1. Gospodinu Jeremicu,citavsi ovo blefovi fore fazoni,magla.Prvo mora se znati ne postoji mala zemlja koja se visoko razvila stranim kapitalom,to je zamka vlasnik kapitala nosi novostvorenu masu viska vrijednosti,a najamnoj zemlji ostaje surutka,to je obicna demagogija.Banke kao poluga nacionalnog razvoja moraju biti u rukama drzave,prirodna bogatstva takodje,zastita od uvozne robe bez carine(Evropa),smanjit strain uticaj u zemlji.Pitanja sta je rekao o Evropi jeli ide Vucicevim putem,dali kaze Evropa je ukop Srpske poljoprivrede,Kaze li sta ce biti sa Kosovom,Kaze li sta ce biti sa NAT o>on ponavlja reforme strain capital,bla bla ,bla.Primjeri Rumunija Bugarska Poljsaka,za poslijednjih 10 godina Poljsku napustilo preko 7 miliona,Bugarsku blizu 2 miliona itd.Gradjanima Srbije koji ne razumiju ako zelite pustu Srbiju na dobrom ste putu da je podpuno unistite,cestitam uz narod koji glasa za lopove I lazove,nije zrtva,vec saucesnik.
  (Luka, 19. januar 2017 01:22)

  # Link komentara

 2. e moj jeremiću, ni za šta od ovoga što si naveo, kao predsednik srbije, ne bi imao nikakvih ingerencija sem da zahtevaš bez ičije obaveze da tvojim zahtevima izadje u susret.
  ...
  (vesna, 16. januar 2017 21:19)

  Iako mislim da obećanja političara u predizbornim kampanjama ne bi trebalo smatrati ozbiljno (naročito ako su već BILI na nekim funkcijama, a nisu ispunili ni ono što su obećali pre stupanja na tu funkciju), ali, možda niste u pravu sa, predsednik "ne bi imao nikakvih ingerencija".

  Ne zaboravimo, mandatara za sastav nove vlade PREDLAŽE predsednik (biraju ga poslanici, ako ga ne izaberu, nemamo vladu i slede parlamentarni izbori). To zna i Vučić da je MOGUĆE da se dogodi ako ne pobedi SNS kandidat i to je ta "konfrontacija" o kojoj On govori (ono o "zvocanju" lepše zvuči za biračko telo SNS-a).

  PS: Skoro sam sigurna da ćemo sa predsedničkim imati i parlamentarne izbore. Iz više razloga, ali će to Vučić (ukoliko se sam ne kandiduje) da predstavi - radi dobijanja još jedne godine za uspešne reforme.
  (A., 17. januar 2017 10:24)

  # Link komentara

 3. Vuče, nisi trebao da povučeš ovaj potez. Sada si samo Vučićev oponent Jankoviću, koji je mnogo više učinio za narod i demokratiju u Srbiji od tebe.
   (Bole, 16. januar 2017 23:35)

  # Link komentara

 4. Sve je bolje nego Toma ali ću svoj glas ipak dati Saši.
  Sorry Vuče.
  (Beograđanin, 16. januar 2017 23:31)

  # Link komentara

 5. Posle 26 god Srbija je i dalje kod Vuka.
   (KUD Idijot, 16. januar 2017 21:59)

  # Link komentara

 6. Sistem je trebao tvoj DS da menja još 6 oktobra,ali trebalo je pokrasti i prisvojiti društvenu i državnu imovinu.Nisam te nešto čuo da si se borio protiv toga kad su stotine hiljada ljudi odlazile na biro rada i na ulicu.Nemam poverenja ni u jednog kandidata,jer kako kaze moj komsija: "sve su to pilići ispod iste kvocke.
   (nikola, 16. januar 2017 21:26)

  # Link komentara

 7. "Jeremić je istakao da će kao predsednik zahtevati ukidanje zakona o smanjivanju penzija, izmenu zakon o radu iz 2014. godini i zalagati i za više investicija u proizvodnju i infrastukturu, veću ličnu potrošnju i otvaranje novih tržišta za domaću privredu. "

  e moj jeremiću, ni za šta od ovoga što si naveo, kao predsednik srbije, ne bi imao nikakvih ingerencija sem da zahtevaš bez ičije obaveze da tvojim zahtevima izadje u susret.

  sve vaše priče super zvuče neukima/polupismenim biračima. onom ko makar delimično poznaje materiju o kojoj govorite jasno je da je sve to prazna tj. predizborna priča.

  kako god bilo, nadam se da će kod birača proći. od tomislava ne može gore.
  (vesna, 16. januar 2017 21:19)

  # Link komentara