1. Distribucijin radnik ili ne? Da li je žrtva neplanskog besomučnog zidanja? "Urbanistička mafija (raznovrsna bratija koja ima monopol)" se dočepa nekog placa (to može bit ulica gde su samo kuće prizemne, te parter sprat) i sazidaju četvorospratnicu iako ne postoji infrastruktura za tu zgradu. Pa pošto nema tehničkih uslova počinje besomučno kopanje: za trafo, za kanlizaciju, gasovod, telekomonikaciju. svako kopa za sebe (ilegalno ili polu legalno). a kad se ta zgrada priključi na tu novu ilegalnu instalaciju..... dođe vreme dase mafija dočepala još bar jednog placa u istoj ulici, te Jovo nanovo niče zgrada i ponovo kopanje, kopanje i kopanje....
  U Gradovima (Zapadnim) kako izgreda gradnja? Prvo investitor, da bi dobio dozvolu da gradi, prvo mora pa priloži papire da postoji LEGALAN pristup struji, kanalizaciji... Znači nema gradnje ako nema uslova za priključenje zgrade na postojeću infrastrukturu... E zato mafija i beži od EU kao đavo od krsta, plaše se normalne uređene države.
  (natalija, 21. novembar 2017 10:02)

  # Link komentara

 2. tuga
   (citalac, 21. novembar 2017 07:35)

  # Link komentara

 3. Vlasnik firme koji je angazovao ovom nastradalog mladica platice neko obestecenje porodici tragicno preminulog i troskove sahrane i sutradan ce firma raditi kao da nista nije ni bilo?
  (Ljuba, 21. novembar 2017 00:46)

  # Link komentara

 4. Ako ne znas da citas pitaj nekog da ti procita. Ovim komentarom vredjas sve koji su ga poznavali.
  (stizusamostonisu, 20. novembar 2017 20:33)

  # Link komentara

 5. Zalosno zbogom decko nisu te rukovodioci sacuvali.
  (Milance, 20. novembar 2017 20:13)

  # Link komentara

 6. A šta je radio taj mladić na banderi!? Krao struju ili je neuki "majstor" iz EDB...
   (Mister Hajd, 20. novembar 2017 19:10)

  # Link komentara