1. Dobar rezultat na izborima se postize casnoscu, postenjem, brigom za opsti interes, marljivim radom i patriotizmom. Niti lideri opozicije veruju jedni drugima, niti im imalo veruju gradjani Srbije.Dok oni razbacuju bogatstvo oteto i steceno kradjom,radnici u Srbiji strepe da ne izgube posao trpeci svaku uvredu i ucenu. Mrak je u Srbiju pod okriljem demokratije uveden 2000-te.
  (Jagoda, 1. mart 2016 09:21)

  # Link komentara

 2. Zasto se i dalje nazivaju proevropskom opozicijom?
  U trenutnom sazivu parlamenta nema ni jedne stranke koja se protivi ulasku u Evropsku uniju.

  Tadic je pocepao stranku mesec dana pred izbore, sad pridikuje o preokretima.
   (rrmx, 29. februar 2016 21:09)

  # Link komentara

 3. "Ti si vratio SPS na vlast pravdajuci to nekim svojim istorijskim razlozima a stvorio si i SNS jer si im dozvolio da bez izbora naprave poslanicki klub u skupstini..."

  Tačno, te dve greške imaju danas istorijske posledice za naše društvo i Boris Tadić ne bi trebalo ovo da zaboravi. Nije ovo uradio sam, iza svega stoje amneričko-briselski savetnici, kojima nije prvi put da prave kombinacije štetne za druge. Onog trenutka kad građani postanu opozicija ovom režimu biće promene, nezavisno od stranaka opozicije. Kad će se to desiti? Jednog dana a možda i posle.
  (Veber, 29. februar 2016 20:03)

  # Link komentara

 4. Što svi lepo ne uđu u jednu stranku, recimo DS, i onda svi zajedno nastupaju.Zašto nas zamlaćuju svojim nepostojećim različitostima?
  (Kale, 29. februar 2016 19:57)

  # Link komentara

 5. Vratio ti Pajtić, a ti mislio da je zaboravio.
  (loka, 29. februar 2016 19:51)

  # Link komentara

 6. ..."On podseća da se njegova stranka svih prethodnih meseci, kada je započela ujedinjavanje, upućivala pozive DS-u da im se pridruži, ali da je "nažalost DS donela odluku da se na predstojećim izborima ne ide u jednoj koloni". " ...
  Covece, pa kako moze reka da se prikljucuje beznacajnoj pritoci, valjda je obrnuto.
  Misim da je upravo u ovome ceo problem, sujeta istrosenih i beskorisnih politickih lezilebovica koji su u jednom istorijskom trenutku uspeli da se se sticajem okolnosti nadju na mestu da mogu da zajasu na talasu opravdanog narodnog nezadovoljstva, i koji van politike nista znacajno ne bi uspeli da ostvare (sto se jasno vidi u poslednjih par godina).
  U svakom slucaju, moja mladost i ideli su sad vec proslost, sam sam kriv sto i dalje zivim u ovoj kloaki od drzave, ali za ovo Pajticu svaka cast.
  Kako god, ova drzava nema buducnosti
  (Ingram011, 29. februar 2016 19:47)

  # Link komentara

 7. Човече, напустио си ДС и сад хоћеш у коалицију са истима? Па зар је теби то нормално?
  (Кривокапић, 29. februar 2016 18:30)

  # Link komentara

 8. Ti si vratio SPS na vlast pravdajuci to nekim svojim istorijskim razlozima a stvorio si i SNS jer si im dozvolio da bez izbora naprave poslanicki klub u skupstini...Moj glas ni tebi ni SNS-u,niti i jednoj tkz proevropskoj partiji jer vi ste sve osim toga za koga se predstavljate
  #otpor
   (dragan_south will rise again, 29. februar 2016 18:24)

  # Link komentara