1. Nadam se da će novi tužilac najzad zaviriti i u poslovanje pojedinih elektrotehničkih instituta gde doživotni direktori, sakriveni u senci nauke, godinama se bogate preko sumnjivih ugovora i sebi dodeljuju milionske bonuse uz mesečne neto plate od po pola miliona dinara. Posebno novom Tužiocu treba da budu "interesantni" ugovori sa malim privatnim firmama koje bespotrebno angažuju "uspešni" menadžeri pomenutih elektrotehničkih instituta za višemilionske poslove sa EPS, EMS i sl.
  (Šošana, 29. oktobar 2016 21:59)

  # Link komentara

 2. Jel moze novi tuzioc da podseti novog premiera da je proslo 48Hhi da je danas
  ponedeljak, a ubica pevecice?
  (go, 25. april 2016 13:57)

  # Link komentara

 3. Nadam se da je došlo vreme da se počne sa obračunom sa kriminalnim strukturama koje su se već godinama nataložile u elektrotehničkim institutima koji svoje poslovanje vezuju za EPS. Ovi instituti su privilegovani od države, koja kao njihov vlasnik pokušava da sačuva svoje naučne resurse. Medjutim, upravo tu činjenicu koristi rukovodstvo ovih instituta za lično bogaćenje. Naravno da je ovakvim institutima nauka samo pokriće za enormno bogaćenje direktora i njihovih saradnika. Na ugovore sa EPS se stavljaju privatne firme preko kojih se uzimaju astronomski procenti. Direktori instituta i pojedini profesori i dekani fakulteta koji ih podržavaju imaju svoje pouzdane privatne firme (ne preza se od činjenice da se neke firme bave negom starih lica, a u ugovore se stavljaju kao stručne firme za elektroopremu, ispitivanje energetskog tržišta..). Nadzorni odbori su mesto mešetarenja i pokrića za godišnje izveštaje o poslovanju kojima se prikriva suština krađe. Korupcija je dostigla tolike visine, da je neshvatljivo da ministrastva pravde, energetike, privrede i nauke ne reaguju na ove pojave.
  (Optimista, 6. april 2016 21:39)

  # Link komentara

 4. [link]/
  (napredno, 17. februar 2016 22:54)

  # Link komentara

 5. Ako sam razumeo, preuzeo je dužnost od Miljka Radisavljevića, a poslednjih 11 godina radi kao advokat, što je neobično, pošto je Miljko dobijao silne pohvale od svih režima, i "radio posao odlično"!?
  Ključno je pitanje, ako se Mladen Nenadić bavio advokaturom više od decenije, ko su mu bili klijenti, da li se bavio krivicom, prekršajnim pravom....
  Nadam se da je ovaj čovek besprekorne biografije, i da je sve čisto, u suprotnom.... bolje da ćutim.
  (rasporedovan, 4. januar 2016 15:05)

  # Link komentara