Sreda, 30.11.2016.

00:48

Varali s registracijama vozila, "zaradili" 1,7 miliona RSD

Unutrašnja kontrola MUP-a uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su oštetile budžet Srbije za 1.713.665,5 dinara, kroz prevare s registracijama vozila.

Izvor: Beta

Varali s registracijama vozila, "zaradili" 1,7 miliona RSD IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Stefan

pre 7 godina

"Ja se cudim, kako ovi voze kola stara preko 20 godina i 3000 kubika. Mislim ako imas za registraciju istih, ne bi vozio kola stara 20 godina. Kad ono, placali registraciju po 100 evra, a ovi sve falsifikovali."

Ja vozim auto star 25 godina od 2500 kubika. Registracija nije jeftina, ali je održavanje je smešno. Nema turbine, plivajućeg zamajca, kodiranih dizni, pumpi visokog pritiska i još milijardu senzora koji mogu da crknu, sa sve majstorima koji pojma nemaju i koji automobile 21og veka popravljaju na osnovu zanata koji su učili kod majstor Mileta ili u nekoj šupi u Austriji. Jeftnije održavanje nego bilo kog dizela starog 10 godina.
Onaj ko vozi par godina starog Audija sa 4.2 ili 6.0 motorom je tri put veća jajara nego onaj što vozi auto star 20 godina sa 3000 kubika. Taj sa Audijem ga sigurno nije zaradio svojim radom, taj će pre i da vidi gde može da smulja. Takvima nikad malo i nikad dosta.

milos

pre 7 godina

" ovoga sigurno ima mnogo vise. sistem uplacivanja taksi za registraciju je iz proslog veka. umesto automatskog uparivanja svake uplate i registracije, mup i dalje skuplja overene uplatnice. bruka.
(vule, 30. novembar 2016 04:06) "

Znaju oni to bolje od tebe,kako treba.Ali nece tako,ovako je lepse za lopovluk.

NennaD

pre 7 godina

Dok se ne promene ruzne i pogresne navike i razmisljanja nas Srba, necemo se maci ni korak u napredku i boljitku... msm da je najbolje po dzepu udariti, i zatvor ako se ne primenjuje zakon.. pa da vidimo kroz godinu,dve kako ce sve doci na svoje i kako cemo znati da se ponasamo i ozgledamo julutrno kao nacija... po dzepu, po dzepu.

draganO

pre 7 godina

to je zato kada pitate bilo kojeg sluzbenika javne uprave da li moze da se takse plate elektronski oni te gledaju kao budalu, pa ti traze ( peti primerak - dokument iz nekadasnje SDK , od pre 30 godina).
ali jos je paradoksalnije da su ove sitne prevarante kvalifikovali kao ZLOCINCE, pa mi nije jasno kakav su to zlocin ucinili, a da pritom navijaci, ubice, kriminalci i dr. VIP likovi cine u najgorem slucaju za njih prekrsaje
Ljudi pa ovo je najludji cirkus trenutno na planeti

nikola

pre 7 godina

za otprilike 13700 evra ova tri magarca ce lepo da robijaju.A neki ukrali milione,podigli kredite kod banaka kojima je garant drzava (u dogovoru sa istom),oterali firme planski u stečaj i sad se lepo smeju i nama i ovakvim "kriminalcima".ps. kad sam rekao milione mislio sam na evra.

Max

pre 7 godina

Šta sze otkrili Ameriku ,to su godima radili i pre i nikom ništa,nazalost imao sam takvih iskustava pa sam ja morao ponovo uplatiti i za registraciju a i za uvoz kola,nasa drzava nazalost tako funkcionise a kola se slamaju na nama obicnim ljudima.Meni su cak hteli oduzeti kola

omilose

pre 7 godina

A kako unutrasnja kontrola gleda recimo na radar koji stoji vec mesecima na nadvoznjaku izmedju Ade i Sajma i pise nicim izazvano prijave umesto da malo obilazi skole i vrtice i oko njih usporava saobracaj. Koja je svrha usporavanja saobracaja bas na tom mestu osim sto vise prijava? Pa tu ogranicenje postuje samo onaj ko zna za radar. Nigde pesaka, dece, staraca i ostale nejaci koju valjda treba da stiti policija od bahatih vozaca. Posto je privreda unistena a svi su zaposleni u administraciji a to burazere kosta e onda krece otimacina na sve moguce nacine koja nema ama bas nikakve veze sa pravom i pravdom a najmanje sa zatitom gradjana.

Povika na vuka, a lisice meso jedu

pre 7 godina

Njih trojica na 1.7 miliona za 2 godine,a svi znamo jednog koji ima 2.5 miliona mesečno,a firma mu 60.000.000.000 dinara u gubitku. Razne autobuske stanice i satelite da i ne spominjem.

N57

pre 7 godina

wow prevara od 14000€, impresioniran sam istragom, a da vas pitam EPS, Kolubara, privatizacije, javne nabavke, Arapi, oruzje "ukradeno" iz vojnog magacina, haradinja transport, lova sa kosova, droga u reziji bezbednosnih sluzbi .... itd itd itd, mislim da ova prevara nije toliko pompezna da zavrsi kao udarna vest ionako preskupo placamo registracije s obzirom sta se dobija za uzvrat

Djuka

pre 7 godina

"Sumnja se da su novac koji su dobijali od vlasnika vozila zadržavali i međusobno delili."

ne, nego su od njega pravili avioncice i takmicili se ciji ce duze da leti nakon sto se baci sa mosta

Ce Gevara

pre 7 godina

Policija je kod nas najveca mafija. Eno mediji pisu u da jedan novosadski policajac na visokoj poziciji stiti Haradinaja dok svercuje oruzje kroz Srbiju. Ej to mediji znaju, a sta radi ministar i drzava??? Ako hocete u EU, takve stvari se moraju saseci u korenu. Te policajce sve pohapsiti i na visegodisnje robije poslati. Sramota od drzave, sramota!
(mikica, 30. novembar 2016 09:05)

Cekaj da ti pandur ukrade nesto pa da vidis pravdu .... nema je .... sramota smo od drzave!

Dok su bili komunisti oni su to nekako drzali konce ... posle ... posle je sve popucalo!

nmnjvet

pre 7 godina

Imam tri Fiat Pande kockice za firmu i na tehničkom su tražili da zavarim rupe za montažu sedišta pošto su van i to uredno slikali. Obrazloženje je da mogu ponovo namontirati sedišta posle registracije (u saobraćajnoj piše da je teretna).
To je država, uređen sistem i sad razradjujemo sitnice poput ove.......

mick

pre 7 godina

zlocin je ako nekome naneses zlo a ovo sto su oni radili je prevara... da su to radili sami nisu, ima neko jaci iza njih sigurno. zato na kraju i nece ici u zatvir eventualno nesto malo. a sto se tice visine novca pitanje da li je samo toliko...

siki

pre 7 godina

Za 15 meseci 1,7 miliona dinara je smešno. To je oko 100k mesečno, na njih trojicu to nije ni pristojna plata za toliki rizik. To samo po sebi govori da su ovi sto su pali mnogo sitne ribe jer one velike nemaju s cime da love

lopovi

pre 7 godina

Apel da malo procesljate korumpirani mup u Novom Sadu. Registruju se automobili preko tri hiljade kubika kao da imaju ispod dve. Haps za one i oni koji daju i oni koji primaju mito.

mikica

pre 7 godina

Policija je kod nas najveca mafija. Eno mediji pisu u da jedan novosadski policajac na visokoj poziciji stiti Haradinaja dok svercuje oruzje kroz Srbiju. Ej to mediji znaju, a sta radi ministar i drzava??? Ako hocete u EU, takve stvari se moraju saseci u korenu. Te policajce sve pohapsiti i na visegodisnje robije poslati. Sramota od drzave, sramota!

marko

pre 7 godina

Ајд сад реално, шта је овде новост? Ко зна колико пута смо имали до сада приватизацију државних ресурса од стране лица која су управо ту због спровођења исте. Слоба је пустио духа из боце, а сада само гледамо спуштање на најниже нивое, до шалтера. Дошло је време да се то и до шалтера спустило, и то само говори о пропасти ове државе. Па и нама је узречица постала да чак и чистачица може да ти помогне. Наравно, ово стање и појава неће бити на некој од свакодневних конференција за штампу.

zlajabgd

pre 7 godina

sta se palite,ovu cifru su im nasli,ko zna koliko je proslo,pa registracija za preko 3000ccm je preko 300.000dinara ,znaci nasli im za 6 vozila,tj. nisu nasli nego ih cinkario ovaj iz zatvora

Letac

pre 7 godina

Ovo se radi najmanje 10 godina unazad. Znam ljude koje godinama voze dzipove od 3000 do 6000ccm i placaju registraciju 200e. U sustini ti dobijes nalepnicu regularno a to sto pare nisu legle na racun mupa i drzavnih organa to nikog ne zanima

Zbunjen

pre 7 godina

Civu, 30. novembar 2016 01:38)

Nisi svestan da u bukvalno svakom gradu u Srbiji imaš više komada ovakvih slučajeva za koje se "ne zna"...


Samo što nekad i nekad mora neko i da padne... treba za normu da se ima statistika, pa tako se norma zalomi na ovom "zločinačkom udruženju".

Uross sa Cubure

pre 7 godina

Uvesti drakonske mere za policajce! Ova vest pokazuje koja smo mi beda, kada neeko u dvadesetim i ranim 40im rizikuje karijere za ovaj sitnis! Osim boljih farmerki, sta su mogli da dobiju?? Sramota!

parx

pre 7 godina

Ja se cudim, kako ovi voze kola stara preko 20 godina i 3000 kubika. Mislim ako imas za registraciju istih, ne bi vozio kola stara 20 godina. Kad ono, placali registraciju po 100 evra, a ovi sve falsifikovali.

zex

pre 7 godina

Jel problem da se kazu cela imena i prezimena? sta je tu sramota varali su i uhvaceni kazite ko su oni.Kada su uhapsili Dzajica ceo svet je gledao na tv izvodjenje iz kuce sa lisicama a nikad nije dokazano da je kriv.sram vas bilo sve skupa.

B92

pre 7 godina

1.7 mil dok podelis na tri izadje oko 570.000. A krades skoro dve godine. Realno nije to neka para. To su potrosili na malo al samo malo lagodniji zivot.
Jedan" rom" mi rekao ako krades kradi na veliko a ne na malo jer kad krades na malo onda si lopov a kad krades na veliko onda si biznismen. :-)

nesh

pre 7 godina

Ali stvarno !!?? Da li je neko toooliko glup ?! Da li neko stvarno moze da misli da NIKO nece provaliti da oni ne uplacuju pare vec zadrzavaju za sebe ?! Cccc

Kiki Riki

pre 7 godina

"Sumnja se da su novac koji su dobijali od vlasnika vozila zadržavali i međusobno delili" Ma nisu, uplacivali su ga u budzet i delili sirotinji.

vule

pre 7 godina

ovoga sigurno ima mnogo vise. sistem uplacivanja taksi za registraciju je iz proslog veka. umesto automatskog uparivanja svake uplate i registracije, mup i dalje skuplja overene uplatnice. bruka.

nnnnnn

pre 7 godina

od kad se to radi,pa ima i deset godiina vi tek sad kao dvojicu uhvatili....u mom gradu ja znam dosta njih sto rade to samo falsifikiju pecat banke i cepaj

Petar

pre 7 godina

Sve,ali termin "zlocin"....ej, zlocin za muljanje sa parama. A ovi sto se ubijaju,seku,bodu, tuku i vade oci , to nisma nikada cuo da se naziva zlocinom. Valjda zato sto ne pogadjaj drzavu tj vladajucu partiju.

B92

pre 7 godina

1.7 mil dok podelis na tri izadje oko 570.000. A krades skoro dve godine. Realno nije to neka para. To su potrosili na malo al samo malo lagodniji zivot.
Jedan" rom" mi rekao ako krades kradi na veliko a ne na malo jer kad krades na malo onda si lopov a kad krades na veliko onda si biznismen. :-)

zex

pre 7 godina

Jel problem da se kazu cela imena i prezimena? sta je tu sramota varali su i uhvaceni kazite ko su oni.Kada su uhapsili Dzajica ceo svet je gledao na tv izvodjenje iz kuce sa lisicama a nikad nije dokazano da je kriv.sram vas bilo sve skupa.

vule

pre 7 godina

ovoga sigurno ima mnogo vise. sistem uplacivanja taksi za registraciju je iz proslog veka. umesto automatskog uparivanja svake uplate i registracije, mup i dalje skuplja overene uplatnice. bruka.

parx

pre 7 godina

Ja se cudim, kako ovi voze kola stara preko 20 godina i 3000 kubika. Mislim ako imas za registraciju istih, ne bi vozio kola stara 20 godina. Kad ono, placali registraciju po 100 evra, a ovi sve falsifikovali.

Petar

pre 7 godina

Sve,ali termin "zlocin"....ej, zlocin za muljanje sa parama. A ovi sto se ubijaju,seku,bodu, tuku i vade oci , to nisma nikada cuo da se naziva zlocinom. Valjda zato sto ne pogadjaj drzavu tj vladajucu partiju.

Kiki Riki

pre 7 godina

"Sumnja se da su novac koji su dobijali od vlasnika vozila zadržavali i međusobno delili" Ma nisu, uplacivali su ga u budzet i delili sirotinji.

Letac

pre 7 godina

Ovo se radi najmanje 10 godina unazad. Znam ljude koje godinama voze dzipove od 3000 do 6000ccm i placaju registraciju 200e. U sustini ti dobijes nalepnicu regularno a to sto pare nisu legle na racun mupa i drzavnih organa to nikog ne zanima

Uross sa Cubure

pre 7 godina

Uvesti drakonske mere za policajce! Ova vest pokazuje koja smo mi beda, kada neeko u dvadesetim i ranim 40im rizikuje karijere za ovaj sitnis! Osim boljih farmerki, sta su mogli da dobiju?? Sramota!

N57

pre 7 godina

wow prevara od 14000€, impresioniran sam istragom, a da vas pitam EPS, Kolubara, privatizacije, javne nabavke, Arapi, oruzje "ukradeno" iz vojnog magacina, haradinja transport, lova sa kosova, droga u reziji bezbednosnih sluzbi .... itd itd itd, mislim da ova prevara nije toliko pompezna da zavrsi kao udarna vest ionako preskupo placamo registracije s obzirom sta se dobija za uzvrat

nnnnnn

pre 7 godina

od kad se to radi,pa ima i deset godiina vi tek sad kao dvojicu uhvatili....u mom gradu ja znam dosta njih sto rade to samo falsifikiju pecat banke i cepaj

mikica

pre 7 godina

Policija je kod nas najveca mafija. Eno mediji pisu u da jedan novosadski policajac na visokoj poziciji stiti Haradinaja dok svercuje oruzje kroz Srbiju. Ej to mediji znaju, a sta radi ministar i drzava??? Ako hocete u EU, takve stvari se moraju saseci u korenu. Te policajce sve pohapsiti i na visegodisnje robije poslati. Sramota od drzave, sramota!

omilose

pre 7 godina

A kako unutrasnja kontrola gleda recimo na radar koji stoji vec mesecima na nadvoznjaku izmedju Ade i Sajma i pise nicim izazvano prijave umesto da malo obilazi skole i vrtice i oko njih usporava saobracaj. Koja je svrha usporavanja saobracaja bas na tom mestu osim sto vise prijava? Pa tu ogranicenje postuje samo onaj ko zna za radar. Nigde pesaka, dece, staraca i ostale nejaci koju valjda treba da stiti policija od bahatih vozaca. Posto je privreda unistena a svi su zaposleni u administraciji a to burazere kosta e onda krece otimacina na sve moguce nacine koja nema ama bas nikakve veze sa pravom i pravdom a najmanje sa zatitom gradjana.

marko

pre 7 godina

Ајд сад реално, шта је овде новост? Ко зна колико пута смо имали до сада приватизацију државних ресурса од стране лица која су управо ту због спровођења исте. Слоба је пустио духа из боце, а сада само гледамо спуштање на најниже нивое, до шалтера. Дошло је време да се то и до шалтера спустило, и то само говори о пропасти ове државе. Па и нама је узречица постала да чак и чистачица може да ти помогне. Наравно, ово стање и појава неће бити на некој од свакодневних конференција за штампу.

Zbunjen

pre 7 godina

Civu, 30. novembar 2016 01:38)

Nisi svestan da u bukvalno svakom gradu u Srbiji imaš više komada ovakvih slučajeva za koje se "ne zna"...


Samo što nekad i nekad mora neko i da padne... treba za normu da se ima statistika, pa tako se norma zalomi na ovom "zločinačkom udruženju".

nesh

pre 7 godina

Ali stvarno !!?? Da li je neko toooliko glup ?! Da li neko stvarno moze da misli da NIKO nece provaliti da oni ne uplacuju pare vec zadrzavaju za sebe ?! Cccc

Povika na vuka, a lisice meso jedu

pre 7 godina

Njih trojica na 1.7 miliona za 2 godine,a svi znamo jednog koji ima 2.5 miliona mesečno,a firma mu 60.000.000.000 dinara u gubitku. Razne autobuske stanice i satelite da i ne spominjem.

Djuka

pre 7 godina

"Sumnja se da su novac koji su dobijali od vlasnika vozila zadržavali i međusobno delili."

ne, nego su od njega pravili avioncice i takmicili se ciji ce duze da leti nakon sto se baci sa mosta

nikola

pre 7 godina

za otprilike 13700 evra ova tri magarca ce lepo da robijaju.A neki ukrali milione,podigli kredite kod banaka kojima je garant drzava (u dogovoru sa istom),oterali firme planski u stečaj i sad se lepo smeju i nama i ovakvim "kriminalcima".ps. kad sam rekao milione mislio sam na evra.

Ce Gevara

pre 7 godina

Policija je kod nas najveca mafija. Eno mediji pisu u da jedan novosadski policajac na visokoj poziciji stiti Haradinaja dok svercuje oruzje kroz Srbiju. Ej to mediji znaju, a sta radi ministar i drzava??? Ako hocete u EU, takve stvari se moraju saseci u korenu. Te policajce sve pohapsiti i na visegodisnje robije poslati. Sramota od drzave, sramota!
(mikica, 30. novembar 2016 09:05)

Cekaj da ti pandur ukrade nesto pa da vidis pravdu .... nema je .... sramota smo od drzave!

Dok su bili komunisti oni su to nekako drzali konce ... posle ... posle je sve popucalo!

lopovi

pre 7 godina

Apel da malo procesljate korumpirani mup u Novom Sadu. Registruju se automobili preko tri hiljade kubika kao da imaju ispod dve. Haps za one i oni koji daju i oni koji primaju mito.

siki

pre 7 godina

Za 15 meseci 1,7 miliona dinara je smešno. To je oko 100k mesečno, na njih trojicu to nije ni pristojna plata za toliki rizik. To samo po sebi govori da su ovi sto su pali mnogo sitne ribe jer one velike nemaju s cime da love

nmnjvet

pre 7 godina

Imam tri Fiat Pande kockice za firmu i na tehničkom su tražili da zavarim rupe za montažu sedišta pošto su van i to uredno slikali. Obrazloženje je da mogu ponovo namontirati sedišta posle registracije (u saobraćajnoj piše da je teretna).
To je država, uređen sistem i sad razradjujemo sitnice poput ove.......

zlajabgd

pre 7 godina

sta se palite,ovu cifru su im nasli,ko zna koliko je proslo,pa registracija za preko 3000ccm je preko 300.000dinara ,znaci nasli im za 6 vozila,tj. nisu nasli nego ih cinkario ovaj iz zatvora

Max

pre 7 godina

Šta sze otkrili Ameriku ,to su godima radili i pre i nikom ništa,nazalost imao sam takvih iskustava pa sam ja morao ponovo uplatiti i za registraciju a i za uvoz kola,nasa drzava nazalost tako funkcionise a kola se slamaju na nama obicnim ljudima.Meni su cak hteli oduzeti kola

Stefan

pre 7 godina

"Ja se cudim, kako ovi voze kola stara preko 20 godina i 3000 kubika. Mislim ako imas za registraciju istih, ne bi vozio kola stara 20 godina. Kad ono, placali registraciju po 100 evra, a ovi sve falsifikovali."

Ja vozim auto star 25 godina od 2500 kubika. Registracija nije jeftina, ali je održavanje je smešno. Nema turbine, plivajućeg zamajca, kodiranih dizni, pumpi visokog pritiska i još milijardu senzora koji mogu da crknu, sa sve majstorima koji pojma nemaju i koji automobile 21og veka popravljaju na osnovu zanata koji su učili kod majstor Mileta ili u nekoj šupi u Austriji. Jeftnije održavanje nego bilo kog dizela starog 10 godina.
Onaj ko vozi par godina starog Audija sa 4.2 ili 6.0 motorom je tri put veća jajara nego onaj što vozi auto star 20 godina sa 3000 kubika. Taj sa Audijem ga sigurno nije zaradio svojim radom, taj će pre i da vidi gde može da smulja. Takvima nikad malo i nikad dosta.

draganO

pre 7 godina

to je zato kada pitate bilo kojeg sluzbenika javne uprave da li moze da se takse plate elektronski oni te gledaju kao budalu, pa ti traze ( peti primerak - dokument iz nekadasnje SDK , od pre 30 godina).
ali jos je paradoksalnije da su ove sitne prevarante kvalifikovali kao ZLOCINCE, pa mi nije jasno kakav su to zlocin ucinili, a da pritom navijaci, ubice, kriminalci i dr. VIP likovi cine u najgorem slucaju za njih prekrsaje
Ljudi pa ovo je najludji cirkus trenutno na planeti

milos

pre 7 godina

" ovoga sigurno ima mnogo vise. sistem uplacivanja taksi za registraciju je iz proslog veka. umesto automatskog uparivanja svake uplate i registracije, mup i dalje skuplja overene uplatnice. bruka.
(vule, 30. novembar 2016 04:06) "

Znaju oni to bolje od tebe,kako treba.Ali nece tako,ovako je lepse za lopovluk.

mick

pre 7 godina

zlocin je ako nekome naneses zlo a ovo sto su oni radili je prevara... da su to radili sami nisu, ima neko jaci iza njih sigurno. zato na kraju i nece ici u zatvir eventualno nesto malo. a sto se tice visine novca pitanje da li je samo toliko...

NennaD

pre 7 godina

Dok se ne promene ruzne i pogresne navike i razmisljanja nas Srba, necemo se maci ni korak u napredku i boljitku... msm da je najbolje po dzepu udariti, i zatvor ako se ne primenjuje zakon.. pa da vidimo kroz godinu,dve kako ce sve doci na svoje i kako cemo znati da se ponasamo i ozgledamo julutrno kao nacija... po dzepu, po dzepu.

zex

pre 7 godina

Jel problem da se kazu cela imena i prezimena? sta je tu sramota varali su i uhvaceni kazite ko su oni.Kada su uhapsili Dzajica ceo svet je gledao na tv izvodjenje iz kuce sa lisicama a nikad nije dokazano da je kriv.sram vas bilo sve skupa.

B92

pre 7 godina

1.7 mil dok podelis na tri izadje oko 570.000. A krades skoro dve godine. Realno nije to neka para. To su potrosili na malo al samo malo lagodniji zivot.
Jedan" rom" mi rekao ako krades kradi na veliko a ne na malo jer kad krades na malo onda si lopov a kad krades na veliko onda si biznismen. :-)

parx

pre 7 godina

Ja se cudim, kako ovi voze kola stara preko 20 godina i 3000 kubika. Mislim ako imas za registraciju istih, ne bi vozio kola stara 20 godina. Kad ono, placali registraciju po 100 evra, a ovi sve falsifikovali.

NennaD

pre 7 godina

Dok se ne promene ruzne i pogresne navike i razmisljanja nas Srba, necemo se maci ni korak u napredku i boljitku... msm da je najbolje po dzepu udariti, i zatvor ako se ne primenjuje zakon.. pa da vidimo kroz godinu,dve kako ce sve doci na svoje i kako cemo znati da se ponasamo i ozgledamo julutrno kao nacija... po dzepu, po dzepu.

nesh

pre 7 godina

Ali stvarno !!?? Da li je neko toooliko glup ?! Da li neko stvarno moze da misli da NIKO nece provaliti da oni ne uplacuju pare vec zadrzavaju za sebe ?! Cccc

siki

pre 7 godina

Za 15 meseci 1,7 miliona dinara je smešno. To je oko 100k mesečno, na njih trojicu to nije ni pristojna plata za toliki rizik. To samo po sebi govori da su ovi sto su pali mnogo sitne ribe jer one velike nemaju s cime da love

mikica

pre 7 godina

Policija je kod nas najveca mafija. Eno mediji pisu u da jedan novosadski policajac na visokoj poziciji stiti Haradinaja dok svercuje oruzje kroz Srbiju. Ej to mediji znaju, a sta radi ministar i drzava??? Ako hocete u EU, takve stvari se moraju saseci u korenu. Te policajce sve pohapsiti i na visegodisnje robije poslati. Sramota od drzave, sramota!

Stefan

pre 7 godina

"Ja se cudim, kako ovi voze kola stara preko 20 godina i 3000 kubika. Mislim ako imas za registraciju istih, ne bi vozio kola stara 20 godina. Kad ono, placali registraciju po 100 evra, a ovi sve falsifikovali."

Ja vozim auto star 25 godina od 2500 kubika. Registracija nije jeftina, ali je održavanje je smešno. Nema turbine, plivajućeg zamajca, kodiranih dizni, pumpi visokog pritiska i još milijardu senzora koji mogu da crknu, sa sve majstorima koji pojma nemaju i koji automobile 21og veka popravljaju na osnovu zanata koji su učili kod majstor Mileta ili u nekoj šupi u Austriji. Jeftnije održavanje nego bilo kog dizela starog 10 godina.
Onaj ko vozi par godina starog Audija sa 4.2 ili 6.0 motorom je tri put veća jajara nego onaj što vozi auto star 20 godina sa 3000 kubika. Taj sa Audijem ga sigurno nije zaradio svojim radom, taj će pre i da vidi gde može da smulja. Takvima nikad malo i nikad dosta.

Uross sa Cubure

pre 7 godina

Uvesti drakonske mere za policajce! Ova vest pokazuje koja smo mi beda, kada neeko u dvadesetim i ranim 40im rizikuje karijere za ovaj sitnis! Osim boljih farmerki, sta su mogli da dobiju?? Sramota!

omilose

pre 7 godina

A kako unutrasnja kontrola gleda recimo na radar koji stoji vec mesecima na nadvoznjaku izmedju Ade i Sajma i pise nicim izazvano prijave umesto da malo obilazi skole i vrtice i oko njih usporava saobracaj. Koja je svrha usporavanja saobracaja bas na tom mestu osim sto vise prijava? Pa tu ogranicenje postuje samo onaj ko zna za radar. Nigde pesaka, dece, staraca i ostale nejaci koju valjda treba da stiti policija od bahatih vozaca. Posto je privreda unistena a svi su zaposleni u administraciji a to burazere kosta e onda krece otimacina na sve moguce nacine koja nema ama bas nikakve veze sa pravom i pravdom a najmanje sa zatitom gradjana.

vule

pre 7 godina

ovoga sigurno ima mnogo vise. sistem uplacivanja taksi za registraciju je iz proslog veka. umesto automatskog uparivanja svake uplate i registracije, mup i dalje skuplja overene uplatnice. bruka.

Letac

pre 7 godina

Ovo se radi najmanje 10 godina unazad. Znam ljude koje godinama voze dzipove od 3000 do 6000ccm i placaju registraciju 200e. U sustini ti dobijes nalepnicu regularno a to sto pare nisu legle na racun mupa i drzavnih organa to nikog ne zanima

Petar

pre 7 godina

Sve,ali termin "zlocin"....ej, zlocin za muljanje sa parama. A ovi sto se ubijaju,seku,bodu, tuku i vade oci , to nisma nikada cuo da se naziva zlocinom. Valjda zato sto ne pogadjaj drzavu tj vladajucu partiju.

nnnnnn

pre 7 godina

od kad se to radi,pa ima i deset godiina vi tek sad kao dvojicu uhvatili....u mom gradu ja znam dosta njih sto rade to samo falsifikiju pecat banke i cepaj

Kiki Riki

pre 7 godina

"Sumnja se da su novac koji su dobijali od vlasnika vozila zadržavali i međusobno delili" Ma nisu, uplacivali su ga u budzet i delili sirotinji.

Zbunjen

pre 7 godina

Civu, 30. novembar 2016 01:38)

Nisi svestan da u bukvalno svakom gradu u Srbiji imaš više komada ovakvih slučajeva za koje se "ne zna"...


Samo što nekad i nekad mora neko i da padne... treba za normu da se ima statistika, pa tako se norma zalomi na ovom "zločinačkom udruženju".

zlajabgd

pre 7 godina

sta se palite,ovu cifru su im nasli,ko zna koliko je proslo,pa registracija za preko 3000ccm je preko 300.000dinara ,znaci nasli im za 6 vozila,tj. nisu nasli nego ih cinkario ovaj iz zatvora

N57

pre 7 godina

wow prevara od 14000€, impresioniran sam istragom, a da vas pitam EPS, Kolubara, privatizacije, javne nabavke, Arapi, oruzje "ukradeno" iz vojnog magacina, haradinja transport, lova sa kosova, droga u reziji bezbednosnih sluzbi .... itd itd itd, mislim da ova prevara nije toliko pompezna da zavrsi kao udarna vest ionako preskupo placamo registracije s obzirom sta se dobija za uzvrat

nikola

pre 7 godina

za otprilike 13700 evra ova tri magarca ce lepo da robijaju.A neki ukrali milione,podigli kredite kod banaka kojima je garant drzava (u dogovoru sa istom),oterali firme planski u stečaj i sad se lepo smeju i nama i ovakvim "kriminalcima".ps. kad sam rekao milione mislio sam na evra.

draganO

pre 7 godina

to je zato kada pitate bilo kojeg sluzbenika javne uprave da li moze da se takse plate elektronski oni te gledaju kao budalu, pa ti traze ( peti primerak - dokument iz nekadasnje SDK , od pre 30 godina).
ali jos je paradoksalnije da su ove sitne prevarante kvalifikovali kao ZLOCINCE, pa mi nije jasno kakav su to zlocin ucinili, a da pritom navijaci, ubice, kriminalci i dr. VIP likovi cine u najgorem slucaju za njih prekrsaje
Ljudi pa ovo je najludji cirkus trenutno na planeti

marko

pre 7 godina

Ајд сад реално, шта је овде новост? Ко зна колико пута смо имали до сада приватизацију државних ресурса од стране лица која су управо ту због спровођења исте. Слоба је пустио духа из боце, а сада само гледамо спуштање на најниже нивое, до шалтера. Дошло је време да се то и до шалтера спустило, и то само говори о пропасти ове државе. Па и нама је узречица постала да чак и чистачица може да ти помогне. Наравно, ово стање и појава неће бити на некој од свакодневних конференција за штампу.

lopovi

pre 7 godina

Apel da malo procesljate korumpirani mup u Novom Sadu. Registruju se automobili preko tri hiljade kubika kao da imaju ispod dve. Haps za one i oni koji daju i oni koji primaju mito.

Ce Gevara

pre 7 godina

Policija je kod nas najveca mafija. Eno mediji pisu u da jedan novosadski policajac na visokoj poziciji stiti Haradinaja dok svercuje oruzje kroz Srbiju. Ej to mediji znaju, a sta radi ministar i drzava??? Ako hocete u EU, takve stvari se moraju saseci u korenu. Te policajce sve pohapsiti i na visegodisnje robije poslati. Sramota od drzave, sramota!
(mikica, 30. novembar 2016 09:05)

Cekaj da ti pandur ukrade nesto pa da vidis pravdu .... nema je .... sramota smo od drzave!

Dok su bili komunisti oni su to nekako drzali konce ... posle ... posle je sve popucalo!

Povika na vuka, a lisice meso jedu

pre 7 godina

Njih trojica na 1.7 miliona za 2 godine,a svi znamo jednog koji ima 2.5 miliona mesečno,a firma mu 60.000.000.000 dinara u gubitku. Razne autobuske stanice i satelite da i ne spominjem.

Max

pre 7 godina

Šta sze otkrili Ameriku ,to su godima radili i pre i nikom ništa,nazalost imao sam takvih iskustava pa sam ja morao ponovo uplatiti i za registraciju a i za uvoz kola,nasa drzava nazalost tako funkcionise a kola se slamaju na nama obicnim ljudima.Meni su cak hteli oduzeti kola

milos

pre 7 godina

" ovoga sigurno ima mnogo vise. sistem uplacivanja taksi za registraciju je iz proslog veka. umesto automatskog uparivanja svake uplate i registracije, mup i dalje skuplja overene uplatnice. bruka.
(vule, 30. novembar 2016 04:06) "

Znaju oni to bolje od tebe,kako treba.Ali nece tako,ovako je lepse za lopovluk.

mick

pre 7 godina

zlocin je ako nekome naneses zlo a ovo sto su oni radili je prevara... da su to radili sami nisu, ima neko jaci iza njih sigurno. zato na kraju i nece ici u zatvir eventualno nesto malo. a sto se tice visine novca pitanje da li je samo toliko...

Djuka

pre 7 godina

"Sumnja se da su novac koji su dobijali od vlasnika vozila zadržavali i međusobno delili."

ne, nego su od njega pravili avioncice i takmicili se ciji ce duze da leti nakon sto se baci sa mosta

nmnjvet

pre 7 godina

Imam tri Fiat Pande kockice za firmu i na tehničkom su tražili da zavarim rupe za montažu sedišta pošto su van i to uredno slikali. Obrazloženje je da mogu ponovo namontirati sedišta posle registracije (u saobraćajnoj piše da je teretna).
To je država, uređen sistem i sad razradjujemo sitnice poput ove.......