1. Cekajte ljudi.Da pogledamo cinjenicama u oci. Mnogi ljudi jos uvek imaju licnu karu na kojoj pise SFRJ.Na putnoj ispravi pise Savezna republika Jugoslavija. Neznamo ni gde su nam granice(prevlaka,Kosovo...). Nemamo ni precednika. Ni ustav. Da li neko ima hrabrosti da stane pred narod i skupstinu i da kaze kako stoje stvari,pa da krenemo od nule,ako mora.Ali da znamo gde smo. Kada me neko pita odakle si,neznam sta da kazem.Zaista.Uostalom nezna se vise ni ko zivi u Srbiji. Svi imaju ta neka dvojna drzavljansta-Domovnice,putovnice,Bosanska drzavljansta.Stavite vec jednom tacku na to i podvucite crtu. DA se lepo vidi ko je gde,ko gde zivi.Koja su mu prava i obaveze tu gde je pa da kao sav normalan svet i mi Srbi imamo neko mesto koje zovemo kuca(sto smo mi gori od bilo koga drugog). Ako smo sami nesposobni za to neka nam lepo EU posalje visokog komesara kao u sto ima u Bosni, pa nek nam on covek ucini uslugu i sredi zemlju.
  (Bogdan-Austrija, 4. februar 2004 15:52)

  # Link komentara

 2. Da li ce i jedan od medija spomenuti da je danas 200 GODISNJICA moderne srpske drzave,danas je inace 4.februar 200 doisnjica prvog srpskog ustanka,ako je to uopste vazno,slazem se da je vazan i ovaj povod ali uvek ima prioriteta.
  (zleki, 4. februar 2004 15:37)

  # Link komentara

 3. Nedavno sam bila u Crnoj Gori. E oni su u zajednici sa Srbijom taman koliko i Slovenci. A kada vec pominjem Slovence, Crnogorci vise o njima pricaju nego o Srbiji.
  (Lila, 4. februar 2004 12:59)

  # Link komentara

 4. Da da godinu dana od propustanja sanse da se Srbija posle duzeg perioda osamostali i postane suverena drzava bez ucenjivaca. Za dve godine daj Boze samo jos Srbija.
  (Trske, 4. februar 2004 12:10)

  # Link komentara