NSPM: Šta kažu penzioneri u Srbiji

Publikacija Nova srpska politička misao objavila je na svom sajtu istraživanje o raspoloženju i stavovima penzionerske populacije u Srbiji.

Pošaljite komentar
 1. Nisu oni krivi, stari su inace bi i oni pobegli iz ovog ekonomskog logora kao i mladi
  (Petar, 24. jun 2017 10:02)

  # Link komentara

 2. Ja onda nisam tipični penzioner, jer vidim sve manipulacije vođine a da ne govorim o njegovim podrepašima!
  (nikola, 16. april 2017 09:11)

  # Link komentara

 3. ovako stoje stvari..
  1) Ovo za RESTITUCIJU (pod hitno):Parama penzionog fonda izgrađeni su vodovod i kanalizacija u 38 opština u Srbiji. Novac je ulagan i u razna preduzeća za program zaštite na radu, zatim je delimično ili potpuno izgrađeno 226 zdravstvenih ustanova u Srbiji, autoputevi, stadioni, kulturni objekti,Đerdap.
  2) Hitno poništiti NEUSTAVNE VUČIĆEVE ZAKONE o oduzimanju ČETVRTINE PENZIJE kroz tzv. 'kaznene poene' koji predviđaju da, iako ste uplaćivali ČETRDESET GODINA PIO DOPRINOSE-imate manju penziju za ČETVRTINU ako nemate 65 godina. Te nebuloze ukinuti ili doneti Zakon za sve-svakom uzeti četvrtinu plate, primanja its ukoliko nema 65 godina. Alternativno-vratiti novac svakom pojedincu od PIO doprinosa za proteklih 40 godina SA PRIPADAJUĆOM KAMATOM, kako bi ljudi umesto u PIO fond države Srbije, uplatili iznos u privatne penzione fondove u skladu sa svojim interesima.
  3) Zabraniti javno oglašavanje Krkobabića , direktora PIO , javnog pravobranioca, zaštitnika građana i sudija tzv. ustavnog suda- jer oni ne predstavljaju više nikoga u ovoj državi i ne rade posao za koji ih narod plaća.
  4) Vratiti penzionerima neustavna umanjenja penzija sa kamatom i uskladiti ih sa platama i penzijama u EU.
  5) Novac koji je opljačkan od Fonda PIO oploditi ulaganjem u profitabilne projekte i kamatu svake godine podeliti penzionerima
  * Raspisati oglas za dobrovoljca koji će prikucati ovaj text na vrata 'vlade srbije' i ostalih 'srpskih institucija' , pod šifrom-MARTIN LUTER
  (Primus, 31. mart 2017 11:52)

  # Link komentara