1. Deca, bilo koje nacionalnosti, treba da znaju da koriste te sprave.A ako ih neko upozori da iste ne koriste na predviđeni način, ili ugrožavaju bezbednost druge dece, da taj prigovor uvaže.
  A ti sekretaru bolje ćuti.
  (Danilo, 19. maj 2017 22:00)

  # Link komentara

 2. verujem da na kosovu romi imaju veca prava,samo sto ne znam da li je jos neko tamo ostao ili su svi oterani u srbiju koju neprestano pljuju za prava.nisam cuo ni jednog vlaha,bugarina,slovaka itd ,samo romima uvek uskracena neka prava.a sta ako su k.policajci dosli po prijavi nekog roditelja iz parkica da 7,8 dece romske nacionalnosti ljulja u korpi gde je max 2 ,ili je bolje da je izlome.
   (bubuljica, 19. maj 2017 21:09)

  # Link komentara

 3. Na prethodnoj vesti je ostavio komentar covek koji je pozvao komunalce, ovo je njegovo objasnjenje:

  Ajde sad malo nesto da kazem ja koji sam prijavio tim momcima u uniformi da stanu na stranu sve one dece koja se lepo igraju u tom istom parku.Moram vam reci da su ta deca bez obzira na nacionalnost unistavala ljuljaske.To je bilo sve samo NE igranje.Ja sam morao da svojim detetom da se povucem iz parka.Treba da ih bude sramota sto se pozivanju na zastitu prava manjina.SRAMOTA i svaka cast momcima koji su imali hrabrosti da stanu na stranu razuma a ne bezumlja i vandalizma.
  (Savesni gradjanin, 19. maj 2017 16:38)

  Prvo neka se ispita sta se stvarno desilo, a ne graknuti a priori da se ugrozavaju prava, sta ako je ovako bilo, ako su stvarno unistavali ljuljaske, to se opravdava s obzirom da su Romi, pa hajde onda i mi ostali da pocnemo da razbijamo i unistavamo sve, a ako nas neko opomene, pocnemo da snimamo za You tube i urlamo da nas maltretiraju!
  (svakom po zasluzi!, 19. maj 2017 21:04)

  # Link komentara

 4. Cinizam i licemerje najgore vrste. Umesto sto na ovaj nacin pruzate podrsku romskoj zajednici, od koje oni nemaju nista, bolje uradite nesto konkretno za njih: legalizujte postojece objekte ili im izgradite jeftine stanove na obodima gradova, uvedite romske razrede u kojima bi imali punu podrsku, jer se inkluzija u skolama pokazala pogubnim za njih (vecina odustaje posle prvih par razreda), priblizite im centre za reciklazu i otvorite zanatske skole u koje bi isli, objasnite im da ne treba imati sedmoro dece, ako je tesko i dvoje da izdrzavas... Ali ne, za sve ovo je potreban novac, koji je uvek lepse upotrebiti u partijske svrhe. A pitajte sve zajedno partijske kadrove, da li bi svoju decu upisali u skolu u kojoj je polovina romskih djaka? Da se vratim na pocetak: cinizam i licemerje najgore vrste.
  (Profesor Univerziteta u Beogradu, 19. maj 2017 20:54)

  # Link komentara

 5. Ja bih sačekao malo sa osudama komunalnih policajaca, na snimku se ne vidi šta je prethodilo, komunalci nisu sami došli, neko ih je zvao zbog nečega. Svaka medalja ima dve strane...
   (Sttevan, 19. maj 2017 20:43)

  # Link komentara