1. Kakvi su nam novinari, nije steta.
   (Lars, 8. oktobar 2017 08:26)

  # Link komentara

 2. Mene samo interesuje da li bi veštačka inteligencija u novinarstvu pristala da igra kako joj Aleksandar Jedini svira.
  (Radoznalka, 8. oktobar 2017 08:20)

  # Link komentara

 3. ako nista drugo bice pismeniji, tacnije prevedeni, a objektivnost nije vrlina novinara, uostalom pogledajte nase polupismene novinare kad urade gugl translejt clanke, navedite jednog koji bi mogao tirketu na crtu, a mogu jos 20 da nabrojim iz negdasnje duge, nin, politike,...ovo je bruka od novinarstva, ali stvarno
   (vulkanizer gumenih bombona, 8. oktobar 2017 05:26)

  # Link komentara

 4. Veštačka inteligencija sastavlja i obaveštajne izveštaje, koristi se i vestima i istorijom i ekonomskim izveštajima i geografijom... A pre manje od nedelju dana uspešno je primenjena za projektovanje optimalnih kompleksnih konstrukcija do detalja i to putničkog aviona. Ako je kaadra da postavlja dijagnoze, predvidja geopolitičke ishode, upravlja hirurškim robotom i projektuje avione, novinar i nije nešto uzbudljivo.
  (a neke i komponuju, 8. oktobar 2017 02:17)

  # Link komentara

 5. Novinari su sopstvenom odlukom ustali i napustili svoju profesiju. Ovi što danas prepričavaju kojekakve farme i kopiraju šta im Google Translate izbaci, to nisu novinari. I da, mašine će ih zameniti.
  (kartmen, 7. oktobar 2017 23:24)

  # Link komentara