"Za presudu kriv lobi Srba, Srbije i Rusije"

Sarajevo -- Predsednica Udruženja "Majke enklava Srebrenica i Žepa" Munira Subašić izjavila je da je ogorčena oslobađajućom presudom Haškog tribunala Vojislavu Šešelju.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Majko Srebrenice.. sram te bilo - zbog Orica.
  (Duplo, 31. mart 2016 18:05)

  # Link komentara

 2. Jadna žena.
  Imala je priliku da kroz svoju osobnu trgediju svjedoči i pruži ruku pomirenja svakoj majci koja je izgubila svoje dite u klaonici Balkana,imala je priliku da se isplače sa srpskom,hrvatskom,albanskom...majkom.Imala je priliku da njena tragedija dobije neki smisao i da iz toga izađe nešto dobro i plemenito.Imala je priliku,ali umisto toga zasadila je stablo osvete na koje će se u budučnosti višat neki novi nevini sinovi.
  Šteta majko Munira.Još jedna propuštena prilika za ljudskost.
  (miro split, 31. mart 2016 17:58)

  # Link komentara

 3. Verujem da je ova zena prolupala zbog licne tragedije. Cuj, Oric je "nevino dete koje love zbog toga sto je ostao ziv". Da li da je covek zali ili kudi?
  (Ptica, 31. mart 2016 15:48)

  # Link komentara

 4. S duznim postovanjem,ali ona zena uopste ne kapira za koja dela je sudjeno Seselju.Ona vise govori o njenim izneverenim ocekivanjima kao muslimanke, jer njih u BiH uce da su Srbi iz Srbije izvrsili invaziju na Bosnu i da smo im mi odavde za sve krivi,sve iako im je Hag rekao da to nije tacno i da Srbija od 92 nije imala ni 1 zvanicnog vojnika tamo? Nikako ne zele da razumeju da je bio gradjanski rat,i nikako da shvate da tamo imaju 37% Srba....Srbija je pomagala Srbe iz Bosne taman koliko je Turska muslimane tokom rata.A to za sta je Seselja optuzio tuzilac u Hagu je stvarno preambiciozno.
   (C i n i k, 31. mart 2016 15:42)

  # Link komentara

 5. Mrzis bez kriterijuma, taman kao i Seselj. I sada generalizujes i manipulises, upravo kao taj koga bi ti da zbog izrecenog osude. Odvratni ste i jedno i drugo.
  (negrobonbon, 31. mart 2016 15:24)

  # Link komentara

 6. Госпођо, са својим политикантским запаљивим изјавама сами пљујете на свој статус "апсолутних" жртава рата у БиХ. Вама као појединцима и организацији недостаје мало више достојанства.
  (XIII, 31. mart 2016 15:23)

  # Link komentara

 7. Svaki sud za ratne zlocine je politicke prirode. Sud u Nirnbergu je oslobodio 90% nacista do 1952., ne vidim po cemu je Seselj gori od njih ili cak uporediv sa njima.
  (Marko, 31. mart 2016 15:21)

  # Link komentara

 8. Nase dete, Naser Oric....sve humanisti....
   (realista, 31. mart 2016 15:15)

  # Link komentara