Utorak, 04.10.2016.

10:15

BG: Protest migranata, sukob, pa pokret ka granici /VIDEO

Grupa migranata održala je protest kod Autobuske stanice u Beogradu zato što ne mogu da pređu granicu s Mađarskom.

Izvor: Beta

BG: Protest migranata, sukob, pa pokret ka granici /VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

Vel Santic

pre 7 godina

@Србин, 4. oktobar 2016 10:59, a зашто гејеве увлачиш у ово?? па зар и гејеви које је штитила полиција нису наши тј. ваши грађани? то су били СРПСКИ гејеви, човече!
ONT, najbolji komentar su dali Milena, Syoux, nasa idila! stvarno neka ovim migrantima neko objasni da nije problem u Srbiji već Mađarskoj, ako im se može išta objasniti. ako ne, poslati ih u Novi Pazar Zukorliću da smiri i urazumi njegove istovernike....
samo @Syoux, u pravu si, ali bojim se i da je većina ovih migranata itekako homofobna i to na pakistansko afganistanski način.....

Milutin

pre 7 godina

Kakav je to očaj, dodješ dovde iz Pakistana ili Avganistana i urlaš "open the border" u Beogradu misleći na Srpsko Madjarsku granicu koja je 200 kilometara odatle?! Izgleda da Madjari neće "open" nikako. Ovi ni ne znaju gde su više uopšte. Izgubljeni su i brzo mogu da postanu opasni. Migu da kažem da mi ih je žao ali ne znam ko može da im pomogne.

Voo Doo Instalater

pre 7 godina

Sve ih poslati pred ambasade Engleske, Amerike i Francuske
(rabo, 4. oktobar 2016 18:36)

A što ne malo i pred Rusku ambasadu? Prvi tenkovi koji su ušli u neku islamsku zemlju a da nisu bili pozvani bili su Ruski, ako me sećanje dobro služi. I tada je počeo opšti pičvajz... A šta? Kao ruske bombe i rakete ciljaju koga će da ubiju i ubijaju humanije, valjda?

Syoux

pre 7 godina

U Srbima leži ogroman šovinizam,dovoljan indikator su plusevi na ovaj primitivno duhoviti komentar.
(Perun)
E Perune da je samo sovinizam vec i rasizam,homofobija ... Oni makar protestvuju a Srbi cute hahahaha! Jos MI NJIH ismevamo! Ne smemo da zucnemo osim u komentarima. Bolje budite prijateljski prema ovim ljudima jer nikad ne znas sta sudbina sutra moze da ti priredi. Nisu nama krivi politicari,ne.

Dr Sem

pre 7 godina

Treba pod hitno da se zatvore sve javne kuhinje za nasu sirotinju da bi se popravio kvalitet ishrane migrantima. Treba tim ljudima da se obezbedi pristojan posao i smestaj u nekim beogradskim hotelima. Treba poslati zapadu lepu sliku o nama, nije bitno koliko kosta. Ako treba neka AV skrati penzije za dodatnih 15-20 posto samo da ti mucenici sto bezbolnije dodju do Nemacke ili Svedske, a nas narod nek se strpi do 2018 kad Srbija i zvanicno postane najjaca evropska ekonomija.

Duci0167

pre 7 godina

Hitna kompletna deportacija preko granice odakle su dosli je jedino resenje! Pozivam vlast da postuje ustav i cuva drzavu!
(pera)
Po ustavu i jesu odavde i po ustavu i zakonu tako da tvoje jedino resenje je rasizam koji gajis u svojoj jadnoj dusi.

mateo g

pre 7 godina

Ovakvih dogadjaja kod nas ce biti sve vise jer je EU prepuna kojekavih izbeglica, najvise onih koji uopste nisu iz ratom zahvacenih zemalja (Irak, Libija, Sirija, Jemen). Srbija bi hitno trebalo da repatrira sve "izbeglice" (Pakistance, Avganistance, Afrikance i sl) koje nisu iz pomenute 4 zemlje. Oni ovde nemaju vise sta da traze a EU ih definitivno nece.

nasa idila

pre 7 godina

@Perun,
tacno. A toliko smo uobrazeni i prepotentni a nismo u stanju ni javni WC da sagradimo i jos manje da ga odrzavamo. Ja se u inostranstvu naseg naroda stidim.

kzen

pre 7 godina

Sve radno sposobni mladi muskarci, ekonomski emigranti, kulturoloski nekompatibilni cak ni sa ovakvom Srbijom. Pa moras biti lud da pustis to u zemlju i da se pretvaras da si nekakav humanista ne bi li dobio neki poen od Americkih nalogodavaca!

Не разумем

pre 7 godina

Ево управо чуо да су по батајници разбили излоге продавница...страшно, дошли као мигранти нико их није дирао радили су шта су хтели Србија им помогла и тако ти враћају. Ма ограду на границе као и Мађарска и то је то.

charlie

pre 7 godina

Vučić i Vulin su ih dočekali širom raširenih ruka,pokupili političke poene kod mentora i ostavili ove takozvane izbeglice na krkači narodu i policiji.

Perun

pre 7 godina

posluziti ih cvarcima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kengur, 4. oktobar 2016 13:19)

U Srbima leži ogroman šovinizam,dovoljan indikator su plusevi na ovaj primitivno duhoviti komentar.

Tata spalio Đenku

pre 7 godina

Mislim da je naša sreća u svoj ovoj nesreći što oni ne znaju srpski i nije im dostupan TV, pa ne mogu da vide i čuju našeg Vođu. Inače da mogu, postali bi svesni da se nalaze u zemlji koja je ekonomski tigar i momentalno bi ostali ovde. Ovako, negde u Mađarskoj će se mimoići sa Nemcima koji hrle u Srbiju trbuhom za kruhom.

ИБАРСКА ЗУМЗАРА

pre 7 godina

Све сами млади пакистанци, авганистанци.........нигде жена и деце

djolefrankfurt

pre 7 godina

pitam se da li ima malo komentara na ovu temu ili ih ima puno koji nisu "politicki korektni" pa modrator ne moze da ih objavi? ali i ovi koji komentari koji su pusteni su puni "svega" ...

Novosađanin

pre 7 godina

Oni protestuju, a ja sat vremena prelazim 5 km.Pa Beograd je i meni glavni grad i kad već dođem u prestonicu, hoću neki red.Gde su sad oni surovi beogradski komunalci koji izazivaju infarkte pojavom?

devlinjo

pre 7 godina

(Pedja, 04. oktobar 2016 11:17)@

prvo sine, mi sa Grčkom nemamo granicu. Drugo, ne deportuju se ljudi tako, već postoji pravna procedura za tražioce azila koji ne dobiju azil. Treće, zemlja porekla je nešto drugo u odnosu na teritoriju sa koje su ušli. A nepoznato je da li dolaze iz Bugarske, Makedonije ili sa kosova (formalno po nama Srbija). nije to samo pljuni pa zalepi. Ja ovde godinama pišem da se granice zatvore i zaštiti teritorija Srbije, mnogo pre nego što si ti čuo za migrante, siriju ili pakistan..

daniele

pre 7 godina

Gde su im zene? Vrlo prosto. Nisu ratne, vec ekonomske izbeglice. Ok, meni ne daju da idem u Norvesku, mi njima ne bi trebalo da dajemo da dolaze ovamo. Jel ima sta prostije od toga?

btw

pre 7 godina

Koliko dugo neko bez papira i viza moze da se zadrzi u nasoj nazovi drzavi, a da nije zatrazio azil i usao u proceduru? I da pri tom slobodno seta.
Zaista me zanima sta kaze zakon po tom pitanju.

draganstain

pre 7 godina

Pričam ja ,meni niko ne veruje.Koji god smo narod prijateljski primili u Srbiju,kad tad je počeo da se bori za slobodu.Da su se tako borili u svojoj zemlji svi bi bili srećni i zadovoljni.Naročito mi.

Vokial

pre 7 godina

Strasno sta rade tim ljudima, treba zaposliti migrante na primer videti cime se bave i onda otpustiti naseg radnika a na njegovo mesto zaposliti migranta.

IzPrikrajka

pre 7 godina

Где су навијачи кад требају?
(шеки, 04. oktobar 2016 10:33)

Valjaju drogu za policiju i vlast, radni je dan covece!

Zoran

pre 7 godina

Pa zar nije Vučić lično otoič rekao da su migranti UVEK DOBRODOŠLI????

Igra se taj šarlatan sa ovom državom i ovim sluđenim narodom kao da puni pet godina pa mu tata kupio igračku za rođendan. Pogubio konce koje nikad i nije baš imao u rukama pa ne zna gde udara. Ne vodi se tako državna politika, prika!

Nemanja

pre 7 godina

Ja imam resenje. Da im Toma Nikolic i Nebojsa Stefanovic svima nabave diplome (znaju oni kako), pre toga im dodeli drzavljanstvo i onda lepo da ih saljemo u inostranstvo kao strucni kadar.

sanja

pre 7 godina

ma nemojte slucajno i uzinicu da zaboravite da im date. bas smo se zabrinuli da im necete posluziti ruckic. kad bi zatvorili taj infopult valjda bi se i oni sklonili odatle.

Darth Shone

pre 7 godina

Tražili ste, sada gledajte. Ovo se polako pretvara u ludilo, građani ne mogu da računaju na zaštitu, država ne može da ove jednostavno natrpa u kamione i isporuči u Mađarsku, jer ih ista neće, da ih šalje preko Hrvatske, jer i tamo je EU, a voleli bi to samo da se malo čačkaju sa hrvatima ne mogu, i šta onda preostaje? Da ih tetoše, eto šta. Kada nisu hteli, a nisu ni zbog uvlačenja jednoj osobi znate već gde smeli da zatvore granice, i da prestanu da se ponašaju kao humanitarci, onda im ništa drugo ne preostaje nego da shodno vama omiljenoj politikoj korektnosti nasele ih ovde, daju im veća prava nego što ih mi građani ove zemlje imamo, da se naravno ovi ne bi osećali povređeno, jer zaboga dodalze iz strahota rata, i da ćute. Toliko o tome. Skupo ćemo platiti igranje branioca ljudskih prava i političku korektnost. Za malo podsećanje, nikada bliski istok nije bio miran, pa čak ni u vreme najveće ljubavi prema nesvrstanima, u vreme Tita, pa se nisu ovi u ovolikom broju upućivali prema Evropi, a nije ih bilo ni kod nas,ono malo što je dolazlo, dolazilo je da se školuje. Tako da, ovo je invazija.

Pedja

pre 7 godina

Grupa migranata održala je protest kod Autobuske stanice u Beogradu zato što ne mogu da pređu granicu sa Mađarskom.

OK, ali mislim da je granica sa Madjarskom 250km udaljena od autobuske stanice. Sve te migrante strpati u autobuse i izbaciti na granicu za Madjarskom. Ako ne zele to, onda isti ti autobusi na granicu za Grckom i zdravo. Jeftinije je da ih deportujemo nego da ih hranimo i oblacimo, trpimo izivljavanja, napadaju nasu decu, spavaju po parkovima, posten narod vise ne sme ni u park da izadje da ne naleti na grupu poremecenih migranata.

dr feelgood

pre 7 godina

Где су навијачи кад требају? (шеки, 04. oktobar 2016 10:33)

zasto navijaci? idi ti junacino sam pa resi problem... a ovi sto ih spominjes rade oni sto im gazda kaze, pazi se, mozda pokaze prstom i na tebe...

bucko lazmisljam

pre 7 godina

Odmah pokrenuti proceduru deportacije. Nek se obrate onima koji su zakuvali ovu kasu. Jos bokje traziti od UN da plati njihov prevoz i sve ih odvesti pred zgradu UN neka oni resavaju problem.

Kibo

pre 7 godina

Bili bi zanimljivo znati koje su to Nevladine organizacije "potpirivale" migrante da krenu ka Mađarskoj. Sem toga, da li je spolja pripremljena neka "predstava" na granici, sa sve medijima da je isprate.

Mika

pre 7 godina

Da im se pridružimo i mi ostali jer ni mi ne možemo ilegalno da udjemo u Madjarsku? Kako oni zamišljaju Evropu kada očekuju da će ih neko na taj način pustiti da udju u zemlju...

Sasa Kovacevic

pre 7 godina

Miki@ Hteo je to Toma vec da uradi ali danas je vojska u kozmetickom salonu,od tri tenka sto imamo dva su na rezervi sa gorivom a treci ima slab akumulator,a dva miga sto imamo za jedan fale delovi a drugi je isto na rezervi

Igor Gavran

pre 7 godina

Sve pohapsiti, po hitnom postupku osuditi zbog remecenja javnog reda i mira i deportovati nazad odakle su dosli. Nevidjen bezobrazluk, dosli su u tudju zemlju, ne postuju zakone, prave haos i jos hoce da nam odredjuju sta da radimo. U pravu je Erdogan, napraviti bafer zonu izmedju Turske i Sirije, nek ih stiti Turska vojska od rata i sve ih vratiti tamo odakle su i dosli.

IzPrikrajka

pre 7 godina

Где су навијачи кад требају?
(шеки, 04. oktobar 2016 10:33)

Valjaju drogu za policiju i vlast, radni je dan covece!

Igor Gavran

pre 7 godina

Sve pohapsiti, po hitnom postupku osuditi zbog remecenja javnog reda i mira i deportovati nazad odakle su dosli. Nevidjen bezobrazluk, dosli su u tudju zemlju, ne postuju zakone, prave haos i jos hoce da nam odredjuju sta da radimo. U pravu je Erdogan, napraviti bafer zonu izmedju Turske i Sirije, nek ih stiti Turska vojska od rata i sve ih vratiti tamo odakle su i dosli.

Pedja

pre 7 godina

Grupa migranata održala je protest kod Autobuske stanice u Beogradu zato što ne mogu da pređu granicu sa Mađarskom.

OK, ali mislim da je granica sa Madjarskom 250km udaljena od autobuske stanice. Sve te migrante strpati u autobuse i izbaciti na granicu za Madjarskom. Ako ne zele to, onda isti ti autobusi na granicu za Grckom i zdravo. Jeftinije je da ih deportujemo nego da ih hranimo i oblacimo, trpimo izivljavanja, napadaju nasu decu, spavaju po parkovima, posten narod vise ne sme ni u park da izadje da ne naleti na grupu poremecenih migranata.

Zoran

pre 7 godina

Pa zar nije Vučić lično otoič rekao da su migranti UVEK DOBRODOŠLI????

Igra se taj šarlatan sa ovom državom i ovim sluđenim narodom kao da puni pet godina pa mu tata kupio igračku za rođendan. Pogubio konce koje nikad i nije baš imao u rukama pa ne zna gde udara. Ne vodi se tako državna politika, prika!

Darth Shone

pre 7 godina

Tražili ste, sada gledajte. Ovo se polako pretvara u ludilo, građani ne mogu da računaju na zaštitu, država ne može da ove jednostavno natrpa u kamione i isporuči u Mađarsku, jer ih ista neće, da ih šalje preko Hrvatske, jer i tamo je EU, a voleli bi to samo da se malo čačkaju sa hrvatima ne mogu, i šta onda preostaje? Da ih tetoše, eto šta. Kada nisu hteli, a nisu ni zbog uvlačenja jednoj osobi znate već gde smeli da zatvore granice, i da prestanu da se ponašaju kao humanitarci, onda im ništa drugo ne preostaje nego da shodno vama omiljenoj politikoj korektnosti nasele ih ovde, daju im veća prava nego što ih mi građani ove zemlje imamo, da se naravno ovi ne bi osećali povređeno, jer zaboga dodalze iz strahota rata, i da ćute. Toliko o tome. Skupo ćemo platiti igranje branioca ljudskih prava i političku korektnost. Za malo podsećanje, nikada bliski istok nije bio miran, pa čak ni u vreme najveće ljubavi prema nesvrstanima, u vreme Tita, pa se nisu ovi u ovolikom broju upućivali prema Evropi, a nije ih bilo ni kod nas,ono malo što je dolazlo, dolazilo je da se školuje. Tako da, ovo je invazija.

Nemanja

pre 7 godina

Ja imam resenje. Da im Toma Nikolic i Nebojsa Stefanovic svima nabave diplome (znaju oni kako), pre toga im dodeli drzavljanstvo i onda lepo da ih saljemo u inostranstvo kao strucni kadar.

daniele

pre 7 godina

Gde su im zene? Vrlo prosto. Nisu ratne, vec ekonomske izbeglice. Ok, meni ne daju da idem u Norvesku, mi njima ne bi trebalo da dajemo da dolaze ovamo. Jel ima sta prostije od toga?

draganstain

pre 7 godina

Pričam ja ,meni niko ne veruje.Koji god smo narod prijateljski primili u Srbiju,kad tad je počeo da se bori za slobodu.Da su se tako borili u svojoj zemlji svi bi bili srećni i zadovoljni.Naročito mi.

dr feelgood

pre 7 godina

Где су навијачи кад требају? (шеки, 04. oktobar 2016 10:33)

zasto navijaci? idi ti junacino sam pa resi problem... a ovi sto ih spominjes rade oni sto im gazda kaze, pazi se, mozda pokaze prstom i na tebe...

Sasa Kovacevic

pre 7 godina

Miki@ Hteo je to Toma vec da uradi ali danas je vojska u kozmetickom salonu,od tri tenka sto imamo dva su na rezervi sa gorivom a treci ima slab akumulator,a dva miga sto imamo za jedan fale delovi a drugi je isto na rezervi

Vokial

pre 7 godina

Strasno sta rade tim ljudima, treba zaposliti migrante na primer videti cime se bave i onda otpustiti naseg radnika a na njegovo mesto zaposliti migranta.

bucko lazmisljam

pre 7 godina

Odmah pokrenuti proceduru deportacije. Nek se obrate onima koji su zakuvali ovu kasu. Jos bokje traziti od UN da plati njihov prevoz i sve ih odvesti pred zgradu UN neka oni resavaju problem.

Kibo

pre 7 godina

Bili bi zanimljivo znati koje su to Nevladine organizacije "potpirivale" migrante da krenu ka Mađarskoj. Sem toga, da li je spolja pripremljena neka "predstava" na granici, sa sve medijima da je isprate.

sanja

pre 7 godina

ma nemojte slucajno i uzinicu da zaboravite da im date. bas smo se zabrinuli da im necete posluziti ruckic. kad bi zatvorili taj infopult valjda bi se i oni sklonili odatle.

Mika

pre 7 godina

Da im se pridružimo i mi ostali jer ni mi ne možemo ilegalno da udjemo u Madjarsku? Kako oni zamišljaju Evropu kada očekuju da će ih neko na taj način pustiti da udju u zemlju...

Novosađanin

pre 7 godina

Oni protestuju, a ja sat vremena prelazim 5 km.Pa Beograd je i meni glavni grad i kad već dođem u prestonicu, hoću neki red.Gde su sad oni surovi beogradski komunalci koji izazivaju infarkte pojavom?

btw

pre 7 godina

Koliko dugo neko bez papira i viza moze da se zadrzi u nasoj nazovi drzavi, a da nije zatrazio azil i usao u proceduru? I da pri tom slobodno seta.
Zaista me zanima sta kaze zakon po tom pitanju.

devlinjo

pre 7 godina

(Pedja, 04. oktobar 2016 11:17)@

prvo sine, mi sa Grčkom nemamo granicu. Drugo, ne deportuju se ljudi tako, već postoji pravna procedura za tražioce azila koji ne dobiju azil. Treće, zemlja porekla je nešto drugo u odnosu na teritoriju sa koje su ušli. A nepoznato je da li dolaze iz Bugarske, Makedonije ili sa kosova (formalno po nama Srbija). nije to samo pljuni pa zalepi. Ja ovde godinama pišem da se granice zatvore i zaštiti teritorija Srbije, mnogo pre nego što si ti čuo za migrante, siriju ili pakistan..

Tata spalio Đenku

pre 7 godina

Mislim da je naša sreća u svoj ovoj nesreći što oni ne znaju srpski i nije im dostupan TV, pa ne mogu da vide i čuju našeg Vođu. Inače da mogu, postali bi svesni da se nalaze u zemlji koja je ekonomski tigar i momentalno bi ostali ovde. Ovako, negde u Mađarskoj će se mimoići sa Nemcima koji hrle u Srbiju trbuhom za kruhom.

ИБАРСКА ЗУМЗАРА

pre 7 godina

Све сами млади пакистанци, авганистанци.........нигде жена и деце

Dr Sem

pre 7 godina

Treba pod hitno da se zatvore sve javne kuhinje za nasu sirotinju da bi se popravio kvalitet ishrane migrantima. Treba tim ljudima da se obezbedi pristojan posao i smestaj u nekim beogradskim hotelima. Treba poslati zapadu lepu sliku o nama, nije bitno koliko kosta. Ako treba neka AV skrati penzije za dodatnih 15-20 posto samo da ti mucenici sto bezbolnije dodju do Nemacke ili Svedske, a nas narod nek se strpi do 2018 kad Srbija i zvanicno postane najjaca evropska ekonomija.

Не разумем

pre 7 godina

Ево управо чуо да су по батајници разбили излоге продавница...страшно, дошли као мигранти нико их није дирао радили су шта су хтели Србија им помогла и тако ти враћају. Ма ограду на границе као и Мађарска и то је то.

charlie

pre 7 godina

Vučić i Vulin su ih dočekali širom raširenih ruka,pokupili političke poene kod mentora i ostavili ove takozvane izbeglice na krkači narodu i policiji.

kzen

pre 7 godina

Sve radno sposobni mladi muskarci, ekonomski emigranti, kulturoloski nekompatibilni cak ni sa ovakvom Srbijom. Pa moras biti lud da pustis to u zemlju i da se pretvaras da si nekakav humanista ne bi li dobio neki poen od Americkih nalogodavaca!

mateo g

pre 7 godina

Ovakvih dogadjaja kod nas ce biti sve vise jer je EU prepuna kojekavih izbeglica, najvise onih koji uopste nisu iz ratom zahvacenih zemalja (Irak, Libija, Sirija, Jemen). Srbija bi hitno trebalo da repatrira sve "izbeglice" (Pakistance, Avganistance, Afrikance i sl) koje nisu iz pomenute 4 zemlje. Oni ovde nemaju vise sta da traze a EU ih definitivno nece.

djolefrankfurt

pre 7 godina

pitam se da li ima malo komentara na ovu temu ili ih ima puno koji nisu "politicki korektni" pa modrator ne moze da ih objavi? ali i ovi koji komentari koji su pusteni su puni "svega" ...

Milutin

pre 7 godina

Kakav je to očaj, dodješ dovde iz Pakistana ili Avganistana i urlaš "open the border" u Beogradu misleći na Srpsko Madjarsku granicu koja je 200 kilometara odatle?! Izgleda da Madjari neće "open" nikako. Ovi ni ne znaju gde su više uopšte. Izgubljeni su i brzo mogu da postanu opasni. Migu da kažem da mi ih je žao ali ne znam ko može da im pomogne.

nasa idila

pre 7 godina

@Perun,
tacno. A toliko smo uobrazeni i prepotentni a nismo u stanju ni javni WC da sagradimo i jos manje da ga odrzavamo. Ja se u inostranstvu naseg naroda stidim.

Voo Doo Instalater

pre 7 godina

Sve ih poslati pred ambasade Engleske, Amerike i Francuske
(rabo, 4. oktobar 2016 18:36)

A što ne malo i pred Rusku ambasadu? Prvi tenkovi koji su ušli u neku islamsku zemlju a da nisu bili pozvani bili su Ruski, ako me sećanje dobro služi. I tada je počeo opšti pičvajz... A šta? Kao ruske bombe i rakete ciljaju koga će da ubiju i ubijaju humanije, valjda?

Syoux

pre 7 godina

U Srbima leži ogroman šovinizam,dovoljan indikator su plusevi na ovaj primitivno duhoviti komentar.
(Perun)
E Perune da je samo sovinizam vec i rasizam,homofobija ... Oni makar protestvuju a Srbi cute hahahaha! Jos MI NJIH ismevamo! Ne smemo da zucnemo osim u komentarima. Bolje budite prijateljski prema ovim ljudima jer nikad ne znas sta sudbina sutra moze da ti priredi. Nisu nama krivi politicari,ne.

Perun

pre 7 godina

posluziti ih cvarcima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kengur, 4. oktobar 2016 13:19)

U Srbima leži ogroman šovinizam,dovoljan indikator su plusevi na ovaj primitivno duhoviti komentar.

Duci0167

pre 7 godina

Hitna kompletna deportacija preko granice odakle su dosli je jedino resenje! Pozivam vlast da postuje ustav i cuva drzavu!
(pera)
Po ustavu i jesu odavde i po ustavu i zakonu tako da tvoje jedino resenje je rasizam koji gajis u svojoj jadnoj dusi.

Vel Santic

pre 7 godina

@Србин, 4. oktobar 2016 10:59, a зашто гејеве увлачиш у ово?? па зар и гејеви које је штитила полиција нису наши тј. ваши грађани? то су били СРПСКИ гејеви, човече!
ONT, najbolji komentar su dali Milena, Syoux, nasa idila! stvarno neka ovim migrantima neko objasni da nije problem u Srbiji već Mađarskoj, ako im se može išta objasniti. ako ne, poslati ih u Novi Pazar Zukorliću da smiri i urazumi njegove istovernike....
samo @Syoux, u pravu si, ali bojim se i da je većina ovih migranata itekako homofobna i to na pakistansko afganistanski način.....

Vokial

pre 7 godina

Strasno sta rade tim ljudima, treba zaposliti migrante na primer videti cime se bave i onda otpustiti naseg radnika a na njegovo mesto zaposliti migranta.

Perun

pre 7 godina

posluziti ih cvarcima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kengur, 4. oktobar 2016 13:19)

U Srbima leži ogroman šovinizam,dovoljan indikator su plusevi na ovaj primitivno duhoviti komentar.

dr feelgood

pre 7 godina

Где су навијачи кад требају? (шеки, 04. oktobar 2016 10:33)

zasto navijaci? idi ti junacino sam pa resi problem... a ovi sto ih spominjes rade oni sto im gazda kaze, pazi se, mozda pokaze prstom i na tebe...

Duci0167

pre 7 godina

Hitna kompletna deportacija preko granice odakle su dosli je jedino resenje! Pozivam vlast da postuje ustav i cuva drzavu!
(pera)
Po ustavu i jesu odavde i po ustavu i zakonu tako da tvoje jedino resenje je rasizam koji gajis u svojoj jadnoj dusi.

Syoux

pre 7 godina

U Srbima leži ogroman šovinizam,dovoljan indikator su plusevi na ovaj primitivno duhoviti komentar.
(Perun)
E Perune da je samo sovinizam vec i rasizam,homofobija ... Oni makar protestvuju a Srbi cute hahahaha! Jos MI NJIH ismevamo! Ne smemo da zucnemo osim u komentarima. Bolje budite prijateljski prema ovim ljudima jer nikad ne znas sta sudbina sutra moze da ti priredi. Nisu nama krivi politicari,ne.

Voo Doo Instalater

pre 7 godina

Sve ih poslati pred ambasade Engleske, Amerike i Francuske
(rabo, 4. oktobar 2016 18:36)

A što ne malo i pred Rusku ambasadu? Prvi tenkovi koji su ušli u neku islamsku zemlju a da nisu bili pozvani bili su Ruski, ako me sećanje dobro služi. I tada je počeo opšti pičvajz... A šta? Kao ruske bombe i rakete ciljaju koga će da ubiju i ubijaju humanije, valjda?

Pedja

pre 7 godina

Grupa migranata održala je protest kod Autobuske stanice u Beogradu zato što ne mogu da pređu granicu sa Mađarskom.

OK, ali mislim da je granica sa Madjarskom 250km udaljena od autobuske stanice. Sve te migrante strpati u autobuse i izbaciti na granicu za Madjarskom. Ako ne zele to, onda isti ti autobusi na granicu za Grckom i zdravo. Jeftinije je da ih deportujemo nego da ih hranimo i oblacimo, trpimo izivljavanja, napadaju nasu decu, spavaju po parkovima, posten narod vise ne sme ni u park da izadje da ne naleti na grupu poremecenih migranata.

Igor Gavran

pre 7 godina

Sve pohapsiti, po hitnom postupku osuditi zbog remecenja javnog reda i mira i deportovati nazad odakle su dosli. Nevidjen bezobrazluk, dosli su u tudju zemlju, ne postuju zakone, prave haos i jos hoce da nam odredjuju sta da radimo. U pravu je Erdogan, napraviti bafer zonu izmedju Turske i Sirije, nek ih stiti Turska vojska od rata i sve ih vratiti tamo odakle su i dosli.

IzPrikrajka

pre 7 godina

Где су навијачи кад требају?
(шеки, 04. oktobar 2016 10:33)

Valjaju drogu za policiju i vlast, radni je dan covece!

sanja

pre 7 godina

ma nemojte slucajno i uzinicu da zaboravite da im date. bas smo se zabrinuli da im necete posluziti ruckic. kad bi zatvorili taj infopult valjda bi se i oni sklonili odatle.

Sasa Kovacevic

pre 7 godina

Miki@ Hteo je to Toma vec da uradi ali danas je vojska u kozmetickom salonu,od tri tenka sto imamo dva su na rezervi sa gorivom a treci ima slab akumulator,a dva miga sto imamo za jedan fale delovi a drugi je isto na rezervi

Darth Shone

pre 7 godina

Tražili ste, sada gledajte. Ovo se polako pretvara u ludilo, građani ne mogu da računaju na zaštitu, država ne može da ove jednostavno natrpa u kamione i isporuči u Mađarsku, jer ih ista neće, da ih šalje preko Hrvatske, jer i tamo je EU, a voleli bi to samo da se malo čačkaju sa hrvatima ne mogu, i šta onda preostaje? Da ih tetoše, eto šta. Kada nisu hteli, a nisu ni zbog uvlačenja jednoj osobi znate već gde smeli da zatvore granice, i da prestanu da se ponašaju kao humanitarci, onda im ništa drugo ne preostaje nego da shodno vama omiljenoj politikoj korektnosti nasele ih ovde, daju im veća prava nego što ih mi građani ove zemlje imamo, da se naravno ovi ne bi osećali povređeno, jer zaboga dodalze iz strahota rata, i da ćute. Toliko o tome. Skupo ćemo platiti igranje branioca ljudskih prava i političku korektnost. Za malo podsećanje, nikada bliski istok nije bio miran, pa čak ni u vreme najveće ljubavi prema nesvrstanima, u vreme Tita, pa se nisu ovi u ovolikom broju upućivali prema Evropi, a nije ih bilo ni kod nas,ono malo što je dolazlo, dolazilo je da se školuje. Tako da, ovo je invazija.

Kibo

pre 7 godina

Bili bi zanimljivo znati koje su to Nevladine organizacije "potpirivale" migrante da krenu ka Mađarskoj. Sem toga, da li je spolja pripremljena neka "predstava" na granici, sa sve medijima da je isprate.

daniele

pre 7 godina

Gde su im zene? Vrlo prosto. Nisu ratne, vec ekonomske izbeglice. Ok, meni ne daju da idem u Norvesku, mi njima ne bi trebalo da dajemo da dolaze ovamo. Jel ima sta prostije od toga?

nasa idila

pre 7 godina

@Perun,
tacno. A toliko smo uobrazeni i prepotentni a nismo u stanju ni javni WC da sagradimo i jos manje da ga odrzavamo. Ja se u inostranstvu naseg naroda stidim.

bucko lazmisljam

pre 7 godina

Odmah pokrenuti proceduru deportacije. Nek se obrate onima koji su zakuvali ovu kasu. Jos bokje traziti od UN da plati njihov prevoz i sve ih odvesti pred zgradu UN neka oni resavaju problem.

Zoran

pre 7 godina

Pa zar nije Vučić lično otoič rekao da su migranti UVEK DOBRODOŠLI????

Igra se taj šarlatan sa ovom državom i ovim sluđenim narodom kao da puni pet godina pa mu tata kupio igračku za rođendan. Pogubio konce koje nikad i nije baš imao u rukama pa ne zna gde udara. Ne vodi se tako državna politika, prika!

draganstain

pre 7 godina

Pričam ja ,meni niko ne veruje.Koji god smo narod prijateljski primili u Srbiju,kad tad je počeo da se bori za slobodu.Da su se tako borili u svojoj zemlji svi bi bili srećni i zadovoljni.Naročito mi.

devlinjo

pre 7 godina

(Pedja, 04. oktobar 2016 11:17)@

prvo sine, mi sa Grčkom nemamo granicu. Drugo, ne deportuju se ljudi tako, već postoji pravna procedura za tražioce azila koji ne dobiju azil. Treće, zemlja porekla je nešto drugo u odnosu na teritoriju sa koje su ušli. A nepoznato je da li dolaze iz Bugarske, Makedonije ili sa kosova (formalno po nama Srbija). nije to samo pljuni pa zalepi. Ja ovde godinama pišem da se granice zatvore i zaštiti teritorija Srbije, mnogo pre nego što si ti čuo za migrante, siriju ili pakistan..

Nemanja

pre 7 godina

Ja imam resenje. Da im Toma Nikolic i Nebojsa Stefanovic svima nabave diplome (znaju oni kako), pre toga im dodeli drzavljanstvo i onda lepo da ih saljemo u inostranstvo kao strucni kadar.

djolefrankfurt

pre 7 godina

pitam se da li ima malo komentara na ovu temu ili ih ima puno koji nisu "politicki korektni" pa modrator ne moze da ih objavi? ali i ovi koji komentari koji su pusteni su puni "svega" ...

Novosađanin

pre 7 godina

Oni protestuju, a ja sat vremena prelazim 5 km.Pa Beograd je i meni glavni grad i kad već dođem u prestonicu, hoću neki red.Gde su sad oni surovi beogradski komunalci koji izazivaju infarkte pojavom?

btw

pre 7 godina

Koliko dugo neko bez papira i viza moze da se zadrzi u nasoj nazovi drzavi, a da nije zatrazio azil i usao u proceduru? I da pri tom slobodno seta.
Zaista me zanima sta kaze zakon po tom pitanju.

Milutin

pre 7 godina

Kakav je to očaj, dodješ dovde iz Pakistana ili Avganistana i urlaš "open the border" u Beogradu misleći na Srpsko Madjarsku granicu koja je 200 kilometara odatle?! Izgleda da Madjari neće "open" nikako. Ovi ni ne znaju gde su više uopšte. Izgubljeni su i brzo mogu da postanu opasni. Migu da kažem da mi ih je žao ali ne znam ko može da im pomogne.

Mika

pre 7 godina

Da im se pridružimo i mi ostali jer ni mi ne možemo ilegalno da udjemo u Madjarsku? Kako oni zamišljaju Evropu kada očekuju da će ih neko na taj način pustiti da udju u zemlju...

Tata spalio Đenku

pre 7 godina

Mislim da je naša sreća u svoj ovoj nesreći što oni ne znaju srpski i nije im dostupan TV, pa ne mogu da vide i čuju našeg Vođu. Inače da mogu, postali bi svesni da se nalaze u zemlji koja je ekonomski tigar i momentalno bi ostali ovde. Ovako, negde u Mađarskoj će se mimoići sa Nemcima koji hrle u Srbiju trbuhom za kruhom.

Dr Sem

pre 7 godina

Treba pod hitno da se zatvore sve javne kuhinje za nasu sirotinju da bi se popravio kvalitet ishrane migrantima. Treba tim ljudima da se obezbedi pristojan posao i smestaj u nekim beogradskim hotelima. Treba poslati zapadu lepu sliku o nama, nije bitno koliko kosta. Ako treba neka AV skrati penzije za dodatnih 15-20 posto samo da ti mucenici sto bezbolnije dodju do Nemacke ili Svedske, a nas narod nek se strpi do 2018 kad Srbija i zvanicno postane najjaca evropska ekonomija.

ИБАРСКА ЗУМЗАРА

pre 7 godina

Све сами млади пакистанци, авганистанци.........нигде жена и деце

mateo g

pre 7 godina

Ovakvih dogadjaja kod nas ce biti sve vise jer je EU prepuna kojekavih izbeglica, najvise onih koji uopste nisu iz ratom zahvacenih zemalja (Irak, Libija, Sirija, Jemen). Srbija bi hitno trebalo da repatrira sve "izbeglice" (Pakistance, Avganistance, Afrikance i sl) koje nisu iz pomenute 4 zemlje. Oni ovde nemaju vise sta da traze a EU ih definitivno nece.

kzen

pre 7 godina

Sve radno sposobni mladi muskarci, ekonomski emigranti, kulturoloski nekompatibilni cak ni sa ovakvom Srbijom. Pa moras biti lud da pustis to u zemlju i da se pretvaras da si nekakav humanista ne bi li dobio neki poen od Americkih nalogodavaca!

Не разумем

pre 7 godina

Ево управо чуо да су по батајници разбили излоге продавница...страшно, дошли као мигранти нико их није дирао радили су шта су хтели Србија им помогла и тако ти враћају. Ма ограду на границе као и Мађарска и то је то.

charlie

pre 7 godina

Vučić i Vulin su ih dočekali širom raširenih ruka,pokupili političke poene kod mentora i ostavili ove takozvane izbeglice na krkači narodu i policiji.

Vel Santic

pre 7 godina

@Србин, 4. oktobar 2016 10:59, a зашто гејеве увлачиш у ово?? па зар и гејеви које је штитила полиција нису наши тј. ваши грађани? то су били СРПСКИ гејеви, човече!
ONT, najbolji komentar su dali Milena, Syoux, nasa idila! stvarno neka ovim migrantima neko objasni da nije problem u Srbiji već Mađarskoj, ako im se može išta objasniti. ako ne, poslati ih u Novi Pazar Zukorliću da smiri i urazumi njegove istovernike....
samo @Syoux, u pravu si, ali bojim se i da je većina ovih migranata itekako homofobna i to na pakistansko afganistanski način.....