1. Ne mogu da vjerujem šta sam pročitao!
  Uspon i finalizacija primitivizma na djelu!
   (Arch Enemy, 20. novembar 2017 23:08)

  # Link komentara

 2. Šta sad ovo znači? Femnacistkinje same sebi uskaču u usta? :)) Da se razumemo, pristalica sam abortusa, s tim što bi uloga oca u odluci zakonski morala da bude ravnpravna, a ne diskriminisana kao po sadašnjim nepravednim zakonima, i ne mislim da je selekcija muške dece abortusom išta pametno ili poželjno, naprotiv, biološki gledano ke to najkraći put ka izumiranju, :) ali s kojim pravom sada isti neokomunisti i ljudskopravaši koji su do skora propagirali suverenu odlulu žene o prelidu trudnoće pokušavaju da tu slobodnu volju licemerno i nasilno ograniče kada im se rezultati ne dopadaju? Još jednom levica pokazuje svoje pravo, nečasno i hipokritsko lice.
   (EU Citizen, 20. novembar 2017 22:43)

  # Link komentara

 3. Razumem da je opredeljenje za ili protiv abortusa generalno nekakva eticka kategorija: u zavisnosti od toga kako ste odgajani i kako razumete zivot i kad nastaje, mozda i u vezi sa religioznim ubedjenjima, bicete za ili protiv. Ono sto meni nije jasno su ljudi koji su za abortus generalno, ali im je ovakav selektivni abortus odvratan, primitivan, stagod. Ako za vas abortus nije ubijanje zivota, kakve onda veze ima da li ce to biti ubijanje muskog ili zenskog ne-zivota? Ako jeste, kako onda za vas abortus generalno moze biti bilo sta osim strasnog zlocina? I kako je u redu pobaciti ako ne znas pol deteta i iz razloga recimo nezeljenja braka recimo, a nije u redu pobaciti ako znas, zbog toga sto hoces musko a ne zensko dete? Pogotovo sto se ovde potencira neka sentimentalna nota, koje zacudo nema kad se prica o "obicnom" abortusu. Pa odredite se, jedno ili drugo. Ovo je vise kategorija inteligencije, tj njenog nedostatka, i aktivizma po svaku cenu, iz ko zna kog razloga.
  (djuro, 20. novembar 2017 22:18)

  # Link komentara

 4. Nije mi jasno koliki bolid treba da budeš da abortiraš ćerku samo zato što je ćerka. Pazi, još to nečija ćerka da uradi!
   (Zeleni zmaj, 20. novembar 2017 20:18)

  # Link komentara

 5. Spreciti sve abortuse, to bi bila prava poruka, jer sta znaci selektivna, svi su selektivni?! Osim izuzetnih slucajeva zdravstvene, eticke i slicne prirode. Utvrdjivanje ocinstva i utvrdjivanje ocinstva i alimentacije moze sud da resi za 1 dan. I naravoucenije, ako ga ne zelite, nosite kondom!
  (Posi, 20. novembar 2017 19:49)

  # Link komentara

 6. Ups, problemi u aborcionističkoj raju? Postoji način da se to spreči, i zove se zakonsko ograničavanje abortusa, ali za to je neophodno da se prestane sa izmišljanjem da je abortus nekakavo prirodno, zagarantovano ''pravo''.
  (Božo, 20. novembar 2017 19:29)

  # Link komentara

 7. kakvi primitivci!sram vas bilo
   (mire, 20. novembar 2017 19:19)

  # Link komentara

 8. Zivim u CG i mama sam tri djevojcice. Mogu da posvjedocim ovome. Iz zdravstvenih razloga prilikom sve tri trudnoce radila sam biopsiju korionskih cupica i u cekaonici sa mnom bi sva tri puta uglavnom bile zene koje vec imaju 2 djevojcice sa namjerom da provjere danli je trece djecak i o tome otvoreno govorile.

  A u vrticima i u skolama je uvijek vise djecaka nego djevojcica, govorim iz iskustva.
  (Ljubicica, 20. novembar 2017 19:13)

  # Link komentara