Kosovska Mitrovica: Protesti zbog Haradinaja

Kosovska Mitrovica -- U centru Kosovske Mitrovice građani protestuju zbog puštanja na slobodu lidera Alijanse za budućnosti Kosova i bivšeg vođe OVK Ramuša Haradinaja.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Cekaj bre,alo,Aleksandre,stani malo!
    KAo prvo,za razliku od drugih drzava,Francuska ga je BAR UHAPSILA i dala nam dovoljno vremena da im donesemo sto dokaze,sto pare,sto nevazno sta,sta god to bilo nisu ga hapsili tek tako a to sto mi na Ministraska mesta postavljamo LJUDE SA KUPLJENIM DIPLOMAMA pa ne znaju da optuze coveka kome su ruke krvave do lakata je sasvim druga stvar! Sto neko rece,da je tuzilac bio Seselj=bolje bi se snasao!
    Dakle,sad prekidamo diplomatske odnose sa Francuskom samo zato da ne bi smo priznali da smo jednostavno luzeri,cirkuzanti,neozbiljni i nestrucni,bas ce tome da se obraduje 200 Francuza u Srbiji i 100.000 nas Srba u Francuskoj koji cemo od svega toga najvise stete da imamo pa ako vec vrsimo opoziv Ambasadora,opozovimo onda prvo Svajcarskog Ambasadora,Haradinaj je u Francusku usao iz Svajcarske a Svajcarci ga nisu ni uhapsili dok su ga Francuzi bar uhapsili i drzali u zatvoru,alo?
    (Samo smo krivi, 27. april 2017 23:41)

    # Link komentara