1. @(cobo, 10. novembar 2017 23:06)

  ajde malo poguglaj
  i rs i federacija imaju podpredsednike iz reda drugih naroda
  Republika Srpska ima i dva potpredsjednika, po jednog iz reda druga dva konstitutivna naroda. Trenutni potpredsjednici su: Ramiz Salkić (Bošnjak) i Josip Jerković (Hrvat).
  Trenutačni predsjednik FBiH, od 9. veljače 2015. je Marinko Čavara, a potpredsjednici su Melika Mahmutbegović i Milan Dunović.
  (kmeco, 11. novembar 2017 19:33)

  # Link komentara

 2. Izbrisite Vi to iz glave,ne zeli to ovde niko sem nekolicina izbeglica
   (summertime, 10. novembar 2017 23:34)

  # Link komentara

 3. Gospodine Salkicu, ko je vlasnik zemljista u RS? Ko je uvjek bio vlasnik tog zemljista? Obican covjek koji sebe smatra Srbinom. Pusti nas sa teritorijom, BiH, entitetima i ostalim bakracima. Nazalost mi jos zivimo u srednjem vijeku, gdje se vlada nad necim sto nije, i sto NE BI trebalo da bude tvoje. Napucali Sarajevo u zadnjih 50 godina sa stanovnistvom, pa bi sad da vladaju iz njega. Mozemo se onda i mi pridruziti Rumuniji, i posle Rumuni mogu reci da su oni vecina jer ih ima 20 miliona a Srba 7. Nazalost necemo izaci iz srednjeg vijeka jos puno puno godina. Tek kad svaka grupacija bude oslobodjena okova okupatora, moci cemo da zaboravimo polako nacionalne osnove, i da se sjecamo toga samo kao tradiciju i istoriju, a da konacno naucimo da smo Zemljani, ili jednostavno ljudska rasa. Sve ostalo je glupost. Ali ja licno insistiram da prvo svaka nacija dobije slobodu, pa bilo gdje. A ne da mi se ovakvi tipovi gadjaju sa teritorijama i prisvajaju nesto sto nije njihovo nikad bilo.
  (Nikola, 10. novembar 2017 23:14)

  # Link komentara

 4. Evo crko od smeha,Dodikov zamenik :)
  A koji je to Srbin zamenik predsednika u Federaciji BiH ? Pa u nekim kantonima Srbi nisu ni konstituivni narod a neki muslimani se u Sarajevskom kantonu izjasnjavaju kao Srbi da dodju na poziciju,i okolo naokolo obidju zakon :(
   (cobo, 10. novembar 2017 23:06)

  # Link komentara

 5. I ustavu Srbije treba da stoji zabetonirano da bilo koja drzava koja u buducnosti zeli da se pripoji Srbiji nekim referendumom recimo, voljom naroda, postaje Srbija, ide pod njen ustav, pismo, jezik, grb, zastavu, himnu, zakone, suverinitet.
  Nema vise projekata SCG ili SBH i tome slicno.
  Samo Srbija.
  (gavrilo, 10. novembar 2017 23:01)

  # Link komentara

 6. Sta je tu cudno, kad je nemacka mogla da se ujedini sto srbija ne moze da se ujedini?
   (Goran, 10. novembar 2017 22:49)

  # Link komentara

 7. Sto se mesa u tudje stvari, sta njega briga sta mi Srbi radimo, nasa stvar - nasa teritorija gde zive Srbi.
  (Alexandro, 10. novembar 2017 22:37)

  # Link komentara

 8. Па зар брисање граница у Европи није циљ :)
   (Јабучило, 10. novembar 2017 22:07)

  # Link komentara