1. Vi dobro obavljate vaš deo posla, ali nažalost putna i železnička komunikacoja nisu za jelo, njima nemožemo plaćati infostan hranu niti el. energiju. Sa druge strane u vladajućoj koaliciji imate stranke štetočine za narod čiji predstavnici otvoreno se rugaju ksda se na njih upre pest a najveća su im dostignuća kada su okružena pevaljkama. Mene bi bilo sramota da sa takvima sedim u vlasti i još da hvalim takvu vlast.
   (e, 8. oktobar 2017 07:24)

  # Link komentara

 2. Unistili ste sve za ove cetiri godine a ovi iz DS-a nisu bili cvecke ali se dobro zivelo i makar su delili sa narodom a vi sve pocistite za sobom, nista ne ostane
  (vlada, 8. oktobar 2017 00:24)

  # Link komentara

 3. Radim u državnoj firmi i od kada je SNS na vlasti,moja porodica živi lošije iz dana u dan.Dok je vladao DS živelo se bolje,a da su pravili greške-jesu.I koridori se grade od kredita,a ne od zarađenog novca.Tako da gospođo Mihajlović idite s vlasti da svima,a posebno penzionerima svane.
  (Profesionalac, 7. oktobar 2017 21:29)

  # Link komentara

 4. Kakva amnezija. Pa u kojoj partiji je ministarka bila pre SNS-a? U kom ministarstvu je radila? Sa kime su bili u koaliciji?
   (asd, 7. oktobar 2017 20:53)

  # Link komentara