1. Verovatnoje trebalo da deo tih novaca udje u,,stranacku,,kasu,a posto se to nije dogodilo i okrenuo ledja velikom vodji,misleci da je on jako bitan u ovoj politici,ne shvatajuci da je samo jedan mali pijuncic koji sluzi vrhuski i bude odbacen kada se malo pogubi, ili pomisli da je vlast samo njegova i da moze da uzima koliko god hoce.Uglavnom tako svi prolaze koji se opiju od prevelike doze vlasti,moci,novca,svi osim vrha vlasti u bilo kojoj stranci.
  (aleksandar grozni, 13. septembar 2017 06:10)

  # Link komentara

 2. Ako nista Srbija bar ne oskudeva u "biznismenima".7
  (zgadjen, 12. septembar 2017 20:56)

  # Link komentara

 3. Podrzavam i treba u zatvor ali dok je bio deo vase klike bio je zasticen kao beli medved
  (dr, 12. septembar 2017 20:56)

  # Link komentara

 4. ko izda gospodara ovako ce da prodje. gospodar prvo omoguci mucku a onda kaznjava.
   (ky3ma, 12. septembar 2017 20:34)

  # Link komentara

 5. Iz Zajecara sam...Da je samo toliko ostetio budzet bilo bi dobro.Da se ispita privatizacija Zajecarske televizije koju je Mirkovic kupio i jos hiljadu stvari. I da se ispita zasto je SNS kada su bili lokalni izbori u Zajecaru kao kandidata stavili Aleksandra Vucica a u nastavku u maloj zagradi Sasu Mirkovica. Da se ispita rad ispekcija, komunalnih sluzbi i parking servisa jer je tu Mirkovic mnogo para pokrao i sa se ispita gde su drzavne i opstinske pare za odrzavanje puteva jer dok je on bio ba vlasti moja ulica je bila raskopana godinu dana i ostavljena tako da nismo mogli pesaka da udjemo u dvorista. I sa se vec jednom uhapsi njegova desna ruka Velja koga ceo grad zna kao Velju deset posto. Objavite ovaj komentar da i ostatak Srbije vidi koliko je bedan istok Srbije a koliko ga muzu
   (blinkikoala, 12. septembar 2017 20:07)

  # Link komentara

 6. Aca Lukas će biti sledeći premijer. Nema drugog objašnjenja za to koliko je ovaj lik prisutan u medijima :-)
   (Cenzurisani sendvič, 12. septembar 2017 20:04)

  # Link komentara

 7. Ovim sistemom radi vecina likova na vlasti..ovim se samo ofiraju...nema nama pomoci dok se ovome ne stane na put ali samo i iskljucivo cvrstom administracijim..
   (farko, 12. septembar 2017 19:54)

  # Link komentara

 8. Svašta je taj radio, pitanje je samo da li će mu nakarikati sve, ili će ga samo malo žacnuti, s obzirom da ti koji ga hapse znaju šta je sve muljao, jer su ista ekipa, samo su se malo posvađali.
   (Gaad, 12. septembar 2017 19:50)

  # Link komentara

 9. Dragi Sasa izdrzi i pokaj se! Andjus
  (Brzo, 12. septembar 2017 19:37)

  # Link komentara