Nedelja, 31.07.2016.

20:33

Stefanović: Povampirenje fašizma i ustaštva u Hrvatskoj

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović smatra da je podizanje spomenika ustaškom teroristi Miru Barešiću zabrinjavajuće.

Izvor: Tanjug

Stefanoviæ: Povampirenje fašizma i ustaštva u Hrvatskoj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

deki 185

pre 7 godina

Dokazano u praksi da su narodi balkana na veoma niskom stepenu inteligencije.Nama moze bilo ko da ubaci kosku pa da se pobijemo radi tudjih interesa.Necemo se nikad opametiti.Ovi u Hrvatskoj ce u svojim glavama jos narednih 100g da ratuju sa srbima.

Rat i Mir

pre 7 godina

Kakva je to demokratija kad svi ministri samo citaju tekst koji im servira glavnokomandujuci AV. Dacic, Vulin a sada i Dr.Nebojsa staraju se da pomocu povampirenja stare mrznje dobiju politicki poeni u Srbiji dok sam AV servira mirenje da skupi poene od EU.

Voodoo

pre 7 godina

Ovi nasi, a i njihovi ne prestaju. Dosadni ste, neka dizu spomenik kome hoce. I mi i oni smo duzni pare istim stranim bankama, nosimo istu stranu odecu, koristimo iste strane telefone i tehniku, jedemo njihovu hranu, i u obe zemlje pola stanovnistva trazi nacin da ode na zapad i vlada bela kuga. Dok se mi svadjamo oni preko svojih brendova i banaka izvoze i ono malo para sto nam je ostalo i kupuji jeftinu radnu snagu, biraju najbolje za njih ili one koji pristaju na najgori posao i govore nam o demokratiji i pravima, a mi i dalje slepi na sve to dozvoljavamo da nas opet svadjaju preko nasih politicara koji su na njihovom platnom spisku. Glupih li naroda i nas i Hrvata.

Alo

pre 7 godina

Ostavite vise po strani ta koskanja i vise gledajte kako da vam gradjani bolje zive. Da necete opet da nas gurnete u neki rat? Opametite se vec jednom. Necemo vise price sa krvavim krajem!!!!

Paha

pre 7 godina

Doslo naradjenje i jednima i drugima i trecima da ponovo dizu tenzije izmedju sebe. Vecina ih gleda, kulira i neveruje. Pa nisu 90ete da se lozimo,prosli smo tu skolu a mladi narastaji su u potpuno drugoj prici, nedotice ih tv i propaganda.

kontroverzni penzioner

pre 7 godina

@Michel
U pravu si bio je jugoslovenski ambasador a ne srpski, a te države više nema. Po toj logici i poklani Srbi u Jasenovcu su bili Srbi Kraljevine Jugoslavije koje takođe više nema, kao što nema ni pobijenih Srba. Znači li to da treba da zaboravimo Jasenovačke žrtve?

realno

pre 7 godina

Ministar policije se bavi spoljnom politikom? Kakva persona!!!
(ivan, 31. jul 2016 22:21)

Susjedi ja koliko vidim vama ministar rada vodi vanjsku politiku jer svako malo nešto komentira van svog djelokruga i ovlasti.

Dzo

pre 7 godina

A sta se desava u Bugarskoj? Da li se i tuta bugarin povampirio? Zasto vise drzite ovaj narod u strahu? Sta nas briga sta rade svi oko nas? Hajde da malo gledamo svoja posla i da svom narodu pomognemo za pocetak tako sto cete prestati da ga drzite pod presijom. Niko vas vise ne uzima za ozbiljno vec odavno, ja oduvek, stvarno ste preterali! Hocete da svi flipnu zbog vas ili vam je to i cilj?

Pera policajac

pre 7 godina

Slazem se da komsije zbog izbore i predstojeceg 5.avgusta pumpaju svoje biracko telo, ali covece neka na to reaguje Dacic. Ti mladi covece trebalo bi da pogledas kakve glupost i ti rade "reformatori" u policiji. Za svoje licne potrebe uvode kojekakve "nove " preglede i izvestaje, a koliko su nekompetentni govori to da ne znaju da sve sto traze vec postoji i vodi se azurno u elektronskoj formi na MUP ovom serverima.. Ali ti "strucnjaci" misle da su racunari fejsbuk. Od 1.avgusta sve Policijska stanice gubice sate i sate na popunjavanje dnevnih izvestaje koji vec postoje i kontinuirano se unose u postojece aplikacija. Ministtrica radi te "svoj" a ne tudjih posao.

kolega

pre 7 godina

Ono kad Nebojsa iz Beograda deli lekcije susednoj drzavi...
Mozda deluje smesno, medjutim, razmislite:

Nebojsa iz Beograda. Svi znate o kakvom liku se radi. Svi znate da on samo otvara usta a da su recenice "napisane od nekog drugog". Svi znate ko je to. Svi, verujem, znate da je takav jedan Nebojsa iz Beograda ministar u vladi nase drzave. Svi znate da on nije jedini ministar koji prica ovakve price ovih dana (svi znate koji su i kakvi su ti drugi ministri...). Svi znate da to sto oni pricaju, za sve nas u ovoj drzavi, nije dobro. Svi znate da se ovo vec jednom dogodilo (ako ste stariji od 30 godina). Svi znate su oni koji ne znaju glasali za ove ljude.

Da li vam je i dalje smesno?

šta ti dečko radiš

pre 7 godina

A dokle će predstavnici vlasti u Srbiji gledati šta se dešava u tuđem dvorištu? Šta koga briga šta ko radi i ko kome diže spomenike u svojoj državi? Okrenite se ka svom narodu i svojoj državi i o tome treba da se brinete jer ste izabrani od strane naroda da Srbije, a ne naroda neke druge zemlje. Ako su vam bitni spomenici slobodno ih podižite. Ako vam je bitan narod, nahranite ga. A ako ste bitni sami sebi, onda siđite s vlasti. Prosto.

miki

pre 7 godina

prije nekoliko dana sam napisao, da je dobro ako su Srbiji najveći problem Stepinac. Sve u svemu trenutno u mojem apartmanu borave gosti iz Srbije, jako su sretni da nakon više od 25 godina ponovo dolaze u HR. Sretan jer je ponovo vidio prijatelja (drugara) iz JNA vojske (hrvata) gdje su služili zajedno u Makedoniji... sretni jer im je jako lijepo na godišnjem odmoru, nemaju nikakvih problema, zadovoljni jer ih se gleda kao sve druge ljude. Tužni su jer imaju male plate, slabo zdravstvo i nepostojeću socijalu, tužni su jer Srbija nije čista i uredna zemlja, nema dobre ceste, sa puno mjesta u kojima voda iz vodovoda nije za piće, tužni su jer se prekomjerno koriste kemije pa i kancerogene u poljoprivredi. Tužni su jer njihovi roditelji imaju male penzije 10 do 22.000 din i ne mogu nigdje da idu na izlete, odmor jer ima svako malo mijenjaju lijekove na listama... Tako priča sa mojim gostima često krene u tugovanja, pa ne znam tko laže, dali oni imaju takve probleme ili je ipak stepinac i šačica jadnika za sve spremna, najveći problem Srbiji.
Molim sve građane koji misle, da se ipak sjete srba koji još žive u HR, i promisle kako te izjave djeluju na te građene, kako ih ta retorika iz dana u dan uništava i udaljava od matice zemlje. Sramotno je da se sve to prelama na tim jadnim ljudima čija udruženja financira HR za manjine, a Srbija nije niti dinara uložila, još bolje, nije za njih ni prstom mrdnula.
Jadno, a sve lideri

Matija

pre 7 godina

Evo jedan savjet iz Hrvatske za sve koji se lože na ovakve vijesti:
Ista stvar se događala i kod nas kad je bila rehabilitacija Draže, postavljanje ćirilice u Vukovar i slično. Svi članovi vlade su se u medijima bavili tim pitanjima, umjesto da su se bavili svojim ministarstvima. Palili su narod na nacionalističkoj bazi i dok se narod bavio tim stvarima, u pozadini su doneseni zakoni koji smanjuju radnička i ljudska prava.
Zadnji primjer je taj da ljudi umjesto da dobiju povrat poreza, državi moraju vratiti novac koji nisu ni dobili. Zakon donešen u vrijeme bavljenja dvojezičjem u Vukovaru.
Stoga pamet u glavu i čitajte sporedne vijesti jer možda se baš u njima krije pravi razlog "galame".
Pozdrav iz Osijeka!

povampirene devedesete

pre 7 godina

Za početak prvo nađi svaku ubicu, za početak uicu te pevačice, dilera droge, ubice dilera od juče, i sve ostale i tek onda komentariši ko je ustaša ko je fašista i ko je nacista.

cilemile

pre 7 godina

mi imamo ulicu milana nedića u aranđelovcu, digli smo spomenik draži i rehabilitovali cetnike, i napravili spomenik ubici i teroristi gavrilo principu. po čemu smo mi to bolji od njih osim sto virimo po ceo dan komsiji u baštu

Bobo

pre 7 godina

Mani se decko spoljne politike, ti ne razumes ni unutrasnju koja ti je poverena, i to ne znas da radis, samo prenosis sta ti se kaze i kako ti se kaze.

Meister Jakob

pre 7 godina

Koja uzbuna među srpskim političarima šta su seljaci skupili pare i nekom svom suseljanu napravili spomenik.
Nemaju vam šta drugo ponuditi, nema boljeg standarda, izgradnja infrastrukture, željeznice i autoputeve, ulaganje i subvencioniranje domaćih poduzetnika, rasterećivanje poduzetnika od gomile raznoraznih bezveznih nameta, derete im kožu s leđa, upropaštavate upropaštenu zemlju.
U Srbiji se nižu afera za aferom, cirkus za cirkusom, sve muljaže se otvoreno rade, svi sve znaju i nitko ništa ne poduzima, npr. 28 miliona za krečenje Prokopa, ilegalno rušenje objekata pri čemu je počinjeno više krivičnih djela uključujući ubojstvo, policija nije izlazila na teren i onda premijer na sve to izjavi da šteta da njega nisu zvali jer bi on u sjeo u jedan bager. Predsjednik države gradi kuće bez građevinske dozvole na zemlji koja nije njegova i kaže da nije znao da se to ne smije, i na kraju famozna fera “Helikopter” je dobila sudski epilog, utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela.
I osim toga svi državni zvaničnici od predsjednika i premijera na dole konstantno krše Ustav i zakone bez ikakvih posljedica!
Ali sve to nema veze, bitno je da je u nekom hrvatskom selu nekom perifernom liku napravljena bista, isto kako ste napravili skandal i međunarodni incident s 10 protestnih nota kad su se u Srbu skupilo 8 desničara koji su uredno prijavili svoj skup policiji.

2127

pre 7 godina

Postavljam jedno pitanje: kako bi se vrh Srbije osecao kad bi ih hrvatski vrh konstantno navivao ,,cetnicka vlast", kao sto neprekidno iz Vulinovih usta izbija rec ,,ustasa" kao i iz Dacicevih i Stefanovicevih usta? Od svega me cudi od koga su dobili tako skaradno odobrenje buduci da niko nista ne sme reci dok ne pita Vucica. Nemojte nam navlaciti vec vidjeno zlo iz '90-ih.

sitno

pre 7 godina

Mislim da je pogresno da se nasi (srpski) politicari toliko bave desavanjima u Hrvatskoj. Kad se EU ne uzbudjuje, zasto bismo mi u Srbiji. Ako se krse prava Srba to sve treba prijaviti EU pa oni neka to resavaju ako hoce. Ovoliko bavljenje dogadjajima u Hrvatskoj, BiH itd.. je cisto gubljenje vremena i mi treba vise da se fokusiramo na ekonomiju a ne na ono sto zele oni koji nam ne misle dobro i koji hoce da nas uvuku u njihovu pricu.

Habsburg

pre 7 godina

Gospodine ministre pa zar i Gavrilo Princip nije bio ubica i terorista pa je nekima heroj ulice i škole se zovu po njemu.Zašto jedni nešto mogu a drugi ne.

Џејмс 007Bond

pre 7 godina

Шта је са :нашом владом, пословима, инвестицијама, јавним дугом, корумпцијом, правосуђем, војском, међународном сарадњом?

Кад ће бити уговорен неки велики посао који би могао да запосли бар 10 000 људи?

Шта је са војском, зашто не вратите обавезан војни рок од бар 3 месеца, и зашто не модернизујете војску, али тако да будемо најјачи у овом делу Балкана и Европе?

Кад ће се десити повећање плата и пензија?

Кад ћете стимулисати младе да остану на селу?
Јер у селу, пољопривреди и прављењу здраве хране је бизнис...И погледајте само какву Војводину имамо.,Па то је 100% плодна црница којој фали само добра мрежа за наводњавање, па се приноси могу повећати 2-3 пута, и онда све у извоз.

А југ Србије стимулисати да производе бобичасто воће, винограде, па шљиварнике, јабуке, расне сиреве...Уведите интернет у сва села, повежите села, правите задруге, делите бесплатну земљу младима, дајте субвенције, ,,закуцајте,, цену меса и млека на дужи рок,али тако да буде сигурно произвођачима, помозите куповину пољопривредне механизације...

Подржите сеоски/салашки, бањски, верски, зимско-скијашки и историјски туризам.

Привлачите странце да нам долазе...
...

Perun

pre 7 godina

Vučić puši lulu mira,miri region,daje pomirljive izjave,izigrava mirotvorca,dok Vulini,Stefanovići,Jovanovi,Selakovići uz blagoslov istog svojim oštrim nevučićevskim izjavama dolivaju ulje na vatru i kupe političke poene na gluposti koje dolaze zapadno od Drine.Predstava za gladan puk.

Nebojša

pre 7 godina

Dr Nebojša

Molim te nemoj više da nas braniš iz Beograda. Ako ne možeš da pomogneš, ne odmaži čovječe. Teško nam je i ovako, a s tobom i ovakvom retorikom iz Bg još teže. Kreni od sebe i radi ono što ti je u opisu posla i ne brini tuđu brigu.
Mg Nebojša

sve mangup do mangupa,gospodo

pre 7 godina

a,kakve to veze ima sa tvojim ministarstvom?
Ubise ti komsiju iz Belvila u sred belog dana, nisi nasao kantrimen, nisi nasao ubicu pevacice, nisi nasao bandite sa fantomkama...Treba li jos da nabrajam? A ti se bavis glupostima po obicaju.

Marina

pre 7 godina

Hrvatska nije fašistička ni nacionalistička država kako insinuirate,g.Stefanoviću, premda ima pojedinaca koji koketiraju s prošlim užasima NDH,ali NDH je mrtva,zabijte si to u glavu. Osim toga, imate vi svoje fašiste i neonaciste i nacionaliste pa najprije počistite u svom dvorištu a onda se kao dobar susjed, cisti i umiveni ,umiješajte u susjedovo. Lijepo je da Srbija više nema namjeru vršiti agresiju na susjede nego se želi baviti mirom, zašto onda i vi ne podržite svoju zemlju na putu mira nego unosite nemir i obmanjujete svoje birače tješeći ih tuđim problemima?

marko

pre 7 godina

A zasto mi gledaamo sta oni rade.Oni se ponose svojim Hrvastvom gde god da su a mi krijemo odakle smo kad se zadesimo napolju.
Treba da podignemo spomenik Drazi Mihajlovicu i da konacno pomirimo cetnike i partizane.

to je to

pre 7 godina

Gospodine Nebojša iz Beograda, Hrvatska je članica EU i to je postala zbog usvojenih standarda i ovo što rade pokazuje koji su to standardi koji u EU ne predstavljaju problem. Nego mene zanima šta su to potpisali Kolinda i VUčić prilikom poslednjeg susreta ili je i to državna tajna iako se tiče svih građana Srbije?

bez vazeljin

pre 7 godina

"doktore", ministarstvo UNUTRASNJIH poslova, razumes li sta to znaci?

savamala, atentat na milana beka, ubistvo one pevacice, pucnjava u belvilu, dileri i olos koji caruje srbijom...

e, to ti je posao, posto ti do sada niko nije objasnio (nemojte tako ljudi, pa bi "doktor" nebojsa iz beograda, samo ne zna sta treba da radi.).

Samo sekund

pre 7 godina

Postovani g.Stefanovicu,posto ste ovom izjavom poceli da pretendujete na mesto ministra spoljnih poslova (ili odbrane) mozete li nam kao bivsi ministar policije reci a sta bi sa ubicom pevacice?! Ili to vise nije u fokusu "banana drzavnih" organa?

Lady Stark

pre 7 godina

Nebojša iz Beograda da misli malo o tome šta se dešava na ulicama Beograda, a ne da viri u komšijsku baštu.
U Srbiji se niko ne bavi svojim poslom. Neka Dačić brine o spoljnim poslovima, a ovaj o unutrašnjim, dok im traje taj tehnički mandat.

dzzzzoni

pre 7 godina

Daj brate, pa koga interesuje sta ti imas da kažeš? Loženje naroda je po ovakvim vrućinama stvarno previše :)
Za ovakve nebulozne izjave ti stvarno ne treba pamet; znači umesto da napraviš plan kako da se poveća bezbednost u školama, na ulicama... ti lepo opaučiš po komšijama i svi problemi rešeni.

NemanjaBB

pre 7 godina

Doktore ministre policije u Srbiji, ovih dana je bilo par resetanja u Srbiji, dakle, to je tvoj reon, da sprecis to, a ne da se bavis unutrasnjim pitanjima u Hrvatskoj! Nego iznosis ono sto ti veliki vodja kaze...

skblzzzz

pre 7 godina

što je točno povampirenje? normalan čovjek u nekom trenutku počinje da vampiri, pa na kraju povampiri ili se dogodi odjednom? koja je razlika između običnog i povampirenog ustaše? koji je opasniji?

bez vazeljin

pre 7 godina

"doktore", ministarstvo UNUTRASNJIH poslova, razumes li sta to znaci?

savamala, atentat na milana beka, ubistvo one pevacice, pucnjava u belvilu, dileri i olos koji caruje srbijom...

e, to ti je posao, posto ti do sada niko nije objasnio (nemojte tako ljudi, pa bi "doktor" nebojsa iz beograda, samo ne zna sta treba da radi.).

NemanjaBB

pre 7 godina

Doktore ministre policije u Srbiji, ovih dana je bilo par resetanja u Srbiji, dakle, to je tvoj reon, da sprecis to, a ne da se bavis unutrasnjim pitanjima u Hrvatskoj! Nego iznosis ono sto ti veliki vodja kaze...

dzzzzoni

pre 7 godina

Daj brate, pa koga interesuje sta ti imas da kažeš? Loženje naroda je po ovakvim vrućinama stvarno previše :)
Za ovakve nebulozne izjave ti stvarno ne treba pamet; znači umesto da napraviš plan kako da se poveća bezbednost u školama, na ulicama... ti lepo opaučiš po komšijama i svi problemi rešeni.

Lady Stark

pre 7 godina

Nebojša iz Beograda da misli malo o tome šta se dešava na ulicama Beograda, a ne da viri u komšijsku baštu.
U Srbiji se niko ne bavi svojim poslom. Neka Dačić brine o spoljnim poslovima, a ovaj o unutrašnjim, dok im traje taj tehnički mandat.

to je to

pre 7 godina

Gospodine Nebojša iz Beograda, Hrvatska je članica EU i to je postala zbog usvojenih standarda i ovo što rade pokazuje koji su to standardi koji u EU ne predstavljaju problem. Nego mene zanima šta su to potpisali Kolinda i VUčić prilikom poslednjeg susreta ili je i to državna tajna iako se tiče svih građana Srbije?

cilemile

pre 7 godina

mi imamo ulicu milana nedića u aranđelovcu, digli smo spomenik draži i rehabilitovali cetnike, i napravili spomenik ubici i teroristi gavrilo principu. po čemu smo mi to bolji od njih osim sto virimo po ceo dan komsiji u baštu

2127

pre 7 godina

Postavljam jedno pitanje: kako bi se vrh Srbije osecao kad bi ih hrvatski vrh konstantno navivao ,,cetnicka vlast", kao sto neprekidno iz Vulinovih usta izbija rec ,,ustasa" kao i iz Dacicevih i Stefanovicevih usta? Od svega me cudi od koga su dobili tako skaradno odobrenje buduci da niko nista ne sme reci dok ne pita Vucica. Nemojte nam navlaciti vec vidjeno zlo iz '90-ih.

sve mangup do mangupa,gospodo

pre 7 godina

a,kakve to veze ima sa tvojim ministarstvom?
Ubise ti komsiju iz Belvila u sred belog dana, nisi nasao kantrimen, nisi nasao ubicu pevacice, nisi nasao bandite sa fantomkama...Treba li jos da nabrajam? A ti se bavis glupostima po obicaju.

Samo sekund

pre 7 godina

Postovani g.Stefanovicu,posto ste ovom izjavom poceli da pretendujete na mesto ministra spoljnih poslova (ili odbrane) mozete li nam kao bivsi ministar policije reci a sta bi sa ubicom pevacice?! Ili to vise nije u fokusu "banana drzavnih" organa?

Marina

pre 7 godina

Hrvatska nije fašistička ni nacionalistička država kako insinuirate,g.Stefanoviću, premda ima pojedinaca koji koketiraju s prošlim užasima NDH,ali NDH je mrtva,zabijte si to u glavu. Osim toga, imate vi svoje fašiste i neonaciste i nacionaliste pa najprije počistite u svom dvorištu a onda se kao dobar susjed, cisti i umiveni ,umiješajte u susjedovo. Lijepo je da Srbija više nema namjeru vršiti agresiju na susjede nego se želi baviti mirom, zašto onda i vi ne podržite svoju zemlju na putu mira nego unosite nemir i obmanjujete svoje birače tješeći ih tuđim problemima?

Bobo

pre 7 godina

Mani se decko spoljne politike, ti ne razumes ni unutrasnju koja ti je poverena, i to ne znas da radis, samo prenosis sta ti se kaze i kako ti se kaze.

kolega

pre 7 godina

Ono kad Nebojsa iz Beograda deli lekcije susednoj drzavi...
Mozda deluje smesno, medjutim, razmislite:

Nebojsa iz Beograda. Svi znate o kakvom liku se radi. Svi znate da on samo otvara usta a da su recenice "napisane od nekog drugog". Svi znate ko je to. Svi, verujem, znate da je takav jedan Nebojsa iz Beograda ministar u vladi nase drzave. Svi znate da on nije jedini ministar koji prica ovakve price ovih dana (svi znate koji su i kakvi su ti drugi ministri...). Svi znate da to sto oni pricaju, za sve nas u ovoj drzavi, nije dobro. Svi znate da se ovo vec jednom dogodilo (ako ste stariji od 30 godina). Svi znate su oni koji ne znaju glasali za ove ljude.

Da li vam je i dalje smesno?

Nebojša

pre 7 godina

Dr Nebojša

Molim te nemoj više da nas braniš iz Beograda. Ako ne možeš da pomogneš, ne odmaži čovječe. Teško nam je i ovako, a s tobom i ovakvom retorikom iz Bg još teže. Kreni od sebe i radi ono što ti je u opisu posla i ne brini tuđu brigu.
Mg Nebojša

miki

pre 7 godina

prije nekoliko dana sam napisao, da je dobro ako su Srbiji najveći problem Stepinac. Sve u svemu trenutno u mojem apartmanu borave gosti iz Srbije, jako su sretni da nakon više od 25 godina ponovo dolaze u HR. Sretan jer je ponovo vidio prijatelja (drugara) iz JNA vojske (hrvata) gdje su služili zajedno u Makedoniji... sretni jer im je jako lijepo na godišnjem odmoru, nemaju nikakvih problema, zadovoljni jer ih se gleda kao sve druge ljude. Tužni su jer imaju male plate, slabo zdravstvo i nepostojeću socijalu, tužni su jer Srbija nije čista i uredna zemlja, nema dobre ceste, sa puno mjesta u kojima voda iz vodovoda nije za piće, tužni su jer se prekomjerno koriste kemije pa i kancerogene u poljoprivredi. Tužni su jer njihovi roditelji imaju male penzije 10 do 22.000 din i ne mogu nigdje da idu na izlete, odmor jer ima svako malo mijenjaju lijekove na listama... Tako priča sa mojim gostima često krene u tugovanja, pa ne znam tko laže, dali oni imaju takve probleme ili je ipak stepinac i šačica jadnika za sve spremna, najveći problem Srbiji.
Molim sve građane koji misle, da se ipak sjete srba koji još žive u HR, i promisle kako te izjave djeluju na te građene, kako ih ta retorika iz dana u dan uništava i udaljava od matice zemlje. Sramotno je da se sve to prelama na tim jadnim ljudima čija udruženja financira HR za manjine, a Srbija nije niti dinara uložila, još bolje, nije za njih ni prstom mrdnula.
Jadno, a sve lideri

Џејмс 007Bond

pre 7 godina

Шта је са :нашом владом, пословима, инвестицијама, јавним дугом, корумпцијом, правосуђем, војском, међународном сарадњом?

Кад ће бити уговорен неки велики посао који би могао да запосли бар 10 000 људи?

Шта је са војском, зашто не вратите обавезан војни рок од бар 3 месеца, и зашто не модернизујете војску, али тако да будемо најјачи у овом делу Балкана и Европе?

Кад ће се десити повећање плата и пензија?

Кад ћете стимулисати младе да остану на селу?
Јер у селу, пољопривреди и прављењу здраве хране је бизнис...И погледајте само какву Војводину имамо.,Па то је 100% плодна црница којој фали само добра мрежа за наводњавање, па се приноси могу повећати 2-3 пута, и онда све у извоз.

А југ Србије стимулисати да производе бобичасто воће, винограде, па шљиварнике, јабуке, расне сиреве...Уведите интернет у сва села, повежите села, правите задруге, делите бесплатну земљу младима, дајте субвенције, ,,закуцајте,, цену меса и млека на дужи рок,али тако да буде сигурно произвођачима, помозите куповину пољопривредне механизације...

Подржите сеоски/салашки, бањски, верски, зимско-скијашки и историјски туризам.

Привлачите странце да нам долазе...
...

Meister Jakob

pre 7 godina

Koja uzbuna među srpskim političarima šta su seljaci skupili pare i nekom svom suseljanu napravili spomenik.
Nemaju vam šta drugo ponuditi, nema boljeg standarda, izgradnja infrastrukture, željeznice i autoputeve, ulaganje i subvencioniranje domaćih poduzetnika, rasterećivanje poduzetnika od gomile raznoraznih bezveznih nameta, derete im kožu s leđa, upropaštavate upropaštenu zemlju.
U Srbiji se nižu afera za aferom, cirkus za cirkusom, sve muljaže se otvoreno rade, svi sve znaju i nitko ništa ne poduzima, npr. 28 miliona za krečenje Prokopa, ilegalno rušenje objekata pri čemu je počinjeno više krivičnih djela uključujući ubojstvo, policija nije izlazila na teren i onda premijer na sve to izjavi da šteta da njega nisu zvali jer bi on u sjeo u jedan bager. Predsjednik države gradi kuće bez građevinske dozvole na zemlji koja nije njegova i kaže da nije znao da se to ne smije, i na kraju famozna fera “Helikopter” je dobila sudski epilog, utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela.
I osim toga svi državni zvaničnici od predsjednika i premijera na dole konstantno krše Ustav i zakone bez ikakvih posljedica!
Ali sve to nema veze, bitno je da je u nekom hrvatskom selu nekom perifernom liku napravljena bista, isto kako ste napravili skandal i međunarodni incident s 10 protestnih nota kad su se u Srbu skupilo 8 desničara koji su uredno prijavili svoj skup policiji.

Dzo

pre 7 godina

A sta se desava u Bugarskoj? Da li se i tuta bugarin povampirio? Zasto vise drzite ovaj narod u strahu? Sta nas briga sta rade svi oko nas? Hajde da malo gledamo svoja posla i da svom narodu pomognemo za pocetak tako sto cete prestati da ga drzite pod presijom. Niko vas vise ne uzima za ozbiljno vec odavno, ja oduvek, stvarno ste preterali! Hocete da svi flipnu zbog vas ili vam je to i cilj?

Matija

pre 7 godina

Evo jedan savjet iz Hrvatske za sve koji se lože na ovakve vijesti:
Ista stvar se događala i kod nas kad je bila rehabilitacija Draže, postavljanje ćirilice u Vukovar i slično. Svi članovi vlade su se u medijima bavili tim pitanjima, umjesto da su se bavili svojim ministarstvima. Palili su narod na nacionalističkoj bazi i dok se narod bavio tim stvarima, u pozadini su doneseni zakoni koji smanjuju radnička i ljudska prava.
Zadnji primjer je taj da ljudi umjesto da dobiju povrat poreza, državi moraju vratiti novac koji nisu ni dobili. Zakon donešen u vrijeme bavljenja dvojezičjem u Vukovaru.
Stoga pamet u glavu i čitajte sporedne vijesti jer možda se baš u njima krije pravi razlog "galame".
Pozdrav iz Osijeka!

Perun

pre 7 godina

Vučić puši lulu mira,miri region,daje pomirljive izjave,izigrava mirotvorca,dok Vulini,Stefanovići,Jovanovi,Selakovići uz blagoslov istog svojim oštrim nevučićevskim izjavama dolivaju ulje na vatru i kupe političke poene na gluposti koje dolaze zapadno od Drine.Predstava za gladan puk.

Habsburg

pre 7 godina

Gospodine ministre pa zar i Gavrilo Princip nije bio ubica i terorista pa je nekima heroj ulice i škole se zovu po njemu.Zašto jedni nešto mogu a drugi ne.

skblzzzz

pre 7 godina

što je točno povampirenje? normalan čovjek u nekom trenutku počinje da vampiri, pa na kraju povampiri ili se dogodi odjednom? koja je razlika između običnog i povampirenog ustaše? koji je opasniji?

šta ti dečko radiš

pre 7 godina

A dokle će predstavnici vlasti u Srbiji gledati šta se dešava u tuđem dvorištu? Šta koga briga šta ko radi i ko kome diže spomenike u svojoj državi? Okrenite se ka svom narodu i svojoj državi i o tome treba da se brinete jer ste izabrani od strane naroda da Srbije, a ne naroda neke druge zemlje. Ako su vam bitni spomenici slobodno ih podižite. Ako vam je bitan narod, nahranite ga. A ako ste bitni sami sebi, onda siđite s vlasti. Prosto.

povampirene devedesete

pre 7 godina

Za početak prvo nađi svaku ubicu, za početak uicu te pevačice, dilera droge, ubice dilera od juče, i sve ostale i tek onda komentariši ko je ustaša ko je fašista i ko je nacista.

sitno

pre 7 godina

Mislim da je pogresno da se nasi (srpski) politicari toliko bave desavanjima u Hrvatskoj. Kad se EU ne uzbudjuje, zasto bismo mi u Srbiji. Ako se krse prava Srba to sve treba prijaviti EU pa oni neka to resavaju ako hoce. Ovoliko bavljenje dogadjajima u Hrvatskoj, BiH itd.. je cisto gubljenje vremena i mi treba vise da se fokusiramo na ekonomiju a ne na ono sto zele oni koji nam ne misle dobro i koji hoce da nas uvuku u njihovu pricu.

realno

pre 7 godina

Ministar policije se bavi spoljnom politikom? Kakva persona!!!
(ivan, 31. jul 2016 22:21)

Susjedi ja koliko vidim vama ministar rada vodi vanjsku politiku jer svako malo nešto komentira van svog djelokruga i ovlasti.

Alo

pre 7 godina

Ostavite vise po strani ta koskanja i vise gledajte kako da vam gradjani bolje zive. Da necete opet da nas gurnete u neki rat? Opametite se vec jednom. Necemo vise price sa krvavim krajem!!!!

Paha

pre 7 godina

Doslo naradjenje i jednima i drugima i trecima da ponovo dizu tenzije izmedju sebe. Vecina ih gleda, kulira i neveruje. Pa nisu 90ete da se lozimo,prosli smo tu skolu a mladi narastaji su u potpuno drugoj prici, nedotice ih tv i propaganda.

Pera policajac

pre 7 godina

Slazem se da komsije zbog izbore i predstojeceg 5.avgusta pumpaju svoje biracko telo, ali covece neka na to reaguje Dacic. Ti mladi covece trebalo bi da pogledas kakve glupost i ti rade "reformatori" u policiji. Za svoje licne potrebe uvode kojekakve "nove " preglede i izvestaje, a koliko su nekompetentni govori to da ne znaju da sve sto traze vec postoji i vodi se azurno u elektronskoj formi na MUP ovom serverima.. Ali ti "strucnjaci" misle da su racunari fejsbuk. Od 1.avgusta sve Policijska stanice gubice sate i sate na popunjavanje dnevnih izvestaje koji vec postoje i kontinuirano se unose u postojece aplikacija. Ministtrica radi te "svoj" a ne tudjih posao.

marko

pre 7 godina

A zasto mi gledaamo sta oni rade.Oni se ponose svojim Hrvastvom gde god da su a mi krijemo odakle smo kad se zadesimo napolju.
Treba da podignemo spomenik Drazi Mihajlovicu i da konacno pomirimo cetnike i partizane.

kontroverzni penzioner

pre 7 godina

@Michel
U pravu si bio je jugoslovenski ambasador a ne srpski, a te države više nema. Po toj logici i poklani Srbi u Jasenovcu su bili Srbi Kraljevine Jugoslavije koje takođe više nema, kao što nema ni pobijenih Srba. Znači li to da treba da zaboravimo Jasenovačke žrtve?

Rat i Mir

pre 7 godina

Kakva je to demokratija kad svi ministri samo citaju tekst koji im servira glavnokomandujuci AV. Dacic, Vulin a sada i Dr.Nebojsa staraju se da pomocu povampirenja stare mrznje dobiju politicki poeni u Srbiji dok sam AV servira mirenje da skupi poene od EU.

Voodoo

pre 7 godina

Ovi nasi, a i njihovi ne prestaju. Dosadni ste, neka dizu spomenik kome hoce. I mi i oni smo duzni pare istim stranim bankama, nosimo istu stranu odecu, koristimo iste strane telefone i tehniku, jedemo njihovu hranu, i u obe zemlje pola stanovnistva trazi nacin da ode na zapad i vlada bela kuga. Dok se mi svadjamo oni preko svojih brendova i banaka izvoze i ono malo para sto nam je ostalo i kupuji jeftinu radnu snagu, biraju najbolje za njih ili one koji pristaju na najgori posao i govore nam o demokratiji i pravima, a mi i dalje slepi na sve to dozvoljavamo da nas opet svadjaju preko nasih politicara koji su na njihovom platnom spisku. Glupih li naroda i nas i Hrvata.

deki 185

pre 7 godina

Dokazano u praksi da su narodi balkana na veoma niskom stepenu inteligencije.Nama moze bilo ko da ubaci kosku pa da se pobijemo radi tudjih interesa.Necemo se nikad opametiti.Ovi u Hrvatskoj ce u svojim glavama jos narednih 100g da ratuju sa srbima.

marko

pre 7 godina

A zasto mi gledaamo sta oni rade.Oni se ponose svojim Hrvastvom gde god da su a mi krijemo odakle smo kad se zadesimo napolju.
Treba da podignemo spomenik Drazi Mihajlovicu i da konacno pomirimo cetnike i partizane.

cilemile

pre 7 godina

mi imamo ulicu milana nedića u aranđelovcu, digli smo spomenik draži i rehabilitovali cetnike, i napravili spomenik ubici i teroristi gavrilo principu. po čemu smo mi to bolji od njih osim sto virimo po ceo dan komsiji u baštu

Marina

pre 7 godina

Hrvatska nije fašistička ni nacionalistička država kako insinuirate,g.Stefanoviću, premda ima pojedinaca koji koketiraju s prošlim užasima NDH,ali NDH je mrtva,zabijte si to u glavu. Osim toga, imate vi svoje fašiste i neonaciste i nacionaliste pa najprije počistite u svom dvorištu a onda se kao dobar susjed, cisti i umiveni ,umiješajte u susjedovo. Lijepo je da Srbija više nema namjeru vršiti agresiju na susjede nego se želi baviti mirom, zašto onda i vi ne podržite svoju zemlju na putu mira nego unosite nemir i obmanjujete svoje birače tješeći ih tuđim problemima?

Habsburg

pre 7 godina

Gospodine ministre pa zar i Gavrilo Princip nije bio ubica i terorista pa je nekima heroj ulice i škole se zovu po njemu.Zašto jedni nešto mogu a drugi ne.

miki

pre 7 godina

prije nekoliko dana sam napisao, da je dobro ako su Srbiji najveći problem Stepinac. Sve u svemu trenutno u mojem apartmanu borave gosti iz Srbije, jako su sretni da nakon više od 25 godina ponovo dolaze u HR. Sretan jer je ponovo vidio prijatelja (drugara) iz JNA vojske (hrvata) gdje su služili zajedno u Makedoniji... sretni jer im je jako lijepo na godišnjem odmoru, nemaju nikakvih problema, zadovoljni jer ih se gleda kao sve druge ljude. Tužni su jer imaju male plate, slabo zdravstvo i nepostojeću socijalu, tužni su jer Srbija nije čista i uredna zemlja, nema dobre ceste, sa puno mjesta u kojima voda iz vodovoda nije za piće, tužni su jer se prekomjerno koriste kemije pa i kancerogene u poljoprivredi. Tužni su jer njihovi roditelji imaju male penzije 10 do 22.000 din i ne mogu nigdje da idu na izlete, odmor jer ima svako malo mijenjaju lijekove na listama... Tako priča sa mojim gostima često krene u tugovanja, pa ne znam tko laže, dali oni imaju takve probleme ili je ipak stepinac i šačica jadnika za sve spremna, najveći problem Srbiji.
Molim sve građane koji misle, da se ipak sjete srba koji još žive u HR, i promisle kako te izjave djeluju na te građene, kako ih ta retorika iz dana u dan uništava i udaljava od matice zemlje. Sramotno je da se sve to prelama na tim jadnim ljudima čija udruženja financira HR za manjine, a Srbija nije niti dinara uložila, još bolje, nije za njih ni prstom mrdnula.
Jadno, a sve lideri

kontroverzni penzioner

pre 7 godina

@Michel
U pravu si bio je jugoslovenski ambasador a ne srpski, a te države više nema. Po toj logici i poklani Srbi u Jasenovcu su bili Srbi Kraljevine Jugoslavije koje takođe više nema, kao što nema ni pobijenih Srba. Znači li to da treba da zaboravimo Jasenovačke žrtve?

2127

pre 7 godina

Postavljam jedno pitanje: kako bi se vrh Srbije osecao kad bi ih hrvatski vrh konstantno navivao ,,cetnicka vlast", kao sto neprekidno iz Vulinovih usta izbija rec ,,ustasa" kao i iz Dacicevih i Stefanovicevih usta? Od svega me cudi od koga su dobili tako skaradno odobrenje buduci da niko nista ne sme reci dok ne pita Vucica. Nemojte nam navlaciti vec vidjeno zlo iz '90-ih.

realno

pre 7 godina

Ministar policije se bavi spoljnom politikom? Kakva persona!!!
(ivan, 31. jul 2016 22:21)

Susjedi ja koliko vidim vama ministar rada vodi vanjsku politiku jer svako malo nešto komentira van svog djelokruga i ovlasti.

šta ti dečko radiš

pre 7 godina

A dokle će predstavnici vlasti u Srbiji gledati šta se dešava u tuđem dvorištu? Šta koga briga šta ko radi i ko kome diže spomenike u svojoj državi? Okrenite se ka svom narodu i svojoj državi i o tome treba da se brinete jer ste izabrani od strane naroda da Srbije, a ne naroda neke druge zemlje. Ako su vam bitni spomenici slobodno ih podižite. Ako vam je bitan narod, nahranite ga. A ako ste bitni sami sebi, onda siđite s vlasti. Prosto.

bez vazeljin

pre 7 godina

"doktore", ministarstvo UNUTRASNJIH poslova, razumes li sta to znaci?

savamala, atentat na milana beka, ubistvo one pevacice, pucnjava u belvilu, dileri i olos koji caruje srbijom...

e, to ti je posao, posto ti do sada niko nije objasnio (nemojte tako ljudi, pa bi "doktor" nebojsa iz beograda, samo ne zna sta treba da radi.).

Meister Jakob

pre 7 godina

Koja uzbuna među srpskim političarima šta su seljaci skupili pare i nekom svom suseljanu napravili spomenik.
Nemaju vam šta drugo ponuditi, nema boljeg standarda, izgradnja infrastrukture, željeznice i autoputeve, ulaganje i subvencioniranje domaćih poduzetnika, rasterećivanje poduzetnika od gomile raznoraznih bezveznih nameta, derete im kožu s leđa, upropaštavate upropaštenu zemlju.
U Srbiji se nižu afera za aferom, cirkus za cirkusom, sve muljaže se otvoreno rade, svi sve znaju i nitko ništa ne poduzima, npr. 28 miliona za krečenje Prokopa, ilegalno rušenje objekata pri čemu je počinjeno više krivičnih djela uključujući ubojstvo, policija nije izlazila na teren i onda premijer na sve to izjavi da šteta da njega nisu zvali jer bi on u sjeo u jedan bager. Predsjednik države gradi kuće bez građevinske dozvole na zemlji koja nije njegova i kaže da nije znao da se to ne smije, i na kraju famozna fera “Helikopter” je dobila sudski epilog, utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela.
I osim toga svi državni zvaničnici od predsjednika i premijera na dole konstantno krše Ustav i zakone bez ikakvih posljedica!
Ali sve to nema veze, bitno je da je u nekom hrvatskom selu nekom perifernom liku napravljena bista, isto kako ste napravili skandal i međunarodni incident s 10 protestnih nota kad su se u Srbu skupilo 8 desničara koji su uredno prijavili svoj skup policiji.

Dzo

pre 7 godina

A sta se desava u Bugarskoj? Da li se i tuta bugarin povampirio? Zasto vise drzite ovaj narod u strahu? Sta nas briga sta rade svi oko nas? Hajde da malo gledamo svoja posla i da svom narodu pomognemo za pocetak tako sto cete prestati da ga drzite pod presijom. Niko vas vise ne uzima za ozbiljno vec odavno, ja oduvek, stvarno ste preterali! Hocete da svi flipnu zbog vas ili vam je to i cilj?

Matija

pre 7 godina

Evo jedan savjet iz Hrvatske za sve koji se lože na ovakve vijesti:
Ista stvar se događala i kod nas kad je bila rehabilitacija Draže, postavljanje ćirilice u Vukovar i slično. Svi članovi vlade su se u medijima bavili tim pitanjima, umjesto da su se bavili svojim ministarstvima. Palili su narod na nacionalističkoj bazi i dok se narod bavio tim stvarima, u pozadini su doneseni zakoni koji smanjuju radnička i ljudska prava.
Zadnji primjer je taj da ljudi umjesto da dobiju povrat poreza, državi moraju vratiti novac koji nisu ni dobili. Zakon donešen u vrijeme bavljenja dvojezičjem u Vukovaru.
Stoga pamet u glavu i čitajte sporedne vijesti jer možda se baš u njima krije pravi razlog "galame".
Pozdrav iz Osijeka!

skblzzzz

pre 7 godina

što je točno povampirenje? normalan čovjek u nekom trenutku počinje da vampiri, pa na kraju povampiri ili se dogodi odjednom? koja je razlika između običnog i povampirenog ustaše? koji je opasniji?

kolega

pre 7 godina

Ono kad Nebojsa iz Beograda deli lekcije susednoj drzavi...
Mozda deluje smesno, medjutim, razmislite:

Nebojsa iz Beograda. Svi znate o kakvom liku se radi. Svi znate da on samo otvara usta a da su recenice "napisane od nekog drugog". Svi znate ko je to. Svi, verujem, znate da je takav jedan Nebojsa iz Beograda ministar u vladi nase drzave. Svi znate da on nije jedini ministar koji prica ovakve price ovih dana (svi znate koji su i kakvi su ti drugi ministri...). Svi znate da to sto oni pricaju, za sve nas u ovoj drzavi, nije dobro. Svi znate da se ovo vec jednom dogodilo (ako ste stariji od 30 godina). Svi znate su oni koji ne znaju glasali za ove ljude.

Da li vam je i dalje smesno?

to je to

pre 7 godina

Gospodine Nebojša iz Beograda, Hrvatska je članica EU i to je postala zbog usvojenih standarda i ovo što rade pokazuje koji su to standardi koji u EU ne predstavljaju problem. Nego mene zanima šta su to potpisali Kolinda i VUčić prilikom poslednjeg susreta ili je i to državna tajna iako se tiče svih građana Srbije?

Nebojša

pre 7 godina

Dr Nebojša

Molim te nemoj više da nas braniš iz Beograda. Ako ne možeš da pomogneš, ne odmaži čovječe. Teško nam je i ovako, a s tobom i ovakvom retorikom iz Bg još teže. Kreni od sebe i radi ono što ti je u opisu posla i ne brini tuđu brigu.
Mg Nebojša

Џејмс 007Bond

pre 7 godina

Шта је са :нашом владом, пословима, инвестицијама, јавним дугом, корумпцијом, правосуђем, војском, међународном сарадњом?

Кад ће бити уговорен неки велики посао који би могао да запосли бар 10 000 људи?

Шта је са војском, зашто не вратите обавезан војни рок од бар 3 месеца, и зашто не модернизујете војску, али тако да будемо најјачи у овом делу Балкана и Европе?

Кад ће се десити повећање плата и пензија?

Кад ћете стимулисати младе да остану на селу?
Јер у селу, пољопривреди и прављењу здраве хране је бизнис...И погледајте само какву Војводину имамо.,Па то је 100% плодна црница којој фали само добра мрежа за наводњавање, па се приноси могу повећати 2-3 пута, и онда све у извоз.

А југ Србије стимулисати да производе бобичасто воће, винограде, па шљиварнике, јабуке, расне сиреве...Уведите интернет у сва села, повежите села, правите задруге, делите бесплатну земљу младима, дајте субвенције, ,,закуцајте,, цену меса и млека на дужи рок,али тако да буде сигурно произвођачима, помозите куповину пољопривредне механизације...

Подржите сеоски/салашки, бањски, верски, зимско-скијашки и историјски туризам.

Привлачите странце да нам долазе...
...

Lady Stark

pre 7 godina

Nebojša iz Beograda da misli malo o tome šta se dešava na ulicama Beograda, a ne da viri u komšijsku baštu.
U Srbiji se niko ne bavi svojim poslom. Neka Dačić brine o spoljnim poslovima, a ovaj o unutrašnjim, dok im traje taj tehnički mandat.

sitno

pre 7 godina

Mislim da je pogresno da se nasi (srpski) politicari toliko bave desavanjima u Hrvatskoj. Kad se EU ne uzbudjuje, zasto bismo mi u Srbiji. Ako se krse prava Srba to sve treba prijaviti EU pa oni neka to resavaju ako hoce. Ovoliko bavljenje dogadjajima u Hrvatskoj, BiH itd.. je cisto gubljenje vremena i mi treba vise da se fokusiramo na ekonomiju a ne na ono sto zele oni koji nam ne misle dobro i koji hoce da nas uvuku u njihovu pricu.

dzzzzoni

pre 7 godina

Daj brate, pa koga interesuje sta ti imas da kažeš? Loženje naroda je po ovakvim vrućinama stvarno previše :)
Za ovakve nebulozne izjave ti stvarno ne treba pamet; znači umesto da napraviš plan kako da se poveća bezbednost u školama, na ulicama... ti lepo opaučiš po komšijama i svi problemi rešeni.

NemanjaBB

pre 7 godina

Doktore ministre policije u Srbiji, ovih dana je bilo par resetanja u Srbiji, dakle, to je tvoj reon, da sprecis to, a ne da se bavis unutrasnjim pitanjima u Hrvatskoj! Nego iznosis ono sto ti veliki vodja kaze...

Samo sekund

pre 7 godina

Postovani g.Stefanovicu,posto ste ovom izjavom poceli da pretendujete na mesto ministra spoljnih poslova (ili odbrane) mozete li nam kao bivsi ministar policije reci a sta bi sa ubicom pevacice?! Ili to vise nije u fokusu "banana drzavnih" organa?

deki 185

pre 7 godina

Dokazano u praksi da su narodi balkana na veoma niskom stepenu inteligencije.Nama moze bilo ko da ubaci kosku pa da se pobijemo radi tudjih interesa.Necemo se nikad opametiti.Ovi u Hrvatskoj ce u svojim glavama jos narednih 100g da ratuju sa srbima.

Perun

pre 7 godina

Vučić puši lulu mira,miri region,daje pomirljive izjave,izigrava mirotvorca,dok Vulini,Stefanovići,Jovanovi,Selakovići uz blagoslov istog svojim oštrim nevučićevskim izjavama dolivaju ulje na vatru i kupe političke poene na gluposti koje dolaze zapadno od Drine.Predstava za gladan puk.

sve mangup do mangupa,gospodo

pre 7 godina

a,kakve to veze ima sa tvojim ministarstvom?
Ubise ti komsiju iz Belvila u sred belog dana, nisi nasao kantrimen, nisi nasao ubicu pevacice, nisi nasao bandite sa fantomkama...Treba li jos da nabrajam? A ti se bavis glupostima po obicaju.

Pera policajac

pre 7 godina

Slazem se da komsije zbog izbore i predstojeceg 5.avgusta pumpaju svoje biracko telo, ali covece neka na to reaguje Dacic. Ti mladi covece trebalo bi da pogledas kakve glupost i ti rade "reformatori" u policiji. Za svoje licne potrebe uvode kojekakve "nove " preglede i izvestaje, a koliko su nekompetentni govori to da ne znaju da sve sto traze vec postoji i vodi se azurno u elektronskoj formi na MUP ovom serverima.. Ali ti "strucnjaci" misle da su racunari fejsbuk. Od 1.avgusta sve Policijska stanice gubice sate i sate na popunjavanje dnevnih izvestaje koji vec postoje i kontinuirano se unose u postojece aplikacija. Ministtrica radi te "svoj" a ne tudjih posao.

Paha

pre 7 godina

Doslo naradjenje i jednima i drugima i trecima da ponovo dizu tenzije izmedju sebe. Vecina ih gleda, kulira i neveruje. Pa nisu 90ete da se lozimo,prosli smo tu skolu a mladi narastaji su u potpuno drugoj prici, nedotice ih tv i propaganda.

povampirene devedesete

pre 7 godina

Za početak prvo nađi svaku ubicu, za početak uicu te pevačice, dilera droge, ubice dilera od juče, i sve ostale i tek onda komentariši ko je ustaša ko je fašista i ko je nacista.

Bobo

pre 7 godina

Mani se decko spoljne politike, ti ne razumes ni unutrasnju koja ti je poverena, i to ne znas da radis, samo prenosis sta ti se kaze i kako ti se kaze.

Alo

pre 7 godina

Ostavite vise po strani ta koskanja i vise gledajte kako da vam gradjani bolje zive. Da necete opet da nas gurnete u neki rat? Opametite se vec jednom. Necemo vise price sa krvavim krajem!!!!

Voodoo

pre 7 godina

Ovi nasi, a i njihovi ne prestaju. Dosadni ste, neka dizu spomenik kome hoce. I mi i oni smo duzni pare istim stranim bankama, nosimo istu stranu odecu, koristimo iste strane telefone i tehniku, jedemo njihovu hranu, i u obe zemlje pola stanovnistva trazi nacin da ode na zapad i vlada bela kuga. Dok se mi svadjamo oni preko svojih brendova i banaka izvoze i ono malo para sto nam je ostalo i kupuji jeftinu radnu snagu, biraju najbolje za njih ili one koji pristaju na najgori posao i govore nam o demokratiji i pravima, a mi i dalje slepi na sve to dozvoljavamo da nas opet svadjaju preko nasih politicara koji su na njihovom platnom spisku. Glupih li naroda i nas i Hrvata.

Rat i Mir

pre 7 godina

Kakva je to demokratija kad svi ministri samo citaju tekst koji im servira glavnokomandujuci AV. Dacic, Vulin a sada i Dr.Nebojsa staraju se da pomocu povampirenja stare mrznje dobiju politicki poeni u Srbiji dok sam AV servira mirenje da skupi poene od EU.