1. Da se građani krivično kažnjavaju zato što inspekcije i ministarstvo nadležno za efiksnost rada tih inspekcija nisu u stanju da obave svoj posao za koji ih svi mi plaćamo, puneći budžet na sve moguće načine???
  (Sećamo se tople vode u vodenim topovima, 31. oktobar 2016 18:21)

  # Link komentara

 2. ...već tri dana tražim taj famozni spisak licenciranih domova, ako igde postoji MOLIM VAS dajte link.
  (Per, 31. oktobar 2016 18:03)

  # Link komentara

 3. ...već tri dana tražim taj famozni spisak licenciranih domova, ako igde postoji MOLIM VAS dajte link.
  (Per, 31. oktobar 2016 17:58)

  # Link komentara

 4. Pa prvo je odgovornost na drzavi, ministartsvu i ministru da:
  1. obezbedi dovoljno mesta u domovima za sve koji imaju potrebe
  2. obezbedi primanja ili dotacije dovoljne da ljudi placaju domove
  3. obezbedi da covek kada udje u firmu ne razmislja da li je legalna i ne trazi po internetu (ako uopste zna da se koristi njime - nije po zakonu obavezno ni biti pismen, kamoli znati kako pretrazivati sajtove nasih ministarstava).
  Sad jos jedno pitanje za ministra, da li je bolje staru osobu ostaviti u domu, pa makar i ileganom, ili je ostaviti kod kuce, senilnu i polupokretnu i raditi ceo dan za neki minimalac.
  Dakle, po nasem ministru je bolje, kako sam razumeo, da stara osoba sedi sama i bespomocna kod kuce, nego da bude u nekom domu, makar van kriterijuma. Pa kod kuce namamo ni socijalnog radika, onda treba i sve priivatne kuce sa starim osobama zatvoriti.
  I jos jedna greska minitra - "bez licenciranja nije moguće obezbediti kvalitetnu uslugu za korisnike". Potpuno netacno. Licenca nije uslov za odredjene strandarde, vec bi trebala da bude dokaz da su standardi ispunjeni. Dakle, umesto "bez licenciranja nije moguće obezbediti kvalitetnu uslugu za korisnike" treba da stoji "bez obezbedjene kvalitetne uslugu za korisnike nije moguće biti licenciran".
  (Iks Oks, 31. oktobar 2016 16:24)

  # Link komentara

 5. Evo recimo ja bas znam da'l je nesto legalno ili nelegalno. Udjem u kafic da popijem kafu, kad ono, srusi se, eto nelegalno tu bio 20 godina, to sam ja trebao da znam i da ne udjem u taj lokal. Steta za mene, treba me kazniti... Haos.
  (stefan cerak, 31. oktobar 2016 15:18)

  # Link komentara

 6. Tako je Vuline,krivicu nesposobne vlasti i treba da snose gradjani zbog toga sto su vas doveli na vlast.
  (Ta ti je na mestu, 31. oktobar 2016 14:56)

  # Link komentara

 7. Prvo smeniti ministre koji rade sve drugo osim svog posla jer da Vulin radi svoj posao 1) ne bi bilo ilegalnih domova (tesko je to sakriti) 2) bilo bi dovoljno solidnih domova za stare bolesne i hendikepirane koji su susidizirani za one koji ne mogu platiti....ali Vulin zivi u komsiluku posto mu je nos uvek tamo na sve moguce teme.
  (Filozof, 31. oktobar 2016 14:51)

  # Link komentara