1. Razumeo bih da je u pitanju izjava nekog kineskog ili japanskog službenika, pa da dođe do greške u prevodu. Ovde bre svi pričaju istim jezikom, a ne razumeju se, trebaju im tumači i dešifranti, jer svako gura neku svoju priču iza koje stoji ko zna ko.
  (Dragan, 14. novembar 2017 18:59)

  # Link komentara

 2. Ko je pogledao intervju, sve mu je jasno, ako nije ostrasceni nacionalista. Daleko je Bakir od cvecke, ali nista lose covek nije rekao u ovom slucaju. On je rekao da ON misli da bi trebalo priznati Kosovo kao nezavisnu drzavu, obrazlozio to izmedju ostalog i gubicima koje BIH ima u medjusobnoj trgovini, ali je takodje rekao i da to nije moguce jer srpska strana ne pristaje i nece pristati na to. Slobodno nadjite intervju i pogledajte i sami. I sta je tu sporno? Kao nismo znali da bi oni priznali Kosovo sutra da je samo do njih? TANJUG je verovatno po necijem nalogu namerno netacno preneo odgovore i evo sad imamo vestacki stvorenu "krizu", tj. novu "crkvu na sinama". Jos u svemu tome citati ovakvo licemerno sapostenje TANJUGA je samo dokaz u kakvoj rupi mi zivimo. (Htedoh da napisem "rupi od drzave", ali ovo je odavno postala samo rupa).
  (P, 14. novembar 2017 18:28)

  # Link komentara

 3. Imam puno godina ali nikad nisam video da novinska agencija polemiše sa nekim političarem.
  (Goran, 14. novembar 2017 17:49)

  # Link komentara

 4. Omiljena zabava na Balkanu: Igra gluvih telefona.
  (zgadjen, 14. novembar 2017 17:30)

  # Link komentara

 5. Ne kaze se faul nego fail ali deo krivice snosite i vi sto niste preneli izvornu recenicu Bakira nego ste je intrepertirali na vas nacin. Zbog toga neko treba da popije otkaz tamo.
  Druga stvar koja je meni simptomaticna je reakcija Srbije. Reakcja na verbalni delikt. Bakir ima pravo da govori sta hoce, Dodik takodje ali sve dok to ne sprovedu u delo je irelevatno.
  Pucdemon je godinama unazad propagirao nezavisnost Katalonije ali vlada Spanije nije reagovala sve dok on to nije pokusao da sprovede u delo. Ucite od demokratskih zemalja kako se to radi.
  (skeptik, 14. novembar 2017 17:15)

  # Link komentara

 6. Cudo jedno je taj Tanjug: - ne postoji, a daje saopstenja !
  (Jovan, 14. novembar 2017 17:12)

  # Link komentara

 7. Tačno - ne treba Tanjugu pripisivati nikakve zasluge :)
  (Zorann, 14. novembar 2017 17:11)

  # Link komentara