1. Ali sto su napravili krivinu oko hidranta... Kakav hit! Pa ovo nema nigde. Legende
  [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kan, 13. oktobar 2017 15:41)

  Na drugoj slici nema "krivine". Bilbord su postavili na polovinu staze. I tu ima jedan hidrant koji je, doduše, postavljen bliže ivičnjaku.

  Slepi i slabovidi građani Beograda bolje da nabave psa vodiča kada se kreću skoro rekonstruisanim ulicama.
  (A., 13. oktobar 2017 23:18)

  # Link komentara

 2. Genijalci se valjda vode logikom: slepe osobe ne vide, dakle ne vide hidrant i bilbord, a ako nešto ne vidiš toga nema, dakle hidranta i bilborda nema! U čemu je, onda, problem? Ne vidimo nikakav problem, dakle nema problema.
  (Šone, 13. oktobar 2017 17:58)

  # Link komentara

 3. Tako je to u Alan Ford drzavi
   (sladoledsmesom, 13. oktobar 2017 17:44)

  # Link komentara

 4. A na sred Terazija, na neparnoj strani, u nivou Nušićeve već više od decenije na stazi za slepe i slabovide stoji suncobran sanduka za slaodoled visine oko 150 cm, kao da neko namerno to tako montira, ne bi li neko udario glavom ili vratom o žice suncobrana. Uzgred, sanduke za sladoled kao da neko namerno postavlja nasred trotora, ne bi li se što više suzio prostor za pešake, koji, valjda, tako sabijeni, neće moći da odole da ne zastanu i kupe sladoled!

  PS: Da li je neko nadležan primetio kako je postavljena ograda gradilišta Pionirskog parka, na trotoaru naspram Doma Narodne Skupštine? Bahato, zaista!
  (Ko nam je kriv kad ne umemo da letimo?, 13. oktobar 2017 17:32)

  # Link komentara

 5. Ja ne znam na koju foru upropaste sve čega se dohvate. Stvarno treba imati talenta.
   (Car, 13. oktobar 2017 17:28)

  # Link komentara

 6. Prolazim svakodnevno Bulevarom Oslobođenja peške, radovi su OČAJNI, možda čak i gori od radova u Vojvode Stepe. Sve će se otvoriti, ako ne odmah, u nardne pola godine. Dok neko iz nadzora gradilišta krivično ne odgovara, situacija u građevinarstvu se neće promeniti. Situacija je toliko očajna da bih poput Velje Ilića razumeo da su "kraduckali" ali bar da su kvalitetno radili..
  (Nikola, 13. oktobar 2017 16:33)

  # Link komentara

 7. Pa gde to ima?U beogradu Brale,na autopustu kroz Srbiju brale. Hrast, hidrant kakve ima veze.Seci,zaobilazi.Bilbord,naravno.On je preči nego slabovidi i slepi ljudi.To rade iz iskustva.Prodjite ulicom Vojvode Stepe.Bilbord ili parkirani automobil.Koga briga.Lim na četri točka ili lim na koji su nakačeni kvadratni metri nekih reklamaje bitniji nego staza za slabovide.Šta ima veze ako se slepa osoba zakuca u parkirani automobil, hidrant,drvo,bilbord.Pa koga to interesuje.Pa u ilici Vojvode Stepe imate nebrojano nepropisno parkiranih automobil,sećate se one "SMART" ulice koja sve vidi,kažnjava...na trotoaru.Slabovidi,roditelji sa kolicima sa decom..Ma koga briga.Gde su Vam projektanti,komunalnapolicija,saobraćajna policja,pauk servis.Pa znate li Vi i obratite pažnju na znakove.Svep osečeno, polomljeno samo patrljci vire sa trotoara da vrat polomiš.Kvalitet radova.Napredno.Pogledajte na šta liče stajališta tramvaja.Sve razrušeno.Šahtovi upali.Koga briga kada ilica još nema upotrebnu dozvolu.Ona se samoodržava.Tako će biti i sa ovom rekonstrukcijom.Zamislte samo kakva su betons tavili oko tramvajskih šina.Eno u Vojvode STepe ona guma izmedju asfalta i šina sve poispadalo.Kad krene tramvaj pa beton da puca.Biće veselje.Kada to krene da se krpi.Promeniće naziv u Bulevar Krpača
  (Grunf, 13. oktobar 2017 16:31)

  # Link komentara

 8. Jel neko ovo radi namerno? Ne, ozbiljno. Pošto ne mogu da verujem da je samo nesposobnost. Niko ovoliko nije nesposoban. Ili jeste? Ne znam šta je gore...
  (Millennium, 13. oktobar 2017 16:08)

  # Link komentara

 9. A ko je radio sinhron plan i da li su projektanti potpisali usaglašenost projekata. Takođe ko je potpisao projekat saobraćaja pešaka, projektant saobraćaja tj saobraćajni inženjer ili građevinski inženjer projektant saobraćajnica. Kod nas nažalost inženjeri ne znaju šta je čiji posao. Pa onda imamo građevinske inženjere koji rešavaju saobraćajne probleme i saobraćajne inženjere koji su svedeni na molere.
   (Saobraćajac, 13. oktobar 2017 16:08)

  # Link komentara

 10. sada ce da stave ogradu oko hidranta i bilborda ...
  (milojko, 13. oktobar 2017 16:05)

  # Link komentara

 11. Sta je problem? Mali, gradonacelnik, je rekao:"da BG bolje funkcionise"... a ne Beogradjani, pogotovo ne slepi. Lakse je njima da obidju, kad udare u hidrant, nego da se sad hidrant izmesta.
  (Fantom, 13. oktobar 2017 15:43)

  # Link komentara

 12. Ali sto su napravili krivinu oko hidranta... Kakav hit! Pa ovo nema nigde. Legende
   (Kan, 13. oktobar 2017 15:41)

  # Link komentara

 13. mu, a to nije ukrasna sara na trotoaru?
  ($N$ nadzorni organ, 13. oktobar 2017 15:37)

  # Link komentara