Petak, 29.04.2016.

08:22

Incidenti u RIK, objavljeni i snimci

Incident i fizički sukob do kog je došlo u prostorijama RIK prijavljeni su policiji, a objavljeni su i snimci.

Izvor: B92

Incidenti u RIK, objavljeni i snimci IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Univerzalno pravo da mrze

pre 7 godina

Nikad ne bih glasao za Dveri, ali ako se ne borimo za njihovo pravo, nema sutra ni našeg prava. To je univerzalna stvar.
(Bane, 29. april 2016 09:43)

Kao sto se Dveri bore za tudja prava? Da se oni pitaju, pola nas ne bi imalo nikakva prava. Ali, fašistima zatrebala demokratija, pa sad kukaju za njom. Kad bih glasao za Dveri, bez obzira na kontekst koji je u pitanju, ne bih od srama mogao da pogledam dete u oči. Prvo pravo na život i slobodu.

RobIn Hud

pre 7 godina

@marko Izvini druze, policajac sam, al' nisam Vucicev, u to budi siguran!! Svi smo u istom problemu, i moramo se zajedno izboriti sa ovim zlom, koje je zavladalo Srbijom.

matica

pre 7 godina

Javili su da je opozicija sutra zakazala proteste ispred RIK i da su pozvali gradjane da im se pridruze. Nigde ne mogu da nadjem u ovoj drzavi Koreji u koliko su tacno izbori. Jeli neko mozda zna?

hiavata

pre 7 godina

Sve na stranu, gledam snimak, koje su ovi iz dveri sirovine pa to je strasno. Aj da budemo skroz po ps demokrate pa da se poniste izbori, i da se ovi nasilnici po raznoraznim tackama ukljucujuci fizicke napade, sto se vidi na snimku, strpaju u zatvor. Sad ja treba da budem moralna gromada da se borim za njihovu pravdu a oni gaze po kome stignu na osnovu svojih desnicarskih ubedjenja. Moje je ubedjenje da mi kao drustvo treba da sankcionisemo ovakve.

Washington

pre 7 godina

Neko definitivno nesto muti. Iskreno ne vidim da ovo ide u prilog SNS-u. Tako da pricati da je ovo namerno uradjeno od strane Vucica je glupost. Ovako nesto moze samo da nasteti.

Ko zna, ipak je to Srbija, kod nas se nista ozbiljno ne shvata i mucke su svuda moguce.

Milica Vracar

pre 7 godina

Politicka nekultura, bahatost, kradja, korupcija--- to je slika ovih izbora uhvacena na ovom video klipu. Doduse, nisam cula psovanje majke pa cu to ipak shvatiti kao civilizacijski pomak...

Bojko

pre 7 godina

Ovo nije smelo da se dogodi i da se napada bilo ko jedino mi nije jasno sto zena u Urgentnom kada je ona najvise gurala i vikala . Niko je nije takao... Sve ostalo i sve ovo je sprdnja prema narodu .

LDP

pre 7 godina

Evo, ja kao glasac LDPa sam ovog momenta uz Dveri i aposlutno podrzavam Obradovica! DS, DJB, LDP, SDS, LSV i sve ostale opozicione partije MORAJU na svaki moguci nacin da podrze Dveri i DSS ovog momenta. Svi na ulice!
Inace mi je drago sto vidim da su glasaci radikala konacno shvatili kako ih je njihov vojvoda namagarcio i kako su dajuci glas Seselju ustvari glasali za Vucica.

sava

pre 7 godina

E pa ja jesam glasao za Dveri kao i moja porodica, tako da je ovo krađa naših glasova. Svestan sam odmah bio da nijedna apsolutno nacionalno orijentisana stranka ne sme preći cenzus. Jedini argumentovani borci protiv EU i NATO-a. Šešelja ne računam jer je on običan lakrdijaš koji je iz tog razloga i pušten iz zatvora. Ovo koškanje naravno ne podržavam. Iako je teško posle ovakve krađe ostati miran, morali su da se uzdrže. Glavu gore i samo dostojanstveno, kako i priliči duhu i tradiciji ovog naroda na šta smo svi zaboravili. U godinama koje su iza nas Dveri će se samo penjati na lestvici popularnosti, a ovi izbori su početak tog uspona. Upravo im je ova sramna krađa u tome i pomogla.

pravda

pre 7 godina

Neka se narod uzme u pamet. Na ponovljenim izborima svi da glasaju za Dveri. Mislim na opoziciju i svi koji su evro skeptici. Posle ovog nema kajanja. Vreme je za istinu . Da se čuje glas naroda

Mare

pre 7 godina

I mi smo za Evropsku uniju? Hahaha, pa nama se ne sme dati ni 10 krava na cuvanje. Srbija ne treba da ima ocenu 3.5 za korupciju, nego 1.5!! U pravu je britanska ministarka 99%.

Rajko

pre 7 godina

Ne želim da DSS-Dveri ostanu izvan Skupštine zato što su pokradeni. Ali žarko želim da je isitna da NISU pokradeni i da izvan Skupštine ostanu pošteno.

bbr

pre 7 godina

jesu li Dveri i DSS oni sto sire pravoslavlje i "porodicne vrednosti" zajedno sa Seseljevim radikalima?Jos kojubgodinu i eto ga Seselj u vladi,proevropskoj,nato orijentisanoj.

analiticar amater

pre 7 godina

Klasika, drzavni sulzbenici, kriju se iza obezbedjenja i odlaze da pokupe nagardu za "uspesno" odradjen posao, pokraden narod ostaje bez ikakve zastite prepusten sam sebi.

Stalno su jedni te isti likovi pojavljju kad treba zavrsiti neki posao, ljudi bez morala, sa djonom umesto obraza, ocigledno imaju "zastitu" sa vrha.

Pametnjaković - there can be only one!

pre 7 godina

Ne radi se to tako. Ako je DSS nezadovoljan i misli da su prevareni i imaju dokaze za to, onda neka pozovu svoje pristalice na ulicu, pa da vidimo koliko ih ima. Sumnjam da ima i 100 hiljada, već je ovo sve pozorište za ovce Srbije.

el dorado

pre 7 godina

Stari SRS je sada SNS i po malo je dosadno u parlamentu. Dveri su novi SRS koji treba da unese naredni ciklus gadjanja cipelama, polivanja vodom u skupštini, klizanja na bananu i ostale performanse za zamajavanje naroda.
(gde ja stadoh ti produži, 29. april 2016 09:21)Radikali nikada nisu protestvovali zbog izbornih krađa.Kada je Šešelj pobedio na predsedničkim izborima 1998-e godine,dobio preko 2 miliona glasova i bio pokraden od Miloševića,nije se bunio.Posle je ušao u vladu sa SPS-om.Jesu ovi evroradikali protestvovali zbog krađe izbora 2012-e godine,ali pošto su napravili vladu sa SPS-om sve su zaboravili.Verovatno da krađa bila izmišljena i deo izborne kampanje.Dveri nisu ni ideološki,programski ni po delovanju i ponašanju slični radikalima.Nikada nisu pravili incidente i nasilje,ali ne može čovek da ostane ravnodušan kada ga kradu.Prethodni saziv skupštine jeste bio dosadan,ali ne zbog incidenata,već zato što opozicije skoro da nije bilo.Gotovo da nismo imali priliku da čujemo drugačije mišljenje,još malo pa kao u jednopartijskom sistemu.A za male incidente su bili zaduženi predstavnici vlasti,na čelu sa Marjanovićem i Babićem uz podršku predsednice skupštine i njenih zamenika.Na kraju izborna volja naroda se mora poštovati.

demokratija nema alternativu

pre 7 godina

@Ovi ne bi ni smeli da uđu u parlament čak i da imaju više od 5%. 
Nasilnici, bahati ljudi,...(Ivan, 29. april 2016 08:50)

To je i Vučić pomislio par sati posle zatvaranja birališta,kada je video da ima manje poslanika nego pre dve godine.Trebalo mu je nekoliko dana da celu stvar realizuje.Čovek je svemoguć.Imali smo već jednog takvog i znamo kako je završio.Naravno da će protestvovati,jer ne dozvoljavaju da se krše prava glasača,koji su glasali za njih.Nije na Vučiću ili RIK-u da odlučuje ko će u parlament,glasači su to rekli u nedelju

Miroslav

pre 7 godina

Nezavisno od Dveri, ono što smo gledali uživo na sednici RIK-a je nedopustivo izigravanje zakona. Dakle, fali ovo, fali ono, nema zapisnika više glasova nego glasača, broje se nezapečaćene vreće i onda ležerno: da verifikujemo? Ko je za? i svi za.. Da ne pominjem brojanje sa Kosova gde nije smeo niko iz opozicije da prisustvuje. Retki glasovi razuma bili su označeni kao provokatori. Ovo je prvi znak sloma i spremnosti na sva sredstva. Ej, u zbir su računati i glasovi lista sa falsifikovanim potpisima..
Izbore treba poništiti a pohapsiti sve koji su sudelovali u nečasnim radnjama. Samo, zna se ko onda ne bi prebacio 35% a realno, ni sada stvarno nemaju mnogo više

zagor

pre 7 godina

kim dzong u frci. ipak su demokratija i civilni sektor kod nas napredovali. ovakvi kao vucic su kod nas do skora sopstveni narod zbog neposlusnosti gazili tenkovima, vesali, streljali, slali na robiju u logore... sad "samo" pokusava da pokrade izbore, ali na kraju ni to nece uspeti u dovoljnoj meri.
sto se dveri tice, mislim da im je bolje da su ostali nevladina organizacija i bavili se kulturom i srbistikom, ali o.k. njihova stvar. bosko je politicki aktivizam poceo kao student tokom protesta zbog slobine izborne kradje, a sada ce ga vucic proslaviti. napravice od njega mucenika srpske politicke scene.

Tibetanac

pre 7 godina

I Dalaj Lami bi pukao film da je na njihovom mestu!

Mislim, jesu dverjani primitivci, ali, da li sme iko od vas da se zakune da bi se poneo drugačije da ga neko tako očigledno majmuniše?

Rasa

pre 7 godina

Ne znam gde je istina, ali znam da su problemi tamo gde je taj Dejan Đurđević. Koliko se sećam, zbog njega i notara štrajkovaše advokati, sada i ovaj problem. Čovek od zadatka je pravi skandal majstor.

gde ja stadoh ti produži

pre 7 godina

Stari SRS je sada SNS i po malo je dosadno u parlamentu. Dveri su novi SRS koji treba da unese naredni ciklus gadjanja cipelama, polivanja vodom u skupštini, klizanja na bananu i ostale performanse za zamajavanje naroda.

Saul Goodman

pre 7 godina

Onaj osećaj kada ti Boško Obradović po prvi put bude okej... Svi koji ponovo glasate dajte glas DSS/Dverima, ne zbog njihove liste, već zbog ovog lopovluka. Bahati Vučko bi da uzme svih 250 poslanika, da može vladao bi celim svetom. Najgori premijer u istoriji Srbije.

Hardy

pre 7 godina

Videli smo kako se ovaj "(z)Dverski" vodja ponasao prosle nedelje na RTS-u prema voditeljki, sramota od osobe! Vidi se koliko mu je stalo da se uvuce u parlament da prima poslanicku platu! Sramota i za Cacak odakle dolaze pristalice ovakvih ideja, uceni od dinastije Ilica koji su unistili sve!
Narode, ne dozvolimo zverska ponasanja propagiranje nasilja malih ljudi, suvise smo mali igraci u ovom svetu da bi dozvolili da se ovakve slike salju svetu o nama, dosta nam je toga!

T Rex

pre 7 godina

Vlast je ovim potezom dala auto gol.Umesto da iskoriste apatiju naroda i jos bar 4 god opusteno vladaju oni su uradili upravo ono sto nisu smeli i nisu naucili nista na Slobinim greskama.Mislim da ce ovo pokrenuti narodni bunt a kad se to desi nikad niste sigurni kako ce se zavrsiti.Da se razumemo licno bih voleo da Dveri i slicni nikad ne dobiju ni jedan jedini glas ali ako je narod tako glasao niko ne sme da prekraja izbornu volju pa makar i najgori od najgorih neka udje u parlament.

lignjoslav

pre 7 godina

ok, znaci iako sam demokratski orjentisan, ovaj put se stavljam u sluzbu dveri, valjda bas zbog demokratije.. dakle, glasajtr za dver i ldp masovno da predju cenzus

Jegulja

pre 7 godina

nemam pojma niti bilo kod od nas moze da ima pojma sta je istina jer nema uvid u cinjenicno stanje, ali mogu da se opkladim u zivot da bi se ovi ponasali isto da su stvarno na 4,99%. to su primitivci po difoltu. eto, morali su i snimak da objave da se pohvale kako primitivni umeju da budu. o premijeru i njegovima sve najgore ali ne dao bog da ovi dodju na vlast. kamenovanja i spaljivanja na javnom mestu bi bili praksa, sve uz ikone i kandila.

Ник

pre 7 godina

Срамно је како краде РИК, свако ко је гледао пренос, могао је да види каква је то лакрдија!

Branko

pre 7 godina

Nisam glasao za Dveri i uopšte se ne slažem sa njihovom politikom , ali ću se boriti za njihove ,pošteno osvojene glasove ,do poslednjeg daha.

tera nova

pre 7 godina

Ovde je sve jasno,Seselj mora biti jedina nacionalisticka stranka u parlamentu.U godinama pred nama a zbog teskog zivota I buducih privatizacija Epsa,Telekoma... mnogo ljudi ce ostati bez posla I neminovan je pad popularnosti Sns I rast popularnosti nacionalistickih partija.Vucic zeli da apsolutno Seselj bude jedini lider te opcije a sve zarad neke buduce koalicije.Stoga Dveri moraju biti izbacene iz parlamenta i na svaki nacin im mora biti onemoguceno jacanje.Zivi bili pa videli.

Bora

pre 7 godina

Razumem coveka.Uci u parlament nije mala stvar,odmah krece biznis,obezbedis se za ceo zivot,i sebe i pokoljenja.E to je smisao bavljenja politikom u ovoj zemlji.Lopuže sa imunitetom.

Berliner

pre 7 godina

@ (Ivan P., 29. april 2016 08:53):

Pa dobro, nemoj da vredjas inteligenciju citalaca ovde - ipak je ukupan broj glasaca znatno veci od 10 000.

Ivan P.

pre 7 godina

samo zarad istine nemojte samo pominjati za 0.01% su ispod cenzusa, nego dajte u brojevima. Po RIKu je DSS-Dveri osvojio 188.534 a za cenzus je bilo potrebno 188.535. O tome se radi.

biće bolje

pre 7 godina

Strašno, ove iz RIK-a treba pohapsiti i svi na poligraf. Ali tzv. doktor Stefanović će ostati nem, ne znam kako će ovo proći ali sada se može reći da su ovi izbori nelegitimni.

Ivan P.

pre 7 godina

samo zarad istine nemojte samo pominjati za 0.01% su ispod cenzusa, nego dajte u brojevima. Po RIKu je DSS-Dveri osvojio 188.534 a za cenzus je bilo potrebno 188.535. O tome se radi.

Saul Goodman

pre 7 godina

Onaj osećaj kada ti Boško Obradović po prvi put bude okej... Svi koji ponovo glasate dajte glas DSS/Dverima, ne zbog njihove liste, već zbog ovog lopovluka. Bahati Vučko bi da uzme svih 250 poslanika, da može vladao bi celim svetom. Najgori premijer u istoriji Srbije.

T Rex

pre 7 godina

Vlast je ovim potezom dala auto gol.Umesto da iskoriste apatiju naroda i jos bar 4 god opusteno vladaju oni su uradili upravo ono sto nisu smeli i nisu naucili nista na Slobinim greskama.Mislim da ce ovo pokrenuti narodni bunt a kad se to desi nikad niste sigurni kako ce se zavrsiti.Da se razumemo licno bih voleo da Dveri i slicni nikad ne dobiju ni jedan jedini glas ali ako je narod tako glasao niko ne sme da prekraja izbornu volju pa makar i najgori od najgorih neka udje u parlament.

Branko

pre 7 godina

Nisam glasao za Dveri i uopšte se ne slažem sa njihovom politikom , ali ću se boriti za njihove ,pošteno osvojene glasove ,do poslednjeg daha.

biće bolje

pre 7 godina

Strašno, ove iz RIK-a treba pohapsiti i svi na poligraf. Ali tzv. doktor Stefanović će ostati nem, ne znam kako će ovo proći ali sada se može reći da su ovi izbori nelegitimni.

tera nova

pre 7 godina

Ovde je sve jasno,Seselj mora biti jedina nacionalisticka stranka u parlamentu.U godinama pred nama a zbog teskog zivota I buducih privatizacija Epsa,Telekoma... mnogo ljudi ce ostati bez posla I neminovan je pad popularnosti Sns I rast popularnosti nacionalistickih partija.Vucic zeli da apsolutno Seselj bude jedini lider te opcije a sve zarad neke buduce koalicije.Stoga Dveri moraju biti izbacene iz parlamenta i na svaki nacin im mora biti onemoguceno jacanje.Zivi bili pa videli.

lignjoslav

pre 7 godina

ok, znaci iako sam demokratski orjentisan, ovaj put se stavljam u sluzbu dveri, valjda bas zbog demokratije.. dakle, glasajtr za dver i ldp masovno da predju cenzus

Ник

pre 7 godina

Срамно је како краде РИК, свако ко је гледао пренос, могао је да види каква је то лакрдија!

Rasa

pre 7 godina

Ne znam gde je istina, ali znam da su problemi tamo gde je taj Dejan Đurđević. Koliko se sećam, zbog njega i notara štrajkovaše advokati, sada i ovaj problem. Čovek od zadatka je pravi skandal majstor.

Mare

pre 7 godina

I mi smo za Evropsku uniju? Hahaha, pa nama se ne sme dati ni 10 krava na cuvanje. Srbija ne treba da ima ocenu 3.5 za korupciju, nego 1.5!! U pravu je britanska ministarka 99%.

LDP

pre 7 godina

Evo, ja kao glasac LDPa sam ovog momenta uz Dveri i aposlutno podrzavam Obradovica! DS, DJB, LDP, SDS, LSV i sve ostale opozicione partije MORAJU na svaki moguci nacin da podrze Dveri i DSS ovog momenta. Svi na ulice!
Inace mi je drago sto vidim da su glasaci radikala konacno shvatili kako ih je njihov vojvoda namagarcio i kako su dajuci glas Seselju ustvari glasali za Vucica.

sava

pre 7 godina

E pa ja jesam glasao za Dveri kao i moja porodica, tako da je ovo krađa naših glasova. Svestan sam odmah bio da nijedna apsolutno nacionalno orijentisana stranka ne sme preći cenzus. Jedini argumentovani borci protiv EU i NATO-a. Šešelja ne računam jer je on običan lakrdijaš koji je iz tog razloga i pušten iz zatvora. Ovo koškanje naravno ne podržavam. Iako je teško posle ovakve krađe ostati miran, morali su da se uzdrže. Glavu gore i samo dostojanstveno, kako i priliči duhu i tradiciji ovog naroda na šta smo svi zaboravili. U godinama koje su iza nas Dveri će se samo penjati na lestvici popularnosti, a ovi izbori su početak tog uspona. Upravo im je ova sramna krađa u tome i pomogla.

pravda

pre 7 godina

Neka se narod uzme u pamet. Na ponovljenim izborima svi da glasaju za Dveri. Mislim na opoziciju i svi koji su evro skeptici. Posle ovog nema kajanja. Vreme je za istinu . Da se čuje glas naroda

Miroslav

pre 7 godina

Nezavisno od Dveri, ono što smo gledali uživo na sednici RIK-a je nedopustivo izigravanje zakona. Dakle, fali ovo, fali ono, nema zapisnika više glasova nego glasača, broje se nezapečaćene vreće i onda ležerno: da verifikujemo? Ko je za? i svi za.. Da ne pominjem brojanje sa Kosova gde nije smeo niko iz opozicije da prisustvuje. Retki glasovi razuma bili su označeni kao provokatori. Ovo je prvi znak sloma i spremnosti na sva sredstva. Ej, u zbir su računati i glasovi lista sa falsifikovanim potpisima..
Izbore treba poništiti a pohapsiti sve koji su sudelovali u nečasnim radnjama. Samo, zna se ko onda ne bi prebacio 35% a realno, ni sada stvarno nemaju mnogo više

Tibetanac

pre 7 godina

I Dalaj Lami bi pukao film da je na njihovom mestu!

Mislim, jesu dverjani primitivci, ali, da li sme iko od vas da se zakune da bi se poneo drugačije da ga neko tako očigledno majmuniše?

Bora

pre 7 godina

Razumem coveka.Uci u parlament nije mala stvar,odmah krece biznis,obezbedis se za ceo zivot,i sebe i pokoljenja.E to je smisao bavljenja politikom u ovoj zemlji.Lopuže sa imunitetom.

Berliner

pre 7 godina

@ (Ivan P., 29. april 2016 08:53):

Pa dobro, nemoj da vredjas inteligenciju citalaca ovde - ipak je ukupan broj glasaca znatno veci od 10 000.

demokratija nema alternativu

pre 7 godina

@Ovi ne bi ni smeli da uđu u parlament čak i da imaju više od 5%. 
Nasilnici, bahati ljudi,...(Ivan, 29. april 2016 08:50)

To je i Vučić pomislio par sati posle zatvaranja birališta,kada je video da ima manje poslanika nego pre dve godine.Trebalo mu je nekoliko dana da celu stvar realizuje.Čovek je svemoguć.Imali smo već jednog takvog i znamo kako je završio.Naravno da će protestvovati,jer ne dozvoljavaju da se krše prava glasača,koji su glasali za njih.Nije na Vučiću ili RIK-u da odlučuje ko će u parlament,glasači su to rekli u nedelju

el dorado

pre 7 godina

Stari SRS je sada SNS i po malo je dosadno u parlamentu. Dveri su novi SRS koji treba da unese naredni ciklus gadjanja cipelama, polivanja vodom u skupštini, klizanja na bananu i ostale performanse za zamajavanje naroda.
(gde ja stadoh ti produži, 29. april 2016 09:21)Radikali nikada nisu protestvovali zbog izbornih krađa.Kada je Šešelj pobedio na predsedničkim izborima 1998-e godine,dobio preko 2 miliona glasova i bio pokraden od Miloševića,nije se bunio.Posle je ušao u vladu sa SPS-om.Jesu ovi evroradikali protestvovali zbog krađe izbora 2012-e godine,ali pošto su napravili vladu sa SPS-om sve su zaboravili.Verovatno da krađa bila izmišljena i deo izborne kampanje.Dveri nisu ni ideološki,programski ni po delovanju i ponašanju slični radikalima.Nikada nisu pravili incidente i nasilje,ali ne može čovek da ostane ravnodušan kada ga kradu.Prethodni saziv skupštine jeste bio dosadan,ali ne zbog incidenata,već zato što opozicije skoro da nije bilo.Gotovo da nismo imali priliku da čujemo drugačije mišljenje,još malo pa kao u jednopartijskom sistemu.A za male incidente su bili zaduženi predstavnici vlasti,na čelu sa Marjanovićem i Babićem uz podršku predsednice skupštine i njenih zamenika.Na kraju izborna volja naroda se mora poštovati.

zagor

pre 7 godina

kim dzong u frci. ipak su demokratija i civilni sektor kod nas napredovali. ovakvi kao vucic su kod nas do skora sopstveni narod zbog neposlusnosti gazili tenkovima, vesali, streljali, slali na robiju u logore... sad "samo" pokusava da pokrade izbore, ali na kraju ni to nece uspeti u dovoljnoj meri.
sto se dveri tice, mislim da im je bolje da su ostali nevladina organizacija i bavili se kulturom i srbistikom, ali o.k. njihova stvar. bosko je politicki aktivizam poceo kao student tokom protesta zbog slobine izborne kradje, a sada ce ga vucic proslaviti. napravice od njega mucenika srpske politicke scene.

analiticar amater

pre 7 godina

Klasika, drzavni sulzbenici, kriju se iza obezbedjenja i odlaze da pokupe nagardu za "uspesno" odradjen posao, pokraden narod ostaje bez ikakve zastite prepusten sam sebi.

Stalno su jedni te isti likovi pojavljju kad treba zavrsiti neki posao, ljudi bez morala, sa djonom umesto obraza, ocigledno imaju "zastitu" sa vrha.

Rajko

pre 7 godina

Ne želim da DSS-Dveri ostanu izvan Skupštine zato što su pokradeni. Ali žarko želim da je isitna da NISU pokradeni i da izvan Skupštine ostanu pošteno.

Hardy

pre 7 godina

Videli smo kako se ovaj "(z)Dverski" vodja ponasao prosle nedelje na RTS-u prema voditeljki, sramota od osobe! Vidi se koliko mu je stalo da se uvuce u parlament da prima poslanicku platu! Sramota i za Cacak odakle dolaze pristalice ovakvih ideja, uceni od dinastije Ilica koji su unistili sve!
Narode, ne dozvolimo zverska ponasanja propagiranje nasilja malih ljudi, suvise smo mali igraci u ovom svetu da bi dozvolili da se ovakve slike salju svetu o nama, dosta nam je toga!

matica

pre 7 godina

Javili su da je opozicija sutra zakazala proteste ispred RIK i da su pozvali gradjane da im se pridruze. Nigde ne mogu da nadjem u ovoj drzavi Koreji u koliko su tacno izbori. Jeli neko mozda zna?

Jegulja

pre 7 godina

nemam pojma niti bilo kod od nas moze da ima pojma sta je istina jer nema uvid u cinjenicno stanje, ali mogu da se opkladim u zivot da bi se ovi ponasali isto da su stvarno na 4,99%. to su primitivci po difoltu. eto, morali su i snimak da objave da se pohvale kako primitivni umeju da budu. o premijeru i njegovima sve najgore ali ne dao bog da ovi dodju na vlast. kamenovanja i spaljivanja na javnom mestu bi bili praksa, sve uz ikone i kandila.

Bojko

pre 7 godina

Ovo nije smelo da se dogodi i da se napada bilo ko jedino mi nije jasno sto zena u Urgentnom kada je ona najvise gurala i vikala . Niko je nije takao... Sve ostalo i sve ovo je sprdnja prema narodu .

gde ja stadoh ti produži

pre 7 godina

Stari SRS je sada SNS i po malo je dosadno u parlamentu. Dveri su novi SRS koji treba da unese naredni ciklus gadjanja cipelama, polivanja vodom u skupštini, klizanja na bananu i ostale performanse za zamajavanje naroda.

Milica Vracar

pre 7 godina

Politicka nekultura, bahatost, kradja, korupcija--- to je slika ovih izbora uhvacena na ovom video klipu. Doduse, nisam cula psovanje majke pa cu to ipak shvatiti kao civilizacijski pomak...

hiavata

pre 7 godina

Sve na stranu, gledam snimak, koje su ovi iz dveri sirovine pa to je strasno. Aj da budemo skroz po ps demokrate pa da se poniste izbori, i da se ovi nasilnici po raznoraznim tackama ukljucujuci fizicke napade, sto se vidi na snimku, strpaju u zatvor. Sad ja treba da budem moralna gromada da se borim za njihovu pravdu a oni gaze po kome stignu na osnovu svojih desnicarskih ubedjenja. Moje je ubedjenje da mi kao drustvo treba da sankcionisemo ovakve.

bbr

pre 7 godina

jesu li Dveri i DSS oni sto sire pravoslavlje i "porodicne vrednosti" zajedno sa Seseljevim radikalima?Jos kojubgodinu i eto ga Seselj u vladi,proevropskoj,nato orijentisanoj.

RobIn Hud

pre 7 godina

@marko Izvini druze, policajac sam, al' nisam Vucicev, u to budi siguran!! Svi smo u istom problemu, i moramo se zajedno izboriti sa ovim zlom, koje je zavladalo Srbijom.

Washington

pre 7 godina

Neko definitivno nesto muti. Iskreno ne vidim da ovo ide u prilog SNS-u. Tako da pricati da je ovo namerno uradjeno od strane Vucica je glupost. Ovako nesto moze samo da nasteti.

Ko zna, ipak je to Srbija, kod nas se nista ozbiljno ne shvata i mucke su svuda moguce.

Pametnjaković - there can be only one!

pre 7 godina

Ne radi se to tako. Ako je DSS nezadovoljan i misli da su prevareni i imaju dokaze za to, onda neka pozovu svoje pristalice na ulicu, pa da vidimo koliko ih ima. Sumnjam da ima i 100 hiljada, već je ovo sve pozorište za ovce Srbije.

Univerzalno pravo da mrze

pre 7 godina

Nikad ne bih glasao za Dveri, ali ako se ne borimo za njihovo pravo, nema sutra ni našeg prava. To je univerzalna stvar.
(Bane, 29. april 2016 09:43)

Kao sto se Dveri bore za tudja prava? Da se oni pitaju, pola nas ne bi imalo nikakva prava. Ali, fašistima zatrebala demokratija, pa sad kukaju za njom. Kad bih glasao za Dveri, bez obzira na kontekst koji je u pitanju, ne bih od srama mogao da pogledam dete u oči. Prvo pravo na život i slobodu.

Hardy

pre 7 godina

Videli smo kako se ovaj "(z)Dverski" vodja ponasao prosle nedelje na RTS-u prema voditeljki, sramota od osobe! Vidi se koliko mu je stalo da se uvuce u parlament da prima poslanicku platu! Sramota i za Cacak odakle dolaze pristalice ovakvih ideja, uceni od dinastije Ilica koji su unistili sve!
Narode, ne dozvolimo zverska ponasanja propagiranje nasilja malih ljudi, suvise smo mali igraci u ovom svetu da bi dozvolili da se ovakve slike salju svetu o nama, dosta nam je toga!

Bora

pre 7 godina

Razumem coveka.Uci u parlament nije mala stvar,odmah krece biznis,obezbedis se za ceo zivot,i sebe i pokoljenja.E to je smisao bavljenja politikom u ovoj zemlji.Lopuže sa imunitetom.

Jegulja

pre 7 godina

nemam pojma niti bilo kod od nas moze da ima pojma sta je istina jer nema uvid u cinjenicno stanje, ali mogu da se opkladim u zivot da bi se ovi ponasali isto da su stvarno na 4,99%. to su primitivci po difoltu. eto, morali su i snimak da objave da se pohvale kako primitivni umeju da budu. o premijeru i njegovima sve najgore ali ne dao bog da ovi dodju na vlast. kamenovanja i spaljivanja na javnom mestu bi bili praksa, sve uz ikone i kandila.

gde ja stadoh ti produži

pre 7 godina

Stari SRS je sada SNS i po malo je dosadno u parlamentu. Dveri su novi SRS koji treba da unese naredni ciklus gadjanja cipelama, polivanja vodom u skupštini, klizanja na bananu i ostale performanse za zamajavanje naroda.

Pametnjaković - there can be only one!

pre 7 godina

Ne radi se to tako. Ako je DSS nezadovoljan i misli da su prevareni i imaju dokaze za to, onda neka pozovu svoje pristalice na ulicu, pa da vidimo koliko ih ima. Sumnjam da ima i 100 hiljada, već je ovo sve pozorište za ovce Srbije.

hiavata

pre 7 godina

Sve na stranu, gledam snimak, koje su ovi iz dveri sirovine pa to je strasno. Aj da budemo skroz po ps demokrate pa da se poniste izbori, i da se ovi nasilnici po raznoraznim tackama ukljucujuci fizicke napade, sto se vidi na snimku, strpaju u zatvor. Sad ja treba da budem moralna gromada da se borim za njihovu pravdu a oni gaze po kome stignu na osnovu svojih desnicarskih ubedjenja. Moje je ubedjenje da mi kao drustvo treba da sankcionisemo ovakve.

bbr

pre 7 godina

jesu li Dveri i DSS oni sto sire pravoslavlje i "porodicne vrednosti" zajedno sa Seseljevim radikalima?Jos kojubgodinu i eto ga Seselj u vladi,proevropskoj,nato orijentisanoj.

Washington

pre 7 godina

Neko definitivno nesto muti. Iskreno ne vidim da ovo ide u prilog SNS-u. Tako da pricati da je ovo namerno uradjeno od strane Vucica je glupost. Ovako nesto moze samo da nasteti.

Ko zna, ipak je to Srbija, kod nas se nista ozbiljno ne shvata i mucke su svuda moguce.

Saul Goodman

pre 7 godina

Onaj osećaj kada ti Boško Obradović po prvi put bude okej... Svi koji ponovo glasate dajte glas DSS/Dverima, ne zbog njihove liste, već zbog ovog lopovluka. Bahati Vučko bi da uzme svih 250 poslanika, da može vladao bi celim svetom. Najgori premijer u istoriji Srbije.

Branko

pre 7 godina

Nisam glasao za Dveri i uopšte se ne slažem sa njihovom politikom , ali ću se boriti za njihove ,pošteno osvojene glasove ,do poslednjeg daha.

Rajko

pre 7 godina

Ne želim da DSS-Dveri ostanu izvan Skupštine zato što su pokradeni. Ali žarko želim da je isitna da NISU pokradeni i da izvan Skupštine ostanu pošteno.

sava

pre 7 godina

E pa ja jesam glasao za Dveri kao i moja porodica, tako da je ovo krađa naših glasova. Svestan sam odmah bio da nijedna apsolutno nacionalno orijentisana stranka ne sme preći cenzus. Jedini argumentovani borci protiv EU i NATO-a. Šešelja ne računam jer je on običan lakrdijaš koji je iz tog razloga i pušten iz zatvora. Ovo koškanje naravno ne podržavam. Iako je teško posle ovakve krađe ostati miran, morali su da se uzdrže. Glavu gore i samo dostojanstveno, kako i priliči duhu i tradiciji ovog naroda na šta smo svi zaboravili. U godinama koje su iza nas Dveri će se samo penjati na lestvici popularnosti, a ovi izbori su početak tog uspona. Upravo im je ova sramna krađa u tome i pomogla.

biće bolje

pre 7 godina

Strašno, ove iz RIK-a treba pohapsiti i svi na poligraf. Ali tzv. doktor Stefanović će ostati nem, ne znam kako će ovo proći ali sada se može reći da su ovi izbori nelegitimni.

T Rex

pre 7 godina

Vlast je ovim potezom dala auto gol.Umesto da iskoriste apatiju naroda i jos bar 4 god opusteno vladaju oni su uradili upravo ono sto nisu smeli i nisu naucili nista na Slobinim greskama.Mislim da ce ovo pokrenuti narodni bunt a kad se to desi nikad niste sigurni kako ce se zavrsiti.Da se razumemo licno bih voleo da Dveri i slicni nikad ne dobiju ni jedan jedini glas ali ako je narod tako glasao niko ne sme da prekraja izbornu volju pa makar i najgori od najgorih neka udje u parlament.

lignjoslav

pre 7 godina

ok, znaci iako sam demokratski orjentisan, ovaj put se stavljam u sluzbu dveri, valjda bas zbog demokratije.. dakle, glasajtr za dver i ldp masovno da predju cenzus

LDP

pre 7 godina

Evo, ja kao glasac LDPa sam ovog momenta uz Dveri i aposlutno podrzavam Obradovica! DS, DJB, LDP, SDS, LSV i sve ostale opozicione partije MORAJU na svaki moguci nacin da podrze Dveri i DSS ovog momenta. Svi na ulice!
Inace mi je drago sto vidim da su glasaci radikala konacno shvatili kako ih je njihov vojvoda namagarcio i kako su dajuci glas Seselju ustvari glasali za Vucica.

tera nova

pre 7 godina

Ovde je sve jasno,Seselj mora biti jedina nacionalisticka stranka u parlamentu.U godinama pred nama a zbog teskog zivota I buducih privatizacija Epsa,Telekoma... mnogo ljudi ce ostati bez posla I neminovan je pad popularnosti Sns I rast popularnosti nacionalistickih partija.Vucic zeli da apsolutno Seselj bude jedini lider te opcije a sve zarad neke buduce koalicije.Stoga Dveri moraju biti izbacene iz parlamenta i na svaki nacin im mora biti onemoguceno jacanje.Zivi bili pa videli.

pravda

pre 7 godina

Neka se narod uzme u pamet. Na ponovljenim izborima svi da glasaju za Dveri. Mislim na opoziciju i svi koji su evro skeptici. Posle ovog nema kajanja. Vreme je za istinu . Da se čuje glas naroda

Univerzalno pravo da mrze

pre 7 godina

Nikad ne bih glasao za Dveri, ali ako se ne borimo za njihovo pravo, nema sutra ni našeg prava. To je univerzalna stvar.
(Bane, 29. april 2016 09:43)

Kao sto se Dveri bore za tudja prava? Da se oni pitaju, pola nas ne bi imalo nikakva prava. Ali, fašistima zatrebala demokratija, pa sad kukaju za njom. Kad bih glasao za Dveri, bez obzira na kontekst koji je u pitanju, ne bih od srama mogao da pogledam dete u oči. Prvo pravo na život i slobodu.

Ivan P.

pre 7 godina

samo zarad istine nemojte samo pominjati za 0.01% su ispod cenzusa, nego dajte u brojevima. Po RIKu je DSS-Dveri osvojio 188.534 a za cenzus je bilo potrebno 188.535. O tome se radi.

Ник

pre 7 godina

Срамно је како краде РИК, свако ко је гледао пренос, могао је да види каква је то лакрдија!

Mare

pre 7 godina

I mi smo za Evropsku uniju? Hahaha, pa nama se ne sme dati ni 10 krava na cuvanje. Srbija ne treba da ima ocenu 3.5 za korupciju, nego 1.5!! U pravu je britanska ministarka 99%.

Rasa

pre 7 godina

Ne znam gde je istina, ali znam da su problemi tamo gde je taj Dejan Đurđević. Koliko se sećam, zbog njega i notara štrajkovaše advokati, sada i ovaj problem. Čovek od zadatka je pravi skandal majstor.

Tibetanac

pre 7 godina

I Dalaj Lami bi pukao film da je na njihovom mestu!

Mislim, jesu dverjani primitivci, ali, da li sme iko od vas da se zakune da bi se poneo drugačije da ga neko tako očigledno majmuniše?

el dorado

pre 7 godina

Stari SRS je sada SNS i po malo je dosadno u parlamentu. Dveri su novi SRS koji treba da unese naredni ciklus gadjanja cipelama, polivanja vodom u skupštini, klizanja na bananu i ostale performanse za zamajavanje naroda.
(gde ja stadoh ti produži, 29. april 2016 09:21)Radikali nikada nisu protestvovali zbog izbornih krađa.Kada je Šešelj pobedio na predsedničkim izborima 1998-e godine,dobio preko 2 miliona glasova i bio pokraden od Miloševića,nije se bunio.Posle je ušao u vladu sa SPS-om.Jesu ovi evroradikali protestvovali zbog krađe izbora 2012-e godine,ali pošto su napravili vladu sa SPS-om sve su zaboravili.Verovatno da krađa bila izmišljena i deo izborne kampanje.Dveri nisu ni ideološki,programski ni po delovanju i ponašanju slični radikalima.Nikada nisu pravili incidente i nasilje,ali ne može čovek da ostane ravnodušan kada ga kradu.Prethodni saziv skupštine jeste bio dosadan,ali ne zbog incidenata,već zato što opozicije skoro da nije bilo.Gotovo da nismo imali priliku da čujemo drugačije mišljenje,još malo pa kao u jednopartijskom sistemu.A za male incidente su bili zaduženi predstavnici vlasti,na čelu sa Marjanovićem i Babićem uz podršku predsednice skupštine i njenih zamenika.Na kraju izborna volja naroda se mora poštovati.

Milica Vracar

pre 7 godina

Politicka nekultura, bahatost, kradja, korupcija--- to je slika ovih izbora uhvacena na ovom video klipu. Doduse, nisam cula psovanje majke pa cu to ipak shvatiti kao civilizacijski pomak...

matica

pre 7 godina

Javili su da je opozicija sutra zakazala proteste ispred RIK i da su pozvali gradjane da im se pridruze. Nigde ne mogu da nadjem u ovoj drzavi Koreji u koliko su tacno izbori. Jeli neko mozda zna?

Berliner

pre 7 godina

@ (Ivan P., 29. april 2016 08:53):

Pa dobro, nemoj da vredjas inteligenciju citalaca ovde - ipak je ukupan broj glasaca znatno veci od 10 000.

Bojko

pre 7 godina

Ovo nije smelo da se dogodi i da se napada bilo ko jedino mi nije jasno sto zena u Urgentnom kada je ona najvise gurala i vikala . Niko je nije takao... Sve ostalo i sve ovo je sprdnja prema narodu .

Miroslav

pre 7 godina

Nezavisno od Dveri, ono što smo gledali uživo na sednici RIK-a je nedopustivo izigravanje zakona. Dakle, fali ovo, fali ono, nema zapisnika više glasova nego glasača, broje se nezapečaćene vreće i onda ležerno: da verifikujemo? Ko je za? i svi za.. Da ne pominjem brojanje sa Kosova gde nije smeo niko iz opozicije da prisustvuje. Retki glasovi razuma bili su označeni kao provokatori. Ovo je prvi znak sloma i spremnosti na sva sredstva. Ej, u zbir su računati i glasovi lista sa falsifikovanim potpisima..
Izbore treba poništiti a pohapsiti sve koji su sudelovali u nečasnim radnjama. Samo, zna se ko onda ne bi prebacio 35% a realno, ni sada stvarno nemaju mnogo više

demokratija nema alternativu

pre 7 godina

@Ovi ne bi ni smeli da uđu u parlament čak i da imaju više od 5%. 
Nasilnici, bahati ljudi,...(Ivan, 29. april 2016 08:50)

To je i Vučić pomislio par sati posle zatvaranja birališta,kada je video da ima manje poslanika nego pre dve godine.Trebalo mu je nekoliko dana da celu stvar realizuje.Čovek je svemoguć.Imali smo već jednog takvog i znamo kako je završio.Naravno da će protestvovati,jer ne dozvoljavaju da se krše prava glasača,koji su glasali za njih.Nije na Vučiću ili RIK-u da odlučuje ko će u parlament,glasači su to rekli u nedelju

zagor

pre 7 godina

kim dzong u frci. ipak su demokratija i civilni sektor kod nas napredovali. ovakvi kao vucic su kod nas do skora sopstveni narod zbog neposlusnosti gazili tenkovima, vesali, streljali, slali na robiju u logore... sad "samo" pokusava da pokrade izbore, ali na kraju ni to nece uspeti u dovoljnoj meri.
sto se dveri tice, mislim da im je bolje da su ostali nevladina organizacija i bavili se kulturom i srbistikom, ali o.k. njihova stvar. bosko je politicki aktivizam poceo kao student tokom protesta zbog slobine izborne kradje, a sada ce ga vucic proslaviti. napravice od njega mucenika srpske politicke scene.

analiticar amater

pre 7 godina

Klasika, drzavni sulzbenici, kriju se iza obezbedjenja i odlaze da pokupe nagardu za "uspesno" odradjen posao, pokraden narod ostaje bez ikakve zastite prepusten sam sebi.

Stalno su jedni te isti likovi pojavljju kad treba zavrsiti neki posao, ljudi bez morala, sa djonom umesto obraza, ocigledno imaju "zastitu" sa vrha.

RobIn Hud

pre 7 godina

@marko Izvini druze, policajac sam, al' nisam Vucicev, u to budi siguran!! Svi smo u istom problemu, i moramo se zajedno izboriti sa ovim zlom, koje je zavladalo Srbijom.