Petak, 12.08.2016.

10:27

CNN negira tvrdnje Trampa,otvorena još jedna zagrada /FOTO

CNN nastavlja da “tajno“ podržava Baraka Obamu i Hilari Klinton, a najnoviji “odgovor“ Donaldu Trampu podigao je prašinu u javnosti.

Izvor: B92

CNN negira tvrdnje Trampa,otvorena još jedna zagrada /FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Vel Santic

pre 7 godina

@Bata Stojkovic, Vel Santic je simpatizer Sandersa, ne Hillary, ali to je za tvoj mentalitet jedno te isto, nema tu pomoći...
svi vi koji kažete da je CNN glasilo Demokrata--u krivu ste. zapravo ako je ikoja medijska kuća stvarno za Demokrate to je MSNBC s odličnim Rachel Maddow, Lawrence O Donnell itd... a postoji i Democracy Now! još levlji i progresivniji medij kojeg vodi odlična levičarka Amy Goodman i Juan Gonzalez. ali, kome ja objašnjavam šta znači biti progresivan....
@kole, sve i da je tako kao što si rekao, u čemu je problem? da bi se dobila socijalna pomoć kad zatreba u Americi, moraš imati radni staž i, svakako, potpuno i nekritičko plaćanje svih poreza, znači PRVO moraš biti i sam poreski obveznik. dakle, taj teret poreskih obveznika su prvi imali tj. plaćali oni koji su omogućavali nekim drugim, kako reče, "lagodan zivot na teret poreskih obveznika". ne daje se socijalna pomoć u Americi na lepe oči već nakon prethodnog teškog i mukotrpnog rada tog samog primaoca socijalne pomoći! ali, kome ja ovo objašnjavam....
Podrška komentaru Sasa, 12. avgust 2016 13:14!

Eleftherios

pre 7 godina

SNN jednako je CIA? Najvece su mutivode u svetskoj politici sa istim spijunskim aktivnostima kao i CIA...
(sasa, 12. avgust 2016 13:49)
A šta ti je to SNN ni ime ne znaš da im napišeš, ali zato znaš da su kao CIA, a verovatno ne znaš ni šta je CIA. U stvari baš te i briga važno je udariti po Amerikancima.

Twitter antifašista

pre 7 godina

Srecom vas ljubitelje Trampa niko nista ne pita (osim ako ste gradjani SAD). Taj narcisoidni psihopata nece biti predsednik tako da nemojte da se nervirate. Bolje pogledajte kakve birate u Srbiji, gledam juce u skupstini nekoliko Trampova odjednom, i svi se slatko i histericno smeju. A "objektivna" TV sve lepo prenosi.
(americki Srbin, 12. avgust 2016 13:43)

Onaj ko bira između Trampa i Killary, pre bi se trebao pokriti redneck-ovskim ušima, no držati prodike bilo kome. Lako bi ti za Srbe, no ceo vam se svet podsmeva i to otvoreno. Tramp ili Killary? Klovn ili psihopata? Koja je opcija onako, više nalik tebi?

kole

pre 7 godina

vi nasi koji ste u americi priotiv trampa ste ne zato sto je po vasem misljenju nesposoban za funkciju, nego se plasite da ce vam smanjiti ili ukinuti socijalnu pomoc i benificije koje su vam demokrate /obama/ dale. tako da nece biti lagodnog zivota na teret poreskih obveznika!

netko

pre 7 godina

ljudi, dajte malo realnosti.

pogledajta trampa, covek je showmen koji se razume u pare i zgrtanje istog.

on o vojnim temama pojma nema.

ne moze vodja najace vojske na svetu biti totalni duduk za vojna pitanja.
pa taj bi bacio atomku cim bi ga neko iznervirao.

jeste hilary takva kakva je, ali dati moc u ruke coveku koji sve zivo radi radi rejtinga i para nije bas pametno.

zaki

pre 7 godina

CNN je televizija koja je od uvek naklonjena demokratama, kao što je i FOX naklonjen republikancima. Ovo je opšte-poznato u SAD, vidim da kod nas nije toliko pa reko da napomenem...

freund

pre 7 godina

"Tajno"podrzavaju? Ne potpuno otvoreno,nesto kao izvestaji o Rusiji,nekada
Srbiji,... Sedim ovde u EU i moram svakodnevno da SVE medije slusam,gledam,
citam,kako je Trump uzas! Koliko je "uzas" ne mogu da procenim,ali ovolika
smrdljiva propaganda je nepodnosljiva!

svi su lobirani

pre 7 godina

Tramp, on radi samo za sebe i interese svoje korporacije, sto u startu smanjuje probleme u svetu jer nema toliko ambicija kao svih ostalih ko zna koliko kompanija koje trenutno salecu Hilari. Istina je, ne zna se koliko ce mu porasti apetiti, ako pobedi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ja, 12. avgust 2016 11:24)

Voleo bih da ste u pravu jer mislim da bi izbor Trampa bio interesantan. Naravno, da Tramp ne moze da podrzava samo svoju kompaniju, paru koju intezivnije pocele da stizu u njegovu kampanu poslednja dva meseca itekako kupuju "nesto". Ono zbog cega mislim da bi Tramp mogao biti za Srbiju je da su interesi njegovih finansijera dalje od Srbije, nego u slucaju Klintonovih koji hoce da zavrse "investcije" iz 90-tih.
A kada je u pitanju geopolitika Srbija (tj ulazak u NATO itt) oba kandidata ce verovatno imati slican pristup Srbiji.

Srbin

pre 7 godina

Nas Rts za vreme devedesetih je malo dete kakav je Cnn. Bukvalno svaka vest bilo da je vezana za izbore u njihovoj zemlji ili za ekonomiju,svetsku i domacu,spoljnu politiku, klimatske promene, banalna desavanja u svetu ...sve je ili totalna laz ili spinovana polu cinjenica. Pritom sve je toliko providno i uocljivo kao deciji program. "Najveca demokratija na svetu" nema niti jedan iole objektivan izvor informisanja u tkz masovnim medijima. Jos tragicnija je cinjenica da sami Amerikanci koji zele da cuju nesto koliko toliko realno informacije dobijaju putem Russia today (RT), koji u svakom pogledu ima bolji rejting od Cnn u samoj Americi. Pritom Zikina sarenica ima veci broj gledalaca u Srbiji nego Cnn program u Americi.

cenzura

pre 7 godina

Cim je CNN (ratnohuskacka televizija) toliko protiv Teampa koji inace zagovara mir sa Rusima,znaci da je on u ovom momentu najbolja moguca opcija za US!Na celu tako jake drzave i treba da bude covek poput Trampa(bogat,hriscanin,ne zeli rat sa pola sveta)a ne Husein Obama tvorac ID.

Sasa

pre 7 godina

Bucika, malo si pomesao. CNN je americka verzija B92, N1 (N1 je direktan potomak CNN). Fox je Pink.E sad, ja sam inace demokrata i obozavam N1, smatram je trenutno najboljom TV stanicom (uz duzno postovanje B92), ali u ovom slucaju CNN je stvarno ljigav. Toliko unizavanje svojih pratilaca (muslim na zagrade) ipak nisam ocekivao (degutantno).

drax

pre 7 godina

Tramp prica sta god zeli da poveca sebi rejting a generalno on ne zna nista ni o spoljnoj politici ni o ekonomiji ni o bilo cemu voleo bih da ga Ameri izaberu za predsednika pa da gledamo sou 4 do 8 godina.Ali se bojim koliko bi zapoceo ratova i da li bi nekome zveknuo nuklearku.

americki Srbin

pre 7 godina

Srecom vas ljubitelje Trampa niko nista ne pita (osim ako ste gradjani SAD). Taj narcisoidni psihopata nece biti predsednik tako da nemojte da se nervirate. Bolje pogledajte kakve birate u Srbiji, gledam juce u skupstini nekoliko Trampova odjednom, i svi se slatko i histericno smeju. A "objektivna" TV sve lepo prenosi.

Petar

pre 7 godina

CNN je uvek bio pod kontrolom nekih struktura u SAD-u. Od njih je i dobijao razne dojave o buducim reziranim dogadjajima. Nije slucajno da se CNN pojavi bash tamo gde SAD napada ili se ocekuje neki rezirani napad kako bi se okrivio neko drugi i preduzela akcija SAD-a protiv drugih zemalja. Tako i sada CNN pishe afirmativno jer su ocigledno njihovi mentori procenili da ce vishe zaraditi. Tu nema novinarstva, vec samo medijske propagande. Ne zaboravite imamo i mi lokalni CNN - samo kod nas je njihova ~kcerka firma~ N1

dachazvezda

pre 7 godina

lazete!!!!!!
znaci cnn nije najobjektivnija medijska kuca na svetu ????

SOKIRAN sam od iznenadjenja!!! treba mi secera i vode da se povratim!!!

obi van

pre 7 godina

nikada ni u jednoj izbornoj kampanji do sada nije bilo da su svi mediji protiv jednog kandidata
oni su se de facto uključili u kampanju

.....

pre 7 godina

I sad prosecan mozak i glasac u SAD izgleda ovako kad vidi ovo na TV. Obama je napravio ISIS uvauu necu onda da glasam za Hilari, (vidi u nastavku ovo u zagradi), a ipak ih nije napravio, e onda moj glas ide ka Hilari!

Stanimir Branimir

pre 7 godina

U Americi sve velike televizije podržavaju određene stranke, bez obzira ko je njihov kandidat. Tako je CNN oduvek poznat kao televizija koja podržava demokrate, dok je npr. FOX News naklonjen republikancima.

1003 Nis

pre 7 godina

Mediji uglavnom sluze da bi nekome prali ruke,tako su 90tih svasta pisali samo kako bi opravdali ubijanje.

za mene su novinari opasniji od terorista

tja

pre 7 godina

Sve sto je preneo CNN vezano za Trampa je istina i sto se mene tice i suvise su neutralni imajuci u vidu da bi neko kao Tramp bio ponizavajuca i porazavajuca opcija za bilo koju zemlju, osim naravno za Srbiju i slicne zemlje, posto smo imali, a i dalje imamo takve pojave na vlasti i oko vlasti.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

CNN "tajno" podrzava Hilari? Mora da se autor clanka sali. Pa ne moze otvorenije da je podrzava, pogotovu Dan Lemon. On se cak otvoreno svadja sa onima koji nesto lose kazu a nju. To ce vam cak i Vel Santic potvrditi.

Ja

pre 7 godina

@zarin
Bravo za opsiran komentar, apsolutno je tacan.
Hteo bih samo da pojednostavim.
Srbiji je sasvim svejedno ko ce biti sledeci predsednik Amerike, to je ipak ozbiljnja zemlja, koja ne menja svoju politiku u zavisnosti ko pobedi na izborima.
Konkretno u ovom slucaju...
Hilari, Obama i ostali se bave interesima korporacija i lobista. Ako im odgovara da se recimo Baskija odvoji od Spanije, to ce i da ostvare, ako im treba jos nafte napasce neke arape ili dici revoluciju u Venecueli, koja samo sto nije itd...
Tramp, on radi samo za sebe i interese svoje korporacije, sto u startu smanjuje probleme u svetu jer nema toliko ambicija kao svih ostalih ko zna koliko kompanija koje trenutno salecu Hilari. Istina je, ne zna se koliko ce mu porasti apetiti, ako pobedi.

Vel Santic

pre 7 godina

haha, ne znam što će "čak je i" u rečenici vam "Čak je i “Foks njuz“ prozvao CNN zbog pristrasnosti u toku kampanje". pa, opšte je poznato da fox news iliti foks njuz širi mržnju prema svemu što nije republikansko teapartyjaško desničarsko tako da je najverovatnije fox news bio prvi da napadne cnn, a ne "čak i..." kao da je to neka novost....

sramota

pre 7 godina

Secam se par dana kad sam uzivo video natpis. Mislim sta reci. Ako si medijska kuca, onda bi trebalo da prenosis vesti onako kako su se desile, a ne da dodajes svoj komentar, stav ili sta vec. Za komentar postoje emisije, sa autorima koji daju svoje licne ocene necega, pa onda ljudi ocenjuju objektivnost tih voditelja i urednika (tipa nesrecnog farida zakarije). Ovo je zaista bedno. A tramp bi do kraja treba da prestane da daje bilo kakav intrervju njima i slicnima, neka zovu samo hilari.

zarin

pre 7 godina

Crni islam su zajedno pravili demokrate i republikanci. Koreni leze u britansko-francuskoj podeli BI na stetu Arapa i obecanom podrskom stvaranju Izraela u Palestini. Rezultat pobune Arapa je organizacija Muslimansko bratstvo, koju su Jenkiji zloupotrebili za antisovjetsku politike na BI, a zatim dodatno radikalizovali u Afganistanu. Tako je nastala Al Kaida. U Iraku je zbog intervencije Jenkija nastala njena filijala od koje se odvojio jedan deo i proglasio ID odnosno ISI. Ulaskom u Siriju postao je ISIS. Postavka za stvaranje Crnog islama je "Projekat za novi americki vek" 1997. ciji je koautor Robert Kagan, muz Viktorije Nuland, bivsi savetnik Hitleri i Kerija, pa cak i Mekejna, a svo troje je ogrezlo u podrsku teroristima. Ideja je bila da se Balkanizuje/podeli BI u korist Jenkija, Izraela i KSA. Tako je na teritoriji Sirije i Iraka trebalo stvoriti sunitsku, siitsku i kurdsku drzavu. Tome su posluzila i tzv. arapska proleca. Crni islam je osnivajuci kalifat, zapravo odradjivao osnivanje sunitske drzave - sunistana. I kada je izgledalo da je najveci deo posla obavljen, Jenkiji su krenuli u pokusaj kontrolisanja Crnog islama - neuspesno. Crna hobotnica je vec vec prosirila krake planetom. Odatle sizofrenija istovremene podrske i rata protiv ID... Busova intervencija u Iraku stvorila je potrebne uslove za nastanak Islamske drzave Iraka. Obmana je pomogla ekspanziju u Islamsku drzavu Iraka i Sirije (Levanta). Tramp je 50% u pravu. Da je prozvana CIA, bio bi 100% u pravu.

stupiduty is contagious

pre 7 godina

Strasno na sta je dosao CNN. Mislim, uvijek su bili Pentagonov medij, ali su to prikrivali da bi odavali sliku nepristrasnosti i objektivnosti. Kad se sjetim kako su oko Jugoslavije izvjestavali, spopadne me muka.

stupiduty is contagious

pre 7 godina

Strasno na sta je dosao CNN. Mislim, uvijek su bili Pentagonov medij, ali su to prikrivali da bi odavali sliku nepristrasnosti i objektivnosti. Kad se sjetim kako su oko Jugoslavije izvjestavali, spopadne me muka.

zarin

pre 7 godina

Crni islam su zajedno pravili demokrate i republikanci. Koreni leze u britansko-francuskoj podeli BI na stetu Arapa i obecanom podrskom stvaranju Izraela u Palestini. Rezultat pobune Arapa je organizacija Muslimansko bratstvo, koju su Jenkiji zloupotrebili za antisovjetsku politike na BI, a zatim dodatno radikalizovali u Afganistanu. Tako je nastala Al Kaida. U Iraku je zbog intervencije Jenkija nastala njena filijala od koje se odvojio jedan deo i proglasio ID odnosno ISI. Ulaskom u Siriju postao je ISIS. Postavka za stvaranje Crnog islama je "Projekat za novi americki vek" 1997. ciji je koautor Robert Kagan, muz Viktorije Nuland, bivsi savetnik Hitleri i Kerija, pa cak i Mekejna, a svo troje je ogrezlo u podrsku teroristima. Ideja je bila da se Balkanizuje/podeli BI u korist Jenkija, Izraela i KSA. Tako je na teritoriji Sirije i Iraka trebalo stvoriti sunitsku, siitsku i kurdsku drzavu. Tome su posluzila i tzv. arapska proleca. Crni islam je osnivajuci kalifat, zapravo odradjivao osnivanje sunitske drzave - sunistana. I kada je izgledalo da je najveci deo posla obavljen, Jenkiji su krenuli u pokusaj kontrolisanja Crnog islama - neuspesno. Crna hobotnica je vec vec prosirila krake planetom. Odatle sizofrenija istovremene podrske i rata protiv ID... Busova intervencija u Iraku stvorila je potrebne uslove za nastanak Islamske drzave Iraka. Obmana je pomogla ekspanziju u Islamsku drzavu Iraka i Sirije (Levanta). Tramp je 50% u pravu. Da je prozvana CIA, bio bi 100% u pravu.

sramota

pre 7 godina

Secam se par dana kad sam uzivo video natpis. Mislim sta reci. Ako si medijska kuca, onda bi trebalo da prenosis vesti onako kako su se desile, a ne da dodajes svoj komentar, stav ili sta vec. Za komentar postoje emisije, sa autorima koji daju svoje licne ocene necega, pa onda ljudi ocenjuju objektivnost tih voditelja i urednika (tipa nesrecnog farida zakarije). Ovo je zaista bedno. A tramp bi do kraja treba da prestane da daje bilo kakav intrervju njima i slicnima, neka zovu samo hilari.

1003 Nis

pre 7 godina

Mediji uglavnom sluze da bi nekome prali ruke,tako su 90tih svasta pisali samo kako bi opravdali ubijanje.

za mene su novinari opasniji od terorista

Ja

pre 7 godina

@zarin
Bravo za opsiran komentar, apsolutno je tacan.
Hteo bih samo da pojednostavim.
Srbiji je sasvim svejedno ko ce biti sledeci predsednik Amerike, to je ipak ozbiljnja zemlja, koja ne menja svoju politiku u zavisnosti ko pobedi na izborima.
Konkretno u ovom slucaju...
Hilari, Obama i ostali se bave interesima korporacija i lobista. Ako im odgovara da se recimo Baskija odvoji od Spanije, to ce i da ostvare, ako im treba jos nafte napasce neke arape ili dici revoluciju u Venecueli, koja samo sto nije itd...
Tramp, on radi samo za sebe i interese svoje korporacije, sto u startu smanjuje probleme u svetu jer nema toliko ambicija kao svih ostalih ko zna koliko kompanija koje trenutno salecu Hilari. Istina je, ne zna se koliko ce mu porasti apetiti, ako pobedi.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

CNN "tajno" podrzava Hilari? Mora da se autor clanka sali. Pa ne moze otvorenije da je podrzava, pogotovu Dan Lemon. On se cak otvoreno svadja sa onima koji nesto lose kazu a nju. To ce vam cak i Vel Santic potvrditi.

dachazvezda

pre 7 godina

lazete!!!!!!
znaci cnn nije najobjektivnija medijska kuca na svetu ????

SOKIRAN sam od iznenadjenja!!! treba mi secera i vode da se povratim!!!

obi van

pre 7 godina

nikada ni u jednoj izbornoj kampanji do sada nije bilo da su svi mediji protiv jednog kandidata
oni su se de facto uključili u kampanju

Srbin

pre 7 godina

Nas Rts za vreme devedesetih je malo dete kakav je Cnn. Bukvalno svaka vest bilo da je vezana za izbore u njihovoj zemlji ili za ekonomiju,svetsku i domacu,spoljnu politiku, klimatske promene, banalna desavanja u svetu ...sve je ili totalna laz ili spinovana polu cinjenica. Pritom sve je toliko providno i uocljivo kao deciji program. "Najveca demokratija na svetu" nema niti jedan iole objektivan izvor informisanja u tkz masovnim medijima. Jos tragicnija je cinjenica da sami Amerikanci koji zele da cuju nesto koliko toliko realno informacije dobijaju putem Russia today (RT), koji u svakom pogledu ima bolji rejting od Cnn u samoj Americi. Pritom Zikina sarenica ima veci broj gledalaca u Srbiji nego Cnn program u Americi.

freund

pre 7 godina

"Tajno"podrzavaju? Ne potpuno otvoreno,nesto kao izvestaji o Rusiji,nekada
Srbiji,... Sedim ovde u EU i moram svakodnevno da SVE medije slusam,gledam,
citam,kako je Trump uzas! Koliko je "uzas" ne mogu da procenim,ali ovolika
smrdljiva propaganda je nepodnosljiva!

Sasa

pre 7 godina

Bucika, malo si pomesao. CNN je americka verzija B92, N1 (N1 je direktan potomak CNN). Fox je Pink.E sad, ja sam inace demokrata i obozavam N1, smatram je trenutno najboljom TV stanicom (uz duzno postovanje B92), ali u ovom slucaju CNN je stvarno ljigav. Toliko unizavanje svojih pratilaca (muslim na zagrade) ipak nisam ocekivao (degutantno).

cenzura

pre 7 godina

Cim je CNN (ratnohuskacka televizija) toliko protiv Teampa koji inace zagovara mir sa Rusima,znaci da je on u ovom momentu najbolja moguca opcija za US!Na celu tako jake drzave i treba da bude covek poput Trampa(bogat,hriscanin,ne zeli rat sa pola sveta)a ne Husein Obama tvorac ID.

kole

pre 7 godina

vi nasi koji ste u americi priotiv trampa ste ne zato sto je po vasem misljenju nesposoban za funkciju, nego se plasite da ce vam smanjiti ili ukinuti socijalnu pomoc i benificije koje su vam demokrate /obama/ dale. tako da nece biti lagodnog zivota na teret poreskih obveznika!

Vel Santic

pre 7 godina

haha, ne znam što će "čak je i" u rečenici vam "Čak je i “Foks njuz“ prozvao CNN zbog pristrasnosti u toku kampanje". pa, opšte je poznato da fox news iliti foks njuz širi mržnju prema svemu što nije republikansko teapartyjaško desničarsko tako da je najverovatnije fox news bio prvi da napadne cnn, a ne "čak i..." kao da je to neka novost....

Petar

pre 7 godina

CNN je uvek bio pod kontrolom nekih struktura u SAD-u. Od njih je i dobijao razne dojave o buducim reziranim dogadjajima. Nije slucajno da se CNN pojavi bash tamo gde SAD napada ili se ocekuje neki rezirani napad kako bi se okrivio neko drugi i preduzela akcija SAD-a protiv drugih zemalja. Tako i sada CNN pishe afirmativno jer su ocigledno njihovi mentori procenili da ce vishe zaraditi. Tu nema novinarstva, vec samo medijske propagande. Ne zaboravite imamo i mi lokalni CNN - samo kod nas je njihova ~kcerka firma~ N1

zaki

pre 7 godina

CNN je televizija koja je od uvek naklonjena demokratama, kao što je i FOX naklonjen republikancima. Ovo je opšte-poznato u SAD, vidim da kod nas nije toliko pa reko da napomenem...

Twitter antifašista

pre 7 godina

Srecom vas ljubitelje Trampa niko nista ne pita (osim ako ste gradjani SAD). Taj narcisoidni psihopata nece biti predsednik tako da nemojte da se nervirate. Bolje pogledajte kakve birate u Srbiji, gledam juce u skupstini nekoliko Trampova odjednom, i svi se slatko i histericno smeju. A "objektivna" TV sve lepo prenosi.
(americki Srbin, 12. avgust 2016 13:43)

Onaj ko bira između Trampa i Killary, pre bi se trebao pokriti redneck-ovskim ušima, no držati prodike bilo kome. Lako bi ti za Srbe, no ceo vam se svet podsmeva i to otvoreno. Tramp ili Killary? Klovn ili psihopata? Koja je opcija onako, više nalik tebi?

.....

pre 7 godina

I sad prosecan mozak i glasac u SAD izgleda ovako kad vidi ovo na TV. Obama je napravio ISIS uvauu necu onda da glasam za Hilari, (vidi u nastavku ovo u zagradi), a ipak ih nije napravio, e onda moj glas ide ka Hilari!

svi su lobirani

pre 7 godina

Tramp, on radi samo za sebe i interese svoje korporacije, sto u startu smanjuje probleme u svetu jer nema toliko ambicija kao svih ostalih ko zna koliko kompanija koje trenutno salecu Hilari. Istina je, ne zna se koliko ce mu porasti apetiti, ako pobedi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ja, 12. avgust 2016 11:24)

Voleo bih da ste u pravu jer mislim da bi izbor Trampa bio interesantan. Naravno, da Tramp ne moze da podrzava samo svoju kompaniju, paru koju intezivnije pocele da stizu u njegovu kampanu poslednja dva meseca itekako kupuju "nesto". Ono zbog cega mislim da bi Tramp mogao biti za Srbiju je da su interesi njegovih finansijera dalje od Srbije, nego u slucaju Klintonovih koji hoce da zavrse "investcije" iz 90-tih.
A kada je u pitanju geopolitika Srbija (tj ulazak u NATO itt) oba kandidata ce verovatno imati slican pristup Srbiji.

americki Srbin

pre 7 godina

Srecom vas ljubitelje Trampa niko nista ne pita (osim ako ste gradjani SAD). Taj narcisoidni psihopata nece biti predsednik tako da nemojte da se nervirate. Bolje pogledajte kakve birate u Srbiji, gledam juce u skupstini nekoliko Trampova odjednom, i svi se slatko i histericno smeju. A "objektivna" TV sve lepo prenosi.

Stanimir Branimir

pre 7 godina

U Americi sve velike televizije podržavaju određene stranke, bez obzira ko je njihov kandidat. Tako je CNN oduvek poznat kao televizija koja podržava demokrate, dok je npr. FOX News naklonjen republikancima.

tja

pre 7 godina

Sve sto je preneo CNN vezano za Trampa je istina i sto se mene tice i suvise su neutralni imajuci u vidu da bi neko kao Tramp bio ponizavajuca i porazavajuca opcija za bilo koju zemlju, osim naravno za Srbiju i slicne zemlje, posto smo imali, a i dalje imamo takve pojave na vlasti i oko vlasti.

Eleftherios

pre 7 godina

SNN jednako je CIA? Najvece su mutivode u svetskoj politici sa istim spijunskim aktivnostima kao i CIA...
(sasa, 12. avgust 2016 13:49)
A šta ti je to SNN ni ime ne znaš da im napišeš, ali zato znaš da su kao CIA, a verovatno ne znaš ni šta je CIA. U stvari baš te i briga važno je udariti po Amerikancima.

drax

pre 7 godina

Tramp prica sta god zeli da poveca sebi rejting a generalno on ne zna nista ni o spoljnoj politici ni o ekonomiji ni o bilo cemu voleo bih da ga Ameri izaberu za predsednika pa da gledamo sou 4 do 8 godina.Ali se bojim koliko bi zapoceo ratova i da li bi nekome zveknuo nuklearku.

netko

pre 7 godina

ljudi, dajte malo realnosti.

pogledajta trampa, covek je showmen koji se razume u pare i zgrtanje istog.

on o vojnim temama pojma nema.

ne moze vodja najace vojske na svetu biti totalni duduk za vojna pitanja.
pa taj bi bacio atomku cim bi ga neko iznervirao.

jeste hilary takva kakva je, ali dati moc u ruke coveku koji sve zivo radi radi rejtinga i para nije bas pametno.

Vel Santic

pre 7 godina

@Bata Stojkovic, Vel Santic je simpatizer Sandersa, ne Hillary, ali to je za tvoj mentalitet jedno te isto, nema tu pomoći...
svi vi koji kažete da je CNN glasilo Demokrata--u krivu ste. zapravo ako je ikoja medijska kuća stvarno za Demokrate to je MSNBC s odličnim Rachel Maddow, Lawrence O Donnell itd... a postoji i Democracy Now! još levlji i progresivniji medij kojeg vodi odlična levičarka Amy Goodman i Juan Gonzalez. ali, kome ja objašnjavam šta znači biti progresivan....
@kole, sve i da je tako kao što si rekao, u čemu je problem? da bi se dobila socijalna pomoć kad zatreba u Americi, moraš imati radni staž i, svakako, potpuno i nekritičko plaćanje svih poreza, znači PRVO moraš biti i sam poreski obveznik. dakle, taj teret poreskih obveznika su prvi imali tj. plaćali oni koji su omogućavali nekim drugim, kako reče, "lagodan zivot na teret poreskih obveznika". ne daje se socijalna pomoć u Americi na lepe oči već nakon prethodnog teškog i mukotrpnog rada tog samog primaoca socijalne pomoći! ali, kome ja ovo objašnjavam....
Podrška komentaru Sasa, 12. avgust 2016 13:14!

tja

pre 7 godina

Sve sto je preneo CNN vezano za Trampa je istina i sto se mene tice i suvise su neutralni imajuci u vidu da bi neko kao Tramp bio ponizavajuca i porazavajuca opcija za bilo koju zemlju, osim naravno za Srbiju i slicne zemlje, posto smo imali, a i dalje imamo takve pojave na vlasti i oko vlasti.

netko

pre 7 godina

ljudi, dajte malo realnosti.

pogledajta trampa, covek je showmen koji se razume u pare i zgrtanje istog.

on o vojnim temama pojma nema.

ne moze vodja najace vojske na svetu biti totalni duduk za vojna pitanja.
pa taj bi bacio atomku cim bi ga neko iznervirao.

jeste hilary takva kakva je, ali dati moc u ruke coveku koji sve zivo radi radi rejtinga i para nije bas pametno.

americki Srbin

pre 7 godina

Srecom vas ljubitelje Trampa niko nista ne pita (osim ako ste gradjani SAD). Taj narcisoidni psihopata nece biti predsednik tako da nemojte da se nervirate. Bolje pogledajte kakve birate u Srbiji, gledam juce u skupstini nekoliko Trampova odjednom, i svi se slatko i histericno smeju. A "objektivna" TV sve lepo prenosi.

Vel Santic

pre 7 godina

haha, ne znam što će "čak je i" u rečenici vam "Čak je i “Foks njuz“ prozvao CNN zbog pristrasnosti u toku kampanje". pa, opšte je poznato da fox news iliti foks njuz širi mržnju prema svemu što nije republikansko teapartyjaško desničarsko tako da je najverovatnije fox news bio prvi da napadne cnn, a ne "čak i..." kao da je to neka novost....

drax

pre 7 godina

Tramp prica sta god zeli da poveca sebi rejting a generalno on ne zna nista ni o spoljnoj politici ni o ekonomiji ni o bilo cemu voleo bih da ga Ameri izaberu za predsednika pa da gledamo sou 4 do 8 godina.Ali se bojim koliko bi zapoceo ratova i da li bi nekome zveknuo nuklearku.

stupiduty is contagious

pre 7 godina

Strasno na sta je dosao CNN. Mislim, uvijek su bili Pentagonov medij, ali su to prikrivali da bi odavali sliku nepristrasnosti i objektivnosti. Kad se sjetim kako su oko Jugoslavije izvjestavali, spopadne me muka.

kole

pre 7 godina

vi nasi koji ste u americi priotiv trampa ste ne zato sto je po vasem misljenju nesposoban za funkciju, nego se plasite da ce vam smanjiti ili ukinuti socijalnu pomoc i benificije koje su vam demokrate /obama/ dale. tako da nece biti lagodnog zivota na teret poreskih obveznika!

Eleftherios

pre 7 godina

SNN jednako je CIA? Najvece su mutivode u svetskoj politici sa istim spijunskim aktivnostima kao i CIA...
(sasa, 12. avgust 2016 13:49)
A šta ti je to SNN ni ime ne znaš da im napišeš, ali zato znaš da su kao CIA, a verovatno ne znaš ni šta je CIA. U stvari baš te i briga važno je udariti po Amerikancima.

zarin

pre 7 godina

Crni islam su zajedno pravili demokrate i republikanci. Koreni leze u britansko-francuskoj podeli BI na stetu Arapa i obecanom podrskom stvaranju Izraela u Palestini. Rezultat pobune Arapa je organizacija Muslimansko bratstvo, koju su Jenkiji zloupotrebili za antisovjetsku politike na BI, a zatim dodatno radikalizovali u Afganistanu. Tako je nastala Al Kaida. U Iraku je zbog intervencije Jenkija nastala njena filijala od koje se odvojio jedan deo i proglasio ID odnosno ISI. Ulaskom u Siriju postao je ISIS. Postavka za stvaranje Crnog islama je "Projekat za novi americki vek" 1997. ciji je koautor Robert Kagan, muz Viktorije Nuland, bivsi savetnik Hitleri i Kerija, pa cak i Mekejna, a svo troje je ogrezlo u podrsku teroristima. Ideja je bila da se Balkanizuje/podeli BI u korist Jenkija, Izraela i KSA. Tako je na teritoriji Sirije i Iraka trebalo stvoriti sunitsku, siitsku i kurdsku drzavu. Tome su posluzila i tzv. arapska proleca. Crni islam je osnivajuci kalifat, zapravo odradjivao osnivanje sunitske drzave - sunistana. I kada je izgledalo da je najveci deo posla obavljen, Jenkiji su krenuli u pokusaj kontrolisanja Crnog islama - neuspesno. Crna hobotnica je vec vec prosirila krake planetom. Odatle sizofrenija istovremene podrske i rata protiv ID... Busova intervencija u Iraku stvorila je potrebne uslove za nastanak Islamske drzave Iraka. Obmana je pomogla ekspanziju u Islamsku drzavu Iraka i Sirije (Levanta). Tramp je 50% u pravu. Da je prozvana CIA, bio bi 100% u pravu.

Twitter antifašista

pre 7 godina

Srecom vas ljubitelje Trampa niko nista ne pita (osim ako ste gradjani SAD). Taj narcisoidni psihopata nece biti predsednik tako da nemojte da se nervirate. Bolje pogledajte kakve birate u Srbiji, gledam juce u skupstini nekoliko Trampova odjednom, i svi se slatko i histericno smeju. A "objektivna" TV sve lepo prenosi.
(americki Srbin, 12. avgust 2016 13:43)

Onaj ko bira između Trampa i Killary, pre bi se trebao pokriti redneck-ovskim ušima, no držati prodike bilo kome. Lako bi ti za Srbe, no ceo vam se svet podsmeva i to otvoreno. Tramp ili Killary? Klovn ili psihopata? Koja je opcija onako, više nalik tebi?

Stanimir Branimir

pre 7 godina

U Americi sve velike televizije podržavaju određene stranke, bez obzira ko je njihov kandidat. Tako je CNN oduvek poznat kao televizija koja podržava demokrate, dok je npr. FOX News naklonjen republikancima.

Ja

pre 7 godina

@zarin
Bravo za opsiran komentar, apsolutno je tacan.
Hteo bih samo da pojednostavim.
Srbiji je sasvim svejedno ko ce biti sledeci predsednik Amerike, to je ipak ozbiljnja zemlja, koja ne menja svoju politiku u zavisnosti ko pobedi na izborima.
Konkretno u ovom slucaju...
Hilari, Obama i ostali se bave interesima korporacija i lobista. Ako im odgovara da se recimo Baskija odvoji od Spanije, to ce i da ostvare, ako im treba jos nafte napasce neke arape ili dici revoluciju u Venecueli, koja samo sto nije itd...
Tramp, on radi samo za sebe i interese svoje korporacije, sto u startu smanjuje probleme u svetu jer nema toliko ambicija kao svih ostalih ko zna koliko kompanija koje trenutno salecu Hilari. Istina je, ne zna se koliko ce mu porasti apetiti, ako pobedi.

Srbin

pre 7 godina

Nas Rts za vreme devedesetih je malo dete kakav je Cnn. Bukvalno svaka vest bilo da je vezana za izbore u njihovoj zemlji ili za ekonomiju,svetsku i domacu,spoljnu politiku, klimatske promene, banalna desavanja u svetu ...sve je ili totalna laz ili spinovana polu cinjenica. Pritom sve je toliko providno i uocljivo kao deciji program. "Najveca demokratija na svetu" nema niti jedan iole objektivan izvor informisanja u tkz masovnim medijima. Jos tragicnija je cinjenica da sami Amerikanci koji zele da cuju nesto koliko toliko realno informacije dobijaju putem Russia today (RT), koji u svakom pogledu ima bolji rejting od Cnn u samoj Americi. Pritom Zikina sarenica ima veci broj gledalaca u Srbiji nego Cnn program u Americi.

Petar

pre 7 godina

CNN je uvek bio pod kontrolom nekih struktura u SAD-u. Od njih je i dobijao razne dojave o buducim reziranim dogadjajima. Nije slucajno da se CNN pojavi bash tamo gde SAD napada ili se ocekuje neki rezirani napad kako bi se okrivio neko drugi i preduzela akcija SAD-a protiv drugih zemalja. Tako i sada CNN pishe afirmativno jer su ocigledno njihovi mentori procenili da ce vishe zaraditi. Tu nema novinarstva, vec samo medijske propagande. Ne zaboravite imamo i mi lokalni CNN - samo kod nas je njihova ~kcerka firma~ N1

Sasa

pre 7 godina

Bucika, malo si pomesao. CNN je americka verzija B92, N1 (N1 je direktan potomak CNN). Fox je Pink.E sad, ja sam inace demokrata i obozavam N1, smatram je trenutno najboljom TV stanicom (uz duzno postovanje B92), ali u ovom slucaju CNN je stvarno ljigav. Toliko unizavanje svojih pratilaca (muslim na zagrade) ipak nisam ocekivao (degutantno).

zaki

pre 7 godina

CNN je televizija koja je od uvek naklonjena demokratama, kao što je i FOX naklonjen republikancima. Ovo je opšte-poznato u SAD, vidim da kod nas nije toliko pa reko da napomenem...

cenzura

pre 7 godina

Cim je CNN (ratnohuskacka televizija) toliko protiv Teampa koji inace zagovara mir sa Rusima,znaci da je on u ovom momentu najbolja moguca opcija za US!Na celu tako jake drzave i treba da bude covek poput Trampa(bogat,hriscanin,ne zeli rat sa pola sveta)a ne Husein Obama tvorac ID.

sramota

pre 7 godina

Secam se par dana kad sam uzivo video natpis. Mislim sta reci. Ako si medijska kuca, onda bi trebalo da prenosis vesti onako kako su se desile, a ne da dodajes svoj komentar, stav ili sta vec. Za komentar postoje emisije, sa autorima koji daju svoje licne ocene necega, pa onda ljudi ocenjuju objektivnost tih voditelja i urednika (tipa nesrecnog farida zakarije). Ovo je zaista bedno. A tramp bi do kraja treba da prestane da daje bilo kakav intrervju njima i slicnima, neka zovu samo hilari.

dachazvezda

pre 7 godina

lazete!!!!!!
znaci cnn nije najobjektivnija medijska kuca na svetu ????

SOKIRAN sam od iznenadjenja!!! treba mi secera i vode da se povratim!!!

.....

pre 7 godina

I sad prosecan mozak i glasac u SAD izgleda ovako kad vidi ovo na TV. Obama je napravio ISIS uvauu necu onda da glasam za Hilari, (vidi u nastavku ovo u zagradi), a ipak ih nije napravio, e onda moj glas ide ka Hilari!

freund

pre 7 godina

"Tajno"podrzavaju? Ne potpuno otvoreno,nesto kao izvestaji o Rusiji,nekada
Srbiji,... Sedim ovde u EU i moram svakodnevno da SVE medije slusam,gledam,
citam,kako je Trump uzas! Koliko je "uzas" ne mogu da procenim,ali ovolika
smrdljiva propaganda je nepodnosljiva!

svi su lobirani

pre 7 godina

Tramp, on radi samo za sebe i interese svoje korporacije, sto u startu smanjuje probleme u svetu jer nema toliko ambicija kao svih ostalih ko zna koliko kompanija koje trenutno salecu Hilari. Istina je, ne zna se koliko ce mu porasti apetiti, ako pobedi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ja, 12. avgust 2016 11:24)

Voleo bih da ste u pravu jer mislim da bi izbor Trampa bio interesantan. Naravno, da Tramp ne moze da podrzava samo svoju kompaniju, paru koju intezivnije pocele da stizu u njegovu kampanu poslednja dva meseca itekako kupuju "nesto". Ono zbog cega mislim da bi Tramp mogao biti za Srbiju je da su interesi njegovih finansijera dalje od Srbije, nego u slucaju Klintonovih koji hoce da zavrse "investcije" iz 90-tih.
A kada je u pitanju geopolitika Srbija (tj ulazak u NATO itt) oba kandidata ce verovatno imati slican pristup Srbiji.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

CNN "tajno" podrzava Hilari? Mora da se autor clanka sali. Pa ne moze otvorenije da je podrzava, pogotovu Dan Lemon. On se cak otvoreno svadja sa onima koji nesto lose kazu a nju. To ce vam cak i Vel Santic potvrditi.

obi van

pre 7 godina

nikada ni u jednoj izbornoj kampanji do sada nije bilo da su svi mediji protiv jednog kandidata
oni su se de facto uključili u kampanju

1003 Nis

pre 7 godina

Mediji uglavnom sluze da bi nekome prali ruke,tako su 90tih svasta pisali samo kako bi opravdali ubijanje.

za mene su novinari opasniji od terorista

Vel Santic

pre 7 godina

@Bata Stojkovic, Vel Santic je simpatizer Sandersa, ne Hillary, ali to je za tvoj mentalitet jedno te isto, nema tu pomoći...
svi vi koji kažete da je CNN glasilo Demokrata--u krivu ste. zapravo ako je ikoja medijska kuća stvarno za Demokrate to je MSNBC s odličnim Rachel Maddow, Lawrence O Donnell itd... a postoji i Democracy Now! još levlji i progresivniji medij kojeg vodi odlična levičarka Amy Goodman i Juan Gonzalez. ali, kome ja objašnjavam šta znači biti progresivan....
@kole, sve i da je tako kao što si rekao, u čemu je problem? da bi se dobila socijalna pomoć kad zatreba u Americi, moraš imati radni staž i, svakako, potpuno i nekritičko plaćanje svih poreza, znači PRVO moraš biti i sam poreski obveznik. dakle, taj teret poreskih obveznika su prvi imali tj. plaćali oni koji su omogućavali nekim drugim, kako reče, "lagodan zivot na teret poreskih obveznika". ne daje se socijalna pomoć u Americi na lepe oči već nakon prethodnog teškog i mukotrpnog rada tog samog primaoca socijalne pomoći! ali, kome ja ovo objašnjavam....
Podrška komentaru Sasa, 12. avgust 2016 13:14!