Vučić primio pismo Si Đinpinga

Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić primio je pismo predsednika Narodne Republike Kine Si Đinpinga.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. NR Kina je naš stari partner i stari prijatelj, moramo se držati jedne takve sile koja je veoma uticajna i značajna u svetu,dobro je imati njih za prijatelje!!
  (Gile, 7. novembar 2017 07:54)

  # Link komentara

 2. Kina... naš odani prijatelj. Velike zasluge za to ima i Vučić, verujte mi.
  (Dorijan, 7. novembar 2017 07:23)

  # Link komentara

 3. Karakter naseg prijateljstva je bitan !Kvalitetni poslovno - strateski odnosi ,ekonomska saradnja i trgovinska razmena su teziste nasih relacija. Oduvek su na drzali visoko , hvala im na tome do neba!
  (jelica, 7. novembar 2017 06:36)

  # Link komentara

 4. Kineski narod se uvek rado odazivao svakom nasem apelu za pomoc. Nekada,ili bolje reci,najcesce,nismo morali ni da trazimo pomoc ,vec smo je od njih docekali. Tako rade pravi prijatelji. Ne dopustaju ti ni da se ponizis za pomoc,vec uskacu!Svaka im cast!
  (Isidor, 7. novembar 2017 06:32)

  # Link komentara

 5. Stabilni stratesko -politicki odnosi sa Kinom su za nas kao da imamo krila. Lakse se dise kada se ima negde u malom mozgu sigurnost od pravih prijatelja ,koji ce priteci u pomoc ako ikada zatreba, a zatrebace!
  (Seka, 7. novembar 2017 06:29)

  # Link komentara

 6. Ono sto Kinezi najvise postuju kod nas je osobina kojusmo od njih usvojili,dugogodisnjim prijateljstvom sa njima ,a to je doslednost i marljivost! Kako su i sami vrlo vredan narod, ovo je kod njih mnogo cenjena osobina.
  (Katarina, 7. novembar 2017 06:25)

  # Link komentara

 7. Odnos Srbije i Kine zasnovan je na dugotrajnoj saradnji i postovanju. Ispostovali su nas kad god je bilo potrebno,ali ni mi nismo ostali duzni.
  (tasa, 7. novembar 2017 01:10)

  # Link komentara

 8. "..., temeljna lekcija Oktobarske Revolucije ostaje sledeća: siromašni radnici i seljaci, obespravljeni i ugnjetavani građani, mogu da sruše nazadni, autokratski režim bogate manjine, u ime boljeg i pravednijeg sveta i života za sve. I, još važnije, mogu da krenu putem ubrzane transformacije i modernizacije svoje države i društva, kao isopstvenog svakodnevnog života. Kad razum zagrmi u svom gnevu, to je lekcija koju ne smemo da zaboravimo." … Aleksej Kišjuhas / Fusnote
  (Dobro Informisan, 7. novembar 2017 00:53)

  # Link komentara

 9. Vezati naš maleni brodić za tako velikog giganta kao što je Kina, a pri tom ne izdati nacionalne interese, znači obezbediti mirnu luku, stabilnost Srbiji u svakom pogledu.
  (Zoki, 7. novembar 2017 00:33)

  # Link komentara

 10. Kineski i srpski predsednici su dva dobra prijatelja koji se zalažu za napredak i razvoj.
  (Petra, 7. novembar 2017 00:15)

  # Link komentara

 11. Srbija moze da uspe samo ako ima jaku podrsku, kao sto su Kina, Rusija...pa ljudi moramo da podrzavamo sve sto je u interesu nase drzave i nas samih!M
  (Mala, 7. novembar 2017 00:09)

  # Link komentara

 12. Kinesko-srpski odnosi su u odličnom trendu razvoja i time komunikacija između dve vladajuće partije ima važnu i vodeću ulogu u produbljivanju razumevanja i poverenja.
  (Doca, 6. novembar 2017 23:59)

  # Link komentara