1. Zasto vec danima rezimski mediji udaraju po Jeremicu i njegoj supruzi, kada ankete mu daje veoma male sanse i pokazju da je on po rejtingu iza Jankovica, ovog Preletacevica i Seselja? Ne shvatam sto mu se daje takav značaj ako nema šansi. Ako dobija, kako sto tvrdi Ipsos, svega 6 do 7 odsto, tar nije nromalnije da se vise "posvete" drugim ozbiljijim kandidatim? Ima li neko u ideju sta se u stvari desava..
  (davor milicevic, 20. mart 2017 12:28)

  # Link komentara

 2. @ Dr.Jordan! Da li ste pročitali ceo članak!?Najverovatnije da niste . Ništa jeremić ovde ne izmišljava ,a jedina zamerka koja bi u ovom slučaju magla da mu se stavi je što kritikuje izgradnju autoputa prema kosovu , odnosno albaniji ! Kad tad moraćemo neke činjenice, iako bolne , da prihvatimo i krenemo napred! Moraćemo da sarađujemo sa svim komšijama pa makar oni bili i albanci sa kosova ! A možda je pojedincima želja da srbija treba da ratuje do zadnjeg srbina? ! Premda smo i ovako bez rata na tom putu !
  (s.nikolić, 20. mart 2017 10:33)

  # Link komentara

 3. Ne trazi alibi za gubitak na izborima.
  (Vuk, 20. mart 2017 09:56)

  # Link komentara

 4. Ma jok Vuce, treba Albancima da pravimo auto-put, nece biti ni prva, ni poslednja stvar koju radimo protiv nasih, a u cilju tudjih interesa. Sigurno ce AV da ima neko fascinantno objasnjenje zasto mi to treba da gradimo, nema veze sto su nam lokalni i gradski putevi blago receno uzasni. Gde vozac lici na skijasa, zato sto ustvari vozi slalom izbegavajuci rupe na putu. Ali boze moj, vazno je da drugima bude bolje, mi cemo da se strpimo jos 30ak godina.
   (Nemanja, 20. mart 2017 09:30)

  # Link komentara