1. Tako kompleksan problem kao što je kosovsko pitanje ne može se za jednim doručkom rešiti, al mogu se postaviti temelji za dalju nadgradnju u donošenju adekvatnog rešenja.
  (Milica, 31. avgust 2017 21:13)

  # Link komentara

 2. Ako zelimo u EU moramo resiti mirnim putem.
  (Milena, 31. avgust 2017 21:11)

  # Link komentara

 3. Idemo dalje, ne prestajemo se boriti za naše KIM.
  (Dakis, 31. avgust 2017 20:01)

  # Link komentara

 4. Situacija nije baš dobra, ali ne treba odustajati.
  (Draga, 31. avgust 2017 19:59)

  # Link komentara

 5. Mala sansa je na vidiku, ali Vucic zeli da pokusa kao sto uvek sve i radi i dobrim postigne. I ostvarenim dobrim rezultatima donosi bolju buducnost Srbiji.
  (Davor, 31. avgust 2017 19:21)

  # Link komentara

 6. Kolika god da je sansa treba da je iskoristimo, i Vucic to svim srcem zeli. Za bolju buducnost vredi pokusati!
  (Mica, 31. avgust 2017 19:18)

  # Link komentara

 7. Borice se i dace sve od sebe da iskoristi i najmanju sansu za bolju buducnost.
  (Sara, 31. avgust 2017 19:16)

  # Link komentara

 8. Dokle god postoji bilo kakva šansa za rešavanje problema,vredi pokušati.
  (rg, 31. avgust 2017 19:12)

  # Link komentara

 9. ''Vučić je istakao da je ono što je najvažnije da se vode razgovori o dugoročnijem, stabilnijem rešenju u odnosima Beograda i Prištine, Srba i Albanaca uopšte...'' Dakle on svoju viziju rešenja Gordijevog čvora--zvano Kosovo,prvo je predočio sagovornicima iz Prištine,a sopstvenoj javnosti(Srbiji bez KiM) uskraćuje svoj stav? Ispravite me ako grešim,ako sam pogrešno razumeo tekst.Očigledno je svima svejedno šta će se uraditi,ali onda nemojte kao generacije minule povoodm ustava iz 1974 da pitate za naknadnu pamet...Presedan nikako ne ostaje izuzetak već pravilo
  (Boem u Srcu, 31. avgust 2017 14:34)

  # Link komentara

 10. Ne vredi nastaviti dijalog,vec treba priznati Kosovo kao drzavu. Do juce u Titovoj Jugoslaviji bili smo komunisti,a danas najveci vernici i religiozni "fanatici" koji sami sebe "izdigosmo" sa vecitim pricama o "nasem"Kosovu,crkvama i svetoj zemlji,bez koje ne mozemo ziveti....itd.Kako se vec ne umorite i ne vidite da nas smarate sa tim pricama. Samo id**** mogu ziveti u iluziji da ce Kosovo ponovo biti deo Srbije,koje je uveliko priznato od vecine zemalja,ali izgleda da nam ni to ne pomaze jer smo uvek bili i ostali tvrdoglavi.Ako vec zelite da pomognete Srbima na Kosovu,izvolite i naselite ih vecinski praznim selima,tako da ce se ljudi osecati sigurnije i nece se vise biti u mogucnosti manipulisati sa istima.Presecite vec jednom,jer Srbija nije Kosovo,Srbija je nesto vise i bolje.Dajte ljudima fabrike,posao,bolji standard,jer od toga se zivi,a ne od vecitih manipulacija Kosovom i Srbima na Kosovu.Problem je sto svi znamo kako stoje stvari i kako ce da stoje i u buducnosti,ali neka,mi ce mo da sanjarimo o nasoj "svetoj"zemlji i prkositi u nedogled svima i svakom, a zna se zbog cega,a najmanje zbog Kosova.
  (Goran, 31. avgust 2017 14:22)

  # Link komentara

 11. Ovo postaje "igranka bez prestanka", kao u Jagodimni, kad se ceo grqad sjati na glavni trg, muzikanti opleve narodno kolo a Jagodinci igraju kao maratonci, dok Vera Matović peva i pominje Palmu a Palma plus sve prenosi.
  Uoči odlaska u Brisel Vučič je, otvarajući Roštiljijadu u Leskovcu, "poručio": zaboleće ih glava od naših pitanja!
  Tada sam se setio jedne narodne duhovite "poruke", na jalove pretnje. Otišao čovek iz jednog sela na vašar u drugo, vezao konja za drvo i krenuo po vašaru, kad se vratio neko mu krao konja. On je tada, jakim glasom, "poručio" vašaru:
  - Ako mi ne vratite konja, uradiću ono što je uradio moj deda!
  -Šta je uradio tvoj deda?
  -Vratio se kući peške.
  Možda sve ovo i nije smešno, svi ti neformalni radni doručci, sa gospođom Mogerini, uz istu belu kafu i beskvasne zemičke od stiropora, da nije malo dosadno?
  (Oči, uprte u Brisel, 31. avgust 2017 12:49)

  # Link komentara

 12. bravo Vučiću.

  daješ im pravosuđe za šta?

  za konstataciju da Priština ništa nije učinila za uspostavljanje ZSO, za koju si sam rekao da je najvažniji dogovor za nas a za kojeg oni kažu da je nevladina organizacija.

  kakav si ti briljantan pregovarač.
   (Dušan, 31. avgust 2017 12:11)

  # Link komentara

 13. oni ne zele dijalog u tome uh podrzavaju nasi prijatelji sa zapada. Srbija je gubitnik u svakom pogledu.ne moze se na dve stolice,moramo se optedeliti,u svakom slucaji bice kako drugi kazu.ako se okrenemo Rusiji nije sigurno kakvu cemo pomoc dobiti, ako se okrenemo samo zapadu opet nije sigurno kakvu cemo pomoc dobiti.moramo mudro da razmislimo,mada mislim da je svima normalnima jasno kojoj strani bi trebalo da krenemo,mozemo da se borimo i izgubimo sve, a mozemo i mirnim putem da izgubimo sve. ajde da se dogovorimo vec jednom!!!
   (sokodzoveorla, 31. avgust 2017 11:57)

  # Link komentara

 14. I mala sansa moze da donese na kraju velik rezultat.Zbog toga ne treba nikad odustajati.
  (Vrscanka, 31. avgust 2017 11:51)

  # Link komentara

 15. Tacijeva partija dobila okolo 20% glasova na poslednjim izborima,..ako budu novi pada na ispod 15%...tako da nije on bas covek sa kim se moze razgovarati...treba cekati novog premiera kosova pa onda resiti...a ne ovako Taci potpisuje a nova vlada ne sprovodi to
   (Benny Hill, 31. avgust 2017 11:50)

  # Link komentara

 16. Bolje i mala šansa nego nikakva.
  (Saska, 31. avgust 2017 11:37)

  # Link komentara

 17. Svakako vredi nastaviti, buducnost tih Srba sa Kosova je u pitanju.
  (Tanja, 31. avgust 2017 11:37)

  # Link komentara

 18. ne verujem ni jednom ni drugom
  verujem da postoji rešenje
  verujem da je svima prekipelo
  ne verujem da će narod da se pita
   (Napo Leon, 31. avgust 2017 11:36)

  # Link komentara

 19. Znao sam! Ništa od dijaloga.
  (Ivo, 31. avgust 2017 11:35)

  # Link komentara

 20. Al si im odbrusio svaka ti cast sigurno ih je zabolela glava.
   (lako je tuđim k* gloginje mlatiti, 31. avgust 2017 11:30)

  # Link komentara