Kačanik - džihadistička prestonica Evrope?

Nakon što je potvrđeno da je u redovima ID poginuo džihadista Lavdrim Muhadžeri iz Kačanika, na KiM,RSE ovaj grad opisuje kao "džihadističku prestonicu Evrope".

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Po broju komentara se vidi da ljude ova tema skoro i ne zanima. Narod je oguglao vise na to. Sve nam je poznato i jasno. Naravno da ce FR i Nemačka da cute kad su u dogovoru sa SA i ostalim arapskim zemljama.
  (milos, 20. jun 2017 08:12)

  # Link komentara

 2. Хтели сте независно Косово а не хришћанску престоницу Европе и бедем од радикалног ислама... Сада жањите што сте посејали.
   (Порука Европској унији, 20. jun 2017 02:47)

  # Link komentara

 3. dal je moguce da kosovske vlasti nekog smatraju kriminalnom grupom. ima li vecih na svetu od njih samih. ja iskreno ne znam da neko ima tako dobru organizaciju i lobi da jednostavno mogu da rade sta god zele.
  svaka ptica svome jatu. cist kriminal i terorizam koji naravno podrzavaju ameri.
   (Car Lazar, 20. jun 2017 01:10)

  # Link komentara

 4. "a Saudijci su pred očima "osloboditelja" Amerikanaca preuzeli Kosovo i nekad mirnu teritoriju pretvorili u centar islamskog ekstremizma."

  ...tajms ima potpuno pogresnu sliku o ulozi americkih "osloboditelja" na kosovu...
  ...jedino sto je tacno u recenici je stavljanje osloboditelja pod znakove navoda...
  (kraja, 19. jun 2017 23:03)

  # Link komentara

 5. Saudijci preko svog starijeg i uticajnijeg brata stvaraju uporista, jedino sto ja ne razumem, kako je moguce da evropa sve o gleda i dopusta bez ijedne reci. Lako je starijem bratuz kad je to sve na drugom kontinentu, ali zar nemacka i francuska ne razumeju gde sve ovo vodi?
  (Glomazno, 19. jun 2017 23:03)

  # Link komentara

 6. Izvinite, prilično mi je iz teksta jasno sve osim dela gde se kaže da su im posle pogibije drugi džihadisti 'preuzeli' žene koje su poveli sa sobom?! Šta je ovo? Razumem da se "preuzme" ćebe, čizme, sat... nešto. Ali kako im žene 'preuzimaju', to kao po nekoj proceduri? Saopšte im da su preuzete? Nije to normalno.
  (Saša, 19. jun 2017 22:55)

  # Link komentara