1. Cena zavisi od toga koliko je lepa i ide do 3000€ pa i vise.1000€ je "standardna" cena to zna svako ko ih malo poznaje.
  (Dusan, 11. novembar 2017 13:31)

  # Link komentara

 2. Idite po mahalama i tamo tek šta ćete da vidite, ihajjjj
  (Sigalović, 11. novembar 2017 09:35)

  # Link komentara

 3. Šta reći a da ne zvuči ironično.Prvo reč je o tradiciji jednog naroda koju mi gledamo kroz prizmu civilizacijskih normi po kojima mi živimo ,dakle to je sve za njih prirodno I uobičajeno baš kao što je I u zajednici Amiša mnogo toga ok što je nezamislivo u ostatku sveta pa se ne trude da ih razobliče I konveruju.Uostalom I kod nas postoji praksa "kupovine mlade" pre venčanja što govori da smo I mi "civilizovani" do nedavno radili to isto.Jedini normalan način da se napravi civilizacijski pomak neke zajednice je obrazovanje I emancipacija ,a za to treba vreme.
   (zlopamtilo, 11. novembar 2017 08:34)

  # Link komentara

 4. Mučno je čitati ovakve tekstove.Kultorološki gledano kako je sveta i veka ovo nije nikakva novina.Sklapali su se brakovi izmedju dobrostojećih porodica,kraljevskih porodica itd.Niko nikada to nije kritikovao.Kakva je razlika ako se spoje dve kraljesvke porodice i ugovore brak kraljevi odmah po rodjenju i ovoga što je izneto na tribini.Svet je prihatio da je normalno da se ugovoraju brakovi po rodjenju izmedju kraljevskih porodica.Pa zašto se ugovoraju ako ne zbog para i još po nekih stvari.Pitanje je samo tehnike izvodjenja buduće mlade ili mladoženje na "pijacu" i naravno cene.Naravno da je za svaku osudu.Ako se za ovo zna pa čak i cenovnik i ako drži neko tribinu da ukaže na taj problem nigde nisam pročitao jedno ime prodavca,ime kupca,kao i same žrtve.Apeluje se na državne institucije da se uključe.Zanimljiv apel, kome je upućen.Državne institucije i narod su dva paralelna sveta.Prodjaeš dete.Zna se dožovotna robija i kraj priče bi bilo pošteno.Šta posle sa detetom?Opet će završiti kao plen u nečijim rukama.Tu je suština.Zato svi ćute i govori se o pojavi i N.N. licima.Da li bi država kada bi osudili roditelje detetu omogućilo 25 kavdrata životnog prostora,plaćala stan,hranu,školovanje i u zavisnosti od uspeha u školi snosila troškove do završetka studija ili zaposlenja?SVe se vrti oko para na žalost i bizarno je da uopšte ovako nešto psotoji.
  (Grunf, 11. novembar 2017 08:11)

  # Link komentara

 5. znači to stvarno postoji....
   (gde ja živim, 11. novembar 2017 06:36)

  # Link komentara

 6. jbt brate mili?!
  gde se ovo desava???!! u srbiji u 2017?!
  (Marko, 11. novembar 2017 00:38)

  # Link komentara

 7. "Prodaju devojčice za 1000 evra, nadležni ne reaguju" Odmah će se to ispraviti, doći će da naplate 200 evra PDV.
  (Zabrinut, 11. novembar 2017 00:05)

  # Link komentara