Dačić: Da smo mi palili hrvatski nedeljnik....

Beograd -- Ivica Dačić izjavio je danas da u Briselu postoji zid ćutanja kada je reč o incidentima poput paljenja srpskog nedeljnika "Novosti" u Hrvatskoj.

Izvor: RTS, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. U Srbiji se samo pali zastava Hrvatske, nikada nedeljnik ili tamo neke novine. To je nama ispod casti, ali Ivica je to zaboravio, namerno.
  (Mila, 14. septembar 2017 10:04)
  Мила, ништа Ивица није заборавио већ ти површно читаш текст. Не чуди се он реаговању Хрватске већ реаговању то јест не реаговању ЕУ чија је Хрватска чланица. Ваљда ти је познато да су у случају Србије било веома ажурни.
   (Бата Стојковић, 14. septembar 2017 17:39)

  # Link komentara

 2. U Srbiji se samo pali zastava Hrvatske, nikada nedeljnik ili tamo neke novine. To je nama ispod casti, ali Ivica je to zaboravio, namerno.
  (Mila, 14. septembar 2017 10:04)

  # Link komentara

 3. Koji to vi?
  U Srbiji se palila Hrvatska zastava i šta se dogodilo?
  (zar ne?, 14. septembar 2017 09:48)

  # Link komentara

 4. Jeste, Dacicu, u pravu si... Ili, mozda i ne? Naravno da je opasno, uvredljivo i za osudu sve to sto se vrlo cesto desava u Hrvatskoj kada su Srbi u pitanju. Nazalost nista novo od zapadnih suseda, to su oni. Ali, nemamo li i imi ovde ponekad slicne ekcese, a nesto ne vidim ili ne cujem tvoju osudu. Nesrecni Seselj svako malo javno pali zvanicnu hrvatsku zastavu, a on nije u nasoj politici bas toliki marginalac. On je lider parlamentarne stranke i duhovni tata i mama aktuelnom predsedniku. Sta, kada on pali zastavu, ma sta ja o toj zastavi mislio, to je u redu? Licemeri!
  (metall, 14. septembar 2017 09:43)

  # Link komentara

 5. Ko ne vidi da nam sva ta očekivanja i ocene deli Nemačka, i niko drugi, taj je politički diletant. Sa jedne strane imaju investicije ovde i to odlične, uvek su u kontaktima veoma prijateljski raspoloženi, ali te tabele koje popunjavaju i šalju u EU po pitanju Srbije su uglavnom baš loše za nas. Isto i ovaj odnos Srbija - Hrvatska, celu tu stvar tolerišu ili ne tolerišu baš iz Nemačke i diktiraju trend. Koliko ih oni puste, toliko će u Hrvatskoj biti šovinizma prema Srbima. Ni manje ni više.
  (Simon, 14. septembar 2017 09:39)

  # Link komentara

 6. pa nije da Seselj nije palio hrvatsku zastavu po izlasku iz zatvora u centru bg. pa nikom nista. ne branim nikog ali paljenje zastava i novina od strane nebitnih ljudi.
   (ns, 14. septembar 2017 09:17)

  # Link komentara