1. Država..to je ON!
  (Smuleco, 1. januar 2017 13:21)

  # Link komentara

 2. " Od Saše Jankovića, koji je tvrdio da o tome i ne razmišlja, a već štampa majice sa svojim likom, pa nadalje."

  Iskreno Sasi i vjerujem ako kaze da tada nije razmisljao. Covjek je izvanredno radio svoj posao, bio je pristojan, neutralan (ma sta god vi rekli), zahvaljujuci njemu slucaj Savamala ipak nije odmah "rijesen" (na nacin koji SNS-u odgovara)... i zbog sveg tog narod ga je poceo traziti kao predsjednika! A ovo da printa majice sa svojim likom ili je losa metafora (kao bavi se svojom promocijom) ili bezobrazna laz. Vas vodja gotovo svakodnevno sebe promovira, ima skoro sve medije, ima milijune eura za kampanju (pa tu zbilja i bude majica), u kampanji je ukratko 24/7/365, sve sto radi je kampanja! Iz Hrvatske sam ali Srbiji zelim divnu 2017., i da se rijesi 80% svojih politicara a da dodju ljudi poput Jankovica na njihovo mjesto! Sretno susjedi!
   (MiniVan, 1. januar 2017 12:39)

  # Link komentara

 3. Srecnu novu godinu i bozicne praznike najboljoj i najobjektivnijoj televiziji B92.
   (Olja, 1. januar 2017 09:38)

  # Link komentara

 4. Vucicu zelim u 2017. godini zdravlje i brzi odlazak sa vlasti, za spas i buducnost Srbije. Neka sam odluci nakon bavljenja politike od tinejdzerskih dana da li ce gradjani umirati od gladi ili ce nas osloboditi njegove demagogije.
   (Olja, 1. januar 2017 08:56)

  # Link komentara

 5. Stefanovicu, o izborima ne odlucuje Vucic nego strani faktor. Jedino ako Vucic ne bude mogao obavljati funkciju premijera i, da se ne lazemo, Vucicu je ovo ogroman teret zbog zdravstvenog stanja tj. visokog krvnog pritiska. U konsultacijama sa stranim faktorom moze da se kandiduje za predsednika a da prepusti mesto premijera coveku koji ce nastaviti dalje ispunjavanje Briselskog sporazuma jer Vucic nece moci da se suoci sa svim sto je obecao i potpisao.
   (Olja, 1. januar 2017 08:53)

  # Link komentara

 6. Zoran ce SAM odluciti da li ce ici Titu na rodjendan ili ne.
  (Goran Jakovljevic, 31. decembar 2016 23:02)

  # Link komentara