"Vučić uradio što niko nije - okupio ih sve"

Beograd -- Inauguracija predsednika Aleksandra Vučića pokazala da je Srbiji iskazano veliko poštovanje, izjavio je njegov generalni sekretar Nikola Selaković.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Selakovićeve gole laži su silovanje inteligencije svakog čoveka koji je uopšte ima i zato ne mogu ostati bez komentara. Koje je to 'sve' okupio Vučić? Sve iz regiona? Sve iz sveta? I jedne i druge? Iz regiona je spisak onih koji su došli kraći od onih koji nisu: Čokolinda, onaj Slovenac, Bosanci, Mađar i Crnogorac. Gde su Grci, Makedonci, Rumuni, Bugari, Moldavci, Albanci? Oni, valjda, nisu region? Iz sveta... pa, bio je predsednik Gornje Volte. Ili Donje. Ili neke slične afričke velesile. Glavni svetski igrači su poslali predstavnike čiji nivo odgovara Vučićevom: pomoćnik zamenika pomoćnika zamenika potpredsednika nečega. Međutim, Vučić jeste okupio sve koje može da okupi - celu svoju Srbiju, od dvorskih luda Čede, Čanka, Glivice, Vučićevića, preko pčelice Maje Preletačevic, one tri gojazne, oblajhane plavuše plus Nada Macura, čitavog krda silikonskih službenica MIPa sa diplomatskim pasošima, preko krema naše estrade Ristovskog, Ace Lukasa i Bekute do krupnih riba iz najmutnijih voda - Bogoljuba i Željka, da pomenem samo neke. Sve to je, uz trubače i maketu Beograda na vodi, predstavilo onu Srbiju čija je Vučić paradigma. Ona druga Srbija koju je Vučić, za ovu priliku, sakrio pod crveni tepih nije ni pozvana. Mislim zato što nema svečano odelo.
  (Srđa Zlopogleđa, 25. jun 2017 17:56)

  # Link komentara

 2. Retko cujem da neko hvali Vucica ili SNSa, osim Vucic i SNS.
  (Lab, 25. jun 2017 14:55)

  # Link komentara

 3. Sinko, sada će mesecima da pričaju kako je "superiška bilo na inauguraciji" !
  Verujem da će i u septembru i oktobru da o tome pričaju.
  (umorna od vas, 25. jun 2017 11:54)

  # Link komentara

 4. Ministar u svome hvalospevu je zaboravio cinjenicu da vecina ljudi nije niti clan SNS niti simpatizer. A i pamtimo bolje od Cipiripija i Mrmota...tragicno...
  (mlekadzija, 25. jun 2017 11:50)

  # Link komentara

 5. Bilo pa prošlo. Ne treba sad o tome danima razglabati, posebno zbog razine okupljenih (sem regiona), zamjenik pomoćnika sekretara. Potrošilo se, bilo je kako je bilo, moglo je biti i bolje i gore, pa ne treba ni pretjeranu kritiku ali ni superlative jer daleko je od toga. Bilo je pretjerano i previše zvanica, ali recimo da su bile dobre namjere i da je to bio ipak neki pozitivan događaj koji više povezuje nego dijeli. Zato ne treba događaj prikazivati onakvim kakav nije (glamurozan i super značajan) jer to samo izaziva kontra efekat (pretjeranu kritiku i podsmjeh). Bilo je o.k. i idemo dalje.
  (realnost, 25. jun 2017 11:32)

  # Link komentara

 6. Vidim ja da nema granice. Ni Tito mu nije ravan?
  (Blago nama!, 25. jun 2017 11:18)

  # Link komentara

 7. Skoro pa čitava estrada je bila...zauzvrat , 6 meseci su oslobođeni poreza...ipak su uveličali događaj.
  (bubnjar, 25. jun 2017 11:18)

  # Link komentara

 8. Ovaj kaže da su bili prisutni svi lideri iz regiona.Čini mi se da nismo videli predsednike Grčke,Albanije,Bugarske,Rumunije i Mađarske,koje su,takođe,zemlje regiona.Ili možda nisu?
  (posmatrač, 25. jun 2017 11:07)

  # Link komentara

 9. tolike pare spucane a totalan medjunarodni fijasko, medjutim kada se meri balkanskim aršinima(najsličniji su im centralno afrički)...
  (hadžija, 25. jun 2017 11:06)

  # Link komentara