u velikoj dokumentaciji ovog slucaja postoji covek sa svojim imenom i prezimenom koji je potpisao dokument. Svi, ali svi oni treba da odgovaraju jer nisu zaustavili ovog skota. A skota treba vezati konjima za repove. TO je jedina pravda.

ls

pre 6 godina

Drzava i njene institucije hitro reaguju samo u slucaju kada neko ne plati porez, kada se treba pleniti, otimati i naplacivati, a kada treba hvatati manijake, onda cekaju izbore. Sta je ovaj monstrum trebao sve da uradi, da bi oni skontali da trebaju da ga zatvore i zavare vrata?

politicki nekorektna

pre 6 godina

Ovi što su tako dobro obavili psihijatrijsko vestačenje jel jos rade taj posao? Ovi što su ignorisali sve ovo, kako spavaju? Svi smo po malo krivi za ovo. To se najbolje vidi u podrškama silovateljima iz Holivuda, deluje trivijalno u odnosu na ovo, ali to je taj manir podrške tim malo blazim nasiljima od ovog, kao dozirano je pa je nekako smekerski, mačo. E, pa nije. Neko od tih ce jednom napraviti ovakvu strahotu.

Nebitni Inženjer

pre 6 godina

Godinama imam sličan problem u zgadi. Naime porodica koja se ilegalno uselila u stan PIK-a Zemun, ima tri člana porodice od kojih je Muž lečeni, agresivni alkoholičar, majka bolesna žena (bila je hospitalizovana u ludnici), sin "lečeni" narkoman. Skoro svaki dan se međusobno tuku (sin je u jednom momentu naneo teške telesne povrede ocu, nekom daskom po glavi, muž bije ženu, sin majku itd). Osim toga, u svom rastrojstvu napadaju ostale stanare zgrade i okolnih zgrada, ali nije bilo, povreda. Za sada. Policiju zovemo skoro svakodnevno što zbog nasrtaja, što zbog buke, obavestili smo opštinu Zemun, PIK Zemun, Socijalno, Gradsko stambeno i na kraju sam podneo prekršajnu prijavu zbog nasrtaja na mene i moju porodicu. I niko ništa. Niko apsolutno ne preduzima ništa. Policija pravi zapisnike, ali kaže da ne može da ih privede dok ne učine krvni delitk. A poziv za sud čekam skoro godinu dana. Oni negiraju nasilje u porodici, svi ostali organi se prave mutavi i mi godinama ne možemo da živimo normalno. Sinoć je taj narkoman (sin) zapalio neke suve grane koje su bile naslagane uz banderu, da komšija nije video, ko zna kako bi se to završilo. Naravno, policija ne može da reaguje, jer osim svedoka nema materijanih dokaza. Ovo je strašno, u kakvoj zemlji živimo. Samo je pitanje kada će se nešto strašno desiti i tek tada će država odreagovati.

Aki

pre 6 godina

Drzavolika struktura Srbija ...
Tu je kada treba da ti otme, da ti nesto papreno naplati, da ti uskrati i povredi prava, ali kada treba da te zastiti - drzavolika struktura Srbija to ne moze. Zasto? Zato sto je drzavolika struktura Srbija, sa svojim ogromnim cinovnickim aparatom, ustrojena samo da otima, naplacuje, uskracuje i povredjuje prava, nikako da stiti gradjane.

Sta reci za monstruma koji je zadavio sopstveno dete? Ima li jedne reci koju bi neko mogao da kaze u njegovu odbranu?

Svi mi smo manji od makovog zrna, jer tako treba

pre 6 godina

... Drugo sto mi je fascinantno u ovoj prici je sto niko,apsolutno niko nije fizicki odgovorio na njegove fizicke napade iz cistog mira.Znaci ne samo zena,nego je on napao doktora,pa je napadao radnike centra za socijalni rad,a oni prave sluzbenu belesku?? Jeste vi culi za samoodbranu,jeste vi culi da imate pravo da se fizicki branite ako vas neko napadne? Ja sam ubedjen da je neko samo na vreme pretukao ovog nasilnika da bi on bio manji od makovog zrna.
(Oliver, 24. novembar 2017 10:44)

Taj lik je neki bokser. Potreban je adekvatan "neko", a osim toga raspitaj se: ljude zakon kažnjava čak i ako se lično brane od napada, to je "učestvovanje u tuči", a kamoli da zaštite treće lice.