Petak, 21.04.2017.

18:48

Dačić ambasadorima SAD: A da je spomenuto Skoplje, Epir?

Izjave Edija Rame, Hašima Tačija i Jonuza Muslijua o ujedinjenju svih Albanaca i stvaranju velike Albanije nisu "neoprezne" ili "ne baš pažljive".

Izvor: B92

Daèiæ ambasadorima SAD: A da je spomenuto Skoplje, Epir? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Nije mi jasno zašto gospodin Dačić, svojom retorikom pokušava da štiti srpske interese? Iz većine komentara zaključujem da bi Ivica Dačić, ili bilo koji drugi srpski političar, bio daleko popularniji u ovom narodu, ako bi se svrstao uz "proevropske" aspiracije Albanaca?! Nisam još doživeo, a živeo sam u desetak država, da narod tako strastveno mrzi sam sebe?! Naravno to niko neće priznati ali, kroz zacrtanu i besmnislenu mržnju uperenu prema političarima, ovaj narod, ustvari, pokazuje koliko ne podnosi sam sebe?! To je svojevrsna patologija, koja je opasno zahvatila nacionalno ili kolektivno biće ovoga naroda ali, koju mi, kao "savršeni" ne želimo da prepoznamo i priznamo. Bilo šta da uradi, i ne samo Dačić i Vučić već, bilo ko, naišao bi na osporavanje i omalovažavanje?! Da je gospodin Dačić predložio hapšenje ovog albanskog "multietničara" nastala bi opšta kuknjava kako "udara u ratne doboše". Aktuelna retorička upozorenja, Albancima i medjunarodnoj zajednici, su takodje, nedozvoljiva i glupa. Zašto Dačić brani interese Srbije kada time nervira svetske moćnike od kojih ovi "pošteni poreski obveznici Srbije" očekuju ogromne plate i pare? Ostaje jedino da se i Dačić okrene albanskoj strani i da zastupa njihove interese. Valjda bi ovaj narod konačno bio zadovoljan?! Samo ona patologija time ne bi nestala. Ostali bismo isti.

dule

pre 6 godina

Pa zasto vi stalnoooo trazite od drugih da se bore za Srbiju

Zasto ti licno nesto ne kazes tom Musliju???

Zasto tuzilastvo ne pokrene postupak protiv njega??

Zasto drzava ne pokrene referendum.u tim krajevima i pita Albance hocete li da se pripojite kosovu??

Ali objasnis da kada se danas otcepis sutra uciteljica ne dobija platu,doktor nema vise platu od Srbije,struju gasimo pa se zakacite na nekog drugog itd itd....

Nije problem idite ali objasnis pre toga ljudima da onda vise nemaju pasos Srbije nego Kosova

Mitropolit Jovan

pre 6 godina

dajte vi nama plate od 1500€ pa ce nas moliti da budu sa nama,a ovako najvece je ponizenje kada narodu date 150€ i ne platite doprinose
(nislija, 22. april 2017 08:20)
--------
A, ko to treba da nam da plate od 1500 evra? I odakle? Iz čijeg džepa treba da se uzmu ti novci pa da se raspodele na nas 5-6 miliona ljudi?! Mislim, dajte ljudi, vratite se u realnost, ostavite se fantazija?! Vrednost, ona realna, prava i opipljiva se stvara samo radom. A ta "sportska disciplina" je proterana sa ovih prostora i iz misli ovoga naroda. Hteli ste kapitalizam, privatne fabrike i škole a danas tražite da vam neko nešto da?! Koga sada treba da orobimo? Šta da eksproprišemo i šta da otmemo. Država u kojoj svi čekaju "Godoa", sanjaju švedske plate i gade se malo plaćenih poslova, nema ništa? Država može da nam da, samo tako što će štampati novac, koji će ubrzo postati bezvredan. To smo jednom probali i trajalo je veoma kratko. Da li je došlo vreme za drugi krug u kome ćemo gledati ko će koga da opelješi i prevari. Kada se taj krug zatvori gospodine, svi smo prevareni. I moramo se vratiti na onaj početak, koji je težak ali jedino ispravan. On može da "da platu" i to u visini koju smo zaradili. Tu nema prevare?! Dajte Vi meni, može i plata od 600 evra. Meni ne treba švedski standard. Zadovoljan sam i sa platama koje odgovaraju našim materijalnim mogućnostima.

nislija

pre 6 godina

dajte vi nama plate od 1500€ pa ce nas moliti da budu sa nama,a ovako najvece je ponizenje kada narodu date 150€ i ne platite doprinose

voodoo

pre 6 godina

Uprska ga na kraju, recenicom da je to platforma svih Albanaca, takva generalizacija je ogromna greska, cak i da je istina, greska je praviti metu i direktno napadati sve Albance, to smo radili i 90-tih za sve narode ex-Yu, i Albance tada. Nikada se necemo nauciti taktici i diplomatiji, ne smeju se koristiti takve recenice i generalizacije jer su i one na ivici ekstremizma, mnogo pametnije napadati politicke lidere direktno, a ne ceo narod.

mrgud

pre 6 godina

da li moze neko da objasni gospodinu Dacicu da je Muzliju predsednik opstine Bujanovac i da on ne zivi u Tirani te da je dostupan srpskim vlastima i istraznim organima. ne treba da odreaguju strani ambasadori nego gospodin Dacic.

Preddy Baer

pre 6 godina

Gdine Dacicu, sto lepo ne pozovete ambasadore Kvinte na informativni razgovor? tako cete bar poslati jasniju poruku sta mislite o takvom ponasanju zemalja Kvinte!

Neo

pre 6 godina

Sve je to istina ali vi gospodo nemate kredibilitet da se žalite na bilo šta. Dobro oni vas pamte i znaju ko ste i od čega ste. Njih niste uspeli da ubedite da ste sada dobri. To "svi se menjaju" ne pali kod tih kojima kukate.
Ovo je sada stvarna slika koliko vas podržavaju u inostranstvu.
Što ste platili pred izbore potrošilo se!
Ajde sada veliki gospodar neka ide da ljubi skute Merkelovoj i neka mu ona pruži podršku. Gde vam je Šreder sada.
Slikanje pred izbore je jedno ali stvarne suštinske podrške vi nemate!

neutralni posmatrac

pre 6 godina

Vulin, Dačić, ambasadori... trte - mrte!
Samo zamislite jednu normalnu zemlju, bilo koju, koja vam padne na pamet, koja bi ovako reagovala kao ovi naši %$%#%$"#%=)=/(% !!!

Često pomislim da li ovi likovi koji nas kao "vode" uopšte znaju šta Im je posao I za šta ih građani Srbije plaćaju.
(Zlatko)

pa naravno, imaju previse putera na glavi iz proslosti...zato ih svi podrzavaju i istok i zapad, sto vise putera to bolje sve su nemoniji nekredibilniji i zbunjeni. I ja im se smejem kada nesto izjave cak i kada su u pravu...kredibilitet je k....

mile

pre 6 godina

bolje i mala ali uspešna Srbija moj Dačo, nego velika Srbija u bedi. Manite se ćoravog posla, i sredite ekonomiju pa će čitav region hteti da nam se pridruži. niko neće da bude udružen sa bedom kao što smo mi. uvek se setim Simpsonovih kada je Liza krenula u raj a ostatak familije u pakao, gde je Homer povuče nazad i kaže 'a gde ti misliš da si pošla', u prevodu propašćemo zajedno?!

golijat

pre 6 godina

Ovo namerno o rade , opet huskacka politika , verovatno obostrano dogovorena! Vec vidjeno Milosevic-Tudjman huskali narod , obican svet nastradao a oni pokupili kajmak...A narod se opet prima nista nisu naucili...kakav vojni rok, ko vise da gine za bagru

kajblo

pre 6 godina

Ajde bre 17 godina ispunjavate sve sto se trazi od nas,znaju da nemate stav da ste beskicmenjaci i tako vas tretiraju.Cepite se Amerima,Eu,Rusiji.Cuvate svoja dupeta,drzavnu viziju,strategiju nemamo izgubljeni smo u svemiru.

Kaplar

pre 6 godina

Bili drugacije bilo da smo u NATO? Ali mi se oslanjamo na Rusiju i Kinu, pa sto se cudimo mekoj reakciji zapada. Naravno da bi zesce reagovali da Albanci pomenu neku teritoriju Grcke ili Crne Gore, jer to su njihovi, NATO. A i Makedonija ce tamo kada se konsoliduje, nece cekati da je os Albanaca stitimo mi i Ruje.

Id

pre 6 godina

Nije tacno da nigde u svetu nije dozvoljeno. Evo u UK uvek prica o mogucem odcepljenju Skotske, pa nikom nista. Doduse, meni se nekako cini da smo mi iza nekog nevidljivog ostatka gvozdene zavese. Jbg.

C i n i k

pre 6 godina

A sto se ne bi tolerisalo? Pa mi nismo u Nato, koferu!
Albanija jeste.
Mi smo jos ovde oznaceni kao rusofili,nacrtana nam je meta na glavama,a ti se pravis "englez" kao ne znas o cemu se radi i jos guras prst u oko celom svetu ulizivanjem otpadnickim drzavama?
Pa naravno da ce i ta 3 grada Albanci da pripoje Kosovu,ne znam sta je cudno,na izborima onomad niti 1 Albanac nije izasao na biracka mesta!
Oni ne prihvataju Srbiju kao i sto 30.000 mladih svake godine odavde odlazi.
El neko u Srbiji stvarno misli da su tih 30.000 Albanaca dole lojalni gradjani Srbije?

Pocelo je

pre 6 godina

Došlo prolece, nova administracija, mora da se počne sa sredjivanjem stvari. Albanci ne smeju da otvore usta, dok im to američki ambasadori ne odobre... A ovo je samo njihov komentar na Vučićev susret sa Putinom.

Матори

pre 6 godina

Овај човек не треба да даје никакве званичне изјаве! "Политичка пензија", не срамоти нас више! Људи одлазе из Србије због вас, нестајемо као друштво!

Niko

pre 6 godina

Fino neko od ovih nasih sugavaca treba za medije da izjavi nesto kao: "A bice i Tirana dio Srbije ako nastavite tako da pricate" pa neka onda ambasadori i ini to komentarisu

boki

pre 6 godina

Meni nije jasno sta nas treba da zanima hoće li neki ambasador nesto da osudi ili ne mene zanima hoce li nasa drzava nabto reagovati kao na pretnju pa uhapsiti onoga ko preti i ne praviti od njega mucenika nego brzo doneti presudu i udariti po dzepu i to zestoko.

Gde ja živim

pre 6 godina

Poštovani gospodine Dačiću,

Vi ste puno stariji od mene (iskusniji ne bih rekao), ali ako mogu da vam predložim neke ideje. Vidite ja nisam od onih koji bi uvodili sankcije Rusiji jer bi to nas bolelo mnogo više nego njih i verovatno bismo se jedno 2-3 godine smrzavali usled nedostatka gasa. I pomažu nam u UN (po kojoj ceni ne znam). Ali vidite ja smatram da je način na koji se vi ophodite prema Rusiji krajnje infantilan. Kad neko dođe iz Moskve, kao da vam je došao najrođeniji. Svojevremeno je Toma izjavio „Kada mu je teško, čovek se seti majke, a Srbija Rusije”. Ako je meni ova izjava patetična i bespotrebna, kakva je tek za nekog zapadnjaka. Ceo svet sarađuje sa Rusima (sankcije su najobičnije foliranje), ali niko ne trubi kao mi. Drugo, mi smo mali i siromašni. Holandija je duplo manja, a ima 17 mil. stanovnika i gdp od 900 i nešto mld ili tako nešto. Ako bi išli matematički mi bi trebalo da imamo bar 25 mil stanovnika minimum. Da li vi mislite da bi neko kao što je ovaj Musliu smeo da progovori da smo mi tako bogati. Dakle radite sa narodom, obezbedite da se ne seli, da može da živi od svog rada, pa Albanci neće moći da pokupuju sve. E onda ide širenje uticaja I borba za svoja prava. Ovako nas niko neće slušati ni sad ni ubuduće.

E sad, ja sam pisao, ali ne znam kome.

Upokojen

pre 6 godina

Najpre Rama pa Tači a sad i Musliju!
Od Albanije preko Kosova i Preševske doline!!!
Ko je sledeći aktivista?????????
Niški gradonačelnik ili......... ?

tyn123

pre 6 godina

do ove situacije si ti i tvoje drustvo dovelo drzavu ,jednom prilikom si sam izjavio da je prethodna vlast kriva za situaciju drzavi , pitam gde si bio i ti i tvoje drustvo svih ovih godina

opasno jeste

pre 6 godina

bojim se da tim planovima vise nista ne stoji na putu osim nasih "preteranih reakcija" (i to samo verbalnih, izgleda se niko ne usudjuje ni na izvodjenje pred sud za te "neoprezne" izjave)

vlaki

pre 6 godina

brate ovaj ko dete neko,sto ne radis posao ,a ne preko medija da se tuzakas.Sta je posao ovom coveku,da radi za srbiju,ili da se tuzaka i raspiruje glupe mase

Bucko razmisljam

pre 6 godina

Nadam se da ce se neko od "srpskih visokih zvanicnika" uskoro dosetiti da onaj "srpski voz" koji je bio upucen na Kosovo a na kojem je pisalo "Kosovo je Srbija" sada "prefarba" u "Niš je Srbija" i da ga uputi u pravcu Niša kako bi vasceli svet bio blagovremeno upznat sa time da je "Niš-Srbija" !
Nadam se da nije vec kasno !

Zlatko

pre 6 godina

Vulin, Dačić, ambasadori... trte - mrte!
Samo zamislite jednu normalnu zemlju, bilo koju, koja vam padne na pamet, koja bi ovako reagovala kao ovi naši %$%#%$"#%=)=/(% !!!

Često pomislim da li ovi likovi koji nas kao "vode" uopšte znaju šta Im je posao I za šta ih građani Srbije plaćaju.

Grunf

pre 6 godina

Danima čitamo izjave.Sada smo dobili izjave i ambasadora koje je MIP Srbije priželkivao pa mu ne odgovaraju.Šta bi bilo kad bi bilo,da li su kritike umerene, oštre ili ne.Bavite se formom,a ne suštinom.Suština priče je da se državljanin Srbije zalaže i poziva na otcepljenje i pripajanje nekoj terotoriji.Po kom to zakonu bilo koji gradjanin neke države na ovom svetu može da to radi, a da ne bude sankcionisan.Isto je bilo i sa posetom pRemijera jedne zemlje drugoj pri čemu gost Premijer ne poštuje zemlju u koju dolazi.Da li će MUP Srbije sada oduzeti pasoš Predsednik Skupštine opštine Bujanovac Jonuz Musliju .Suština je u tome da on bude priveden,da objasni svoje ideje,da navede imena finasijera,da bude kažnjen.To je ozbiljna i jaka država koja se bori protiv takvih.To je vezano za Državu Srbiju.Dalje kada druga država poziva na pripajanje teritorija kao su naravno priče i infomracije po obaveštajnim podacima tačne prekida sve diplomatske odnose,zabranjue ulaz predstavnicima te države kao i svaku ekonomsku saradnju,nema ulaska njihovih gradjana i kraj.Kakve ima veze da li će neki ambasador koji ima u ""Wordu" već pripremljenih unapred 500 protokolarnih izjava Srbiji pomoći.Zar nama treba ambasador da reši problem g-dina Muslije?Malo se resetujte.

Zanbezi

pre 6 godina

Najgore sto se moze desiti Albancima je velika Albanija. Oni jednostavno nisu dorasli da kontrolisu toliku teritoriju. Proci ce kao mi sa Jugoslavijom.

milan

pre 6 godina

Ima li ovo naše MSP portparola? Nema. Zašto? Da bi Ivica imao razloga da se slika i daje izjave pričama o ambasadorima SAD, Velikoj Albanija i sl. Ako si predstavnik države, traži odgovornost za državljane Srbije koji zagovaraju Veliku Albaniju. Normalno ako smeš i ako stvarno misliš dobro Srbiji. U suprotnom i dalje zamajavate narod, slikate se i pričate prazne priče a radite po naređenju.

tralalala

pre 6 godina

Ovo je posao za Srbiju ne za ambasadore, oni nemaju incentivu za tako nešto, klisnuće odavde, a zemlje koje predstavljaju pa njihovo je da sponzorišu, a naše je da preživimo, nepravda nije to bitno.

dejvid

pre 6 godina

Bavljenjem, skoro nedelju dana, sa nekim potpuno neozbiljnim izjavama politicara, koji svoje funkcije ne znaju da realizuju u dobrobit svoga naroda, stvarno je nesvatljivo, ili i oni koji se bave time su u istom nivou. Mislim da ovakve ,,nacionalisticke,, izjave su bez ikakvpg pokrica i na stetu svog naroda, isto to radi i Vulin koji cak preti ,,balkanskim ratomm,,.!

да да

pre 6 godina

Хахаха какав шоу за народ ! А он као не зна да иза свега стоје управо каубоји ??? Ма дај ивице, можеш ти то боље ...

mmm

pre 6 godina

Sprecite vi belu kugu srpskog naroda pa cemo mnogo lakse, za 40 godina Srbi ce biti manjina u Srbiji, pa ce reakcija SAD ambasadora biti najmanje bitna a gasenje cele Srbije neizbezno.

Vuk

pre 6 godina

Ajde Dacicu , ne blamiraj se.. Sto je vaznije, ne blamiraj drzavu koja te placa. To su ambasadori ozbiljnih drzava, moraju da biraju reci. Kafanski recnik koji ti koristis tu ne dolazi u obzir. I interesantno je kako su uvek na tapetu ambasadori SAD, a ne recimo Konuzin koji vam je u sred Srbije vikao "Ima li ovde Srba?!" (citaj ima li ovde bezumnih putinofila?) . Od tog licemerja i patriotizma za siroke mase je svima vise muka. Ili se ozbiljno bavite interesima zemlje ili odlazite .

Makijavelski

pre 6 godina

Meni ovo o ujedinjenju Albanaca u jednu drzavu deluje glupo. Mislim, ovako imaju 2 administracije koje dobijaju plate a onako ce imati samo jednu. I u slucaju da bi ratom hteli da uvecaju teritoriu opet im je bolje da su 2 drzave nego jedna zbog skrivanja ratnih zlocinaca od Haskog tribunala. Ja mislim da Albanci te price pricaju samo da bi nervirali nase politicare i dezurne patrijote.

Sasa

pre 6 godina

"Neće moći ni u Srbiji, jer to što je Srbija uzdržana u reakcijama i što želi da igra konstruktivnu ulogu u regionu, ne znači da je Srbija slaba. Naprotiv, to je odraz naše snage i posvećenosti miru"

Sta bre ti to nama pricas?
To kazi kome treba a ne nama!

Natasa Srbija

pre 6 godina

Opet igrokazi!
Dosapnete vasim drugarima Rami i ekipi, potegne se pitanje teritorija i skida sa dnevnog reda tema oko izbora protesti studenti
Americka skola filma!

s.

pre 6 godina

Pazi sad, osim Skoplja ostalo su članice NATO pakta i naravno da bi reagovali.Ovako, ti predstavljaš rusku guberniju u pokušaju i stvarno ne znam što se buniš.Javi se Rusima, možda im je pretekao neki S-300 od Hrvatske pa ti daju da plašiš mečku rešetom.

tigar

pre 6 godina

Nis verovatno nece, ali Presevo, Bujanovac i Medvedju sigurno hoce. A vi cete da gledate i slusate. A narodu cete reci da smo pobedili sto je Vasa specijalnost.

СЕНОВИЋ

pre 6 godina

Шта ћеш да предузмеш ? Да потпишеш са својим шефом нови корак ка независности Косова , наравно.

Jau

pre 6 godina

Tacno je da bi ostrije reagovali, ali kada ti i tebi slicni nebi vodili ovu zemlju!! Ceo zivot si okrenut ka rusiji a sad hoces ostru reakciju amerike. Kome ja i pricam???

mmm

pre 6 godina

Sprecite vi belu kugu srpskog naroda pa cemo mnogo lakse, za 40 godina Srbi ce biti manjina u Srbiji, pa ce reakcija SAD ambasadora biti najmanje bitna a gasenje cele Srbije neizbezno.

Jau

pre 6 godina

Tacno je da bi ostrije reagovali, ali kada ti i tebi slicni nebi vodili ovu zemlju!! Ceo zivot si okrenut ka rusiji a sad hoces ostru reakciju amerike. Kome ja i pricam???

СЕНОВИЋ

pre 6 godina

Шта ћеш да предузмеш ? Да потпишеш са својим шефом нови корак ка независности Косова , наравно.

Gde ja živim

pre 6 godina

Poštovani gospodine Dačiću,

Vi ste puno stariji od mene (iskusniji ne bih rekao), ali ako mogu da vam predložim neke ideje. Vidite ja nisam od onih koji bi uvodili sankcije Rusiji jer bi to nas bolelo mnogo više nego njih i verovatno bismo se jedno 2-3 godine smrzavali usled nedostatka gasa. I pomažu nam u UN (po kojoj ceni ne znam). Ali vidite ja smatram da je način na koji se vi ophodite prema Rusiji krajnje infantilan. Kad neko dođe iz Moskve, kao da vam je došao najrođeniji. Svojevremeno je Toma izjavio „Kada mu je teško, čovek se seti majke, a Srbija Rusije”. Ako je meni ova izjava patetična i bespotrebna, kakva je tek za nekog zapadnjaka. Ceo svet sarađuje sa Rusima (sankcije su najobičnije foliranje), ali niko ne trubi kao mi. Drugo, mi smo mali i siromašni. Holandija je duplo manja, a ima 17 mil. stanovnika i gdp od 900 i nešto mld ili tako nešto. Ako bi išli matematički mi bi trebalo da imamo bar 25 mil stanovnika minimum. Da li vi mislite da bi neko kao što je ovaj Musliu smeo da progovori da smo mi tako bogati. Dakle radite sa narodom, obezbedite da se ne seli, da može da živi od svog rada, pa Albanci neće moći da pokupuju sve. E onda ide širenje uticaja I borba za svoja prava. Ovako nas niko neće slušati ni sad ni ubuduće.

E sad, ja sam pisao, ali ne znam kome.

Sasa

pre 6 godina

"Neće moći ni u Srbiji, jer to što je Srbija uzdržana u reakcijama i što želi da igra konstruktivnu ulogu u regionu, ne znači da je Srbija slaba. Naprotiv, to je odraz naše snage i posvećenosti miru"

Sta bre ti to nama pricas?
To kazi kome treba a ne nama!

Vuk

pre 6 godina

Ajde Dacicu , ne blamiraj se.. Sto je vaznije, ne blamiraj drzavu koja te placa. To su ambasadori ozbiljnih drzava, moraju da biraju reci. Kafanski recnik koji ti koristis tu ne dolazi u obzir. I interesantno je kako su uvek na tapetu ambasadori SAD, a ne recimo Konuzin koji vam je u sred Srbije vikao "Ima li ovde Srba?!" (citaj ima li ovde bezumnih putinofila?) . Od tog licemerja i patriotizma za siroke mase je svima vise muka. Ili se ozbiljno bavite interesima zemlje ili odlazite .

tigar

pre 6 godina

Nis verovatno nece, ali Presevo, Bujanovac i Medvedju sigurno hoce. A vi cete da gledate i slusate. A narodu cete reci da smo pobedili sto je Vasa specijalnost.

kajblo

pre 6 godina

Ajde bre 17 godina ispunjavate sve sto se trazi od nas,znaju da nemate stav da ste beskicmenjaci i tako vas tretiraju.Cepite se Amerima,Eu,Rusiji.Cuvate svoja dupeta,drzavnu viziju,strategiju nemamo izgubljeni smo u svemiru.

Neo

pre 6 godina

Sve je to istina ali vi gospodo nemate kredibilitet da se žalite na bilo šta. Dobro oni vas pamte i znaju ko ste i od čega ste. Njih niste uspeli da ubedite da ste sada dobri. To "svi se menjaju" ne pali kod tih kojima kukate.
Ovo je sada stvarna slika koliko vas podržavaju u inostranstvu.
Što ste platili pred izbore potrošilo se!
Ajde sada veliki gospodar neka ide da ljubi skute Merkelovoj i neka mu ona pruži podršku. Gde vam je Šreder sada.
Slikanje pred izbore je jedno ali stvarne suštinske podrške vi nemate!

s.

pre 6 godina

Pazi sad, osim Skoplja ostalo su članice NATO pakta i naravno da bi reagovali.Ovako, ti predstavljaš rusku guberniju u pokušaju i stvarno ne znam što se buniš.Javi se Rusima, možda im je pretekao neki S-300 od Hrvatske pa ti daju da plašiš mečku rešetom.

C i n i k

pre 6 godina

A sto se ne bi tolerisalo? Pa mi nismo u Nato, koferu!
Albanija jeste.
Mi smo jos ovde oznaceni kao rusofili,nacrtana nam je meta na glavama,a ti se pravis "englez" kao ne znas o cemu se radi i jos guras prst u oko celom svetu ulizivanjem otpadnickim drzavama?
Pa naravno da ce i ta 3 grada Albanci da pripoje Kosovu,ne znam sta je cudno,na izborima onomad niti 1 Albanac nije izasao na biracka mesta!
Oni ne prihvataju Srbiju kao i sto 30.000 mladih svake godine odavde odlazi.
El neko u Srbiji stvarno misli da su tih 30.000 Albanaca dole lojalni gradjani Srbije?

Bucko razmisljam

pre 6 godina

Nadam se da ce se neko od "srpskih visokih zvanicnika" uskoro dosetiti da onaj "srpski voz" koji je bio upucen na Kosovo a na kojem je pisalo "Kosovo je Srbija" sada "prefarba" u "Niš je Srbija" i da ga uputi u pravcu Niša kako bi vasceli svet bio blagovremeno upznat sa time da je "Niš-Srbija" !
Nadam se da nije vec kasno !

Матори

pre 6 godina

Овај човек не треба да даје никакве званичне изјаве! "Политичка пензија", не срамоти нас више! Људи одлазе из Србије због вас, нестајемо као друштво!

golijat

pre 6 godina

Ovo namerno o rade , opet huskacka politika , verovatno obostrano dogovorena! Vec vidjeno Milosevic-Tudjman huskali narod , obican svet nastradao a oni pokupili kajmak...A narod se opet prima nista nisu naucili...kakav vojni rok, ko vise da gine za bagru

Natasa Srbija

pre 6 godina

Opet igrokazi!
Dosapnete vasim drugarima Rami i ekipi, potegne se pitanje teritorija i skida sa dnevnog reda tema oko izbora protesti studenti
Americka skola filma!

да да

pre 6 godina

Хахаха какав шоу за народ ! А он као не зна да иза свега стоје управо каубоји ??? Ма дај ивице, можеш ти то боље ...

vlaki

pre 6 godina

brate ovaj ko dete neko,sto ne radis posao ,a ne preko medija da se tuzakas.Sta je posao ovom coveku,da radi za srbiju,ili da se tuzaka i raspiruje glupe mase

tyn123

pre 6 godina

do ove situacije si ti i tvoje drustvo dovelo drzavu ,jednom prilikom si sam izjavio da je prethodna vlast kriva za situaciju drzavi , pitam gde si bio i ti i tvoje drustvo svih ovih godina

mile

pre 6 godina

bolje i mala ali uspešna Srbija moj Dačo, nego velika Srbija u bedi. Manite se ćoravog posla, i sredite ekonomiju pa će čitav region hteti da nam se pridruži. niko neće da bude udružen sa bedom kao što smo mi. uvek se setim Simpsonovih kada je Liza krenula u raj a ostatak familije u pakao, gde je Homer povuče nazad i kaže 'a gde ti misliš da si pošla', u prevodu propašćemo zajedno?!

Zlatko

pre 6 godina

Vulin, Dačić, ambasadori... trte - mrte!
Samo zamislite jednu normalnu zemlju, bilo koju, koja vam padne na pamet, koja bi ovako reagovala kao ovi naši %$%#%$"#%=)=/(% !!!

Često pomislim da li ovi likovi koji nas kao "vode" uopšte znaju šta Im je posao I za šta ih građani Srbije plaćaju.

Kaplar

pre 6 godina

Bili drugacije bilo da smo u NATO? Ali mi se oslanjamo na Rusiju i Kinu, pa sto se cudimo mekoj reakciji zapada. Naravno da bi zesce reagovali da Albanci pomenu neku teritoriju Grcke ili Crne Gore, jer to su njihovi, NATO. A i Makedonija ce tamo kada se konsoliduje, nece cekati da je os Albanaca stitimo mi i Ruje.

neutralni posmatrac

pre 6 godina

Vulin, Dačić, ambasadori... trte - mrte!
Samo zamislite jednu normalnu zemlju, bilo koju, koja vam padne na pamet, koja bi ovako reagovala kao ovi naši %$%#%$"#%=)=/(% !!!

Često pomislim da li ovi likovi koji nas kao "vode" uopšte znaju šta Im je posao I za šta ih građani Srbije plaćaju.
(Zlatko)

pa naravno, imaju previse putera na glavi iz proslosti...zato ih svi podrzavaju i istok i zapad, sto vise putera to bolje sve su nemoniji nekredibilniji i zbunjeni. I ja im se smejem kada nesto izjave cak i kada su u pravu...kredibilitet je k....

Makijavelski

pre 6 godina

Meni ovo o ujedinjenju Albanaca u jednu drzavu deluje glupo. Mislim, ovako imaju 2 administracije koje dobijaju plate a onako ce imati samo jednu. I u slucaju da bi ratom hteli da uvecaju teritoriu opet im je bolje da su 2 drzave nego jedna zbog skrivanja ratnih zlocinaca od Haskog tribunala. Ja mislim da Albanci te price pricaju samo da bi nervirali nase politicare i dezurne patrijote.

milan

pre 6 godina

Ima li ovo naše MSP portparola? Nema. Zašto? Da bi Ivica imao razloga da se slika i daje izjave pričama o ambasadorima SAD, Velikoj Albanija i sl. Ako si predstavnik države, traži odgovornost za državljane Srbije koji zagovaraju Veliku Albaniju. Normalno ako smeš i ako stvarno misliš dobro Srbiji. U suprotnom i dalje zamajavate narod, slikate se i pričate prazne priče a radite po naređenju.

Niko

pre 6 godina

Fino neko od ovih nasih sugavaca treba za medije da izjavi nesto kao: "A bice i Tirana dio Srbije ako nastavite tako da pricate" pa neka onda ambasadori i ini to komentarisu

Id

pre 6 godina

Nije tacno da nigde u svetu nije dozvoljeno. Evo u UK uvek prica o mogucem odcepljenju Skotske, pa nikom nista. Doduse, meni se nekako cini da smo mi iza nekog nevidljivog ostatka gvozdene zavese. Jbg.

Grunf

pre 6 godina

Danima čitamo izjave.Sada smo dobili izjave i ambasadora koje je MIP Srbije priželkivao pa mu ne odgovaraju.Šta bi bilo kad bi bilo,da li su kritike umerene, oštre ili ne.Bavite se formom,a ne suštinom.Suština priče je da se državljanin Srbije zalaže i poziva na otcepljenje i pripajanje nekoj terotoriji.Po kom to zakonu bilo koji gradjanin neke države na ovom svetu može da to radi, a da ne bude sankcionisan.Isto je bilo i sa posetom pRemijera jedne zemlje drugoj pri čemu gost Premijer ne poštuje zemlju u koju dolazi.Da li će MUP Srbije sada oduzeti pasoš Predsednik Skupštine opštine Bujanovac Jonuz Musliju .Suština je u tome da on bude priveden,da objasni svoje ideje,da navede imena finasijera,da bude kažnjen.To je ozbiljna i jaka država koja se bori protiv takvih.To je vezano za Državu Srbiju.Dalje kada druga država poziva na pripajanje teritorija kao su naravno priče i infomracije po obaveštajnim podacima tačne prekida sve diplomatske odnose,zabranjue ulaz predstavnicima te države kao i svaku ekonomsku saradnju,nema ulaska njihovih gradjana i kraj.Kakve ima veze da li će neki ambasador koji ima u ""Wordu" već pripremljenih unapred 500 protokolarnih izjava Srbiji pomoći.Zar nama treba ambasador da reši problem g-dina Muslije?Malo se resetujte.

Preddy Baer

pre 6 godina

Gdine Dacicu, sto lepo ne pozovete ambasadore Kvinte na informativni razgovor? tako cete bar poslati jasniju poruku sta mislite o takvom ponasanju zemalja Kvinte!

dejvid

pre 6 godina

Bavljenjem, skoro nedelju dana, sa nekim potpuno neozbiljnim izjavama politicara, koji svoje funkcije ne znaju da realizuju u dobrobit svoga naroda, stvarno je nesvatljivo, ili i oni koji se bave time su u istom nivou. Mislim da ovakve ,,nacionalisticke,, izjave su bez ikakvpg pokrica i na stetu svog naroda, isto to radi i Vulin koji cak preti ,,balkanskim ratomm,,.!

Upokojen

pre 6 godina

Najpre Rama pa Tači a sad i Musliju!
Od Albanije preko Kosova i Preševske doline!!!
Ko je sledeći aktivista?????????
Niški gradonačelnik ili......... ?

Pocelo je

pre 6 godina

Došlo prolece, nova administracija, mora da se počne sa sredjivanjem stvari. Albanci ne smeju da otvore usta, dok im to američki ambasadori ne odobre... A ovo je samo njihov komentar na Vučićev susret sa Putinom.

opasno jeste

pre 6 godina

bojim se da tim planovima vise nista ne stoji na putu osim nasih "preteranih reakcija" (i to samo verbalnih, izgleda se niko ne usudjuje ni na izvodjenje pred sud za te "neoprezne" izjave)

boki

pre 6 godina

Meni nije jasno sta nas treba da zanima hoće li neki ambasador nesto da osudi ili ne mene zanima hoce li nasa drzava nabto reagovati kao na pretnju pa uhapsiti onoga ko preti i ne praviti od njega mucenika nego brzo doneti presudu i udariti po dzepu i to zestoko.

tralalala

pre 6 godina

Ovo je posao za Srbiju ne za ambasadore, oni nemaju incentivu za tako nešto, klisnuće odavde, a zemlje koje predstavljaju pa njihovo je da sponzorišu, a naše je da preživimo, nepravda nije to bitno.

Zanbezi

pre 6 godina

Najgore sto se moze desiti Albancima je velika Albanija. Oni jednostavno nisu dorasli da kontrolisu toliku teritoriju. Proci ce kao mi sa Jugoslavijom.

mrgud

pre 6 godina

da li moze neko da objasni gospodinu Dacicu da je Muzliju predsednik opstine Bujanovac i da on ne zivi u Tirani te da je dostupan srpskim vlastima i istraznim organima. ne treba da odreaguju strani ambasadori nego gospodin Dacic.

nislija

pre 6 godina

dajte vi nama plate od 1500€ pa ce nas moliti da budu sa nama,a ovako najvece je ponizenje kada narodu date 150€ i ne platite doprinose

voodoo

pre 6 godina

Uprska ga na kraju, recenicom da je to platforma svih Albanaca, takva generalizacija je ogromna greska, cak i da je istina, greska je praviti metu i direktno napadati sve Albance, to smo radili i 90-tih za sve narode ex-Yu, i Albance tada. Nikada se necemo nauciti taktici i diplomatiji, ne smeju se koristiti takve recenice i generalizacije jer su i one na ivici ekstremizma, mnogo pametnije napadati politicke lidere direktno, a ne ceo narod.

Mitropolit Jovan

pre 6 godina

dajte vi nama plate od 1500€ pa ce nas moliti da budu sa nama,a ovako najvece je ponizenje kada narodu date 150€ i ne platite doprinose
(nislija, 22. april 2017 08:20)
--------
A, ko to treba da nam da plate od 1500 evra? I odakle? Iz čijeg džepa treba da se uzmu ti novci pa da se raspodele na nas 5-6 miliona ljudi?! Mislim, dajte ljudi, vratite se u realnost, ostavite se fantazija?! Vrednost, ona realna, prava i opipljiva se stvara samo radom. A ta "sportska disciplina" je proterana sa ovih prostora i iz misli ovoga naroda. Hteli ste kapitalizam, privatne fabrike i škole a danas tražite da vam neko nešto da?! Koga sada treba da orobimo? Šta da eksproprišemo i šta da otmemo. Država u kojoj svi čekaju "Godoa", sanjaju švedske plate i gade se malo plaćenih poslova, nema ništa? Država može da nam da, samo tako što će štampati novac, koji će ubrzo postati bezvredan. To smo jednom probali i trajalo je veoma kratko. Da li je došlo vreme za drugi krug u kome ćemo gledati ko će koga da opelješi i prevari. Kada se taj krug zatvori gospodine, svi smo prevareni. I moramo se vratiti na onaj početak, koji je težak ali jedino ispravan. On može da "da platu" i to u visini koju smo zaradili. Tu nema prevare?! Dajte Vi meni, može i plata od 600 evra. Meni ne treba švedski standard. Zadovoljan sam i sa platama koje odgovaraju našim materijalnim mogućnostima.

dule

pre 6 godina

Pa zasto vi stalnoooo trazite od drugih da se bore za Srbiju

Zasto ti licno nesto ne kazes tom Musliju???

Zasto tuzilastvo ne pokrene postupak protiv njega??

Zasto drzava ne pokrene referendum.u tim krajevima i pita Albance hocete li da se pripojite kosovu??

Ali objasnis da kada se danas otcepis sutra uciteljica ne dobija platu,doktor nema vise platu od Srbije,struju gasimo pa se zakacite na nekog drugog itd itd....

Nije problem idite ali objasnis pre toga ljudima da onda vise nemaju pasos Srbije nego Kosova

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Nije mi jasno zašto gospodin Dačić, svojom retorikom pokušava da štiti srpske interese? Iz većine komentara zaključujem da bi Ivica Dačić, ili bilo koji drugi srpski političar, bio daleko popularniji u ovom narodu, ako bi se svrstao uz "proevropske" aspiracije Albanaca?! Nisam još doživeo, a živeo sam u desetak država, da narod tako strastveno mrzi sam sebe?! Naravno to niko neće priznati ali, kroz zacrtanu i besmnislenu mržnju uperenu prema političarima, ovaj narod, ustvari, pokazuje koliko ne podnosi sam sebe?! To je svojevrsna patologija, koja je opasno zahvatila nacionalno ili kolektivno biće ovoga naroda ali, koju mi, kao "savršeni" ne želimo da prepoznamo i priznamo. Bilo šta da uradi, i ne samo Dačić i Vučić već, bilo ko, naišao bi na osporavanje i omalovažavanje?! Da je gospodin Dačić predložio hapšenje ovog albanskog "multietničara" nastala bi opšta kuknjava kako "udara u ratne doboše". Aktuelna retorička upozorenja, Albancima i medjunarodnoj zajednici, su takodje, nedozvoljiva i glupa. Zašto Dačić brani interese Srbije kada time nervira svetske moćnike od kojih ovi "pošteni poreski obveznici Srbije" očekuju ogromne plate i pare? Ostaje jedino da se i Dačić okrene albanskoj strani i da zastupa njihove interese. Valjda bi ovaj narod konačno bio zadovoljan?! Samo ona patologija time ne bi nestala. Ostali bismo isti.

Zanbezi

pre 6 godina

Najgore sto se moze desiti Albancima je velika Albanija. Oni jednostavno nisu dorasli da kontrolisu toliku teritoriju. Proci ce kao mi sa Jugoslavijom.

Jau

pre 6 godina

Tacno je da bi ostrije reagovali, ali kada ti i tebi slicni nebi vodili ovu zemlju!! Ceo zivot si okrenut ka rusiji a sad hoces ostru reakciju amerike. Kome ja i pricam???

Vuk

pre 6 godina

Ajde Dacicu , ne blamiraj se.. Sto je vaznije, ne blamiraj drzavu koja te placa. To su ambasadori ozbiljnih drzava, moraju da biraju reci. Kafanski recnik koji ti koristis tu ne dolazi u obzir. I interesantno je kako su uvek na tapetu ambasadori SAD, a ne recimo Konuzin koji vam je u sred Srbije vikao "Ima li ovde Srba?!" (citaj ima li ovde bezumnih putinofila?) . Od tog licemerja i patriotizma za siroke mase je svima vise muka. Ili se ozbiljno bavite interesima zemlje ili odlazite .

mile

pre 6 godina

bolje i mala ali uspešna Srbija moj Dačo, nego velika Srbija u bedi. Manite se ćoravog posla, i sredite ekonomiju pa će čitav region hteti da nam se pridruži. niko neće da bude udružen sa bedom kao što smo mi. uvek se setim Simpsonovih kada je Liza krenula u raj a ostatak familije u pakao, gde je Homer povuče nazad i kaže 'a gde ti misliš da si pošla', u prevodu propašćemo zajedno?!

s.

pre 6 godina

Pazi sad, osim Skoplja ostalo su članice NATO pakta i naravno da bi reagovali.Ovako, ti predstavljaš rusku guberniju u pokušaju i stvarno ne znam što se buniš.Javi se Rusima, možda im je pretekao neki S-300 od Hrvatske pa ti daju da plašiš mečku rešetom.

Id

pre 6 godina

Nije tacno da nigde u svetu nije dozvoljeno. Evo u UK uvek prica o mogucem odcepljenju Skotske, pa nikom nista. Doduse, meni se nekako cini da smo mi iza nekog nevidljivog ostatka gvozdene zavese. Jbg.

Kaplar

pre 6 godina

Bili drugacije bilo da smo u NATO? Ali mi se oslanjamo na Rusiju i Kinu, pa sto se cudimo mekoj reakciji zapada. Naravno da bi zesce reagovali da Albanci pomenu neku teritoriju Grcke ili Crne Gore, jer to su njihovi, NATO. A i Makedonija ce tamo kada se konsoliduje, nece cekati da je os Albanaca stitimo mi i Ruje.

Makijavelski

pre 6 godina

Meni ovo o ujedinjenju Albanaca u jednu drzavu deluje glupo. Mislim, ovako imaju 2 administracije koje dobijaju plate a onako ce imati samo jednu. I u slucaju da bi ratom hteli da uvecaju teritoriu opet im je bolje da su 2 drzave nego jedna zbog skrivanja ratnih zlocinaca od Haskog tribunala. Ja mislim da Albanci te price pricaju samo da bi nervirali nase politicare i dezurne patrijote.

golijat

pre 6 godina

Ovo namerno o rade , opet huskacka politika , verovatno obostrano dogovorena! Vec vidjeno Milosevic-Tudjman huskali narod , obican svet nastradao a oni pokupili kajmak...A narod se opet prima nista nisu naucili...kakav vojni rok, ko vise da gine za bagru

Pocelo je

pre 6 godina

Došlo prolece, nova administracija, mora da se počne sa sredjivanjem stvari. Albanci ne smeju da otvore usta, dok im to američki ambasadori ne odobre... A ovo je samo njihov komentar na Vučićev susret sa Putinom.

mmm

pre 6 godina

Sprecite vi belu kugu srpskog naroda pa cemo mnogo lakse, za 40 godina Srbi ce biti manjina u Srbiji, pa ce reakcija SAD ambasadora biti najmanje bitna a gasenje cele Srbije neizbezno.

C i n i k

pre 6 godina

A sto se ne bi tolerisalo? Pa mi nismo u Nato, koferu!
Albanija jeste.
Mi smo jos ovde oznaceni kao rusofili,nacrtana nam je meta na glavama,a ti se pravis "englez" kao ne znas o cemu se radi i jos guras prst u oko celom svetu ulizivanjem otpadnickim drzavama?
Pa naravno da ce i ta 3 grada Albanci da pripoje Kosovu,ne znam sta je cudno,na izborima onomad niti 1 Albanac nije izasao na biracka mesta!
Oni ne prihvataju Srbiju kao i sto 30.000 mladih svake godine odavde odlazi.
El neko u Srbiji stvarno misli da su tih 30.000 Albanaca dole lojalni gradjani Srbije?

Niko

pre 6 godina

Fino neko od ovih nasih sugavaca treba za medije da izjavi nesto kao: "A bice i Tirana dio Srbije ako nastavite tako da pricate" pa neka onda ambasadori i ini to komentarisu

Матори

pre 6 godina

Овај човек не треба да даје никакве званичне изјаве! "Политичка пензија", не срамоти нас више! Људи одлазе из Србије због вас, нестајемо као друштво!

Natasa Srbija

pre 6 godina

Opet igrokazi!
Dosapnete vasim drugarima Rami i ekipi, potegne se pitanje teritorija i skida sa dnevnog reda tema oko izbora protesti studenti
Americka skola filma!

dejvid

pre 6 godina

Bavljenjem, skoro nedelju dana, sa nekim potpuno neozbiljnim izjavama politicara, koji svoje funkcije ne znaju da realizuju u dobrobit svoga naroda, stvarno je nesvatljivo, ili i oni koji se bave time su u istom nivou. Mislim da ovakve ,,nacionalisticke,, izjave su bez ikakvpg pokrica i na stetu svog naroda, isto to radi i Vulin koji cak preti ,,balkanskim ratomm,,.!

да да

pre 6 godina

Хахаха какав шоу за народ ! А он као не зна да иза свега стоје управо каубоји ??? Ма дај ивице, можеш ти то боље ...

boki

pre 6 godina

Meni nije jasno sta nas treba da zanima hoće li neki ambasador nesto da osudi ili ne mene zanima hoce li nasa drzava nabto reagovati kao na pretnju pa uhapsiti onoga ko preti i ne praviti od njega mucenika nego brzo doneti presudu i udariti po dzepu i to zestoko.

Gde ja živim

pre 6 godina

Poštovani gospodine Dačiću,

Vi ste puno stariji od mene (iskusniji ne bih rekao), ali ako mogu da vam predložim neke ideje. Vidite ja nisam od onih koji bi uvodili sankcije Rusiji jer bi to nas bolelo mnogo više nego njih i verovatno bismo se jedno 2-3 godine smrzavali usled nedostatka gasa. I pomažu nam u UN (po kojoj ceni ne znam). Ali vidite ja smatram da je način na koji se vi ophodite prema Rusiji krajnje infantilan. Kad neko dođe iz Moskve, kao da vam je došao najrođeniji. Svojevremeno je Toma izjavio „Kada mu je teško, čovek se seti majke, a Srbija Rusije”. Ako je meni ova izjava patetična i bespotrebna, kakva je tek za nekog zapadnjaka. Ceo svet sarađuje sa Rusima (sankcije su najobičnije foliranje), ali niko ne trubi kao mi. Drugo, mi smo mali i siromašni. Holandija je duplo manja, a ima 17 mil. stanovnika i gdp od 900 i nešto mld ili tako nešto. Ako bi išli matematički mi bi trebalo da imamo bar 25 mil stanovnika minimum. Da li vi mislite da bi neko kao što je ovaj Musliu smeo da progovori da smo mi tako bogati. Dakle radite sa narodom, obezbedite da se ne seli, da može da živi od svog rada, pa Albanci neće moći da pokupuju sve. E onda ide širenje uticaja I borba za svoja prava. Ovako nas niko neće slušati ni sad ni ubuduće.

E sad, ja sam pisao, ali ne znam kome.

Neo

pre 6 godina

Sve je to istina ali vi gospodo nemate kredibilitet da se žalite na bilo šta. Dobro oni vas pamte i znaju ko ste i od čega ste. Njih niste uspeli da ubedite da ste sada dobri. To "svi se menjaju" ne pali kod tih kojima kukate.
Ovo je sada stvarna slika koliko vas podržavaju u inostranstvu.
Što ste platili pred izbore potrošilo se!
Ajde sada veliki gospodar neka ide da ljubi skute Merkelovoj i neka mu ona pruži podršku. Gde vam je Šreder sada.
Slikanje pred izbore je jedno ali stvarne suštinske podrške vi nemate!

Preddy Baer

pre 6 godina

Gdine Dacicu, sto lepo ne pozovete ambasadore Kvinte na informativni razgovor? tako cete bar poslati jasniju poruku sta mislite o takvom ponasanju zemalja Kvinte!

СЕНОВИЋ

pre 6 godina

Шта ћеш да предузмеш ? Да потпишеш са својим шефом нови корак ка независности Косова , наравно.

Sasa

pre 6 godina

"Neće moći ni u Srbiji, jer to što je Srbija uzdržana u reakcijama i što želi da igra konstruktivnu ulogu u regionu, ne znači da je Srbija slaba. Naprotiv, to je odraz naše snage i posvećenosti miru"

Sta bre ti to nama pricas?
To kazi kome treba a ne nama!

tigar

pre 6 godina

Nis verovatno nece, ali Presevo, Bujanovac i Medvedju sigurno hoce. A vi cete da gledate i slusate. A narodu cete reci da smo pobedili sto je Vasa specijalnost.

kajblo

pre 6 godina

Ajde bre 17 godina ispunjavate sve sto se trazi od nas,znaju da nemate stav da ste beskicmenjaci i tako vas tretiraju.Cepite se Amerima,Eu,Rusiji.Cuvate svoja dupeta,drzavnu viziju,strategiju nemamo izgubljeni smo u svemiru.

Bucko razmisljam

pre 6 godina

Nadam se da ce se neko od "srpskih visokih zvanicnika" uskoro dosetiti da onaj "srpski voz" koji je bio upucen na Kosovo a na kojem je pisalo "Kosovo je Srbija" sada "prefarba" u "Niš je Srbija" i da ga uputi u pravcu Niša kako bi vasceli svet bio blagovremeno upznat sa time da je "Niš-Srbija" !
Nadam se da nije vec kasno !

Mitropolit Jovan

pre 6 godina

dajte vi nama plate od 1500€ pa ce nas moliti da budu sa nama,a ovako najvece je ponizenje kada narodu date 150€ i ne platite doprinose
(nislija, 22. april 2017 08:20)
--------
A, ko to treba da nam da plate od 1500 evra? I odakle? Iz čijeg džepa treba da se uzmu ti novci pa da se raspodele na nas 5-6 miliona ljudi?! Mislim, dajte ljudi, vratite se u realnost, ostavite se fantazija?! Vrednost, ona realna, prava i opipljiva se stvara samo radom. A ta "sportska disciplina" je proterana sa ovih prostora i iz misli ovoga naroda. Hteli ste kapitalizam, privatne fabrike i škole a danas tražite da vam neko nešto da?! Koga sada treba da orobimo? Šta da eksproprišemo i šta da otmemo. Država u kojoj svi čekaju "Godoa", sanjaju švedske plate i gade se malo plaćenih poslova, nema ništa? Država može da nam da, samo tako što će štampati novac, koji će ubrzo postati bezvredan. To smo jednom probali i trajalo je veoma kratko. Da li je došlo vreme za drugi krug u kome ćemo gledati ko će koga da opelješi i prevari. Kada se taj krug zatvori gospodine, svi smo prevareni. I moramo se vratiti na onaj početak, koji je težak ali jedino ispravan. On može da "da platu" i to u visini koju smo zaradili. Tu nema prevare?! Dajte Vi meni, može i plata od 600 evra. Meni ne treba švedski standard. Zadovoljan sam i sa platama koje odgovaraju našim materijalnim mogućnostima.

Grunf

pre 6 godina

Danima čitamo izjave.Sada smo dobili izjave i ambasadora koje je MIP Srbije priželkivao pa mu ne odgovaraju.Šta bi bilo kad bi bilo,da li su kritike umerene, oštre ili ne.Bavite se formom,a ne suštinom.Suština priče je da se državljanin Srbije zalaže i poziva na otcepljenje i pripajanje nekoj terotoriji.Po kom to zakonu bilo koji gradjanin neke države na ovom svetu može da to radi, a da ne bude sankcionisan.Isto je bilo i sa posetom pRemijera jedne zemlje drugoj pri čemu gost Premijer ne poštuje zemlju u koju dolazi.Da li će MUP Srbije sada oduzeti pasoš Predsednik Skupštine opštine Bujanovac Jonuz Musliju .Suština je u tome da on bude priveden,da objasni svoje ideje,da navede imena finasijera,da bude kažnjen.To je ozbiljna i jaka država koja se bori protiv takvih.To je vezano za Državu Srbiju.Dalje kada druga država poziva na pripajanje teritorija kao su naravno priče i infomracije po obaveštajnim podacima tačne prekida sve diplomatske odnose,zabranjue ulaz predstavnicima te države kao i svaku ekonomsku saradnju,nema ulaska njihovih gradjana i kraj.Kakve ima veze da li će neki ambasador koji ima u ""Wordu" već pripremljenih unapred 500 protokolarnih izjava Srbiji pomoći.Zar nama treba ambasador da reši problem g-dina Muslije?Malo se resetujte.

nislija

pre 6 godina

dajte vi nama plate od 1500€ pa ce nas moliti da budu sa nama,a ovako najvece je ponizenje kada narodu date 150€ i ne platite doprinose

vlaki

pre 6 godina

brate ovaj ko dete neko,sto ne radis posao ,a ne preko medija da se tuzakas.Sta je posao ovom coveku,da radi za srbiju,ili da se tuzaka i raspiruje glupe mase

tralalala

pre 6 godina

Ovo je posao za Srbiju ne za ambasadore, oni nemaju incentivu za tako nešto, klisnuće odavde, a zemlje koje predstavljaju pa njihovo je da sponzorišu, a naše je da preživimo, nepravda nije to bitno.

milan

pre 6 godina

Ima li ovo naše MSP portparola? Nema. Zašto? Da bi Ivica imao razloga da se slika i daje izjave pričama o ambasadorima SAD, Velikoj Albanija i sl. Ako si predstavnik države, traži odgovornost za državljane Srbije koji zagovaraju Veliku Albaniju. Normalno ako smeš i ako stvarno misliš dobro Srbiji. U suprotnom i dalje zamajavate narod, slikate se i pričate prazne priče a radite po naređenju.

Zlatko

pre 6 godina

Vulin, Dačić, ambasadori... trte - mrte!
Samo zamislite jednu normalnu zemlju, bilo koju, koja vam padne na pamet, koja bi ovako reagovala kao ovi naši %$%#%$"#%=)=/(% !!!

Često pomislim da li ovi likovi koji nas kao "vode" uopšte znaju šta Im je posao I za šta ih građani Srbije plaćaju.

neutralni posmatrac

pre 6 godina

Vulin, Dačić, ambasadori... trte - mrte!
Samo zamislite jednu normalnu zemlju, bilo koju, koja vam padne na pamet, koja bi ovako reagovala kao ovi naši %$%#%$"#%=)=/(% !!!

Često pomislim da li ovi likovi koji nas kao "vode" uopšte znaju šta Im je posao I za šta ih građani Srbije plaćaju.
(Zlatko)

pa naravno, imaju previse putera na glavi iz proslosti...zato ih svi podrzavaju i istok i zapad, sto vise putera to bolje sve su nemoniji nekredibilniji i zbunjeni. I ja im se smejem kada nesto izjave cak i kada su u pravu...kredibilitet je k....

opasno jeste

pre 6 godina

bojim se da tim planovima vise nista ne stoji na putu osim nasih "preteranih reakcija" (i to samo verbalnih, izgleda se niko ne usudjuje ni na izvodjenje pred sud za te "neoprezne" izjave)

Upokojen

pre 6 godina

Najpre Rama pa Tači a sad i Musliju!
Od Albanije preko Kosova i Preševske doline!!!
Ko je sledeći aktivista?????????
Niški gradonačelnik ili......... ?

tyn123

pre 6 godina

do ove situacije si ti i tvoje drustvo dovelo drzavu ,jednom prilikom si sam izjavio da je prethodna vlast kriva za situaciju drzavi , pitam gde si bio i ti i tvoje drustvo svih ovih godina

voodoo

pre 6 godina

Uprska ga na kraju, recenicom da je to platforma svih Albanaca, takva generalizacija je ogromna greska, cak i da je istina, greska je praviti metu i direktno napadati sve Albance, to smo radili i 90-tih za sve narode ex-Yu, i Albance tada. Nikada se necemo nauciti taktici i diplomatiji, ne smeju se koristiti takve recenice i generalizacije jer su i one na ivici ekstremizma, mnogo pametnije napadati politicke lidere direktno, a ne ceo narod.

mrgud

pre 6 godina

da li moze neko da objasni gospodinu Dacicu da je Muzliju predsednik opstine Bujanovac i da on ne zivi u Tirani te da je dostupan srpskim vlastima i istraznim organima. ne treba da odreaguju strani ambasadori nego gospodin Dacic.

dule

pre 6 godina

Pa zasto vi stalnoooo trazite od drugih da se bore za Srbiju

Zasto ti licno nesto ne kazes tom Musliju???

Zasto tuzilastvo ne pokrene postupak protiv njega??

Zasto drzava ne pokrene referendum.u tim krajevima i pita Albance hocete li da se pripojite kosovu??

Ali objasnis da kada se danas otcepis sutra uciteljica ne dobija platu,doktor nema vise platu od Srbije,struju gasimo pa se zakacite na nekog drugog itd itd....

Nije problem idite ali objasnis pre toga ljudima da onda vise nemaju pasos Srbije nego Kosova

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Nije mi jasno zašto gospodin Dačić, svojom retorikom pokušava da štiti srpske interese? Iz većine komentara zaključujem da bi Ivica Dačić, ili bilo koji drugi srpski političar, bio daleko popularniji u ovom narodu, ako bi se svrstao uz "proevropske" aspiracije Albanaca?! Nisam još doživeo, a živeo sam u desetak država, da narod tako strastveno mrzi sam sebe?! Naravno to niko neće priznati ali, kroz zacrtanu i besmnislenu mržnju uperenu prema političarima, ovaj narod, ustvari, pokazuje koliko ne podnosi sam sebe?! To je svojevrsna patologija, koja je opasno zahvatila nacionalno ili kolektivno biće ovoga naroda ali, koju mi, kao "savršeni" ne želimo da prepoznamo i priznamo. Bilo šta da uradi, i ne samo Dačić i Vučić već, bilo ko, naišao bi na osporavanje i omalovažavanje?! Da je gospodin Dačić predložio hapšenje ovog albanskog "multietničara" nastala bi opšta kuknjava kako "udara u ratne doboše". Aktuelna retorička upozorenja, Albancima i medjunarodnoj zajednici, su takodje, nedozvoljiva i glupa. Zašto Dačić brani interese Srbije kada time nervira svetske moćnike od kojih ovi "pošteni poreski obveznici Srbije" očekuju ogromne plate i pare? Ostaje jedino da se i Dačić okrene albanskoj strani i da zastupa njihove interese. Valjda bi ovaj narod konačno bio zadovoljan?! Samo ona patologija time ne bi nestala. Ostali bismo isti.