1. Ti dajes sebi pravo da komentarises da se neko nije kvalifikovao. Oduvala bi te Ana na izborima siguran sam u to! Pokrij se usima!
  (Ivan, 23. jun 2017 14:54)

  # Link komentara

 2. Ponovo su redovi pred filijalama RFZ ovoga puta za produženje roka važnosti novih zdravstvenih kartica. Dakle stradija se nastavlja, dakle ovaj čovek je potpuno u pravu.
   (Zluradi, 23. jun 2017 14:04)

  # Link komentara

 3. Kritika radi kritike,nista vise.
  (ohrana, 23. jun 2017 14:01)

  # Link komentara

 4. to care!
  (mr b, 23. jun 2017 13:44)

  # Link komentara

 5. Podsetio bih na izjavu Brnabicke da ce Srbija za 2 godine da stigne Ameriku i Kinu u IT sektoru, pametnom dosta! A videli smo na primeru knizica i elektronske uprave da ni posle godinu dana taj sistem jos uvek ne funkcionise...Tako da za razliku od nje Palma koji lupa bar sve sto kaze sprovede u delo a ova samo lupa i ulizuje se Vucicu.
   (Marko, 23. jun 2017 13:43)

  # Link komentara

 6. Ako biti "slobodno misleći građanin" znači apriorise ne slagati sa sa svime što AV uradi ili kaže ja to u vašim očima nikada neću biti kao i što Vi nikada nećete biti ozbiljan političar.
  Dozvolite mi da se protivim Vučiču kada hoće da mi objasni kako se štititi od rovaca na njivi ali i da ga podržim kada hoće da napravi autoput Niš-Priština.
  Niko nije sveznajući. Ni AV a ni Vi poštovani Saša. Ako ne dozvoljavate ni jednu drugu istinu sem Vaše niste ništa bolju od onoga protiv koga se navodno borite. Sa takvim "liderima" opozicije Vučiću je zagarantovana vlast dokle god on to želi.
  Pozdrav i dozvolite da mislimo drugačije.
  (Miloš, 23. jun 2017 13:36)

  # Link komentara

 7. Prijatelju, potpuno si u pravu ali govoriš jezikom koji ovaj narod ne razume i nije svestan diktata iz jednog centra. Sve krupne odluke pa čak suprotno zakonu i ustavu donosi jedan čovek. Evo zadnji primer inaguracije. Troškovi će se platiti iz budžeta Srbije, što predsednik na to nema pravo pošto je već zvanično inagurisan a ovo se može nazvati svečanost za ličnu promociju jednog čoveka koju treba da plati on sam iz svog džepa. Kako će Ana Brnabić opravdati ova potrošena sredstva za CIRKUS.
  (misko, 23. jun 2017 12:28)

  # Link komentara

 8. Dok god opozicija nekriticki omalovazava cak i najbolje poteze vlasti, necemo imati pravu parlamentarnu demokratiju nego bespostednu borbu za golu vlast.
  (Realno, 23. jun 2017 12:28)

  # Link komentara

 9. "Za vreme njenog mandata kao ministra državne uprave i lokalne samouprave vlast je potpuno centralizovana umesto propisane decentralizacije. Gradovi i opštine izgubile su ingerencije i novac, sve odluke donosi partija u Beogradu. A državna uprava je do krajnosti politizovana, lišena autoriteta. Nije se rezultatima kvalifikovala ni za šta" rekao je Janković.

  POTPUNO TACNO, ZASAD JOJ JE JEDINA KVALIFIKACIJA TO STO JE GEJ!

  Tako ju je Vucic i uveo u politiku, kad je predstavljajuci je, naglasio njenu seksualnu opredeljenost, a izostavio da kaze sta je do tada i sa koliko uspeha radila!

  Drugo, godinu dana drvi o zdravstvenim knjizicama, a svako od nas je mogao na svojoj kozi da oseti koliko uspesno je to realizovala!

  Ja je pamtim samo po povremenim hvbalospevima Vucicu i to je to!

  Preporucila bih ambasadoru da gleda svoja posla i zahvali Bogu sto je rodjen u Norveskoj, da je rodjen u Srbiji, drugacije bi pricao!
  (makar sta!, 23. jun 2017 11:59)

  # Link komentara

 10. Covek je sto posto u pravu. Bitno da ste svi vi veliki kriticari AV i njegove politike odma opleli po Palmi kako mora da glasa za Anu. Jeste da se Palma protivi iz pogresnih razloga, ali svako protivljenje politici AV je dobro doslo. Preveslao vas je Vucic samo tako. Stvorena je atmosfera da se Ana ne sme uopste kritikovati jer je ona licno fina i odmerena. Sad svi vi veliki protivnici AV udrite po Jankovicu. A Vucicu svaka cast sta vam radi.
  (analiticar_amater, 23. jun 2017 11:55)

  # Link komentara

 11. Lepo je to Janković primetio i opisao i suštinski sve što je rekao je tačno - ali da li je u Vučićevom slučaju uopšte moglo drugačije? Ja mislim da nije - jer koga god da je imenovao - Jankovićev komentar bio bi sličan - i tačan. Ali ako mogu da biram između nje nesposobne, pijanog Dačića i poslušnog Gašića...da ne govorimo o Neši Dr. Stefanoviću ili ne dao bog Vulinu - ovo mi je najbolji mogući izbor...zapravo standardni srpski - od svih loših - mi smo uvek birali najmanje loše - na svim izborima do sada. Nikad nismo imali dobre - već samo loše, lošije i najlošije. E ja se iskreno nadam da će Janković (ako ga vlast ne iskvari) - biti na sledećim izborima tj jedina dobra opcija pa da ćemo prvi put imati "u ponudi" i nekog ko je dobar...i ja ću mu svakako dati šansu i glasati za njega. Moj savet bi mu bio da za buduće izbore - kakvi god i koji god da budu - ne beži od Belog...jer je čovek ni sa čim napravio strašan rezultat...on je onaj glas pobunjenih mladih ljudi bio na ovim izborima - neka sedne sa njim, da mu program (neka ga zajedno napišu) i biće to ozbiljna snaga. Neka beži od Radulovića po svaku cenu - taj će ga sutra prodati jer mu je samo vlast u očima i neka beži od Šuleta, jer će sve one - koji bi glasali za njegov pokret ako sa Šuletom i Radulovićem krene zajedno - izgubiti
  (Komentator, 23. jun 2017 11:52)

  # Link komentara

 12. Egoizam na delu iako mislim da je Sasha radio dobar posao na predhodnom zaduzenju.
  (Petar, 23. jun 2017 11:49)

  # Link komentara