1. Svaka cast. Ovim cete najbolje pomoci nama u Crnoj Gori. Srbija mora da prekine sa finansiranjem rezima koji ce se uskoro naci na Interpolovim potjernicama, i koji je bankrot.
  (Sasa Podgorica, 30. novembar 2003 18:41)

  # Link komentara

 2. Da, referendum je sasvim u redu. Neka narod kaze sta zapravo zeli, pa neka se donesu odluke u skladu sa onim sto zeli vecina u narodu. Zar nije upravo to demokratija?
  (smesko, 30. novembar 2003 20:47)

  # Link komentara

 3. Bravo! Mislim da ne zeli samo G17 ovo vec i mnoge druge partije. Ali jedino je vazno sta misle gradjani - i zbog toga bi se morao organizovati referendum. Do toga je moralo doci i pre formiranja SCG ali bolje ikad nego nikad...
  (Milos, 1. decembar 2003 03:00)

  # Link komentara

 4. Dobro je da ste to rekli pre izbora. Bolje je ovako, a ne da lazete narod nakon izbora. Po meni, nije vam vise potreban referendum jer ce te dobiti odgovor na izborma koliko naroda tj. izbornog tela podrzava tu opciju. Kod nas je sve moguce: kad je Srbija za onda se CG bas ne ide zajedno, kad se CG vraca iz zanosa osamostaljivanja, e sad je u Srbiji proradio sindrom tvrdog poveza. Svasta!
  (pims, 1. decembar 2003 08:00)

  # Link komentara

 5. Da li znate da prema izvoru Svetske banke tzv. zajednicka drzava kosta Srbiju 2% njenog drustvenog proizvoda. Da li su gradjani Srbije spremni da izdvajaju sredstva za cistu Utopiju ili ce ta sredstva moci mnogo pametnije da se iskoriste. Uostalom koje ce stranke da sacinjavaju sledecu vladu S/M drzave, tj. da li ce uopste moci da je sastave? To je nagradno pitanje? U svakom slucaju, jos jedan glas za nezavisnu Srbiju. Uostalom, mozda nam cak i referendum nece trebati, s obzirom da i pre odredjenog roka stvari vise nece funkcionisati.
  (Aleksandar Marinkovic, 1. decembar 2003 08:50)

  # Link komentara