Ugašen i portal Vranjske

Beograd -- Vlasnik portala Vranjske Vukašin Obradović objavio je da je taj sajt ugašen, jer nije mogao da osigura minimalne uslove za dalje funkcionisanje.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Čovek je katastrofalno vodio novine i bio živ dok je dobijao sredstva na lokalu koja su mu krpila rupe. SNSu je bilo dovoljno da mu samo stopira ta sredstva i da ga gleda kako se gasi. Tako žive danas mediji u Srbiji. Pink, Hepi i Studio B dobijaju šakom i kapom kao i razne novine, ali se zato na lokalu regionalni i lokalni mediji prevaspitavaju ukidanjem sredstava. Retki mogu opstati, a to su N1 i B92 jer imaju strane vlasnike koji ne zavise u tolikoj meri od vlasti bila ona SNS ili neka druga. Ovo nije politika SNS ovo je praksa u Srbiji odavno samo je SNS to brutalnije primenio. Ne sme se govoriti protiv Vucica i kraj!
  (Politika, 21. novembar 2017 11:24)

  # Link komentara

 2. A sada totalni mrak u vranju..opozicijo ti si najveci problem ove drzave..ako postojis oglasi se..
  (Gile, 21. novembar 2017 09:35)

  # Link komentara

 3. U Srbiji će se ubuduće ceniti samo pravo novinarstvo. Imena grandioznih novinara kao što su Sarapa, Marić i drugi postavljaće standarde koji će biti toliko visoki, da neki lokalni novinarčići nikada neće moći da dosegnu.

  Zahvaljujući Predsedniku države i našem novom ocu nacije gospodinu Aleksandru Vučiću, došli smo u situaciju da se kvalitet odvaja sam od sebe od nekvaliteta i da se informacije koje nas čine srećnima isključivo i po automatizmu plasiraju, što samo po sebi nije bilo lako i što je u svakom slučaju jedna velika prednost koju nam je omogućio naš predsednik Aleksandar Vučić
  (Mile, 21. novembar 2017 09:14)

  # Link komentara

 4. Steta!
  (Saveta, 21. novembar 2017 08:59)

  # Link komentara

 5. Ne razumem. Zasto je portal ugasen ako je postao jedan od najposecenijih?
  Zasto se u vesti ne daje malo detaljnije objasnjenje?
   (stefan prvovencani, 21. novembar 2017 08:50)

  # Link komentara

 6. Vukasin Obradović je dobar novinar ali slab rukovodilac... On je dobio brdo para i od drzave i od grada, a ni kiriju nije placao ljudima, ulazio je nepromisljeno u kredite, dugovi za struju, vodu itd... Zato je propao! A priča da njega neko cenzurise i gusi mu novinarske slobode je samo opravdanje za sopstveni poslovni neuspeh!
   (dule, 21. novembar 2017 08:39)

  # Link komentara

 7. Propao biznis. Nezavisno novinarstvo ne može bez sponzora, a? Koga briga u ovoj zemlji za ljudska prava, bla..bla...To se spominje samo u krugu dvojke (čitaj jalovih salonskih intelektualaca).Dok su takvi trebali nekakvim centrima moći u inostranstvu, opstajali su, samisebidovoljni...Narod na ovim prostorima nije navikao na prava, na pristojne plate, već je navikao na muku, sirotinju i jad i ne čita novine. Dakle, moraćete da smislite nešto novo, ako želite da zaradite. Da ste znali, borili bi ste se protiv Slobe do kraja života i ne bi ga rušili. Mogli ste to da naučite od salonske Titove opozicije koja je zimi malo seruckala a zatim odlazila u Istru u vile koje im je od dao da uživaju. Ko ne veruje neka čita Mikaza.
  (Seljak, 21. novembar 2017 08:13)

  # Link komentara

 8. Ništa, ostaje Tabloid - list protiv mafije...
  (carlito, 21. novembar 2017 08:05)

  # Link komentara

 9. Premijerka verovatno ne voli sto drugacija misljenja izlaze u medije. Tako je rekla. Pretpostavljam, ako ima takav stav u pitanju svojih iz vlade, verovatno ima takav stav i po pitanju onih koje ne smatra "svojima". A lista je poprilicno duga.
  (gari ns, 21. novembar 2017 08:04)

  # Link komentara

 10. Patetično. Gasim sajt.
   (Beogradjanin, 21. novembar 2017 08:00)

  # Link komentara