Dodik: Savet služi za teror nad srpskim narodom

Banjaluka -- Na sastanku s predsednikom i premijerom Srbije u četvrtak biće reči i o primeni Dejtonskog sporazuma, odnosno o ponašanju i radu visokog predstavnika za BiH.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Da stranci vrse teror nad srpskim narodom RS ne bi ni postojala kao ni RSK. neka mi neko objasni zasto je Dodiku i ostalima tako vazno da taj dan bude 9 Januar kada je jasno da je celo rukovodstvo vojno i politicko koje je proglasilo RS be teritorija tada zavrsilo u Hagu upravo ato sto je tada cak i na direktan nacin zacrtana politika jednog od najsurovijih etickih ciscenja. Sada svi treba mirno da gledaju i da podrze legitimizaciju i slavljeje te politike. Budimo realni, RS ima maksimum slobode sa obzirom na okolnosti pod kojima je nastala i to u Dejtonu.
  (realno, 31. avgust 2016 16:13)

  # Link komentara

 2. Ovaj Ruski celovek,satdudnjik ce biti upisan u istoriji kako je zapalio varnicu koja se prenela na burice sa barutom.
   (Bgd, 31. avgust 2016 13:35)

  # Link komentara

 3. Da li ce konacno Vucic preseci i prestati da podrzava rusofila Dodika u Republic Srpskoj i rusofila predsednika Srbije Nikolica. Sve dok nam Rusi vrsljaju uz pomoc nekih nasih politicara i stranaka, Srbiji se ne pise dobro a i Srbima u okolnim drzavama.
  (NN, 31. avgust 2016 13:20)

  # Link komentara

 4. Neko dan vucic kaze nece se mesat u unutrašnje stvari rs i bih
  (Nikola komazec, 31. avgust 2016 13:17)

  # Link komentara