1. @Dimitrije Paunković

  Niko ne spori da je ona bila nepristojna i drska. Znate li koliko ja srecem drskih i nepristojnih ljudi na svom radnom mestu? Sta mislite kad bih svakog pocastila seksualnom insinuacijom jer mi se situacija otela kontroli? Mozda se lascivne sale tolerisu samo muskarcima i javnom sektoru? I jos je porazavajuce da vecina muskaraca smatra da je biti ljubazan i kulturan prema zeni opravdano samo ako je zena u inferiornom polozaju. Ravnoparavnost polova za nase muskarce izgleda podrazumeva da mozes da iskazes kucno (ne)vaspitanje i to opravdas "jednakoscu koju ste trazile, ko vam je kriv".
   (blackdog, 16. mart 2016 11:54)

  # Link komentara

 2. Covek je bukvalno rekao da bi spavao sa njom ali da ne moze jer posti. I jos je lazno insinuirao da mu je ona to predlozila. I to je rekao na radnom mestu pred svima. A komentatori se pitaju zasto je to seksizam. Pa ako to nije seksizam ja stvarno ne znam sta jeste. Dobro rece neko dole da li bi vi zezeli da tako neko razgovara sa vasom majkom, sestrom, zenom, cerkom... Jer ako nije rekao nista lose onda nije problem da tako razgovara sa vama bliskim zenama.
  (Ros Geler, 16. mart 2016 09:57)

  # Link komentara

 3. @blackdog

  Možda i mogu da se složim da jeste bio seksizam ali ako posmatraš izolovano samo njegovu izjavu! Ali kada pogledaš ceo snimak primetićeš da je gospođa ispoljila neverovatnu količinu drskosti, bezobrazluka i arogancije! Čoveku je verovatno malo "popustila ručna" jer je bio isprovociran pa je rekao to što je rekao... Mada i to što je rekao nije ni izbliza tako prostački u odnosu na "gaf" ex ministra odbrane!
  (Dimitrije Paunković, 16. mart 2016 09:54)

  # Link komentara

 4. Da, jeste seksizam. Kako biste vi, dragi komentatori, voleli da vam majci, sestri, devojci, zeni u sred ozbiljne poslovne rasprave nadredjeni uputi ovakav "kompliment". Ovakvoj tehnici primitivni muskarci pribegavaju vekovima. Kad verbalno ne mogu da pobede onda ubacuju seksualne opaske i na taj nacin te primoravaju da se povuces. Jos veci problem je sto komentatori ne vide problem. Kako bi ovaj policajac reagovao na zrtvu seksualnog nasilja- bila si previse lepa, trebala si drzati odstojanje?! Porazavajuce je drustvo u kom zivimo. Bitno je da on posti pa mu se odmah oprasta.

  ps U Saudijskoj Arabiji su otisli korak dalje. Da ih zene ne bi seksualno uznemiravale dok nesmetano upraznjavaju religijske obicaje navukli su im nikab. To je ta logika koju doticni gospodin i gospoda komentatori podrzavaju
   (blackdog, 16. mart 2016 08:21)

  # Link komentara

 5. Sefica biroa za medije se pogubila kad je covek pitao zasto zaposlenima ne date premestaj za Beograd kao sto ste meni dali?
   (Adio, 16. mart 2016 08:15)

  # Link komentara

 6. Sledeće je da ne smeš ni da pogledaš lepu ženu, zatim verovatno idu feredže i burke?
   (sajkokiler, 16. mart 2016 08:14)

  # Link komentara

 7. Bezobrazna blondina. Ona je pocela, a on se peca. Sta to znaci prica se da se lepo ne ponasate prema zenama. Ej, prica se. A ne navede ni ko prica, ni kada, ni gde, ni zasto. Hoces rodnu ravnopravnost, onda nema privilegija koje proisticu iz dzentlmenizma.
   (Kromvel, 16. mart 2016 08:12)

  # Link komentara

 8. po meni je ona veći seksista...
   (Dača, 16. mart 2016 07:57)

  # Link komentara

 9. Covek kulturno odgovorio na provokaciju.
   (miki, 16. mart 2016 07:00)

  # Link komentara

 10. više necemo smeti zensko uopste ni da pogledamo odma ce nas optuziti za seksizam
   (ercov, 16. mart 2016 07:00)

  # Link komentara

 11. Pa lose je odgovorio. Ona je drska i bezobrazna i ne postuje rodnu ravnopravnost. Na njene diskriminatorske reci da "dame imaju prednost", ja bih je pitao: "Gde vi ovde vidite damu?"
  (dragaN, 16. mart 2016 06:44)

  # Link komentara

 12. Jeste, 'dame imaju prednost' jeste seksistichki komentar.
  (Madja, 16. mart 2016 06:15)

  # Link komentara

 13. Vesto osmisljena i pripremljena zamka za Momcila, video i audio zapis kako bi ga sto vise isprovocirali i rekao nesto sto bi ga medijski diskvalifikovalo. Ako doticna nema informaciju kako je premesten onda treba da je sramota, a ako zna nesto sto mi neznamo a da je protivzakonito, a to prikriva, e to je vec krivicno delo.Dakle pokusaj je propao 1 : 0 za Momcila.Cekamo sledecu epizodu....
   (Rade, 16. mart 2016 05:32)

  # Link komentara

 14. U Srbiji feministički pokret služi da u ime ravnopravnosti polova, pojedine pripadnice istog zaobiđu upravo taj jednak tretman za koji se retorički zalažu i ostvare cilj bez konkursa i bez konkurencije.

  Inače, ovaj snimak je sjajna reklama za ovog gospodina koji je odoleo uvredama i provokacijama dame koja zahteva džentlmenstvo.
  (dejan76, 16. mart 2016 05:13)

  # Link komentara

 15. Ne zna se ko je ludji? Kvazi dama ili kvazi gospodin ili svi mi koji saljemo komentare......tuzno koliko je sve apsurdno
  (Teodora Gajic, 16. mart 2016 04:05)

  # Link komentara

 16. Где је сексизам? А да, у коментару ове жене о дамама и предности.
   (милош, 16. mart 2016 02:55)

  # Link komentara

 17. Uz duzno postovanje, ovakvo insistiranje na navodnim seksistickim komentarima ce dovesti do slike u javnosti da se zeni ne sme uopste obratiti. Posledicno to moze dovesti do velikih problema po porodicu i drustvo. Gde vi ovde vidite seksisticki komentar molim vas?
  (TR, 16. mart 2016 02:34)

  # Link komentara

 18. Nisam čuo bilo kakav seksistički komentar, ali sam uočio druge probleme.

  Ukoliko predstavnik Nezavisnog policijskog sindikata ima problem u vreme posta sa vršenjem dužnosti za koje je plaćen (susretanje sa osobama ženskog pola, diskutovanje itd.) onda bi trebalo da pronađe neki drugi posao (predlažem u privatnom sektoru) gde neće biti tih problema. Njegova religijska opredeljenja su njegova lična stvar i ne smeju bilo kako da utiču na javnu funkciju koju obavlja - on zastupa interese svih policajaca uključujući tu i ateiste, muslimane, katolike, agnostike i druge.

  Inače, ponašanje ova gospođice ili gospođe je u najmanju ruku skandalozno primitivno. Da mene pokušava da ispituje ovim tonom, ovako drsko i uz ovakve "opaske" i "priča se" komentare, dao bih joj papir i olovku da pismeno dostavi pitanja, pa bih onda odgovorio pismeno ili usmeno u kameru, ali se nikako ne bih spuštao na bedan nivo ovakve "diskusije". Ovako se ni na pijaci ne razgovara.
  (21. vek, 16. mart 2016 02:32)

  # Link komentara

 19. Da li je komentar seksistički ili ne? Prosto njihov dijalog je glup. Njih dvoje su dva profesionalca (šef biroa za medije i predstavnik sindikata) na zajedničkom poslu i u toj priči nema ni dama, ni džentlmena, ni lepih žena, niti bilo čega sličnog. Apsolutno je neprimereno u bilo kakvom profesionalnom odnosu i pominjati, a kamoli insistirati na bilo kakvoj rodnoj odrednici. Dakle, neznanje i glupost i dokaz da ni jedno ni drugo ne zaslužuju mesta na kojima se nalaze.
  (bo, 16. mart 2016 02:29)

  # Link komentara

 20. Turbo-vernici, gibanicari, polusvet
  (JessePinkmanPFC, 16. mart 2016 01:03)

  # Link komentara

 21. Kuda ide ovaj Svet. I ko je izmislio to sekstistički? Covek rekao da je žena lepa. Šta je tu čudno. Ajde smarate.
   (Ratko, 16. mart 2016 00:38)

  # Link komentara

 22. čovek je teški balvan, došao tu preko veze, i sve ono što ide uz taj tip ljudi....
  ali da budem iskren, a i u razgovoru sa ženom, ( emancipovanom, obrazovanom), ne znam šta je bilo seksistički...
   (matori, 16. mart 2016 00:31)

  # Link komentara

 23. Шта је овде сексистичко?
  (Косовски витез, 16. mart 2016 00:02)

  # Link komentara

 24. Зашто сексизам? Човек пристојно одговара да је у време поста и да не би хтео да иде даље у разговору са лепом женом.
   (Veerghoen, 15. mart 2016 23:54)

  # Link komentara

 25. "...posle čega je Popović Ivkovićeva insistirala na tome da dame imaju prednost i da se Vidojević ne ponaša kao džentlmen"

  Jel mislite na ovo. Zar nije seksistički komentar da pripadnici jednog pola moraju da imaju prednost. Zar ne pričamo o rodnoj ravnopravnosti, o kakvoj onda prednosti pričaju.
  Stvarno mi je dosta hipokrizije.
   (only fools and horses, 15. mart 2016 19:21)

  # Link komentara

 26. Od kada je reći ženi da je lepa postao seksistički komentar?
  (Miki, 15. mart 2016 19:00)

  # Link komentara

 27. Ljakse el clasiko
  (Svetosavska, 15. mart 2016 18:23)

  # Link komentara

 28. Gde je seksizam? Ovo je kompliment i opaska da posti i ne može sad da se svađa sa nekim jer mora da se uzdržava loših misli za vreme posta.
  (ccccc, 15. mart 2016 18:20)

  # Link komentara