1. Srebrenica je više od GENOCIDA.
   (građanin singapura, 11. jul 2017 11:51)

  # Link komentara

 2. Тачно се зна правна дефиниција геноцида. Суд је доказао да је у Сребреници почињен геноцид, а Линта може да лаже по милој вољи. Не знам само зашто се његове изјаве уопште пуштају у јавност.
  (Pravnik, 11. jul 2017 11:10)

  # Link komentara

 3. U Srebrenici se dogodio stvarno uzasan zlocin, i svako ko to negira treba da se stidi, a u najmanju ruku bolje da se informise o tom dogadjaju. Medjutim, pravna formulacija genocida je vrlo jasna, pa je tako i svakom nepristrasnom poznavaocu prava jasno da ovo nije bio genocid. To ne umanjuje nasu obavezu da pamtimo taj zlocin, da procesuiramo sve odgovorne i da ga nikad niko u nase ime vise ne ponovi.
   (Kobster, 11. jul 2017 10:23)

  # Link komentara

 4. Kada je Miloseviceva stampa svakodnevno zvalavila o genocidu nada napacenim Srpskim narodom na Kosovu, onda to nikakve Linte-Finte i ostale njemu slicne spodobe nije zasmetalo. Jos manje je smetalo kada su se isto takve tirade Srpskih "knjizevnika" po Francuskoj 7 koji su se medjusobno natjecali ko ce sto vise genocida da prilepi Albancimaa i Hrvatima. Citavim narodima je lepljena etiketa da su Genocidni narodi per se. Naravno kada su u pitanju krvavi zlocini Srba onda nema nista od genocida a jos manje kolektivne odgovornosti.
  (GMQ, 11. jul 2017 09:51)

  # Link komentara