Ponedeljak, 31.10.2016.

22:05

Insajder: Milionski ugovori Zvezde i Partizana - a novac?

Fudbalski klubovi Crvena Zvezda i Partizan godinama posluju od prodaje, odnosno transfera svojih igrača.

Izvor: B92

Insajder: Milionski ugovori Zvezde i Partizana - a novac? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

jutro posao zove

pre 7 godina

Pitam se?? "Ima li nekog navijaca koji se hvali severom ili jugo, a da zele da nam se javno pohvali.." Nema, jer njima to odgovara!

kakvi licemeri i lopovi

pre 7 godina

Odusevio me Terzic kad odgovara na pitanja u vezi nekih imena. Isti Sojic. Sve s brda s dola, pa prefrckuje pa mimika, gestikulacija ali na kraju nista razumljivo. Isto tako izjava da je RAMADANI veliki navijac Partizana i strastven navijac i ne znam sta sve je jos bolja. Za potpis za koji nije znao a njegov je tek nemam reci. I kriva nova uprava kluba sto su oni prodali prava na tog igraca. I posle sto se biju na utakmicama. Pa biju se za pare. Ne biju se za bonove za zejtin i brasno. Za milione se biju. I Zvezda nije nista bolja, da se zna.

B92

pre 7 godina

Drugi problem su plate zaposlenih. Pa vi da znate kolike su to plate pali bi u nesvest. Sam Nadj je izjavio da je imao primanja 5.000 eura do 2015 god.
Plus pare od transfera.
Tako se izvlace pare iz drzavne-drustvene firme.

veljko

pre 7 godina

Pomoći ostale klubove Radnički, vojvodinu, slobodu, spartak, mačvu a komunističke blizance kazniti na par godina ni dinara da dobiju od domaćih sponzora!

Bolje sutra malo sutra

pre 7 godina

Ako, ako. Godinama sam se nervirao i patio što nam se sve dešava, ali tek kada sam otišao iz nedođije zvane Srbija, shvatio sam da u stvari mi želimo da nam se sve to dešava. Šveđani bi za dan sredili ponašanje u državi, premijer koji izjavi da ne može da se izbori sa huliganima bi bio momentalno zatvoren zbog nečinjenja, a ministar koji izjavi da jr kraduckanje tolerantno bi bio u ćeliji čiji je ključ bačen u reku. Vama je to ok uzivajte u prosperitetu izraženom u brojkama na papiru, uz nezaposlenost od preko 30% i platu od 200 evra ako je imate. Ja ću na trulom zapadu od radnicke plate da skolujem decu, putujem u Španiju i tajland, vozim bmw 4 godine star. I znate šta, neću da platim porez čak i da moram ne pada mi na pamet da dam pare nekome ko ovako glasa i ko ovako vlada, a drago mi je sto nece i ne mora ni Đoković, da je bio pametan danas bi imao britansko državljanstvo sto i nije neki uspeh, ali garantujem zivotom da bi imao više poštovanja nego tu u Srbiji iako bi i tada živeo u Monaku. Uživajte braćo moja, imam veliki respekt za one koji su svesni gde su i kako im je.

malibg

pre 7 godina

Sve je to lepo napisano,ali nedostaje samo jedna cinjenica,a to je da klubovi prodaju prava na nekog igraca u trenutku kada taj igrac nema onu vrednost koju ce mozda imati za godinu ili dve kada napusti klub. A,pare su potrebne hitno,ne moze da se ceka godinu ili dve. A drugi detalj su procenti za klubove iz kojih dodju igraci u CZ ili Partizan,jer ni jedni ni drugi nemaju para da plate punu cenu igraca,pa daju od 20 do 30 posto od sledeceg transfera.

as

pre 7 godina

eh, pini zahavi. da nije on bio bi neko drugi. verovatno je dao najbolju ponudu za isplatu kesa "funkcionerima". i partizan i cz rade s njim. ocito se pokazao kao pouzdan partner ovdasnjim fudbalskim biznismenima. polako i kosarka ide istim putem. manji je novac u pitanju pa ostaju ispod radara.

nikola

pre 7 godina

Znaci Apolon opere lovu i podeli sa nasim lopovim nit' luk jeo nit'luk mirisao zaradi lovu.Zato se i clanovi uprave ogradjuju krimosima da ih štite. E Srbijoo

nikola

pre 7 godina

C.Zvezda i Partizan pod hitno da promene ukaljana imena i krenu od nule, posteno i da na taj nacin vrate navijace; dotle zbogom, zezajte se sami sa sobom, i kriminalcima!

Jedan od mnogih

pre 7 godina

A odnos prema fudbalerima, koji zapravo vrse posao, je kao prema robovima. Istina, zaradjuju bolje nego robovi ali ideja robovanja se nije promenila samo, se forma uskladjuje vremenu.
Inace, isto i za hi-tech, bio-tech, finansijske i slicne frikove koji zaradjuju dubro ali rade 20 sati...

Banja Luka

pre 7 godina

Kao covjek koji iza sebe ima stotine i stotine utakmica Partizana i Srbije, koji istinski voli Partizan i iskreno navija protiv Zvezde kad i s kim god da igra, molim sve normalne, nedrogirane i nemafijaske navijace da vise ne idu na utakmice i daju im kredibilitet pa ce Vazure, Mutavi, Terzici, Bogadanovi i sl. naci valjda neku novu zanimaciju. Sto nas je manje ma stadionima prije ce se ovo zlo rjesiti

Lalans

pre 7 godina

Hvala Insajderu, ali ovom narodu ne treba pricati istinu,jer vole laz i vole glupost, pre pameti! Drazi su im demagozi i da se nesto na mufte uradi, nego iskreni i vredni. Tako je i sa navedenim "fudbalskim" klubovima. Kod njih je sve lazno i fiktivno, dok ih ne prodaju, a niko od politicara nece ni da pomisli da pokrene prodaju klubova!

trolololo

pre 7 godina

malo ga preterase sa cenom jovica... sta je jović odigrao da vredi 7.000.000 eur? šta sad igra da opravda tu cenu. možda će nekad i vredeti ali 2-3miliona je realna cena. e sad Kipar je poreski raj, mogu da lupe cenu koju hoće da bi iz portugala izvukli pare... a onda sa tim parama mogu svašta
djuric priča još gore od zigica, kakva komedija

Bilal

pre 7 godina

Sto kaze Diklic u maratoncima, koliki je Terzin i Vazurin deo, necete da me prevarite?
(Zli, 31. oktobar 2016 23:43)
Ne znam zašto gore pomenutu dvojicu trpaš u isti koš. Nije da nešto branim Vazuru ali ako pažljivije pročitaš tekst videćeš da Vazura sa prodajom Živkovića nema blage veze nego je to ujdurma bivše Uprave na čelu sa Draganom Đurićem. To što se čovek nije pojavio na intervjuu za Insajder je druga priča. Pitanje je da li je smeo?

Boris

pre 7 godina

Pare od igraca dele oni koji sede u upravi, politicari, menadzeri i vodje navijaca. Drustvo izdrzava klub, a barabe uzimaju profit. To je i razlog zasto politicari ne dozvoljavaju prodaju klubova, ne zele da se odreknu para.

Игор

pre 7 godina

Држава нам је трула. Ово је класична трговина људима. Чуј без знања А. Живковића га продали. Мафијаши на челу клубова, мафијаши на северу и југу. Мафијаши у Немањиној. Сви повезани као црева. Не могу једни без других. Каже премијер не може против хулигана. Није него му исти требају да заврше посао у Савамали, да разбијају кутије на Космету, да плаше грађане испред биралишта, да контролишу трибину да случајно не крене скандирање против вође.

PFC

pre 7 godina

Partizanu samo treba da se skinu sa grbace,pravicemo pare sami.Ako neko sracuna zadnjih 10 godina koliko smo zaradili mi smo ubedljivo najuspesnije preduzece.Ne trebaju nam drzavni sponzori odrecicemo se i toga plus mozemo da finansiramo Kk i Vk,ni njima nece trebati drzavni sponzori.Samo nam se skinite sa grbace!!!
Za Zvezdu ne znam niti me interesuje.

DimiBRE

pre 7 godina

Ako neko otvori predstavništvo neke firme u Srbiji, ne plaća porez na dobit, to je po Zakonu o porezu na dobit Republike Srbije.

Inspektori za Privredni kriminal su u većini gradova neuki i tu su došli partijski. Nisu potkovani ni pravnim ni knjigovodstvenim znanjem.

Postoji nešto što se zove finansijska forenzika, ima samo jedna knjiga na srpskom. Koga god sam pitao iz policije nekog o tome gledao me ko da sam pao sa Marsa.

Crnogorci već uveliko imaju licenciranje za finansijskog forenzičara.

Moramo biti svesni da državne službe nemaju znanja, a ni želje da urade nešto povodom toga.

Kraj.

hm

pre 7 godina

To o čemu su pricali u ovoj episodi Insajdera zove se poslovanje. Kada je lova hitna, dobije se manje para. Ko moŸe da čeka, izvuče bolju zaradu. FIFA se i umešala zato što nije bilo nezakonito. Može Insajder mnogo bolje od ovoga večeras.

Rile

pre 7 godina

Samo privatizacija! Ako je 1 Euro najbolja cena koju mogu dobiti, prodati za 1 Euro. Nek kupe ti navijaci. Posle ni centa vise im ne dati!

MTV

pre 7 godina

E tu gresite. Nije fk Apolon dobio 5 miliona vise vec 3 miliona. Ostala 2 miliona u dzepove uprava fk. Zato je tu velika mafija uletela. Nema kriminala a lepa zarada. Sto Bjekovic nije dosao na skupstinu FK Partizan? Pa naravno navijaci su mu poslali jasnu poruku.

lose vreme

pre 7 godina

Slucajevi Zivkovic i Jovic su mala maca u odnosu na ranije prodaje desetine igraca i za veci novac. Partizan je drugi u Evropi po izvozu tih mladih fudbalera.
Kljucno pitanje je sta je sa novcem, kako moze tim da bude u minusu pored te prodaje? To pitanje valja postavljati ili vrteti 2 sata u emisiji. I na svakoj konkferenciji za stampu bar jednom.

Nema uspeha u Evropi jer su ulaganja skoro nula, a ono kvalitetno se prodaje. Dobro, igraci primaju plate (ako prime).

Navijaci ne moraju podrzavati klubove koji ovako uzasno posluju. Ne dajte kredibilitet takvim upravama.

Cekajmo da neko skupi snagu da se izbori sa privatizacijom. I cekajmo nekog Arapina, Rusa, Kineza, kao svetlo na kraju tunela. Do tada smo kao guske u magli. Sedite kuci ako je magla, zima, lose vreme.

Lord Sendvič

pre 7 godina

Uništi nas Pini Zahavi... Koliko li je miliona eura uzeo od zvezde i partizana pa to je bruka i sramota. Ne treba nam privatizacija klubova oni su vec u vlasništvu mafijaša i sumnjivih menadzera.

bora

pre 7 godina

Kad se krene sa neistinom,onda ceo tekst gubi smisao.
"Partizan i Zvezda,već godinama zavise od sponzora koje im obezbedjuje država"!??
Kakva neistina i izjednačavanje!!
Partizan u poslednjih 10 god.ima budžet 10-15 mil.evra (jedne godine je bio i preko 20),a od države (sponzora) je do prošle godine imao oko 100 hiljada evra,tj manje od 1% budžeta!!?? Tek ove zadnje godine je od MTS-a imao oko 800 hiljada e.tj oko 7% budžeta!! Drugim rečima Partizan je od države za 10 god.dobio oko 2
.mil eva,a budžet mu je za to vreme bio 120-150.mil.e!!?Kako je mogao da opstane osim prodajući igrače??
Zvezda je samo od Gasproma u poslednjih 5 godina,dobila 25.mil.evra!!?
Partizan je za to vreme,7 puta igrao ligaški deo evropskih takmičenja!!

JOHN

pre 7 godina

Država nije rešila finansiranje klubova,nema jasnog zakona o privatizaciji niti jasnog načina za ulaganje u klubove,zbog toga klubovi preživljavaju i moraju da prodaju na različite načine..troškovi klubova su ogromni,to ljudi ne znaju,plate igrača,održavanje stadiona,plate zaposlenih,održavanje objekata..

Lord Sendvič

pre 7 godina

Uništi nas Pini Zahavi... Koliko li je miliona eura uzeo od zvezde i partizana pa to je bruka i sramota. Ne treba nam privatizacija klubova oni su vec u vlasništvu mafijaša i sumnjivih menadzera.

MTV

pre 7 godina

E tu gresite. Nije fk Apolon dobio 5 miliona vise vec 3 miliona. Ostala 2 miliona u dzepove uprava fk. Zato je tu velika mafija uletela. Nema kriminala a lepa zarada. Sto Bjekovic nije dosao na skupstinu FK Partizan? Pa naravno navijaci su mu poslali jasnu poruku.

lose vreme

pre 7 godina

Slucajevi Zivkovic i Jovic su mala maca u odnosu na ranije prodaje desetine igraca i za veci novac. Partizan je drugi u Evropi po izvozu tih mladih fudbalera.
Kljucno pitanje je sta je sa novcem, kako moze tim da bude u minusu pored te prodaje? To pitanje valja postavljati ili vrteti 2 sata u emisiji. I na svakoj konkferenciji za stampu bar jednom.

Nema uspeha u Evropi jer su ulaganja skoro nula, a ono kvalitetno se prodaje. Dobro, igraci primaju plate (ako prime).

Navijaci ne moraju podrzavati klubove koji ovako uzasno posluju. Ne dajte kredibilitet takvim upravama.

Cekajmo da neko skupi snagu da se izbori sa privatizacijom. I cekajmo nekog Arapina, Rusa, Kineza, kao svetlo na kraju tunela. Do tada smo kao guske u magli. Sedite kuci ako je magla, zima, lose vreme.

bora

pre 7 godina

Kad se krene sa neistinom,onda ceo tekst gubi smisao.
"Partizan i Zvezda,već godinama zavise od sponzora koje im obezbedjuje država"!??
Kakva neistina i izjednačavanje!!
Partizan u poslednjih 10 god.ima budžet 10-15 mil.evra (jedne godine je bio i preko 20),a od države (sponzora) je do prošle godine imao oko 100 hiljada evra,tj manje od 1% budžeta!!?? Tek ove zadnje godine je od MTS-a imao oko 800 hiljada e.tj oko 7% budžeta!! Drugim rečima Partizan je od države za 10 god.dobio oko 2
.mil eva,a budžet mu je za to vreme bio 120-150.mil.e!!?Kako je mogao da opstane osim prodajući igrače??
Zvezda je samo od Gasproma u poslednjih 5 godina,dobila 25.mil.evra!!?
Partizan je za to vreme,7 puta igrao ligaški deo evropskih takmičenja!!

JOHN

pre 7 godina

Država nije rešila finansiranje klubova,nema jasnog zakona o privatizaciji niti jasnog načina za ulaganje u klubove,zbog toga klubovi preživljavaju i moraju da prodaju na različite načine..troškovi klubova su ogromni,to ljudi ne znaju,plate igrača,održavanje stadiona,plate zaposlenih,održavanje objekata..

Banja Luka

pre 7 godina

Kao covjek koji iza sebe ima stotine i stotine utakmica Partizana i Srbije, koji istinski voli Partizan i iskreno navija protiv Zvezde kad i s kim god da igra, molim sve normalne, nedrogirane i nemafijaske navijace da vise ne idu na utakmice i daju im kredibilitet pa ce Vazure, Mutavi, Terzici, Bogadanovi i sl. naci valjda neku novu zanimaciju. Sto nas je manje ma stadionima prije ce se ovo zlo rjesiti

Игор

pre 7 godina

Држава нам је трула. Ово је класична трговина људима. Чуј без знања А. Живковића га продали. Мафијаши на челу клубова, мафијаши на северу и југу. Мафијаши у Немањиној. Сви повезани као црева. Не могу једни без других. Каже премијер не може против хулигана. Није него му исти требају да заврше посао у Савамали, да разбијају кутије на Космету, да плаше грађане испред биралишта, да контролишу трибину да случајно не крене скандирање против вође.

B92

pre 7 godina

Drugi problem su plate zaposlenih. Pa vi da znate kolike su to plate pali bi u nesvest. Sam Nadj je izjavio da je imao primanja 5.000 eura do 2015 god.
Plus pare od transfera.
Tako se izvlace pare iz drzavne-drustvene firme.

Bolje sutra malo sutra

pre 7 godina

Ako, ako. Godinama sam se nervirao i patio što nam se sve dešava, ali tek kada sam otišao iz nedođije zvane Srbija, shvatio sam da u stvari mi želimo da nam se sve to dešava. Šveđani bi za dan sredili ponašanje u državi, premijer koji izjavi da ne može da se izbori sa huliganima bi bio momentalno zatvoren zbog nečinjenja, a ministar koji izjavi da jr kraduckanje tolerantno bi bio u ćeliji čiji je ključ bačen u reku. Vama je to ok uzivajte u prosperitetu izraženom u brojkama na papiru, uz nezaposlenost od preko 30% i platu od 200 evra ako je imate. Ja ću na trulom zapadu od radnicke plate da skolujem decu, putujem u Španiju i tajland, vozim bmw 4 godine star. I znate šta, neću da platim porez čak i da moram ne pada mi na pamet da dam pare nekome ko ovako glasa i ko ovako vlada, a drago mi je sto nece i ne mora ni Đoković, da je bio pametan danas bi imao britansko državljanstvo sto i nije neki uspeh, ali garantujem zivotom da bi imao više poštovanja nego tu u Srbiji iako bi i tada živeo u Monaku. Uživajte braćo moja, imam veliki respekt za one koji su svesni gde su i kako im je.

Rile

pre 7 godina

Samo privatizacija! Ako je 1 Euro najbolja cena koju mogu dobiti, prodati za 1 Euro. Nek kupe ti navijaci. Posle ni centa vise im ne dati!

Boris

pre 7 godina

Pare od igraca dele oni koji sede u upravi, politicari, menadzeri i vodje navijaca. Drustvo izdrzava klub, a barabe uzimaju profit. To je i razlog zasto politicari ne dozvoljavaju prodaju klubova, ne zele da se odreknu para.

nikola

pre 7 godina

C.Zvezda i Partizan pod hitno da promene ukaljana imena i krenu od nule, posteno i da na taj nacin vrate navijace; dotle zbogom, zezajte se sami sa sobom, i kriminalcima!

as

pre 7 godina

eh, pini zahavi. da nije on bio bi neko drugi. verovatno je dao najbolju ponudu za isplatu kesa "funkcionerima". i partizan i cz rade s njim. ocito se pokazao kao pouzdan partner ovdasnjim fudbalskim biznismenima. polako i kosarka ide istim putem. manji je novac u pitanju pa ostaju ispod radara.

DimiBRE

pre 7 godina

Ako neko otvori predstavništvo neke firme u Srbiji, ne plaća porez na dobit, to je po Zakonu o porezu na dobit Republike Srbije.

Inspektori za Privredni kriminal su u većini gradova neuki i tu su došli partijski. Nisu potkovani ni pravnim ni knjigovodstvenim znanjem.

Postoji nešto što se zove finansijska forenzika, ima samo jedna knjiga na srpskom. Koga god sam pitao iz policije nekog o tome gledao me ko da sam pao sa Marsa.

Crnogorci već uveliko imaju licenciranje za finansijskog forenzičara.

Moramo biti svesni da državne službe nemaju znanja, a ni želje da urade nešto povodom toga.

Kraj.

nikola

pre 7 godina

Znaci Apolon opere lovu i podeli sa nasim lopovim nit' luk jeo nit'luk mirisao zaradi lovu.Zato se i clanovi uprave ogradjuju krimosima da ih štite. E Srbijoo

Lalans

pre 7 godina

Hvala Insajderu, ali ovom narodu ne treba pricati istinu,jer vole laz i vole glupost, pre pameti! Drazi su im demagozi i da se nesto na mufte uradi, nego iskreni i vredni. Tako je i sa navedenim "fudbalskim" klubovima. Kod njih je sve lazno i fiktivno, dok ih ne prodaju, a niko od politicara nece ni da pomisli da pokrene prodaju klubova!

Bilal

pre 7 godina

Sto kaze Diklic u maratoncima, koliki je Terzin i Vazurin deo, necete da me prevarite?
(Zli, 31. oktobar 2016 23:43)
Ne znam zašto gore pomenutu dvojicu trpaš u isti koš. Nije da nešto branim Vazuru ali ako pažljivije pročitaš tekst videćeš da Vazura sa prodajom Živkovića nema blage veze nego je to ujdurma bivše Uprave na čelu sa Draganom Đurićem. To što se čovek nije pojavio na intervjuu za Insajder je druga priča. Pitanje je da li je smeo?

veljko

pre 7 godina

Pomoći ostale klubove Radnički, vojvodinu, slobodu, spartak, mačvu a komunističke blizance kazniti na par godina ni dinara da dobiju od domaćih sponzora!

PFC

pre 7 godina

Partizanu samo treba da se skinu sa grbace,pravicemo pare sami.Ako neko sracuna zadnjih 10 godina koliko smo zaradili mi smo ubedljivo najuspesnije preduzece.Ne trebaju nam drzavni sponzori odrecicemo se i toga plus mozemo da finansiramo Kk i Vk,ni njima nece trebati drzavni sponzori.Samo nam se skinite sa grbace!!!
Za Zvezdu ne znam niti me interesuje.

trolololo

pre 7 godina

malo ga preterase sa cenom jovica... sta je jović odigrao da vredi 7.000.000 eur? šta sad igra da opravda tu cenu. možda će nekad i vredeti ali 2-3miliona je realna cena. e sad Kipar je poreski raj, mogu da lupe cenu koju hoće da bi iz portugala izvukli pare... a onda sa tim parama mogu svašta
djuric priča još gore od zigica, kakva komedija

Jedan od mnogih

pre 7 godina

A odnos prema fudbalerima, koji zapravo vrse posao, je kao prema robovima. Istina, zaradjuju bolje nego robovi ali ideja robovanja se nije promenila samo, se forma uskladjuje vremenu.
Inace, isto i za hi-tech, bio-tech, finansijske i slicne frikove koji zaradjuju dubro ali rade 20 sati...

kakvi licemeri i lopovi

pre 7 godina

Odusevio me Terzic kad odgovara na pitanja u vezi nekih imena. Isti Sojic. Sve s brda s dola, pa prefrckuje pa mimika, gestikulacija ali na kraju nista razumljivo. Isto tako izjava da je RAMADANI veliki navijac Partizana i strastven navijac i ne znam sta sve je jos bolja. Za potpis za koji nije znao a njegov je tek nemam reci. I kriva nova uprava kluba sto su oni prodali prava na tog igraca. I posle sto se biju na utakmicama. Pa biju se za pare. Ne biju se za bonove za zejtin i brasno. Za milione se biju. I Zvezda nije nista bolja, da se zna.

jutro posao zove

pre 7 godina

Pitam se?? "Ima li nekog navijaca koji se hvali severom ili jugo, a da zele da nam se javno pohvali.." Nema, jer njima to odgovara!

hm

pre 7 godina

To o čemu su pricali u ovoj episodi Insajdera zove se poslovanje. Kada je lova hitna, dobije se manje para. Ko moŸe da čeka, izvuče bolju zaradu. FIFA se i umešala zato što nije bilo nezakonito. Može Insajder mnogo bolje od ovoga večeras.

malibg

pre 7 godina

Sve je to lepo napisano,ali nedostaje samo jedna cinjenica,a to je da klubovi prodaju prava na nekog igraca u trenutku kada taj igrac nema onu vrednost koju ce mozda imati za godinu ili dve kada napusti klub. A,pare su potrebne hitno,ne moze da se ceka godinu ili dve. A drugi detalj su procenti za klubove iz kojih dodju igraci u CZ ili Partizan,jer ni jedni ni drugi nemaju para da plate punu cenu igraca,pa daju od 20 do 30 posto od sledeceg transfera.

bora

pre 7 godina

Kad se krene sa neistinom,onda ceo tekst gubi smisao.
"Partizan i Zvezda,već godinama zavise od sponzora koje im obezbedjuje država"!??
Kakva neistina i izjednačavanje!!
Partizan u poslednjih 10 god.ima budžet 10-15 mil.evra (jedne godine je bio i preko 20),a od države (sponzora) je do prošle godine imao oko 100 hiljada evra,tj manje od 1% budžeta!!?? Tek ove zadnje godine je od MTS-a imao oko 800 hiljada e.tj oko 7% budžeta!! Drugim rečima Partizan je od države za 10 god.dobio oko 2
.mil eva,a budžet mu je za to vreme bio 120-150.mil.e!!?Kako je mogao da opstane osim prodajući igrače??
Zvezda je samo od Gasproma u poslednjih 5 godina,dobila 25.mil.evra!!?
Partizan je za to vreme,7 puta igrao ligaški deo evropskih takmičenja!!

JOHN

pre 7 godina

Država nije rešila finansiranje klubova,nema jasnog zakona o privatizaciji niti jasnog načina za ulaganje u klubove,zbog toga klubovi preživljavaju i moraju da prodaju na različite načine..troškovi klubova su ogromni,to ljudi ne znaju,plate igrača,održavanje stadiona,plate zaposlenih,održavanje objekata..

malibg

pre 7 godina

Sve je to lepo napisano,ali nedostaje samo jedna cinjenica,a to je da klubovi prodaju prava na nekog igraca u trenutku kada taj igrac nema onu vrednost koju ce mozda imati za godinu ili dve kada napusti klub. A,pare su potrebne hitno,ne moze da se ceka godinu ili dve. A drugi detalj su procenti za klubove iz kojih dodju igraci u CZ ili Partizan,jer ni jedni ni drugi nemaju para da plate punu cenu igraca,pa daju od 20 do 30 posto od sledeceg transfera.

Lord Sendvič

pre 7 godina

Uništi nas Pini Zahavi... Koliko li je miliona eura uzeo od zvezde i partizana pa to je bruka i sramota. Ne treba nam privatizacija klubova oni su vec u vlasništvu mafijaša i sumnjivih menadzera.

lose vreme

pre 7 godina

Slucajevi Zivkovic i Jovic su mala maca u odnosu na ranije prodaje desetine igraca i za veci novac. Partizan je drugi u Evropi po izvozu tih mladih fudbalera.
Kljucno pitanje je sta je sa novcem, kako moze tim da bude u minusu pored te prodaje? To pitanje valja postavljati ili vrteti 2 sata u emisiji. I na svakoj konkferenciji za stampu bar jednom.

Nema uspeha u Evropi jer su ulaganja skoro nula, a ono kvalitetno se prodaje. Dobro, igraci primaju plate (ako prime).

Navijaci ne moraju podrzavati klubove koji ovako uzasno posluju. Ne dajte kredibilitet takvim upravama.

Cekajmo da neko skupi snagu da se izbori sa privatizacijom. I cekajmo nekog Arapina, Rusa, Kineza, kao svetlo na kraju tunela. Do tada smo kao guske u magli. Sedite kuci ako je magla, zima, lose vreme.

MTV

pre 7 godina

E tu gresite. Nije fk Apolon dobio 5 miliona vise vec 3 miliona. Ostala 2 miliona u dzepove uprava fk. Zato je tu velika mafija uletela. Nema kriminala a lepa zarada. Sto Bjekovic nije dosao na skupstinu FK Partizan? Pa naravno navijaci su mu poslali jasnu poruku.

PFC

pre 7 godina

Partizanu samo treba da se skinu sa grbace,pravicemo pare sami.Ako neko sracuna zadnjih 10 godina koliko smo zaradili mi smo ubedljivo najuspesnije preduzece.Ne trebaju nam drzavni sponzori odrecicemo se i toga plus mozemo da finansiramo Kk i Vk,ni njima nece trebati drzavni sponzori.Samo nam se skinite sa grbace!!!
Za Zvezdu ne znam niti me interesuje.

Bilal

pre 7 godina

Sto kaze Diklic u maratoncima, koliki je Terzin i Vazurin deo, necete da me prevarite?
(Zli, 31. oktobar 2016 23:43)
Ne znam zašto gore pomenutu dvojicu trpaš u isti koš. Nije da nešto branim Vazuru ali ako pažljivije pročitaš tekst videćeš da Vazura sa prodajom Živkovića nema blage veze nego je to ujdurma bivše Uprave na čelu sa Draganom Đurićem. To što se čovek nije pojavio na intervjuu za Insajder je druga priča. Pitanje je da li je smeo?

hm

pre 7 godina

To o čemu su pricali u ovoj episodi Insajdera zove se poslovanje. Kada je lova hitna, dobije se manje para. Ko moŸe da čeka, izvuče bolju zaradu. FIFA se i umešala zato što nije bilo nezakonito. Može Insajder mnogo bolje od ovoga večeras.

Bolje sutra malo sutra

pre 7 godina

Ako, ako. Godinama sam se nervirao i patio što nam se sve dešava, ali tek kada sam otišao iz nedođije zvane Srbija, shvatio sam da u stvari mi želimo da nam se sve to dešava. Šveđani bi za dan sredili ponašanje u državi, premijer koji izjavi da ne može da se izbori sa huliganima bi bio momentalno zatvoren zbog nečinjenja, a ministar koji izjavi da jr kraduckanje tolerantno bi bio u ćeliji čiji je ključ bačen u reku. Vama je to ok uzivajte u prosperitetu izraženom u brojkama na papiru, uz nezaposlenost od preko 30% i platu od 200 evra ako je imate. Ja ću na trulom zapadu od radnicke plate da skolujem decu, putujem u Španiju i tajland, vozim bmw 4 godine star. I znate šta, neću da platim porez čak i da moram ne pada mi na pamet da dam pare nekome ko ovako glasa i ko ovako vlada, a drago mi je sto nece i ne mora ni Đoković, da je bio pametan danas bi imao britansko državljanstvo sto i nije neki uspeh, ali garantujem zivotom da bi imao više poštovanja nego tu u Srbiji iako bi i tada živeo u Monaku. Uživajte braćo moja, imam veliki respekt za one koji su svesni gde su i kako im je.

Jedan od mnogih

pre 7 godina

A odnos prema fudbalerima, koji zapravo vrse posao, je kao prema robovima. Istina, zaradjuju bolje nego robovi ali ideja robovanja se nije promenila samo, se forma uskladjuje vremenu.
Inace, isto i za hi-tech, bio-tech, finansijske i slicne frikove koji zaradjuju dubro ali rade 20 sati...

trolololo

pre 7 godina

malo ga preterase sa cenom jovica... sta je jović odigrao da vredi 7.000.000 eur? šta sad igra da opravda tu cenu. možda će nekad i vredeti ali 2-3miliona je realna cena. e sad Kipar je poreski raj, mogu da lupe cenu koju hoće da bi iz portugala izvukli pare... a onda sa tim parama mogu svašta
djuric priča još gore od zigica, kakva komedija

veljko

pre 7 godina

Pomoći ostale klubove Radnički, vojvodinu, slobodu, spartak, mačvu a komunističke blizance kazniti na par godina ni dinara da dobiju od domaćih sponzora!

Rile

pre 7 godina

Samo privatizacija! Ako je 1 Euro najbolja cena koju mogu dobiti, prodati za 1 Euro. Nek kupe ti navijaci. Posle ni centa vise im ne dati!

DimiBRE

pre 7 godina

Ako neko otvori predstavništvo neke firme u Srbiji, ne plaća porez na dobit, to je po Zakonu o porezu na dobit Republike Srbije.

Inspektori za Privredni kriminal su u većini gradova neuki i tu su došli partijski. Nisu potkovani ni pravnim ni knjigovodstvenim znanjem.

Postoji nešto što se zove finansijska forenzika, ima samo jedna knjiga na srpskom. Koga god sam pitao iz policije nekog o tome gledao me ko da sam pao sa Marsa.

Crnogorci već uveliko imaju licenciranje za finansijskog forenzičara.

Moramo biti svesni da državne službe nemaju znanja, a ni želje da urade nešto povodom toga.

Kraj.

Игор

pre 7 godina

Држава нам је трула. Ово је класична трговина људима. Чуј без знања А. Живковића га продали. Мафијаши на челу клубова, мафијаши на северу и југу. Мафијаши у Немањиној. Сви повезани као црева. Не могу једни без других. Каже премијер не може против хулигана. Није него му исти требају да заврше посао у Савамали, да разбијају кутије на Космету, да плаше грађане испред биралишта, да контролишу трибину да случајно не крене скандирање против вође.

Boris

pre 7 godina

Pare od igraca dele oni koji sede u upravi, politicari, menadzeri i vodje navijaca. Drustvo izdrzava klub, a barabe uzimaju profit. To je i razlog zasto politicari ne dozvoljavaju prodaju klubova, ne zele da se odreknu para.

Lalans

pre 7 godina

Hvala Insajderu, ali ovom narodu ne treba pricati istinu,jer vole laz i vole glupost, pre pameti! Drazi su im demagozi i da se nesto na mufte uradi, nego iskreni i vredni. Tako je i sa navedenim "fudbalskim" klubovima. Kod njih je sve lazno i fiktivno, dok ih ne prodaju, a niko od politicara nece ni da pomisli da pokrene prodaju klubova!

Banja Luka

pre 7 godina

Kao covjek koji iza sebe ima stotine i stotine utakmica Partizana i Srbije, koji istinski voli Partizan i iskreno navija protiv Zvezde kad i s kim god da igra, molim sve normalne, nedrogirane i nemafijaske navijace da vise ne idu na utakmice i daju im kredibilitet pa ce Vazure, Mutavi, Terzici, Bogadanovi i sl. naci valjda neku novu zanimaciju. Sto nas je manje ma stadionima prije ce se ovo zlo rjesiti

nikola

pre 7 godina

C.Zvezda i Partizan pod hitno da promene ukaljana imena i krenu od nule, posteno i da na taj nacin vrate navijace; dotle zbogom, zezajte se sami sa sobom, i kriminalcima!

B92

pre 7 godina

Drugi problem su plate zaposlenih. Pa vi da znate kolike su to plate pali bi u nesvest. Sam Nadj je izjavio da je imao primanja 5.000 eura do 2015 god.
Plus pare od transfera.
Tako se izvlace pare iz drzavne-drustvene firme.

nikola

pre 7 godina

Znaci Apolon opere lovu i podeli sa nasim lopovim nit' luk jeo nit'luk mirisao zaradi lovu.Zato se i clanovi uprave ogradjuju krimosima da ih štite. E Srbijoo

as

pre 7 godina

eh, pini zahavi. da nije on bio bi neko drugi. verovatno je dao najbolju ponudu za isplatu kesa "funkcionerima". i partizan i cz rade s njim. ocito se pokazao kao pouzdan partner ovdasnjim fudbalskim biznismenima. polako i kosarka ide istim putem. manji je novac u pitanju pa ostaju ispod radara.

kakvi licemeri i lopovi

pre 7 godina

Odusevio me Terzic kad odgovara na pitanja u vezi nekih imena. Isti Sojic. Sve s brda s dola, pa prefrckuje pa mimika, gestikulacija ali na kraju nista razumljivo. Isto tako izjava da je RAMADANI veliki navijac Partizana i strastven navijac i ne znam sta sve je jos bolja. Za potpis za koji nije znao a njegov je tek nemam reci. I kriva nova uprava kluba sto su oni prodali prava na tog igraca. I posle sto se biju na utakmicama. Pa biju se za pare. Ne biju se za bonove za zejtin i brasno. Za milione se biju. I Zvezda nije nista bolja, da se zna.

jutro posao zove

pre 7 godina

Pitam se?? "Ima li nekog navijaca koji se hvali severom ili jugo, a da zele da nam se javno pohvali.." Nema, jer njima to odgovara!