1. Браћа Руси...!
  (Жоћ, 8. novembar 2017 18:45)

  # Link komentara

 2. Toliko o tome! Sada je jasno da se Ameri sami i bez ikakvog razloga mesaju u vodjenju spoljne politike Srbije- sto samo dovoljno govori o njima!!
  (Miljana, 8. novembar 2017 07:35)

  # Link komentara

 3. Jel to EU brani sebe,ili nas...pre ce biti sebe.
  (tet, 7. novembar 2017 21:28)

  # Link komentara

 4. Ni jedna zemlja koja je vojni i politički saveznik Rusije neće moći nikada ući u EU, to je činjenica. To je hteo da kaže ovaj američki savetnik. A to što vama istina teško pada je druga stvar. Švedska, Irska, Austrija, Finska, Malta, Kipar nisu nikada bile vojni i politički saveznik Rusije i u tome je poanta.(Neron, 7. novembar 2017 18:35)
  Nebih se složio. Sve gore pomenute zemlje su na ovaj ili onaj način tokom svoje istorije bila i jesu saveznici Rusije. Finska je vozila mig 21 u vreme kada je Pentagon još špekulisao dali taj avio stvarno postoji. Saradnja se održala i posle raspada pakta. Dovoljno je reći da Putim posećuje Finsku na putu do kuće. Švajcarska, onoliko koliko joj je ustav dozvolio je oduvek gajila prijateljske odnose. U prevodu NATO tamo nestoji ništa bolje nego Kremlj. Austrija je nekada bila deo pakta, a danas je glavni glas Putina u EU. Irska je svoj položaj samostalnosi u odnosu na halapljivog komšiju bazirala osloncem na Washington i Moskvu. Dovoljno je reći da se tamo i danas pune ruske podmornice. Na Maltu i Kipar nebih trošio reči. Pogledajte tamo strukturu kapitala i sve vam je jasno. Čak i neke članice NATO poput Španije, Portugala, Italije, Nordiskih zemalja pa i sama Francuska su imale ili imaju već sada čudno opušten odnos sa Rusima.
   (Milo, 7. novembar 2017 20:06)

  # Link komentara

 5. Braco Amerikanci, molim vas nemojte da nam pomazete.
  Pomognite prvo Afganistanu (tamo ste 20 godina), Iraku, a i vas komsiluk (centralna i juzna amerika) vas moli za pare vec decenijama.
  Molim vas pomozite prvo njima.
  Nemorate vi bas svima u svetu da pomazete. Mi mozemo da kupimo oruzje i od drugih, prema tome vasa pomoc nije toliko neophodna.

  Priznacemo da vas se plasimo braco Amerikanci, i lagacemo da vas volimo.
  Ali vas molim da nam dozvolite da mogu i drugi da nam malo pomazu.
  (pomoc, 7. novembar 2017 20:05)

  # Link komentara

 6. Izgleda da su Cepurin i Dacic bili u pravu kada su rekli da nije jasno u ime koga govori Hojt Ji kao i da njegovi stavovi nisu stavovi vlade SAD a cak ni Stejt departmenta nego jednog odeljenja u okviru Stejt departmenta. Hojt Ji sve vise i vise ublazava ono sto je kazao. Verovatno je dobio ribanje od Tilersona ili nekog ko je u Stejt departmentu u hijerarhiji iznad Hojt Jia. Dobro rece Cepurin da je Hojt Ji 75 zamenik 24 pomocnika zamenika ministra spoljnih poslova.
  (tosa, 7. novembar 2017 17:20)

  Kako se ono kaže, ko francuska sobarica!
  Zar ti misliš da bi Hojt na svoju ruku otišao predsjedniku jedne kakve-takve države i blebetao gluposti bez dozvole svojih nadređenih?!
  To šta je on rekao to je zapravo govorio Trump, Hojt je samo misao usnama!
  (Huligan, 7. novembar 2017 19:56)

  # Link komentara

 7. (DEDA CVETKO, 07. novembar 2017 16:35)Zastupa brod koji plovi a prate ga EU,Australija,Kanada,Jutna Koreja a pratila ga je i nekada Titova politika u kojoj smo imali kod Amerike status povlaštene nacije i ziveli odlično samo se nismo prilagođavali vremenu.Dok smo bili dobri sa Amerikom bilo je dobro.Cak su i Juga kupovali samo da nas pomognu.
  (Tomy, 7. novembar 2017 17:18)

  --

  Aha, bice da je tako.

  Evropska Zajednica samo sto nije zaratila sa Sjedinjenim Drzavama oko Bregzita, oko migranata, oko Sirije, oko poljoprivrednih subvencija, oko ruskih sankcija, oko klimatskih promena i oko manipulisanja kursom Evra. Andja Merkel je glavom i bradom izjavila da nece vise da prati SAD.

  Juzna Koreja je zvanicno ODBILA da postavi dodatne Thaad rakete na svoju teritoriju.

  Kanada uveliko preti trgovinskim ratom protiv Sjedinjenih Drzava zbog dodatnih tarifa na uvoz kanadskih aviona i drvenarije.

  A odnosi SAD-Australia su toliko dobri da Tramp u svom inauguralnom telefonskom razgovoru sa Ausi-premijerom samo sto ga nije oterao na izvesno mesto.

  Ovaj brod koji uveliko prima vodu na sve strabe sada jedino prate pirane i lesinari. Niko vise.

  E, da ne zaboravim. Sjedinjene Americke Drzave iz sadasnjice imaju isto onoliko slicnosti sa SAD iz Kenedijevog doba, kao sto Vuciceva Srbija ima slicnosti sa Jugoslavijom iz Titovog doba. Dakle, ni trunke. Analogija ti je truba.

  PS: Tommy se pise sa dva "m".
  (DEDA CVETKO, 7. novembar 2017 19:37)

  # Link komentara

 8. Ni jedna zemlja koja je vojni i politički saveznik Rusije neće moći nikada ući u EU, to je činjenica. To je hteo da kaže ovaj američki savetnik. A to što vama istina teško pada je druga stvar. Švedska, Irska, Austrija, Finska, Malta, Kipar nisu nikada bile vojni i politički saveznik Rusije i u tome je poanta.
  (Neron, 07. novembar 2017 18:35)

  Ako tako stvari stoje, covjek nam je ucinio veliku uslugu, jer je bio surovo iskren i direktan, bolje i to nego da nas kao drugi samo zamajavaju, okolisaju i odugovlace... bar znamo na cemu smo i da se nenadamo uzalud u ulazak
  u EU!
   (frank, 7. novembar 2017 19:21)

  # Link komentara

 9. Zasto Srbiju u Briselu brani Lavrov?

  Pa nismo ga ovlastili...sem ako on ne misli da je Srbija vec ruska provincija, ili je na putu da to ubrzo postane?
   (lada...., 7. novembar 2017 19:00)

  # Link komentara

 10. a da nas ostavite svi na miru vec jednom? pun mi je kufer vasih igrica preko tudjih ledja.
   (pa realno, 7. novembar 2017 18:39)

  # Link komentara

 11. Šta mogu SAD da učine u približavnju ulsku u EU?
  Podsetite mi koliko država je ušlo u EU zadnjih petnaestak godina a da neposredno pre prijema u EU nisu ušle u NATO????
  Ko odlučuje o ulasku u NATO? Valjda je sve jasno ili možda nije?
  (Boki, 7. novembar 2017 15:51)

  @Boki
  Švedska, Irska, Austrija, Finska, Malta, Kipar
  (Roki, 7. novembar 2017 16:29)

  Ni jedna zemlja koja je vojni i politički saveznik Rusije neće moći nikada ući u EU, to je činjenica. To je hteo da kaže ovaj američki savetnik. A to što vama istina teško pada je druga stvar. Švedska, Irska, Austrija, Finska, Malta, Kipar nisu nikada bile vojni i politički saveznik Rusije i u tome je poanta.
  (Neron, 7. novembar 2017 18:35)

  # Link komentara

 12. Hocete da kazete da ce Eu podrzati Srbiju a ne Ameriku? Na kom nebu vi zivite?
   (mc tavish, 7. novembar 2017 18:24)

  # Link komentara

 13. Ovaj Ji izgleda dosao u svoje licno ime da lupa packe nasem predsedniku.Ja bih proverio da li on uopste ima diplomatski status.Isprepadao nam predsednika,a ono izgleda skrivena kamera.
   (Mix, 7. novembar 2017 18:17)

  # Link komentara

 14. Don't kill the messenger.
   (zvezdarac, 7. novembar 2017 17:54)

  # Link komentara

 15. A za sam kraj, "izvori iz Brisela", ekskluzivno su za agenciju Beta zapevali: "Kosovo je Srbija" i "Aco, Srbine"!
   (Marlon, 7. novembar 2017 17:46)

  # Link komentara

 16. Komšije; ne vidim razloga da se veselite! Prvo skočite, pa onda recite. HOP! Jer- razlike u vanjskoj politici Amerike i EU su-minimalne!Nije tajna da nijedno važnije poglavlje nećete zatvoriti bez usaglašavanja vanjske politike!Vučić i Dačić očito igraju na kartu da će se dotad sankcije Rusiji ukinuti; no- teži slučaj!
  (ANTE BAN, 7. novembar 2017 17:21)

  # Link komentara

 17. Izgleda da su Cepurin i Dacic bili u pravu kada su rekli da nije jasno u ime koga govori Hojt Ji kao i da njegovi stavovi nisu stavovi vlade SAD a cak ni Stejt departmenta nego jednog odeljenja u okviru Stejt departmenta. Hojt Ji sve vise i vise ublazava ono sto je kazao. Verovatno je dobio ribanje od Tilersona ili nekog ko je u Stejt departmentu u hijerarhiji iznad Hojt Jia. Dobro rece Cepurin da je Hojt Ji 75 zamenik 24 pomocnika zamenika ministra spoljnih poslova.
  (tosa, 7. novembar 2017 17:20)

  # Link komentara

 18. Dakle: Ji (a) ne govori u ime Evropske Zajednice (b) ne govori u ime Trampove Administracije i (c) ne govori u ime Ujedinjenih Nacija. Koga onda, zapravo, zastupa Gospodin Ji?
  (DEDA CVETKO, 07. novembar 2017 16:35)Zastupa brod koji plovi a prate ga EU,Australija,Kanada,Jutna Koreja a pratila ga je i nekada Titova politika u kojoj smo imali kod Amerike status povlaštene nacije i ziveli odlično samo se nismo prilagođavali vremenu.Dok smo bili dobri sa Amerikom bilo je dobro.Cak su i Juga kupovali samo da nas pomognu.
  (Tomy, 7. novembar 2017 17:18)

  # Link komentara

 19. Sloba bre ambasadora americkog nije primao jer je bio uvredjen sto ovaj nije dosao na Gazimestan. To nas je kostalo 50 godina razvoja. Koliko jos mozemo da zaostanemo? Oni i ne slute s kim imaju posla...
   (Sloba, 7. novembar 2017 16:58)

  # Link komentara

 20. A ko je od tog dela sveta razgovarao sa nekim našim od kako je ovaj 4. zamenik 5. sekretra saopštio te uslove.
  Uzmite "diplomatski rečnik" i u pamet Srbi..
  (Cane, 7. novembar 2017 16:50)

  # Link komentara

 21. Ovog setaca praznih prica treba da primi u skladu sa njegovom funkcijim cetvrti sekretar MSP, a ne Ivica Dacic i AV. Samo reciproctitet u svakom pogledu pa ce poceti sa vama da razgovaraju na ravnoj osnovi.
  (bucko lazmisljam, 07. novembar 2017 15:11)

  Decko, Amerika je velesila, a sta smo mi? Dobro je dok i ovakav dolazi.
   (djula, 7. novembar 2017 16:47)

  # Link komentara

 22. Ma koga briga.
  (Pa pazi..., 7. novembar 2017 16:37)

  # Link komentara

 23. Dakle:

  Ji (a) ne govori u ime Evropske Zajednice (b) ne govori u ime Trampove Administracije i (c) ne govori u ime Ujedinjenih Nacija.

  Koga onda, zapravo, zastupa Gospodin Ji?
  (DEDA CVETKO, 7. novembar 2017 16:35)

  # Link komentara

 24. A jel ovaj neki mnogo bitan lik pa mi sad treba da se prepiremo oko njegovog mišljenja?
   (wroom1975, 7. novembar 2017 16:30)

  # Link komentara

 25. @Boki
  Švedska, Irska, Austrija, Finska, Malta, Kipar
  (Roki, 7. novembar 2017 16:29)

  # Link komentara

 26. Jedni duvaju, drugi lade, a mi se palimo ko majmuni na bananu.
  (BigZ, 7. novembar 2017 16:10)

  # Link komentara

 27. Dakle EU kaže da Srbija može i dalje da sedi na dve stolice.
  (ja tako razumeo, 7. novembar 2017 15:54)

  # Link komentara

 28. Šta mogu SAD da učine u približavnju ulsku u EU?
  Podsetite mi koliko država je ušlo u EU zadnjih petnaestak godina a da neposredno pre prijema u EU nisu ušle u NATO????
  Ko odlučuje o ulasku u NATO? Valjda je sve jasno ili možda nije?
  (Boki, 7. novembar 2017 15:51)

  # Link komentara

 29. Braco Rusi ja sam za vas ali vas molim nemojte se mesati jel sam puna straha da nam ponovo neka bomba ne uzdrma Srbiju.
   (Milica, 7. novembar 2017 15:49)

  # Link komentara

 30. Vidite ovako Rusija sprema scenarij kako zapad da ostavi na cedilu Srbiju.
   (Mica, 7. novembar 2017 15:44)

  # Link komentara

 31. Ovo je po ušima dobio prvo u Stejt Departmentu, pa od naših sada i EU. U pravu je Čerupin iz jedne krajnosti da ne razgovaramo sa ambasadorima odosmo u drugu da svakog primamo kao da je Tramp lično
  (Arsi, 7. novembar 2017 15:39)

  # Link komentara

 32. AV je rekao da se niko nece mesati sta ce Srbija da radi ali se evo umesao Lavrov da stiti Srbiju od SAD.
   (Zoran, 7. novembar 2017 15:36)

  # Link komentara

 33. Biće kako Amer kaže deco, smirite se.
  (nik, 7. novembar 2017 15:35)

  # Link komentara

 34. Ovo je otislo predaleko i ko ce ispastati vec gradjani Srbije.Shvatiti ova vlas ne moze da je Amerika svetska sila i da clanice EU isto slusaju Ameriku.Evo ja sad za Rusiju ali neka ova vlast odluci koim putem ce krenuti.
   (Borko, 7. novembar 2017 15:30)

  # Link komentara

 35. Човек није ни помоћник министра. Толико о нама.
  (Саша, 7. novembar 2017 15:29)

  # Link komentara

 36. To nije vas stav?
  Pa da li ste se konsultovali sa SAD, sta je vas stav?
  (Gille, 7. novembar 2017 15:27)

  # Link komentara

 37. Uh kakav udarac.
   (Beogradjanin, 7. novembar 2017 15:16)

  # Link komentara

 38. Ovog setaca praznih prica treba da primi u skladu sa njegovom funkcijim cetvrti sekretar MSP, a ne Ivica Dacic i AV. Samo reciproctitet u svakom pogledu pa ce poceti sa vama da razgovaraju na ravnoj osnovi.
   (bucko lazmisljam, 7. novembar 2017 15:11)

  # Link komentara

 39. Ipak ispade druga liga, pa se malo zaneo
  (FIFA, 7. novembar 2017 15:10)

  # Link komentara

 40. Ajde sto je dobio packe od nasih politicara ali ovom Hojtu sada udara cuske i EU, izgleda da je Cepurin bio u pravu kada je rekao da je on zamenik 25. zamenika...
   (Milan, 7. novembar 2017 15:08)

  # Link komentara

 41. Ne mogu da verujem koliko ste svi vi pocev od EU do SAD u konfliktu.Ne znate sta hocete a sta ne.
   (dragan, 7. novembar 2017 15:07)

  # Link komentara

 42. Hojt Ji....
  Uvek za oktavu jači....
   (Može biti samo je*an, 7. novembar 2017 15:06)

  # Link komentara