Petak, 04.03.2016.

12:03

Nikolić raspisao izbore: Želim da pobedi SNS

Predsednk Srbije Tomislav Nikolić potpisao je ukaz o raspuštanju Skupštine i odluku o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora za 24. april.

Izvor: B92

Nikoliæ raspisao izbore: Želim da pobedi SNS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

176 Komentari

Sortiraj po:

Zumbul

pre 8 godina

E j..i ga, napokon me i ti uveseli. Ja mislio da si ti i moj predsednik, Vidi sad moj glas neće valjati ako se ne svrstam kao i ti. I ja mislio tražiti pomoć od tebe predsedniče da me zaštitiš od otimačine ovih za koje navijaš. Mislio sam i da ih ubediš da shvate da je penzija imovina, potraživanje, dug države onima koji su je platili, a plate rezultat ugovora koji će se tek dogoditi. Dakle babe i žabe nisu isto. Kako ste smeran predsednik, spremni na zahteve, dali ćete se odazvati na poziv onih građana koje ne priznajete da podnesete ostavku.
Pošto ništa ne objavljujete,evo vam jedan predlog: Pokrenite akciju da se odrede mesta i vreme u gradovima, kojima dati naziv "Lajaonica" na kojima će građani moći javno da kažu nešto a da ne misle kao nezamenljivi politički lideri. Pozdrav u uverenju da ni ovo nećete objaviti.

dylan dog

pre 8 godina

@energija

Ima istine u tome sto govoris, ali gotovo iskljucivo u delu koji se odnosi na potrebu za novim politicarima. Sve ostalo ne stoji.
Prvo, Radulovic je bio Vucicev ministar. Jeftini izgovori da je bio ministar u srpskoj vladi, a ne Vucicev su detinjasti. Kome nije bilo dovoljno 20 godina politickog delovanja Vucica da shvati ko je on, taj bojim se nece shvatiti nista. I onda pristane na ministrovanje
Druga stvar, politicka artikulacija gospodina Radulovica jos uvek je neozbiljna. Covek govori, iako veoma uceno, skoro iskljucivo o ekonomiji. Druga pitanje ne dotice ili sporadicno I u minimalnoj meri

Alan Ford

pre 8 godina

Srbiji je potreban neko nov kao sto je Berni Sanders u Americi . Razmislite o tome i prijavi te se da oborite ovo vise godisnje zlo u Srbiji .

Kukavna Srbija

pre 8 godina

Što nisi raspisao vanredne predsedničke izbore ?
Što niste raspisali i izbore za Beograd (Mali nije doveden glasanjem i voljom naroda) ?

Što bi naš narod rekao - "pukli bi ste kao zvečke".

Milosav

pre 8 godina

E moj Tomo mora da i sam ne verujes u sve to sto propovedas, batali politiku i vrati se u Bajcetinu, kazan place za tobom.
Iskreno se nadam i zelim da SNS ne pobedi mada sam svestan da je to malo verovatno. Veliki Vodja je inteligentan covek i tacno zna sta radi i na koje glasacko telo cilja i moze da racuna.
Opozicija je u rasulu i nema jakog kandidata koji bi znacajnije mogla da poljulja neprikosnovenu vladavinu Velikog Vodje.
Uglavnom savetujem svima da obavezno izadju na izbore i glasaju protiv ovog kolektivnog ludila, svaki glas je vazan, iskoristite ljudi svoje demokratsko pravo i obavezu da glasate.

McUracPalac

pre 8 godina

Bivši lider SNS je rekao i da bi želeo da pobedi stranka koju je nekada predvodio i dodao da nije siguran da bi se posle drugačijeg izbornog ishoda "nastavile reforme, borba protiv kriminala i međunarodni odnosi".

kad je neko rodjen duhovit . jedan od jačih stand up komičara istočne evrope :)

Nikola

pre 8 godina

Nećemo mi iz naše zemlje a uveren sam da prevarantima kao što ste vi kraj postoji. Dao sam vam svoje poverenje, a vi ste to prokockali i učinili moj život lošijim nego što je bio toliko da ne vidim ni sebe ni budućnost svog deteta i porodice. Zato lepo neka vam je put pod noge, vama što lažirate dokumenta i diplome, slavite slave u hotelima, izdajete nas ubicama i trgujete životima poštenih radnika prodavajući sve što valja strancima i čineći od nas robove u sopstvenoj zemlji.

Viktorija

pre 8 godina

E baš lepo što ti navijaš za SNS, Nikoliću!

A ja, vidiš, NAVIJAM ZA SRBIJU!

Navijam za svoju decu.
Za svoje roditelje penzionere, za svoje sestre i brata koji su preduzetnici, za moju sestricinu Tiću koja želi da ostane u Srbiji....

Navijam za firmu u kojoj radim već dve decenije. Za svog komšiju koji hoće da sredimo dvorište zgrade u kojoj živimo.

Za malog Nemanju, koji ide na lečenje u inostranstvu.

Za decu Srbije, da ih roditelji ne dave po tavanima.

Za žene Srbije, da ih muževi ne ubijaju.

Za bake Srbije, da ih unuci grle a ne kolju na ulici.

Za muškarce Srbije, da budu ponosni na sebe i srećni .

Navijam da novinari u Srbiji više ne kleče.

Navijam za sebe, da se u pet ujutru spremam za posao sa osmehom. I da konačno posetim Narodni muzej, da konačno bude otvoren.

I zato, nepoštovani moj predsedniče, ja ne navijam za SNS.

I jedva čekam izbore.

energija

pre 8 godina

Kao,nemoj da glasas za Radulovica ti glasovi ce da odu vucicu.Po toj logici nijedna nova stranka ne bi mogla da se pojavi.I sta, ostaje ti glasas za DS i sve njegove frakcije.Da glasam da umesto sadasnjih dodju prethodni lopovi.Malo sutra.Sve stranke su paraziti sadasnjeg sistema i SNS SPS PUPS DS SDS LDP itd.Svi su oni stvorili takav sistem odatle i lopovluk 15ak i vise godina.Jedini koji se sustinski razlikuje od svih ostalih,po tome sto ce demontirati partijski-parazitski sistem (stranacko zaposljavanje,negativnu selekciju itd.) Sasa Radulovic je 2014 za samo 2 meseca postojanja presao cenzus u nekim beogradskim opstinama (Savski venac,NBG itd.) kada je malo ko i znao za njega.Sada je podrska u SrBiji oko 6% i raste tako da sigurno prelazi cenzus.Narod je zeljan novih lica i kvalitetnog programa i vreme je da se nesto konkretno promeni.Dosta je bio.

Baltazar

pre 8 godina

One prethodne koji su loše vladali srbijom je narod kaznio na izborima.Verujem da će narod kazniti i ove što danas vladaju srbijom na ovim izborima jer nisu ništa bolji od prethodnika,dobili smo samo priču o nekoj boljoj budućnosti koja nikada neće stići u srbiju dok su oni na vlasti.

Joki

pre 8 godina

Ограђујем се од најгорег председника ове државе, ове власти и глупих људи! Доста бре више!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (милош, 4. mart 2016 14:01)

Sta pijes majstore?

Abt

pre 8 godina

Sudeci prema broju minusa na zdravorazumskim komentarima, vrlo lako je doneti zakljucak o ishodu predstojecih izbora. Srbi su nazalost i dalje brutalni mazohisti i autosadisti.

Gaja

pre 8 godina

Milose sam sebi skaces u usta ...Prvo opravdavas smanjenje plata i penzija jer para nema a sa druge strane kradu i sebi grade kuce vile kupuju stanove itd.Pa kada bi prestali da kradu znaci da bi bilo za plate i penzije to je problem.Evo ja stvarno bih voleo da mi neko kaze za ove 4 godine sta su konkretno poboljsali uradili da bi obican gradjanin ziveo bolje.Jednu jedinu stvar.Vidite botovi ...Smanene plate i penzije....poskupela struja,sve cene otisle gore,podigli porez na imovinu negde cak i 80%.Digli akcize na gorivo alkohol i duvan pskupeo info stan u Beogradu poskupela kablovska medjunarodna vozacka prekrsaji u saobracaju .Ja licno sam beli listic i ostacu zbog nekih proslih vremena ali ovi su 100 puta gori .Objavite ovaj komentar.

unlimited

pre 8 godina

Protivustavno je i protiv svih demokratskih standarda je da predsednik države, ili kralj ili kraljica u monarhijama javno na izborima navijaju za jednu stranku!

Svrbijo

pre 8 godina

Ako hocete da nam ovaj vodi zemlju i da nas predstavlja u svetu.

https://www.youtube.com/watch?v=8zUMpax9_4E

Cemu moja deca da se nadaju?

TOMA DIPLOMA

Cile

pre 8 godina

Ne znam sta je strasnije, razmisljanje odraslog coveka kroz prizmu klubastva i klupske zadojenosti, a ne kroz kvalitet zivota, prosecnu platu, standard, kulturu, ILI cinjenica da je do sada dobio preko 400 pluseva istomisljenika. Kukala nam majka kad su vama Zvezda i Partizan ili neko treci ispred svega ostalog. Jadni su ti zivoti.

jrvnekj

pre 8 godina

Ovo je klasicno zamajavanje naroda sa tim da se pobednik zna jer kao ima 50% i onda ovi koji ne bi za njih glasali da dignu ruke. Tacno je da SNS trenutno nema vise od 37-8% u Srbiji i oko 30% u Vojvodini.

zzzzz

pre 8 godina

Ti se gostis a ja moram zbog normalnog zivota da napustim kucu i odem iz zemlje.. I onda te jos pljuju sto ides,pa necu ja da odem,nek odu oni! Neko mora!

милош

pre 8 godina

Ограђујем се од најгорег председника ове државе, ове власти и глупих људи! Доста бре више!

Milos

pre 8 godina

Ocekivao sam da ce svaki normalan komentar na ovu temu imati bar 5 puta vise pozitivnih nego negativnih ocena. SNS botovi lepo rade svoj posao, nema sta. Umesto sto sedite i lupate negativne ocene i stavljate komentare koji su u skladu sa nacelima vaseg vrhovnog oca, bolje frilensujte, nadjite posao preko neta ako iole baratate racunarima. Ajde i meni dislajk a nemojte da gledate uopste sta je TOMA DIPLOMA izjavio...

I.Z.B.O.R.I.

pre 8 godina

Znači ne verujem koliko nasedate na SNS trola "moj stav" koji sad treba vodenicu da pokrene na stranu nekog CZ-PAR prepucavanja. Pratite vesti i komentare sve će više biti ovih perfidnih fora. I ja sam vatreni navijač Zvezde i ako je suditi po mom okruženju Vođi se loše piše jer NIJEDAN zvezdaš koga ja znam, a znam ih mnooogo ne podržava ove polupismene prekrečene radikale. Živi bili pa videli, 24. SVI NA IZBORE!

Antigona

pre 8 godina

Tomu izgleda neko zeza, podmetnuli mu astal koji lici na mrtvacki sanduk, skupa sa tim cvetnim aranžmanom. Fotografija predsednika Srbije dok raspisuje izbore je meni hit dana, potpuni nadrealizam i dokaz u kakvom vicu mi zivimo. U isto vreme, Vuciceva fotka gde mu poljska ambasadorka urucuje doboš tortu za rodjendan. Pa moze li veci apsurd od toga. Zemlju smo stavili na doboš i sahranili.

Peca

pre 8 godina

(banana country, 4. mart 2016 13:25)

Ideš da tražiš posao u inostranstvu, gde ćeš biti 'dođoš', a ovde si uprvoj rečenici okrivio 'dođoše' za sve svoje nedaće, klasična srpska pamet. Inače, ja ću dati svoj skromni doprinos i na izbore poterati sve koje znam, i roditelje i rodbinu, komšije, drugare, sve sa kojima sam ikada imao bilo kakvog kontakta. Očekujem da isto urade svi koji iole vole ovu zemlju, pa da posle 24. aprila konačno zaustavimo uništavanje ove zemlje i ove opskurne, polupismene likove pošaljemo u zaborav, zajedno sa njihovim prirepcima. Neka svako glasa po svom nahođenju, ali lošiji izbor od ovih štetočina nije moguć. Srećno svima i probudite se na momenat!

pet4577

pre 8 godina

E ljudi sada prst na čelo i postavite sebi pitanje: Da li mi je bolje u periodu vldanja Vučića ili u periodu vladanja Tadića. Uzmete papir i poredite i jednu i drugu stranu. Ja za ove neću da glasam.

mm

pre 8 godina

danas nemas za koga da glasas sve je to vec vidjeno,isti ljudi ista politika samo je razlika sto nema ratova i sto se ti isti politicari uvlace i zapadu i rusiji istovremeno...kada odete na glasanje bilo koga da zaokruzite isto vam dodje...takav je SISTEM politicari znaju da je narod nesposoban da sebi ucini da zivi bolje i oni to vesto koriste,sve brate prolazi kod naroda:
-laz
-prevara
-kradja
itd....narod sve guta i sto ga vise lazes vise te cene i veruju ti,ko najvise bude lagao taj dobija izbore,tako je vec vise od 20g...a i ovaj narod je blesav kada izabere nekoga posle ga pljuje i tako u krug,KOMEDIJA!smesan smo narod

Ješćemo korijenje

pre 8 godina

Ha,ha,ha Nikolić nestranačka ličnost al' u panjevima.Beli listići...opet nemojte na izbore ! Verovatno više i neće biti izbora,posle ovih, sve direktno iz kancelarije Eliota Krcuna Avava.Bravo za bele listiće !

Мој став

pre 8 godina

@Iz razloga sto vidim da niste nepismeni, osecam moralnu obavezu da kazem sta mislim, pa nemojte ni vi mene da osudjujete: obrazovan covek, otac dvoje dece...ipak glasa za najgoru, sarlatansku polu-pismenu vlast, zarad fudbalskog kluba??? Nadam se da ne govorite istinu i molim vas, razmisliteP
(M, 4. mart 2016 13:38)

Не зарад фуфбалског клуба. Не зарад Звезде.
Зарад фер односа у спорту а то је ствар која ми је веома битна.
Нико није спречавао претходне власти да се покажу на том пољу. Зар не?
Али само су правили још гори хаос. Ова власт барем ради нешто за спорт и спортисте (нема ту причео форсирању, једноставно, обезбеђивање једнаких услова као и подршка националним селекцијама путем премије,инфраструктуре, исплаћивања стипендија). Да поновим, јасно ми је да је СНС неспособан, да ништа није урадио, да прави хаос у држави...али такви су и СВИ остали опоненти. Имали смо прилику да их видимо на делу.

Остао ми је само спорт као неки параметар по коме некоме могу да дам глас.

Gari

pre 8 godina

I kada bih izašao na izbore, za koga da glasam?
Svaki normalan čovek građanske provenijencije rođen između 1950-1980. bi trebao da je levičarski nastrojen. Ovi naši socijalisti i levičari su katastrofa. Demokrate su nas zeznule i, umesto da su nas izvukli iz blata, doveli nas do ovih sada. O ovima sada ne želim da trošim reči. Zapravo, svi su isti samo imaju drugu ciljnu grupu glasača. Niko neće raditi stvari za opšti interes i na duge staze već isključivo za svoju korist.
Na kraju krajeva, uopšte nije važno za koga glasaš jer će se i taj sasvim sigurno priključiti pobedniku iako su im programi različiti. Poslanici su obični poltroni koji izvršavaju naredbe vrha partije (bilo koje). Ne postoji situacija da će poslanik opozicije samostalno glasati za predlog vlasti i vice versa, iako se sa tim predlogom slaže, jer bi ga partija odmah kaznila. Sve u svemu, mislim da je sve jedno za koga glasaš jer neće pobediti ideja već najobičnije političko potkusurivanje i prodavanje za sitne novce. Žalosno, ali tako je.

smeker

pre 8 godina

Predsednice, Vi ste sumadinac i znate sta znaci naziv DUNDJER.Nemoze on da se u sve razume u svemu da bude zaprska,pokazuje sujetu,bahatost i to zavija u oblandu zvanu sve za Srbiju.Sujetni navijac hoce da ugasi sve sto mu se nesvidja a ja to necu da prastam i zbog Partizana cu glasati bilo koga samo ne njih i njega.A vasa zelja je u redu kao i moja odluka da i Vas necu glasati,a glasao sam vas obojicu i ja i moja petoclana porodica.Imam zelju da Vas ne vidim...

mirko

pre 8 godina

Zeleo je i da njegov grobarski tim pobedi u derbiju, da dragica ima sve zdrave zube, da poverujemo u njegovu diplomu, da pravi najbolju rakiju, da zna engleski, da je legalno izgradio vikendice, da je stvarno strajkovao gladju ...

Mnogo je kume!!!

ucha

pre 8 godina

@moj stav Brate, kolko je tebi dobro. Pa zamisli da ja glasam za nekog da vodi drzavu zato sto je lovac, pa ne donosi zabranu lova na prepelice i grlice , da bi ih i on lovio. Koje razmisljanje, ludilo.

Petardiran

pre 8 godina

Zelim da vas sve zaboravim. U stvari ne, zelim da vas vidim kako placete, kako molite, kako kukate iza resetaka. Kako vam dusa trune kao sto je to slucaj sa 90% stanovnistva. Najgori ste od kako termin politika postoji u Srba. Gotovi ste, padate i mnogo cemo se smejati.

darisha

pre 8 godina

Zgadila mi se i prva i peta i dvadeset peta kolona i zuti i crveni i zeleni i ljubicasti i svi oni sto nas jasu dvadeset pet godina...ovog puta samo neko novi,radulovic,treca srbija,ali definitivno sns ima nekoliko glasova manje...isto kao ds na proslim izborima...

bojan

pre 8 godina

ljudi ja sam protiv Vučića i mislim da dosta loše radi ali ajde vi što pišete da ga sklonimo,počistimo,uklonimi itd recite mi za koga da glasam???????Mi smo osuđeni na propast svi ovi što su sada i što su bili su klasični prevaranti i manipulatori a nažalost nekih novih političara nema....

piter

pre 8 godina

лепо ја говорим да од када је овај изабран ја немам председника. овом изјавом је он то и потврдио - он је председник САМО грађана опредељених за СНС.

boris

pre 8 godina

Naravno da zeli...ali kao predsednik mislim da je ovo bespotrebna izjava..jer ako on predstavlja instituciju predsednika onda je ovako na neki nacin suvise licno koristi..a zamjerke su neki dan bile kako jedan pisac ima pravo licno da se ogradi od institucije predsednika...predsednik treba da bude predsednik svih gradjana a svoje intimne zelje ipak da zadrzi za sebe bez obzira koliko ocigledne bile..

boki

pre 8 godina

(Мој став, 04. mart 2016 12:05)
nesretnice jedan prvo zika pauk je vodio kosarkaski klub cz godinama
za vrijeme te partizanove vlasti cz dobi sponzorstvo od gasproma dobi stadion u vlasnistvo...partizan sa druge strane ni deseti dio od gasproma nije mogao da iskamci pokrenut postupak oduzimanja stadiona od te "nase" vlasti...samo neke vase cu nabrojati
sutanovac vesic vlahovic djilas jovanovic ilic a covic u svakoj vlasti dobije neku funkciju. treba biti posten pa reci da je tad bilo barem ravnopravno gledajuci iz ove perspektive. mada i tada se vise navlacilo za cz. i stanje zemlje bi te trebali motivisati da glasas suprotno ne cz i partizan.

milomir

pre 8 godina

ipak je odluka da u aprilu polazem B2 bila ispravna. ja idem u nemacku sa devojkom a umesto nas dvoje nadam se da ce vam bili lepo sa 1 lekarom na 10 000 stanovnika. jadna srbijo sa loncarem , vucicem i ekipom bez imalo struke , obraza i stida.

Beloved

pre 8 godina

Želim da pobedi SNS, reče predsednik svih građana Srbije kako ovaj lik voli da se predstavlja. E pa ja ne želim da pomenuti pobede jer je stvarno bilo dosta njihove vlasti, čak i previše. Svi na izbore !

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

U normalanoj zemlji, što Srbija želi da bude, aktuelni predsednik je neutralan, što će reći da javno ne izražava svoje predizborne želje.

dragutin

pre 8 godina

SNS da pobedi je totalno pristrasna izjava i totalno bavljnje politikom naseg divnog predsednika.A sto se tice SNS nikakav posao nisu uradili nista nisu reformisali i sada je vreme za "uprava napolje".Sto se tice Zvezde i Partizana mislim da je to tako glup i tuzan nivo razgovora i dosta govori kako je nizak nivo kulture i intelekta u ovom narodu.Hvala vam na lepim godinama ali aj sad gubite se!!!!

nestranacka licnost

pre 8 godina

@ghjjghfj Ozbiljno potcenjujes glupost, zaboravnost i neznanje naseg naroda. Iskreno se nadam da ces ti biti u pravu, ali znam da to nije slucaj...

Ladislav

pre 8 godina

Nema šanse da ovaj čovek bilo šta izjavi a da bi se to ½ popilo ½ ne treba barem dve supene kašike šećera. Hajde , dođi k´sebi već jednom , i razmisli pre nego nešto kažeš. A imaš i te vajne savetnike . Možda ?!

Jole

pre 8 godina

Predsednik drzave bi morao da bude neutralan, i da ne favorizuje ni jednu stranku. To sto je on simpatizer SNS njegovo je pravo i licna stvar, a ne da otvoreno kaze da ce im pomagati u predizbornoj kampanji. Zar to nije zastrasivanje glasaca kad kaze da ce sve krenuti na gore ako oni ne ostanu na vlasti.

demokratija sas cvarci ibeli lukac

pre 8 godina

Tip sa nezakonito izgradjenom vikendicom i laznom diplomom raspisuje izbore i pritom navija za jednu stranku, onu u kojoj je sam clan...

Kakva sprdnja od demokratije...

bljak

pre 8 godina

S obzirom da ne znamo ZA koga bi da glasamo, ali znamo za koga NE bismo, trebalo bi uvesti negativan glas. Lepo kome stavis "X" na glasackom listicu, ima jedan glas manje. Stranka koja ode cak u minus gubila bi pravo i na sledece izbore. Tako bi se lepo ocistilo zito od kukolja. Ovim pravilom bi se i drasticno povecala izlaznost na izborima.

b

pre 8 godina

Za oprane radikale NIKAD, glasali smo za Čedu koji se prodao, glasali smo za Radulovića a to je isto za vučića jer nema cenzus.
Glasćemo porodično za DS, sve loše ih je napustilo: Vesić, Mali, Knežević, Tadić, Petrović...

Cartman

pre 8 godina

@moj stav E zato svi normalni ljudi zele da odu sto dalje iz ove zemlje. Umesto da ti bitno bude gde ce tvoja deca odrastati,u kakvoj sredini i da li ce imati od cega da zive,tebi je bitno da je zvezda prva. Kakvi smo i ne zasluzujemo bolje od ovih na vlasti. Pozdrav i dovidjenja.

naravno

pre 8 godina

"S obzirom da ne znamo ZA koga bi da glasamo, ali znamo za koga NE bismo, trebalo bi uvesti negativan glas. Lepo kome stavis "X" na glasackom listicu, ima jedan glas manje. Stranka koja ode cak u minus gubila bi pravo i na sledece izbore. Tako bi se lepo ocistilo zito od kukolja. Ovim pravilom bi se i drasticno povecala izlaznost na izborima.
(bljak, 4. mart 2016 13:00)"

Ovo priželjkujem već 20 godina - glas protiv je isto glas. Naprimer, i na ove komentare se može dati i pozitivan, ali i negativan glas. Ako gledate smao pozitivne, imate jedan utisak. Kad pogledate i negativne, slika se drastično menja.

Pera Pan

pre 8 godina

Bolne reforme!? Ama neću više da me boli, nemam dva života već samo ovaj jedan bedni...Ako Bog da, da dobijem papire za koje sam podneo zahtev, otići ću već sledećeg meseca i neću morati da čekam još 30 godina da nas napredni Srbi odvedu u Evropu...

M

pre 8 godina

@moj stav

Iz razloga sto vidim da niste nepismeni, osecam moralnu obavezu da kazem sta mislim, pa nemojte ni vi mene da osudjujete: obrazovan covek, otac dvoje dece...ipak glasa za najgoru, sarlatansku polu-pismenu vlast, zarad fudbalskog kluba??? Nadam se da ne govorite istinu i molim vas, razmisliteP

drasko

pre 8 godina

"Bolne reforme". Samo da porucim 500.000 zaposlenih u Javnom sektoru. Ako zalite da izgubite posao i celog zivota zivite pod bolnim reformama, glasajte za aktuelnu vlast.

Dr

pre 8 godina

Ja želim da živim normalno. Želim platu prosečnu minimum 50000. Želim zakone. Želim da tebe i tebi slične više nikad nigde ne vidim i čujem, ali ZNAM da nam jednostavno nema spasa. Preduboko smo u ...
(Ime, 04. mart 2016 12:27)

Ne smes se zadovoliiti sa tom platom covece. Mi smo unisteni kao narod i radovali se sa platom od 50000 (390 evra) ??? Ja imam platu 100000 dinara i jedva prezivljavam, ne mogu nista sebi da priustim, jedino mi je trening luksuz. Na hranu, dazbine, gorivo i hemiju mesecno potrosim toliko. Gde je garderoba, neko pozoriste, kvarovi, razna slavlja, odmori, letovanje, prijatelji, devojka - zena, ovo je tragicni kakve mi zivote zivimo. Puko prezivljavanje. Ne znamo za bolje jer 80% ljudi nikad nije izaslo napolje da vidi kako zivi normalan svet, bez stresa, nemira...

beba knezevuc

pre 8 godina

On nije Predsednik SNS i njihovim biracima ,vec svim gradjanima Srbije. Meni ga je nekada zao koliko nije pripremljen za funkciju koju obavlja.

banana country

pre 8 godina

ZA TOMU DIPLOMU necu sigurno! Neobrazovanih malogradjana i dodjosa mi je preko glave! Zbog SPS-a su mi roditelji gutali suzavac, oko Tadica svi kriminalci , samo on jadan nije to znao. BANANA ZEMLJA, nema za koga da se glasa! A bojim se da ce preletaci i penzioneri ( iako im je OTET novac koji su zaradili ) glasati za OVE! Mislim da cu poceti da trazim posao van ove Svrbije.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

U normalanoj zemlji, što Srbija želi da bude, aktuelni predsednik je neutralan, što će reći da javno ne izražava svoje predizborne želje.

bg

pre 8 godina

Kako ga samo nije sramota da kaže "Možda je građanima teško da da trošimo koliko možemo i zaradimo". Pogledajte samo zvanične podatke. Ova vlast je udvostručila državni dug za 4 godine. Udvostručila. Dakle, zadužila je zemlju za 4 godine koliko i svi pre nje zajedno. I onda se smanjenje standarda objašnjava vraćanjem dugova.
Tako je to kada vladaju neiskusni i nesposobni.

@moj stav

pre 8 godina

Citav zivot navijam za zvezdu, bio sam na bezbroj utakmica i domacih a bogami i gostujucih. Zvezdu stvarno volim. Medjutim kad bi mi neko ponudio da vucic padne sa vlasti, a da je cena za to da se zvezda kao klub ugasi, u sekundi bih prihvatio! Srbija iznad svega, sport je pre svega zabava! A za ove sto se pitaju za koga, Sasa Radulovic je moj odgovor!

covek_sa_obrazom

pre 8 godina

Nemoguce da dodje do neregularnosti, gospodine Nikolicu? A bilo je moguce kada ste zajedno sa Aleksandrom Vucicem mahali dzakovima? Jedva cekam da posteni i casni gradjani na izborima odluce protiv ove vlade, a naredne godine i protiv Vas.

karamba

pre 8 godina

A sada narode, ako ti je ostalo i malo pameti posle 4 godine ispiranja mozga, medijskog mraka,posle 4 godine laganja i laznih obecanja, smanjenih plata i penzija, za 150% vecih poreza, stalnih poskupljenja, najskupljeg gasa i goriva, nikad veceg kriminala, porodicnih tragedija, slucaja helikopter, ponovnog uvodjenja tv pretplate, nehapsenja tajkuna i lopova iz prosle vlasti, slucaja Dinkic(od glavnog osumljicenog do Vucicevog savetnika), Tomine crkve i vikendice, desetine stanova u Bugarskoj gradonacelnika Malog, lazne diplome, burazerske i kumovske seme i mulje, nikad bedniji standard, nikada vise nezaposlenih ... mogao bih ovako do sutra, koga ne mrzi, neka nastavi niz!
Ako opet SNS osvoji vlast, da cutis narode i da se ne javljas da si ziv!
Onda smo definitivno sadomazohisti, i treba nas jahati dok ne pocrkamo, jer nismo vredni zivota, dostojnog coveka!

Miloss

pre 8 godina

Ako hvatate daljinski upravljac svaki put kad na TV-u vidite A.V. znate sta je ciniti. Ne razumem kako neko ko je penzionerima smanjio penzije moze da pobedi na izborima ako se zna da su oni alfa i omega svih glasanja.
(Dragan, 4. mart 2016 12:53)

Ti, Dragane, ako mislis da je problem i greh ove vlasti sto je smanjila penzije onda nista nisi razumeo. Para nema i penzije su morale da budu smanjene, kao i drugi rashodi. Nije to sporno, nego je sporno sto se ne radi nista na tome da se prestuktuira penzioni fond, da mladi ne odlaze, da se otvaraju nova radna mesta. Tada bi i penzije uskoro bile znatno vece, jer bi bio veci priliv novca u penzioni fond. Problem je sto nas sludjuju, sto lazu, i sto to sto su pristedeli na penzionerima su stavili s druge strane sebi u dzep (Toma zida crkvu, vikendice od kojih i cijih para?). To je problem.

zemljoradnik sa diplomom

pre 8 godina

Novih 10 milijardi zaduzenja, plate i penzije smanjene, nikada manje poljoprivredne subvencije, nikada nize otkupne cene, nikad veca nezaposlenost, nikad veca beda, nikada ovoliki kriminal ... ne Tomo, ne Vucicu, nikada vise za vas i socijaliste, izneverili ste nas. Obecavali ste drugacije stvari.

Savo Guzina

pre 8 godina

Zbog ogromnog interesovanja građana da postanu članovi Srpske napredne stranke, naprednjaci ce nakon izbora formirati još jednu Srpsku naprednu stranku. Članovi nove Srpske napredne stranke biće ravnopravni naprednjaci kao što su to i članovi prvoformirane Srpske napredne stranke. Jedina razlika biće prilikom zapošljavanja članova, jer ce blagu prednost imati članovi prvoformirane Srpske napredne stranke. Na ovaj način sprečavamo da se u SNS učlanjuju ljudi kojima je jedini motiv da se lično okoriste.

Ovim potezom, mi iz SNS-a još jednom pokazujemo da nismo ovde zbog vlasti, već da nam je interes građana iznad ličnih i stranačkih. Na ovaj način sami sebe sprečavamo da izrastemo u preterano dominantnu političku stranku. Takođe, sprečavamo mogućnost da u Srbiji nastane jednopartijski sistem.

Evropa nema alternativu, SNS do pobede!

Povidon

pre 8 godina

"Imamo takav sistem kontrole da je nemoguće da se desi neka neregularnost ili favorizovanje".
Ovom rečenicom predsednik je priznao da je obmanuo javnost pričom o krađi glasova. Tom obmanom je pobedio na izborima.

vesna

pre 8 godina

pre mesec dana dobijem račun za struju za januar: potrošnja 2% manja nego u januaru 2015. a račun veći za 2500 dinara.
a plata mi ista.
minimalac.

pa ti, majstore, vidi za koga ću da glasam. tj. za koga neću...

Last.known

pre 8 godina

Kakvo divno doba za prosecnog Srbu, sad ce pored tzv. rijalitija imati da gleda i politicku propagandu. A mislecim ljudima ostaje da pokusaju da skontaju ko je ciji placenik, ako uopste I ima nekog pored mmf-a i Svetske banke da je zainteresovan za nas ili su svi njihovi?

banjaluka

pre 8 godina

Jedina prava istina je da rejting Vucica i SNS pada, i da im je ovo jedina sansa da obezbede mandat jos 4 godine i ostvare dobar rezultat na lokalnim i pokrajinskim izborima. Nema rezultata ali ima cenzure i kontrole medija gore nego u Milosevicevo vreme i zato narod poveruje laznim obecanjima...

antiDebil

pre 8 godina

(Мој став, 4. mart 2016 12:05)

Au ala si se ti nalupetao ???
Nikada u fudbalu i kosarci Partizan nije dobijao vise para od crvene zvezde pa ni kod Tadica, Marjanovica, Milosevica i bilo koga drugog, nije bezveze Cvetkovic rekao da su Panceva i Savicevica oteli Partizanu tako sto ih je direktor robnih kuca ubedjivao da je bolje da predju u zvezdu i naravno to je debelo placao mozes misliti cijim parama a za Mihajlovica su platili preko milion maraka da bi on presao, pre 25 godina !!!
Ako ti sa svojih 44 godine to ne znas ili ne razumes onda si u OGROMNOM problemu, a ako ne zelis da razumes i pravis se lud onda si u jos vecem problemu.
Smanjena lova obema stranama ? U pravu si evo finansiranje fk zvezde prema FK Partizan je nekih 17:1 na strani zvezde, tj 8,5:0,5 miliona, u KK su samo doveli igraca i platili ga 930 000 dolara, ma sitnica. Gasprom je uguran u zvezdu za vreme Tadica, projekti Evropska zvezda 1,2,3 u kosarci su pravljeni za vreme Tadica, 20 miliona evra u godinama koje danasnji premijer ne racuna u izlaganju su ugurane u KK zvezda za vreme Tadica...
Glasaj ti za koga hoces i zbog ceka god, ALI budi 100% uveren da je NEUPOREDIVO veci broj navijaca Partizana koji ce zbog ovakvog odnosa i sikaniranja glasati PROTIV nego navijaca zvezde koji ce zbog ciganizacije Srbije glasati ZA.
Ne moram ja da donosim zakljucke po ljudima koje poznajem, dovoljno mi je da vidim Vodju na Rts-u pre neki dan i da mi to bude potpuno jasno !

Blokada i izbori sve do leta

pre 8 godina

A ja bih bas zeleo da rezultat bude sledeci : SNS 37% , Tadic+Ceda+Canak 12%, SPS 11%, Radulovic 6% a ostatak se podeli na manje stranke pa da NIKO ne moze da formira vladu(ako se dobro razumem u izborni sistem,ako ne=ispravite me).

Kiza

pre 8 godina

Vi ste koliko se ja secam, onoga dana kada ste postali predsednik, izjavili da cete biti predsednik svi gradjana bez obzira kojeg su politickog opredelenja. Ova izjava to demantuje. Kakva je onda razlika izmedju Nikolica i Tadica?

muuuuu...

pre 8 godina

A ja želim da Nikolić ODMAH bude smenjen sa položaja na kojem se nalazi!
On NIJE moj Predsednik, a po njegovim izjavama se čini da nije Predsednik ni mnogim drugim građanima Srbije.
Kao Predsednik Republike Srbije, on NEMA PRAVO da priča o tome šta bi voleo i ko mu je draži, bliži, ili miliji...
Takve izjave može da daje samo građanin Toma Nikolić, a za to nikoga nije briga, niti je medijska tema.

svemir

pre 8 godina

Pa nas nestranacki predsednik ne postoji kada njegova stranka izgubi izbore, mada cisto sumnjam da ce mu i tada neko srusiti vikendice na savi. Korov ima dugacko korenje.

Voodoo

pre 8 godina

Predsednik je istupio iz stranke i barem kada objavlju i daje izjave koje se direktno ticu predsednickog posla ne bi trebalo da politizuje, ali zasto bi ikada oni imali ukusa i mere.

miro split

pre 8 godina

Ja san od gospodina Tomslava Nikolića zatražija srpsko državljanstvo ne bili moga sudjelovat na ovim izborima,ali me je on odbija sa obrazloženjem da se već dogodilo da je jedan Hrvat u Srbiji pomeja konkurenciju na izborima i da on neće riskirat.
A,ja već napisa predizborni slogan.
Posli Tita birajmo Mira iz Splita!

Krofnica

pre 8 godina

Pa da, kad imas privatnu firmicu bas te briga ko ce pobediti. Ali da mi razlog za glasanje bude to sto Vucic navija za Zvezdu, budi bog s nama. Ne osudjujem nikog,ali ocigledno je da su Srbi mazohisti, zato odoh ja odavde sto pre,jer ovde nikad biti bolje nece.

Ime

pre 8 godina

Ja želim da živim normalno. Želim platu prosečnu minimum 50000. Želim zakone. Želim da tebe i tebi slične više nikad nigde ne vidim i čujem, ali ZNAM da nam jednostavno nema spasa. Preduboko smo u ...

Nikola L.

pre 8 godina

On je predsednik svih građana... nekih malo više, nekih malo manje. U svakom slučaju, ne znam za koga ću da glasam, ali znam protiv koga ću.

Мој став

pre 8 godina

Гласаћу за СНС.Не верујем ни Вучићу ни СНС. Не верујем ни опозицији. Све смо их већ видели на власти (што странке што страначке лидере)и подједнако су лоши. За СНС ћу гласати из личног разлога и молим Вас да ме због тога не осуђујете. Свако има своје приоритете и ствари које су ми битне. Мени је битна Звезда.Што се вођења државе, економије, владавине права, квалитета живота, демократичности тиче СВИ су се катастрофално показали,да су то мерила за излазак на изборе, никада не бих изашао.Велики сам навијач Црвене Звезде и то ми је један од битнијих сегмената у животу (44. године, двоје деце, високо образовање,приватна фирмица)Претходних деценија је држава жестоко фаворизовала СД Партизан у свим спортовима. Премијери Марјановић, Дачић, су седели у управама Партизана (СД и КК). Бивши председник Тадић је махао партизановим шалом. Љајић, Одаловић, Јочић...сви седели у управи Партзиана (причам само у крупнијим "играчима", нама "ситне рибе типа Бранко Ружић, Жика паук...)и врло свесно фаворизовали клуб за који навијају и упумпавали огроман новац у клуб. Вучић је прекинуо то форсирање партизана. Иако је навијач Црвене Звезде, направио је егал. Подједанк број титула и у фудбали и у баскету, смањена лова обема странама, немешање у спорт. Направио је фер плеј однос без да некога држава фаворизује (погледајте листе државних спонзора оба клуба) и спорт је опет учинио само спортом.Због тога ћу гласати за СНС. Што је некима небитно другим људима је итекако важно. Не потцењујте туђе разлоге.

Mutimir

pre 8 godina

Ja bih lično voleo što je veću moguću izlaznost na izborima, da zaista vidimo šta narod želi, da taj rezultat ima pravi legitimitet i da onda mora i da se poštuje, hteo to neki pojedinac ili ne.

mojeime

pre 8 godina

To je to, idem van zemlje poslovno i tamo sam taman u ovo doba.
Cekam tamo rezultate i ako ponovo pobede sa kupljenim diplomama ili jos gore zuti koji su nas krali 10 godina cepam pasos i ni ne vracam se.

A ostalima srecno...

1001101100

pre 8 godina

Gasim tv dok ovo ludilo-ispiranje mozga ne prodje.
I ne pada mi na pamet da svojim glasom dajem mandat bilo kome za pljcku i punjenje dzepova.
Dok sam ziv u ovoj drzavi necu da glasam.
Cao..

boki

pre 8 godina

Predsednik svih gradjana zeli da pobedi jedna partija. Nije normalno kao i sve u Srbiji, stidi se Nikolicu, ogradjujem se od tebe kao i vecina Srbije.

Losmi

pre 8 godina

To je predsednik svih gradajana! Kao nekad Milojko: na teren izlaze fudbaleri partizana, a evo i nasih! Nece moci da se zivi naredna dva meseca od njih! I iz frizidera ima da izlaze!

Filip

pre 8 godina

A koje to gos. Predsednice reforme da se nastave, smanjenje penzija i plata Vama su reforme, tugo moja, pa Vi napredni radikali neznate ni šta su to reforme.

Branko Von Beca

pre 8 godina

I ja želim da dođe vlast koja će sve one koji su kupili diplome i doktorate, znači zbog falsifikovanja službenih dokumenata, lažnog predstavljanja, obmanjivanja javnosti i sticanja protivpravne dobiti sa tim istim diplomama, da strpa tamo gde im je mesto u svakoj pravno uređenoj zemlji.

Marisav

pre 8 godina

Eee i ja bih da imam bolju platu ,pun frižider,da idem na more,pa me niko ne j..e za dve pare!
Ljudi,imate priliku u aprilu,ako je propustite nema posle kukanja!Znači nemoj posle da bude ono:''A za koga da glasam?''
Svi su bolji od ovih!

nikola

pre 8 godina

Poštujući instituciju predsednika Srbije, ograđujem se od izjava ovog čoveka, koji je još jednom pokazao da je predsednik građana Srbije koji glasaju za SNS a u ranijim izjavama je naveo da je predsednik srba a ne i svih građana Republike Srbije. Čovek je hodajuća greška u logici i zdravom razumu.

Dragan

pre 8 godina

Ako hvatate daljinski upravljac svaki put kad na TV-u vidite A.V. znate sta je ciniti. Ne razumem kako neko ko je penzionerima smanjio penzije moze da pobedi na izborima ako se zna da su oni alfa i omega svih glasanja.

NBGD

pre 8 godina

(Мој став, 4. mart 2016 12:05) klubovi treba da se privatizuju i da se drzava ne mesa tu vise!!! A ti glasas zbog zvezde za sns, bozeeeeeeeeee gde ja zivim... tako nam i treba... kako kaze Gagi u Profesionalcu - nije Sloba kriv mi smo go**a... Nikad ovde nece biti bolje mi smo proklet narod!

deki

pre 8 godina

oni imaju, sve sa ljigavcima, 20 pos5o koji uz izlaznost od 50 odsto prerastaju u 40 (jer njihovi izlaze da bi dobili/zadrzali mesta u drzavnoj sluzbi). dodatnih 4 dsto koje donose draskovici, ljajici i ovi kao evrofobi popovici to je 48.

i onda nevazeci glasovi idu onima koji udju u parlament a najvise pobedniku. i eto 55 odsto. i tako u sistemu prezasicenom ateofiranom demokratijom i poltronima 20 posto uvlakaca preraste u zakpnodavnih 66 jer ce im prici oportuni krkobabici, palme, pastori, a zatreba li - i srs.

LG

pre 8 godina

Sta je bolje? To sto je doslo vreme da mi roditelji kazu da jos malo i nece moci vise da mi placaju kiriju i da cu morati da se vratim sa studija? Je li to bolje?! Sram vas bilo

Alex

pre 8 godina

Veoma nepristrasan predsednik, "predsednik svih građana"...
SNS stranka se za ovo vreme napunila ljudima preletačima koji su dokazali da im nije bitan narod, već samo i isključivo, njihov džep. Spremni su da trpe ponižavanje i vređanje od strane AV samo kako bi ostali na svojim funkcijama, obezbedili sebi i svojim najbližima posao, a ne zanima ih Srbija niti građani naše zemlje.
Zato se, iskreno, nadam da će građani Srbije sada izaći na izbore i datu šansu zemlji da se povrati i, nadam se, izvuče iz bede.
Onaj cirkus od Skupštine da nam se više ne ponovi!

...

pre 8 godina

Koliko mi je poznato predsednik ne bi trebalo da bude pristrasan i da javno podrzava jednu politicku opciju...ali izgleda da je i to jos jedna od stvari koje radi napreDNO

Toma

pre 8 godina

Građani Srbije znaju i da računaju. Za 4 godine ste uzeli 10 milijardi evra kredita. Deficit je bio za ovaj period 8 milijardi evra.
Gde su 2 milijarde evra?

Overrated

pre 8 godina

@ moj stav - ti si toliko iracionalan glasac, da ne mogu da ti opisem. Sebican si. Ja sam zvezdas da nema veceg na svetu, ali nije to najvaznija stvar, zivoti ljudi su u pitanju. Pogledaj koliko ubistava se desava, a to je posledica siromastva i sve goreg stanja domace privrede i uopste mogucnosti zaposlenja i materijalnih prihoda kad si zaposlen, koji su mizerni. MMF je nasiroko poznat da saradjuje sa elitama zemalja i unistava narode. Briga me za platni bilans zemlje, ljudi nemaju hleba da jedu. Moglo je i moze restrukturacija drugacije.

Kako se zvase?

pre 8 godina

Da se ne lažemo, nije sporno što Niklić želi da SNS pobedi, al kome je trebala ona predstva sa njegovom ostavkom u stranci? Ako je "predsednik svih građana" čemu onda ovakve izjav?

Mile

pre 8 godina

Reforme, reforme, reforme,...

Sta li ce sada da nam podmetnu a da nista konkretno i ne obecaju a nedaj boze i ispune...

Kakav smo narod i ovo nam je premija

Nikola

pre 8 godina

"Građani su uvek bili u pravu kada izaberu, tako će biti i ovog puta", rekao je Nikolić.
ja bih rekao da građani nikad nisu bili u pravu osim možda 5. oktobra, bili bi sigurno u pravu tada da je posle toga svanuo 6. oktobr

miro split

pre 8 godina

Ma meni nije jasna jedna stvar.Od Obame do Putina,od Karamarka do Nikolića svi političari kače neke značke na odjela.Jel se to nemoš bavit politikon ako ne skupljaš značke i beđeve?

2016-2012=4

pre 8 godina

Upravo gledam TV prenos. Interesantno je da predsednik Srbije i osnivač SNS, implicitno, priznaje da je četvorogodišnji period od 2012. do danas, zapravo jedan mandat vlasti SNS, koji će se, po njemu, logično nastaviti novim mandatom vlasti SNS, nakon pobede na danas raspisanim izborima.

Listici, 100 milijardi, predsednik svih gradjana

pre 8 godina

Upravi je potvrdio cinjenicu da nije predsednik gradjana Srbije nego samo onog dela koji glasa za SNS. Ali nista strasno, to je samo jedno u nizu obecanja koje je prekrsio.

tomahavk

pre 8 godina

evo ga Toma... mudrost čovečanstva! kad on drži lekcije o izdaji i pravdi, o tome šta bi on ustvari voleo, a šta ne, kad počne da nas upozorava, u duhu pravoslavlja- biće šta biti mora (mislim alo brate koji ti je?!), dođe mi da iskočim iz glave što živim u Srbiji!

pantelija

pre 8 godina

(Мој став, 4. mart 2016 12:05)
Svi kadrovi SNS-a imaju svoje privatne firmice i "visoko" obrazovanje, ja se time ne bih hvalio... Vi ste ovim Vasim postom i dokazali da ste pravi glasac SNS-a i da Vam nije bitno da li ce sutra deca imati sta da jedu ali je bitno da Vam jedno sportsko udruzenje, da ne kazem mafijasko udruzenje koje sluzi za pranje novca (da ne pomislite nesto pogresno i Partizan je potpuno isti)... A ako zaista verujete u sve ovo sto ste napisali onda sam siguran da Vam i zdravo rasudjivanje i logika nisu bas na najvisem nivou, tako da potpuno Vas razumem sto cete glasati za doticnu osobu i njegovu stranku polupismenih, ja npr. upravo zbog takvih poput Vas cu glasati protiv njega (ali i protiv svih onih koji su vec bili u skupstinskim klupama jer svi do jednog bi trebali da budu u zatvorskim celijama a ne u Skupstini koja predstavlja gradjane ove zemlje).

Vlada

pre 8 godina

Predsednik svih gradjana Srbije sa svoje funkcije izjavljuje "zelim da pobedi SNS"? Koja sprdnja od drzave. Neka S.Koreja usmeri svoje rakete ka Srbiji umesto prema Juznoj Koreji. Svet ce imati vise koristi od toga...

Milorad

pre 8 godina

"Imamo toliko sistema kontrole da je nemoguće da nezapaženo prođe favorizovanje il neka druga neregularnost", rekao je Nikolić i ostao ziv. Covek koji je istresao dzakove ispred skupstine sa Vucicem i pricao o kradji biblijskih razmera koju ce da razotrije cim pobedi na izborima. Glavni i najjaci adut SNS je pamcenje ovog naroda. Potpuno su svesni da mogu da pricaju i rade sta hoce jer ce to za 2 dana biti zaboravljeno. Taj "bolji zivot" najavljuju za svaku sledecu godinu vec 4 godine i apsolutno nikakva odgovornost. Glavu dam ako objavite ovaj komentar.

srdj

pre 8 godina

izvrdali ruse. raspisali izbore pre nego nikolic ode u moskvu. pa kad ga rusi upitaju za sporazum oko centra u nisu, da on kaze kako ova vlada ne moze toda uradi jer je sada samo tehnicka a prava sledi tek posle izbora.

kupovina vremena. samo da su to uradili i sa ovim davanjem svega natou, pa da kazem: imate malo slifa.

ovo_vrijedja_inteligenciju

pre 8 godina

Najnepismeniji predsednik koga je Srbija imala, a premijer najveci demagog medju političarima koga je Srbija imala.
Dajte meni običnom gradjaninu da vlada Srbijom dvije godine, biće bolja nego sad 10 puta. Mjeru uspeha gledate kroz vraćene kredite.
Porodica se zaduži da napravi kuću i otvori prodavnicu, pa živi normalno, od prihoda iz prodavnice vraća kredit i živi normalno. Država se zaduži da otvori fabrike, zaposli ljude, i od zarade fabrika vraća kredite. Ne vraćaju se krediti iz usta naroda.

@moj stav

pre 8 godina

Citav zivot navijam za zvezdu, bio sam na bezbroj utakmica i domacih a bogami i gostujucih. Zvezdu stvarno volim. Medjutim kad bi mi neko ponudio da vucic padne sa vlasti, a da je cena za to da se zvezda kao klub ugasi, u sekundi bih prihvatio! Srbija iznad svega, sport je pre svega zabava! A za ove sto se pitaju za koga, Sasa Radulovic je moj odgovor!

Ime

pre 8 godina

Ja želim da živim normalno. Želim platu prosečnu minimum 50000. Želim zakone. Želim da tebe i tebi slične više nikad nigde ne vidim i čujem, ali ZNAM da nam jednostavno nema spasa. Preduboko smo u ...

...

pre 8 godina

Koliko mi je poznato predsednik ne bi trebalo da bude pristrasan i da javno podrzava jednu politicku opciju...ali izgleda da je i to jos jedna od stvari koje radi napreDNO

Мој став

pre 8 godina

Гласаћу за СНС.Не верујем ни Вучићу ни СНС. Не верујем ни опозицији. Све смо их већ видели на власти (што странке што страначке лидере)и подједнако су лоши. За СНС ћу гласати из личног разлога и молим Вас да ме због тога не осуђујете. Свако има своје приоритете и ствари које су ми битне. Мени је битна Звезда.Што се вођења државе, економије, владавине права, квалитета живота, демократичности тиче СВИ су се катастрофално показали,да су то мерила за излазак на изборе, никада не бих изашао.Велики сам навијач Црвене Звезде и то ми је један од битнијих сегмената у животу (44. године, двоје деце, високо образовање,приватна фирмица)Претходних деценија је држава жестоко фаворизовала СД Партизан у свим спортовима. Премијери Марјановић, Дачић, су седели у управама Партизана (СД и КК). Бивши председник Тадић је махао партизановим шалом. Љајић, Одаловић, Јочић...сви седели у управи Партзиана (причам само у крупнијим "играчима", нама "ситне рибе типа Бранко Ружић, Жика паук...)и врло свесно фаворизовали клуб за који навијају и упумпавали огроман новац у клуб. Вучић је прекинуо то форсирање партизана. Иако је навијач Црвене Звезде, направио је егал. Подједанк број титула и у фудбали и у баскету, смањена лова обема странама, немешање у спорт. Направио је фер плеј однос без да некога држава фаворизује (погледајте листе државних спонзора оба клуба) и спорт је опет учинио само спортом.Због тога ћу гласати за СНС. Што је некима небитно другим људима је итекако важно. Не потцењујте туђе разлоге.

Nikola L.

pre 8 godina

On je predsednik svih građana... nekih malo više, nekih malo manje. U svakom slučaju, ne znam za koga ću da glasam, ali znam protiv koga ću.

Krofnica

pre 8 godina

Pa da, kad imas privatnu firmicu bas te briga ko ce pobediti. Ali da mi razlog za glasanje bude to sto Vucic navija za Zvezdu, budi bog s nama. Ne osudjujem nikog,ali ocigledno je da su Srbi mazohisti, zato odoh ja odavde sto pre,jer ovde nikad biti bolje nece.

nikola

pre 8 godina

Poštujući instituciju predsednika Srbije, ograđujem se od izjava ovog čoveka, koji je još jednom pokazao da je predsednik građana Srbije koji glasaju za SNS a u ranijim izjavama je naveo da je predsednik srba a ne i svih građana Republike Srbije. Čovek je hodajuća greška u logici i zdravom razumu.

Filip

pre 8 godina

A koje to gos. Predsednice reforme da se nastave, smanjenje penzija i plata Vama su reforme, tugo moja, pa Vi napredni radikali neznate ni šta su to reforme.

miro split

pre 8 godina

Ja san od gospodina Tomslava Nikolića zatražija srpsko državljanstvo ne bili moga sudjelovat na ovim izborima,ali me je on odbija sa obrazloženjem da se već dogodilo da je jedan Hrvat u Srbiji pomeja konkurenciju na izborima i da on neće riskirat.
A,ja već napisa predizborni slogan.
Posli Tita birajmo Mira iz Splita!

demokratija sas cvarci ibeli lukac

pre 8 godina

Tip sa nezakonito izgradjenom vikendicom i laznom diplomom raspisuje izbore i pritom navija za jednu stranku, onu u kojoj je sam clan...

Kakva sprdnja od demokratije...

Vlada

pre 8 godina

Predsednik svih gradjana Srbije sa svoje funkcije izjavljuje "zelim da pobedi SNS"? Koja sprdnja od drzave. Neka S.Koreja usmeri svoje rakete ka Srbiji umesto prema Juznoj Koreji. Svet ce imati vise koristi od toga...

Dr

pre 8 godina

Ja želim da živim normalno. Želim platu prosečnu minimum 50000. Želim zakone. Želim da tebe i tebi slične više nikad nigde ne vidim i čujem, ali ZNAM da nam jednostavno nema spasa. Preduboko smo u ...
(Ime, 04. mart 2016 12:27)

Ne smes se zadovoliiti sa tom platom covece. Mi smo unisteni kao narod i radovali se sa platom od 50000 (390 evra) ??? Ja imam platu 100000 dinara i jedva prezivljavam, ne mogu nista sebi da priustim, jedino mi je trening luksuz. Na hranu, dazbine, gorivo i hemiju mesecno potrosim toliko. Gde je garderoba, neko pozoriste, kvarovi, razna slavlja, odmori, letovanje, prijatelji, devojka - zena, ovo je tragicni kakve mi zivote zivimo. Puko prezivljavanje. Ne znamo za bolje jer 80% ljudi nikad nije izaslo napolje da vidi kako zivi normalan svet, bez stresa, nemira...

Listici, 100 milijardi, predsednik svih gradjana

pre 8 godina

Upravi je potvrdio cinjenicu da nije predsednik gradjana Srbije nego samo onog dela koji glasa za SNS. Ali nista strasno, to je samo jedno u nizu obecanja koje je prekrsio.

banjaluka

pre 8 godina

Jedina prava istina je da rejting Vucica i SNS pada, i da im je ovo jedina sansa da obezbede mandat jos 4 godine i ostvare dobar rezultat na lokalnim i pokrajinskim izborima. Nema rezultata ali ima cenzure i kontrole medija gore nego u Milosevicevo vreme i zato narod poveruje laznim obecanjima...

srdj

pre 8 godina

izvrdali ruse. raspisali izbore pre nego nikolic ode u moskvu. pa kad ga rusi upitaju za sporazum oko centra u nisu, da on kaze kako ova vlada ne moze toda uradi jer je sada samo tehnicka a prava sledi tek posle izbora.

kupovina vremena. samo da su to uradili i sa ovim davanjem svega natou, pa da kazem: imate malo slifa.

naravno

pre 8 godina

"S obzirom da ne znamo ZA koga bi da glasamo, ali znamo za koga NE bismo, trebalo bi uvesti negativan glas. Lepo kome stavis "X" na glasackom listicu, ima jedan glas manje. Stranka koja ode cak u minus gubila bi pravo i na sledece izbore. Tako bi se lepo ocistilo zito od kukolja. Ovim pravilom bi se i drasticno povecala izlaznost na izborima.
(bljak, 4. mart 2016 13:00)"

Ovo priželjkujem već 20 godina - glas protiv je isto glas. Naprimer, i na ove komentare se može dati i pozitivan, ali i negativan glas. Ako gledate smao pozitivne, imate jedan utisak. Kad pogledate i negativne, slika se drastično menja.

Beloved

pre 8 godina

Želim da pobedi SNS, reče predsednik svih građana Srbije kako ovaj lik voli da se predstavlja. E pa ja ne želim da pomenuti pobede jer je stvarno bilo dosta njihove vlasti, čak i previše. Svi na izbore !

vesna

pre 8 godina

pre mesec dana dobijem račun za struju za januar: potrošnja 2% manja nego u januaru 2015. a račun veći za 2500 dinara.
a plata mi ista.
minimalac.

pa ti, majstore, vidi za koga ću da glasam. tj. za koga neću...

boki

pre 8 godina

Predsednik svih gradjana zeli da pobedi jedna partija. Nije normalno kao i sve u Srbiji, stidi se Nikolicu, ogradjujem se od tebe kao i vecina Srbije.

mojeime

pre 8 godina

To je to, idem van zemlje poslovno i tamo sam taman u ovo doba.
Cekam tamo rezultate i ako ponovo pobede sa kupljenim diplomama ili jos gore zuti koji su nas krali 10 godina cepam pasos i ni ne vracam se.

A ostalima srecno...

muuuuu...

pre 8 godina

A ja želim da Nikolić ODMAH bude smenjen sa položaja na kojem se nalazi!
On NIJE moj Predsednik, a po njegovim izjavama se čini da nije Predsednik ni mnogim drugim građanima Srbije.
Kao Predsednik Republike Srbije, on NEMA PRAVO da priča o tome šta bi voleo i ko mu je draži, bliži, ili miliji...
Takve izjave može da daje samo građanin Toma Nikolić, a za to nikoga nije briga, niti je medijska tema.

Marisav

pre 8 godina

Eee i ja bih da imam bolju platu ,pun frižider,da idem na more,pa me niko ne j..e za dve pare!
Ljudi,imate priliku u aprilu,ako je propustite nema posle kukanja!Znači nemoj posle da bude ono:''A za koga da glasam?''
Svi su bolji od ovih!

ovo_vrijedja_inteligenciju

pre 8 godina

Najnepismeniji predsednik koga je Srbija imala, a premijer najveci demagog medju političarima koga je Srbija imala.
Dajte meni običnom gradjaninu da vlada Srbijom dvije godine, biće bolja nego sad 10 puta. Mjeru uspeha gledate kroz vraćene kredite.
Porodica se zaduži da napravi kuću i otvori prodavnicu, pa živi normalno, od prihoda iz prodavnice vraća kredit i živi normalno. Država se zaduži da otvori fabrike, zaposli ljude, i od zarade fabrika vraća kredite. Ne vraćaju se krediti iz usta naroda.

Kiza

pre 8 godina

Vi ste koliko se ja secam, onoga dana kada ste postali predsednik, izjavili da cete biti predsednik svi gradjana bez obzira kojeg su politickog opredelenja. Ova izjava to demantuje. Kakva je onda razlika izmedju Nikolica i Tadica?

Dragan

pre 8 godina

Ako hvatate daljinski upravljac svaki put kad na TV-u vidite A.V. znate sta je ciniti. Ne razumem kako neko ko je penzionerima smanjio penzije moze da pobedi na izborima ako se zna da su oni alfa i omega svih glasanja.

bg

pre 8 godina

Kako ga samo nije sramota da kaže "Možda je građanima teško da da trošimo koliko možemo i zaradimo". Pogledajte samo zvanične podatke. Ova vlast je udvostručila državni dug za 4 godine. Udvostručila. Dakle, zadužila je zemlju za 4 godine koliko i svi pre nje zajedno. I onda se smanjenje standarda objašnjava vraćanjem dugova.
Tako je to kada vladaju neiskusni i nesposobni.

Viktorija

pre 8 godina

E baš lepo što ti navijaš za SNS, Nikoliću!

A ja, vidiš, NAVIJAM ZA SRBIJU!

Navijam za svoju decu.
Za svoje roditelje penzionere, za svoje sestre i brata koji su preduzetnici, za moju sestricinu Tiću koja želi da ostane u Srbiji....

Navijam za firmu u kojoj radim već dve decenije. Za svog komšiju koji hoće da sredimo dvorište zgrade u kojoj živimo.

Za malog Nemanju, koji ide na lečenje u inostranstvu.

Za decu Srbije, da ih roditelji ne dave po tavanima.

Za žene Srbije, da ih muževi ne ubijaju.

Za bake Srbije, da ih unuci grle a ne kolju na ulici.

Za muškarce Srbije, da budu ponosni na sebe i srećni .

Navijam da novinari u Srbiji više ne kleče.

Navijam za sebe, da se u pet ujutru spremam za posao sa osmehom. I da konačno posetim Narodni muzej, da konačno bude otvoren.

I zato, nepoštovani moj predsedniče, ja ne navijam za SNS.

I jedva čekam izbore.

Kako se zvase?

pre 8 godina

Da se ne lažemo, nije sporno što Niklić želi da SNS pobedi, al kome je trebala ona predstva sa njegovom ostavkom u stranci? Ako je "predsednik svih građana" čemu onda ovakve izjav?

karamba

pre 8 godina

A sada narode, ako ti je ostalo i malo pameti posle 4 godine ispiranja mozga, medijskog mraka,posle 4 godine laganja i laznih obecanja, smanjenih plata i penzija, za 150% vecih poreza, stalnih poskupljenja, najskupljeg gasa i goriva, nikad veceg kriminala, porodicnih tragedija, slucaja helikopter, ponovnog uvodjenja tv pretplate, nehapsenja tajkuna i lopova iz prosle vlasti, slucaja Dinkic(od glavnog osumljicenog do Vucicevog savetnika), Tomine crkve i vikendice, desetine stanova u Bugarskoj gradonacelnika Malog, lazne diplome, burazerske i kumovske seme i mulje, nikad bedniji standard, nikada vise nezaposlenih ... mogao bih ovako do sutra, koga ne mrzi, neka nastavi niz!
Ako opet SNS osvoji vlast, da cutis narode i da se ne javljas da si ziv!
Onda smo definitivno sadomazohisti, i treba nas jahati dok ne pocrkamo, jer nismo vredni zivota, dostojnog coveka!

Kukavna Srbija

pre 8 godina

Što nisi raspisao vanredne predsedničke izbore ?
Što niste raspisali i izbore za Beograd (Mali nije doveden glasanjem i voljom naroda) ?

Što bi naš narod rekao - "pukli bi ste kao zvečke".

Nikola

pre 8 godina

"Građani su uvek bili u pravu kada izaberu, tako će biti i ovog puta", rekao je Nikolić.
ja bih rekao da građani nikad nisu bili u pravu osim možda 5. oktobra, bili bi sigurno u pravu tada da je posle toga svanuo 6. oktobr

Mutimir

pre 8 godina

Ja bih lično voleo što je veću moguću izlaznost na izborima, da zaista vidimo šta narod želi, da taj rezultat ima pravi legitimitet i da onda mora i da se poštuje, hteo to neki pojedinac ili ne.

energija

pre 8 godina

Kao,nemoj da glasas za Radulovica ti glasovi ce da odu vucicu.Po toj logici nijedna nova stranka ne bi mogla da se pojavi.I sta, ostaje ti glasas za DS i sve njegove frakcije.Da glasam da umesto sadasnjih dodju prethodni lopovi.Malo sutra.Sve stranke su paraziti sadasnjeg sistema i SNS SPS PUPS DS SDS LDP itd.Svi su oni stvorili takav sistem odatle i lopovluk 15ak i vise godina.Jedini koji se sustinski razlikuje od svih ostalih,po tome sto ce demontirati partijski-parazitski sistem (stranacko zaposljavanje,negativnu selekciju itd.) Sasa Radulovic je 2014 za samo 2 meseca postojanja presao cenzus u nekim beogradskim opstinama (Savski venac,NBG itd.) kada je malo ko i znao za njega.Sada je podrska u SrBiji oko 6% i raste tako da sigurno prelazi cenzus.Narod je zeljan novih lica i kvalitetnog programa i vreme je da se nesto konkretno promeni.Dosta je bio.

Pera Pan

pre 8 godina

Bolne reforme!? Ama neću više da me boli, nemam dva života već samo ovaj jedan bedni...Ako Bog da, da dobijem papire za koje sam podneo zahtev, otići ću već sledećeg meseca i neću morati da čekam još 30 godina da nas napredni Srbi odvedu u Evropu...

Toma

pre 8 godina

Građani Srbije znaju i da računaju. Za 4 godine ste uzeli 10 milijardi evra kredita. Deficit je bio za ovaj period 8 milijardi evra.
Gde su 2 milijarde evra?

2016-2012=4

pre 8 godina

Upravo gledam TV prenos. Interesantno je da predsednik Srbije i osnivač SNS, implicitno, priznaje da je četvorogodišnji period od 2012. do danas, zapravo jedan mandat vlasti SNS, koji će se, po njemu, logično nastaviti novim mandatom vlasti SNS, nakon pobede na danas raspisanim izborima.

banana country

pre 8 godina

ZA TOMU DIPLOMU necu sigurno! Neobrazovanih malogradjana i dodjosa mi je preko glave! Zbog SPS-a su mi roditelji gutali suzavac, oko Tadica svi kriminalci , samo on jadan nije to znao. BANANA ZEMLJA, nema za koga da se glasa! A bojim se da ce preletaci i penzioneri ( iako im je OTET novac koji su zaradili ) glasati za OVE! Mislim da cu poceti da trazim posao van ove Svrbije.

piter

pre 8 godina

лепо ја говорим да од када је овај изабран ја немам председника. овом изјавом је он то и потврдио - он је председник САМО грађана опредељених за СНС.

drasko

pre 8 godina

"Bolne reforme". Samo da porucim 500.000 zaposlenih u Javnom sektoru. Ako zalite da izgubite posao i celog zivota zivite pod bolnim reformama, glasajte za aktuelnu vlast.

Milorad

pre 8 godina

"Imamo toliko sistema kontrole da je nemoguće da nezapaženo prođe favorizovanje il neka druga neregularnost", rekao je Nikolić i ostao ziv. Covek koji je istresao dzakove ispred skupstine sa Vucicem i pricao o kradji biblijskih razmera koju ce da razotrije cim pobedi na izborima. Glavni i najjaci adut SNS je pamcenje ovog naroda. Potpuno su svesni da mogu da pricaju i rade sta hoce jer ce to za 2 dana biti zaboravljeno. Taj "bolji zivot" najavljuju za svaku sledecu godinu vec 4 godine i apsolutno nikakva odgovornost. Glavu dam ako objavite ovaj komentar.

pantelija

pre 8 godina

(Мој став, 4. mart 2016 12:05)
Svi kadrovi SNS-a imaju svoje privatne firmice i "visoko" obrazovanje, ja se time ne bih hvalio... Vi ste ovim Vasim postom i dokazali da ste pravi glasac SNS-a i da Vam nije bitno da li ce sutra deca imati sta da jedu ali je bitno da Vam jedno sportsko udruzenje, da ne kazem mafijasko udruzenje koje sluzi za pranje novca (da ne pomislite nesto pogresno i Partizan je potpuno isti)... A ako zaista verujete u sve ovo sto ste napisali onda sam siguran da Vam i zdravo rasudjivanje i logika nisu bas na najvisem nivou, tako da potpuno Vas razumem sto cete glasati za doticnu osobu i njegovu stranku polupismenih, ja npr. upravo zbog takvih poput Vas cu glasati protiv njega (ali i protiv svih onih koji su vec bili u skupstinskim klupama jer svi do jednog bi trebali da budu u zatvorskim celijama a ne u Skupstini koja predstavlja gradjane ove zemlje).

Losmi

pre 8 godina

To je predsednik svih gradajana! Kao nekad Milojko: na teren izlaze fudbaleri partizana, a evo i nasih! Nece moci da se zivi naredna dva meseca od njih! I iz frizidera ima da izlaze!

Povidon

pre 8 godina

"Imamo takav sistem kontrole da je nemoguće da se desi neka neregularnost ili favorizovanje".
Ovom rečenicom predsednik je priznao da je obmanuo javnost pričom o krađi glasova. Tom obmanom je pobedio na izborima.

милош

pre 8 godina

Ограђујем се од најгорег председника ове државе, ове власти и глупих људи! Доста бре више!

zemljoradnik sa diplomom

pre 8 godina

Novih 10 milijardi zaduzenja, plate i penzije smanjene, nikada manje poljoprivredne subvencije, nikada nize otkupne cene, nikad veca nezaposlenost, nikad veca beda, nikada ovoliki kriminal ... ne Tomo, ne Vucicu, nikada vise za vas i socijaliste, izneverili ste nas. Obecavali ste drugacije stvari.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

U normalanoj zemlji, što Srbija želi da bude, aktuelni predsednik je neutralan, što će reći da javno ne izražava svoje predizborne želje.

Nikola

pre 8 godina

Nećemo mi iz naše zemlje a uveren sam da prevarantima kao što ste vi kraj postoji. Dao sam vam svoje poverenje, a vi ste to prokockali i učinili moj život lošijim nego što je bio toliko da ne vidim ni sebe ni budućnost svog deteta i porodice. Zato lepo neka vam je put pod noge, vama što lažirate dokumenta i diplome, slavite slave u hotelima, izdajete nas ubicama i trgujete životima poštenih radnika prodavajući sve što valja strancima i čineći od nas robove u sopstvenoj zemlji.

beba knezevuc

pre 8 godina

On nije Predsednik SNS i njihovim biracima ,vec svim gradjanima Srbije. Meni ga je nekada zao koliko nije pripremljen za funkciju koju obavlja.

Branko Von Beca

pre 8 godina

I ja želim da dođe vlast koja će sve one koji su kupili diplome i doktorate, znači zbog falsifikovanja službenih dokumenata, lažnog predstavljanja, obmanjivanja javnosti i sticanja protivpravne dobiti sa tim istim diplomama, da strpa tamo gde im je mesto u svakoj pravno uređenoj zemlji.

LG

pre 8 godina

Sta je bolje? To sto je doslo vreme da mi roditelji kazu da jos malo i nece moci vise da mi placaju kiriju i da cu morati da se vratim sa studija? Je li to bolje?! Sram vas bilo

Overrated

pre 8 godina

@ moj stav - ti si toliko iracionalan glasac, da ne mogu da ti opisem. Sebican si. Ja sam zvezdas da nema veceg na svetu, ali nije to najvaznija stvar, zivoti ljudi su u pitanju. Pogledaj koliko ubistava se desava, a to je posledica siromastva i sve goreg stanja domace privrede i uopste mogucnosti zaposlenja i materijalnih prihoda kad si zaposlen, koji su mizerni. MMF je nasiroko poznat da saradjuje sa elitama zemalja i unistava narode. Briga me za platni bilans zemlje, ljudi nemaju hleba da jedu. Moglo je i moze restrukturacija drugacije.

Alex

pre 8 godina

Veoma nepristrasan predsednik, "predsednik svih građana"...
SNS stranka se za ovo vreme napunila ljudima preletačima koji su dokazali da im nije bitan narod, već samo i isključivo, njihov džep. Spremni su da trpe ponižavanje i vređanje od strane AV samo kako bi ostali na svojim funkcijama, obezbedili sebi i svojim najbližima posao, a ne zanima ih Srbija niti građani naše zemlje.
Zato se, iskreno, nadam da će građani Srbije sada izaći na izbore i datu šansu zemlji da se povrati i, nadam se, izvuče iz bede.
Onaj cirkus od Skupštine da nam se više ne ponovi!

milomir

pre 8 godina

ipak je odluka da u aprilu polazem B2 bila ispravna. ja idem u nemacku sa devojkom a umesto nas dvoje nadam se da ce vam bili lepo sa 1 lekarom na 10 000 stanovnika. jadna srbijo sa loncarem , vucicem i ekipom bez imalo struke , obraza i stida.

b

pre 8 godina

Za oprane radikale NIKAD, glasali smo za Čedu koji se prodao, glasali smo za Radulovića a to je isto za vučića jer nema cenzus.
Glasćemo porodično za DS, sve loše ih je napustilo: Vesić, Mali, Knežević, Tadić, Petrović...

bljak

pre 8 godina

S obzirom da ne znamo ZA koga bi da glasamo, ali znamo za koga NE bismo, trebalo bi uvesti negativan glas. Lepo kome stavis "X" na glasackom listicu, ima jedan glas manje. Stranka koja ode cak u minus gubila bi pravo i na sledece izbore. Tako bi se lepo ocistilo zito od kukolja. Ovim pravilom bi se i drasticno povecala izlaznost na izborima.

unlimited

pre 8 godina

Protivustavno je i protiv svih demokratskih standarda je da predsednik države, ili kralj ili kraljica u monarhijama javno na izborima navijaju za jednu stranku!

McUracPalac

pre 8 godina

Bivši lider SNS je rekao i da bi želeo da pobedi stranka koju je nekada predvodio i dodao da nije siguran da bi se posle drugačijeg izbornog ishoda "nastavile reforme, borba protiv kriminala i međunarodni odnosi".

kad je neko rodjen duhovit . jedan od jačih stand up komičara istočne evrope :)

M

pre 8 godina

@moj stav

Iz razloga sto vidim da niste nepismeni, osecam moralnu obavezu da kazem sta mislim, pa nemojte ni vi mene da osudjujete: obrazovan covek, otac dvoje dece...ipak glasa za najgoru, sarlatansku polu-pismenu vlast, zarad fudbalskog kluba??? Nadam se da ne govorite istinu i molim vas, razmisliteP

Abt

pre 8 godina

Sudeci prema broju minusa na zdravorazumskim komentarima, vrlo lako je doneti zakljucak o ishodu predstojecih izbora. Srbi su nazalost i dalje brutalni mazohisti i autosadisti.

tomahavk

pre 8 godina

evo ga Toma... mudrost čovečanstva! kad on drži lekcije o izdaji i pravdi, o tome šta bi on ustvari voleo, a šta ne, kad počne da nas upozorava, u duhu pravoslavlja- biće šta biti mora (mislim alo brate koji ti je?!), dođe mi da iskočim iz glave što živim u Srbiji!

svemir

pre 8 godina

Pa nas nestranacki predsednik ne postoji kada njegova stranka izgubi izbore, mada cisto sumnjam da ce mu i tada neko srusiti vikendice na savi. Korov ima dugacko korenje.

pet4577

pre 8 godina

E ljudi sada prst na čelo i postavite sebi pitanje: Da li mi je bolje u periodu vldanja Vučića ili u periodu vladanja Tadića. Uzmete papir i poredite i jednu i drugu stranu. Ja za ove neću da glasam.

deki

pre 8 godina

oni imaju, sve sa ljigavcima, 20 pos5o koji uz izlaznost od 50 odsto prerastaju u 40 (jer njihovi izlaze da bi dobili/zadrzali mesta u drzavnoj sluzbi). dodatnih 4 dsto koje donose draskovici, ljajici i ovi kao evrofobi popovici to je 48.

i onda nevazeci glasovi idu onima koji udju u parlament a najvise pobedniku. i eto 55 odsto. i tako u sistemu prezasicenom ateofiranom demokratijom i poltronima 20 posto uvlakaca preraste u zakpnodavnih 66 jer ce im prici oportuni krkobabici, palme, pastori, a zatreba li - i srs.

Cartman

pre 8 godina

@moj stav E zato svi normalni ljudi zele da odu sto dalje iz ove zemlje. Umesto da ti bitno bude gde ce tvoja deca odrastati,u kakvoj sredini i da li ce imati od cega da zive,tebi je bitno da je zvezda prva. Kakvi smo i ne zasluzujemo bolje od ovih na vlasti. Pozdrav i dovidjenja.

jrvnekj

pre 8 godina

Ovo je klasicno zamajavanje naroda sa tim da se pobednik zna jer kao ima 50% i onda ovi koji ne bi za njih glasali da dignu ruke. Tacno je da SNS trenutno nema vise od 37-8% u Srbiji i oko 30% u Vojvodini.

NBGD

pre 8 godina

(Мој став, 4. mart 2016 12:05) klubovi treba da se privatizuju i da se drzava ne mesa tu vise!!! A ti glasas zbog zvezde za sns, bozeeeeeeeeee gde ja zivim... tako nam i treba... kako kaze Gagi u Profesionalcu - nije Sloba kriv mi smo go**a... Nikad ovde nece biti bolje mi smo proklet narod!

Cile

pre 8 godina

Ne znam sta je strasnije, razmisljanje odraslog coveka kroz prizmu klubastva i klupske zadojenosti, a ne kroz kvalitet zivota, prosecnu platu, standard, kulturu, ILI cinjenica da je do sada dobio preko 400 pluseva istomisljenika. Kukala nam majka kad su vama Zvezda i Partizan ili neko treci ispred svega ostalog. Jadni su ti zivoti.

Antigona

pre 8 godina

Tomu izgleda neko zeza, podmetnuli mu astal koji lici na mrtvacki sanduk, skupa sa tim cvetnim aranžmanom. Fotografija predsednika Srbije dok raspisuje izbore je meni hit dana, potpuni nadrealizam i dokaz u kakvom vicu mi zivimo. U isto vreme, Vuciceva fotka gde mu poljska ambasadorka urucuje doboš tortu za rodjendan. Pa moze li veci apsurd od toga. Zemlju smo stavili na doboš i sahranili.

dragutin

pre 8 godina

SNS da pobedi je totalno pristrasna izjava i totalno bavljnje politikom naseg divnog predsednika.A sto se tice SNS nikakav posao nisu uradili nista nisu reformisali i sada je vreme za "uprava napolje".Sto se tice Zvezde i Partizana mislim da je to tako glup i tuzan nivo razgovora i dosta govori kako je nizak nivo kulture i intelekta u ovom narodu.Hvala vam na lepim godinama ali aj sad gubite se!!!!

Jole

pre 8 godina

Predsednik drzave bi morao da bude neutralan, i da ne favorizuje ni jednu stranku. To sto je on simpatizer SNS njegovo je pravo i licna stvar, a ne da otvoreno kaze da ce im pomagati u predizbornoj kampanji. Zar to nije zastrasivanje glasaca kad kaze da ce sve krenuti na gore ako oni ne ostanu na vlasti.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

U normalanoj zemlji, što Srbija želi da bude, aktuelni predsednik je neutralan, što će reći da javno ne izražava svoje predizborne želje.

covek_sa_obrazom

pre 8 godina

Nemoguce da dodje do neregularnosti, gospodine Nikolicu? A bilo je moguce kada ste zajedno sa Aleksandrom Vucicem mahali dzakovima? Jedva cekam da posteni i casni gradjani na izborima odluce protiv ove vlade, a naredne godine i protiv Vas.

Svrbijo

pre 8 godina

Ako hocete da nam ovaj vodi zemlju i da nas predstavlja u svetu.

https://www.youtube.com/watch?v=8zUMpax9_4E

Cemu moja deca da se nadaju?

TOMA DIPLOMA

Alan Ford

pre 8 godina

Srbiji je potreban neko nov kao sto je Berni Sanders u Americi . Razmislite o tome i prijavi te se da oborite ovo vise godisnje zlo u Srbiji .

Ladislav

pre 8 godina

Nema šanse da ovaj čovek bilo šta izjavi a da bi se to ½ popilo ½ ne treba barem dve supene kašike šećera. Hajde , dođi k´sebi već jednom , i razmisli pre nego nešto kažeš. A imaš i te vajne savetnike . Možda ?!

Mile

pre 8 godina

Reforme, reforme, reforme,...

Sta li ce sada da nam podmetnu a da nista konkretno i ne obecaju a nedaj boze i ispune...

Kakav smo narod i ovo nam je premija

zzzzz

pre 8 godina

Ti se gostis a ja moram zbog normalnog zivota da napustim kucu i odem iz zemlje.. I onda te jos pljuju sto ides,pa necu ja da odem,nek odu oni! Neko mora!

Milosav

pre 8 godina

E moj Tomo mora da i sam ne verujes u sve to sto propovedas, batali politiku i vrati se u Bajcetinu, kazan place za tobom.
Iskreno se nadam i zelim da SNS ne pobedi mada sam svestan da je to malo verovatno. Veliki Vodja je inteligentan covek i tacno zna sta radi i na koje glasacko telo cilja i moze da racuna.
Opozicija je u rasulu i nema jakog kandidata koji bi znacajnije mogla da poljulja neprikosnovenu vladavinu Velikog Vodje.
Uglavnom savetujem svima da obavezno izadju na izbore i glasaju protiv ovog kolektivnog ludila, svaki glas je vazan, iskoristite ljudi svoje demokratsko pravo i obavezu da glasate.

boris

pre 8 godina

Naravno da zeli...ali kao predsednik mislim da je ovo bespotrebna izjava..jer ako on predstavlja instituciju predsednika onda je ovako na neki nacin suvise licno koristi..a zamjerke su neki dan bile kako jedan pisac ima pravo licno da se ogradi od institucije predsednika...predsednik treba da bude predsednik svih gradjana a svoje intimne zelje ipak da zadrzi za sebe bez obzira koliko ocigledne bile..

Ješćemo korijenje

pre 8 godina

Ha,ha,ha Nikolić nestranačka ličnost al' u panjevima.Beli listići...opet nemojte na izbore ! Verovatno više i neće biti izbora,posle ovih, sve direktno iz kancelarije Eliota Krcuna Avava.Bravo za bele listiće !

Voodoo

pre 8 godina

Predsednik je istupio iz stranke i barem kada objavlju i daje izjave koje se direktno ticu predsednickog posla ne bi trebalo da politizuje, ali zasto bi ikada oni imali ukusa i mere.

antiDebil

pre 8 godina

(Мој став, 4. mart 2016 12:05)

Au ala si se ti nalupetao ???
Nikada u fudbalu i kosarci Partizan nije dobijao vise para od crvene zvezde pa ni kod Tadica, Marjanovica, Milosevica i bilo koga drugog, nije bezveze Cvetkovic rekao da su Panceva i Savicevica oteli Partizanu tako sto ih je direktor robnih kuca ubedjivao da je bolje da predju u zvezdu i naravno to je debelo placao mozes misliti cijim parama a za Mihajlovica su platili preko milion maraka da bi on presao, pre 25 godina !!!
Ako ti sa svojih 44 godine to ne znas ili ne razumes onda si u OGROMNOM problemu, a ako ne zelis da razumes i pravis se lud onda si u jos vecem problemu.
Smanjena lova obema stranama ? U pravu si evo finansiranje fk zvezde prema FK Partizan je nekih 17:1 na strani zvezde, tj 8,5:0,5 miliona, u KK su samo doveli igraca i platili ga 930 000 dolara, ma sitnica. Gasprom je uguran u zvezdu za vreme Tadica, projekti Evropska zvezda 1,2,3 u kosarci su pravljeni za vreme Tadica, 20 miliona evra u godinama koje danasnji premijer ne racuna u izlaganju su ugurane u KK zvezda za vreme Tadica...
Glasaj ti za koga hoces i zbog ceka god, ALI budi 100% uveren da je NEUPOREDIVO veci broj navijaca Partizana koji ce zbog ovakvog odnosa i sikaniranja glasati PROTIV nego navijaca zvezde koji ce zbog ciganizacije Srbije glasati ZA.
Ne moram ja da donosim zakljucke po ljudima koje poznajem, dovoljno mi je da vidim Vodju na Rts-u pre neki dan i da mi to bude potpuno jasno !

miro split

pre 8 godina

Ma meni nije jasna jedna stvar.Od Obame do Putina,od Karamarka do Nikolića svi političari kače neke značke na odjela.Jel se to nemoš bavit politikon ako ne skupljaš značke i beđeve?

Milos

pre 8 godina

Ocekivao sam da ce svaki normalan komentar na ovu temu imati bar 5 puta vise pozitivnih nego negativnih ocena. SNS botovi lepo rade svoj posao, nema sta. Umesto sto sedite i lupate negativne ocene i stavljate komentare koji su u skladu sa nacelima vaseg vrhovnog oca, bolje frilensujte, nadjite posao preko neta ako iole baratate racunarima. Ajde i meni dislajk a nemojte da gledate uopste sta je TOMA DIPLOMA izjavio...

Joki

pre 8 godina

Ограђујем се од најгорег председника ове државе, ове власти и глупих људи! Доста бре више!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (милош, 4. mart 2016 14:01)

Sta pijes majstore?

Miloss

pre 8 godina

Ako hvatate daljinski upravljac svaki put kad na TV-u vidite A.V. znate sta je ciniti. Ne razumem kako neko ko je penzionerima smanjio penzije moze da pobedi na izborima ako se zna da su oni alfa i omega svih glasanja.
(Dragan, 4. mart 2016 12:53)

Ti, Dragane, ako mislis da je problem i greh ove vlasti sto je smanjila penzije onda nista nisi razumeo. Para nema i penzije su morale da budu smanjene, kao i drugi rashodi. Nije to sporno, nego je sporno sto se ne radi nista na tome da se prestuktuira penzioni fond, da mladi ne odlaze, da se otvaraju nova radna mesta. Tada bi i penzije uskoro bile znatno vece, jer bi bio veci priliv novca u penzioni fond. Problem je sto nas sludjuju, sto lazu, i sto to sto su pristedeli na penzionerima su stavili s druge strane sebi u dzep (Toma zida crkvu, vikendice od kojih i cijih para?). To je problem.

Last.known

pre 8 godina

Kakvo divno doba za prosecnog Srbu, sad ce pored tzv. rijalitija imati da gleda i politicku propagandu. A mislecim ljudima ostaje da pokusaju da skontaju ko je ciji placenik, ako uopste I ima nekog pored mmf-a i Svetske banke da je zainteresovan za nas ili su svi njihovi?

mirko

pre 8 godina

Zeleo je i da njegov grobarski tim pobedi u derbiju, da dragica ima sve zdrave zube, da poverujemo u njegovu diplomu, da pravi najbolju rakiju, da zna engleski, da je legalno izgradio vikendice, da je stvarno strajkovao gladju ...

Mnogo je kume!!!

Blokada i izbori sve do leta

pre 8 godina

A ja bih bas zeleo da rezultat bude sledeci : SNS 37% , Tadic+Ceda+Canak 12%, SPS 11%, Radulovic 6% a ostatak se podeli na manje stranke pa da NIKO ne moze da formira vladu(ako se dobro razumem u izborni sistem,ako ne=ispravite me).

Savo Guzina

pre 8 godina

Zbog ogromnog interesovanja građana da postanu članovi Srpske napredne stranke, naprednjaci ce nakon izbora formirati još jednu Srpsku naprednu stranku. Članovi nove Srpske napredne stranke biće ravnopravni naprednjaci kao što su to i članovi prvoformirane Srpske napredne stranke. Jedina razlika biće prilikom zapošljavanja članova, jer ce blagu prednost imati članovi prvoformirane Srpske napredne stranke. Na ovaj način sprečavamo da se u SNS učlanjuju ljudi kojima je jedini motiv da se lično okoriste.

Ovim potezom, mi iz SNS-a još jednom pokazujemo da nismo ovde zbog vlasti, već da nam je interes građana iznad ličnih i stranačkih. Na ovaj način sami sebe sprečavamo da izrastemo u preterano dominantnu političku stranku. Takođe, sprečavamo mogućnost da u Srbiji nastane jednopartijski sistem.

Evropa nema alternativu, SNS do pobede!

Baltazar

pre 8 godina

One prethodne koji su loše vladali srbijom je narod kaznio na izborima.Verujem da će narod kazniti i ove što danas vladaju srbijom na ovim izborima jer nisu ništa bolji od prethodnika,dobili smo samo priču o nekoj boljoj budućnosti koja nikada neće stići u srbiju dok su oni na vlasti.

nestranacka licnost

pre 8 godina

@ghjjghfj Ozbiljno potcenjujes glupost, zaboravnost i neznanje naseg naroda. Iskreno se nadam da ces ti biti u pravu, ali znam da to nije slucaj...

smeker

pre 8 godina

Predsednice, Vi ste sumadinac i znate sta znaci naziv DUNDJER.Nemoze on da se u sve razume u svemu da bude zaprska,pokazuje sujetu,bahatost i to zavija u oblandu zvanu sve za Srbiju.Sujetni navijac hoce da ugasi sve sto mu se nesvidja a ja to necu da prastam i zbog Partizana cu glasati bilo koga samo ne njih i njega.A vasa zelja je u redu kao i moja odluka da i Vas necu glasati,a glasao sam vas obojicu i ja i moja petoclana porodica.Imam zelju da Vas ne vidim...

Petardiran

pre 8 godina

Zelim da vas sve zaboravim. U stvari ne, zelim da vas vidim kako placete, kako molite, kako kukate iza resetaka. Kako vam dusa trune kao sto je to slucaj sa 90% stanovnistva. Najgori ste od kako termin politika postoji u Srba. Gotovi ste, padate i mnogo cemo se smejati.

I.Z.B.O.R.I.

pre 8 godina

Znači ne verujem koliko nasedate na SNS trola "moj stav" koji sad treba vodenicu da pokrene na stranu nekog CZ-PAR prepucavanja. Pratite vesti i komentare sve će više biti ovih perfidnih fora. I ja sam vatreni navijač Zvezde i ako je suditi po mom okruženju Vođi se loše piše jer NIJEDAN zvezdaš koga ja znam, a znam ih mnooogo ne podržava ove polupismene prekrečene radikale. Živi bili pa videli, 24. SVI NA IZBORE!

Gaja

pre 8 godina

Milose sam sebi skaces u usta ...Prvo opravdavas smanjenje plata i penzija jer para nema a sa druge strane kradu i sebi grade kuce vile kupuju stanove itd.Pa kada bi prestali da kradu znaci da bi bilo za plate i penzije to je problem.Evo ja stvarno bih voleo da mi neko kaze za ove 4 godine sta su konkretno poboljsali uradili da bi obican gradjanin ziveo bolje.Jednu jedinu stvar.Vidite botovi ...Smanene plate i penzije....poskupela struja,sve cene otisle gore,podigli porez na imovinu negde cak i 80%.Digli akcize na gorivo alkohol i duvan pskupeo info stan u Beogradu poskupela kablovska medjunarodna vozacka prekrsaji u saobracaju .Ja licno sam beli listic i ostacu zbog nekih proslih vremena ali ovi su 100 puta gori .Objavite ovaj komentar.

Peca

pre 8 godina

(banana country, 4. mart 2016 13:25)

Ideš da tražiš posao u inostranstvu, gde ćeš biti 'dođoš', a ovde si uprvoj rečenici okrivio 'dođoše' za sve svoje nedaće, klasična srpska pamet. Inače, ja ću dati svoj skromni doprinos i na izbore poterati sve koje znam, i roditelje i rodbinu, komšije, drugare, sve sa kojima sam ikada imao bilo kakvog kontakta. Očekujem da isto urade svi koji iole vole ovu zemlju, pa da posle 24. aprila konačno zaustavimo uništavanje ove zemlje i ove opskurne, polupismene likove pošaljemo u zaborav, zajedno sa njihovim prirepcima. Neka svako glasa po svom nahođenju, ali lošiji izbor od ovih štetočina nije moguć. Srećno svima i probudite se na momenat!

darisha

pre 8 godina

Zgadila mi se i prva i peta i dvadeset peta kolona i zuti i crveni i zeleni i ljubicasti i svi oni sto nas jasu dvadeset pet godina...ovog puta samo neko novi,radulovic,treca srbija,ali definitivno sns ima nekoliko glasova manje...isto kao ds na proslim izborima...

1001101100

pre 8 godina

Gasim tv dok ovo ludilo-ispiranje mozga ne prodje.
I ne pada mi na pamet da svojim glasom dajem mandat bilo kome za pljcku i punjenje dzepova.
Dok sam ziv u ovoj drzavi necu da glasam.
Cao..

ucha

pre 8 godina

@moj stav Brate, kolko je tebi dobro. Pa zamisli da ja glasam za nekog da vodi drzavu zato sto je lovac, pa ne donosi zabranu lova na prepelice i grlice , da bi ih i on lovio. Koje razmisljanje, ludilo.

boki

pre 8 godina

(Мој став, 04. mart 2016 12:05)
nesretnice jedan prvo zika pauk je vodio kosarkaski klub cz godinama
za vrijeme te partizanove vlasti cz dobi sponzorstvo od gasproma dobi stadion u vlasnistvo...partizan sa druge strane ni deseti dio od gasproma nije mogao da iskamci pokrenut postupak oduzimanja stadiona od te "nase" vlasti...samo neke vase cu nabrojati
sutanovac vesic vlahovic djilas jovanovic ilic a covic u svakoj vlasti dobije neku funkciju. treba biti posten pa reci da je tad bilo barem ravnopravno gledajuci iz ove perspektive. mada i tada se vise navlacilo za cz. i stanje zemlje bi te trebali motivisati da glasas suprotno ne cz i partizan.

Мој став

pre 8 godina

@Iz razloga sto vidim da niste nepismeni, osecam moralnu obavezu da kazem sta mislim, pa nemojte ni vi mene da osudjujete: obrazovan covek, otac dvoje dece...ipak glasa za najgoru, sarlatansku polu-pismenu vlast, zarad fudbalskog kluba??? Nadam se da ne govorite istinu i molim vas, razmisliteP
(M, 4. mart 2016 13:38)

Не зарад фуфбалског клуба. Не зарад Звезде.
Зарад фер односа у спорту а то је ствар која ми је веома битна.
Нико није спречавао претходне власти да се покажу на том пољу. Зар не?
Али само су правили још гори хаос. Ова власт барем ради нешто за спорт и спортисте (нема ту причео форсирању, једноставно, обезбеђивање једнаких услова као и подршка националним селекцијама путем премије,инфраструктуре, исплаћивања стипендија). Да поновим, јасно ми је да је СНС неспособан, да ништа није урадио, да прави хаос у држави...али такви су и СВИ остали опоненти. Имали смо прилику да их видимо на делу.

Остао ми је само спорт као неки параметар по коме некоме могу да дам глас.

bojan

pre 8 godina

ljudi ja sam protiv Vučića i mislim da dosta loše radi ali ajde vi što pišete da ga sklonimo,počistimo,uklonimi itd recite mi za koga da glasam???????Mi smo osuđeni na propast svi ovi što su sada i što su bili su klasični prevaranti i manipulatori a nažalost nekih novih političara nema....

mm

pre 8 godina

danas nemas za koga da glasas sve je to vec vidjeno,isti ljudi ista politika samo je razlika sto nema ratova i sto se ti isti politicari uvlace i zapadu i rusiji istovremeno...kada odete na glasanje bilo koga da zaokruzite isto vam dodje...takav je SISTEM politicari znaju da je narod nesposoban da sebi ucini da zivi bolje i oni to vesto koriste,sve brate prolazi kod naroda:
-laz
-prevara
-kradja
itd....narod sve guta i sto ga vise lazes vise te cene i veruju ti,ko najvise bude lagao taj dobija izbore,tako je vec vise od 20g...a i ovaj narod je blesav kada izabere nekoga posle ga pljuje i tako u krug,KOMEDIJA!smesan smo narod

Gari

pre 8 godina

I kada bih izašao na izbore, za koga da glasam?
Svaki normalan čovek građanske provenijencije rođen između 1950-1980. bi trebao da je levičarski nastrojen. Ovi naši socijalisti i levičari su katastrofa. Demokrate su nas zeznule i, umesto da su nas izvukli iz blata, doveli nas do ovih sada. O ovima sada ne želim da trošim reči. Zapravo, svi su isti samo imaju drugu ciljnu grupu glasača. Niko neće raditi stvari za opšti interes i na duge staze već isključivo za svoju korist.
Na kraju krajeva, uopšte nije važno za koga glasaš jer će se i taj sasvim sigurno priključiti pobedniku iako su im programi različiti. Poslanici su obični poltroni koji izvršavaju naredbe vrha partije (bilo koje). Ne postoji situacija da će poslanik opozicije samostalno glasati za predlog vlasti i vice versa, iako se sa tim predlogom slaže, jer bi ga partija odmah kaznila. Sve u svemu, mislim da je sve jedno za koga glasaš jer neće pobediti ideja već najobičnije političko potkusurivanje i prodavanje za sitne novce. Žalosno, ali tako je.

Zumbul

pre 8 godina

E j..i ga, napokon me i ti uveseli. Ja mislio da si ti i moj predsednik, Vidi sad moj glas neće valjati ako se ne svrstam kao i ti. I ja mislio tražiti pomoć od tebe predsedniče da me zaštitiš od otimačine ovih za koje navijaš. Mislio sam i da ih ubediš da shvate da je penzija imovina, potraživanje, dug države onima koji su je platili, a plate rezultat ugovora koji će se tek dogoditi. Dakle babe i žabe nisu isto. Kako ste smeran predsednik, spremni na zahteve, dali ćete se odazvati na poziv onih građana koje ne priznajete da podnesete ostavku.
Pošto ništa ne objavljujete,evo vam jedan predlog: Pokrenite akciju da se odrede mesta i vreme u gradovima, kojima dati naziv "Lajaonica" na kojima će građani moći javno da kažu nešto a da ne misle kao nezamenljivi politički lideri. Pozdrav u uverenju da ni ovo nećete objaviti.

dylan dog

pre 8 godina

@energija

Ima istine u tome sto govoris, ali gotovo iskljucivo u delu koji se odnosi na potrebu za novim politicarima. Sve ostalo ne stoji.
Prvo, Radulovic je bio Vucicev ministar. Jeftini izgovori da je bio ministar u srpskoj vladi, a ne Vucicev su detinjasti. Kome nije bilo dovoljno 20 godina politickog delovanja Vucica da shvati ko je on, taj bojim se nece shvatiti nista. I onda pristane na ministrovanje
Druga stvar, politicka artikulacija gospodina Radulovica jos uvek je neozbiljna. Covek govori, iako veoma uceno, skoro iskljucivo o ekonomiji. Druga pitanje ne dotice ili sporadicno I u minimalnoj meri

Мој став

pre 8 godina

Гласаћу за СНС.Не верујем ни Вучићу ни СНС. Не верујем ни опозицији. Све смо их већ видели на власти (што странке што страначке лидере)и подједнако су лоши. За СНС ћу гласати из личног разлога и молим Вас да ме због тога не осуђујете. Свако има своје приоритете и ствари које су ми битне. Мени је битна Звезда.Што се вођења државе, економије, владавине права, квалитета живота, демократичности тиче СВИ су се катастрофално показали,да су то мерила за излазак на изборе, никада не бих изашао.Велики сам навијач Црвене Звезде и то ми је један од битнијих сегмената у животу (44. године, двоје деце, високо образовање,приватна фирмица)Претходних деценија је држава жестоко фаворизовала СД Партизан у свим спортовима. Премијери Марјановић, Дачић, су седели у управама Партизана (СД и КК). Бивши председник Тадић је махао партизановим шалом. Љајић, Одаловић, Јочић...сви седели у управи Партзиана (причам само у крупнијим "играчима", нама "ситне рибе типа Бранко Ружић, Жика паук...)и врло свесно фаворизовали клуб за који навијају и упумпавали огроман новац у клуб. Вучић је прекинуо то форсирање партизана. Иако је навијач Црвене Звезде, направио је егал. Подједанк број титула и у фудбали и у баскету, смањена лова обема странама, немешање у спорт. Направио је фер плеј однос без да некога држава фаворизује (погледајте листе државних спонзора оба клуба) и спорт је опет учинио само спортом.Због тога ћу гласати за СНС. Што је некима небитно другим људима је итекако важно. Не потцењујте туђе разлоге.

Ime

pre 8 godina

Ja želim da živim normalno. Želim platu prosečnu minimum 50000. Želim zakone. Želim da tebe i tebi slične više nikad nigde ne vidim i čujem, ali ZNAM da nam jednostavno nema spasa. Preduboko smo u ...

Nikola L.

pre 8 godina

On je predsednik svih građana... nekih malo više, nekih malo manje. U svakom slučaju, ne znam za koga ću da glasam, ali znam protiv koga ću.

Krofnica

pre 8 godina

Pa da, kad imas privatnu firmicu bas te briga ko ce pobediti. Ali da mi razlog za glasanje bude to sto Vucic navija za Zvezdu, budi bog s nama. Ne osudjujem nikog,ali ocigledno je da su Srbi mazohisti, zato odoh ja odavde sto pre,jer ovde nikad biti bolje nece.

mojeime

pre 8 godina

To je to, idem van zemlje poslovno i tamo sam taman u ovo doba.
Cekam tamo rezultate i ako ponovo pobede sa kupljenim diplomama ili jos gore zuti koji su nas krali 10 godina cepam pasos i ni ne vracam se.

A ostalima srecno...

Nikola

pre 8 godina

Nećemo mi iz naše zemlje a uveren sam da prevarantima kao što ste vi kraj postoji. Dao sam vam svoje poverenje, a vi ste to prokockali i učinili moj život lošijim nego što je bio toliko da ne vidim ni sebe ni budućnost svog deteta i porodice. Zato lepo neka vam je put pod noge, vama što lažirate dokumenta i diplome, slavite slave u hotelima, izdajete nas ubicama i trgujete životima poštenih radnika prodavajući sve što valja strancima i čineći od nas robove u sopstvenoj zemlji.

Blokada i izbori sve do leta

pre 8 godina

A ja bih bas zeleo da rezultat bude sledeci : SNS 37% , Tadic+Ceda+Canak 12%, SPS 11%, Radulovic 6% a ostatak se podeli na manje stranke pa da NIKO ne moze da formira vladu(ako se dobro razumem u izborni sistem,ako ne=ispravite me).

Dragan

pre 8 godina

Ako hvatate daljinski upravljac svaki put kad na TV-u vidite A.V. znate sta je ciniti. Ne razumem kako neko ko je penzionerima smanjio penzije moze da pobedi na izborima ako se zna da su oni alfa i omega svih glasanja.

Filip

pre 8 godina

A koje to gos. Predsednice reforme da se nastave, smanjenje penzija i plata Vama su reforme, tugo moja, pa Vi napredni radikali neznate ni šta su to reforme.

...

pre 8 godina

Koliko mi je poznato predsednik ne bi trebalo da bude pristrasan i da javno podrzava jednu politicku opciju...ali izgleda da je i to jos jedna od stvari koje radi napreDNO

Vlada

pre 8 godina

Predsednik svih gradjana Srbije sa svoje funkcije izjavljuje "zelim da pobedi SNS"? Koja sprdnja od drzave. Neka S.Koreja usmeri svoje rakete ka Srbiji umesto prema Juznoj Koreji. Svet ce imati vise koristi od toga...

miro split

pre 8 godina

Ja san od gospodina Tomslava Nikolića zatražija srpsko državljanstvo ne bili moga sudjelovat na ovim izborima,ali me je on odbija sa obrazloženjem da se već dogodilo da je jedan Hrvat u Srbiji pomeja konkurenciju na izborima i da on neće riskirat.
A,ja već napisa predizborni slogan.
Posli Tita birajmo Mira iz Splita!

antiDebil

pre 8 godina

(Мој став, 4. mart 2016 12:05)

Au ala si se ti nalupetao ???
Nikada u fudbalu i kosarci Partizan nije dobijao vise para od crvene zvezde pa ni kod Tadica, Marjanovica, Milosevica i bilo koga drugog, nije bezveze Cvetkovic rekao da su Panceva i Savicevica oteli Partizanu tako sto ih je direktor robnih kuca ubedjivao da je bolje da predju u zvezdu i naravno to je debelo placao mozes misliti cijim parama a za Mihajlovica su platili preko milion maraka da bi on presao, pre 25 godina !!!
Ako ti sa svojih 44 godine to ne znas ili ne razumes onda si u OGROMNOM problemu, a ako ne zelis da razumes i pravis se lud onda si u jos vecem problemu.
Smanjena lova obema stranama ? U pravu si evo finansiranje fk zvezde prema FK Partizan je nekih 17:1 na strani zvezde, tj 8,5:0,5 miliona, u KK su samo doveli igraca i platili ga 930 000 dolara, ma sitnica. Gasprom je uguran u zvezdu za vreme Tadica, projekti Evropska zvezda 1,2,3 u kosarci su pravljeni za vreme Tadica, 20 miliona evra u godinama koje danasnji premijer ne racuna u izlaganju su ugurane u KK zvezda za vreme Tadica...
Glasaj ti za koga hoces i zbog ceka god, ALI budi 100% uveren da je NEUPOREDIVO veci broj navijaca Partizana koji ce zbog ovakvog odnosa i sikaniranja glasati PROTIV nego navijaca zvezde koji ce zbog ciganizacije Srbije glasati ZA.
Ne moram ja da donosim zakljucke po ljudima koje poznajem, dovoljno mi je da vidim Vodju na Rts-u pre neki dan i da mi to bude potpuno jasno !

Milosav

pre 8 godina

E moj Tomo mora da i sam ne verujes u sve to sto propovedas, batali politiku i vrati se u Bajcetinu, kazan place za tobom.
Iskreno se nadam i zelim da SNS ne pobedi mada sam svestan da je to malo verovatno. Veliki Vodja je inteligentan covek i tacno zna sta radi i na koje glasacko telo cilja i moze da racuna.
Opozicija je u rasulu i nema jakog kandidata koji bi znacajnije mogla da poljulja neprikosnovenu vladavinu Velikog Vodje.
Uglavnom savetujem svima da obavezno izadju na izbore i glasaju protiv ovog kolektivnog ludila, svaki glas je vazan, iskoristite ljudi svoje demokratsko pravo i obavezu da glasate.

boki

pre 8 godina

Predsednik svih gradjana zeli da pobedi jedna partija. Nije normalno kao i sve u Srbiji, stidi se Nikolicu, ogradjujem se od tebe kao i vecina Srbije.

@moj stav

pre 8 godina

Citav zivot navijam za zvezdu, bio sam na bezbroj utakmica i domacih a bogami i gostujucih. Zvezdu stvarno volim. Medjutim kad bi mi neko ponudio da vucic padne sa vlasti, a da je cena za to da se zvezda kao klub ugasi, u sekundi bih prihvatio! Srbija iznad svega, sport je pre svega zabava! A za ove sto se pitaju za koga, Sasa Radulovic je moj odgovor!

srdj

pre 8 godina

izvrdali ruse. raspisali izbore pre nego nikolic ode u moskvu. pa kad ga rusi upitaju za sporazum oko centra u nisu, da on kaze kako ova vlada ne moze toda uradi jer je sada samo tehnicka a prava sledi tek posle izbora.

kupovina vremena. samo da su to uradili i sa ovim davanjem svega natou, pa da kazem: imate malo slifa.

1001101100

pre 8 godina

Gasim tv dok ovo ludilo-ispiranje mozga ne prodje.
I ne pada mi na pamet da svojim glasom dajem mandat bilo kome za pljcku i punjenje dzepova.
Dok sam ziv u ovoj drzavi necu da glasam.
Cao..

Marisav

pre 8 godina

Eee i ja bih da imam bolju platu ,pun frižider,da idem na more,pa me niko ne j..e za dve pare!
Ljudi,imate priliku u aprilu,ako je propustite nema posle kukanja!Znači nemoj posle da bude ono:''A za koga da glasam?''
Svi su bolji od ovih!

Listici, 100 milijardi, predsednik svih gradjana

pre 8 godina

Upravi je potvrdio cinjenicu da nije predsednik gradjana Srbije nego samo onog dela koji glasa za SNS. Ali nista strasno, to je samo jedno u nizu obecanja koje je prekrsio.

mm

pre 8 godina

danas nemas za koga da glasas sve je to vec vidjeno,isti ljudi ista politika samo je razlika sto nema ratova i sto se ti isti politicari uvlace i zapadu i rusiji istovremeno...kada odete na glasanje bilo koga da zaokruzite isto vam dodje...takav je SISTEM politicari znaju da je narod nesposoban da sebi ucini da zivi bolje i oni to vesto koriste,sve brate prolazi kod naroda:
-laz
-prevara
-kradja
itd....narod sve guta i sto ga vise lazes vise te cene i veruju ti,ko najvise bude lagao taj dobija izbore,tako je vec vise od 20g...a i ovaj narod je blesav kada izabere nekoga posle ga pljuje i tako u krug,KOMEDIJA!smesan smo narod

2016-2012=4

pre 8 godina

Upravo gledam TV prenos. Interesantno je da predsednik Srbije i osnivač SNS, implicitno, priznaje da je četvorogodišnji period od 2012. do danas, zapravo jedan mandat vlasti SNS, koji će se, po njemu, logično nastaviti novim mandatom vlasti SNS, nakon pobede na danas raspisanim izborima.

Mile

pre 8 godina

Reforme, reforme, reforme,...

Sta li ce sada da nam podmetnu a da nista konkretno i ne obecaju a nedaj boze i ispune...

Kakav smo narod i ovo nam je premija

pantelija

pre 8 godina

(Мој став, 4. mart 2016 12:05)
Svi kadrovi SNS-a imaju svoje privatne firmice i "visoko" obrazovanje, ja se time ne bih hvalio... Vi ste ovim Vasim postom i dokazali da ste pravi glasac SNS-a i da Vam nije bitno da li ce sutra deca imati sta da jedu ali je bitno da Vam jedno sportsko udruzenje, da ne kazem mafijasko udruzenje koje sluzi za pranje novca (da ne pomislite nesto pogresno i Partizan je potpuno isti)... A ako zaista verujete u sve ovo sto ste napisali onda sam siguran da Vam i zdravo rasudjivanje i logika nisu bas na najvisem nivou, tako da potpuno Vas razumem sto cete glasati za doticnu osobu i njegovu stranku polupismenih, ja npr. upravo zbog takvih poput Vas cu glasati protiv njega (ali i protiv svih onih koji su vec bili u skupstinskim klupama jer svi do jednog bi trebali da budu u zatvorskim celijama a ne u Skupstini koja predstavlja gradjane ove zemlje).

Losmi

pre 8 godina

To je predsednik svih gradajana! Kao nekad Milojko: na teren izlaze fudbaleri partizana, a evo i nasih! Nece moci da se zivi naredna dva meseca od njih! I iz frizidera ima da izlaze!

Kiza

pre 8 godina

Vi ste koliko se ja secam, onoga dana kada ste postali predsednik, izjavili da cete biti predsednik svi gradjana bez obzira kojeg su politickog opredelenja. Ova izjava to demantuje. Kakva je onda razlika izmedju Nikolica i Tadica?

Milorad

pre 8 godina

"Imamo toliko sistema kontrole da je nemoguće da nezapaženo prođe favorizovanje il neka druga neregularnost", rekao je Nikolić i ostao ziv. Covek koji je istresao dzakove ispred skupstine sa Vucicem i pricao o kradji biblijskih razmera koju ce da razotrije cim pobedi na izborima. Glavni i najjaci adut SNS je pamcenje ovog naroda. Potpuno su svesni da mogu da pricaju i rade sta hoce jer ce to za 2 dana biti zaboravljeno. Taj "bolji zivot" najavljuju za svaku sledecu godinu vec 4 godine i apsolutno nikakva odgovornost. Glavu dam ako objavite ovaj komentar.

Kako se zvase?

pre 8 godina

Da se ne lažemo, nije sporno što Niklić želi da SNS pobedi, al kome je trebala ona predstva sa njegovom ostavkom u stranci? Ako je "predsednik svih građana" čemu onda ovakve izjav?

nikola

pre 8 godina

Poštujući instituciju predsednika Srbije, ograđujem se od izjava ovog čoveka, koji je još jednom pokazao da je predsednik građana Srbije koji glasaju za SNS a u ranijim izjavama je naveo da je predsednik srba a ne i svih građana Republike Srbije. Čovek je hodajuća greška u logici i zdravom razumu.

banjaluka

pre 8 godina

Jedina prava istina je da rejting Vucica i SNS pada, i da im je ovo jedina sansa da obezbede mandat jos 4 godine i ostvare dobar rezultat na lokalnim i pokrajinskim izborima. Nema rezultata ali ima cenzure i kontrole medija gore nego u Milosevicevo vreme i zato narod poveruje laznim obecanjima...

muuuuu...

pre 8 godina

A ja želim da Nikolić ODMAH bude smenjen sa položaja na kojem se nalazi!
On NIJE moj Predsednik, a po njegovim izjavama se čini da nije Predsednik ni mnogim drugim građanima Srbije.
Kao Predsednik Republike Srbije, on NEMA PRAVO da priča o tome šta bi voleo i ko mu je draži, bliži, ili miliji...
Takve izjave može da daje samo građanin Toma Nikolić, a za to nikoga nije briga, niti je medijska tema.

deki

pre 8 godina

oni imaju, sve sa ljigavcima, 20 pos5o koji uz izlaznost od 50 odsto prerastaju u 40 (jer njihovi izlaze da bi dobili/zadrzali mesta u drzavnoj sluzbi). dodatnih 4 dsto koje donose draskovici, ljajici i ovi kao evrofobi popovici to je 48.

i onda nevazeci glasovi idu onima koji udju u parlament a najvise pobedniku. i eto 55 odsto. i tako u sistemu prezasicenom ateofiranom demokratijom i poltronima 20 posto uvlakaca preraste u zakpnodavnih 66 jer ce im prici oportuni krkobabici, palme, pastori, a zatreba li - i srs.

Branko Von Beca

pre 8 godina

I ja želim da dođe vlast koja će sve one koji su kupili diplome i doktorate, znači zbog falsifikovanja službenih dokumenata, lažnog predstavljanja, obmanjivanja javnosti i sticanja protivpravne dobiti sa tim istim diplomama, da strpa tamo gde im je mesto u svakoj pravno uređenoj zemlji.

bg

pre 8 godina

Kako ga samo nije sramota da kaže "Možda je građanima teško da da trošimo koliko možemo i zaradimo". Pogledajte samo zvanične podatke. Ova vlast je udvostručila državni dug za 4 godine. Udvostručila. Dakle, zadužila je zemlju za 4 godine koliko i svi pre nje zajedno. I onda se smanjenje standarda objašnjava vraćanjem dugova.
Tako je to kada vladaju neiskusni i nesposobni.

ovo_vrijedja_inteligenciju

pre 8 godina

Najnepismeniji predsednik koga je Srbija imala, a premijer najveci demagog medju političarima koga je Srbija imala.
Dajte meni običnom gradjaninu da vlada Srbijom dvije godine, biće bolja nego sad 10 puta. Mjeru uspeha gledate kroz vraćene kredite.
Porodica se zaduži da napravi kuću i otvori prodavnicu, pa živi normalno, od prihoda iz prodavnice vraća kredit i živi normalno. Država se zaduži da otvori fabrike, zaposli ljude, i od zarade fabrika vraća kredite. Ne vraćaju se krediti iz usta naroda.

LG

pre 8 godina

Sta je bolje? To sto je doslo vreme da mi roditelji kazu da jos malo i nece moci vise da mi placaju kiriju i da cu morati da se vratim sa studija? Je li to bolje?! Sram vas bilo

zzzzz

pre 8 godina

Ti se gostis a ja moram zbog normalnog zivota da napustim kucu i odem iz zemlje.. I onda te jos pljuju sto ides,pa necu ja da odem,nek odu oni! Neko mora!

Mutimir

pre 8 godina

Ja bih lično voleo što je veću moguću izlaznost na izborima, da zaista vidimo šta narod želi, da taj rezultat ima pravi legitimitet i da onda mora i da se poštuje, hteo to neki pojedinac ili ne.

Dr

pre 8 godina

Ja želim da živim normalno. Želim platu prosečnu minimum 50000. Želim zakone. Želim da tebe i tebi slične više nikad nigde ne vidim i čujem, ali ZNAM da nam jednostavno nema spasa. Preduboko smo u ...
(Ime, 04. mart 2016 12:27)

Ne smes se zadovoliiti sa tom platom covece. Mi smo unisteni kao narod i radovali se sa platom od 50000 (390 evra) ??? Ja imam platu 100000 dinara i jedva prezivljavam, ne mogu nista sebi da priustim, jedino mi je trening luksuz. Na hranu, dazbine, gorivo i hemiju mesecno potrosim toliko. Gde je garderoba, neko pozoriste, kvarovi, razna slavlja, odmori, letovanje, prijatelji, devojka - zena, ovo je tragicni kakve mi zivote zivimo. Puko prezivljavanje. Ne znamo za bolje jer 80% ljudi nikad nije izaslo napolje da vidi kako zivi normalan svet, bez stresa, nemira...

svemir

pre 8 godina

Pa nas nestranacki predsednik ne postoji kada njegova stranka izgubi izbore, mada cisto sumnjam da ce mu i tada neko srusiti vikendice na savi. Korov ima dugacko korenje.

Overrated

pre 8 godina

@ moj stav - ti si toliko iracionalan glasac, da ne mogu da ti opisem. Sebican si. Ja sam zvezdas da nema veceg na svetu, ali nije to najvaznija stvar, zivoti ljudi su u pitanju. Pogledaj koliko ubistava se desava, a to je posledica siromastva i sve goreg stanja domace privrede i uopste mogucnosti zaposlenja i materijalnih prihoda kad si zaposlen, koji su mizerni. MMF je nasiroko poznat da saradjuje sa elitama zemalja i unistava narode. Briga me za platni bilans zemlje, ljudi nemaju hleba da jedu. Moglo je i moze restrukturacija drugacije.

Cile

pre 8 godina

Ne znam sta je strasnije, razmisljanje odraslog coveka kroz prizmu klubastva i klupske zadojenosti, a ne kroz kvalitet zivota, prosecnu platu, standard, kulturu, ILI cinjenica da je do sada dobio preko 400 pluseva istomisljenika. Kukala nam majka kad su vama Zvezda i Partizan ili neko treci ispred svega ostalog. Jadni su ti zivoti.

Peca

pre 8 godina

(banana country, 4. mart 2016 13:25)

Ideš da tražiš posao u inostranstvu, gde ćeš biti 'dođoš', a ovde si uprvoj rečenici okrivio 'dođoše' za sve svoje nedaće, klasična srpska pamet. Inače, ja ću dati svoj skromni doprinos i na izbore poterati sve koje znam, i roditelje i rodbinu, komšije, drugare, sve sa kojima sam ikada imao bilo kakvog kontakta. Očekujem da isto urade svi koji iole vole ovu zemlju, pa da posle 24. aprila konačno zaustavimo uništavanje ove zemlje i ove opskurne, polupismene likove pošaljemo u zaborav, zajedno sa njihovim prirepcima. Neka svako glasa po svom nahođenju, ali lošiji izbor od ovih štetočina nije moguć. Srećno svima i probudite se na momenat!

Milos

pre 8 godina

Ocekivao sam da ce svaki normalan komentar na ovu temu imati bar 5 puta vise pozitivnih nego negativnih ocena. SNS botovi lepo rade svoj posao, nema sta. Umesto sto sedite i lupate negativne ocene i stavljate komentare koji su u skladu sa nacelima vaseg vrhovnog oca, bolje frilensujte, nadjite posao preko neta ako iole baratate racunarima. Ajde i meni dislajk a nemojte da gledate uopste sta je TOMA DIPLOMA izjavio...

Toma

pre 8 godina

Građani Srbije znaju i da računaju. Za 4 godine ste uzeli 10 milijardi evra kredita. Deficit je bio za ovaj period 8 milijardi evra.
Gde su 2 milijarde evra?

Nikola

pre 8 godina

"Građani su uvek bili u pravu kada izaberu, tako će biti i ovog puta", rekao je Nikolić.
ja bih rekao da građani nikad nisu bili u pravu osim možda 5. oktobra, bili bi sigurno u pravu tada da je posle toga svanuo 6. oktobr

nestranacka licnost

pre 8 godina

@ghjjghfj Ozbiljno potcenjujes glupost, zaboravnost i neznanje naseg naroda. Iskreno se nadam da ces ti biti u pravu, ali znam da to nije slucaj...

jrvnekj

pre 8 godina

Ovo je klasicno zamajavanje naroda sa tim da se pobednik zna jer kao ima 50% i onda ovi koji ne bi za njih glasali da dignu ruke. Tacno je da SNS trenutno nema vise od 37-8% u Srbiji i oko 30% u Vojvodini.

demokratija sas cvarci ibeli lukac

pre 8 godina

Tip sa nezakonito izgradjenom vikendicom i laznom diplomom raspisuje izbore i pritom navija za jednu stranku, onu u kojoj je sam clan...

Kakva sprdnja od demokratije...

M

pre 8 godina

@moj stav

Iz razloga sto vidim da niste nepismeni, osecam moralnu obavezu da kazem sta mislim, pa nemojte ni vi mene da osudjujete: obrazovan covek, otac dvoje dece...ipak glasa za najgoru, sarlatansku polu-pismenu vlast, zarad fudbalskog kluba??? Nadam se da ne govorite istinu i molim vas, razmisliteP

Мој став

pre 8 godina

@Iz razloga sto vidim da niste nepismeni, osecam moralnu obavezu da kazem sta mislim, pa nemojte ni vi mene da osudjujete: obrazovan covek, otac dvoje dece...ipak glasa za najgoru, sarlatansku polu-pismenu vlast, zarad fudbalskog kluba??? Nadam se da ne govorite istinu i molim vas, razmisliteP
(M, 4. mart 2016 13:38)

Не зарад фуфбалског клуба. Не зарад Звезде.
Зарад фер односа у спорту а то је ствар која ми је веома битна.
Нико није спречавао претходне власти да се покажу на том пољу. Зар не?
Али само су правили још гори хаос. Ова власт барем ради нешто за спорт и спортисте (нема ту причео форсирању, једноставно, обезбеђивање једнаких услова као и подршка националним селекцијама путем премије,инфраструктуре, исплаћивања стипендија). Да поновим, јасно ми је да је СНС неспособан, да ништа није урадио, да прави хаос у држави...али такви су и СВИ остали опоненти. Имали смо прилику да их видимо на делу.

Остао ми је само спорт као неки параметар по коме некоме могу да дам глас.

smeker

pre 8 godina

Predsednice, Vi ste sumadinac i znate sta znaci naziv DUNDJER.Nemoze on da se u sve razume u svemu da bude zaprska,pokazuje sujetu,bahatost i to zavija u oblandu zvanu sve za Srbiju.Sujetni navijac hoce da ugasi sve sto mu se nesvidja a ja to necu da prastam i zbog Partizana cu glasati bilo koga samo ne njih i njega.A vasa zelja je u redu kao i moja odluka da i Vas necu glasati,a glasao sam vas obojicu i ja i moja petoclana porodica.Imam zelju da Vas ne vidim...

mirko

pre 8 godina

Zeleo je i da njegov grobarski tim pobedi u derbiju, da dragica ima sve zdrave zube, da poverujemo u njegovu diplomu, da pravi najbolju rakiju, da zna engleski, da je legalno izgradio vikendice, da je stvarno strajkovao gladju ...

Mnogo je kume!!!

Petardiran

pre 8 godina

Zelim da vas sve zaboravim. U stvari ne, zelim da vas vidim kako placete, kako molite, kako kukate iza resetaka. Kako vam dusa trune kao sto je to slucaj sa 90% stanovnistva. Najgori ste od kako termin politika postoji u Srba. Gotovi ste, padate i mnogo cemo se smejati.

Abt

pre 8 godina

Sudeci prema broju minusa na zdravorazumskim komentarima, vrlo lako je doneti zakljucak o ishodu predstojecih izbora. Srbi su nazalost i dalje brutalni mazohisti i autosadisti.

naravno

pre 8 godina

"S obzirom da ne znamo ZA koga bi da glasamo, ali znamo za koga NE bismo, trebalo bi uvesti negativan glas. Lepo kome stavis "X" na glasackom listicu, ima jedan glas manje. Stranka koja ode cak u minus gubila bi pravo i na sledece izbore. Tako bi se lepo ocistilo zito od kukolja. Ovim pravilom bi se i drasticno povecala izlaznost na izborima.
(bljak, 4. mart 2016 13:00)"

Ovo priželjkujem već 20 godina - glas protiv je isto glas. Naprimer, i na ove komentare se može dati i pozitivan, ali i negativan glas. Ako gledate smao pozitivne, imate jedan utisak. Kad pogledate i negativne, slika se drastično menja.

Alex

pre 8 godina

Veoma nepristrasan predsednik, "predsednik svih građana"...
SNS stranka se za ovo vreme napunila ljudima preletačima koji su dokazali da im nije bitan narod, već samo i isključivo, njihov džep. Spremni su da trpe ponižavanje i vređanje od strane AV samo kako bi ostali na svojim funkcijama, obezbedili sebi i svojim najbližima posao, a ne zanima ih Srbija niti građani naše zemlje.
Zato se, iskreno, nadam da će građani Srbije sada izaći na izbore i datu šansu zemlji da se povrati i, nadam se, izvuče iz bede.
Onaj cirkus od Skupštine da nam se više ne ponovi!

McUracPalac

pre 8 godina

Bivši lider SNS je rekao i da bi želeo da pobedi stranka koju je nekada predvodio i dodao da nije siguran da bi se posle drugačijeg izbornog ishoda "nastavile reforme, borba protiv kriminala i međunarodni odnosi".

kad je neko rodjen duhovit . jedan od jačih stand up komičara istočne evrope :)

Voodoo

pre 8 godina

Predsednik je istupio iz stranke i barem kada objavlju i daje izjave koje se direktno ticu predsednickog posla ne bi trebalo da politizuje, ali zasto bi ikada oni imali ukusa i mere.

NBGD

pre 8 godina

(Мој став, 4. mart 2016 12:05) klubovi treba da se privatizuju i da se drzava ne mesa tu vise!!! A ti glasas zbog zvezde za sns, bozeeeeeeeeee gde ja zivim... tako nam i treba... kako kaze Gagi u Profesionalcu - nije Sloba kriv mi smo go**a... Nikad ovde nece biti bolje mi smo proklet narod!

energija

pre 8 godina

Kao,nemoj da glasas za Radulovica ti glasovi ce da odu vucicu.Po toj logici nijedna nova stranka ne bi mogla da se pojavi.I sta, ostaje ti glasas za DS i sve njegove frakcije.Da glasam da umesto sadasnjih dodju prethodni lopovi.Malo sutra.Sve stranke su paraziti sadasnjeg sistema i SNS SPS PUPS DS SDS LDP itd.Svi su oni stvorili takav sistem odatle i lopovluk 15ak i vise godina.Jedini koji se sustinski razlikuje od svih ostalih,po tome sto ce demontirati partijski-parazitski sistem (stranacko zaposljavanje,negativnu selekciju itd.) Sasa Radulovic je 2014 za samo 2 meseca postojanja presao cenzus u nekim beogradskim opstinama (Savski venac,NBG itd.) kada je malo ko i znao za njega.Sada je podrska u SrBiji oko 6% i raste tako da sigurno prelazi cenzus.Narod je zeljan novih lica i kvalitetnog programa i vreme je da se nesto konkretno promeni.Dosta je bio.

Alan Ford

pre 8 godina

Srbiji je potreban neko nov kao sto je Berni Sanders u Americi . Razmislite o tome i prijavi te se da oborite ovo vise godisnje zlo u Srbiji .

miro split

pre 8 godina

Ma meni nije jasna jedna stvar.Od Obame do Putina,od Karamarka do Nikolića svi političari kače neke značke na odjela.Jel se to nemoš bavit politikon ako ne skupljaš značke i beđeve?

tomahavk

pre 8 godina

evo ga Toma... mudrost čovečanstva! kad on drži lekcije o izdaji i pravdi, o tome šta bi on ustvari voleo, a šta ne, kad počne da nas upozorava, u duhu pravoslavlja- biće šta biti mora (mislim alo brate koji ti je?!), dođe mi da iskočim iz glave što živim u Srbiji!

Miloss

pre 8 godina

Ako hvatate daljinski upravljac svaki put kad na TV-u vidite A.V. znate sta je ciniti. Ne razumem kako neko ko je penzionerima smanjio penzije moze da pobedi na izborima ako se zna da su oni alfa i omega svih glasanja.
(Dragan, 4. mart 2016 12:53)

Ti, Dragane, ako mislis da je problem i greh ove vlasti sto je smanjila penzije onda nista nisi razumeo. Para nema i penzije su morale da budu smanjene, kao i drugi rashodi. Nije to sporno, nego je sporno sto se ne radi nista na tome da se prestuktuira penzioni fond, da mladi ne odlaze, da se otvaraju nova radna mesta. Tada bi i penzije uskoro bile znatno vece, jer bi bio veci priliv novca u penzioni fond. Problem je sto nas sludjuju, sto lazu, i sto to sto su pristedeli na penzionerima su stavili s druge strane sebi u dzep (Toma zida crkvu, vikendice od kojih i cijih para?). To je problem.

bljak

pre 8 godina

S obzirom da ne znamo ZA koga bi da glasamo, ali znamo za koga NE bismo, trebalo bi uvesti negativan glas. Lepo kome stavis "X" na glasackom listicu, ima jedan glas manje. Stranka koja ode cak u minus gubila bi pravo i na sledece izbore. Tako bi se lepo ocistilo zito od kukolja. Ovim pravilom bi se i drasticno povecala izlaznost na izborima.

milomir

pre 8 godina

ipak je odluka da u aprilu polazem B2 bila ispravna. ja idem u nemacku sa devojkom a umesto nas dvoje nadam se da ce vam bili lepo sa 1 lekarom na 10 000 stanovnika. jadna srbijo sa loncarem , vucicem i ekipom bez imalo struke , obraza i stida.

Savo Guzina

pre 8 godina

Zbog ogromnog interesovanja građana da postanu članovi Srpske napredne stranke, naprednjaci ce nakon izbora formirati još jednu Srpsku naprednu stranku. Članovi nove Srpske napredne stranke biće ravnopravni naprednjaci kao što su to i članovi prvoformirane Srpske napredne stranke. Jedina razlika biće prilikom zapošljavanja članova, jer ce blagu prednost imati članovi prvoformirane Srpske napredne stranke. Na ovaj način sprečavamo da se u SNS učlanjuju ljudi kojima je jedini motiv da se lično okoriste.

Ovim potezom, mi iz SNS-a još jednom pokazujemo da nismo ovde zbog vlasti, već da nam je interes građana iznad ličnih i stranačkih. Na ovaj način sami sebe sprečavamo da izrastemo u preterano dominantnu političku stranku. Takođe, sprečavamo mogućnost da u Srbiji nastane jednopartijski sistem.

Evropa nema alternativu, SNS do pobede!

Beloved

pre 8 godina

Želim da pobedi SNS, reče predsednik svih građana Srbije kako ovaj lik voli da se predstavlja. E pa ja ne želim da pomenuti pobede jer je stvarno bilo dosta njihove vlasti, čak i previše. Svi na izbore !

vesna

pre 8 godina

pre mesec dana dobijem račun za struju za januar: potrošnja 2% manja nego u januaru 2015. a račun veći za 2500 dinara.
a plata mi ista.
minimalac.

pa ti, majstore, vidi za koga ću da glasam. tj. za koga neću...

unlimited

pre 8 godina

Protivustavno je i protiv svih demokratskih standarda je da predsednik države, ili kralj ili kraljica u monarhijama javno na izborima navijaju za jednu stranku!

beba knezevuc

pre 8 godina

On nije Predsednik SNS i njihovim biracima ,vec svim gradjanima Srbije. Meni ga je nekada zao koliko nije pripremljen za funkciju koju obavlja.

piter

pre 8 godina

лепо ја говорим да од када је овај изабран ја немам председника. овом изјавом је он то и потврдио - он је председник САМО грађана опредељених за СНС.

pet4577

pre 8 godina

E ljudi sada prst na čelo i postavite sebi pitanje: Da li mi je bolje u periodu vldanja Vučića ili u periodu vladanja Tadića. Uzmete papir i poredite i jednu i drugu stranu. Ja za ove neću da glasam.

милош

pre 8 godina

Ограђујем се од најгорег председника ове државе, ове власти и глупих људи! Доста бре више!

darisha

pre 8 godina

Zgadila mi se i prva i peta i dvadeset peta kolona i zuti i crveni i zeleni i ljubicasti i svi oni sto nas jasu dvadeset pet godina...ovog puta samo neko novi,radulovic,treca srbija,ali definitivno sns ima nekoliko glasova manje...isto kao ds na proslim izborima...

Kukavna Srbija

pre 8 godina

Što nisi raspisao vanredne predsedničke izbore ?
Što niste raspisali i izbore za Beograd (Mali nije doveden glasanjem i voljom naroda) ?

Što bi naš narod rekao - "pukli bi ste kao zvečke".

banana country

pre 8 godina

ZA TOMU DIPLOMU necu sigurno! Neobrazovanih malogradjana i dodjosa mi je preko glave! Zbog SPS-a su mi roditelji gutali suzavac, oko Tadica svi kriminalci , samo on jadan nije to znao. BANANA ZEMLJA, nema za koga da se glasa! A bojim se da ce preletaci i penzioneri ( iako im je OTET novac koji su zaradili ) glasati za OVE! Mislim da cu poceti da trazim posao van ove Svrbije.

drasko

pre 8 godina

"Bolne reforme". Samo da porucim 500.000 zaposlenih u Javnom sektoru. Ako zalite da izgubite posao i celog zivota zivite pod bolnim reformama, glasajte za aktuelnu vlast.

Pera Pan

pre 8 godina

Bolne reforme!? Ama neću više da me boli, nemam dva života već samo ovaj jedan bedni...Ako Bog da, da dobijem papire za koje sam podneo zahtev, otići ću već sledećeg meseca i neću morati da čekam još 30 godina da nas napredni Srbi odvedu u Evropu...

Joki

pre 8 godina

Ограђујем се од најгорег председника ове државе, ове власти и глупих људи! Доста бре више!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (милош, 4. mart 2016 14:01)

Sta pijes majstore?

karamba

pre 8 godina

A sada narode, ako ti je ostalo i malo pameti posle 4 godine ispiranja mozga, medijskog mraka,posle 4 godine laganja i laznih obecanja, smanjenih plata i penzija, za 150% vecih poreza, stalnih poskupljenja, najskupljeg gasa i goriva, nikad veceg kriminala, porodicnih tragedija, slucaja helikopter, ponovnog uvodjenja tv pretplate, nehapsenja tajkuna i lopova iz prosle vlasti, slucaja Dinkic(od glavnog osumljicenog do Vucicevog savetnika), Tomine crkve i vikendice, desetine stanova u Bugarskoj gradonacelnika Malog, lazne diplome, burazerske i kumovske seme i mulje, nikad bedniji standard, nikada vise nezaposlenih ... mogao bih ovako do sutra, koga ne mrzi, neka nastavi niz!
Ako opet SNS osvoji vlast, da cutis narode i da se ne javljas da si ziv!
Onda smo definitivno sadomazohisti, i treba nas jahati dok ne pocrkamo, jer nismo vredni zivota, dostojnog coveka!

Antigona

pre 8 godina

Tomu izgleda neko zeza, podmetnuli mu astal koji lici na mrtvacki sanduk, skupa sa tim cvetnim aranžmanom. Fotografija predsednika Srbije dok raspisuje izbore je meni hit dana, potpuni nadrealizam i dokaz u kakvom vicu mi zivimo. U isto vreme, Vuciceva fotka gde mu poljska ambasadorka urucuje doboš tortu za rodjendan. Pa moze li veci apsurd od toga. Zemlju smo stavili na doboš i sahranili.

Gaja

pre 8 godina

Milose sam sebi skaces u usta ...Prvo opravdavas smanjenje plata i penzija jer para nema a sa druge strane kradu i sebi grade kuce vile kupuju stanove itd.Pa kada bi prestali da kradu znaci da bi bilo za plate i penzije to je problem.Evo ja stvarno bih voleo da mi neko kaze za ove 4 godine sta su konkretno poboljsali uradili da bi obican gradjanin ziveo bolje.Jednu jedinu stvar.Vidite botovi ...Smanene plate i penzije....poskupela struja,sve cene otisle gore,podigli porez na imovinu negde cak i 80%.Digli akcize na gorivo alkohol i duvan pskupeo info stan u Beogradu poskupela kablovska medjunarodna vozacka prekrsaji u saobracaju .Ja licno sam beli listic i ostacu zbog nekih proslih vremena ali ovi su 100 puta gori .Objavite ovaj komentar.

zemljoradnik sa diplomom

pre 8 godina

Novih 10 milijardi zaduzenja, plate i penzije smanjene, nikada manje poljoprivredne subvencije, nikada nize otkupne cene, nikad veca nezaposlenost, nikad veca beda, nikada ovoliki kriminal ... ne Tomo, ne Vucicu, nikada vise za vas i socijaliste, izneverili ste nas. Obecavali ste drugacije stvari.

dragutin

pre 8 godina

SNS da pobedi je totalno pristrasna izjava i totalno bavljnje politikom naseg divnog predsednika.A sto se tice SNS nikakav posao nisu uradili nista nisu reformisali i sada je vreme za "uprava napolje".Sto se tice Zvezde i Partizana mislim da je to tako glup i tuzan nivo razgovora i dosta govori kako je nizak nivo kulture i intelekta u ovom narodu.Hvala vam na lepim godinama ali aj sad gubite se!!!!

bojan

pre 8 godina

ljudi ja sam protiv Vučića i mislim da dosta loše radi ali ajde vi što pišete da ga sklonimo,počistimo,uklonimi itd recite mi za koga da glasam???????Mi smo osuđeni na propast svi ovi što su sada i što su bili su klasični prevaranti i manipulatori a nažalost nekih novih političara nema....

boris

pre 8 godina

Naravno da zeli...ali kao predsednik mislim da je ovo bespotrebna izjava..jer ako on predstavlja instituciju predsednika onda je ovako na neki nacin suvise licno koristi..a zamjerke su neki dan bile kako jedan pisac ima pravo licno da se ogradi od institucije predsednika...predsednik treba da bude predsednik svih gradjana a svoje intimne zelje ipak da zadrzi za sebe bez obzira koliko ocigledne bile..

Baltazar

pre 8 godina

One prethodne koji su loše vladali srbijom je narod kaznio na izborima.Verujem da će narod kazniti i ove što danas vladaju srbijom na ovim izborima jer nisu ništa bolji od prethodnika,dobili smo samo priču o nekoj boljoj budućnosti koja nikada neće stići u srbiju dok su oni na vlasti.

b

pre 8 godina

Za oprane radikale NIKAD, glasali smo za Čedu koji se prodao, glasali smo za Radulovića a to je isto za vučića jer nema cenzus.
Glasćemo porodično za DS, sve loše ih je napustilo: Vesić, Mali, Knežević, Tadić, Petrović...

Jole

pre 8 godina

Predsednik drzave bi morao da bude neutralan, i da ne favorizuje ni jednu stranku. To sto je on simpatizer SNS njegovo je pravo i licna stvar, a ne da otvoreno kaze da ce im pomagati u predizbornoj kampanji. Zar to nije zastrasivanje glasaca kad kaze da ce sve krenuti na gore ako oni ne ostanu na vlasti.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

U normalanoj zemlji, što Srbija želi da bude, aktuelni predsednik je neutralan, što će reći da javno ne izražava svoje predizborne želje.

Cartman

pre 8 godina

@moj stav E zato svi normalni ljudi zele da odu sto dalje iz ove zemlje. Umesto da ti bitno bude gde ce tvoja deca odrastati,u kakvoj sredini i da li ce imati od cega da zive,tebi je bitno da je zvezda prva. Kakvi smo i ne zasluzujemo bolje od ovih na vlasti. Pozdrav i dovidjenja.

Ladislav

pre 8 godina

Nema šanse da ovaj čovek bilo šta izjavi a da bi se to ½ popilo ½ ne treba barem dve supene kašike šećera. Hajde , dođi k´sebi već jednom , i razmisli pre nego nešto kažeš. A imaš i te vajne savetnike . Možda ?!

Povidon

pre 8 godina

"Imamo takav sistem kontrole da je nemoguće da se desi neka neregularnost ili favorizovanje".
Ovom rečenicom predsednik je priznao da je obmanuo javnost pričom o krađi glasova. Tom obmanom je pobedio na izborima.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

U normalanoj zemlji, što Srbija želi da bude, aktuelni predsednik je neutralan, što će reći da javno ne izražava svoje predizborne želje.

Last.known

pre 8 godina

Kakvo divno doba za prosecnog Srbu, sad ce pored tzv. rijalitija imati da gleda i politicku propagandu. A mislecim ljudima ostaje da pokusaju da skontaju ko je ciji placenik, ako uopste I ima nekog pored mmf-a i Svetske banke da je zainteresovan za nas ili su svi njihovi?

Viktorija

pre 8 godina

E baš lepo što ti navijaš za SNS, Nikoliću!

A ja, vidiš, NAVIJAM ZA SRBIJU!

Navijam za svoju decu.
Za svoje roditelje penzionere, za svoje sestre i brata koji su preduzetnici, za moju sestricinu Tiću koja želi da ostane u Srbiji....

Navijam za firmu u kojoj radim već dve decenije. Za svog komšiju koji hoće da sredimo dvorište zgrade u kojoj živimo.

Za malog Nemanju, koji ide na lečenje u inostranstvu.

Za decu Srbije, da ih roditelji ne dave po tavanima.

Za žene Srbije, da ih muževi ne ubijaju.

Za bake Srbije, da ih unuci grle a ne kolju na ulici.

Za muškarce Srbije, da budu ponosni na sebe i srećni .

Navijam da novinari u Srbiji više ne kleče.

Navijam za sebe, da se u pet ujutru spremam za posao sa osmehom. I da konačno posetim Narodni muzej, da konačno bude otvoren.

I zato, nepoštovani moj predsedniče, ja ne navijam za SNS.

I jedva čekam izbore.

boki

pre 8 godina

(Мој став, 04. mart 2016 12:05)
nesretnice jedan prvo zika pauk je vodio kosarkaski klub cz godinama
za vrijeme te partizanove vlasti cz dobi sponzorstvo od gasproma dobi stadion u vlasnistvo...partizan sa druge strane ni deseti dio od gasproma nije mogao da iskamci pokrenut postupak oduzimanja stadiona od te "nase" vlasti...samo neke vase cu nabrojati
sutanovac vesic vlahovic djilas jovanovic ilic a covic u svakoj vlasti dobije neku funkciju. treba biti posten pa reci da je tad bilo barem ravnopravno gledajuci iz ove perspektive. mada i tada se vise navlacilo za cz. i stanje zemlje bi te trebali motivisati da glasas suprotno ne cz i partizan.

I.Z.B.O.R.I.

pre 8 godina

Znači ne verujem koliko nasedate na SNS trola "moj stav" koji sad treba vodenicu da pokrene na stranu nekog CZ-PAR prepucavanja. Pratite vesti i komentare sve će više biti ovih perfidnih fora. I ja sam vatreni navijač Zvezde i ako je suditi po mom okruženju Vođi se loše piše jer NIJEDAN zvezdaš koga ja znam, a znam ih mnooogo ne podržava ove polupismene prekrečene radikale. Živi bili pa videli, 24. SVI NA IZBORE!

Svrbijo

pre 8 godina

Ako hocete da nam ovaj vodi zemlju i da nas predstavlja u svetu.

https://www.youtube.com/watch?v=8zUMpax9_4E

Cemu moja deca da se nadaju?

TOMA DIPLOMA

covek_sa_obrazom

pre 8 godina

Nemoguce da dodje do neregularnosti, gospodine Nikolicu? A bilo je moguce kada ste zajedno sa Aleksandrom Vucicem mahali dzakovima? Jedva cekam da posteni i casni gradjani na izborima odluce protiv ove vlade, a naredne godine i protiv Vas.

ucha

pre 8 godina

@moj stav Brate, kolko je tebi dobro. Pa zamisli da ja glasam za nekog da vodi drzavu zato sto je lovac, pa ne donosi zabranu lova na prepelice i grlice , da bi ih i on lovio. Koje razmisljanje, ludilo.

Ješćemo korijenje

pre 8 godina

Ha,ha,ha Nikolić nestranačka ličnost al' u panjevima.Beli listići...opet nemojte na izbore ! Verovatno više i neće biti izbora,posle ovih, sve direktno iz kancelarije Eliota Krcuna Avava.Bravo za bele listiće !

Gari

pre 8 godina

I kada bih izašao na izbore, za koga da glasam?
Svaki normalan čovek građanske provenijencije rođen između 1950-1980. bi trebao da je levičarski nastrojen. Ovi naši socijalisti i levičari su katastrofa. Demokrate su nas zeznule i, umesto da su nas izvukli iz blata, doveli nas do ovih sada. O ovima sada ne želim da trošim reči. Zapravo, svi su isti samo imaju drugu ciljnu grupu glasača. Niko neće raditi stvari za opšti interes i na duge staze već isključivo za svoju korist.
Na kraju krajeva, uopšte nije važno za koga glasaš jer će se i taj sasvim sigurno priključiti pobedniku iako su im programi različiti. Poslanici su obični poltroni koji izvršavaju naredbe vrha partije (bilo koje). Ne postoji situacija da će poslanik opozicije samostalno glasati za predlog vlasti i vice versa, iako se sa tim predlogom slaže, jer bi ga partija odmah kaznila. Sve u svemu, mislim da je sve jedno za koga glasaš jer neće pobediti ideja već najobičnije političko potkusurivanje i prodavanje za sitne novce. Žalosno, ali tako je.

dylan dog

pre 8 godina

@energija

Ima istine u tome sto govoris, ali gotovo iskljucivo u delu koji se odnosi na potrebu za novim politicarima. Sve ostalo ne stoji.
Prvo, Radulovic je bio Vucicev ministar. Jeftini izgovori da je bio ministar u srpskoj vladi, a ne Vucicev su detinjasti. Kome nije bilo dovoljno 20 godina politickog delovanja Vucica da shvati ko je on, taj bojim se nece shvatiti nista. I onda pristane na ministrovanje
Druga stvar, politicka artikulacija gospodina Radulovica jos uvek je neozbiljna. Covek govori, iako veoma uceno, skoro iskljucivo o ekonomiji. Druga pitanje ne dotice ili sporadicno I u minimalnoj meri

Zumbul

pre 8 godina

E j..i ga, napokon me i ti uveseli. Ja mislio da si ti i moj predsednik, Vidi sad moj glas neće valjati ako se ne svrstam kao i ti. I ja mislio tražiti pomoć od tebe predsedniče da me zaštitiš od otimačine ovih za koje navijaš. Mislio sam i da ih ubediš da shvate da je penzija imovina, potraživanje, dug države onima koji su je platili, a plate rezultat ugovora koji će se tek dogoditi. Dakle babe i žabe nisu isto. Kako ste smeran predsednik, spremni na zahteve, dali ćete se odazvati na poziv onih građana koje ne priznajete da podnesete ostavku.
Pošto ništa ne objavljujete,evo vam jedan predlog: Pokrenite akciju da se odrede mesta i vreme u gradovima, kojima dati naziv "Lajaonica" na kojima će građani moći javno da kažu nešto a da ne misle kao nezamenljivi politički lideri. Pozdrav u uverenju da ni ovo nećete objaviti.