Subota, 28.10.2017.

08:13

Autom uleteo u Knez Mihailovu, dve osobe povređene FOTO

Oko 7 sati muškarac je automobilom uleteo u pešačku zonu u Knez Mihailovoj ulici. Povređeni su jedna devojka koja se našla na licu mesta i vozač.

Izvor: RTS

Autom uleteo u Knez Mihailovu, dve osobe povreðene FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Glasac demokratije

pre 6 godina

Anonimne prijave gradjana i snimci kamerama telefona da se uvaze kao dovoljan dokaz na sudu. Gospodi samo pismo dostaviti sa drakonskim kaznama. Svi ce dobrovoljno ucestvovati, jer je anonimno.

Against modern football

pre 6 godina

Treba ga optužiti za pokušaj terorističkog napada iako je možda naš i ozbiljno osuditi. Da se ne desi da sledećem teroristi uspe da stigne na ulici one koje juri.
(Wooooooooow, 28. oktobar 2017 08:23)

Svako bi danas da bude sudija. Student druge godine prava bi tu optuznicu oborio lagano.

Stariji momak

pre 6 godina

Sve ovo me podseca na slucaj iz moje osnovne skole, negde pre 40 godina. Decka su tukli, pljuvali (bukvalno), bacali mu stvari u wc itd. On se zalio najpre nastavnicima, ovi su govorili kako treba “nauci da se brani sam” (?!). Onda je ispricao to caletu, ovaj se zalio direktoru, nasilnici su dobili lukor razrednog staresine” i nastavio da maog biju jos jace. Nije ni cudo, jer je cale bio neki obicni mrav, adminiarrativni radnik, mladji referent kao onaj Pantic - Tesna koza ... a nasilnici su bili deca nekih buzdovana “drugova iz CK”’i tome slicno. Jednog dana dok su ga tukli ugledao je cuglu, izmakao se, uzeo je i svom snagom bacio na napadace. Jednog je tesko ranio, ostali su se razbezali. Nazalost, prica je dobila drugu dimenziju, mali je ispao najgori maloletni kriminalac, potencijalni ubica itd, a nasilnici su postali zrtve. Decko je zavrsio u popravnom domu, jedva je svoj zivot uspeo da vrati u normalu!

Puna Srbija takvih prica, a vi nekome pricate kako treba da pozove 192 ... sa vidim vas u takvoj situacijinda li biste bas bili tako prisebni da zovete policiju i ostanete mirni i dostojanstveni! Ma da, kako da ne ...

Realno

pre 6 godina

Da li neko čita vest do kraja?
Pet momaka ga je pre ovog incidenta maltretiralo.To treba da je početak a ne krsj vesti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (žila, 28. oktobar 2017 10:07) # Link komentara

Niko tu zemljace ne cita ,ne vest do kraja nego vidi naslov i udri po komentarima...a komentari,u zavisnosti od situacije ,svi na kalup...svi puni morala na komentarima a ne bi stali zeni na pesackom...

Može biti samo je*an

pre 6 godina

Važno je da su gradjani nikad bezbedniji kao što non-stop ponavlja ministar policije, copy-paste doktor Nebojša iz Beograda...

Zoran

pre 6 godina

@Doktor Džekil

To si u pravu za adrenalin.Mene su isto tako napala trojica majmuna pa sam se vratio sa motkom da ih bijem i jedan od njih je zaradio tesku telesnu povredu(nije mi zao i ne kajem se).Na sudu su me osudili na 4 meseca robije, Ej! Vestak je potvrdio da sam imao 10 povreda (podliva) po telu i glavi 5x5 centimetara. A ovi posto su drugari na sudu su tako lagali da je to neverovatno. Ispalo je na kraju da sam ja njih napao i naravno platio ovome odstetu. Pravosudje 0 i uopste nije objektivno.
Ako su ga stvarno napala petorica hulugana iskreno mi ga je zao kroz sta ce prolaziti u narednom periodu.

Ušao mi strah u kosti

pre 6 godina

Nebojša Dr Stefanoviću, ministru policije - ova vest je za tebe. U centru glavnog grada Srbije petorica njih u 7 sati ujutru u subotu tuku jednog građanina kome, posle ovog, "padne mrak na oči", sedne u auto i počne da ih juri. Gde su patrole milicije bile da, pre svega, spreče početni incident (tuču), a potom i ovog građanina ta ne učini ovo nerazumno delo. Koliko vidim, i to dogi niz godina unazad, ne postoje ulične milicijske patrole, kako je inače i svim iole uređenim državama. Da li mi vas od poreza plaćamo da se slikate i dajete izjave za TV i bavite se politikanstvom ili da štitite bezbednost svih građana Srbije?

abc

pre 6 godina

Nadam se da ce naci i tu petoricu, i oni su krivci ovde.
(biljana, 28. oktobar 2017 10:52)

krivci za maltretiranje svakako jesu, ali ne i za ovo divljanje autom po pesackoj zoni!

Овај случај је огледало државе

pre 6 godina

За оне који питају да ли читају до краја? Да читамо само се вест допунила и добија неки други смисао. Да ли је дотични неки мафујоза који је онако налетео на екипу ули нешто сасвим друго. У овој држави наркодилери, батинаши и убице избегавају правду и у томе учествује држава. Да не судимо пре времена. Нема теорије да полиција не може да види цео догађај преко камера.
Поставља се и питање и за ово улетање у пешачку зону. Значи тамо свако може да уђе коме се ћефне. За ово неко мора да одговара такође.

veverac

pre 6 godina

Da li neko čita vest do kraja?
Pet momaka ga je pre ovog incidenta maltretiralo.To treba da je početak a ne krsj vesti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (žila, 28. oktobar 2017 10:07) # Link komentara

E onda dobro, ako je uleteo.
Pa kako mene niko ne maltretira?
A da, nisam u to doba na ulici.

fontanu vam necu oprostiti

pre 6 godina

Nije mi jasno koji ocevici su mogli da znaju da ga je neko pre toga tukao? Ok, zatekli se ljudi tu kad je uleteo u bastu, ali ovo pre da su videli mi je sumnjivo. Ne daju ni godiste ni inicijale, bice ima dobru vezu pa mu spinuju pricu da igra na sazaljenje. Ne razumem kome je normalno da covek ovako nesto uradi, koliko god ga provocirali pre.

Ja

pre 6 godina

Prosla sam tuda i videla sam rasturenu bastu, ali mislila sam da je u pitanju grupna tuca, jer su neka dvojica nesto trcala, bezala... Nisam bas ni blenula mnogo, ogugla covek na sve.

Igor

pre 6 godina

Da li neko čita vest do kraja?
Pet momaka ga je pre ovog incidenta maltretiralo.To treba da je početak a ne krsj vesti.
(žila, 28. oktobar 2017 10:07)

To mu ne daje pravo da ugrozava druge ljude koji nemaju veze s tim slucajem.

kako drugacije

pre 6 godina

Ovo su sve posledice, jer se u ovoj zemlji ne radi na prevenciji !
Tu je uzrok ovog i svega slicnog sto cete citati u narednom periodu.

Draginja

pre 6 godina

I sta sad?
Devojka ce mozda ostati invalid,ali sigurno sa posledicama za ceo zivot.
A tog "iznerviranog i pijanog u 7h" sad cemo da lecimo o nasem trosku,na teret zdravstvenog osiguranja.
Za njega ce biti pare,za operaciju,za razno razne terapije,.A bolesnu decu lecimo SMS porukama!
Zbog toga sto je on bio "iznerviran" i pijan,da postoji zakon,lecio bi se o licnom trosku i kompletnu stetu ,i do kraja zivota bi imao obavezu prema povredjenoj devojci.

RocketRaccoon

pre 6 godina

Pretukla ga dezurna ekipa divljaka sastavljena od navijaca i "sinova". Policija verovatno videla kako ga tuku i nastavila dalje jer ne moze hapsiti koleginog malog i njegove drugare. "Dobri su oni momci samo ponekad nekoga sasvim slucajno prebiju, obicno bas 5 na 1." A onda je ovaj mucenik u stanju suzene svesti i pameti posto su mu verovatno naneli teze telesne povrede krenuo autom za njima da ih zgazi posto je obican covek koji se uzda u zakon pa nema oruzje. I eto jurio ih po knez mihajlovoj, oni se naravno posakrivali u neki kafic i on slucajno tu udario devojku ni krivu ni duznu. U sustini ni on nije ni kriv ni duzan samo je zrtva, jer se nasao u pogresno vreme na pogresnom mestu (krenuo na posao mozda kad ga zaskocila petorica divljaka). Zao mi coveka sad je tek upropastio sebi zivot.

boris

pre 6 godina

Dr džekile, ne pije vodu to što si napisao. Da je fin i pošten momak koga su izmaltretirali ne bi uzimao pravdu u svoje ruke nego okrenuo 192 i prijavio slučaj. Nemojte sad tu neke priče kako to ne vredi, jer znam da je Stari Grad efikasan (kad živiš u centru svakakve ljude srećeš, pa tražiš zaštitu).

Za ovaj postupak nema opravdanja ni razumevanja!!!

Povrediti nedužnu osobu na taj način - strašno.

spavač

pre 6 godina

Danas je subota i umesto da ovaj dan koriste za odmor, neki građani Beograda su rešili da šetaju. I to baš u 7 ujutru i to baš Knez Mihailovom??? Bruka...

flower

pre 6 godina

niko ne komentarise da je povredjena devojka MORALA DA SE VRATI IZ URGENTNOG da bi dala izjavu!!!! Sokirana sam!
Uz to, ovaj slucaj pokazuje koliko smo laka meta za teroristicki napad (sto ne mislim da je ovo slucaj, da se razumemo).

A3

pre 6 godina

Narod je sve ludji i brzi na okidacu. Ja odavno pričam da pre auto škole uopšte treba proveriti porodično stablo i angažovati psihijatre da se popriča sa kandidatima. I objektivno odlučivati ko je za volan, a ko nije.

radica

pre 6 godina

Na tv-u kažu da povredjena devojka ima komplikovani prelom u predelu skočnog zgloba, što zahteva operaciju. Prema tome, radi se o TEŠKOM povredjivanju.

Blabla

pre 6 godina

@Pop
druze to sam i ja pomislio, ali kad videh auto pade u vodu moja misao. Oni voze automobile preko 20000e. Za njih je sramota voziti auto ispod te cene. Zao mi je ovo dvoje ljudi, njega na robiju 10 godina minimum.

Mislilac

pre 6 godina

Postoje dve vrste ljudi: oni koji ti od pocetka stave do znanja gde je crvena linija koji ne smes da predjes ... i oni drugi koji cute i trpe da ih drugi gaze. Priblem je sto i oni imaju crvenu liniju ali se nikada ne zna gde je ta linija. A onda im jednog dana pukne film ... ovo mi lici bas na takav slucaj. Nije ni prvi ni poslednji, pun svet takvih, pogotovo Amerika! Eh da, ne misite valjda da toga nije bilo u vreme stare Titove Juge? Bilo, bilo ... ali onda je milicija takve hapsila a novinari su morali da pisu ono sto im Tanjug naredi i da Tamjugovu vest prepisuju od slova do slova, sa sve zapetama. A ne kao ovo danas, pravite odnsvakog incidenta medijaki spektakl!

Doktor Džekil

pre 6 godina

Kad citam komentare, sve sami ispravni i moralni likovi, zgrazavaju se nad nekulturom i bahatim ponasanjem, ne veruju gde zivimo, vec sutra napustaju brlog od zemlje, a onda uzurbanim pokretom ruke prebace na daljinskom od televizora na farmu ili zadrugu, podviknu na zenu ili dete i opsuju majku nekom politicaru. Odmah su svi bahati, tatini sinovi, kriminalci i slicno. Ko zna sta je momku bilo, mozda je krenuo na posao u prvu smenu, na semaforu naleteo na pet pijanih i drogiranih budala koji su se glupirali na pesackom dok je njemu bilo zeleno, on im svirnuo, oni ga "izrevoltirani" izvukli iz kola i tukli. U napadu adrenalina bi svako poludeo i uradio nesto nepromisljeno (valjda nam zato i ne dozvoljavaju posedovanje i nosenje oruzja; obzirom kakvih budala ima oko nas, u samoodbrani bi bilo stotine mrtvih). Ne opravdavam postupak i ugrozavanje bezbednosti pesaka u Knezu, nego samo otvaram mogucnost da covek apsolutno nije iz krimi price, mozda je samo bio u pogresno vreme na pogresnom mestu.

H.P.Montoja

pre 6 godina

Jel' iko ko o ostavi komentar na vest,procita celu vest ili mu je "šacometrija" sasvim dovoljna kada vidi naslov?! Sve se sazna iz naslova?!

BBRS

pre 6 godina

pa de u 7 ujutru subotom..
pijana budala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (brana, 28. oktobar 2017 08:20)

Што се њега тиче није субота јутро, него петак вече.

Marsovac

pre 6 godina

43. komentara i niko od komentatora nije pročitao vest do kraja...

Ne radi se o teroristi nego "Očevici su izjavili da je vozač "forda" bi prethodno tučen i maltretiran od strane pet mladića i da je vozilom za njima uleteo u pešačku zonu."

BBRS

pre 6 godina

Pa svakodnevno vidjamo vozila na mestima koja su zabranjena za voznju ili parkiranje..i nikom nista!
(Zoran, 28. oktobar 2017 09:24)

Тачно. Једина је разлика што је овај успут ударио две особе и мало почистио инвентар у околини !

xsabo

pre 6 godina

Pa ako su ga prebila petorica, a da niko nije reagovao, za ocekivati je da mu padne klapna. Ne kazem da je normalno, al je ocekivano... Malo smo previse poceli da gledamo svoje du*e, pa se svi cudimo kad neko prsne..

The Dictator

pre 6 godina

Kako je ovo vozilo uopste uslo u pesacku zonu? Zbog cega nema barijera? Te barijere mogu da se automatski sklone kada naidje dostavno vozilo, tako da one nista ne ometaju, a stite od bahatih, ludih, pa i terorista na kraju krajeva.

Mujo

pre 6 godina

Prema slici bih rekao da je u putanju Ford Mondeo karavan, tako da ne pije vodu priča o tatinom sinu, kriminalcu i tome slično...
(Mr. Jingles, 28. oktobar 2017 09:21)
U ovom slucaju sigurno imas pravo, medjutim u poslednje vreme kriminalci voze dosta jeftinija vozila, za razliku od nekih proslih vremena. Ima tu golfova 5, citroena, peugeota, znaci pokusavaju da budu ispod radara, da ne privlace paznju. Imas i slucajeva deckica koji prodilaju kilogram heroina i odmah kupuju vozila od 20-30.000€, ali takvi ne potraju dugo.

nelle

pre 6 godina

maltretirali ga a onda je on uleteo za njima i zgazio devojku?
aj sad i ti i oni na jedno lepo mračno mesto pa nastavite tamo to što ste započeli

filijan

pre 6 godina

Koliko bolestan treba da budeš da to uradiš, pa strašno!
Ne verujem da su droga i alkohol uzrok. Pun grad drogiranih i pijanih pa ne kose ljude po trotoarima.

Mondo

pre 6 godina

Ovo treba da nam bude opomena, da se ne bi ponovila Nica i Barselona kod nas trebamo pod hitno obezbediti sve ulaze u pešačke zone sa stubovima ili visokim ivicnjacima.

udarac rasenskih bogova

pre 6 godina

Sudeći po slici, ford focus? Prati čovek svetske trendove ili mnogo gleda tv. Ne gledajte ljudi vesti. Gledajte samo lepe stvari..

Nenad

pre 6 godina

Ne budits takvi,zaigralo se dete malo,a sad dva tri pešaka,poneka bašta kafića Bože moj,nije znao da je to pešačka zona pa je malo izgubio kontrolu nad vozilom.

Danijel

pre 6 godina

Vest bi bila mnogo potpunija i jasnija da je navedena marka automobila, kao i godište vozača.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Potencijalac, 28. oktobar 2017 08:19)

Automobil sa slike je ford focus karavan ~ 2008

sax

pre 6 godina

(Beba, 28. oktobar 2017 08:41)

milicija odavno ne postoji, a policija manje vise nista i svadta, kako se uzme


inace se decko verovatno vracao sa nekog aftera pa se zbunio :)

ocevidac scene

pre 6 godina

Juce je vozac trole izasao na sred ulice na raskrsnici Takovske i J.Prodanovica i urlao na saobracajca. Malo je falilo da krene da ga bije. Drugi policajac u koligama nije smeo ni da izadje da ga smiri. Pretpostavljam da je profesionalni vozac bio u pravu ali reakcija je da se uplasis. Zavrsio he recima: na meni si nasao da siljis k..ac!

da se ne lažemo

pre 6 godina

Vest bi bila mnogo potpunija i jasnija da je navedena marka automobila, kao i godište vozača.
(Potencijalac, 28. oktobar 2017 08:19

Na slici je ford fokus, dakle nije ni tatin sin niti ima veze sa politikom ili kriminalom, jer bi u suprotnom bio u BMW bentli audi itd

Muhamed

pre 6 godina

Ako nije uzvikivao Allahu ekber, onda nije ni zanimljivo, to će biti samo neki psihički bolesnik ili razočarani ljubavnik...Nema terorizma, nije zanimljivo....

StormBGD

pre 6 godina

Juče se na Banovom Brdu, na uglu Lješke i Kijevske, jedan lik iživljavao sa automobilom. 50m odatle je osnovna škola Filip Kljajić. Deca nisu smela da pređu ulicu od njega. Ulazio je u Kijevsku, koja je jednosmerna ulica, u suprotnom smeru, blokirao saobraćaj. Inače, policijska stanica je u toj istoj Lješkoj ulici, ali nigde policije nije bilo. On se bar 20 min. motao tuda i iživljavao.

Filip

pre 6 godina

U poslednjih par nedelja sam video nekoliko traka nabudzenih automobila koji su jurili i 200 na sat, na NBG i Banovo Brdo. Kroz crveno, pored autobuskog stajalista. Samo je pitanje dana kada ce se desiti isto ono kao u Ukrajni ako se nesto ne preduzme. Ovakvu voznju u gradu okvalifikovati kao terorizam

Wooooooooow

pre 6 godina

Treba ga optužiti za pokušaj terorističkog napada iako je možda naš i ozbiljno osuditi. Da se ne desi da sledećem teroristi uspe da stigne na ulici one koje juri.

StormBGD

pre 6 godina

Juče se na Banovom Brdu, na uglu Lješke i Kijevske, jedan lik iživljavao sa automobilom. 50m odatle je osnovna škola Filip Kljajić. Deca nisu smela da pređu ulicu od njega. Ulazio je u Kijevsku, koja je jednosmerna ulica, u suprotnom smeru, blokirao saobraćaj. Inače, policijska stanica je u toj istoj Lješkoj ulici, ali nigde policije nije bilo. On se bar 20 min. motao tuda i iživljavao.

Wooooooooow

pre 6 godina

Treba ga optužiti za pokušaj terorističkog napada iako je možda naš i ozbiljno osuditi. Da se ne desi da sledećem teroristi uspe da stigne na ulici one koje juri.

Doktor Džekil

pre 6 godina

Kad citam komentare, sve sami ispravni i moralni likovi, zgrazavaju se nad nekulturom i bahatim ponasanjem, ne veruju gde zivimo, vec sutra napustaju brlog od zemlje, a onda uzurbanim pokretom ruke prebace na daljinskom od televizora na farmu ili zadrugu, podviknu na zenu ili dete i opsuju majku nekom politicaru. Odmah su svi bahati, tatini sinovi, kriminalci i slicno. Ko zna sta je momku bilo, mozda je krenuo na posao u prvu smenu, na semaforu naleteo na pet pijanih i drogiranih budala koji su se glupirali na pesackom dok je njemu bilo zeleno, on im svirnuo, oni ga "izrevoltirani" izvukli iz kola i tukli. U napadu adrenalina bi svako poludeo i uradio nesto nepromisljeno (valjda nam zato i ne dozvoljavaju posedovanje i nosenje oruzja; obzirom kakvih budala ima oko nas, u samoodbrani bi bilo stotine mrtvih). Ne opravdavam postupak i ugrozavanje bezbednosti pesaka u Knezu, nego samo otvaram mogucnost da covek apsolutno nije iz krimi price, mozda je samo bio u pogresno vreme na pogresnom mestu.

xsabo

pre 6 godina

Pa ako su ga prebila petorica, a da niko nije reagovao, za ocekivati je da mu padne klapna. Ne kazem da je normalno, al je ocekivano... Malo smo previse poceli da gledamo svoje du*e, pa se svi cudimo kad neko prsne..

Marsovac

pre 6 godina

43. komentara i niko od komentatora nije pročitao vest do kraja...

Ne radi se o teroristi nego "Očevici su izjavili da je vozač "forda" bi prethodno tučen i maltretiran od strane pet mladića i da je vozilom za njima uleteo u pešačku zonu."

ocevidac scene

pre 6 godina

Juce je vozac trole izasao na sred ulice na raskrsnici Takovske i J.Prodanovica i urlao na saobracajca. Malo je falilo da krene da ga bije. Drugi policajac u koligama nije smeo ni da izadje da ga smiri. Pretpostavljam da je profesionalni vozac bio u pravu ali reakcija je da se uplasis. Zavrsio he recima: na meni si nasao da siljis k..ac!

da se ne lažemo

pre 6 godina

Vest bi bila mnogo potpunija i jasnija da je navedena marka automobila, kao i godište vozača.
(Potencijalac, 28. oktobar 2017 08:19

Na slici je ford fokus, dakle nije ni tatin sin niti ima veze sa politikom ili kriminalom, jer bi u suprotnom bio u BMW bentli audi itd

nelle

pre 6 godina

maltretirali ga a onda je on uleteo za njima i zgazio devojku?
aj sad i ti i oni na jedno lepo mračno mesto pa nastavite tamo to što ste započeli

BBRS

pre 6 godina

pa de u 7 ujutru subotom..
pijana budala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (brana, 28. oktobar 2017 08:20)

Што се њега тиче није субота јутро, него петак вече.

The Dictator

pre 6 godina

Kako je ovo vozilo uopste uslo u pesacku zonu? Zbog cega nema barijera? Te barijere mogu da se automatski sklone kada naidje dostavno vozilo, tako da one nista ne ometaju, a stite od bahatih, ludih, pa i terorista na kraju krajeva.

radica

pre 6 godina

Na tv-u kažu da povredjena devojka ima komplikovani prelom u predelu skočnog zgloba, što zahteva operaciju. Prema tome, radi se o TEŠKOM povredjivanju.

Filip

pre 6 godina

U poslednjih par nedelja sam video nekoliko traka nabudzenih automobila koji su jurili i 200 na sat, na NBG i Banovo Brdo. Kroz crveno, pored autobuskog stajalista. Samo je pitanje dana kada ce se desiti isto ono kao u Ukrajni ako se nesto ne preduzme. Ovakvu voznju u gradu okvalifikovati kao terorizam

Realno

pre 6 godina

Da li neko čita vest do kraja?
Pet momaka ga je pre ovog incidenta maltretiralo.To treba da je početak a ne krsj vesti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (žila, 28. oktobar 2017 10:07) # Link komentara

Niko tu zemljace ne cita ,ne vest do kraja nego vidi naslov i udri po komentarima...a komentari,u zavisnosti od situacije ,svi na kalup...svi puni morala na komentarima a ne bi stali zeni na pesackom...

Mislilac

pre 6 godina

Postoje dve vrste ljudi: oni koji ti od pocetka stave do znanja gde je crvena linija koji ne smes da predjes ... i oni drugi koji cute i trpe da ih drugi gaze. Priblem je sto i oni imaju crvenu liniju ali se nikada ne zna gde je ta linija. A onda im jednog dana pukne film ... ovo mi lici bas na takav slucaj. Nije ni prvi ni poslednji, pun svet takvih, pogotovo Amerika! Eh da, ne misite valjda da toga nije bilo u vreme stare Titove Juge? Bilo, bilo ... ali onda je milicija takve hapsila a novinari su morali da pisu ono sto im Tanjug naredi i da Tamjugovu vest prepisuju od slova do slova, sa sve zapetama. A ne kao ovo danas, pravite odnsvakog incidenta medijaki spektakl!

Ušao mi strah u kosti

pre 6 godina

Nebojša Dr Stefanoviću, ministru policije - ova vest je za tebe. U centru glavnog grada Srbije petorica njih u 7 sati ujutru u subotu tuku jednog građanina kome, posle ovog, "padne mrak na oči", sedne u auto i počne da ih juri. Gde su patrole milicije bile da, pre svega, spreče početni incident (tuču), a potom i ovog građanina ta ne učini ovo nerazumno delo. Koliko vidim, i to dogi niz godina unazad, ne postoje ulične milicijske patrole, kako je inače i svim iole uređenim državama. Da li mi vas od poreza plaćamo da se slikate i dajete izjave za TV i bavite se politikanstvom ili da štitite bezbednost svih građana Srbije?

RocketRaccoon

pre 6 godina

Pretukla ga dezurna ekipa divljaka sastavljena od navijaca i "sinova". Policija verovatno videla kako ga tuku i nastavila dalje jer ne moze hapsiti koleginog malog i njegove drugare. "Dobri su oni momci samo ponekad nekoga sasvim slucajno prebiju, obicno bas 5 na 1." A onda je ovaj mucenik u stanju suzene svesti i pameti posto su mu verovatno naneli teze telesne povrede krenuo autom za njima da ih zgazi posto je obican covek koji se uzda u zakon pa nema oruzje. I eto jurio ih po knez mihajlovoj, oni se naravno posakrivali u neki kafic i on slucajno tu udario devojku ni krivu ni duznu. U sustini ni on nije ni kriv ni duzan samo je zrtva, jer se nasao u pogresno vreme na pogresnom mestu (krenuo na posao mozda kad ga zaskocila petorica divljaka). Zao mi coveka sad je tek upropastio sebi zivot.

Stariji momak

pre 6 godina

Sve ovo me podseca na slucaj iz moje osnovne skole, negde pre 40 godina. Decka su tukli, pljuvali (bukvalno), bacali mu stvari u wc itd. On se zalio najpre nastavnicima, ovi su govorili kako treba “nauci da se brani sam” (?!). Onda je ispricao to caletu, ovaj se zalio direktoru, nasilnici su dobili lukor razrednog staresine” i nastavio da maog biju jos jace. Nije ni cudo, jer je cale bio neki obicni mrav, adminiarrativni radnik, mladji referent kao onaj Pantic - Tesna koza ... a nasilnici su bili deca nekih buzdovana “drugova iz CK”’i tome slicno. Jednog dana dok su ga tukli ugledao je cuglu, izmakao se, uzeo je i svom snagom bacio na napadace. Jednog je tesko ranio, ostali su se razbezali. Nazalost, prica je dobila drugu dimenziju, mali je ispao najgori maloletni kriminalac, potencijalni ubica itd, a nasilnici su postali zrtve. Decko je zavrsio u popravnom domu, jedva je svoj zivot uspeo da vrati u normalu!

Puna Srbija takvih prica, a vi nekome pricate kako treba da pozove 192 ... sa vidim vas u takvoj situacijinda li biste bas bili tako prisebni da zovete policiju i ostanete mirni i dostojanstveni! Ma da, kako da ne ...

Danijel

pre 6 godina

Vest bi bila mnogo potpunija i jasnija da je navedena marka automobila, kao i godište vozača.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Potencijalac, 28. oktobar 2017 08:19)

Automobil sa slike je ford focus karavan ~ 2008

BBRS

pre 6 godina

Pa svakodnevno vidjamo vozila na mestima koja su zabranjena za voznju ili parkiranje..i nikom nista!
(Zoran, 28. oktobar 2017 09:24)

Тачно. Једина је разлика што је овај успут ударио две особе и мало почистио инвентар у околини !

H.P.Montoja

pre 6 godina

Jel' iko ko o ostavi komentar na vest,procita celu vest ili mu je "šacometrija" sasvim dovoljna kada vidi naslov?! Sve se sazna iz naslova?!

Mondo

pre 6 godina

Ovo treba da nam bude opomena, da se ne bi ponovila Nica i Barselona kod nas trebamo pod hitno obezbediti sve ulaze u pešačke zone sa stubovima ili visokim ivicnjacima.

Muhamed

pre 6 godina

Ako nije uzvikivao Allahu ekber, onda nije ni zanimljivo, to će biti samo neki psihički bolesnik ili razočarani ljubavnik...Nema terorizma, nije zanimljivo....

Može biti samo je*an

pre 6 godina

Važno je da su gradjani nikad bezbedniji kao što non-stop ponavlja ministar policije, copy-paste doktor Nebojša iz Beograda...

Mujo

pre 6 godina

Prema slici bih rekao da je u putanju Ford Mondeo karavan, tako da ne pije vodu priča o tatinom sinu, kriminalcu i tome slično...
(Mr. Jingles, 28. oktobar 2017 09:21)
U ovom slucaju sigurno imas pravo, medjutim u poslednje vreme kriminalci voze dosta jeftinija vozila, za razliku od nekih proslih vremena. Ima tu golfova 5, citroena, peugeota, znaci pokusavaju da budu ispod radara, da ne privlace paznju. Imas i slucajeva deckica koji prodilaju kilogram heroina i odmah kupuju vozila od 20-30.000€, ali takvi ne potraju dugo.

sax

pre 6 godina

(Beba, 28. oktobar 2017 08:41)

milicija odavno ne postoji, a policija manje vise nista i svadta, kako se uzme


inace se decko verovatno vracao sa nekog aftera pa se zbunio :)

Zoran

pre 6 godina

@Doktor Džekil

To si u pravu za adrenalin.Mene su isto tako napala trojica majmuna pa sam se vratio sa motkom da ih bijem i jedan od njih je zaradio tesku telesnu povredu(nije mi zao i ne kajem se).Na sudu su me osudili na 4 meseca robije, Ej! Vestak je potvrdio da sam imao 10 povreda (podliva) po telu i glavi 5x5 centimetara. A ovi posto su drugari na sudu su tako lagali da je to neverovatno. Ispalo je na kraju da sam ja njih napao i naravno platio ovome odstetu. Pravosudje 0 i uopste nije objektivno.
Ako su ga stvarno napala petorica hulugana iskreno mi ga je zao kroz sta ce prolaziti u narednom periodu.

udarac rasenskih bogova

pre 6 godina

Sudeći po slici, ford focus? Prati čovek svetske trendove ili mnogo gleda tv. Ne gledajte ljudi vesti. Gledajte samo lepe stvari..

Blabla

pre 6 godina

@Pop
druze to sam i ja pomislio, ali kad videh auto pade u vodu moja misao. Oni voze automobile preko 20000e. Za njih je sramota voziti auto ispod te cene. Zao mi je ovo dvoje ljudi, njega na robiju 10 godina minimum.

filijan

pre 6 godina

Koliko bolestan treba da budeš da to uradiš, pa strašno!
Ne verujem da su droga i alkohol uzrok. Pun grad drogiranih i pijanih pa ne kose ljude po trotoarima.

flower

pre 6 godina

niko ne komentarise da je povredjena devojka MORALA DA SE VRATI IZ URGENTNOG da bi dala izjavu!!!! Sokirana sam!
Uz to, ovaj slucaj pokazuje koliko smo laka meta za teroristicki napad (sto ne mislim da je ovo slucaj, da se razumemo).

Igor

pre 6 godina

Da li neko čita vest do kraja?
Pet momaka ga je pre ovog incidenta maltretiralo.To treba da je početak a ne krsj vesti.
(žila, 28. oktobar 2017 10:07)

To mu ne daje pravo da ugrozava druge ljude koji nemaju veze s tim slucajem.

kako drugacije

pre 6 godina

Ovo su sve posledice, jer se u ovoj zemlji ne radi na prevenciji !
Tu je uzrok ovog i svega slicnog sto cete citati u narednom periodu.

Against modern football

pre 6 godina

Treba ga optužiti za pokušaj terorističkog napada iako je možda naš i ozbiljno osuditi. Da se ne desi da sledećem teroristi uspe da stigne na ulici one koje juri.
(Wooooooooow, 28. oktobar 2017 08:23)

Svako bi danas da bude sudija. Student druge godine prava bi tu optuznicu oborio lagano.

Овај случај је огледало државе

pre 6 godina

За оне који питају да ли читају до краја? Да читамо само се вест допунила и добија неки други смисао. Да ли је дотични неки мафујоза који је онако налетео на екипу ули нешто сасвим друго. У овој држави наркодилери, батинаши и убице избегавају правду и у томе учествује држава. Да не судимо пре времена. Нема теорије да полиција не може да види цео догађај преко камера.
Поставља се и питање и за ово улетање у пешачку зону. Значи тамо свако може да уђе коме се ћефне. За ово неко мора да одговара такође.

boris

pre 6 godina

Dr džekile, ne pije vodu to što si napisao. Da je fin i pošten momak koga su izmaltretirali ne bi uzimao pravdu u svoje ruke nego okrenuo 192 i prijavio slučaj. Nemojte sad tu neke priče kako to ne vredi, jer znam da je Stari Grad efikasan (kad živiš u centru svakakve ljude srećeš, pa tražiš zaštitu).

Za ovaj postupak nema opravdanja ni razumevanja!!!

Povrediti nedužnu osobu na taj način - strašno.

abc

pre 6 godina

Nadam se da ce naci i tu petoricu, i oni su krivci ovde.
(biljana, 28. oktobar 2017 10:52)

krivci za maltretiranje svakako jesu, ali ne i za ovo divljanje autom po pesackoj zoni!

Ja

pre 6 godina

Prosla sam tuda i videla sam rasturenu bastu, ali mislila sam da je u pitanju grupna tuca, jer su neka dvojica nesto trcala, bezala... Nisam bas ni blenula mnogo, ogugla covek na sve.

Draginja

pre 6 godina

I sta sad?
Devojka ce mozda ostati invalid,ali sigurno sa posledicama za ceo zivot.
A tog "iznerviranog i pijanog u 7h" sad cemo da lecimo o nasem trosku,na teret zdravstvenog osiguranja.
Za njega ce biti pare,za operaciju,za razno razne terapije,.A bolesnu decu lecimo SMS porukama!
Zbog toga sto je on bio "iznerviran" i pijan,da postoji zakon,lecio bi se o licnom trosku i kompletnu stetu ,i do kraja zivota bi imao obavezu prema povredjenoj devojci.

Nenad

pre 6 godina

Ne budits takvi,zaigralo se dete malo,a sad dva tri pešaka,poneka bašta kafića Bože moj,nije znao da je to pešačka zona pa je malo izgubio kontrolu nad vozilom.

spavač

pre 6 godina

Danas je subota i umesto da ovaj dan koriste za odmor, neki građani Beograda su rešili da šetaju. I to baš u 7 ujutru i to baš Knez Mihailovom??? Bruka...

fontanu vam necu oprostiti

pre 6 godina

Nije mi jasno koji ocevici su mogli da znaju da ga je neko pre toga tukao? Ok, zatekli se ljudi tu kad je uleteo u bastu, ali ovo pre da su videli mi je sumnjivo. Ne daju ni godiste ni inicijale, bice ima dobru vezu pa mu spinuju pricu da igra na sazaljenje. Ne razumem kome je normalno da covek ovako nesto uradi, koliko god ga provocirali pre.

veverac

pre 6 godina

Da li neko čita vest do kraja?
Pet momaka ga je pre ovog incidenta maltretiralo.To treba da je početak a ne krsj vesti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (žila, 28. oktobar 2017 10:07) # Link komentara

E onda dobro, ako je uleteo.
Pa kako mene niko ne maltretira?
A da, nisam u to doba na ulici.

A3

pre 6 godina

Narod je sve ludji i brzi na okidacu. Ja odavno pričam da pre auto škole uopšte treba proveriti porodično stablo i angažovati psihijatre da se popriča sa kandidatima. I objektivno odlučivati ko je za volan, a ko nije.

Glasac demokratije

pre 6 godina

Anonimne prijave gradjana i snimci kamerama telefona da se uvaze kao dovoljan dokaz na sudu. Gospodi samo pismo dostaviti sa drakonskim kaznama. Svi ce dobrovoljno ucestvovati, jer je anonimno.

Muhamed

pre 6 godina

Ako nije uzvikivao Allahu ekber, onda nije ni zanimljivo, to će biti samo neki psihički bolesnik ili razočarani ljubavnik...Nema terorizma, nije zanimljivo....

Wooooooooow

pre 6 godina

Treba ga optužiti za pokušaj terorističkog napada iako je možda naš i ozbiljno osuditi. Da se ne desi da sledećem teroristi uspe da stigne na ulici one koje juri.

Blabla

pre 6 godina

@Pop
druze to sam i ja pomislio, ali kad videh auto pade u vodu moja misao. Oni voze automobile preko 20000e. Za njih je sramota voziti auto ispod te cene. Zao mi je ovo dvoje ljudi, njega na robiju 10 godina minimum.

veverac

pre 6 godina

Da li neko čita vest do kraja?
Pet momaka ga je pre ovog incidenta maltretiralo.To treba da je početak a ne krsj vesti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (žila, 28. oktobar 2017 10:07) # Link komentara

E onda dobro, ako je uleteo.
Pa kako mene niko ne maltretira?
A da, nisam u to doba na ulici.

Doktor Džekil

pre 6 godina

Kad citam komentare, sve sami ispravni i moralni likovi, zgrazavaju se nad nekulturom i bahatim ponasanjem, ne veruju gde zivimo, vec sutra napustaju brlog od zemlje, a onda uzurbanim pokretom ruke prebace na daljinskom od televizora na farmu ili zadrugu, podviknu na zenu ili dete i opsuju majku nekom politicaru. Odmah su svi bahati, tatini sinovi, kriminalci i slicno. Ko zna sta je momku bilo, mozda je krenuo na posao u prvu smenu, na semaforu naleteo na pet pijanih i drogiranih budala koji su se glupirali na pesackom dok je njemu bilo zeleno, on im svirnuo, oni ga "izrevoltirani" izvukli iz kola i tukli. U napadu adrenalina bi svako poludeo i uradio nesto nepromisljeno (valjda nam zato i ne dozvoljavaju posedovanje i nosenje oruzja; obzirom kakvih budala ima oko nas, u samoodbrani bi bilo stotine mrtvih). Ne opravdavam postupak i ugrozavanje bezbednosti pesaka u Knezu, nego samo otvaram mogucnost da covek apsolutno nije iz krimi price, mozda je samo bio u pogresno vreme na pogresnom mestu.

filijan

pre 6 godina

Koliko bolestan treba da budeš da to uradiš, pa strašno!
Ne verujem da su droga i alkohol uzrok. Pun grad drogiranih i pijanih pa ne kose ljude po trotoarima.

abc

pre 6 godina

Nadam se da ce naci i tu petoricu, i oni su krivci ovde.
(biljana, 28. oktobar 2017 10:52)

krivci za maltretiranje svakako jesu, ali ne i za ovo divljanje autom po pesackoj zoni!

Igor

pre 6 godina

Da li neko čita vest do kraja?
Pet momaka ga je pre ovog incidenta maltretiralo.To treba da je početak a ne krsj vesti.
(žila, 28. oktobar 2017 10:07)

To mu ne daje pravo da ugrozava druge ljude koji nemaju veze s tim slucajem.

Nenad

pre 6 godina

Ne budits takvi,zaigralo se dete malo,a sad dva tri pešaka,poneka bašta kafića Bože moj,nije znao da je to pešačka zona pa je malo izgubio kontrolu nad vozilom.

StormBGD

pre 6 godina

Juče se na Banovom Brdu, na uglu Lješke i Kijevske, jedan lik iživljavao sa automobilom. 50m odatle je osnovna škola Filip Kljajić. Deca nisu smela da pređu ulicu od njega. Ulazio je u Kijevsku, koja je jednosmerna ulica, u suprotnom smeru, blokirao saobraćaj. Inače, policijska stanica je u toj istoj Lješkoj ulici, ali nigde policije nije bilo. On se bar 20 min. motao tuda i iživljavao.

nelle

pre 6 godina

maltretirali ga a onda je on uleteo za njima i zgazio devojku?
aj sad i ti i oni na jedno lepo mračno mesto pa nastavite tamo to što ste započeli

xsabo

pre 6 godina

Pa ako su ga prebila petorica, a da niko nije reagovao, za ocekivati je da mu padne klapna. Ne kazem da je normalno, al je ocekivano... Malo smo previse poceli da gledamo svoje du*e, pa se svi cudimo kad neko prsne..

boris

pre 6 godina

Dr džekile, ne pije vodu to što si napisao. Da je fin i pošten momak koga su izmaltretirali ne bi uzimao pravdu u svoje ruke nego okrenuo 192 i prijavio slučaj. Nemojte sad tu neke priče kako to ne vredi, jer znam da je Stari Grad efikasan (kad živiš u centru svakakve ljude srećeš, pa tražiš zaštitu).

Za ovaj postupak nema opravdanja ni razumevanja!!!

Povrediti nedužnu osobu na taj način - strašno.

Mujo

pre 6 godina

Prema slici bih rekao da je u putanju Ford Mondeo karavan, tako da ne pije vodu priča o tatinom sinu, kriminalcu i tome slično...
(Mr. Jingles, 28. oktobar 2017 09:21)
U ovom slucaju sigurno imas pravo, medjutim u poslednje vreme kriminalci voze dosta jeftinija vozila, za razliku od nekih proslih vremena. Ima tu golfova 5, citroena, peugeota, znaci pokusavaju da budu ispod radara, da ne privlace paznju. Imas i slucajeva deckica koji prodilaju kilogram heroina i odmah kupuju vozila od 20-30.000€, ali takvi ne potraju dugo.

sax

pre 6 godina

(Beba, 28. oktobar 2017 08:41)

milicija odavno ne postoji, a policija manje vise nista i svadta, kako se uzme


inace se decko verovatno vracao sa nekog aftera pa se zbunio :)

Mondo

pre 6 godina

Ovo treba da nam bude opomena, da se ne bi ponovila Nica i Barselona kod nas trebamo pod hitno obezbediti sve ulaze u pešačke zone sa stubovima ili visokim ivicnjacima.

Mislilac

pre 6 godina

Postoje dve vrste ljudi: oni koji ti od pocetka stave do znanja gde je crvena linija koji ne smes da predjes ... i oni drugi koji cute i trpe da ih drugi gaze. Priblem je sto i oni imaju crvenu liniju ali se nikada ne zna gde je ta linija. A onda im jednog dana pukne film ... ovo mi lici bas na takav slucaj. Nije ni prvi ni poslednji, pun svet takvih, pogotovo Amerika! Eh da, ne misite valjda da toga nije bilo u vreme stare Titove Juge? Bilo, bilo ... ali onda je milicija takve hapsila a novinari su morali da pisu ono sto im Tanjug naredi i da Tamjugovu vest prepisuju od slova do slova, sa sve zapetama. A ne kao ovo danas, pravite odnsvakog incidenta medijaki spektakl!

fontanu vam necu oprostiti

pre 6 godina

Nije mi jasno koji ocevici su mogli da znaju da ga je neko pre toga tukao? Ok, zatekli se ljudi tu kad je uleteo u bastu, ali ovo pre da su videli mi je sumnjivo. Ne daju ni godiste ni inicijale, bice ima dobru vezu pa mu spinuju pricu da igra na sazaljenje. Ne razumem kome je normalno da covek ovako nesto uradi, koliko god ga provocirali pre.

da se ne lažemo

pre 6 godina

Vest bi bila mnogo potpunija i jasnija da je navedena marka automobila, kao i godište vozača.
(Potencijalac, 28. oktobar 2017 08:19

Na slici je ford fokus, dakle nije ni tatin sin niti ima veze sa politikom ili kriminalom, jer bi u suprotnom bio u BMW bentli audi itd

BBRS

pre 6 godina

pa de u 7 ujutru subotom..
pijana budala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (brana, 28. oktobar 2017 08:20)

Што се њега тиче није субота јутро, него петак вече.

RocketRaccoon

pre 6 godina

Pretukla ga dezurna ekipa divljaka sastavljena od navijaca i "sinova". Policija verovatno videla kako ga tuku i nastavila dalje jer ne moze hapsiti koleginog malog i njegove drugare. "Dobri su oni momci samo ponekad nekoga sasvim slucajno prebiju, obicno bas 5 na 1." A onda je ovaj mucenik u stanju suzene svesti i pameti posto su mu verovatno naneli teze telesne povrede krenuo autom za njima da ih zgazi posto je obican covek koji se uzda u zakon pa nema oruzje. I eto jurio ih po knez mihajlovoj, oni se naravno posakrivali u neki kafic i on slucajno tu udario devojku ni krivu ni duznu. U sustini ni on nije ni kriv ni duzan samo je zrtva, jer se nasao u pogresno vreme na pogresnom mestu (krenuo na posao mozda kad ga zaskocila petorica divljaka). Zao mi coveka sad je tek upropastio sebi zivot.

Filip

pre 6 godina

U poslednjih par nedelja sam video nekoliko traka nabudzenih automobila koji su jurili i 200 na sat, na NBG i Banovo Brdo. Kroz crveno, pored autobuskog stajalista. Samo je pitanje dana kada ce se desiti isto ono kao u Ukrajni ako se nesto ne preduzme. Ovakvu voznju u gradu okvalifikovati kao terorizam

Against modern football

pre 6 godina

Treba ga optužiti za pokušaj terorističkog napada iako je možda naš i ozbiljno osuditi. Da se ne desi da sledećem teroristi uspe da stigne na ulici one koje juri.
(Wooooooooow, 28. oktobar 2017 08:23)

Svako bi danas da bude sudija. Student druge godine prava bi tu optuznicu oborio lagano.

The Dictator

pre 6 godina

Kako je ovo vozilo uopste uslo u pesacku zonu? Zbog cega nema barijera? Te barijere mogu da se automatski sklone kada naidje dostavno vozilo, tako da one nista ne ometaju, a stite od bahatih, ludih, pa i terorista na kraju krajeva.

spavač

pre 6 godina

Danas je subota i umesto da ovaj dan koriste za odmor, neki građani Beograda su rešili da šetaju. I to baš u 7 ujutru i to baš Knez Mihailovom??? Bruka...

Marsovac

pre 6 godina

43. komentara i niko od komentatora nije pročitao vest do kraja...

Ne radi se o teroristi nego "Očevici su izjavili da je vozač "forda" bi prethodno tučen i maltretiran od strane pet mladića i da je vozilom za njima uleteo u pešačku zonu."

Draginja

pre 6 godina

I sta sad?
Devojka ce mozda ostati invalid,ali sigurno sa posledicama za ceo zivot.
A tog "iznerviranog i pijanog u 7h" sad cemo da lecimo o nasem trosku,na teret zdravstvenog osiguranja.
Za njega ce biti pare,za operaciju,za razno razne terapije,.A bolesnu decu lecimo SMS porukama!
Zbog toga sto je on bio "iznerviran" i pijan,da postoji zakon,lecio bi se o licnom trosku i kompletnu stetu ,i do kraja zivota bi imao obavezu prema povredjenoj devojci.

BBRS

pre 6 godina

Pa svakodnevno vidjamo vozila na mestima koja su zabranjena za voznju ili parkiranje..i nikom nista!
(Zoran, 28. oktobar 2017 09:24)

Тачно. Једина је разлика што је овај успут ударио две особе и мало почистио инвентар у околини !

ocevidac scene

pre 6 godina

Juce je vozac trole izasao na sred ulice na raskrsnici Takovske i J.Prodanovica i urlao na saobracajca. Malo je falilo da krene da ga bije. Drugi policajac u koligama nije smeo ni da izadje da ga smiri. Pretpostavljam da je profesionalni vozac bio u pravu ali reakcija je da se uplasis. Zavrsio he recima: na meni si nasao da siljis k..ac!

radica

pre 6 godina

Na tv-u kažu da povredjena devojka ima komplikovani prelom u predelu skočnog zgloba, što zahteva operaciju. Prema tome, radi se o TEŠKOM povredjivanju.

Može biti samo je*an

pre 6 godina

Važno je da su gradjani nikad bezbedniji kao što non-stop ponavlja ministar policije, copy-paste doktor Nebojša iz Beograda...

Stariji momak

pre 6 godina

Sve ovo me podseca na slucaj iz moje osnovne skole, negde pre 40 godina. Decka su tukli, pljuvali (bukvalno), bacali mu stvari u wc itd. On se zalio najpre nastavnicima, ovi su govorili kako treba “nauci da se brani sam” (?!). Onda je ispricao to caletu, ovaj se zalio direktoru, nasilnici su dobili lukor razrednog staresine” i nastavio da maog biju jos jace. Nije ni cudo, jer je cale bio neki obicni mrav, adminiarrativni radnik, mladji referent kao onaj Pantic - Tesna koza ... a nasilnici su bili deca nekih buzdovana “drugova iz CK”’i tome slicno. Jednog dana dok su ga tukli ugledao je cuglu, izmakao se, uzeo je i svom snagom bacio na napadace. Jednog je tesko ranio, ostali su se razbezali. Nazalost, prica je dobila drugu dimenziju, mali je ispao najgori maloletni kriminalac, potencijalni ubica itd, a nasilnici su postali zrtve. Decko je zavrsio u popravnom domu, jedva je svoj zivot uspeo da vrati u normalu!

Puna Srbija takvih prica, a vi nekome pricate kako treba da pozove 192 ... sa vidim vas u takvoj situacijinda li biste bas bili tako prisebni da zovete policiju i ostanete mirni i dostojanstveni! Ma da, kako da ne ...

Danijel

pre 6 godina

Vest bi bila mnogo potpunija i jasnija da je navedena marka automobila, kao i godište vozača.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Potencijalac, 28. oktobar 2017 08:19)

Automobil sa slike je ford focus karavan ~ 2008

H.P.Montoja

pre 6 godina

Jel' iko ko o ostavi komentar na vest,procita celu vest ili mu je "šacometrija" sasvim dovoljna kada vidi naslov?! Sve se sazna iz naslova?!

A3

pre 6 godina

Narod je sve ludji i brzi na okidacu. Ja odavno pričam da pre auto škole uopšte treba proveriti porodično stablo i angažovati psihijatre da se popriča sa kandidatima. I objektivno odlučivati ko je za volan, a ko nije.

Zoran

pre 6 godina

@Doktor Džekil

To si u pravu za adrenalin.Mene su isto tako napala trojica majmuna pa sam se vratio sa motkom da ih bijem i jedan od njih je zaradio tesku telesnu povredu(nije mi zao i ne kajem se).Na sudu su me osudili na 4 meseca robije, Ej! Vestak je potvrdio da sam imao 10 povreda (podliva) po telu i glavi 5x5 centimetara. A ovi posto su drugari na sudu su tako lagali da je to neverovatno. Ispalo je na kraju da sam ja njih napao i naravno platio ovome odstetu. Pravosudje 0 i uopste nije objektivno.
Ako su ga stvarno napala petorica hulugana iskreno mi ga je zao kroz sta ce prolaziti u narednom periodu.

Realno

pre 6 godina

Da li neko čita vest do kraja?
Pet momaka ga je pre ovog incidenta maltretiralo.To treba da je početak a ne krsj vesti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (žila, 28. oktobar 2017 10:07) # Link komentara

Niko tu zemljace ne cita ,ne vest do kraja nego vidi naslov i udri po komentarima...a komentari,u zavisnosti od situacije ,svi na kalup...svi puni morala na komentarima a ne bi stali zeni na pesackom...

udarac rasenskih bogova

pre 6 godina

Sudeći po slici, ford focus? Prati čovek svetske trendove ili mnogo gleda tv. Ne gledajte ljudi vesti. Gledajte samo lepe stvari..

Ja

pre 6 godina

Prosla sam tuda i videla sam rasturenu bastu, ali mislila sam da je u pitanju grupna tuca, jer su neka dvojica nesto trcala, bezala... Nisam bas ni blenula mnogo, ogugla covek na sve.

flower

pre 6 godina

niko ne komentarise da je povredjena devojka MORALA DA SE VRATI IZ URGENTNOG da bi dala izjavu!!!! Sokirana sam!
Uz to, ovaj slucaj pokazuje koliko smo laka meta za teroristicki napad (sto ne mislim da je ovo slucaj, da se razumemo).

Овај случај је огледало државе

pre 6 godina

За оне који питају да ли читају до краја? Да читамо само се вест допунила и добија неки други смисао. Да ли је дотични неки мафујоза који је онако налетео на екипу ули нешто сасвим друго. У овој држави наркодилери, батинаши и убице избегавају правду и у томе учествује држава. Да не судимо пре времена. Нема теорије да полиција не може да види цео догађај преко камера.
Поставља се и питање и за ово улетање у пешачку зону. Значи тамо свако може да уђе коме се ћефне. За ово неко мора да одговара такође.

kako drugacije

pre 6 godina

Ovo su sve posledice, jer se u ovoj zemlji ne radi na prevenciji !
Tu je uzrok ovog i svega slicnog sto cete citati u narednom periodu.

Ušao mi strah u kosti

pre 6 godina

Nebojša Dr Stefanoviću, ministru policije - ova vest je za tebe. U centru glavnog grada Srbije petorica njih u 7 sati ujutru u subotu tuku jednog građanina kome, posle ovog, "padne mrak na oči", sedne u auto i počne da ih juri. Gde su patrole milicije bile da, pre svega, spreče početni incident (tuču), a potom i ovog građanina ta ne učini ovo nerazumno delo. Koliko vidim, i to dogi niz godina unazad, ne postoje ulične milicijske patrole, kako je inače i svim iole uređenim državama. Da li mi vas od poreza plaćamo da se slikate i dajete izjave za TV i bavite se politikanstvom ili da štitite bezbednost svih građana Srbije?

Glasac demokratije

pre 6 godina

Anonimne prijave gradjana i snimci kamerama telefona da se uvaze kao dovoljan dokaz na sudu. Gospodi samo pismo dostaviti sa drakonskim kaznama. Svi ce dobrovoljno ucestvovati, jer je anonimno.