Utorak, 16.05.2017.

12:51

Sputnjiku potvrđeno: Nova funkcija Nikolića je...

Nacionalni Savet za saradnju sa Rusijom i Kinom, koji će u narednom mandatu voditi Tomislav Nikolić, zvanično će biti osnovan ove nedelje, piše Sputnjik.

Izvor: Sputnjik

Sputnjiku potvrðeno: Nova funkcija Nikoliæa je... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Coco Bill

pre 6 godina

Strašno !!!! Šta rade ovi žuti kako ih nije sramota ?!...Aaa..šta nisu oni, nego spasitelji Srbije pred bankrostvom !!! Eee pa onda je to opravdano oni misle na Srbiju, nisu oni, ko oni prethodni, koji su želeli sve sebi da prigrabe. Ovo je za dobrobit Srbije i ko to ne vidi, taj je....(dopišite šta god hoćete po slobodnom izboru)

Maslačak

pre 6 godina

a koliki budzet ce da ima taj savet?
(sve jasno, 16. maj 2017 16:35)

Varijabilan. To znači zagrabiće kad mu treba, koliko mu treba!

Meanwhile in Serbia - lečimo decu SMS porukama...

Ostin A

pre 6 godina

Kreira se "Nacionalni Savet za saradnju sa Rusijom i Kinom", sa jednim ciljem. Da zaposli Tomu, njegovu rodbinu i prijatelje.

Imaćemo i prvu damu "Nacionalnog Saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom".

arheolog amater

pre 6 godina

E ovo je braćo politički kič. Ili: nastavak politike na način kako je zamišlja mali Đokica. Ili da citiram, nešto gluplje nisam u životu čuo.

cvarci i kavurma

pre 6 godina

Bravo, izmislili su Tomi novo radno mesto, ipak je zaduzio Vucka pa mora da mu se 'oduzi', mada je mogao to prostije da uradi, npr da bude 'dozivotni savetnik' za odlikovanja i ordenje u republici Srbiji, tesko nama sa vama...

Skeptik

pre 6 godina

Savet za "mlacenje prazne slame" eto sta je to! Ko ce to da placa? Opet se podcenjuje inteligencija sopstvenog naroda ko' da smo svi mi veverice.

gde je pomoć za poplavljene

pre 6 godina

... za saradnju sa rusijom i kinom a pola srba od ukupnog broja živi i radi u zapadnoj evropi, usa i australiji .. ??

stfhft

pre 6 godina

Zamisli da su sad Obamu stavili za šefa Ureda za saradnju s bilo koje dve zemlje, nek npr. bude Francuska i UK, i da odgovara Trumpu, koje je to poniženje!

milan

pre 6 godina

Ako taj savet plaćaju Rusi i Kinezi slažem sa tim ali ako treba troškove da snosi naša državna kasa tj. mi narod ne slažem se dosta je bio o našem trošku nema ni jedne zasluge koja bi to pravdala.

ima nade!

pre 6 godina

Odlicna vest! Poceli smo da se zblizujemo sa ove dve azijske supersile mnogo vise nego sto je to preporucivo i zdravo, i dobro je ako to ubuduce bude nadleznost nekog dokazanog nesposobnjakovica, koji ce samim tim dosta usporiti taj opasan proces.

nia

pre 6 godina

Nacionalno Savet za saradnju sa Rusijom i Kinom koji ce u narednom mandatu voditi Tomislav Nikolic,zvanicno ce biti OSNOVAN OVE NEDELJE, pise Sputnjik.

Zasto bas ove nedelje? Da ne bi imao prekid u radnom stazu jer mu prethodni istice 31.maja?

Hoce li primati i penziju uz platu za novo radno mesto?

Mora biti da su se nesto ranije on i AV dogovorili za osnivanje ovog Saveta,jer AV je trenutno u Kini,ali je sigurno ostavio uputstva?

Gubernija

pre 6 godina

Kontam da je ovo Vuckov deo dogovora da se Toma povuce iz trke za predsednika.
(crt, 16. maj 2017 13:30)
Grešiš, lako bi Vučić zaboravio "na deo dogovora", ovo je urađeno pod pritiskom Rusije, a sa ove funkcija Toma može da diktira ruske zahteve, jer taj Nacionalni savet za saradnju biće i politički i ekonomski značajan faktor.

Danijel

pre 6 godina

Bruka i sramota! Rusi i Kinezi ima da umiru od smeha kad kontaktiraju ovog lika. Valjda neće opet da igra i priča o "žutim ljudima,proročanstvima i vodi sa Morave" ...

Tata spalio Đenku

pre 6 godina

I dok traje zabrana zapošljavanja u javnom sektoru oni osnivaju gigantsku organizaciju koju će finansirati država a gde će se zaposliti Toma, Stana Pak i stotine drugih politički podobnih.... Kako ih nije stid?
(ned, 16. maj 2017 14:59)

E tako se to radi.. U javnom sektoru gde ima porebe za zapošljavanjem, kao što su zdravstvo, prosveta, vojska, tu oni ne dozvoljavaju zapošljavanja, čak i u koliko neko ode u penziju, ili da otkaz. Ta mesta ugase, ali zato otvaraju ovakve savete za trpanje magle u vagone u kojima zapošljavaju svoje partijaše sa astronomski visokim platama..

Mislim da je vreme da se na ovo javno ukaže

pre 6 godina

Na osnovu Ustava Republike Srbije, član 128, Члану Владе мандат престаје пре истека времена на које је изабран, констатовањем оставке, изгласавањем неповерења у Народној скупштини и разрешењем од стране Народне скупштине...
Članovi vlade..., član 125 - Vladu čine predsednik Vlade, jedan ili više potpredsednika i ministri. Opet se pozivam na Ustav, Vučiću, kao članu vlade (predsednik) manat prestaje kako u Ustavu piše. Ne može kako se kad njemu dopada.

To je to

pre 6 godina

Ako sam dobro razumeo izmišljaju novu funkciju samo da bi imali gde Nikolića da udome. Pa ga pitali šta voliš, on kaže volim Rusiju i Kinu, pa dobor izmislićemo ti posao gde ćeš moći svaki čas da letiš u Rusiju i Kinu, da slušaš kazačok i da se šetaš po Pekingu i Moskvi. Jel ti to dobro, to ti je razgovor Vučića i ovog diplomca Nikolića.
A sve to naravno platiće građani Srbije. Jesmo glupi, niko nam nije ravan

ned

pre 6 godina

I dok traje zabrana zapošljavanja u javnom sektoru oni osnivaju gigantsku organizaciju koju će finansirati država a gde će se zaposliti Toma, Stana Pak i stotine drugih politički podobnih.... Kako ih nije stid?

rale

pre 6 godina

Alavi Toma nije kriv, već Vučić koji je prihvatio da ga ovaj ucenjuje i da se onako pijačarski cenjka sa njim. Sramotno, da ne može biti sramotnije. I na ovaj način će Bajčetinac u ovom savetu udomiti svoju družinu sa Andrićevog venca sa sve Stanislavom i Mitrovićkom, a i onim bivšim ministrom spolj. poslova koji je ostao poznat po tome što je svoje ministarstvo napunio polupismenim starletama.

Vuk

pre 6 godina

Kompletna politicka , bezbednosna, medijska agresija koju Rusija sprovodi nad Srbijom ide preko par pojedinaca iz vladajuce stranke, njenih satelita iz SPS-a i Crkve.. I to je tuzna istina. Da napredak sopstvene drzave ka civilizovanom i razvijenom drustvu , resavanje sporova sa susedstvom, trajno obezbedjivanje mira i razvoja sprecavaju ljudi rodjeni u ovoj zemlji.. Postali su orudje u tudjim rukama, da li zbog korupcije ili zabluda , potpuno je svejedno.. Ceh se da plati zna se ko..

Djumbir

pre 6 godina

nije sto ce toma primati platu,nego sto ce to biti od nasih para.mozda kane i po neka rublja,ne kazem.bice lepo drustvo u ,,devetom krugu,,

Zdravka

pre 6 godina

Tek bi se sada do suza smejala kada se setim Tominog dolaska na mesto predsednika.Pojedini novinari trckali oko Tome pa puni osmeha na licu kada kazu predsednik Srbije Tomislav Nikolic hahahahaha al sve vazni utrkuju se kome ce Toma dati intervju.Tako ce biti i kad Vodja ode ima da se postide kako su televizije bile u blokadi za opozicione lidere.

Bucko razmisljam

pre 6 godina

Nacionalni Savet za saradnju sa Rusijom i Kinom koji će u narednom mandatu voditi Tomislav Nikolić zvanično će biti osnovan ove nedelje, piše Sputnjik.

S'obzirom da ce raditi za interes Rusije nadam se da ce i platu primati od Rusije !

Грађанин

pre 6 godina

Ово је страшно. Ја стварно немам речи. Човек отишао у пензију, и опет добија неку функцију. Докле више!!!

Ivan

pre 6 godina

Ako taj savet bude radio onako kako je odrađen onaj "sporazum o vojnoj saradnji" između Srbije i Rusije koji je za rezultat imao dozvoljeno slikanje aktuelnog premijera i budućeg predsednika pored Migova 29 pa čak i slikanje u kokpitu istih, onda bolje da tog saveta ne bude. Definitivno! Lakše bi smo u tom slučaju podneli da nemamo nikakvu saradnju nego takvu poput tog vojnog (ne)sporazuma!

crt

pre 6 godina

Auuuuuuuuuu, propast nam ne gine. Ovo cak nije ni za salu. Oni su(ce) stvoriti taj savet, kako ga nazivaju, samo da bi Tomu udomili.

Kontam da je ovo Vuckov deo dogovora da se Toma povuce iz trke za predsednika.

peconi

pre 6 godina

Sta bi sa onim silnim agencijama koje su trebale da se zatvore u ranijim predizbornim obecanjima!?
Zabrana je zaposljavanja(osim za botove sns-a) ,a sada se za vrhunskog intelektualca otvara Nacioonalni savet o nasem trosku.Malo je smuvao sa Dragicom u fondu,apetiti rastu.Samo da ne igra pred Kinezima kao pred Arapima onaj vašarski tango sa maramicom!
Boze ima li te baci neki asteroid da nas nema!!!

Gde mi živimo?!

pre 6 godina

Ako sam dobro razumeo, ovih dana će biti IZMIŠLJENA sasvim nova funkcija, odnosno izmišljeno novo radno mesto za našeg ,,sirotog" Tomu?!

Meister Jakob

pre 6 godina

Ovo je apsolutni presedan u modernom demokratskom svijetu da predsjednik države nakon šta mu istekne mandat dobije neku drugu državnu funkciju, pogotovo ovakvu bezveznu koja je očigledno izmišljena samo za njega.
Nacionalni Savet za saradnju sa Rusijom i Kinom, takve stvari spadaju u domenu Ministarstva ino poslova...

Goran

pre 6 godina

Naravno, sada će tu da se ubace i svi oni koji su neraspoređeni a navikli na državne funkcije i fotelje, budžetska primanja i privilegije, pa još malo putovanja, ... eto novog nameta narodu. A, da, tu je i humanitarni fond.

mia

pre 6 godina

Divno,jos jedan "savet za nesto...." u kom ce Toma nastaviti da prima platu (uz penziju,jer sad ide u penziju....),i u kom ce se zaposljavati verni,odani, kao i njihova rodbina.....

Miskec

pre 6 godina

"Tomo što se brukaš, bio si predsednik pet godina. Idi dostojanstveno u penziju i ostani bivši predsednik, sa svom zakonskim pravima i počastima. Zar te nije sramota da novom predsedniku budeš konsultant. Imaj meru...
(Pjer, 16. maj 2017 13:03)"
Ma boli ga uvo, bice dnevnica za putovanje, nadokande za angazovanje u savetu, pasce i neka mast za uspesno sklopljen posao, penzija, Dragicina fondacija, ma ima da kaplje samo tako! Ko te pita za dostojanstvo?

Pjer

pre 6 godina

Tomo što se brukaš, bio si predsednik pet godina. Idi dostojanstveno u penziju i ostani bivši predsednik, sa svom zakonskim pravima i počastima. Zar te nije sramota da novom predsedniku budeš konsultant. Imaj meru...

Savršenstvo bez mane

pre 6 godina

Savršen čovek za takvo mesto. Dugogodišnje iskustvo u privredi tečno govori ruski i kineski. Funkcija predsednika ga je omela da se pokaže u punom sjaju.
More bre ......bruko jedna

mile

pre 6 godina

Prvo rekao je da ce u penziju. Zakljucak je da laze. Drugo ova funkcija mu odgovara, a jedina mu je smetnja sto ne govori kineski. Zato engleski govori, ko da je rodjen u Londonu, a ne u Bajcetini.

Savršenstvo bez mane

pre 6 godina

Savršen čovek za takvo mesto. Dugogodišnje iskustvo u privredi tečno govori ruski i kineski. Funkcija predsednika ga je omela da se pokaže u punom sjaju.
More bre ......bruko jedna

Gde mi živimo?!

pre 6 godina

Ako sam dobro razumeo, ovih dana će biti IZMIŠLJENA sasvim nova funkcija, odnosno izmišljeno novo radno mesto za našeg ,,sirotog" Tomu?!

Pjer

pre 6 godina

Tomo što se brukaš, bio si predsednik pet godina. Idi dostojanstveno u penziju i ostani bivši predsednik, sa svom zakonskim pravima i počastima. Zar te nije sramota da novom predsedniku budeš konsultant. Imaj meru...

crt

pre 6 godina

Auuuuuuuuuu, propast nam ne gine. Ovo cak nije ni za salu. Oni su(ce) stvoriti taj savet, kako ga nazivaju, samo da bi Tomu udomili.

Kontam da je ovo Vuckov deo dogovora da se Toma povuce iz trke za predsednika.

peconi

pre 6 godina

Sta bi sa onim silnim agencijama koje su trebale da se zatvore u ranijim predizbornim obecanjima!?
Zabrana je zaposljavanja(osim za botove sns-a) ,a sada se za vrhunskog intelektualca otvara Nacioonalni savet o nasem trosku.Malo je smuvao sa Dragicom u fondu,apetiti rastu.Samo da ne igra pred Kinezima kao pred Arapima onaj vašarski tango sa maramicom!
Boze ima li te baci neki asteroid da nas nema!!!

Miskec

pre 6 godina

"Tomo što se brukaš, bio si predsednik pet godina. Idi dostojanstveno u penziju i ostani bivši predsednik, sa svom zakonskim pravima i počastima. Zar te nije sramota da novom predsedniku budeš konsultant. Imaj meru...
(Pjer, 16. maj 2017 13:03)"
Ma boli ga uvo, bice dnevnica za putovanje, nadokande za angazovanje u savetu, pasce i neka mast za uspesno sklopljen posao, penzija, Dragicina fondacija, ma ima da kaplje samo tako! Ko te pita za dostojanstvo?

mile

pre 6 godina

Prvo rekao je da ce u penziju. Zakljucak je da laze. Drugo ova funkcija mu odgovara, a jedina mu je smetnja sto ne govori kineski. Zato engleski govori, ko da je rodjen u Londonu, a ne u Bajcetini.

ned

pre 6 godina

I dok traje zabrana zapošljavanja u javnom sektoru oni osnivaju gigantsku organizaciju koju će finansirati država a gde će se zaposliti Toma, Stana Pak i stotine drugih politički podobnih.... Kako ih nije stid?

Meister Jakob

pre 6 godina

Ovo je apsolutni presedan u modernom demokratskom svijetu da predsjednik države nakon šta mu istekne mandat dobije neku drugu državnu funkciju, pogotovo ovakvu bezveznu koja je očigledno izmišljena samo za njega.
Nacionalni Savet za saradnju sa Rusijom i Kinom, takve stvari spadaju u domenu Ministarstva ino poslova...

To je to

pre 6 godina

Ako sam dobro razumeo izmišljaju novu funkciju samo da bi imali gde Nikolića da udome. Pa ga pitali šta voliš, on kaže volim Rusiju i Kinu, pa dobor izmislićemo ti posao gde ćeš moći svaki čas da letiš u Rusiju i Kinu, da slušaš kazačok i da se šetaš po Pekingu i Moskvi. Jel ti to dobro, to ti je razgovor Vučića i ovog diplomca Nikolića.
A sve to naravno platiće građani Srbije. Jesmo glupi, niko nam nije ravan

Bucko razmisljam

pre 6 godina

Nacionalni Savet za saradnju sa Rusijom i Kinom koji će u narednom mandatu voditi Tomislav Nikolić zvanično će biti osnovan ove nedelje, piše Sputnjik.

S'obzirom da ce raditi za interes Rusije nadam se da ce i platu primati od Rusije !

Goran

pre 6 godina

Naravno, sada će tu da se ubace i svi oni koji su neraspoređeni a navikli na državne funkcije i fotelje, budžetska primanja i privilegije, pa još malo putovanja, ... eto novog nameta narodu. A, da, tu je i humanitarni fond.

Грађанин

pre 6 godina

Ово је страшно. Ја стварно немам речи. Човек отишао у пензију, и опет добија неку функцију. Докле више!!!

Ivan

pre 6 godina

Ako taj savet bude radio onako kako je odrađen onaj "sporazum o vojnoj saradnji" između Srbije i Rusije koji je za rezultat imao dozvoljeno slikanje aktuelnog premijera i budućeg predsednika pored Migova 29 pa čak i slikanje u kokpitu istih, onda bolje da tog saveta ne bude. Definitivno! Lakše bi smo u tom slučaju podneli da nemamo nikakvu saradnju nego takvu poput tog vojnog (ne)sporazuma!

Ostin A

pre 6 godina

Kreira se "Nacionalni Savet za saradnju sa Rusijom i Kinom", sa jednim ciljem. Da zaposli Tomu, njegovu rodbinu i prijatelje.

Imaćemo i prvu damu "Nacionalnog Saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom".

rale

pre 6 godina

Alavi Toma nije kriv, već Vučić koji je prihvatio da ga ovaj ucenjuje i da se onako pijačarski cenjka sa njim. Sramotno, da ne može biti sramotnije. I na ovaj način će Bajčetinac u ovom savetu udomiti svoju družinu sa Andrićevog venca sa sve Stanislavom i Mitrovićkom, a i onim bivšim ministrom spolj. poslova koji je ostao poznat po tome što je svoje ministarstvo napunio polupismenim starletama.

cvarci i kavurma

pre 6 godina

Bravo, izmislili su Tomi novo radno mesto, ipak je zaduzio Vucka pa mora da mu se 'oduzi', mada je mogao to prostije da uradi, npr da bude 'dozivotni savetnik' za odlikovanja i ordenje u republici Srbiji, tesko nama sa vama...

mia

pre 6 godina

Divno,jos jedan "savet za nesto...." u kom ce Toma nastaviti da prima platu (uz penziju,jer sad ide u penziju....),i u kom ce se zaposljavati verni,odani, kao i njihova rodbina.....

Maslačak

pre 6 godina

a koliki budzet ce da ima taj savet?
(sve jasno, 16. maj 2017 16:35)

Varijabilan. To znači zagrabiće kad mu treba, koliko mu treba!

Meanwhile in Serbia - lečimo decu SMS porukama...

gde je pomoć za poplavljene

pre 6 godina

... za saradnju sa rusijom i kinom a pola srba od ukupnog broja živi i radi u zapadnoj evropi, usa i australiji .. ??

arheolog amater

pre 6 godina

E ovo je braćo politički kič. Ili: nastavak politike na način kako je zamišlja mali Đokica. Ili da citiram, nešto gluplje nisam u životu čuo.

Djumbir

pre 6 godina

nije sto ce toma primati platu,nego sto ce to biti od nasih para.mozda kane i po neka rublja,ne kazem.bice lepo drustvo u ,,devetom krugu,,

Vuk

pre 6 godina

Kompletna politicka , bezbednosna, medijska agresija koju Rusija sprovodi nad Srbijom ide preko par pojedinaca iz vladajuce stranke, njenih satelita iz SPS-a i Crkve.. I to je tuzna istina. Da napredak sopstvene drzave ka civilizovanom i razvijenom drustvu , resavanje sporova sa susedstvom, trajno obezbedjivanje mira i razvoja sprecavaju ljudi rodjeni u ovoj zemlji.. Postali su orudje u tudjim rukama, da li zbog korupcije ili zabluda , potpuno je svejedno.. Ceh se da plati zna se ko..

Skeptik

pre 6 godina

Savet za "mlacenje prazne slame" eto sta je to! Ko ce to da placa? Opet se podcenjuje inteligencija sopstvenog naroda ko' da smo svi mi veverice.

Zdravka

pre 6 godina

Tek bi se sada do suza smejala kada se setim Tominog dolaska na mesto predsednika.Pojedini novinari trckali oko Tome pa puni osmeha na licu kada kazu predsednik Srbije Tomislav Nikolic hahahahaha al sve vazni utrkuju se kome ce Toma dati intervju.Tako ce biti i kad Vodja ode ima da se postide kako su televizije bile u blokadi za opozicione lidere.

stfhft

pre 6 godina

Zamisli da su sad Obamu stavili za šefa Ureda za saradnju s bilo koje dve zemlje, nek npr. bude Francuska i UK, i da odgovara Trumpu, koje je to poniženje!

Tata spalio Đenku

pre 6 godina

I dok traje zabrana zapošljavanja u javnom sektoru oni osnivaju gigantsku organizaciju koju će finansirati država a gde će se zaposliti Toma, Stana Pak i stotine drugih politički podobnih.... Kako ih nije stid?
(ned, 16. maj 2017 14:59)

E tako se to radi.. U javnom sektoru gde ima porebe za zapošljavanjem, kao što su zdravstvo, prosveta, vojska, tu oni ne dozvoljavaju zapošljavanja, čak i u koliko neko ode u penziju, ili da otkaz. Ta mesta ugase, ali zato otvaraju ovakve savete za trpanje magle u vagone u kojima zapošljavaju svoje partijaše sa astronomski visokim platama..

nia

pre 6 godina

Nacionalno Savet za saradnju sa Rusijom i Kinom koji ce u narednom mandatu voditi Tomislav Nikolic,zvanicno ce biti OSNOVAN OVE NEDELJE, pise Sputnjik.

Zasto bas ove nedelje? Da ne bi imao prekid u radnom stazu jer mu prethodni istice 31.maja?

Hoce li primati i penziju uz platu za novo radno mesto?

Mora biti da su se nesto ranije on i AV dogovorili za osnivanje ovog Saveta,jer AV je trenutno u Kini,ali je sigurno ostavio uputstva?

ima nade!

pre 6 godina

Odlicna vest! Poceli smo da se zblizujemo sa ove dve azijske supersile mnogo vise nego sto je to preporucivo i zdravo, i dobro je ako to ubuduce bude nadleznost nekog dokazanog nesposobnjakovica, koji ce samim tim dosta usporiti taj opasan proces.

Danijel

pre 6 godina

Bruka i sramota! Rusi i Kinezi ima da umiru od smeha kad kontaktiraju ovog lika. Valjda neće opet da igra i priča o "žutim ljudima,proročanstvima i vodi sa Morave" ...

Gubernija

pre 6 godina

Kontam da je ovo Vuckov deo dogovora da se Toma povuce iz trke za predsednika.
(crt, 16. maj 2017 13:30)
Grešiš, lako bi Vučić zaboravio "na deo dogovora", ovo je urađeno pod pritiskom Rusije, a sa ove funkcija Toma može da diktira ruske zahteve, jer taj Nacionalni savet za saradnju biće i politički i ekonomski značajan faktor.

milan

pre 6 godina

Ako taj savet plaćaju Rusi i Kinezi slažem sa tim ali ako treba troškove da snosi naša državna kasa tj. mi narod ne slažem se dosta je bio o našem trošku nema ni jedne zasluge koja bi to pravdala.

Mislim da je vreme da se na ovo javno ukaže

pre 6 godina

Na osnovu Ustava Republike Srbije, član 128, Члану Владе мандат престаје пре истека времена на које је изабран, констатовањем оставке, изгласавањем неповерења у Народној скупштини и разрешењем од стране Народне скупштине...
Članovi vlade..., član 125 - Vladu čine predsednik Vlade, jedan ili više potpredsednika i ministri. Opet se pozivam na Ustav, Vučiću, kao članu vlade (predsednik) manat prestaje kako u Ustavu piše. Ne može kako se kad njemu dopada.

Coco Bill

pre 6 godina

Strašno !!!! Šta rade ovi žuti kako ih nije sramota ?!...Aaa..šta nisu oni, nego spasitelji Srbije pred bankrostvom !!! Eee pa onda je to opravdano oni misle na Srbiju, nisu oni, ko oni prethodni, koji su želeli sve sebi da prigrabe. Ovo je za dobrobit Srbije i ko to ne vidi, taj je....(dopišite šta god hoćete po slobodnom izboru)

Vuk

pre 6 godina

Kompletna politicka , bezbednosna, medijska agresija koju Rusija sprovodi nad Srbijom ide preko par pojedinaca iz vladajuce stranke, njenih satelita iz SPS-a i Crkve.. I to je tuzna istina. Da napredak sopstvene drzave ka civilizovanom i razvijenom drustvu , resavanje sporova sa susedstvom, trajno obezbedjivanje mira i razvoja sprecavaju ljudi rodjeni u ovoj zemlji.. Postali su orudje u tudjim rukama, da li zbog korupcije ili zabluda , potpuno je svejedno.. Ceh se da plati zna se ko..

Pjer

pre 6 godina

Tomo što se brukaš, bio si predsednik pet godina. Idi dostojanstveno u penziju i ostani bivši predsednik, sa svom zakonskim pravima i počastima. Zar te nije sramota da novom predsedniku budeš konsultant. Imaj meru...

Savršenstvo bez mane

pre 6 godina

Savršen čovek za takvo mesto. Dugogodišnje iskustvo u privredi tečno govori ruski i kineski. Funkcija predsednika ga je omela da se pokaže u punom sjaju.
More bre ......bruko jedna

To je to

pre 6 godina

Ako sam dobro razumeo izmišljaju novu funkciju samo da bi imali gde Nikolića da udome. Pa ga pitali šta voliš, on kaže volim Rusiju i Kinu, pa dobor izmislićemo ti posao gde ćeš moći svaki čas da letiš u Rusiju i Kinu, da slušaš kazačok i da se šetaš po Pekingu i Moskvi. Jel ti to dobro, to ti je razgovor Vučića i ovog diplomca Nikolića.
A sve to naravno platiće građani Srbije. Jesmo glupi, niko nam nije ravan

ima nade!

pre 6 godina

Odlicna vest! Poceli smo da se zblizujemo sa ove dve azijske supersile mnogo vise nego sto je to preporucivo i zdravo, i dobro je ako to ubuduce bude nadleznost nekog dokazanog nesposobnjakovica, koji ce samim tim dosta usporiti taj opasan proces.

Bucko razmisljam

pre 6 godina

Nacionalni Savet za saradnju sa Rusijom i Kinom koji će u narednom mandatu voditi Tomislav Nikolić zvanično će biti osnovan ove nedelje, piše Sputnjik.

S'obzirom da ce raditi za interes Rusije nadam se da ce i platu primati od Rusije !

ned

pre 6 godina

I dok traje zabrana zapošljavanja u javnom sektoru oni osnivaju gigantsku organizaciju koju će finansirati država a gde će se zaposliti Toma, Stana Pak i stotine drugih politički podobnih.... Kako ih nije stid?

Gde mi živimo?!

pre 6 godina

Ako sam dobro razumeo, ovih dana će biti IZMIŠLJENA sasvim nova funkcija, odnosno izmišljeno novo radno mesto za našeg ,,sirotog" Tomu?!

mile

pre 6 godina

Prvo rekao je da ce u penziju. Zakljucak je da laze. Drugo ova funkcija mu odgovara, a jedina mu je smetnja sto ne govori kineski. Zato engleski govori, ko da je rodjen u Londonu, a ne u Bajcetini.

Zdravka

pre 6 godina

Tek bi se sada do suza smejala kada se setim Tominog dolaska na mesto predsednika.Pojedini novinari trckali oko Tome pa puni osmeha na licu kada kazu predsednik Srbije Tomislav Nikolic hahahahaha al sve vazni utrkuju se kome ce Toma dati intervju.Tako ce biti i kad Vodja ode ima da se postide kako su televizije bile u blokadi za opozicione lidere.

peconi

pre 6 godina

Sta bi sa onim silnim agencijama koje su trebale da se zatvore u ranijim predizbornim obecanjima!?
Zabrana je zaposljavanja(osim za botove sns-a) ,a sada se za vrhunskog intelektualca otvara Nacioonalni savet o nasem trosku.Malo je smuvao sa Dragicom u fondu,apetiti rastu.Samo da ne igra pred Kinezima kao pred Arapima onaj vašarski tango sa maramicom!
Boze ima li te baci neki asteroid da nas nema!!!

Ivan

pre 6 godina

Ako taj savet bude radio onako kako je odrađen onaj "sporazum o vojnoj saradnji" između Srbije i Rusije koji je za rezultat imao dozvoljeno slikanje aktuelnog premijera i budućeg predsednika pored Migova 29 pa čak i slikanje u kokpitu istih, onda bolje da tog saveta ne bude. Definitivno! Lakše bi smo u tom slučaju podneli da nemamo nikakvu saradnju nego takvu poput tog vojnog (ne)sporazuma!

mia

pre 6 godina

Divno,jos jedan "savet za nesto...." u kom ce Toma nastaviti da prima platu (uz penziju,jer sad ide u penziju....),i u kom ce se zaposljavati verni,odani, kao i njihova rodbina.....

crt

pre 6 godina

Auuuuuuuuuu, propast nam ne gine. Ovo cak nije ni za salu. Oni su(ce) stvoriti taj savet, kako ga nazivaju, samo da bi Tomu udomili.

Kontam da je ovo Vuckov deo dogovora da se Toma povuce iz trke za predsednika.

Грађанин

pre 6 godina

Ово је страшно. Ја стварно немам речи. Човек отишао у пензију, и опет добија неку функцију. Докле више!!!

Goran

pre 6 godina

Naravno, sada će tu da se ubace i svi oni koji su neraspoređeni a navikli na državne funkcije i fotelje, budžetska primanja i privilegije, pa još malo putovanja, ... eto novog nameta narodu. A, da, tu je i humanitarni fond.

gde je pomoć za poplavljene

pre 6 godina

... za saradnju sa rusijom i kinom a pola srba od ukupnog broja živi i radi u zapadnoj evropi, usa i australiji .. ??

Gubernija

pre 6 godina

Kontam da je ovo Vuckov deo dogovora da se Toma povuce iz trke za predsednika.
(crt, 16. maj 2017 13:30)
Grešiš, lako bi Vučić zaboravio "na deo dogovora", ovo je urađeno pod pritiskom Rusije, a sa ove funkcija Toma može da diktira ruske zahteve, jer taj Nacionalni savet za saradnju biće i politički i ekonomski značajan faktor.

Meister Jakob

pre 6 godina

Ovo je apsolutni presedan u modernom demokratskom svijetu da predsjednik države nakon šta mu istekne mandat dobije neku drugu državnu funkciju, pogotovo ovakvu bezveznu koja je očigledno izmišljena samo za njega.
Nacionalni Savet za saradnju sa Rusijom i Kinom, takve stvari spadaju u domenu Ministarstva ino poslova...

Miskec

pre 6 godina

"Tomo što se brukaš, bio si predsednik pet godina. Idi dostojanstveno u penziju i ostani bivši predsednik, sa svom zakonskim pravima i počastima. Zar te nije sramota da novom predsedniku budeš konsultant. Imaj meru...
(Pjer, 16. maj 2017 13:03)"
Ma boli ga uvo, bice dnevnica za putovanje, nadokande za angazovanje u savetu, pasce i neka mast za uspesno sklopljen posao, penzija, Dragicina fondacija, ma ima da kaplje samo tako! Ko te pita za dostojanstvo?

rale

pre 6 godina

Alavi Toma nije kriv, već Vučić koji je prihvatio da ga ovaj ucenjuje i da se onako pijačarski cenjka sa njim. Sramotno, da ne može biti sramotnije. I na ovaj način će Bajčetinac u ovom savetu udomiti svoju družinu sa Andrićevog venca sa sve Stanislavom i Mitrovićkom, a i onim bivšim ministrom spolj. poslova koji je ostao poznat po tome što je svoje ministarstvo napunio polupismenim starletama.

Djumbir

pre 6 godina

nije sto ce toma primati platu,nego sto ce to biti od nasih para.mozda kane i po neka rublja,ne kazem.bice lepo drustvo u ,,devetom krugu,,

Skeptik

pre 6 godina

Savet za "mlacenje prazne slame" eto sta je to! Ko ce to da placa? Opet se podcenjuje inteligencija sopstvenog naroda ko' da smo svi mi veverice.

nia

pre 6 godina

Nacionalno Savet za saradnju sa Rusijom i Kinom koji ce u narednom mandatu voditi Tomislav Nikolic,zvanicno ce biti OSNOVAN OVE NEDELJE, pise Sputnjik.

Zasto bas ove nedelje? Da ne bi imao prekid u radnom stazu jer mu prethodni istice 31.maja?

Hoce li primati i penziju uz platu za novo radno mesto?

Mora biti da su se nesto ranije on i AV dogovorili za osnivanje ovog Saveta,jer AV je trenutno u Kini,ali je sigurno ostavio uputstva?

Danijel

pre 6 godina

Bruka i sramota! Rusi i Kinezi ima da umiru od smeha kad kontaktiraju ovog lika. Valjda neće opet da igra i priča o "žutim ljudima,proročanstvima i vodi sa Morave" ...

milan

pre 6 godina

Ako taj savet plaćaju Rusi i Kinezi slažem sa tim ali ako treba troškove da snosi naša državna kasa tj. mi narod ne slažem se dosta je bio o našem trošku nema ni jedne zasluge koja bi to pravdala.

stfhft

pre 6 godina

Zamisli da su sad Obamu stavili za šefa Ureda za saradnju s bilo koje dve zemlje, nek npr. bude Francuska i UK, i da odgovara Trumpu, koje je to poniženje!

cvarci i kavurma

pre 6 godina

Bravo, izmislili su Tomi novo radno mesto, ipak je zaduzio Vucka pa mora da mu se 'oduzi', mada je mogao to prostije da uradi, npr da bude 'dozivotni savetnik' za odlikovanja i ordenje u republici Srbiji, tesko nama sa vama...

Coco Bill

pre 6 godina

Strašno !!!! Šta rade ovi žuti kako ih nije sramota ?!...Aaa..šta nisu oni, nego spasitelji Srbije pred bankrostvom !!! Eee pa onda je to opravdano oni misle na Srbiju, nisu oni, ko oni prethodni, koji su želeli sve sebi da prigrabe. Ovo je za dobrobit Srbije i ko to ne vidi, taj je....(dopišite šta god hoćete po slobodnom izboru)

Tata spalio Đenku

pre 6 godina

I dok traje zabrana zapošljavanja u javnom sektoru oni osnivaju gigantsku organizaciju koju će finansirati država a gde će se zaposliti Toma, Stana Pak i stotine drugih politički podobnih.... Kako ih nije stid?
(ned, 16. maj 2017 14:59)

E tako se to radi.. U javnom sektoru gde ima porebe za zapošljavanjem, kao što su zdravstvo, prosveta, vojska, tu oni ne dozvoljavaju zapošljavanja, čak i u koliko neko ode u penziju, ili da otkaz. Ta mesta ugase, ali zato otvaraju ovakve savete za trpanje magle u vagone u kojima zapošljavaju svoje partijaše sa astronomski visokim platama..

Mislim da je vreme da se na ovo javno ukaže

pre 6 godina

Na osnovu Ustava Republike Srbije, član 128, Члану Владе мандат престаје пре истека времена на које је изабран, констатовањем оставке, изгласавањем неповерења у Народној скупштини и разрешењем од стране Народне скупштине...
Članovi vlade..., član 125 - Vladu čine predsednik Vlade, jedan ili više potpredsednika i ministri. Opet se pozivam na Ustav, Vučiću, kao članu vlade (predsednik) manat prestaje kako u Ustavu piše. Ne može kako se kad njemu dopada.

arheolog amater

pre 6 godina

E ovo je braćo politički kič. Ili: nastavak politike na način kako je zamišlja mali Đokica. Ili da citiram, nešto gluplje nisam u životu čuo.

Ostin A

pre 6 godina

Kreira se "Nacionalni Savet za saradnju sa Rusijom i Kinom", sa jednim ciljem. Da zaposli Tomu, njegovu rodbinu i prijatelje.

Imaćemo i prvu damu "Nacionalnog Saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom".

Maslačak

pre 6 godina

a koliki budzet ce da ima taj savet?
(sve jasno, 16. maj 2017 16:35)

Varijabilan. To znači zagrabiće kad mu treba, koliko mu treba!

Meanwhile in Serbia - lečimo decu SMS porukama...