1. Dati ovom devalue I njegovoj porodicu zvanje pocatnog grajanina Beograda I grad Beograd na Suzan Macon d a se zahvalimo ovom devalue I njegovoj porodicu ) da daju njima Stan sto pre moguce I pravo iPods ovog decka u umetnicku skolu!Nazvati taj lamp njegovom imenom I pose no tretirati afganistance u zemlji napravi ti zvanicniki con pismo vladi Agganistana za zahvalnoscuNek dobronameran porodi dobro tu I smirinema zlo
  (ruarse2803@ gmail. com, 12. avgust 2017 17:29)

  # Link komentara

 2. Izbeglice u Beogradu su 2 godine čekale na Gorana Vesića da se smiluje i da pusti da se montiraju montažni toaleti i tuševi, i nisu dočekale. Zajedno sa Beogradjanima živeli su u riziku da dođe do epidemije raznih bolesti a sami nisu ostali imuni na šugu i telesne vaši, upravo zato što grad nije dozvolio minimum sanitarnih uslova za njih.
  Ovog mališana sada svi koriste kao Kviska a došla je i Srpska Majka da nešto udeli. Mnogo bi bolje bilo da država otpočne integracione programe za izbeglice umesto što ih poguruje na sve načine, lošim uslovima u kampovima, prisustvom krijumčara itd, da što pre napuste Srbiju - u koju će se jednom i vratiti kada se dokaže da je ovo prva zemlja u kojoj su registrovani.
  (Dragan, 12. avgust 2017 17:15)

  # Link komentara

 3. Gradski menadzer dosao sa pevaljkom.
   (Jelena5, 12. avgust 2017 17:06)

  # Link komentara