1. Gospodjo, pricate bez veze. Mozda zene nisu dobile ono sto hoce, ali imaju znacajno mesto u drustvu. A to sto se neko ustrucava da trazi ono sto moze i da dobije, to se ne zove diskriminacija i vazi za oba pola! Ja volim zene i divim se njihovim sposobnostima, ali ne volim da mi se neckaju, prodaju lazne fore i koriste razna sredstva za manipulaciju. U nasem drustvu, devojcice i decaci se uce obrascima od malena, a neki su dovoljno inteligentni na obe strane to i da koriste u kasnijem zivotu. Uostalom, ni Vi, ni premijerka a ni ministarke ne bi bile tu gde jesu (ili su bile). Za osobe sa invaliditetom se slazem, ali mislim da bi neki mogli i manje da se oslanjaju na invaliditet a vise na ostatak sto im Bog dade da uspeju. Ja se klanjam velikim borcima a neke borbe pocinju u glavi!
  (Promasena tema, 15. novembar 2017 13:09)

  # Link komentara

 2. Jadne zene.
   (ernesto che, 15. novembar 2017 10:19)

  # Link komentara

 3. najviše su diskriminasne starije osobe. tu ne mislim na 70 godina, potpuno otvoeeno u oglasima piše "do 35 godina" ili nešto slično.
   (bopal, 15. novembar 2017 10:18)

  # Link komentara

 4. Kakva diskriminacija zena u zaposljavanju pa u vecini oglasa poslodavci traze radnice . Drugo nezaposleni oba pola od 30 do 50 godina su najvece zrtve diskriminacije u zaposljavanju, jer drzava preko NSZ ima programe za zaposljavanje nezaposlenih do 30 god, preko 50 godina, nezaposlenih osoba sa invaliditetom, jedne ugrozene manjine . Vecina poslodavaca sada samo preko zadruga ili agencija za lizinug uzimaju radnike do 26 plafon 30 godine, traze se uglavnom studenti do 26 godine. A u zadruge se ne mogu prijaviti starji od 30 godina.
  (BB, 15. novembar 2017 09:38)

  # Link komentara