1. Samo dva coveka u Hrvatskoj jutros razumeju Seselja
  Gotovina i Makrac...
  (go, 31. mart 2016 17:18)

  # Link komentara

 2. bez onog"oni nama"
  kao prvo Seselj je prica za sebe,koga podrzava masa slicna njemu i njih nema puno..Tako da ne mesajte nas obicne sa neobicnima jer mi nismo nista neobicniji od vas neobicnih!!! Hvala
   (druze bobane, 31. mart 2016 16:04)

  # Link komentara

 3. Apropo toga što Hrvati stalno govore kako je dovoljan dokaz za Šešeljeve zločine to što je govorio da ustaše u Vukovaru treba pobiti i kasnije da ustaše trebaju da se predaju i da ne treba više da ginu te da Srbi trebaju očistiti BiH od balija mogu reći samo ovo. Kako je sudija Meron u presudi Gotovini zaključio da Tuđmanova rečenica da treba naneti takve udarce da Srbi praktični nestanu ne znači da je govorio o srpskim civilima već o Srpskoj vojsci krajine e tako je sada sudija Antoneti zaključio da se Šešeljeve reči o ustašama i balijama odnose na pripadnike hrvatskih ZENGI i bošnjačku Armiju BiH (dakle na pripadnike hrvatskih i bošnjačkih oružanih snaga) a ne na hrvatske i bošnjačke civile.
  (toša, 31. mart 2016 15:38)

  # Link komentara

 4. Seselj je cirkuzant i politicki irelevantan ali drago mi je da su i hrvati danas videli kako smo se mi osećali kada je zlikovac gotovina bio oslobodjen.
  (miki, 31. mart 2016 15:28)

  # Link komentara

 5. Komsije izludele. Kako ne kapiraju da im se obraca tendciozno 1 covek,a ne kolektiv? Seselj im mozak pomera..
   (C i n i k, 31. mart 2016 15:27)

  # Link komentara

 6. Hrvatski mediji slabo prognoziraju. Kolinda i Šešelj će razgovarati iza zatvorenih vrata.
  (Dragan Pavlović, 31. mart 2016 14:46)

  # Link komentara

 7. „Je l’ se to oni nama rugaju? Zapanjujuća, šokantna presuda, pa i za one koji su makar delom pratili suđenje i znali da je Haško tužilaštvo vrlo traljavo odradilo slučaj Šešelj“, navodi se u komentaru hrvatske novinarke na „Jutarnjem“..........

  U ovom tekstu, Šešelja zameniti Gotovinom, Markačem i njima sličnim pa da vidimo šta ima da kažu.
  (Predrag M., 31. mart 2016 14:40)

  # Link komentara

 8. Cilj Haskog tirbunala nikada nije bio pomirenje, nego konstantno decenijsko potsecanje naroda na nepravde koje su mu ucinjene i skretanje paznje balkanskih plemena sa cinjenice da su danas obicni robovi Novog svetskog poretka.
  (Nedjo, 31. mart 2016 14:25)

  # Link komentara