1. Jeremicu,fali samo da nam kazes da je glavni grad Moskva,Ruski-zvanicni jezik a Rublja valuta.

  P.S.Jeremic je bio Ruski stipendista.
   (Obican covek, 14. februar 2017 10:30)

  # Link komentara

 2. Pusta obecanja, gde je bio do sad, sta je radio, to neka nam prica pa cemo posteno onda da ga izglasamo ako bilo sta u njemu vredi, a sumnjam
  (Vuk, 14. februar 2017 03:30)

  # Link komentara

 3. Mozda gresim, ali nisam zapazio osnovno: VRATITI DOSTOJANSTVO GRADJANIMA ! TAKO MALO, A TAKO DALEKO ! Bez tog "detalja" u kampanji nema cemu da se Vuce nadate ! A i poslednja stanica zvana NADA polako, ali ubedljivo se gasi ? COVEK !!!
   (Selektivno, 14. februar 2017 00:21)

  # Link komentara

 4. Izvinjavam se ukoliko gresim, ali mi se cini da gospodin Vuk Jeremic nije ponudio NISTA novo - na stranu to sto on kao MOGUCI predsednik ne moze raditi nista vise, nego imenovati ambasadore, deliti odlikovanja, primati delegacije... Prema tome, sve ove price su LAGANJE GRADJANA SRBIJE!
  p.s. hvala na mestu za komentar
  (Neutralni, 13. februar 2017 23:10)

  # Link komentara

 5. Meni ovo sa ozbiljnim "kritičarima" deluje kao sve samo ne ozbiljno. Trenutno sam na oko 3/4 klipa, a:
  1. Boško Jakšić nije dobio odgovor na 90% postavljenih pitanja i niti na jedno ključno.
  2. Slobodan Antonić deluje kao sve samo ne kao kritičar.
  3. Jovo Bakić došao na tribinu da sluša sam sebe.
  Jedini koji je postavljao neka konstruktivna pitanja je Boško Jakšić. Međutim, nije mi jasno zbog čega ne insistira na odgovorima, nego pušta da se preko tih pitanja prelazi kao da nisu ni postavljena.
  Ako oni predstavljaju taj kritički/korektivni faktor ovog društva, onda nećemo daleko dogurati.
  Edit:
  Nakon odgledanog celog klipa, utisak je isti, pa možda čak i gori nego gorenaveden. Možda zvuči pregrubo, ali su sagovornici, osim toga što su elokventniji, po ponašanju i kritici bili u rangu Nade Macure i Jelene Karleuše iz sada već čuvene emisije.
  Posebno sam razočaran ekstremno pasivnim ponašanjem Boška Jakšića, od koga sam verovatno i očekivao najviše. Njegova pomirljivost sa time da ne dobije nijedan konkretan odgovor mi je prosto neverovatna. Nikakva oštrica od čoveka koji može mnogo više i zna za mnogo bolje.
  Tribina je očigledno bila ništa drugo do promocija Vuka Jeremića i poligon za bezbroj floskula sa njegove strane od kojih se 95% tiče domena predsednika Vlade, tj. ni najmanje predsednika države.
  (Ivan Simic, 13. februar 2017 22:20)

  # Link komentara

 6. "Dodao je da će se zalagati da preambula ne izađe iz Ustava - odnosno da i dalje piše da je Kosovo sastavni deo Srbije "

  Na momenat sam pomislio da bih mogao da ti dam svoj glas, ali nakon ovoga mi to vise nece pasti na pamet.
  (joca trta, 13. februar 2017 22:12)

  # Link komentara

 7. Gospodine Jeremicu, bice napada od ovih koji smatraju da su vlasnici drzave, institucija, politike, sporta, medija, javnih preduzeca, biznisa, nasih zivota i koji bi da im se niko ko drugacije misli ne mesa u posao. Oni misle da smo mi do te mere zaglupljeni da smo izgubili razum i da ne postoje ljudi koji poseduju moc rasudjivanja. Jeremicu, udruzite se svi da nas spasavate ukoliko je moguce jer ako se ovako nastavi, mi nestadosmo.
   (Vera, 13. februar 2017 22:09)

  # Link komentara

 8. Сјаши Курта да узјаши Мурта...
  (popeye, 13. februar 2017 21:41)

  # Link komentara

 9. samo hrabro, bravo
   (branka, 13. februar 2017 21:36)

  # Link komentara

 10. Na izbore izlazim jer napokon mozemo da imamo ozbiljnog predsednika drzave!
  Samo hrabro, Vuče!
   (Serbian-man81, 13. februar 2017 21:24)

  # Link komentara

 11. Jeremiću, skoro sam siguran da si Trojanski konj u ovim izborima i da ćeš da poslužiš da Aca pošalje Tomu u zaborav na elegantan način. Aca će Tomu da predloži za kandidata gde će on da doživi potpuni fijasko. Kohabitacija će biti dobro osmišljena gde će Vučić da se oslobodi balasta nesposobnih ministara I da tako ojača svoju poziciju kod građana Srbije. Molim te ubedi me da grešim.
  (Rigo, 13. februar 2017 21:17)

  # Link komentara

 12. DO POBEDE!!!
   (Dzoni, 13. februar 2017 21:04)

  # Link komentara